Fredag. - 31 juli 2009; Rätt häftigt!

Fick in en kund för inte så länge sedan som undrade varför pengarna springer iväg från kontantkoret. Jag kollade upp prisplanen och kunden har en så gammal prisplan att han betalar 6 kr/min. Det är rätt hyffsat det om man jämför med nutida priser som ligger på 29öre/min. 

Jag slutar om 20 minuter. Denna dag har faktiskt gått rätt fort och det måste jag faktiskt tacka kunderna för. Det har vart fullt upp hela tiden. Inte en lugn stund. NU är det rätt lugnt som tur är :)
The End,
Johanna

Fredag. - 31 juli 2009; Lägst iq, oh yeah!

Då har man lunch då. Halva dagen har gått snart. Lite drygt 4 timmar kvar innan jag slutar. Ni ska bara veta vad jag längtar. Heeeelg!

Har inte så mycket att skriva om denna lunch mer än att jag måste vara världens dummaste. Jag gick in till stan en sväng i början av min lunch. Då jag kommer tillbaka lyser det rött då jag ska gå in till mitt plan. Blev så klart små skraj då min tagg inte fungerade. Eftersom jag trodde det var larmat vågade jag inte dra i dörren.
Det var bara att dra i handtaget så öppnas dörren. Varför har man då dessa knallröda dioder? Haha, aja, korkat var det i alla fall.

The End,
Johanna

Fredag. - 31 juli 2009!

Vet ni vad? Det är fredag och jag sitter här och bara njuter för att jag vet att efter denna dag då är det helg. Underbart!

Satt uppe med Mathias igår till kring 23 då jag tyckte att det var dags att gå och lägga sig så jag skulle orka kliva upp. Somnade på två röda. Mathias kom in vid 00 och frågade om det var okj för mig att han for ut en sväng. Jag tycker att dte är rätt söt att han frågar sådana saker. Så att han får bekräftelsen bara att det är okej. Och självklart är det det :)

Han kom hem vid 4 och var hur go som helst. Såå mysig!

Har lite funderingar över om det kanske är dags att träffa mammas gubbe. Jag vill inte men det känns som att jag borde. Ääh, det får bli när det blir.

Nu blir det jobb 10,30-19,30.
The End,
Johanna

Torsdag. - 30 juli 2009; Helgplaner!

Nog blev det mysigt allt med tacos och filmmys. Det kan vara för att jag har världens bästa pojkvän. Man kan tolka det som att jag fjäskar men det gör jag inte. Dumt att fjäska i bloggen om inte annat då han inte läser den speciellt ofta ;) Nej, men seriöst. Han är bäst!

Mathias sitter och tittar på underworld. Enligt mig knepiga filmer men han sitter och blir inne i dem så de kan inte vara så dåliga.

Imorgon efter jobbet far vi till Gnarp. Mathias, jag, Allex och Jacqueline. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Ska bli roligt att träffa Mathias familj också. Mathias och Allex skulle skruva lite granna imorgon och antagligen lördag men utöver det vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Skönt att komma från Sundsvall, en bit i alla fall. Känner dock inte för att lägga ner någon vidare tid på min familj. Skulle vara roligt att träffa Pernilla och resten av syskonen + Ellen men har ingen lust att träffa min mamma.

Ikväll såg Mathias och jag Wallander - Kuriren. Riktigt bra film enligt min smak. Tycker om dessa filmer. De är speciella på sitt vis. Har ni inte sett den så tycker jag att ni ska se den. Wallander-serien är nog de bästa svenska filmerna tillsammans med Beck.

The End,
Johanna

Torsdag. - 30 juli 2009; Strålande humör!

Helluuuu!
Ja ni, här sitter jag med Emma bredvid mig och skrattar mellan samtalen. Måste säga att det vart en riktigt rolig dag.

På lunchen sprang jag iväg till nancy's och köpte mig en halv baguett med ost, skinka och grönsaker. Fick med dricka och behövde endast betala 25 kr. Som hittat tycker jag. Gott var det också. Alldeles nybakta och nyss uttagna ur ugnen.

Nu slutar jag om mindre än två timmar. Ska bli så skönt att komma hem. Det blir tacos till middag och filmmys i soffan! :)
The End,
Johanna

Torsdag. - 30 juli 2009!

God mrogon!
Då var det torsdag. Då är det bara imorgon kvar innan helg.
Ska bli så enormt skönt  med helg och jag ska verkligen njuta till fullo! Dock jobbar jag hela selånger-helgen men en sväng kan jag nog ta mig dit. Åka lite karuseller och kika runt lite. Dit ska jag i alla fall.

Igår hämtade Mathias mig efter jobbet. Vi for ut till Birsta. Var in på sytemet och MediaMarkt. Åt på Max. Mums! Efter det for vi hem en sväng. Mathias duschade sedan var det dags att skjutsa honom till Makke. Fick ett samtak då jag var på väg hem igen, han hade glömt hälften av alkoholen. Det vara bara till att skjutsa dit den andra delen också.

For sedan hem och myste ner mig i soffan. Duschade och gick sedan och lade mig.

Nu jobb 10-18.
The End,
Johanna

Onsdag. - 29 juli 2009; Aggressioner!

Nu måste jag släppa ut lite aggressioner.

