Måndag. - 30 november 2009!

Hej och godmorgon!

Denna helg har inte bestått av ett enda blogginlägg och ärligt har jag bara struntat i det.
Jag skriver min blogg för mig och mina familj/vänner men då statistiken höjs vill man automatiskt skriva mera så de stannar kvar. Jag vill inte vara sådan och vill inte ha det så.

Jag har hellre 10 läsare som bryr sig om vad jag skriver.

Helgen har varit undebar. Efter jobbet i fredags for jag, Mathias, Terese och Madde ut och hämtade Sasha. Mathias begav sig till Granloholm och vi andra tre tog en prommis med Sasha och spelade MarioKart innan det var dags för Madde att bege sig hemåt. Terese och jag fortsatte att roa oss med MarioKart innan det blev sängen.

På lördagen började vi dagen med en lång promenad med Sasha. Efter den for vi och lämnade Sasha hos Vilai innan vi begav oss vidare ut till Birsta.

Hem och lagade middag, fläskfilé, kroketter och beasås. Mums!
Mathias spenderade kvällen hos Camilla som firade sin 20-årsdag. Hämtade honom i Gångviken vid 3,30.
Terese och jag hade en mysig hemmakväll.

Igår for vi ut till mamma på adventsfika. Faktiskt riktigt mysigt. Mormor och Morfar var där också.
På hemvägen svängde vi in till pappa. Roligt att träffa honom! :)

Nu blir det jobb 9,30-18 och efter det blir det stan med Pernilla.
The End,
Johanna

Så här ser kvällen ut...

... efter otaliga gånger ändringar.

- Efter jobbet hämtar Mathias upp mig, Terese och Madde då vi skall åka och hämta Sasha.
- Middag. Pizza hemma?
- Mathias åker antagligen till Viktor. Det blev inget Falun.
- MarioKart64 antagligen. Henriksson-entertainment.
- Promenad med Sasha.

Det är detta som är planerat. Får se hur många fler ändringar det blir ;)
The End,
Johanna

Detta är hemskt!

Detta är så hemskt. Jag sitter här och skakar nu. Helst av allt vill jag gå hem nu men får inte då det inte är någon nära släkting till mig.

Var nyss på ett möte som varade i 1 h 30 min. Under det mötet fick jag ett flertal sms. Detta är hemskt och jag förstår inte hur det kan gå så fort. Du är ändå rätt ung. du har egentligen flera år kvar. Livet är så orättvist!


Ikväll far Mathias till Falun så det blir bara Terese och jag hemma. Eller ja, Terese, jag och Sasha. Jag skall vara hundvakt ikväll och på söndag. Ska faktiskt bli riktigt roligt.

På söndag blir det ju adventsfika hos mamma och då skall Sasha följa med. det ska bli så roligt för mina gogummor kommer springa och leka precis som dom gjorde sommaren förra året. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran också så det blir lite bilder.

The End,
Johanna

Fredag. - 27 november 2009!

Hej och god morgon!

Idag är jag väldigt trött men är glad ändå då jag slapp mardrömmarna imorse.

Ikväll efter jobbet skall jag möta upp Terese. Jag hinner inte plocka och städa någonting för hon skulle åka in lite tidigare till Sundsvall.

Nu blir det jobb 10,30-19,30. Får se hur denna dagen blir.
The End,
Johanna

Kvällning!

Nu blir det snart sängen.

Kom hem för lite mer än en halvtimme sedan men satte mig i köket och gick igenom reklamen och åt mackor. Nu sitter jag inne i vardagsrummet med Mathias, Linus och Martin och kollar på Mr. & Mrs. Smith. Den gick jag och mamma och såg på bio då jag fyllde 15 år. Det är alltså 5 år sedan. Förstår ni vad gammal man börjar bli då man kan säga att det var si och så länge sedan och man börjar säga -"på min tid...".

Mathias present har gått upp i pris nu.

Nu skall jag kika runt lite innan det blir sängen.
Godnatt!

The End,
Johanna

Snart är julen kommen!

Imorgon är det fredag och jag längtar så enormt mycket. Det ska bli så skönt med helg!

Om det är så att jag inte får jobb tills jag slutar här har jag bestämt att jag ska bli duktig hemma. Jag skall fara och handla då Mathias är på jobbet, jag skall laga mat tills han kommer hem och jag ska se till att ha det fint hemma. Tror ni jag lyckas? Jag är mycket tveksam men jag kan nog om jag har viljan.

På lördag om det blir Birsta tänker jag köpa ett par julgardiner till vardagsrummet. Lite jul skall det vara och jag tänker inte lägga fram mina julsaker då 90% av dem har jag gjort då jag var liten. Känns inte som att de passar in och jag vill inte att någon skall se dem. Dem är söta och charmiga men den dagen Mathias och mitt hem skall vara prytt med självgjorda julsaker, skall dem vara gjorda av våra barn.

The End,
Johanna

Imorgonkväll får vi besök!

Då sitter man på jobbet igen. Idag känner jag mig inte alls peppad att jobba. Jag vill inte vara här!

Efter att jag pratat med Mathias på hans lunch ringde jag upp Terese och pratade om helgen. Hon kommer in till Sundsvall imorgonkväll vid 21. Passar utmärkt då jag slutar 19,30. Då hinner jag hem och plocka lite innan det är dags att bege sig in till stan och möta upp henne.

På lördagen på dagen far vi antagligen ut till Birsta en sväng. Det ska bli roligt.

Nu blir det jobb 13,30-21,30. Suck!
The End,
Johanna

Foo Fighters - Wheels

The End,
Johanna

Nyduschad!

Nyduschad och invirad i handduk. Mys!

Jag kan inte riktigt förstå att dte är torsdag. Jag hade tisdag igår av någon konstig anledning. Skönt att det är torsdag i alla fall. Det är bara jobb idag och imorgon sedan är det helg.

Jag har beslutsångest över helgen. Det var meningen att Camilla skulle firas på fredagen och jag bestämde då lite smått med Terese på lördagen men nu är det ändrat. Jag känner mig dum mot Camilla om jag inte kommer till henne men samtidigt känns det fel att strunta i Terese då vi pratat om att vi skall hitta på något. Jag blir tokig på sådant här.

Jag planerar gärna och just därför förstörs mina planer då det ändras dagar hit och dit.

Aja, får se hurjag gör. Skall försöka få ur Mathias ikväll hur det blir för hani helgen.

Nu skall jag ta och klä på mig innan Mathias ringer.'

The End,
Johanna

Torsdag. - 26 november 2009; Inte igen!

Är det verkligen torsdag?

Som nästan alltid somnar jag om då Mathias kliver upp. Efter att han gått till jobbet, det är då mina mardrömmar kommer.

Imorse drömde jag först att jag, Mathias, Mathilda och Anton for och hälsade på Kenneth nere i Skåne. Det behövdes handlas och vi var tvungen till att gå till en speciell affär. Den låg långt inne i skogen.

Eftersom Mathias och Mathilda inte träffat sin morfar på väldigt länge fick jag och Anton gå för vi hade inget med dem andra att göra. Så länge vi gick på den breda stigen gick det bra men till slut kom vi fram till en sjö. Mitt i sjön var en liten ö och på den ön låg affären. Det hade lagt sig en liten ishinna på sjön och det var meningen att vi skulle gå på den ishinnan för att ta oss till affären. Jag som i vanliga fall älskar vatten var livrädd för vatten i drömmen.

Anton börjar gå ut på ishinnan. Man var tvungen att gå lät och sakta för att inte hela hinnan skulle spricka. Jag började störtgrina då jag klev ut. Jag kom halvvägs till ön då jag sjunker igenom hinnan. Där ligger jag. Hjälplös. Anton stog och skrattade och tyckte jag var fjantig. Till slut kommer Mathias bort då han tyckte att dte tog sådan lång tid. Tror ni han hjälpte mig upp? Nej, han ställde sig bredvid Anton och skrattade.

Sedan skramlade posten in genom brevinkastet. Jag vaknade med blöta kinder.

Det är så hemskt att drömma dessa drömmar.


The End,
Johanna

Gårdagens händelser och dagens planer!

Igår efter jobbet gick jag ner till Ica Esplanad och handlade lite. Pratade lite med Madde i telefon.
Ringde sedan upp Pernilla som jag pratade med i stort sett hels tiden tills Mathias kom hem strax innan 21.

Eeftr att Mathias kom hem blev det till att nörda lite dator innan vi gick och lade oss.

Ikväll efter jobbet skall jag möta upp Madde och Pernilla för en pizza. Får se vad som händer efteråt. Kanske Pernilla hakar på hem eller hur hon gör.

The End,
Johanna

Onsdag. - 25 november 2009; Mardrömmar!

Ja, då har man drömt mardrömmar igen!

Jag drömde att låg hemma och var sjuk. När jag är sjuk ligger jag nermyst i soffan med mitt täcke. Det gjorde jag nu. Jag hörde något konstigt ljud på balkongen så valde att kliva upp och kolla. Av någon anledning hade jag endast mysbyxor på mig så jag lade armen över brösten för att inte visa något. Då jag kollat ut drar en kille ut mig (hur nu det gick till då dörren var stängd...). Han försökte hålla om mig och pussa mig. Jag buttade ifrån honom och lyckades gå in igen.

