Tisdag. - 30 juni 2009; Snart slut!

Då slutar man om drygt 2 timmar. Sitter och har lunch nu och eftersom jag har en kortdag så är inte lunchen mitten på dagen utan i slutet och det är riktigt najs!

Älskar sommaren och jag älskar detta fina väder. Hoppas det är bra väder i helgen. Har för mig att det var regn antingen i fjol eller året innan. Det gick ju bra men det var inte specciellt roligt.

Jag vill ha gomat, sommarmat. Uteserveringar! Mums!
The End,
Johanna

Tisdag. - 30 juni 2009; Badväder!

Kalazo ringde nyss och undrade vad jag gjorde och vad jag skulle göra efter jobbet. Hade så gärna velat fara och bada men har ju redan planer för dagen så vi pratade lite om helgen. Om man kanske kan fara och bada då istället om det fortfarande är badväder.

Gatufesten blir det också fredag och lördag. Hoppas det blir roligt. Det brukar vara det så det är väl egentligen ingen fara.

Mathias, jag och några till har pratat om att fara till Leksand. Nu verkar det som att folket har bokat och jag kan inte den helgen. Kul! Nej! Hoppas verkligen att de bokar om för detta är inte rätt.
The End,
Johanna

Tisdag. - 30 juni 2009!

Hej allihopa! Då var det tisdag. En solig och varm sådan.

Dagens planer ser ut ungefär såhär:
Jobb 11-18. Efter det hämtar Mathias mig då vi ska fara ut til Birsta och systemet en sväng. Jobbar resten av veckan till 19,30 så att jag inte hinner springa in dit inför helgen. Sedan tänkte jag sätta mig ute på balkongen och gassa i solen.

Det lär komma upp något annat, det gör det alltid. Kanske borde fara till Kungsnäs en sväng?

Från och med imorgon har jag fast anställning :)
The End,
Johanna

Måndag. - 29 juni 2009; Grattis!

Jag vill inleda inlägget med säga grattis till Alexander Berglund som fyller 20 år idag. Grattis! Låt oss hoppas att du fick din chrysler limousine och dina styltor som du önskat dig.

Pappa kom förbi idag. Faktiskt riktigt roligt. Tråkigt dock att efter allt som hänt så är det inte det enklaste att prata och slappna av. Jag känner mig trygg med min pappa, det gör jag absolut men tyvärr har våran kontakt hamnat emellan all skit och det tar ett tag innan den är som vanligt igen. Jag älskar min pappa mer än allt annat så ni ska absolut inte tro något annat. Han är världens bästa och hade aldrig sagt upp kontakten med honom. Jag tycker att det är starkt att efter allt som hänt så vill han fortfarande ha kontakt, han jobbar verkligen för den och han förtjänar den så enormt mycket!


The End,
Johanna

Måndag. - 29 juni 2009; Ynka två timmar kvar!

Skönt faktiskt. Magen börjar ge med sig och det är bra. Inte yrseln dock. Sitter som ett spånhuvud och inte hör någonting. Måste vara jobbigt för alla återförsäljare men de överlever säkert.

Om två timmar är jag på väg hem. Då blir det till att stuva makaroner och steka korv. Det var så länge sedan jag faktiskt lade ner tid på att laga mat. Snabbt är bäst brukar jag köra på men stuvade makaroner är så gott!

Skulle behöva handla lite smått. Var iväg och handlade igår men jag glömmer alltid något.

På tal om igår så var vi iväg till Berga och badade i havet. Hur skönt som helst. Det var Mathias, jag, Madde och Martin som for. Avslutade dagen på max. Mycket gott och bra avslut på dagen.
Skulle helst vilja sitta ute på uteserveringar alla dessa varma dagar men det är dels inte bra för plånboken och heller inte för kroppen.
The End,
Johanna

Måndag. - 29 juni 2009; Nej usch!

Nej, nu får det vara nog! Nu orkar jag inge mer. Känner mig inte pigg i kroppen alls. Ont i magen och hängig. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Nu är det sommar. Då ska man jobba på dagen och göra roliga saker på kvällarna och helgerna. Inte dra på sig förkylning och andra sjukdomar.

Som grädde på mosen så får jag in arga kunder hela tiden. Jag är en upprepande papegoja och totalt dum i huvudet. Tack för den. Ställer man samma fråga flera gånger får man samma svar flera gånger, så är det. Så enormt störigt och en del saker tar man faktiskt åt sig av.

Jag som skulle skriva ett muntrare inlägg. Som det verkar så blir det inget sådant idag.

The End,
Johanna

Måndag. - 29 juni 2009!

God morgon! Då var det första dagen på denna vecka. Helgen har varit underbar!

Idag blir det jobb 9-18 sedan är det bara att stapetsera hem för vid 18,30 kommer pappa och hälsar på. Ska bli kul. Var ett tag sedan nu.

Onsdag - fredag den här veckan jobbar jag 10,30-19,30. Rätt skönt att få sova ut på morgnarna men jag kliver hellre upp så jag får komma hem tidigare. Ser ut likadant nästa vecka. Hoppas inte att tiderna fortsätter att se ut så där.

Nu är det dags att börja jobba. Kanske kommer ett muntrare inlägg sedan.
The End,
Johanna

Söndag. - 28 juni 2009; Igår var det bröllop!

Igår var det dags för bröllop för Cattis och Larsa. Mathias och jag klev upp i lagom tid så vi skulle hinna duscha, äta och klä på oss. Min klänning krånglade och ville sig inte vilket tog alla tid i världen att få reda på. Vi for sedan ut till Birsta för att köpa dricka och essenser. Begav oss hem då jag glömt saker hemma. Försenad var vi och ännu mer stressad. Inte till ceremonin som tur var utan vi skulle vara hemma hos, då blivande brudparet, och hjälpa till med det som var kvar.