Ni ringer till mig för att ni behöver min hjälp. När jag hjälper er så gott jag kan och så långt det går, då är man tacksam.
Förstår inte riktigt problemet.

Jag vet att privatkunder kan vara lite otrevliga av olika orsaker men återförsäljare får banne mig ta sig i skinnet och börja bete sig. Man blir ju döless på er. Fy!

Så, nu har jag släppt ut det som behövdes. Asnajs, nu är jag som en ny männsika :)
Slutar om mindre än två timmar gör jag också. Då ska jag tokpussa min pojkvän, ooja!
The End,
Johanna

Onsdag. - 29 juli 2009; Beslutsångest!

Fattar inte att dagen kan rulla iväg på det här viset. Men jag älskar't. Hur najs som helst.
Som ni kanske förstår har jag lunch. Funderar på att springa ner på Pallas och köpa något men jag är inte riktigt säker. Jag är inte hungrig heller så ett äpple räcker. Så får det bli. Bort med beslutsångesten.

Idag efter jobbet hämtar Mathias upp mig. Vi ska fara ut till Birsta. Jag ska handla lite alkohol till helgen ifall det blir något festigt. Redo liksom. Blir det inget så har jag ju kvar det till nästa gång det blir något. Asnajs! Blir även till att äta ute ikväll då Mathias ska iväg. Tycker inte om idén gällande alkohol mitt i veckorna. Dock har jag mina anledningar men han har semester och klart han ska få mysa på :)

Efter att jag skjutsat iväg Mathias ikväll ska jag städa och försöka mig på att få tillbaka den glada Johanna. Inte den sänkta Johanna som lever i zombie-världen. Dags att bli glad och lycklig igen. Japp japp.
Kanske köper mig en belöning i och med städningen i form av något gott. You never know.  Eller så är jag bara allmänt duktig och städar utan belöning. Nja, det första lät faktiskt bäst.
The End,
Johanna

Onsdag. - 29 juli 2009!

Halloj!
Då var det onsdag och det är mitten på denna vecka.

Igår klev jag upp vid 10. Duschade och gjorde mig i ordning. For och hämtade Madde i Granloholm sedan bar det av ut till Birsta. Handlade skor och lite annat nödvändigt. Var ute i farten en stund. Sprang även in på ikea och köpte sänglampor.

Väl hemma igen tog vi det lugnt. Umgicks lite med Mathias. Mathias frågade om vi hade lust att fara iväg på lite ärenden åt honom och Madde och jag hade inte så speciellt mycket att göra så vi gjorde det, Sprang in på ikea igen, denna gång för att köpa den stora zebratavlan. Blev riktigt najs!

Hem igen. Tog det lugnt. Mathias och jag lagade mat. Kollade på tv och hade oss. Mathias for iväg till Makke men de var hemma rätt snabbt igen. Då jag ville gå och lägga mig gick Madde hem och Mathias och Makke for iväg.

Nu blir det jobb 9,30-17,30!
The End,
Johanna

Måndag. - 27 juli 2009; Filmmys!

Halloj! Ja, ni. Då var det filmtajm. Tycker inte om Mathias filmval dock. Klarar inte av Fantasy-filmer. Det är då jag blir rädd. Den här filmen heter Bläckhjärta. Lite småknepig film men den är okej. Stoppar in fötterna i täcket och kurar ihop mig hos Mathias. Faktiskt riktigt mysigt så filmvalet gör egenligen ingenting.

Filmen handlar om en pappa och en dotter som letar efter mamman. Pappan läser inte böcker högt och det finns en anledning till det. Faktiskt rätt bra.

Jag är en sådan där fjant som inte kan se mumien. Det är sådana filmer jag blir rädd av. Trodde denna film var liknande då hjälten i mumien är med i denna film men jag hade galet fel.

Kom på en grej. För någon dag sedan kollade jag och Mathias på Mall cop. Den var riktigt bra. Hur rolig som helst. Det är en kille som hemskt gärna vill bli polis men han har lågt blodsocker och just därför klarar han det inte. Då han inte kan bli polis ger han sig helhjärtan in i jobbet som butiksvakt och jag menar verkligen helhjärtat. Se den!
Tänkte ladda upp bild på mall cop också men det gick inte, tyvärr.



The End,
Johanna

Måndag. - 27 juli 2009; Jag måste nog instämma!

Nu är det bara 1h och 30 min kvar. Sköönt! Sedan blir det till att faar och handla. Mathias ska följa med, har ni hört något så ovanligt. Nej, men han brukar inte följa med. Det är inte hans favoritsyssla direkt och då har jag inte mage att tvinga honom men han vela faktiskt följa med. Asnajs! :)

Magnus kom nyss gående förbi min plats. Han stannade till ett slag och han sa att ahn skulle vilja ligga hemma med feber och bli ompysslad. Febern håller jag inte riktigt med om men att ligga hemma och bli ompysslad av den människa man älskar högst på denna jord, det hade vart så mysigt. Fast det är nog ännu myisgare att pyssla om varandra tillsammans. Dra till med film och krypa ner under ett täcke tillsammans. Mycket bättre!