Då jag stänger den stängda dörren ser jag Paulina stå i ett utav fönstren i huset mittemot. Hon hade flyttat dit och stod med telefonen i örat. Jag ville självklart berätta om händelsen för Mathias så inte han får höra det från någon annan och tolkar det fel. Det var upptaget. Paulina som sett vad som hänt ringde Mathias och berättade vad hon sett.

Jag provade ringa igen. Denna gången svarade han mycket argt. Han lyssnade inte på vad jag hade att säga utan jag var en hora och han ville inte ha med mig att göra något mer. Jag ringde igen men han svarade inte. Jag ringde till Paulina och berättade allting och grät krokodiltårar. Hon kom då över och bad om ursäkt och stannade hos mig tills åskvädret Mathias kom hem.

Jag fick äntligen berätta hur det gick till men det spelade ingen roll. En kille klättrar inte bara upp på balkongen och gör något sådant. Jag och Paulina fick för oss att det var någon som Mathias hade något otalt med och Mathias blev osäker.

Det visade sig att vi hade rätt men jag var fortfarande en hora och kunde fortfarande dra någonstans trots att jag inte gjort något.

Så, ja. Asjobbigt även om det kanske inte lät så. Detta är den jobbigaste drömmen jag någonsin haft.
The End,
Johanna

Men åh!

Vad trött jag blir! Jag var precis in på ellos hemsida och beställde bl. a. en present till pappa. Först så får jag inte välja fraktsätt och inte nog med det så får jag inte välja något av mina rabatterbjudanden. Jag får alltså betala 100 kr mer för att ellos valde fraktsätt och jag inte fick välja rabatterbjudande. Åh, less!

Jag har skickat iväg ett mail då de inte har öppet i växeln. Får se om de svarar annars ska jag banne mig ringa dem. Kanske leka telenor-kund och vara arg även fast det säkert går att lösa.


Nu ska jag strax bege mig mot sängen. Jag är trött. Funderar på att ta en sovmorgon imorgon då jag ändå börja rätt sent. Får se.

Godnatt!
The End,
Johanna

Är detta en bra eller en dålig dag?

Jag är glad och sprallig samtidigt som jag är hängig och gnällig. Det är det som gör det så krångligt.
Dessutom så har jag massa tankar och funderingar som jag inte får någon bukt med.

Jag vill vara smal men har inte motivationen att träna. Nog för att det har blivit skillnad då jag går så pass mycket men jag vill att det skall hända saker fort. Inte ta tid så man hinner tröttna.

Jag vill få upp kontakten med mamma men det är asjobbigt att jobba för något då personen i fråga inte väljer att jobba för det.

Jag vill att mina syskon ska känna att de kan prata med mig om allt. Jag kommer alltid finnas här och oavsett vad som händer så står jag bakom ryggen på dem. De verkar inte förstå det och det är synd.
Samma sak gäller mina vänner.

Jag skulle kunna göra denna lista lång...

The End,
Johanna

Tisdag. - 24 november 2009!

Det är endast en månad kvar till julafton idag.

Igår tog jag bussen hem från jobbet. Medans jag började laga maten kom Pernilla hem till oss. Efter maten blev det till att gå ner till Frendo för att handla mjölk och frukt. Då vi kom tillbaka blev det MarioKart-nördande.

Vi slog av spelet lagom till 22 då Paradise hotel började. Mathias kom hem under det med ett leende på läpparna. Timrå vann alltså.

Efter Paradise promenerade jag en bit med Pernilla.

Imorse innan jag gick till jobbet satt och och kollade igenom min kalender. Om 16 dagar slutar jag är och jag jobbar 13 av dem. Det känns ju bra... Nej.

The End,
Johanna

Ändrade planer!

Mathias for på hockey med Anton så efter jobbet blir dte till att traska hem. Pernilla kommer dit. Det blir då till att laga mat och sedan gå bort på affärn och handla lite.

Sedan kanske det är något roligt på tv ikväll. Annars blir det antagligen till att nörda mario kart.
The End,
Johanna

Dagen planer och annat!

Denna dagen går sakta men ändå fort. Det är lite svårt att förklara. Det går segt tills det blir rast men dagen har sprungit iväg ändå, då jag började 10,30 och klockan är nu snart 16,30.

Ikväll hämtar Mathias upp mig efter jobbet. Vi far då och handlar lite granna. Plockar upp Pernilla och efter det blir det matlagning. Får se vad som händer resten av kvällen.

Denna jobba består som sagt av skit-pass men då jag såg min lönespec för denna månad så blev det mer än väntat då jag fått mycket ob då jag jobbat kvällar. Dessutom så har jag endast 2,5 veckor kvar här.
The End,
Johanna

Måndag. - 23 november 2009!

Hej och godmorgon!
Eller en god morgon vet jag inte om det är. Har så enormt ont i magen...

Imorse tänkte jag kliva upp med Mathias då jag tänkte bege mig bort till friskis. Kom dock på i sista sekund att friskis inte öppnar förrän 9,30 idag. Då blev jag less då jag bestämt mig för att träna idag.
Somnade om och sov till 8,30. Tog en dusch och sedan ebgav jag mig till jobbet.

Idag har jag ett skitpass (som resten av veckan) 10,30-19,30.
Efter det blir det att fara och handla lite smått.
The End,
Johanna

Nu är det sovdags!

Då var paradise hotel slut för ikväll så det är dags för mig att krypa ner under täcket med min älskling. Jag är inte ett dugg trött egentligen då jag sov till 12 men det är jobb imorgon och resten av veckan så det är lika bra att ladda batterierna för mördar-veckan. Hatar passen jag har kommande veckan.

Denna dag har varit bra. Den har bestått av en massa mys och bio med Mathias. Ägnat en massa tid för varandra.

Hoppas ni också haft en bra helg!

Godnatt!
The End,
Johanna

New Moon!

Åh, vad bra den var! Helt klart värd att se. Jag vet inte vad jag ska skriva. Den var så grymt bra.



Bella fyller år och skall firas av familjen Cullens. En olycka sker och Cullens är tvungen att ge sig av. Bella blir så klart hjärtekrossad men börjar umgås med Jacob Black. Nu när inte Edward finns tillgänglig att hjälpa henne då knepiga saker händer finns Jacob där.

Som ni kanske minns i första filmen så är ju Victoria ute efter Bella. Jacob och resten av hans stam gör allt för att stoppa henne.

Edward får för sig att Bella är död och vill i och med det inte heller leva. Han åker till Italien och Viltouri för att få sin vilja igenom.

Vad händer egentligen med Bella och med Edward? Hur går det för Victoria?

The End,
Johanna

Kvällens planer!

Ikväll klockan 18 skall jag och Mathias se New Moon. Jag vet inte om det riktigt är något för honom men han vet att jag älskar första filmen. Hur snällt som helst av honom att följa med i alla fall.

Folk som har sett den har berättat om den var bra och jag har läst lite varstans. Så som jag förstår det så tycker de som inte läst boken innan filmen att filmen är bra och de som har läst boken innan tycker att den är sämre. Det stämmer säkert.

Jag började ju läsa andra boken men då jag vet av erfarenhet från första filmen och boken att boken gjorde filmen bättre så slutade jag.

Jag längtar. Jag blir tokig då jag ser reklamerna för att jag så gärna vill se filmen.

Ikväll smäller det!

The End,
Johanna

Bröllopsfotografen!

Igår då mamma och jag var på bio såg vi bröllopsfotografen. Den var faktiskt riktigt bra. Den var rolig men seriös samtidigt.

Filmen handlar om en Värmlänning som drömmer om att bli en fotograf. En dörr öppnas och han får ett fotografjobb i Stockholm. Dock leder det inte så mycket längre då han är en rockare bland överklassen i Djursholm. Han gör valet att bli en av dem för att kunna leva upp till sitt drömyrke och för att få den vackra överklass-tjejen Astrid. Han tar sms-lån för att klara sig med ekonomin och för att köpa den kamera han vill ha. Kommer Värmlänningen Robin lyckas bli bröllopsfotograf och få drömtjejen?

The End,
Johanna

Söndag. - 22 november 2009; Gårdagen!

Mamma kom hit vid 12,40. Vi satt här och pratade ett tag innan vi for ut till Birsta. Vi stannade inte så länge utan vi lade ner mer tid på att ta igen tid med varandra. Jag fick min present. En jättefin mjuk morgonrock, ett förkläde och en magnet.

Efter vi var klara i Birsta for vi hem till mig och Mathias och åt. Vi handlade hem från Thai. Mamma bjöd. Efter maten var det till att bege sig bort till bion. Äevn bion bjöd hon på. Jag fick alltså en morgonrock, ett förkläde, en magnet, middag och bio inkl godis.

Efter bion skjutsade mamma hem mig och jag tog bilen bort till Rogge och Virre där Mathias, Fredrik, Linda K, Mattias och Linda H var. Linda K och jag skjutsade ner resten till krogen. Vi for runt i stan. Vi for även upp mot Södra Berget en sväng men vände då vi skrämde upp oss själva då husen påminde om husen i I´m legend. Ruskigt!

Hämtade tokarna i stan, for på Max, sedan skjutsade vi hem dem.

Skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna dag för det finns hur mycket som helst att nämna men väljer att hålla det för mig själv. Jag hade en toppendag med min mamma. Det var länge sedan jag umgicks med min mamma, bara hon och jag. Det kändes som att ha henne tillbaka för en dag. Kvällen med mina vänner var också riktigt roligt. Tack för den underbara lördagen!

The End,
Johanna

Lördag. - 21 november 2009!

Hellu!