Efter många om och men var vi i Kungsnäs. Strax efter 14 var det dags att hämta blommorna. Jag fick köra och jag körde Cattis bil för första gången. Ovant med en så ny bil då det enda jag kör är en volvo 745 -89. Inget fel på den, absolut inte men det kändes som världens lyx då jag körde Cattis. Skjutsade sedan upp Larsa, Mathias och barnen för fotografering vid kyrkan. Jag for vidare in till stan för att hämta Gunilla och Cattis två systrar. Skjutsade dem till kyrkan.

For ner till fotograferingen för att hämta barnen då det var dags att bege sig till kyrkan. 15,58 kom jag in i kyrkan och klockan 16 skulle klockorna börja ringa. Susanne hade sparat en plats till mig och det var riktigt snällt då jag inte hade en aning om vart jag skulle sitta. De flesta som var i kyrkan för att se dessa två gifta sig känner jag igen. Men då jag klev in i kyrkan för att sedan sätta mig kände jag inte igen någon. Nästan inte ens Susanne. Jag var så nervös och upp i varv trots att det inte var mitt bröllop.

Klockorna började ringa och brudparet med följe av bestman, tärna och brudnäbbar kom in genom portarna. Det var så fint. Ceremonin var så fin. Det  är så svårt att förklara luften, känslan som cirkulerade där inne i Selångers kyrka. Lyckan som cirkulerade omkring. Åh, så fint!

Efter själva ceremonin var det dags för fotografering. Allihopa var så fina, helt perfekta. Alla såga så glada ut och alla korten blev bra.
Efter att alla knäppt klart på dessa lyckliga tu och resten av skaran blev det dags för brudparet att åka häst och vagn hem till Kungsnäs.

Väl där hemma så börjades det med en skål till brudparet. Det var sedan dags att placera sig vid borden som var placerade i ett stort, rymligt och väldigt prakiskt tält. Gick att stänga och öppna precis som man ville och kände. Det var riktigt god mat. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Tårtan var jättefin! Självklart så skar brudparet första tårtbiten tillsammans.

Efter maten blev det dags för presenter. En hel del presenter var det.
Det blev sedan dags för musiktävlingar. Delmoment 1: Trubaduren spelade ett intro. Så fort man visste vad det var för låt skulle man ställa sig upp och sjunga. Delmoment 1 blev det lika om jag förstog det rätt.
Delmoment 2: Norsk kareoke. Man har en mick och hörlurar. Det gicl ut på att man skulle nynna till musiken och publiken skulle gissa vilken låt det var. Första ut var brudgummen och sedan var det dags för bruden. Bruden bjöd även på lite svängande med höfterna och de såg så fint ut med brudkläningen. Där vann killarna.

Efter det blev det dans och mingel.

Allt var så fint och välplanerat. Väldigt tacksam över att jag var bjuden.
Catharina och Lars-Göran Drugge, jag önskar er evig lycka! <3


The End,
Johanna

Fredag. - 26 juni 2009; Las weekend, here I come!

Eller ja, om ca en och en halv timme ungefär.

Idag när det är fredag vill jag äta något gott. Undrar vad. Fast det lär inte bli något då vi ska hämta upp Tomas också. Känns dumt att stanna och äta om han ska åka med och inte äta. Men, det löser sig nog.

Hoppas vi kommer i väg vid 17 som tänkt. Det vet man ju aldrig med oss men man kan ju alltid hoppas. 

Skulle vara bra om Mathias mamma fick för sig att ringa och berätta när vi ska komma imorgon då vi ska hjälpa till lite innan. Vet inte ens när man ska vara i kyrkan då vi inte fått skriftlig inbjudan, endast muntlig.

Just nu är det rätt lugnt i luren vilket är skönt. Man får varva ner lite granna och det behövs verkligen.
Nu ska jag sluta tråka ut er och göra något vettigt då det inte är så långt kvar av min arbetsdag-/vecka.

The End,
Johanna

Fredag. - 26 juni 2009!

Good morning people! Då var det fredag och i eftermiddag faller helgen in. Mys!
Ska bli så enormt skönt med helg just för att man kan slappna av. I alla fall då man är ledig helgen och det är just vad jag är.

Idag blir det först till atta jobba 8-16. Sedan blir det till att möta upp Kalazo på stan en sväng. Vidare hemåt, hämta lite grejer och så. Efter det bär det av till Gnarp och cruisingen där. Ska faktiskt bli riktigt kul. Synd att vi inte kan gå imorgon också men då är det bröllop för Mathias mamma. Det kan man ju inte missa heller. Gruvar mig så enormt mycket för att ha pumps. Gaaaah... Men som alltid så löser det sig. Vrickar jag sönder foten eller dylikt så är väl det meningen.
Jag har vart på ett bröllop i hela mitt liv och det vara mammas och pappas då jag inte ens fyllt två så detta bröllop blir det första jag kommer minnas att jag vart på. Det kommer bli asnajs!

Igår skulle jag ju plocka och ha mig. Men vet ni? Jag hann inte. Mathias mådde inte så bra igår heller men han var tvungen att fara ut till Svartvik/Kvissle en sväng så jag skulle skjutsa ut honom. Världens kö från stan och till ok i bredsand. Dom gör ju om vägen. Det var kö, om du far E4 från Sundsvall. Första infarten till höger du kan ta till Skönsmon och från bredsand var det bortanför ok, som sagt. Det gick ju bra i alla fall.

For ut till Bergsåker till Mathias mamma med familj en snabbis. Såg lite förberedelser för bröllopet och sådär. Lär bli bra! Sedan på shell och köpte glass. Hem. Duschade sedan blev det sängen. Vet inte hur länge vi låg och småpratade. Det är så mysigt. Mathias och jag har vart tillsammans hyffsat länge nu och vi har fortfarande massa saker att säga till varandra. I alla fall jag men det har jag väl allti haft, I guess.