Jag ringde ju upp mamma förut och det var verkligen glada nyheter jag fick. Madde och Pernilla verkar ha fått lägenhet och Ellen skall paras. Mys med Labradorvalpar! Hoppas alla blir som Ellen! :)
Fick en till nyhet också, en jag inte tycker om om henne och hennes gubbe. Och ja, bokstavligt talat G U B B . Han är 18 år äldre. Vet att jag borde stötta min mamma så länge hon mår bra men nej, detta har gått för långt. Hon får vara lycklig utan min välvilja.

The End,
Johanna

Måndag. - 27 juli 2009; Gårdagen!

Nu har jag lunch!

Igår gick jag och lade mig strax efter 06,00. Klev upp 10 då jag inte kunde sova längre. Ringde Kalazo som kom förbi till mig. Vi kollade lite granna på tv:n innan vi begav oss in till stan för att sedan ta bussen ut till Birsta. Var ute där några timmar och bara myste på. Som vanligt hittar jag ingenting men Kalazo hittar hur mycket som helst men jag
blev inte sur över det denna gång. Har väl börjat vant mig eller något.

När vi var klar i Birsta tog vi bussen in till stan. Gick upp på pizzerian ovanför navet och jag beställde en pizza vi delade på. Tur att vi inte köpte varsin för man blev verkligen mätt. Hur gott som helst var det. Uträttade små ärenden innan vi begav oss hem till mig. Gjorde oss redo med ostkrokar och stjärnor för att se på bambi.

Mathias kom hem. Kalazo gick hem nästan direkt efter. Pratade med Mathias och sådär, bara myste på.

Nu ska jag ringa min mamma för hon hade några goda nyheter att ge mig!

The End,
Johanna

Måndag. - 27 juli 2009!

Hej allihopa!
Tänkte berätta lite om lördagen.

Som ni vet så jobbade jag till 18. Efter det begav jag mig hemåt. Kicki hämtade mig strax efter 19. Vi begav oss ut mot Matfors då det var cruising där. Rätt roligt att se. Träffade en hel del folk som det pratades med. Satt på torget i Matfors bra länge med Johan och Johan. Vilka dårar.

Hur som helst så for vi hem till Kicki. Var där en sväng innan vi begav oss till smedjan. När vi var klara där så for vi in till stan och Max. Hela familjen Spjut och jag. Riktigt mysigt.

Jag var hemma 1,33. Gjorde mig klar för sängen och pratade med Mathias. Somnade.
Ungefär en timme senare fick jag ett inte fullt så roligt samtal så jag ringde Kicki som var hemma hos mig igen på två röda. Hon stannade hos mig till strax efter 6. Riktigt bra stöd. Jag behövde verkligen det där. Tack så mycket för att du ställde upp!

Skulle vilja skriva allt som hänt men samtidigt så har inte alla med det att göra men behövde skriva av mig en del. Mathias tyckte att det lät som att jag skulle dumpa honom i inlägget innan men jag vill att ni vet att så är inte fallet.

Nu är det jobb 11,30-19,30!

The End,
Johanna

Söndag. - 26 juli 2009!

Jag orkar inte ta något mer. Det händer saker exakt hela tiden och jag klarar inte av att ta något mer. Det blir för tungt att bära. Jag är bara människa och en väldigt svag sådan, i alla fall har jag blivit. Under ett år nu har det hänt så mycket att jag inte ens vet vad glad och lycklig är snart. Jag känner mig som en zombie som lever sin egna värld, bortom verkligheten.

Helst skulle jag vilja skrika ut till allting så jag slipper bära på bördan men jag har för mycket respekt för det. Jag älskar personerna i fråga alldeles för mycket för att utsätta de för något sådant. Jag skall aldrig, aldrig, bli som er. Jag ska köra mitt eget race.

Blir det inte ändring så stannar jag inte kvar. Och jag vet precis vart jag ska ta vägen i sådana fall. Hör ni hur det låter? Jag vet redan vart jag ska bege mig för att slippa all hat som alla tyr varandra. Så här ska det inte vara. Förstår ni inte det?

The End,
Johanna

Lördag. - 25 juli 2009; Snart är det helg för mig med!

En minihelg i alla fall. Är ledig imorgon och jobbar måndag.

Dagen har bara sprungit iväg. Innan lunch tog jag 83 samtal vilket är summan jag tar på en hel dag ungefär. Efter lunch har det vart lite lugnare. Skönt att få tid att andas!

Det är fortfaramde inget bestämt över ikväll men det hinner lösa sig. Hur det än blir så är det lördag och det är alltid lika najs!

Tänkte meddela er att jag och Mathias har nu vart tillsammans i 2 år och 6 månader. Det är ju lite granna! :)
The End,
Johanna

Lördag. - 25 juli 2009!

God morgon alla glada!
Idag är det lördag. Det känns nästan som lördag idag. Vet inte riktigt hur då jag jobbar men imorse då jag vaknade kände jag lugnet. När jag gick till jobbet så de få människor jag såg ute såg väldigt glada ut. Kanske för att solen smygkikar fram ibland?

Igår efter jobbet var det till att skynda sig hem lite granna. Ringde pappa då jag slutade och de var på ÖoB i Birsta, Men eftersom jag vet hur de kör så visste jag att dom skulle hinna hem till mig innan jag var hemma. Och vet ni? Jag hade rätt. Pappa skrämde nästan ihjäl mig då jag var utanför 22 (jag bor på 24). Dom stannade väl en 15-20 min kanske. Det lilla gjorde faktiskt mycket. Det lyfte humöret. Helst av allt hade jag velat följt med till Hudik men det gick sig liksom inte då jag jobbar idag. Men det kommer fler tåg.