Då var det lördag. Mamma är på väg till Sundsvall nu. Hon kommer in en sväng sedan beger vi oss ut till Birsta. Får se om man hittar något roligt.

17,30 börjar filmen Bröllopsfotorgrafen som mamma och jag skall se.

Någonstans mellan Birsta och bion skall vi klämma in middag. Mysigt!

Hoppas allt blir bra idag.

The End,
Johanna

Då var det snart slut på denna dag!

Jag vet att klockan inte är speciellt mycket för att vara fredag men jag är trött och har inte så mycket för mig.

Jag knäppte igång Twilight men orkar inte se hela. Jag kan den ju utantill så jag vet minsta lilla detalj som händer. Visste ni att när Bella och Edward sitter på restaurangen, att det ligger ett cluedo bakom Edward? De ni ;)

Jag har suttit och fixat i mina bildmappar och döpt om så de är lättare att hitta och så. Det är så mycket men det blir bra då det äntligen är klart.

Jag saknar att ha hund. Jag vet att jag inte kan ha någon men jag är uppväxt med hund. Vi har nästintill alltid haft en hund förutom någon kort period som bestod av någon månad. Det är så tomt. Tänkte lägga ut en bild på en utav de hundar vi haft.



Detta är den fränaste vi har haft. Sara. Du kunde i stort sett göra vad du ville med henne, hon ställer upp på allt. Jag vet inte hur länge hon satt med mina solbrillor på sig. Hon slapp ju få solen i ögonen ;)


Med det säger jag godnatt!

The End,
Johanna

Fredagkväll!

Ja, då har dagen blivit till kväll och jag har precis flyttat mig in till sovrummet. Ikväll blir det pokerkväll för grabbarna så har valt att hålla mig undan.

Jag har tagit med lite filmer in hit så jag har något att göra. Dessutom är jag redan trött så jag kommer nog somna rätt tidigt ikväll. Skönt det också.

Sitter och funderar på julklappar till alla. Det är några stycken som skall köpas och det är ju så svårt.

Ha en trevlig fredagkväll nu!
The End,
Johanna

Är du på väg tillbaka?

Jag känner mig alldeles glad samtidigt som jag sitter här och är tårögd. Du kommer imorgon och det känns så bra. Att du äntligen hör av dig och vill spendera tid med mig. Vi var riktigt taighta förrut, kommer vi någonsin bli det igen?

Det känns dumt att bli chockad över att du äntligen hör av dig. Det skall inte vara så. Det skall vara en självklarhet att du som mamma skall höra av dig till din dotter, men det är det inte.
Som jag väntat på det där samtalet. Att du ringer och man känner att du faktiskt bryr dig. Har du vaknat upp? Är det sant? Eller är det bara jag som drömmer?

De senaste samtalen som varit, har jag ringt dig. Första frasen i samtalet har lydit -"jag visste att du skulle ringa, förr eller senare". Denna gången ringde du och jag kan inte säga samma sak tillbaka då det inte går att förvänta sig av dig att du hör av dig.

Jag vet att jag inte skall hoppas för mycket. Du har sårat mig allt för många gånger och ringt kvällen innan eller samma morgon som vi skall träffas och skyllt på anledningar som inte alls är realistiska. Denna gången får du inte komma med någon undanflykt. Jag kan inte ta en till. Detta känns så bra, låt det vara såhär.

Jag vill ha dig tillbaka! Vill kunna ringa till dig då jag mår dåligt och prata ut. Veta att du finns där och att du svarar när jag ringer. Jag behöver dig. Du är en del av mig, eller egentligen, jag är en del av dig. Vi ska ha kontakt. Det är det som är meningen. Vi skall inte leva skilda liv och prata med varandra för att vi måste. Jag vill känna att jag vill prata med dig. Jag vill våga ringa dig oavsett vad.

Jag saknar dig! ♥





The End,
Johanna

Fredag. - 20 november 2009!

Hellu!

Imorse tänkte jag mig att jag skulle ta en riktig sovmorgon men så blev det inte riktigt. Jag vaknade pigg innan nio men valde att ligga kvar under det varma täcket till strax innan 10.

Jag har precis ätit frukost så det är snart dags att klä på sig. Jag ska gå ner til Mathias jobb och hämta bilen sedan ska jag hämta upp Mathilda då jag behöver handla lite så hon följer med till Ica Naxi och kanske några fler ställen.

Mathias present har kommit också. Fick sms i morse så den ska jag hämta ut idag.

Nej, nu ska jag ta och skriva inköpslista.
The End,
Johanna

Mathias present på väg!

Igår fick jag ett mail. Det var en bekräftelse på Mathias present. Den är på väg och verkar inte bli försenad. Jag har varit in på sidan jag beställt den från flera gånger då de skjuter fram datumet hela tiden men nu skall den vara på väg. Toppen!

Just nu har jag min sista rast. Det känns som att den här dagen aldrig tar slut. Jag förstår inte varför den skall gå så segt. Känns som att jag suttit i dagar.
Det är min sjunde dag idag så jag är helt slut i skallen också. Jag förstår inte varför man får schema så man jobbar sju dagar i rad. Dåligt tycker jag.

Kallt är det också. Sitter här med min filt i fleece men inte hjälper den inte.

Ja, jag vet att jag klagar och surar men det är ingen bra dag idag.
The End,
Johanna

Kvällens planer!

Ikväll efter jobbet skall Mathias plocka upp mig. Vi far du ut till Mathias mormor och morfar för att fira Cattis. Det var länge sedan vi var där nu så det blir bra.
Om jag förstått det rätt så vankas det middag.







Suck för denna dag alltså. Hatar den! Arbetspasset i alla fall.
The End,
Johanna

Torsdag. - 19 november 2009!

Jag började skriva fredag men kom på mig själv. Idag är det torsdag och ikväll 19,30 börjar min helg, amazing!

Idag fyller Cattis 40 år, Grattis!
´
Det ska bli så enormt skönt med helg. Nog för att det inte kommer bli en lugn stund men den kommer bli toppen!

Jobb 10,30-19,30 idag.

The End,
Johanna

Dags att göra sig ordning för sängen!

Som sgat så for Mathias och jag ut till Birsta och handlade mat i massor. Handlade present till Cattis. Då vi var klara i Birsta for vi och hämta Mathilda och skjutsade henne till stan.

Då vi kom hem slängde vi in en big on-pizza i ugnen och tog reda på köket. Under middagen satt vi och myste framför tv:n med både 2½ men och Scrubs. När klockan slog 21 blev det Paradise Hotel. Jag förstår inte riktigt varför jag fastnat för dte programmet men det har jag gjort.

Nu blir det sängen Godnatt!

The End,
Johanna

Lady Gaga - Bad Romance

Hon kommer från ingenstans och vänder världen totalt upp och ner.

The End,
Johanna

Nu är det snart dags!

Nu är det snart dags att bege sig ut i det dystra vädret. Ut i rusket och in bland massa folk. Det är så det ska vara i mitten på november. Folk skall börja gå som tokiga inför jul. Nu kommer det säkert vara rätt tomt på folk bara för att jag är förberedd på att det skall vara massor.

Jag ser framemot julen trots att jag inte vet hur det blir. Har jag jobb? Om jag har, hur gör vi då? Om inte, vart ska vi vara? Fara som skottspolar till alla ställen? Vara hemma i lugnet?
Jag har inte den blekaste men det känns som att alla vill att man skall komma och jag vill inte göra någon besviken. Jag kanske borde klona mig? Vi kanske borde klona oss?

The End,
Johanna

Dagens planer!

Idag efter tänkte jag ta en sväng på stan. Gå runt och titta lite. Det var så länge sedan att jag inte kommer ihåg då jag gick på stan senast och då bor jag ändå nära. Dock jobbar jag ju tills in: stänger oftast så jag hinner inte.  Dock tar jag mig inte riktigt tiden heller då jag väl inte jobbar.

Ser framemot gör jag i alla fall. Jag ska gå med Mathilda. Se om man hittar någonting roligt.

Efter att Mathias tränat klart skall han och jag fara ut till Birsta som sagt.
Efter det blir det nog till att fara hem och laga mat. Slänga sig i soffan och bara mysa! Låter bra tycker jag.

The End,
Johanna

Gårdagen med Vilai!

Igår efter jobbet hämtade Mathias mig. Vi for ut till Ica Maxi och köpte dricka sedan skjutsade han ut mig till Vilai. Jag blev bjuden på middag; kyckling, gräddsås och ris. Så enormt gott! Vilai är riktigt duktig på att laga mat.

Efter maten blev det en hel del prat om allt mellan himmel och jord. Strax efter 20 bestämde vi oss för att ta ut Sasha en sväng. 21,30 kom vi tillbaka så en liten sväng blev det inte men det var skönt och tiden bara sprang iväg. Då vi kom tillbaka fick jag prova en massa kläder. Vilai rensade garderoben och jag fick med mig en proppfull ica-kasse hem med fina kläder.

Vid 23 kom Mathias och hämtade mig. Det blev till att krypa ner under täcket nästan på en gång. Massa mysprat innan vi somnade.
The End,
Johanna

Onsdag. - 18 november 2009!

Hej och god morgon!

Just nu sitter jag vid Mathias dator. Jag kan inte minnas att jag suttit här och skrivit förrut. Jag brukar endast kolla pengar på Mathias dator och det är därför jag sitter här överhuvudtaget nu också.

Nu när jag skrev rubriken så kom jag på att det inte är så långt till löning. Det är en vecka, 7 dagar. Det kan man leva med.