Nu ska jag ta och jobba så får vi se om jag skriver något mer eller hur jag gör! :)
Förresten så har jag fast från första juli! ;)
The End,
Johanna

Torsdag. - 25 juni 2009; Bara 2 timmar kvar!

Skööönt! Då ska jag hem och mysa på OCH plocka undan. Nu får jag sluta skjuta upp det där hela tiden. Det är varken fint eller mysigt då det ser ut som det gör hemma hos mig och Mathias.

Btw, Madde åkte upp till Martin precis som jag förutspått, btw.
Bara Madde som fattar det där med btw före och efter meningen och jag tänker inte förklara heller. Gaha ;)

Nu ska jag jobba mina två sista timmar denna dag. Wiho!
The End,
Johanna

Torsdag. - 25 juni 2009!

God morgon gott folk! Hoppas allt är bra med er idag för det är det med mig. Rätt så trött bara men jag tror inte att det bara är jag som har svårt att sova då solen strilar in genom persiennerna. Måste säga att det är rätt mysigt men det är lite svårt att sova.

Idag är det löning och Kalazo kommer hem. Gissar på att hon ska till Martin, eller? ;)

Idag jobb 9-18. Sedan blir det till att bege sig hem. Vet dock inte vad jag ska göra. Fortsätta plocka kanske?
The End,
Johanna

Onsdag. - 24 juni 2009; Lite klagomål och lite glädjemål!

God kväll! Sitter eller, ja, halvligger i soffan med min sjukling. Och nog har jag passat upp på honom allt! Idag blev det sommar-"middag", toast. Det är ju så grymt gott. Synd att jag inte kan lägga in ljudklipp för i sådana fall hade ni fått hört Kicki säga toast. Haha, galenskapare!

Arbetsdagen gick faktiskt fort. Stötte på en del klurigheter, vissa som inte gick att lösa ens men det är okej. Jag är inte wonderwomen för att jag sitter på andra sidan luren när ni ställer era telenor och rätt ofta inte-telenor-frågor. Jag sitter i alla fall där och gör allt i min makt för att allt ska lösa sig. Önskar folk kunde uppskatta det lite mer. That would me nice, thaaank you!

Är så enormt trött på min mage nu. Jag vet att jag skrivit här och klagat en del men det är min blogg. Vill också vara som vissa andra. Kan äta hur mycket som helst men går ändå inte upp i vikt. Skulle jag aldrig äta skulle min mage aldrig försvinna ändå. Den är så tjurig! Det är kanske meningen att den ska se ut såhär men jag tycker inte om den och trivs inte med den för fem öre. Mig själv att skylla antar jag. Jag ger min in i lekar (saker osv) helhjärtat men drar mig ur lika inte helhjärtat som jag gav mig in i leken. Sjukt tycker jag och det är sämst. Samtidigt vill jag inte vara modellsmal. Det gillas heller inte. Velaren nr 1!

Jag skulle kunna sitta här med min blogg och bara skriva, skriva och skriva. Onödigt som nödvändigt. Tycker om att skriva. Dock är det aldrig vettiga saker. Synd det annars hade man kunnat blivit rik på att skriva böcker. Det hade nog vart något. Sitta hemma framför datorn och skriver böcker. Då är jag ju hemma, precis som jag vill, men ändå jobbar. Smart! Men den idén lägger vi på hyllan tills och om det någonsin kommer upp en idé som är så lysande att den lyser starkare än solen. Jo ni, nu rullar kugghjulen.

Jag har kommit fram till att jag är en grubblare. En osäker grubblare. Jag är alltid osäker, alltid, och grubblar nästintill lika mycket. Intalar mig själv (och andra) att jag ska sluta vara så osäker. Men det är så svååårt. Jag kan ju för tusan inte ens bestämma middag utan att jag frågar Mathias miljoner gånger -"...eller vad vill du?". Ähh, det är så jag är. Jag får leva med det helt enkelt.

Nu ska jag nog ta ett ryck och plocka undan lite. Köket, sovrummet och vardagsrummet. Yttepyttelite i alla fall.

The End,
Johanna

Onsdag. - 14 juni 2009; Woho!

Då var det lunch och samma som varje dag så har halva dagen gått!

Kom just på att imorgon är det löning. Nöjd med lönen är jag, men det hade jag nog inte vart om jag var själv. Det är inte mycket att klara sig själv på. Pengarna hade då försvunnit på de grejer som jag och Mathias nu splittar på. Vet inte om jag hade klarat av att bo själv. Så tråkigt och jobbigt att vara ensam!

Jag skulle vilja gå på bio. Vad mysigt! Fast jag vet inte vad jag vill se utan jag vill mest gå för susningen skull.

Gosisen ligger hemma och inte mår så speciellt bra, inte svarar han heller när man ringer. Ska hem och ta hand om min älskling då jag slutat.
The End,
Johanna

Onsdag. - 24 juni 2009!

God morgon! Då sitter man återigen på jobbet. Nu har snart halva arbetsveckan gått och det känns riktigt bra. Dagarna bara rusar förbi. På ett sätt är det bra. Jobba är inte direkt en hobby men samtidigt vill jag inte att sommaren ska försvinna nu när den väl kommit. Hoppas det är fint väder i helgen, eller i alla fall söndag så man kan bada.

Idag är det magvärk som verkar gälla. Aja, den får väl vara där. Det är inte så att jag kan göra något åt det. Fjantsaker.

Igår hämtade Mathias mig och Tomas i stan. Vi for bort till Mogges jobb där Mathias stannade. Tomas och jag for vidare till Huli. Då jag skjutsat honom for jag vidare på Ica Maxi en sväng och Birsta. Mötte på Cattis, Emil och Philip så blev ståendes ett tag. Hem, tog det lugnt och plockade lite smått.