Igårkväll satt jag bara och myste framför tv:n. Så enormt skönt. Man behöver vara ensam ibland. Dock lyckas jag alltid skrämma upp mig själv. Får för mig att folk tar sig in i lägenheten då jag duschar även fast alla fönster är stängda, ytterdörren och balkongdörren låsta. Nej, usch. Det är så hemskt. Lyckades somna med lyset på toaletten släckt denna gång. Har alltid den tänd de nätter jag är själv eller de nätter Mathias kommer hem senare än jag gått och lagt mig. Jag är så fjantig!

Idag blir det jobb 9,30-18. Hoppas det är lugnt och att dagen rullar på. Får se vad som händer efter jobbet. Kanske ska ut till Matfors men det blir lite jobbigt för jag har ingen bil. Det brukar lösa sig men inget är bestämt ännu.
The End,
Johanna

Fredag. - 24 juli 2009; Usch vad sämst!

Hatar det här. Det regnar, det är kallt, det känns som om jag håller på och fryser ihjäl, jag är yr, jag har magont och jaa, behöver jag räkna upp något mer?

Sämst fredag! Känner mig så enormt nere.

Mathias är lämnar alldeles strax Sundsvall. Ringde honom nyss och jag kan inte ens prata med honom. Jag höll på att börja grina så det var ingen idé.
 
Bara för att något är sämst behöver väl inte allt vara det?
Ähh, skitsaker.
Återkommer nog med ett gladare inlägg senare, behövde skriva av mig.
The End,
Johanna

Fredag. - 24 juli 2009!

Fredag? Är det verkligen fredag? Det känns det absolut inte som kan jag säga på en gång.
Dels öser regnet ner och dels  jag jobbar imorgon. 
Här sitter jag på min jobbstol med mina genomblöta jeans. Helt sjukt vad det regnar och jag gick mot regnet hela vägen till jobbet. Inte tänkte jag på att ta med mig några extra byxor heller.

Ikväll när jag kommer hem är inte Mathias hemma. Det känns helt ärligt jätte jobbigt. Som jag skrev igår så ska han iväg på Laxfestivalen med sin pappa och resten av familjen. Det missunnar jag honom inte. Hoppas han får det roligt :)

Nu jobb 9-18. Sedan hem. Pappa och storebror kommer förbi en sväng också. Trevligt!
The End,
Johanna

Torsdag. - 23 juli 2009; Swoooooosch!

Så har halva dagen gått. Den har gått riktigt fort. Magvärken har nästan gått över också.  Hur bra som helst!

Min lunch är alldeles strax slut. Sedan blir det samtal som gäller och jag har stora förhoppnigar på att restem av dagen också går snabbt. När jag slutat så hämtar Mathias upp mig. Då blir det till att handla lite smått, typ som frukt så jag har något att äta imorgon och på lördag under mina arbetspass.

Eftersom Mathias åker med sin pappa och resten av familjen till Laxfestivalen i morgon så tänkte jag att vi skulle slå till med lite mys. Träffar honom inte förrän på söndagkväll så vi hinner inte mysa till det i helgen. En film och kanske lite chips, myys!

The End,
Johanna

Torsdag. - 23 juli 2009!

God morgon folket!
Idag vet jag inte riktigt om det finns något som är bra. Jag känner mig lite smått illamående och har så vidrigt ont i magen. Vill inte vara sjuk något mer nu. Hoppas verkligen det går över under dagem. Gärna nu på en gång.

Igår efter jobbet hämtade Mathias mig. Vi for upp på Ica Sidsjö för att hämta ut paketet. Han i kassan måste ha damp eller något. Kvinnan som stog innan mig och Mathias i kön lade inte den där pinnen man ska lägga innan man lägger varorna. Då smäller han bak hennes vara så att mina också far. -"Man lägger hit en sån där" sa han och lade dit pinnen. Vad spelar det för roll om kunden innan kvinnan håller på och betalar. Det ligger liksom inga andra varor innan.

Efter det for vi hem. Gick bort på kina och köpte mat. Riktigt gott var det, Anledningen till utematen var att Mathias skulle ut igår med Linus. Mathias har ju trots allt semester. Strax efter 22 visade det sig att det inte blev någon utgång så Mathias var hemma och myste med mig istället.
The End,
Johanna

Onsdag. - 22 juli 2009; Okej då!

Den här dagen har inte vart så jobbig som jag trodde att den skulle vara. Det är dock lite drygt två timmar kvar och det har vart lugnt sedan mitt senaste inlägg.

Kring 17,30-18,30 så slutar de allra flesta. Hoppas att det fortfarande håller sig lugnt så att det inte börja tokringa. Det brukar ha en tendens att göra det. Lite får det ringa men jag vill gärna hinna andas.

Smällde nyss i mig en nektarin och det var så gott! Jag älskar frukt. Åt två plommon hos Jacqueline igår också. Jag vågade till och med fråga om jag fick ta ett till. Jag frågar ju aldrig, jag vågar ju knappt ta emot när någon bjuder. Starkt från min sida!
The End,
Johanna

Onsdag. - 22 juli 2009; Äntligen!

Det har vart full rulle sedan jag började idag. Hoppas det håller i sig, peppar peppar...