Strax ska jag göra mig redo för att bege mig till jobbet. Jobbar ju 8,30-16,30.
Efter jobbet blir det nog stan en sväng innan det är dags att bege sig hemåt och fara ut med Mathias till Birsta för present- och mathandling.


Snart är det jul! :)
The End,
Johanna

Jag vill skriva men vet inte vad!

Jag vill så gärna skriva och jag behöver skriva av mig. Dock har jag inte den blekaste vad jag ska skriva om. Mitt liv är inte direkt händelserikt just nu. Det är inte så mycket som händer och det kommer det nog inte göra på ett bra tag.

Det är tisdag och jag längtar till helg. Jag vill ha helg nu. Jag vill inte jobba kvällspass och jag vill ha ett vettigt jobb eller komma på vad jag vill plugga till och bli antagen där.  Jag vill inte prata med dessa kunder. Jag har tröttnat på dem. Jag vill att vintern skall komma någon gång och jag vill ha massvis med pengar så jag kan leva precis som jag vill trots att jag har mindre än en månad kvar tills jag slutar här. Jag vill kunna lägga ner massor av både tid och pengar på julklappar.

Ett tjockt stycke med onödig info.

The End,
Johanna

Regn och rusk!

När skall regnet och rusket försvinna och bli vinter? Jag vill ha vinter.

Har just nu lunch. Gick inte till Marcus och Martin en stund men de svek för att gå till ett möte så nu sitter jag här och knappar runt på ingenting då jag redan gått igenom allt som är värt att gå igenom. Rätt surt faktiskt.

Idag har jag en sådan där glad dag igen. Känner mig glad och lycklig. Känns bra.

Ser framemot att åka till Vilai efter jobbet också. Det var ritkigt länge sedan jag umgicks med henne nu. Jag är så dålig på att umgås.. Bjuden på middag blir jag också och det blir toppen.

The End,
Johanna

Tisdag. - 17 november 2009!

Hej och godmorgon!

Då var det tisdag. Andra dagen denna vecka. Känns som att denna veckan kommer gå fort. Hoppas på det.

Idag jobbar jag 9-18. Ett toppenpass. Imorgon har jag ett ännu bättre; 8,30-17,30. Måste passa på och njuta nu när jag har dessa pass för på torsdag börjar mina 19,30 dagar igen..

Jag slutade tidigt igår och kommer sluta tidigt idag och imorgon men på torsdag då Cattis fyller 40 ska jag självfallet jobba till 19,30. Suck!

Igårkväll blev det storkok hemma hos oss. Massa mat blev det och två maträtter dessutom. Efter det blev det the proposal och sedan det som var kvar av paradise hotel. Efter det blev det bums i säng.

Efter jobbet blir det Vilai.

The End,
Johanna

The Proposal!

Mathias och jag har precis sett klart på the proposal och jag bara älskar den! Jag skrattade till filmen, hur ofta händer det? Den var asrolig och tokbra! Okej, den är förutsägbar men det var ju trots allt en komedi så det är okej.

Margret jobar som en bokredaktör och Andrew jobbar som hennes assistent. Margret blir utvisad men kommer på den briljanta idén att gifta sig med Andrew. På så vis så vis blir hon inte utvisad. För att få Andrew att gifta sig med henne hotar hon han karriär som framtida bokredaktör.

Lätt sevärd!

The End,
Johanna

Dagen springer iväg!

Varför är inte alla arbetsdagar på detta sätt? Dagen bara springer iväg. Så grymt skönt att arbetspassen går fort för en gång skull.

Efter jobbet är Mathias snäll och hämtar mig. Han är så go. Då blir det antagligen till att fara och handla potatis då vi planerar att äta potatis och pölsa till middag. Mums!

The End,
Johanna

Dagen började bra!

Ja, dagen började bra idag. Nog för att det är lite tok på jobbet nu men dte är inget som någon dör av så det räknas inte.

Mamma ringde mig förrut och frågade om jag var ledig helgen. Det är jag ju så jag svarade ja. Mamma undrade då om jag vill fara ut till Birsta med henne och sedan mysa med utemat. Antingen äta ute eller köpa hem. Dock har jag inte så höga förväntningar ännu men det skulle vara roligt om det faktiskt blir av.

På första advent är jag bjuden på adventsfika av henne också i deras nya bostad. Det bkur nog till att jag åker dit. Skulle försöka få med Madde och Pernilla också.

Roligt att hon faktiskt hörde av sig och lätt...lycklig.

Är detta för bra för att vara sant?
The End,
Johanna

Måndag. - 16 november 2009!

Godmorgon!

Idag är jag så sjukt trött!

Igår efter jiobbet for jag till Granloholm och hämtade upp Madde. Vi fortsatte ut till Ica Maxi. Jag handlade lite granna sedan lämnade jag av Madde i Granloholm igen och for hem. GPS:en hade sagt att Mathias skulle komma hem 22,15 men med rallykalle som familj så förstog jag att det inte riktigt skulle stämma. Mycket riktigt så var han hemma tidigare. Han var hemma 21,45.

Jag hann inte mer än att packa upp varorna, duscha och tända ljus innan han klev innanför dörren. Jag som tänkte fixa och göra det fint men jag han liksom inte. Han blev nöjd ändå verkade det som. Vi kollade på Paradise Hotel och efter det så blev det sängen.

The End,
Johanna

Fint sms!

Fick ett jättefint sms av Mathias för en liten stund sedan. Han är så söt då han vill. Pratade med honom lite tidigare också och resan går bra. Hoppas det går lika bra nu när det är mörkt. Enligt gps:en är han hemma 22,15.

Vid 15 idag så bjöds det på äppelpaj också. Riktigt gott var det. En kollega som bjöd på detta idag. Snällt!

Nu är det inte alltför långt kvar innan jag får sätta mig i den kalla bilen och bege mig mot Ica Maxi.
The End,
Johanna

Smörgås!

Nu har jag rast och har precis smällt i mig en smörgås. Riktigt gott var det. Kombinationen av massa nyttiga frön och sådant tillsammans med tunna skivor skinka är toppen. Mums säger jag!

Jag har jobbat två timmar som ni kan se och vet ni vad? Jag är redan less. Jag vill hem. Jag vill inte sitta här och slava. Det får gärna vara noll i kö hela dagen för jag känner absolut inte för att sitta och prata med dessa arga och elaka kunder. Inte ens xpress-säljarna är trevliga idag. Fy!

Ikväll kommer Mathias hem och jag längtar till tusen. Dock verkar han komma hem rätt sent men jag slutar 18 imorgon så då kan vi slå till med god mat och film om vi vill. Låter toppen tycker jag!

Det blir en lång resa för dem nu. Den skulle ta ca 11 timmar.

Efter jobbet skall jag och Kalazo till Ica Maxi som sagt (Kalazo och Madde är samma person för er som inte förstått det). Efter det skall jag hem och duscha och göra mig fräsch för min älskling. Under väntan på att han skall komma hem blir det Paradise Hotel som har premiär ikväll (yeey!) kl 22 på 6:an och under det blir det nog till att äta skumtomtar. Mums!

The End,
Johanna

Söndag. - 15 november 2009!

Hej!

Då var det söndag. Sista dagen på veckan. Dock har jag inte helg. Jag blir lika chockad varje gång jag kollar på min telefon och jag ser att det står söndag. Jobba helg förstör helgen en hel del. Men det har vart en bra helg ändå.

Igår så skulle jag ju vara med Madde. Det var meninge att vi skulle gå. Mysigt i kylan och snön tyckte jag men det regnade så vi tog bussen i stället. Väl hemma gjorde jag ordning min middag. Nyponsoppa.

Pernilla kom förbi strax efter 20. Det tog en stund innan jag fick till kontrollerna men till slut så kunde vi spela. Riktigt kul hade vi. Strax innan 22 gick vi ner till Frendo och köpte gotta. Vid 23,30 gick vi en bit med Pernilla då hon skulle hem. När Madde och jag kom tillbaka blev det bums i säng och jag somnade fort.

Klev upp 10 och efter det har vi plockat lite och ätit frukost. Tog bilen idag då jag ska åka ut på Ica Maxi efter jobbet och handla lite mjölk och så. Skall då hämta upp Madde först. Hon skall följa med :)

Jobbar 12-20 idag också.
The End,
Johanna

Mario Kart64 och gotta!



Det roliga är att Madde låg 8:a på bilden och Pernilla 4:a men det slutade med att Madde vann och Pernilla kom sist. Rätt kul faktiskt.

Nu ska jag fortsätta roa mig med dessa två bråkstakar.
The End,
Johanna

Snart dags för att gå ut i kylan!

Nu är det mindre än en timme kvar tills jag får gå hem. Bege mig ut i kylan och snön :)

Skall möta upp med Madde efter jobbet, då beger vi oss hem till mig. Pernilla kommer även dit.

Just nu är det lugnt (peppar peppar..) och det är skönt att kunna slappna av. De har ringt som tokar idag. Istället för att tokmysa med familj och vänner en lördag så väljer Telenorkunderna att ringa in till kundtjänst. Jag förstår inte riktigt deras tänkande. Hade det varit brådskande ärenden så hade jag förstått men att ringa in och gnälla över fakturan de fick för tre månader sedan tycker jag är lite väl onödigt. Tycker ni inte?

The End,
Johanna

Andra komplimangen idag!