Efter att Mathias kom hem blev det mys i soffan.
The End,
Johanna

Tisdag. - 23 juni 2009; Förvirrad!

Varför ska alla säga olika saker. Jag frågar om hjällp för att jag inte vet men jag tror ingen riktigt vet..

Då var det lunch och lite mer än 4 timmar att jobba. Som alltid är det lika skönt med lunch för då vet man att halva dagen har gått.

Efter jobbet blir det först till att möta upp lillebror Tomas på stan. Ska skjutsa upp honom till sin kompis i Huli. Blir lite långt att gå från bussen, speciellt där dem bor. Plus att han frågade så snällt. Kanske blir en tur ut till Ica Maxi efter det för en snabbhandling. Grillad kyckling maybe!
The End,
Johanna

Tisdag. - 23 juni 2009!

Då var vi inne på andra dagen denna vecka. Gårdagen bara försvann.

Efter jobbet hämtade Mathias upp mig. For vidare till Max då garage-nissarna skulle jobba med en bil så det hanns inte med att laga någon middag. Efter jag ätit for jag ut till Birsta. In på ikea, skulle köpa ett typ knästöd för bärbar dator. Fungerar alldeles utmärkt.  När jag kom hem plockade jag undan lite. Jag borde ha plockat undan mer men jag visste inte att Mogge skulle sova över. Hade jag vetat det hade jag städat med racerfart. Får göra det idag istället.

Ringde Kalazo igår också. Hon kommer hem på torsdag.

Idag borde jag städa och göra matlista. Usch, låter så vuxet och jag känner mig inte laddad för sånt.
Idag jobb 9-18.
The End,
Johanna

Måndag. - 22 juni 2009; Halva dagen har nu gått!

Ja, nu har halva dagen gått. Eller i alla fall halva arbetsdagen. Känns riktigt skönt om ni frågar mig.

Det verkar som att solen håller i sig. Det gillas.

Idag/ikväll blir det nog till att ringa Kalazo. Höra när hon planerat att komma hem. Man vet aldrig med den fröken.

Vad ovant det är allting. Inte nog me att man haft semester och glömt bort en massa utan det man väl kommer ihåg har de ändrat eller gjort om. Attans!

Aja, nu ska jag inte tråka ut er något mer.
The End,
Johanna

Måndag. - 22 juni 2009!

Halloj Bråkstakar! Då var det måndag, en ny vecka och jag börjar jobba igen då min semester är slut. Känns rätt skönt att vara tillbaka. Dels behöver jag pengarna och det känns skönt att göra något på dagarna. Inte för att jag inte njutit av min semester till fullo då jag knappt gjort någonting. Så enormt skönt att ta de lugnt och hinna andas. Nu är det till att jobba till v 35 då jag har en veckas semester till, då med Mathias. Får se vad som hittas på då.

Dagens pass: 8,30-16,30. Efter jobbet funderar jag på att åka ut till Birsta en sväng. Springa in på Ikea. En sväng runt sidsjön tänkte jag också ta i detta fina väder. Hoppas det håller i sig hela dagen bara.
The End,
Johanna

Söndag. - 21 juni 2009!

Då var man på hemmaplan igen. Det var riktigt skönt att vara borta men det är skönt att komma hem också.

I måndags for jag ut till Birsta med Kicki. Jag köpte mig ett par jeans. Vi strosade runt och hade oss. Kicki bjöd mig på mat. For en snabbis till Matfors då jag skulle få födelsedagspresent. En frän tillbringare och 300 kr på Birsta City. Kicki är galen helt enkelt.
Kicki skjutsade hem mig, sedan var det till att packa och säga hej då till Mathias.

For in till stan och hämtade Kalazo, sedan var det bara att tanka och fara. For till Gnarp och blev lite småfirad. Inga presenter dock men räkmacka och ja-må-hon-leva fick man. Mysigt. Tog med oss Tomas och Terese sedan for vi vidare. Väl framme i Morvall blev det varma mackor och jag fick min present av mormor och morfar. Fick en Iittala Crystal vas. Hur fin som helst.

Resten av veckan har bestått av kubbspel, fotboll och massa grillning. En av dagarna skulle Madde umgås med några vänner så jag och Terese skjutsade in henne. Vi tog sedan en sväng kring Ljusdal och Tallåsen. Kollat lite granna där vi bott och sådär. Saknar Ljusdal så enormt mycket. Sjukt men det känns fortfarande som hemma.

På torsdagen skulle Tomas hem så då blev det en sväng på köpingen efter att vi skjutsat in honom till bussen.

Fredagen, ja, då var det midsommarafton. Kubbspel, grillade korv mitt på dagen. Grillade på eftermiddagen. Jordgubbar och en hel del annat till efterrätt. Mysigt att fira med släkt. Det var jag, Madde, Pernilla, Terese, mormor, morfar, morbror Kurt, hans fru Margret, kusin Rikard och hans tjej. Charlie, en golden, var med och firade han med. Så söt fem månaders valp. Vi gjorde midsommarstång så klart som varje år. Mysigt med traditioner.

Igår fick vi en hel del dåliga nyheter om familjen.
 
Hur som helst så skulle Pernilla hem så jag valde att skjutsa hem henne och sedan fortsätta vidare till Matfors. Umgås med Kicki innan for skulle fara till Åsele. Där hon är just nu. Hon blir borta två veckor. Hade riktigt roligt igår. Eftersom hon skulle åka så var det fokus på städning och packning men det gick fort. Jag hjälpte till lite smått. tror dock att jag störde lite mer än hjälpte till ;) Vi for in till stan en sväng. Träffade Mathias på Max. Inte träffat honom sedan måndags. Hämtade honom sedan for vi till Matfors för att dels hämta vår bil.