Känns som att jag jobbat hela dagen men jag har inte ens jobbat halva. Jag har lunch 14,15 sedan sitter jag i telefon i 2 h 15 min. Jag får då rast i 15 min sedan sitter jag i telefonen 2 h 15 min igen innan jag slutar. Känns så drygt men det får duga. Jag jobbar inte ett senare kvällspass i alla fall.

Förlåt för mitt gnäll idag men idag är det ingen bra dag. Jag mår inge bra alls. Hängig och yr.

MItt paket från Haléns har kommit idag också. Mathias är snäll och hämtar mig då jag slutat så jag hinner hämta ut det idag. Hur snällt som helst!

När jag får min lunch springer jag nog över till Pallas och köper mig en smörgås, mums!
The End,
Johanna

Onsdag. - 22 juli 2009!

Var inte ett dugg sugen alls på att kliva upp och jobba idag. Dels ligger Mathias och bara ser söt ut när han sover sedan har jag ett skitpass, 10,30-19,30. Hatar dessa pass!

Igår var det en riktigt lång dag. Jag klev upp 10, klädde på mig, åt frukost och for sedan till Granloholm för att hämta upp Madde. Kicki hämtade sedan upp oss hos mig.  Vi for till Härnösand för att gå på Dollar. Sämst affär. Trångt och rörigt. Fast det var roligt att komma iväg på något nytt.

Efter att Kicki skjutsat hem oss till mig så for Madde och jag in till stan för att köpa mat och hämta ut ett paket. Mathias tyckte att vi skulle fira min namnsdag och det tycker jag är rätt gulligt.
Madde och jag lade oss i solariet i huset på andra sidan vägen sedan skjutsade jag henne till Granloholm.

Jag hann inte så mycket mer än att komma hem innan det var dags att slå in paket och byta om. Mathias och jag for ut en sväng till Kvissle sedan for vi hem till Jacqueline för att ge Allex present. Han verkade inte direkt missnöjd. Han satt där med ett leende på läpparna. Fast det kan också bero på att han fick ett par handklovar med rosa ludd och ett spel vid namn förspelet.

Grattis på namnsdagen Kalazo!

The End,
Johanna

Måndag. - 20 juli 2009; Sluta regna!

Nu vill jag att det slutar regna. Eller det får regna till 17,30 om det vill så länge det inte regnar då jag ska hem. Egentligen gör det inte så mycket att det regnar. Det är rätt mysigt.

Nu slutar jag om mindre än två timmar. Hur skönt som helst. Längtar tills jag kommer hem till min älskling. ringde honom på lunchen och han har åkt på en förkylning, igen! Förstår inte. Han blev nyligen kry från den han hade innan och nu  kom den tillbaka. Får ta hand om honom då jag kommer hem.

The End,
Johanna

Måndag. - 20 juli 2009!

Godmorgon!
Idag är det inte världens bästa väder ute men måste säga att det är rätt skönt. Mathias ligger hemma och myser i sängen. Han har semester denna och nästa vecka. Gissar på att han kommer sova ikapp det som han missade i helgen. Hade helst av allt velat vart hemma med honom. Bara mysa på hela dagen men så är inte fallet. Men det får gå ändå.

Idag blir det jobb 9,30-17,30. Sedan blir det till att bege sig hemåt. Pappa kommer förbi en sväng. Efter det kanske det blir träning. Med störst sannolikhet blir det nog mys istället. Älskar att mysa!
Hoppas dagen går fort så jag får komma hem till Mathias.
The End,
Johanna

Söndag. - 19 juni 2009!

Då var helgen slut och det är strax dags för mig att bege mig till sängen. Det blev inte så speciellt många timmars sömn i natt.

Mathias och jag kom ifrån lägenheten igår strax efter 12. Vi for då och hämtade Mathilda och Anton. Vi begav oss vidare till Kvissle. In en snabbis på systemet och ica kvantum. For sedan vidare till Gnarp där det redan hade rullat dit folk. Linus och Martin ville köpa dricka så skjutsade dem bort till ica stjärnan. Jag sprang in och handlade cigg till pälskling så han skulle slippa det. Tillbaka till Åckne.

Då vi kom tillbaka fick jag reda på att jag skulle köra Rickards bil, en 06:a automat. Då jag aldrig kört automat innan och det är den andra nya bilen jag kör så for jag, Mathias och Rickard iväg en sväng så jag fick övningsköra. Det jobbiga är att inte använda den nedrans vänsterfoten som så gärna vill vara med och rycker varje gång jag skall bromsa. Men det gick bra. Tycker att det är roligt att Rickard litar på mig med bilen då jag skulle skjutsa Mathias farmor också. Efter övningskörningen var dett dags att bege sig mot vallen. Jag hade med mig Sif och Mathias i Rickards bil. De allra flesta åkte med i 12 meter långa husbussen men det blev ändå som ett tåg.

Överraskade Runo (Mathias farfar). Han visste inte att så många skulle komma och fira hans 70-årsdag. Var ungefär 40 personer. Det bjöds på tacobuffé och jordgubbar. Tacobuffén hade Carina lyckats riktigt bra med och det var riktigt gott! Jordgubbarna hann jag inte smaka på innan de var slut. Lite tråkigt måste jag säga men vad kan jag göra åt det? Runo fick sig en timråtröja med hans namn och siffran 70. Matchande tröjan fick han säsongskortet också. Riktigt bra present om ni frågar mig, speciellt då han är ett så stort timrå-fan.