- Vad hette du?
- Johanna
- Vart sitter du?
- Sundsvall
- Nej, faan. Jag har hört att de skall stänga ner.
- Ja, precis.
- Faan då. Du är ju bäst hittills! Flyttar du ner till Helsingborg nu då?
- Nej, jag stannar nog kvar i Sundsvall.
- Jaha, okej. Tråkigt.

Jag kommer sakna dessa återförsäljare...
The End,
Johanna

Jag är visst sanslöst snäll!

- "Du är så snäll att det är sanslöst!"

Tänk om man fick höra det varje dag. vad glad man skulle vara hela tiden! :)
The End,
Johanna

Nu är jag på jobbet!

Då var man på jobbet då. Inloggad och klar.

Det var så mysigt att gå till jobbet idag. Det snöade stora flingor och alla såg så glada ut.

Mathias ringde nyss och det kändes så bra att prata med honom. Han drack whiskey igår så ni kanske kan tänka er hur konstig röst han hade. Han lät så rolig. De ska nu bege sig till hans morfar Kenneth. De bara reser runt och har sig där nere. De verkar inte ha en lugn stund men det är säkert roligt.

Ikväll skall jag vara med Kalazo. Får se vad vi hittar på. Ska gå bort till Pernilla med hennes rentvättade kläder i alla fall för dom står fortfarande kvar hos mig.

NU skall jag anteckna näst nästa veckas schema.

The End,
Johanna

Lördag. - 14 november 2009; Min dröm i natt!

God morgon!

Eller vad jag skall skriva. Det har inte varit den bästa natten direkt.. Jag drömmer så konstiga grejer. I natt skulle Mathias och jag gifta oss. Då vi skall gå in i kyrkan kommer fem konstiga människor. Tre tjejer med endast trosor och två gubbar med vita kostymer. De skulle gifta sig så de ville ha våran tid i kyrkan. De fick inte våran tid och det gjorde dem förbannade. En utav tjejerna stog ca 20 m bort och hon slängde armen på mig. Dom var konstiga och gummiaktiga så vi valde att bege oss hemåt igen.

Då följer de efter. Ja, eller de jagar oss. Vi får springa för livet. -Vips- så hade vi springvänliga kläder. Jag sprang med Mathias men *poff* så var han borta. Det sprang någon annan kille med mig. Han var jättekonstig men vem skulle jag annars springa med då ingen annan fanns i närheten?

Vi lyckas komma ifrån dem och jag somnar i ett dike av utmattning. En utav de där konstiga gubbarna som vi träffade utanför kyrkan drog upp mig. -Följ med! Ja, jag var ju själv då den andra killen var borta nu så jag vågade inget annat. Detta var alltså den andra gubbens bror och han har försökt varnat oss för hans bror väldigt länge men vi var tröga vanliga människor, tyckte han, så vi förstog inte.

Väl hemma hos honom dyker alla på mig. Den konstiga killen, Mathias, Mathilda och resten av de som var där. Mathias var jättekonstig och ville åt min nacke. Han hade blivit en av de konstiga. Gubben bad mig att låta Mathias göra vad det nu var det han ville göra. Så jag lät honom. Han tuggade mig i nacken och det kittlades. Nu var det över tänkte dem men då Mathias tuggade mig i nacken blev jag synsk. - Det kommer flera konstiga saker som vill åt oss allihopa!

Ja, det vara bara att springa igen. Mathias kom bort igen. Då jag träffar honom igen så tuggar han mig på ett annat ställe. Vi blir som de senaste konstiga sakerna och jag ser ännu mer saker vi måste springa för etc. Skitjobbigt. Verkar som att twilight och något annat satt sig i huvudet på mig. Asjobbigt! Hjärtat håller ju på och dunkar ur bröstkorgen på mig då jag vaknar då jag drömmer att jag är rädd hela tiden och att jag måste springa.

Hoppas eran natt varit lite bättre än min.

Nej, nu är det dags att klä på sig för jobbet.


Saknar dig! ♥
Det går inte att sova något vidare utan dig..
The End,
Johanna

Mathias och Johanna!

När vi for ner till Gnarp då pappa skulle firas tjuvade jag några bilder. Tänkte lägga ut några bilder på mig och Mathias. Det är nästan läskigt vad man utvecklats. I alla fall Mathias. Han ser så mager ut på vissa bilder.


Min 18-årsdag. Alltså över två år sedan. Denna dagen firade vi i Morvall, Ljusdal. En underbar dag.


Studenten 2008. Min gohög ♥


Maj 2007. Första gången jag var ner till Rydbo. Mamma och pappa var med.


Mathias och min förlovningstårta som jag gjorde. Fula siffror dock..
Jag tänker inte lägga ut någon bild då vi förlovade oss. Jag var så ful.

The End,
Johanna

Myskväll med idol blev det!

Sitter hemma nermyst i soffan nu framför idol med en skål stjärnor och några skumtomtar.

Efter jobbet stog Pernilla och Lotta utanför och väntade på mig. Vi gick ner på hemköp där vi var ett bra tag. Vi tog alla tre bussen. Jag klev av vid mig och de for vidare mot Pernilla.

Ikväll på idol är dom faktiskt riktigt urkassa. De har valt helt fel låtar. Dock hinner det vända då klockan inte är så mycket så det är några låtar till.

Min telefon lyser hela tiden. Den ska ju slockna efter visst många sekunder men det vill den inte.

Nej, nu blir det till att fortsätta se på idol och hoppas på att Mathias ringer snart.


My love ♥

The End,
Johanna

Lugn kväll ikväll!

Ikväll blir det till att vara hemma och ta det lugnt. Ska faktiskt bli rätt skönt men jag vet att jag kommer sitta uttråkad av att inte göra någonting speciellt. Samtidigt kanske det är dags att lära sig att vara ensam, jag är ju trots allt 20 år.

Jag skall promenera bort till Pernilla i alla fall med hennes rena kläder och efter det blir det nog coop. Nacksta runt blir det på köpet.

Idag fick jag en reflex av Marcus som han fått av någon på stan. En tiger med rosett på skallen och kjol. Perfekt tyckte jag då det är mörkt då jag går hem.

Nu är det inte långt kvar tills jag slutar.

The End,
Johanna

Glad idag!

Idag känner jag mig glad. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att det är fredag. Jag börjar ju som sagt 12 imorgon så jag kan mysa på ända in på natten om jag vill. Känns skönt.
Får se vad som händer dock, det blir kanske till att fara ut till Matfors. Annars blir det nog till att vara hemma och ta det lugnt.


Saknar Mathias gör jag också. Så enormt mycket. Mathias, kom hem! ♥

The End,
Johanna

Fredag. - 13 november 2009!

Hej och god morgon!

Då var det fredag då. Känns inte ett dugg som fredag faktiskt då jag inte får helg förrän torsdagkväll nästa vecka. Rätt surt faktiskt men det skall nog gå bra.

Sitter på jobbet nu. Jobbar 9-18 idag. Det däremot känns bra. Jag har hela kvällen på mig att göra något och börjar inte förrän 12 imorgon.

Är så sjukt trött idag, helt sjukt. Pernilla och jag låg och pratade en hel del men den största boven är nog mina mardrömmar. Jacqueline och jag var jagade av en mördare då vi vittnade ett utav de mord han gjorde. Alltså inte i domstol eller dylikt utan vi såg honom genomföra mordet. Vi var de nästa offren. Mathias och Allex var alkisar och rörde inte sig ur fläcken så länge man inte gav dem något slag av alkohol, så dem kunde vi inte räkna med överhuvudtaget att de skulle hjälpa oss. hemskt!

Nej. nu blir det jobb.
The End,
Johanna

Efter allt skratt blir det nu till att sova!

Först satt vi och sjöng med på singing bee celeb. Dock åkte Bingo Rimér som jag hejade på ut i början. Då bytte jag till att heja på Babsan men då svek hon/han också.

Vi har precis varit in på tv6 play för att se på the voice-gänget vara med i hål i väggen. Lätt det roligaste avsnittet! Nu har jag ont i kinderna så nu blir det sängen.

Godnatt!


Mitt sällskap för kvällen; Pernilling.

The End,
Johanna

Snöig bil och potatisbullar!

Vid 17,35 begav jag mig ut till bilen då jag skulle hämta Pernilla i Granloholm 17,45 eftersom vi skulle fara iväg och handla lite. När jag kom ut till bilen var det till att ta fram snöskrapan och snösopen.



Köpte mig en liten gran som jag tänkt att vi skall ha på bordet bredvid soffan. Mathias och jag får ju inte riktigt plats med en stor gran och det känns lite onödigt att ha en också.

Till middag blev det potatisbullar och nu efteråt sitter vi och snaskar på lite godis framför singing bee celeb.
Nej, nu blir det till att sjunga med lite granna.

  

The End,
Johanna

Trött som attan!

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött. Dessutom vill jag inte göra någonting. Jag känner verkligen inte för att jobba imorgon. Tröttsamt!

Det är riktigt tomt här hemma utan Mathias och allt blir så mycket jobbigare då det endast gått en natt av fyra. Mathias, kom hem!

Nej, nu ska jag slute deppa och ta mig i kragen. Om en timme ungefär skall jag hämta upp Pernilla från kören då vi ska fara ut på Ica Maxi. Sedan blir det mat.

The End,
Johanna

Torsdag. - 12 november 2009!

Halloj!