När vi kom hem så blev det en massa gnabb tyvärr. Väldigt tråkigt men det löser sig alltid. Nu ligger han så sött och sover. Idag blir det till att fara för att handla lite och ladda för jobb imorgon.
The End,
Johanna

Måndag. - 15 juni 2009; 20 år!

Idag är det min 20-årsdag! Har redan fått en massa grattis via sms. Har även fått ett oväntat men ack så väl uppskattat samtal från Anna. Uppskattar riktigt mycket det samtalet. Förrut var det alltid Anna och jag. Vi umgicks jämt. Tyvärr så har vi glidit ifrån varandra. Sämst, det verkar man göra med alla...

Snart ska jag ut till Birsta med Kicki. Det blir en matbit eller en fika. Riktigt mysigt. Sedan blir det till att bege sig hem och packa. Säga hejdå till Mathias för att sedan hämta upp Kalazo och fara vidare till Gnarp och bli firad. Efter det bär det av till Ljusdal.
Känns jobbigt att fara och vara borta så mycket då jag är dels van att ha Mathias vid min sida och för att jag tycker om att ha honom där. Samtidigt som jag vet att vi måste vara ifrån varandra. Allra helst nu. Jag vill inte ha någon förhållandekris. Det är väl inte så speciellt allvarligt det här heller men jag vill inte att det blir värre.
Men det är inte därför jag åker till Ljusdal. Det är för att umgås med mormor och morfar och mina syskon.
The End,
Johanna

Söndag. - 14 juni 2009; Firande!

Mathias mamma Cattis med familj åkte precis hem. De kom hit med present och vi bjöd på fika. Jag bakade t o m idag, En sockerkaka i och för sig men det är ju sååå gott!
Jag fick två blomsterlådor som sitter ute på balkongräcket + en större lykta av något slag som jag tänkte hänga ute på balkongen, Blir säkert jättemysigt då det är lite mörkare på kvällen och man sedan tänder ett ljus i den. Tack så mycket!

Skröt även över min dator. Pratade med lillebror Tomas idag. Han tyckte att Mathias var cool för att han gett mig en dator.

På tal om Tomas så far jag till Ljusdal redan imorgon. Åker från Sundsvall vid 17. Stannar till i Gnarp och äter tårta och hämtar Terese och Tomas, sedan far vi vidare mot Ljusdal.

Kom på att jag måste ringa mormor.
The End,
Johanna

Söndag. - 14 juni 2009!

Då var det söndag och denna vecka är snart över.

Igår klev vi upp vid 11. Klädde på oss käkade frukost. Jag, Mathias och Kalazo for ut till Birsta. Först på Rusta för att kolla på partytält men där fanns det bara fula och inga som passade. For vidare till Cla Ohlson istället och köpte enn easy-up tält. Marinblått och jättefint. For sedan vidare till Ica Maxi och handlade kvällens middag. In på Gina en sväng och handlade dte som skulles där. Hem och gjorde oss i ordning. Hämtade ut mitt paket från Haléns.

Allex, Jacqueline och Perming kom hit, lite tidigare än det skulle men vad gör väl det? Öppade mina fem paket (!). Fick en grill med tillbehör och 300 kr på Brsta City. Av Kalazo fick jag en t-shirt med en zebra på! Dags för mat så det var till att börja grilla. Nette kom förbi och grillade hon också. Fick då 150 kr på Birsta City av henne. Fredrik och Linda kom förbi. Matte Berglund också. Perming var kvällens "dj". Pato och Emma kom. Fick 200 kr på Birsta City av dem. Satt och pratade och hade oss ett bra tag.

Sedan kom Paulina, Carro, Camilla och Malin (?) hit.. Av dem fick jag 6 kinder maxi, något till bad (?) och ett nagellack. Det började regna så det var dags att bege sig in. Makke kom. Henrik Sörholm också. Riktigt roligt. Stefan lyckades jag få hit också. Han och Danne kom och stannade en liten sväng sedan begav de sig mot krogen. Folket här började också dra sig mot krogen. Det blev jag, Mathias, Kalazo, Jacqueline, Perming, Allex, Emma och Pato kvar. Efter att Mathias och Allex stampat klart med Leroy så begav vi oss till Donken då folket var hungriga. Där mötte vi på Marlene.

Emma skjutsade sedan hem oss. Snällt!

Tack för att ni kom och tack för alla presenter. De uppskattades verkligen! Väldigt lyckad 20-års fest!

The End,
Johanna

Fredag. - 12 juni 2009!

God kväll! Sitter här nu i soffan med datorn i knät och talang 2009 på tv:n. Jag har även laddat upp med en tidning, skruvar (chipsaktiga) och lite godis.

Vill börja med att säga att jag är riktigt nöjd med min bärbara. Jag menar inte att låta otacksam om jag gör det.

I morse klev jag upp 10. Var meningen att jag skulle gå ett varv runt sjön och sedan gå in till stan och köpa rosor till Linus och Martins student. Men så blidde det icke. Jag och Mathias for in till Selånger kyrka och såg på Mathildas skolavslutning. Till hösten blir det gymnasiet för henne.

Efter det vra det bara att skynda sig hem för att duscha och byta om för Linus och Martins student. Mötte även upp med Kicki där. Hängde roserna och krokodilerna runt halsen på dem sedan var det att först skjutsa Kicki till jobbet hennes sen for vi in till stan och kollade då de for runt med lastbilarna. Inte så mycket kort blev det dock och tråkigt nog sjöngs/skreks det inte så mycket. Iinte som förra året. Då var det fart och ljud. Niorna som gick ut från Bergsåkers skola tjoade mer i deras lastbilar de hade.