Framåt 22 for Mathias, jag, Linus och Martin till Åckne för att hämta groggvirke. Grabbarna svepte i sig någon grogg sedan for vi. Efter ett tag kom de på att de glömt det vi for till Åckne för att hämta så det var bara att vända för att hämta virket. Sedan - mot hudiksvalls crusing. Släppte av Martin vid skolan och for sedan i ledet in mot kioskpiraten.

Jag skulle leta upp bror och efter många om och men hittade vi honom. Skuttandes och överlycklig. Kändes riktigt bra att se honom. Höjdaren på kvällen!

Gick tillbaka till bilen och typ lutade oss mot huven och kollade på alla bilar som for förbi. Massa folk samlades runt oss. Rätt trevligt, dock hade vissa gärna fått hållt sig undan. Summa summarum så var kvällen en höjdarkväll.

Kom hem tiil Åckne vid 4-4,30. Gick och lade oss. Jag somnade inte förrän 6 och då jag  väl somnade sov jag oroligt och vaknade hela tiden. Klev upp 12,30 för att hämta Mathilda och Anton på vallen.

Vid 15 hämtade jag upp Pernilla, for till Ica och handlade lite sedan skjutsade jag hem henne. Fick även min födelsedagspresent. En äggklocka fast det var en hund. Träffade även på mamma, Tomas och Ellen då jag skjutsade hem Pernilla. Stannade ett tag för att prata med dem sedan for jag till Åckne.

For därifrån vid 18, Middag på Max sedan hem och tog det lugnt.
The End,
Johanna

Lördag. - 18 juli 2009!

Imorse vid 9,30 hände något rätt knepigt och för mig läskigt. Någon knackar jättetyst på dörren så jag trodde det var hos grannen så jag brydde mig inte så mycket mer om saken. Sedan börjar det rycka i brevinkastet. Då jag kommer fram till dörren och inkastet så  läggs det in kläder genom det. Ett par shorts och ett linne. Fy! Vad är det med folk? Ingen som hört av sig och jag känner inte igen kläderna.

Vid 12 bär vi av mot Gnarp. Och ikväll ska jag köra då vi ska till Hudiks cruising.

Igår efter jobbet hämtade Mathias upp mig. Vi begav oss sedan sedan till kebabcity där det blev mat. For sedan ut till Gångviken för att hämta Viktor. For sedan vidare mot Allex där Jacqueline var. Jag och Jacqueline satt oss och kollade vad det gick för filmer på bion men det fanns inte riktigt någon vi fastnade för så vi for runt lite i stan och sådär i stället Allex körde och Perming satt med fram.. Allex visade sin jobbrunda. Mötte upp Mathias och Viktor i stan. Hoppade över till hans bil så fick han skjutsa hem mig.

Somnade kring 1,15 och Mathias kom hem strax innan 6. Inte direkt som han tänkt sig men Mathias måste lära sig att säga ifrån. Så är det. Han ligger och toksnarkar inne i sovrummet nu och jag vill inte väcka honom. Vi åker ju inte förrän 12.

The End,
Johanna

Fredag. - 17 juli 2009; Vet ni en sak?

Ringde nyss min högt älskade pojkvän/fästman/sambo (vet inte vad jag ska kalla honom då han är allt det där). Ibland känner jag bara att jag behöver höra hans röst. Jag blir så stark av att prata med honom. det spelar ingen roll hur svag och nere jag är, han gör alltid så att jag mår bättre.

Just nu blev jag dels överlycklig över att jag pratat med honom. Dels också för att vi ska mysa på med utemat. Håller vädret i sig blir det på uteservering. Dock ploppar fler frågor upp. Vad ska vi äta och vart? Det lär ju lösa sig sedan men fick som uppdrag att fundera ut vart jag vill äta. Jag hatar de uppdragen för jag hatar att bestämma men i slutändan bestämmer jag ändå.

Mathias och jag smågnabbar alltid lite över vad vi ska äta. För honom spelar det ingen roll och jag vill inte bestämma. Mathias ger förslag och inget duger. Efter många om och men kommer det fram vad jag vill äta, som jag vetat hela tiden men inte nämnt det just för den enkla anledningen att jag verkligen hatar att bestämma. Undrar hur det blir idag.

Nu har det vart lugnt på jobbet i flera dagar. Det kommer in snabba och rätt få samtal nu. Peppar peppar.. Det måste vara vädret eller att de flesta är utomlands. Rätt skönt men jag har kollat igenom varenda tänkbara sida på internet och nu finns det inga kvar. Tur att jag har bloggen som kan hjälpa mig att bedriva lite tid. Good blog!

The End,
Johanna

Fredag. - 17 juli 2009; 3 h 30 min till helg!

Då var det inte så speciellt långt kvar till helg. Det ska bli så enormt skönt! Dock inte pratat med Jacqueline något än angående bion men det hinns med det med. Klockan är ju inte mer än 14,30. har inte riktigt kollat vad som går heller än så det är något jag kan ta mig för och göra nu på min lunch.