Mathias ringde mig i natt strax innan 1. Då hade de kommit fram till Västerås och ätit lite. Där stannade de över natten och nu fortsätter de neråt. Mathias ringde och väckte mig strax efter 9 och berättade att de strax skulle fara.

Jag förstår inte. Jag bara sover och sover. Nästan 10 timmar blev det i natt. Dock sov jag oroligt.

Det är mer snö idag än igår och det är riktigt kyligt. Ska bege mig bort till coop en sväng sedan.
Tvättningen är i full gång också.

Så här ser det utanför vårat köksfönster:

The End,
Johanna

Sängen nästa!

Nej, nu orkar inte jag vara uppe något mer. Nu blir det till att göra sig i ordning för sängen.

Godnatt!

The End,
Johanna

Nyligen hemkommen!

Sitter i soffan nu och tar det lugnt. Kom hem för ungefär en halvtimme sedan.

Efter jobbet promenerade jag bort till Pernilla som mötte mig efter ca halva vägen. Snällt! Där blev jag bjuden på potatismos och köttbullar som sagt. Riktigt gott var det.

Vid 21,30 begav vi oss ner Ica. Efter det gick vi skilda vägar.

Knäppte några få bilder på den nyfallna snön. Dock var det mörkt så bilderna är inte de bästa.





The End,
Johanna

Hungrig!

På min lunch gick jag in till Markus och Magnus. Då frågade Magnus om jag jobbar sju dagar i sträck efter min lediga dag imorgon. Och det gör jag ju, jag räknade och fick det till sex dagar men det är sju dagar.

Pratade med Mathias förrut och han var så stressad. Tycker synd om honom. han hade mycket han var tvungen att göra innan han skall fara men det slutar nog bra. Har aldrig hört honom så stressad. Samtidigt var han riktigt glad. Rolig kombination.

Nu är jag hungrig så det skall bli gott med mat sedan. Pernilla ville bjuda på middag ikväll och det blir köttbullar och mos. Mums!
The End,
Johanna

Lunchrast!

Om fyra timmar så lämnar Mathias Sundsvall och om fem timmar slutar jag för dagen.

Ikväll efter jobbet skall jag bege mig bort till Pernilla och hämta hennes smutstvätt då vi skall tvätta imorgon. Eller jag blir det då det fanns sämst tvättider. Men det går bra ändå.

Igårkväll lyxade Mathias och jag på lite granna efter som han far idag. Vi lyxade på med chips och dip och med pizza. Till de såg vi de tre nyaste one tree hill avsnitten. Andra avsnittet handlade om läskiga saker så jag satt ihop kurad så tätt intill Mathias jag kunde. Mysigt var det i alla fall.

Det jobbigaste med det här jobbet är när kunder ringer in och är arga eller ledsna. För även om jag inte borde så bryr jag mig. Helt fel jobb för mig och det visade ju sig för mig och för mina kollegor.

The End,
Johanna

Onsdag. - 11 november 2009!

Imorse tog jag mig en riktig sovmorgon. Jag sov till 9,30. Så skönt att sova ut.
Jag planerade först att kliva upp med Mathias i morse men jag klarade inte av det. Inte för att jag inte orkade kliva upp utan för att jag inte klarar av att se då han åker. Speciellt inte idag då han far till Skåne och inte kommer hem förrän söndag.

Han har redan åkt då jag kommer hem från jobbet och jag känner redan nu hur tungt det är. Igårkväll låg jag och grät. Så jobbigt är det att han åker.

Jag hoppas de får roligt nere i Skåne i alla fall. Om man bortser från begravningen så kommer dem nog ha det också :)

Ser inte framemot denna kommande jobbhelg överhuvudtaget men det får gå ändå.
Imorgon är jag ledig sedan startar mina sex dagar i rad.

The End,
Johanna

En dröm/önskan!

I natt drömde jag att allting blev bra. Du blev den älskvärda människan nu en gång var. Ni blev tillsammans igen. Allt blev inte som förrut utan allting blev mycket bättre.

Hade jag varit du hade jag haft enorma skuldkänslor över det jag förstört. Över det jag bara struntat i som jag faktiskt kunnat rädda. Jag tänker inte säga att jag undrar hur du känner för jag vill inte känna hur kall som människa du faktiskt är.


Då var man uppsagd nu också. Skrev precis på papperet. Jag känner mig lättad men samtidigt orolig.
Plötslig magvärk fick jag också. Suck!

The End,
Johanna

Medelmåtta!

Jag har kommit på att jag är en medelmåtta. Jag gör ingenting jättebra och ingenting jättedåligt. Jag kan jobba stenhårt men kommer ändå aldrig över medel.

Detta skall det ändras på. Jag skall bli bättre än medel, försöka i alla fall.
The End,
Johanna

Tisdag. - 10 november 2009!

Då sitter man på jobbet igen.

Mathias hämtade mig igår efter jobbet, vi for då bort på copp och handlade lite. Då vi var klara på copp hämtade vi upp Pernilla och for hem till oss. Pernilla och jag lagade maten, stuvade makaroner och korv. Det blev riktigt gott.

Satt inne i vardagsrummet och försökte få igång internet på Pernillas dator men det ville sig inte. Satt även och pratade och skrattade en hel del. Mycket trevligt. Jag skjutsade hem Pernilla strax efter 22.
Så fort jag kom hem blev det bums i säng.

Imorse tränade jag med zumba igen. Det är rätt svårt innan man lärt sig.

Nu jobb 11-20.

The End,
Johanna

Ovant!

Vad konstigt det känns. Klockan är snart 16, det betyder att jag slutar om ca 2 timmar. Jag är så van att jobba till 19,30 då jag gjort det mycket på sistone att jag inte riktigt förstår att jag snart slutar. Toppen i alla fall!

Nu när Madde har börjat blogga igen har vi börjat bestämma och planera genom dem igen. Haha, jaa.. :)

Nej, nu vill ja hem.
The End,
Johanna

Johan Falk - De fredlösa!

Igårkväll så kollade Mathias och jag på Johan Falk - De fredlösa. Den sjätte filmen i serien. Även denna var över förväntan.

Jag kan heller inte skriva om denna film utan att avslöja för mycket utan jag låter er se på den själv och få en egen uppfattning.

The End,
Johanna

Förkyld!

Jaha, då sitter man och snorar som jag vet inte vad. Dessutom sitter jag och fryser. Brr...

Idag efter jobbet skall jag och Mathias fara och handla en snabbis på coop. Efter det skall vi hämta upp Pernilla och då blir det till att stuva makaroner och steka korv. Mums! Det var länge sedan nu.

Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Lär väl ligga död i soffan elle rnågot liknande.

The End,
Johanna

Måndag. - 9 november 2009!

God morgon!

Idag har jag ett rätt bra arbetspass, 9-18. Ovant måste jag säga.

Imorse klev jag upp med Mathias 6,20. Efter att han for slog jag igång ett zumba express-pass. Faktiskt riktigt roligt. Dock lär det inte hålla så jag kommer göra det flera dagar i veckan..

Helgen har varit toppen. Tråkigt att helger är så korta. Nästa helg jobbar jag, 12-20. Mathias åker till Skåne med sin mamma med familj på begravning och kommer inte hem förrän söndagkväll.

The End,
Johanna

Söndag. - 8 november 2009!

Idag var det två år sedan du gick bort. Saknaden är stor efter dig farmor!

Helgen har varit händelserik så jag har inte suttit framför datorn.

Igår städade jag hela lägenheten. Mathias, jag och Pernilla åkte ut till Birsta för att dels köpa farsdagspresenter. Sprang in på systemet, Birsta City och Ica Maxi. Det blev middag på Max.

Skjutsade hem Pernilla sedan var det dags att göra sig ordning för kvällen. Vid 19 kom Allex och Jacqueline förbi. Massa prat och skratt. En hel del kortspelande blev det också och det var riktigt trevligt. Vi avrundade kvällen/natten med kebab city. Mums!

Eller ja, vi begav oss hemåt. Mathias skjulle skjutsa Pato och någon till så jag följde med och skjutsade dem. Då vi skjutsat Pato och company skulle vi skjutsa Mats. Då fyra stycken skulle in i bilen varav en utav tjejerna är en utav de äckligaste människorna jag vet. Dessutom var hon skitfull och var på väg att spy. Mathias fick skjutsa hem mig för det äcklet tänkte jag då inte åka i samma bil med!

Idag klev vi upp strax efter 12. Gjorde oss klar. For ut till Bergsåker för att hämta Mathilda och för att ge Larsa farsdagspresent. Därifrån for vi med en fillimpa. Det är ju så gott, tack Cattis!
Vi begav oss vidare till Gnarp. Blev bjuden på mat i Åckne. Köttgryta och ris. Riktigt gott var det. Tårta efter det och Mogge fick sin farsdagspresent. For även förbi pappa och lämnade present till honom och spelade lite Rack-o.  Askul!

Nu sitter vi hemma i soffan och bara tar det lugnt. Jobb imorgon!
The End,
Johanna

Godnatt!

Är nyligen hemkommen från Pernilla. Halvligger i sängen med datorn i knät.

Som sagt så for jag till Granloholm för att hämta Pernilla och Terese. Vi for bort till Pernilla och där möblerade vi och gjorde ordning. Det blev faktiskt bra. Det blir nog bara bättre och bättre det där.

Riktigt roligt var det. Stojjade på som bara systrar kan. Vi måste umgås mera och hålla kontakten, vi får inte glida isär. Nu är vi tre av fyra systrar som bor i Sundsvall och Terese är välkommen precis när hon vill. Perfekt! Eller ja, helt perfekt blir det då Terese flyttar in.