Efter stan vart det en snabbis in på clas ohlson med Mathias, Mogge och Lukas. Sedan vidare till Linus och Martin på studentskiva. Tacopaj och typ bakelser med hallon. Mums! Efter det blev det hem. Bytte snabbt om till mysbyxor kan jag lova!

Nu sitter jag här och Mathias är hos Nette. Skjutsade iväg honom förrut. Verkar blivit en tradition att vara hos henne på fredagar. Han har vart där flera fredagar i rad nu. Inte för att det gör så mycket. Det är roligt att han hittar på något och är ute och umgås.

Ikväll blir det till att åka runt med Kicki och skjutsa folk. Kalazo skall följa med.

Imorgon blir det till att handla för imorgonkväll. Ska även hämta ut paketet som har kommit med mina kläder.
The End,
Johanna

Torsdag. - 11 juni 2009!

Hej på er! Då var det torsdag och jag har haft semester i snart en vecka. Tråkigt att tiden rinner iväg så fort. Riktigt tråkigt.

Aktiv idag. Började dagen med att gå ett varv runt sidsjön. Kom hem, duschade. Efter det gick jag ut med alla tomma pappersförpackningar och nu tvättar jag det som behövs. Fösöker mig på att förstå datorn också. Eller den är väl inte så vidare svår men den vill inte ta in produktnyckeln. Mathias får hjälpa mig när han kommer hem :)

Kicki kommer förbi ikväll och hälsar på. Riktigt roligt tycker jag.

Imorgon tar Linus och Martin studenten. Den ska man självklart på. Har dock inte fått reda på tiden ännu.

Tänkte fippla lite med min blogg. Göra den lite finare. Vet inte hur jag vill ha den dock. Mörk - ljus? Svartvit - färg?

Längtar så enormt till på lördag!!

Nu måste jag springa ner till tvättstugan!
The End,
Johanna

Onsdag. - 10 juni 2009!

Har ni den minsta aning om vad jag gör nu? Jag sitter här med min 20-års present från Mathias. En bärbar dator! Jag har då världens bästa pojkvän, helt utan tvekan! Titta vad fin den är!
 Älskar dig, Babe! <3

The End,
Johanna

Tisdag. - 9 juni 2009!

Idag klev jag upp vid 11. Klädde på mig promenadkläder och begav mig sedan upp till sidsjön och gick et varv. Det är så roligt att se alla barn som är där nu och har friluftsdagar. Dom är så söta. Det får en att längta.
Fick sällskap av Madde i telefon en stor del av varvet. Roligt att prata med henne. Andra halvan sms:ade jag med Kicki. Sällskap hela vägen.

Hem, duschade och nu sitter jag här och bara tar det lugnt. Ska in till stan om någon timme och möta upp Pernilla och Terese. Ska bli roligt att träffa dem. Det är inte så ofta nu för tiden.

Igårkväll starx innan 18 for jag ut till Matfors för att hämta Kicki då vi skulle faar ut till ikea. Märktes att hon inte mådde något vidare men det var riktigt roligt att hon orkade förlja med. Strosade på och hittade en del grejer. Köpte massa nödvändigt för en gång skull. Skjutsade hem henne till matfors. Gick in en sväng och sade hej. Kollade lite på cityakuten sedan begav jag mig hemåt.

Ställde fram jordgubbar till mig och Mathias, mums! Gick och lade mig och läste. Snart läst ut boken.

Kom på att det kommer inte bli så mkt bloggande under nästa vecka. Åker ju till Ljusdal.

The End,
Johanna

Måndag. - 8 juni 2009!

Nu är det en vecka kvar tills jag fyller 20. Tiden bara rinner iväg. På lördag blir det till att fira.

Igår gick Mathias och jag ner till Åkersvik och röstade. Jättelite folk var det.
Efter att vi röstat gick vi ner på stan en sväng. In på hemköp och handlade det viktigaste sedan promenerade vi hem igen.
Jag drog igång med världens städning. Nu ser lägenheten hyffsad ut i alla fall.  Det var ju på tiden.
Allex, Jacqueline och Perming kom förbi en sväng också. Riktigt trevligt!

Just nu tar jag det bara lugnt och  tvättar. Det var meningen att jag och Kicki skulle ut till Birsta men hon mår inget vidare så vi får ta det någon annan dag helt enkelt.

Gick en sväng runt sidsjön gjorde jag idag också.
Om en vecka bär det av hem till Ljusdal. Skönt att komma från Sundsvall lite.

The End,
Johanna

Söndag. - 7 juni 2009!

I fredags efter jobbet mötte jag upp med Kalazo som sagt. Vi promenixade hem till mig där det blev pizza och fredagsmys. Mathias for iväg till Pato och Kalazo och jag vi kollade på tv och satt vid datorn. Mathias ringde och sa att han skulle dricka idag. Oväntat, nej! Han kom hem och lämnade bilen. Jag och Kalazo skjutsade bort Mathias, Makke och Pato till Nette. Kalazo och jag for hem och knäppte igång vingar av glas. Vi kom inte ens till hälfetn då vi var så trötta att vi knäppte av filmen och gick och lade oss.
Mathias kom hem 4,15 och efter det kunde inte jag sova. Timmerstockar från hans sida.

Klev upp 10 med Kalazo. Käkade frukost sedan följde jag med henne in till stan. Hon skulle iväg på träning och jag promenerade upp tiill sidsjön och gick ett varv. Hem, duschade, satt mig framför tv:n. Kicki kom och hämtade mig med Monzan. For ut till Matfors och hade oss. Dagens middag blev pizza precis som igår. Olika pizzerior som tur var.

Vi for till kyrkogården en sväng. Rätt skönt att fara iväg på sådana ställen ibland. Jag tror det behövs. Man behöver sakna och man behöver minnas. Även fast personen i fråga inte finns vid liv längre så kan man fortfarande uppskatta den. Det tycker jag är viktigt.