Blev inte något alls för mig denna lunch. Brukar äta frukt men det äpplena jag hade med mig var inte direkt goda. Jag tror jag haft de ett tag, de blir så mjöliga då. Slår till med massa till middagen istället. Fungerar utmärkt. På fredagar vill jag alltid äta gott. Helst på uteservering om vädret vill med sig. Onödiga pengar dock men är inte direkt sugen på köttbullar på en fredag. Som jag sa till Mathias, det är måndag-tisdag-onsdag-torsdag-söndag-mat. Fredag och lördag, ja då är det något extra. Eller? Kräsen? Japp!

The End,
Johanna

Fredag. - 17 juli 2009!

Hej och god morgon!
Imorse vaknade jag av panik 8,45. I vanliga fall då jag jobbar till 18 börjar jag 9 men imorse hade jag lite smått sov morgon till 10 men det hann jag glömma från 6,15 (då Mathias klev upp och jag ställde om klockan. Brukar ställa min som backup för Mathias) till 8,45. Upp med panik, tog ett fast grepp om telefonen fullt redo att ringa jobbet och säga att jag kommer så fort jag kan. Kling! Sa det så kom minnet tillbaka. Jag börjar 10!

Får alltid ont i magen och den sväller upp som en ballong då jag blir stressad. Så enormt surt, jag ser ut som en gravid kvinna.  Och gravid, det är jag inte.

Ikväll blir det antagligen bio med Jacqueline. Frågade Mathias igår om jag fick ha bilen (vad tusan skulle jag ha den till?). Jag fick ett ja som svar men då han kom hem vid 00 i natt frågade jag honom vad han skulle göra imorgon (idag). Han svarade att han skulle ut och åka. Jaha, och vart tog svaret att jag fick låna bilen vägen? Aja, han är alldeles för go för att man ska bli arg på honom.

Nu jobb 10-18!
The End,
Johanna

Torsdag. - 16 juli 2009; Knasigt!

Vad vädret är/har vart konstigt idag. När jag gick till jobbet sken solen och jag funderade på ett kvällsdopp. En timme senare både åskade och blixtade det så att larmet gick igång. Nu är det mulet och fuktigt i luften, solen kikar fram ibland. Man hänger inte riktigt med i svängarma. Knas är det i alla fall!

Precis haft min lunch. Gick ner på Pallas och köpte mig en macka. Brukar inte behöva det men kom på att jag jobbar till 20 och att min mage komer gå sönder kring 17 om den inte fått något sen frukosten. Man lär sig hur kroppen fungerar till slut. Det tog bara 20 år.

När jag tänker efter så är inte 20 år bara. Om ni säger det för er själv så lär ni höra vad gammalt det låter. - Jag har levt i hela 20 år. Man börjar bli så gammal. Men nu ska vi inte få ångest för det även fast det snart är dags att förbereda sig för familj och hus. Eller snart. Det är några år kvar men tiden går fort. Det är också något jag lärt mig under dessa 20 år. Man hinner inte mer än att fylla år innan man fyller år igen. Jag känner redan att jag missat sommaren fast den egentligen nyss börjat. Detta är ju hemskt!

Fast jag är nöjd med det jag åstadkommit med mitt liv. Jag har en fästman (världens bästa dessutom även fast jag bråkar på honom) och tillsammans har vi en lägenhet, en insatslägenhet dessutom. Jag har fast anställning (Mathias också) och jag har mitt körkort som jag tog alldeles för sent men ack så snabbt.

Samtidigt som jag är nöjd med mitt liv kan jag inte låta bli att längta tillbaka lite smått till tiden då man bodde hemma. Man hade alltid sin familj till hands (syskonen i alla fall). Man var aldrig ensam. Man behövde inte tänka på räkningar och matlagning på samma sätt. Man levde livet på ett annat sätt och de som fortfarande bor hemma beundrar jag på något sätt och anser att det är bra att ni bor kvar och inte stressar er ut i den alltför stressade verkligheten.
Hade jag haft det bra hemma, eller i alla fall någorlunda, hade jag inte skyndat mig även fast jag aldrig vart lyckligare då jag flyttade hemifrån med Mathias.

Nu har jag bara tre och en halvtimme jobb kvar innan det är dags för mig att bege mig hemåt. Inte alltför länge som tur är.
The End,
Johanna

Torsdag. - 16 juli 2009!

Hejsan alla solstrålar!
Nu skiner solen som bara den. Det är riktigt varmt ute, man nästan flyter bort.  Idag är en sådan där dag som man bara vill ligga på stranden. Hade verkligen suttit fint. Men jobbet kallar 12-20 så hela dagen försvinner.

Pratade med Madde för inte så länge sedan och vi planerade in tisdagen. Hoppas vädret är strålande så man kan ligga på stranden och bada i havet. Samla lite krafter. Älskar verkligen att bada. Det som är så tråkigt nu är att jag får passa mig lite med att bada då det finns större risk att bli förkyld. Inte speciellt bra att sitta täppt i näsan och försöka konversera med kunder och återförsäljare.

Undrar vad man ska hitta på imorgonkväll efter jobbet. Planerat att jag ska vara med Jacqueline men vad ska vi hitta på? Mathias ska köra med det allra vanligaste han brukar göra på fredagar, supa. Så det kanske blir till att jag skjutsar honom och så.
The End,
Johanna

Onsdag. - 15 juli 2009!