Nej, nu ska jag kika lite sedan blir det till att sova. Mathias ringer väl om några timmar och vill ha hämtning.

Godnatt!


Pernilla, jag och Terese. Midsommar-09.

The End,
Johanna

Kvällen!

Efter jobbat begav jag mig ner på Ica Esplanad och handlade lite. Då jag var klar där ringde jag till pappa och vi pratade i 53 minuter. Skönt att prata om allt och ingenting.

Då vi pratat klart så gick jag ner till pizzan och hämtade mat sedan bänkade jag mig framför idol.

Jag har hört att folk tycker att idol-Erik är riktigt duktig men jag trodde aldrig att han var så duktig. Helt sjukt! Han åker då inte ut ikväll, det kan jag säga på en gång. Asduktig kille!

Nu ska jag fara upp till Granloholm och hämta Pernilla och Terese. Vet inte om jag tar hit dem eller om jag skjutsar hem dem till Pernilla. Vet inte om jag orkar umgås. Otrevlig som jag är. Aja, vi får se hur det blir.

Granloholm nästa!

The End,
Johanna

Helgen är kommen!

Eller ja, om 25 minuter ungefär.

Det ska bli så enormt skönt att slippa ställa alarmet på mobilen. Jag kan sova precis hur länge jag vill imorgon. Under dagen har jag inget speciellt planerat mer än att jag skall fara ut på systemet innan klockan 15. På kvällen skall jag vara med Jacqueline. Skall bli kul!

Nu efter jobbet skall jag traska mig hemåt. Ska se om jag finner något fredagsaktigt att äta. Funderar på att fara iväg en sväng och handla något gott. Det är ju fredag!

Nu har Pernilla flyttat till Sundsvall också, toppen! Hon bor inte mer än 10 minuter ifrån mig och Mathias.

Trevlig kväll mina vänner!
The End,
Johanna

Inte en lugn stund!

Oj, vad det ringer. Inte en lugn stund. Vi är inge många som sitter på retail som jobbar nu heller. Hur har dem tänkt med detta?

Har fortfarande inge planer för ikväll. Det lär bli som jag skrev nedan.

Jag orkar inte sitta här. Man blir ju helt matt och kopplar automatiskt bort vad åf säger. Inte bra.

The End,
Johanna

Fredag. - 6 november 2009!

Hellu!

Då siitter man på jobbet återigen. Idag har jag kort dag, endast 8 timmar istället för 9.

Jag har ont i magen, fryser och har ont bakom ögonen.

Ikväll tror jag det blir en lugn kväll. Måste städa så det ska jag göra då jag kommer hem. Efter det blir det nog film i soffan. Har inga andra planer i alla fall.

Jopbb idag 11-19.
The End,
Johanna

Första snöbollskriget!

Ikväll efter jobbet hämtade Mathias mig. På våran parkering var det massor med snö så slängde iväg min första snöboll på Mathias för i vinter. Rätt dumt gjort för då ger ju han så klart tillbaka och börjar han så har jag ingen chans sedan. Nog för att det var roligt ändå, det har liksom blivit en vana att förlora mot honom.

Nu ska jag strax bege mig mot sängen. Börjar känna att ögonlocken inte vill vara med längre.

Snart är det premiär för New Moon. Här kommer trailern, ni måste se den och definitivt se filmen!



Med det säger jag godnatt.
The End,
Johanna

EMA's ikväll!

Jag förstår inte riktigt hur det kan vara så mörkt. Det är bäcksvart ute nu.

Jag längtar tills jag får gå hem. Det är inge roligt att sitta här.
När jag kommer hem skall jag antingen mysa ner mig med Mathias om han är hemma, annars blir det antagligen till att se på EMA's på mtv.

The End,
Johanna

Sämst möte!

Mötet var inte två timmar långt men det var så enormt tråkigt. Människan som höll mötet var tråkig, det hon pratade om var tråkigt och det var svinkallt där inne. Det var trygghetsrådet som var här och pratade. Det mesta hon pratade om var det dom inte kunde göra och hur lite hon tyckte om powerpoint-presentationer. Knepig tant!

Klockan är snart halv fyra och det är redan mörkt ute. Snön ligger nog inte kvar så den lär inte lysa upp något heller. Lite tråkigt tycker jag då det hade varit riktigt mysigt om det skulle bli vinter nu.

Jag har funderat och tänkt och jag har en stor lust att åka ut till dig och konfrontera dig med frågor som: Vet du vad du gjort, varför är det så här och försöker du ens göra saker bättre?
Jag lär inte få något svar men dessa frågor cirkulerar runt i huvudet på mig ändå.

 

The End,
Johanna

Strax är det möte!

Nu är det strax möte. Vi får se om de säger någonting intressant och viktigt eller om det kommer bli till att pina igenom två timmar på stenhårda stolar och inte få ut någonting utav det.

Det var så mysigt att gå till jobbet idag. Det är inte jätteljust och lite av snön ligger kvar. Komemr vintern stanna eller tänker den komma fram och tillbaka som årets sommar gjorde?

Jag känner mig glad idag och alldeles nöjd i kroppen över Mathias present. Jag är väldigt dålig på att köpa presenter men denna är jag nöjd med. Hoppas Mathias blir lika nöjd bara.
The End,
Johanna

Beställd!

Sådär, då har jag beställt hem Mathias present. Hoppas han blir glad. Jag är i alla fall nöjd med den.

Nu sitter jag och äter frukost och har mtv igång. Klev precis ut ur duschen så måste snart göra mig klar för jobbet. Måste springa in en snabbis på ica innan jag börjar.

Det blir jobb till 21 ikväll.


Ellen Gosak. Vill ha henne här.

The End,
Johanna

Torsdag. - 5 november 2009; Första snön!

God morgon!

Imorse då Mathias klev upp bad han mig kolla ut genom fönstret. Det ligger snö på backen! Jag är inte den som tycker om snö men detta var riktigt mysigt och jag ser framemot resten av vintern.

Idag börjar jag inte förrän 13 men jag håller på och tvättar. Skall varva med att söka jobb men vill vakna riktigt först så det inte blir en massa tokiga grejer i ansökningarna.

Här får ni två bilder på första snön:



The End,
Johanna

Nej men vet ni vad? Sängen nästa!

Nej, nu vill inte mina ögonlock vara med längre trots att jag inte klev upp förrän 9.
Imorgon är jag tvungen att kliva upp innan 7 då jag skall tvätta imorgon bitti innan jag börjar jobba klockan 13. Inte vill jag tvätta i helgen.

Nu är det snart helg!


Saknar er!

Godnatt folket!
The End,
Johanna

Hmm.. Fjantigt!

Följ min blogg med bloglovin

Jag ville öndra kategori på bloglovin då jag inte vill stå under kategorin "alla". Var då tvungen att lägga ut denna länk så jag gör det.
The End,
Johanna

Johan Falk - Operation Näktergal

Femte filmen i serien. Det blir bara bättre och bättre. Ni måste bara se dem!

The End,
Johanna

Nu vet vi när vi får gå!

Eller får och får, vi måste.

Den 9 december har jag min uppsägningstid till. Precis innan jul.

Nu de närmsta dagarna måste jag skriva in mig på arbetsförmedlingen och sådär så jag får pengar från a-kassan 11 veckor efter att jag är uppsagd. Jippie, eller nej inte direkt.

Jag är så arg och så ledsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen snart.

Mathias fyller 20 i december och efter det är det jul.

Vi kan inte leva på Mathias lön. Vi kan inte leva så!

The End,
Johanna

Journalist kanske?

Sitter just nu inne på mittuniversitetets hemsida och kikar på program. Jag vill inte gå någon enstaka kurs utan jag vill gå ett program så jag blir klar sedan.

Jag har suttit inne på hemsidan ett bra tag och nu hittade jag ett program som verkar intressant; Journalistprogrammet.
Jag tror att det skulle vara både intressant och roligt. Inte säkert att jag tycker att det verkar lika intressant imorgon då jag hade funderingar över att plugga till polis igår.

Jag vet inte om något av dessa skulle passa mig över huvudtaget. Det jag egentligen vill göra är en förändring. Inte bara en förändring i mitt liv utan en förändring, allmänt.

Jag behöver tips och råd. Jag vet inte hur jag vill göra.
The End,
Johanna

Onsdag. - 4 november 2009!

Hej och god morgon!

Imorse tog jag mig en sovmorgon. Jag klev inte upp förrän 9 och det var så skönt att ligga där under mitt varma täcke. Idag mår jag inte toppen. Jag har riktigt ont i magen och känner mig yr. Tur att det inte är så många dagar till helg nu.

Igår när jag kom hem efter jobbet slängde jag i mig lite mat sedan gjorde jag mig klar för sängen. Då jag kom in i sovrummet låg Mathias under mitt täcke på min sida av sängen. Han var snäll och värmde mitt täcke. Jag förstog inte det först för ingen brukar värma mitt täcke. Denna kväll gjorde Mathias det och jag är tacksam då jag är så frusen.

Nu blir det jobb 10,30-19,30
The End,
Johanna

Sista inlägget för idag!

Jag vet inte varför men jag tycker om att slänga in ett gonatt innan jag går och lägger mig. Ibland känner jag inte för det men ikväll så gör jag det. Dock blir det inget inlägg då jag kommer hem då jag inte tänkte göra mer än att slänga i mig lite mat innan jag stupar i säng med min älskling.