Igår var det Sveriges nationaldag och Sundsvalls cruising. 
Vi for  in till stan.Parkerade bilen på Mathias jobb där vi träffade Mathias, Alex, Jacqueline, Perming och Fredrik. Mathias sprang runt som en yr höna mest hela kvällen. Jag och Kicki gick en sväng med Alex och gänget och med Sandra och Carro. Mathias kom sedan bort till grillen där Madde stog och sponsrade hennes klass genom at köpa hamburgare. Kvällen var snurrig men i helhet var den rolig. Åkte även Impala med Robban.
Träffade Mogge, Putte, Rickard, Per, Mathilda, Anton och Lukas också.
Kicki skjutsade hem oss, då blev det sova.
The End,
Johanna

Fredag. - 5 juni 2009; 10 dagar kvar!

Hej Fåntrattar! Nu är det 10 dagar kvar tills min 20 årsdag faller in. Vad det ska firas. Fast det blir dock helgen innan då jag fyller år på en måndag, och helgen efter, ja då är det midsommar mina vänner. Midsommar har jag tänkt fira i Morvall med min mormor och mofar, Pernilla, Terese och Kalazo. Låter som en finfin midsommar det. Chans att ta igen lite tid med varandra.

Har en hel del planer om min semester nu. Som jag säkert skrivit förut så börjar min semester på måndag men då jag är ledig helgen så räknar jag den från och med ikväll efter 17,30. Första veckan blir lugn och fin. Tänkte försöka motivera mig lite och träna lite granna. Mitt mål är först på friskis på förmiddagen/mitt på dagen sedan en promenad runt sidsjön på eftermiddagen. Låter great om ni frågar mig. Motivation, hoho, vart är du?
Så klart fira min fördelsedag också!

Andra veckan beger Kalazo och jag oss till Morvall. Åker nog redan på måndagkväll. Jag fyller år på måndagen då men ingen kommer fira mig ändå så då far vi på kvällen och firar mormor som fyller år på tisdagen istället. Fränt tycker jag att vi fyller år så nära. Jag 15 juni och mormor 16 juni. Hon ska få något riktigt fint. Tråkigt att hon och morfar börja bli så gamla, de är inga ungdomar längre. Jag önskar de får stanna i sin ålder nu och leva i denna ålder så de slipper alla dessa sjukdomar de äldre brukar råka på. Vet inte vad jag skulle göra om de försvann ur mitt liv.

Från semesterplanering till känslor ändå inifrån hjärtat. Nej, nu slutar vi skriva tycker jag. Japp, det gör vi.
The End,
Johanna

Fredag. - 5 juni 2009!

God morgon gott folk! Vet ni vad? Idag är det fredag. Ska bli så enormt skönt med helg.

Jobb idag 9,30-17,30. Skönt med en lite kortare dag.
Efter jobbet blir det till att möta upp med Kalazo och sedan ska vi tillsammans stapetsera hem till mig. Det blir myskväll ikväll. Mathias lär ju dricka. Det är förutspått för länge sedan.

Igår hämtade Mathias mig efter jobbet. Vi for hem och lagade mat. Fiskpinnar och färskpotatis. Mums! Han skjutsade sedan upp mig till sidsjön så det en blev en promenad för mig och Mathias for iväg med Linus och kom hem någon gång inatt. 00,25?
Då jag gått varvet runt sjön gick jag och kollade lite granna på husen i där omkring. Det finns väldigt många fina. Blev lite full i skratt då husen var välskötta, nymålade och nyrenoverade. På gården stog det en audi a6 och en passat kombi. Pratade med Kalazo i telefonen och undrade hur dom kunde ha råd. -"Lån!" Fick jag som svar. Säkert sant. Gatan borde heta långatan.

Dags att logga in och börja ta samtal. Kan inte sitta här och skriva hela dagen.
The End,
Johanna

Torsdag. - 4 juni 2009; Nähe!

Det blir inget Vilai idag. Känns lite dumt då hon frågade mig i måndags om jag kunde komma förbi på torsdag (idag) och hjälpa henne att baka brownies då hon av någon anledning lovat att bjuda någon på det i helgen. Ringde henne på lunchen och då har hon inte tid. Det finns inget ont  i den människan, det gör det inte, men blir riktigt besviken över att hon inte ringde och berättade det.

Rätt lugnt idag på jobbet, peppar peppar...

Det blir till att vara hemma idag istället och städa kanske. Behövs kan jag lova. Kanske en promenad.
Gick förresten ett varv runt sidsjön igår och bort till coop extra för att köpa fil och frukt. Köpte körsbär. Vad gott det är! Vet inte hur många år sedan det var jag åt det sist.

Magvärk, försvinn!
Kalazo, jag tycker också att min mage borde samarbeta men den vill inte det.
Fattar inte att den orkar hålla på. Aja, fick i mig ett äpple på lunchen i alla fall.
The End,
Johanna

Torsdag. - 4 juni 2009!

God morgon! Idag mår vi inget vidare. Magvärk, yrsel och trötthet, men inte blir det till att stanna hemma då jag jobbar idag och imorgon. Sedan får jag semester i två veckor. Ska bli så skönt. Jag behöver verkligen ledigt nu.

Jobb 9-18. Efter jobbet hämtar Mathias mig så beger vi oss ut till Gångviken. Jag ska ut till Vilai och han till Pato tror jag. Intresting..

Ni lär få ett till inlägg idag. Dock lite muntrare hoppas jag.
The End,
Johanna

Onsdag. - 3 juni 2009; Halva dagen har gått!

Vart har motivationen för träning tagit vägen? Varför har min magvärk kommit tillbaka? Gaah, blir less på det här. Jag vill inte ha min magvärk, den gör så att magen sväller upp och då får jag ångest över att jag måste träna bort den.