Sitter här nu och håller på och somnar. Det ringer nästintill inget, tack och lov.

Nu skall jag förbereda mig för utloggning och plocka ihop mina saker.

Ha en trevlig kväll och en god natt!
The End,
Johanna

Mörkret har fallit!

Nej, men vet ni vad?

Jag slutar om lite mer än 1h 30 min. Då skall jag promenera bort till Claes Ohlsson och hämta bilen. Ja, jag tog bilen idag då jag var ut till Njurunda innan jag började och det blev toppen för då behöver inte Mathias masa sig upp från den sköna soffan eller dundermysiga sängen för att hämta en mörkrädd flickvän som får för sig att någon följer efter henne. Denna kväll kan hon ta hand om sig själv och Mathias kan andas ut.

Frågan är dock hur det skall gå medans jag promenerar bort till bilen. Äh, Mathias får sitta nermyst var han nu sitter och prata med mig. Det ställer han nog upp på då han är så snäll ♥

Förresten så svarar inte han nu. Har försökt ringt sedan 15 över.
Jag ringde honom på min lunch, precis innan mitt tidigare inlägg. Han frågade om jag kunde ringa då jag fick rast 20,15. Ja, visst tyckte jag om han inte var upptagen. Jag sa detta med fel ton så vi blev lite tjuriga på varandra då han menar att han visst har tid och att jag inte ska använda det där tonfallet. Hade han nu tid? Knappt, han hade tid då jag hade två min kvar av rasten. Det gör inget dock för jag älskar honom ändå ♥

The End,
Johanna

Trött och less!

Jag vill inte sitta på det här skitstället och ta massa samtal av arga kunder som aldrig ger sig.

Vi kommer antagligen få gå i början av december. Kan inte arbetsgivaren tänka lite granna? Det är snart jul och då behöver man alla pengar man kan få men i detta fall får vi några få ynka kronor i december. Tack för den!

Nu blev man ju ännu mer sugen på att sitta här och känna att man slavar ihjäl sig. Skall bli skönt att slippa detta ställe men det kommer samtidigt bli jobbigt om jag inte får ett nytt jobb nu snarast.

Jag funderar fortfarande på om jag skall börja plugga. Satt och tittade lite på kurser i morse. Får se vad det blir och hur det blir med det.

Varför är man inte rik för?? Slippa dessa dilemman...
The End,
Johanna

Det är bara tisdag!

Tisdag, det är alltså dag nummer två.
Varför kan inte veckan gå fortare och helgerna segare.

På söndag blir det antagligen Gnarp igen. Det är ju farsdag och det passar utmärkt att både pappa och Mogge bor i Gnarp, då kan både jag och Mathias fara med presenterna.

Sitter här på jobbet nu och jag känner mig väldigt hungrig. Jag brukar aldrig vara det den här tiden.

The End,
Johanna

Tisdag. - 3 november 2009!

Hellu!

Sitter just nu nermyst i soffan. Det var meningen att jag skulle kliva upp strax efter Mathias och gå och träna men då jag knappt kunde prata då Mathias skulle fara på jobbet tog jag sovmorgon istället till 9. Klev upp och tog en dusch.

Efter det myste jag ner mig framför mtv. Jag har suttit och sökt jobb och letat present till Mathias. Nu vet jag precis vad jag skall köpa. Ska presenten nu i veckan så han hinner få den. Det blir toppen!

Nu måste jag börja göra mig i ordning, ska strax gå ner till Mathias jobb och hämta bilen för att fara på en grej. Efter det blir det jobb till 22.

The End,
Johanna

Söndagen och måndagkväll!

Igår var Mathias och jag först på skoterdag på tre ställen. Vi kikade även på husbussar. Jag vill ha en men det blir, om det blir, om x antal år. Ingen brådska med det inte.

Strax innan 13 hämtade vi upp Mathilda, Anton och Madde innan vi for vidare mot Gnarp. Sprang in  en snabbis i Åckne innan vi for bort och åt hos pappa. Vid 18 for Mathias tillbaka till Åckne och kollade på hockey. Han hämtade mig mellan andra och sista perioden. Timrå vann, äntligen.

Efter hockeyn for vi hem.


Pernilla och Terese.


Min storebror Mattias och pappa.


Andreas och Tomas.


Madde.


Harald.

Det känns konstigt att säga men min familj har aldrig kännts så hel som den gjorde igår. Jag saknar mina sykon och min pappa. Jag älskar er ♥



Mathias hämtade mig efter jobbet. Vi for och handlade en snabbis. Han hade redan plockat undan innan han hämtade mig så det slapp vi.

Nu ska jag strax krypa till kojs med min Babe. Tänkte lägga ut en bild bara på mig sedan i fredags på väg till Makke.



Godnatt!
The End,
Johanna

Johan Falk - Leo Gaut

Mathias och jag sitter just nu och kollar på fjärde filmen i Johan Falk-filmerna. Denna heter Leo Gaut och är lika bra som dem andra.

Jag har sagt det förrut och säger det igen; Se dem!

The End,
Johanna

Helgen försvann så fort!

Det hände så mycket i helgen att tiden bara sprang i väg. Det känns som att jag inte hunnit med någonting alls men funderar jag på vad jag har gjort så förstår jag inte hur jag hunnit. Jag har varit överallt hela tiden.

Hur som helst så är jag nöjd med helgen. Bokad av Jacqueline är jag på lördag också.
Det är måndag och jag längtar redan till nästa helg. Så bra trivs jag på detta jobb.

Min lunch tog precis slut och nu är det fem timmar kvar tills det blir matlagning, städning och mys i soffan.
The End,
Johanna

Är på jobbet!

Sådär, nu är man på jobbet igen.

I stället för att sova bort mina morgnar har jag kommit på att det är riktigt mysigt att förflytta sig till soffan. Imorse sov jag till 8 men kunde ha sovit till 9,15. Jag förflyttade mig istället till soffan och vakna med the voice.

Jag har lite fler bilder från helgen som jag tänkte ta och slänga upp på facebook.

Idag blir det jobb 10,30-19,30.

The End,
Johanna

Lördagen; Ljusdal och Ljusta!

Klockan 9 på lördagmorgonen klev vi upp, fyra timmar efter att vi kom hem från Rogge och Virre.

Strax efter 10 åkte vi och hämtade Anton. For till Gnarp och lämnade av Mathias och Anton. Efter det fortsatte resan mot Ljusdal. En riktigt rolig resa med massa prat och skratt. Riktigt roligt att hitta på något med Terese. Det händer allt för sällan.

Strax efter 12 var vi framme i Ljusdal.


Vi åt pizza.



Och massa fika, chips och godis.


Mormor och Morfar.


Terese på väg hem.


De har bytt namn på grillen i Delsbo.



På kvällen for Mathias och jag till Makke för att fira honom då han fyllt 20 år.


Mathias och Makke.


Snövit och en Svart ängel.


Jag och Emma.

Dessa bilder får räcka.

The End,
Johanna

Måndag. - 2 november 2009; Fredagen!

Då var det en ny vecka.

Helgen har vart toppen i helhet.

På fredagen var vi his Rogge och Virre med Allex, Jacqueline och Matte Berglund. En riktigt rolig kväll med wii sports bowling. Jag vann första omgången och Terese vann den andra omgången. Nybörjartur fick vi höra att det var, haha.


Detta är den enda bilden med alla förutom mig och Terese.


Jacqueline och Terese.


Jacqueline, Rogge och Allex.

Det blev dock ingen bild på varken mig eller Babe.

The End,
Johanna

Massa tankar!

Denna dag har varit en utav de bästa men ändå har den vart en utav de sämsta.

Allra helst vill jag skriva om dagen. Hur den har varit och vad jag gjort men jag är sänkt ända ner till botten nu så jag väntar med att skriva det imorgon, förhoppningsvis.


Alla dessa tankar och alla dessa tårar som rinner ner för kinderna så fort jag inte har något annat att tänka på.

Det är snart ett år sedan nu då min mamma kom hem och allt skulle bli bra igen. Vi skulle bli den hela svensson-familjen igen. Detta vände dock samma dag som hon kom hem. Hon var inte den mamma hon var innan hon fastnade för alkoholen. Hon var inte heller den mamman hon var då hon hade alkoholen som bästa vän. Den mamma vi fick hem i november för ett år sen var mycket värre. Hon lekte med/lurade oss och fick oss att tro att hon var tillbaka. Vår älskade mamma.

Det dröjde inte länge innan stora muggar var fyllda med kallt kaffe (läs: vin) och ett strikt förbud att kolla bland hennes kläder blev till en huvudregel. Mamma har alltid tyckt om då vi hittat något i hennes garderob som vi vill låna, därför var detta så kontigt.

Den absolut värsta dagen i mitt liv var en dag i september i fjol då jag fick ett telefonsamtal från min mammas telefon men det var inte min mamma i luren. Det samtalet är det värsta samtal jag fått. Alla dagar sedan det samtalen har varit långt i från toppen, inte i tankarna i alla fall. Det samtalet ekar fortfarande med jämna mellanrum i mitt huvud.

Detta kanske inte är något jag bör skriva i min blogg men jag behöver skriva av mig. Ni kanske tycker att det är konstigt att jag fortfarande ältar på detta men jag tror inte ni hade kommit över det heller. Inte då det blivit som det är nu.

Jag har tagit en hel del genvägar nu och så ska det vara.

The End,
Johanna

RSS 2.0