Jag kom på att ikväll är det Grey's. Då måste man ju titta. Den serien gillar vi.

Precis haft min lunch också. Tycker om något enormt då jag får lunch, då vet jag att halva dagen har gått. Endast halva dagen kvar. Sedan får man gå hem och göra vad man vill.

Det låter som att jag alltid vill härifrån. Dels vill jag det, absolut. Jag är en hemmatjej. Har alltid vart och kommer alltid vara. När jag var mindre var jag hellre hemma än ute med kompisar.

Hade jag haft pengar till det så hade jag vart hemmafru. Vara hemma och poa på. Fara ut och handla, plocka ordning, laga mat. Tänk! Det skulle alltid vara fint. Då skulle jag må som bäst. Jag orkar inget av de nu då jag kommer hem från jobbet. Helt slutkörd. Jag tycker om mitt jobb, det gör jag. Inget fel på det men vara hemma, åh, vad skönt!

Haha, jobbar t o m på att umgås mer. Vara ute i farten. Följa med Mathias om han ska iväg. Ja, jag är en hemmanörd.
The End,
Johanna

Onsdag. - 3 juni 2009!

Onsdag. Då har snart halva veckan gått. Gick rätt bra att kliva upp imorse då solen strilade in genom fönstret och gardinerna.
Förlåt babe för igår kväll <3

Igår efter jobbet hämtade Mathias mig. Ut till Birsta och köpte en taklampa till badrummet. Sprang sedan in på MediaMarkt och lämnade in Mathias telefon. Där vi sprang på Permings bror. In mot stan igen och hem. Mathias spelade och jag lade mig i sängen och läste lite i boken. Madde ringde och det var dags att bege sig till bion. Madde ringde tidigare på dagen och frågade om vi ville följa med på bio, Diplicity, tror jag den hette. Var väl rätt bra. Den var inte dålig men jag förstog den inte. Jag hade trevligt i alla fall. Det är ju huvudsaken. Vi var Mathias, jag, Madde och Martin.

Idag efter jobbet blir det till att stapetsera hem, äta. Pussa på Mathias då han skulle iväg någonstans. Sedan tänkte jag bege mig något varv runt sidsjön. Promenera av mig.

Nu jobb 8-16,30.
The End,
Johanna

Tisdag. - 2 juni 2009!

God morgon! Började lite tidigare idag. Jobbar 8-17 sedan hämtar Mathias mig då vi ska fara ut till Birsta en sväng. Bauhaus och Mediamarkt. Dags att köpa badrumslampa eller vad tycker ni? Känns som att vi verkligen bör få ordning hemma nu..

Igår hjälpte vi Vilai att flytta som sagt. Var faktiskt roligt. Jag må vara dum men jag tycker om att flytta. Jag tror själva flytten är roligast och sedan det pirriga i magen då man ska sova de första nätterna på det nya stället.
I alla fall, lägenheten var jättefin och vilken utsikt! Det där kommer bli jättebra. Ska nog åka förbi dit på torsdag. Ska antagligen hjälpa Vilai att baka och kanske ta en sväng med hundarna? Hoppas att jag får låna Maxen. Det skulle vara så roligt.

Igår innan jag somnade läste jag ett kapitel i Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Faktiskt helt okej. Hatar böcker i vanliga fall men verklighetsbaserat är faktiskt rätt intressant.
The End,
Johanna

Måndag. - 1 juni 2009; Bara 1 timme kvar!

Jag har en sådan där lycklig dag igen. Känns riktigt bra faktiskt. Tiden springer iväg då jag får roliga samtal mest hela tiden. Sprang in till stan på lunchen och tog mig en kokt med bröd i sommarvädret. För korv med bröd är bland det somrigaste som finns då man köper det i en vagn eller dylikt.

Nu slutar jag snart, ut i solen!
The End,
Johanna

Måndag. - 1 juni 2009; Strålande solsken!

Fint avslut ni fick på förra inlägget. Joel kom med en medlyssnare trots att jag inte börjat. Tycker inte om när någon kollar på då jag skriver, vet inte riktigt varför men men..

I alla fall, vi blev bjuden på jordgubbstårta. Hur gott som helst. Jag som älskar jordgubbar! For in till Clas Ohlsson för att köpa någon sladd. Vidare mot Max, jag åt stripsen och Mathias burgaren. Inte vidare roligt att laga mat i värmen som var igår. Skjutsade Mathilda till Anton sedan for Mathias och jag upp till sidsjön. Parkerade bilen och gick ett varv., barfota. Det var så mysigt. Mathias som inte brukar vilja följa med ut och gå.
Det var meningen att vi skulle fara på friskis och träna men valde att vara ut i det fina vädret, vad passar inte ypperligare än en promenad?

Hem och myste ner oss framför tv:n. Riktigt skönt och myysigt!

Idag hämtar Mathias mig efter jobbet, sedan bär det ut till Gångviken för att hjälpa Vilai att flytta. Hoppas lägenheten är fin. Lär också prata lite angående Maxen.  Nu är det dags att ta samtal igen.
The End,
Johanna

Måndag. - 1 juni 2009!

Ja, då är det endast 14 dagar kvar tills jag fyller 20. Längtar så enormt mycket för att jag älskar att fylla år. Lite småtråkigt att man börjar bli så gammal bara. Nu börjar man verkligen bli vuxen. Jag vet inte om jag ska tycka att det är roligt eller tråkigt.

Igår for vi ut till Kungsnäs i alla fall. Försökte ringa in mamma igår ett flertal gånger men hon svarade inte så spelade in på röstbrevlådan. Det var riktigt varmt och mysigt igår. Tänkte bege oss och bada också men det hann bli lite för sent för det efter besöket. Blev bjuden på jordgubbastårta.
The End,
Johanna

RSS 2.0