Hello people!
Då var det onsdag kväll. En skön kväll, rätt sval och inte för varm. Riktigt najs!

Mathias hämtade upp mig från jobbet som sagt. Vi for ut till Birsta och köpte shorts och t-shirtar till honom och ett par gymskor till mig. Var även in på Maxi och handlade det som behövdes hemma. Det är inte direkt ofta Mathias och jag far ut till Birsta och så tillsammans och det var riktigt mysigt. Jag tycker att det är roligt att ha honom med även om han kanske inte tycker likadant. Birsta är väl inte direkt ett av hans favoritställen. Mysigt att komma hemifrån med honom. Känna att man lever ihop och kan hitta på saker. Inte bara dela lägenhet och sedan inte kunna umgås.

Nu tänkte jag lägga ner skrivandet för ikväll annars kommer detta inlägg bli längre än längst. Kommer bara in på nya ämnen jag kan nämna som på sitt sätt har koppling till min poäng.

Innan jag drar mig till sängen vill jag tipsa om en blogg. Hittade den idag då jag satt på jobbet och det var noll i kö. Jag överdriver inte när jag säger att jag satt nästintill en timme och tittade. Helt fascinerad! Hon lever verkligen för sitt yrke och hon kan det verkligen. Hon har viljan. Man blir helt fast då man tittar på bilderna som visar vad hon åstadkommit. Riktigt häftigt! Klicka här och ta en titt!

Godnatt!
The End,
Johanna

Onsdag. - 15 juli 2009!

Hejsan!
Då var det onsdag. Mitten av veckan. Känns riktigt bra om ni frågar mig. Jobbar idag, imorgon och på fredag. Sedan är jag ledig  lördag och söndag.

I helgen blir det till att fira Mathias farfar som fyller 70 år. Ser framemot det men jag vet också att bauta-släkten skall vara där. Känner typ ingen och ärligt känns det sådär. Men det kommer gå bra, det vet jag.

Idag, först jobb 9-18 sedan hämtar Mathias uppmig så far vi till Birsta en sväng. Måste lämna in telefonen och så.
The End,
Johanna

Tisdag. - 14 juli 2009; Kvällsmys!

Idag begav jag mig ner till stan vid 13,30. Kollade runt lite på stan, gick in på cubus och in på apoteket för att köpa dessa dunder-skavsårsplåster compeed. Fick ett sms av Mathilda att hon slutade tre så begav mig till hennes jobb så att jag var där precis då. Dä visade det sig att hon inte kunde gå hem då det kom en massa folk. Hon jobbar på Källarkrogen och alla ville ha mat den tiden verkade det som. Vid 16 kom vi därifrån i alla fall. In på Gina sedan tog vi bussen hem till mig med våra ömma fötter. Mathilda bjöd, tack för det.

Nu på kvällningen blev det till att se på film, birds of america. Den rekomenderar jag inte. Den var rent utsagt sämst! Sämst handling, sämst humor, sämst allting. Det fanns ett enda plus med filmen och det var att det är relativt kända skådisar med i den. Se den inte om ni absolut inte måste.

Nu tänkte jag ägna lite tid åt Mathias och Mathilda innan det blir dags för sängen.


The End,
Johanna

Tisdag. - 14 juli 2009; Klart!

Hej dårar!
Då var tvätten klar i alla fall. Skööönt!
Nu blir det till att sitta här en sväng sedan ska jag dra mig in i duschen. Tvättstugan här nere är ju som en bastu.

Ska ner på stan idag med Mathilda. Hon slutar kring 14-15 så funderar på att bege mig ner till stan så jag är nere 14. Känns så dumt om jag sitter hemma och väntar på att hon ska ringa när jag istället kan vara i stan då hon ringer. Då hon dessutom jobbar i stan. Klever som man är!
The End,
Johanna

Tisdag. - 14 juli 2009!

God morgon!
Det är min lediga dag idag men jag är uppe nu. Ni förstår säkert varför, jag tvättar. Det behövs verkligen kan jag lova er.

Jag är en så usel människa. Jag tränade inte igår. Mathias lagade fläskfilé, pommes och beasås igår så vi slog till med en myskväll istället framför filmen the hangover, som var hur rolig som helst. Svensexa i Las Vegas, ja, det kan bara sluta på ett sätt. Har ni inte sett den så har ni missat något.  Highly rekommended!

Mathias, jag, Allex och Jacqueline såg Marley & Me i helgen och den rekomenderas också. Den var hur bra som helst! En dåraktig gul labradorhane som får sitt namn efter ägarnas gemensamma idol Bob Marley. Massa knasiga upptåg genom hela filmen. Världens värsta hund? Ja, kanske. Men så mycket kärlek som de får av denna dåraktiga hund kan man omöjligt få från någon annan varelse. De kan bara inte bli arga på honom, de kan inte mer än att bara skratta.

Jag älskar labradorer. Finns inga go'are hundar. De mest dåraktiga men ändå de mest kärvänliga hundarma som finns. De är så knäppa och vill alltid vara med. Och jag tycker verkligen om att ha dem med. Mysvovvar!


 
The End,
Johanna

Måndag. - 13 juli 2009; Halva dagen puts väck!

Skönt om ni frågar mig.
Jag jobbar fyra timmar till sedan blir det hemgång. Då blir det middag och sedan träning.
M Å S T E får bort min äckelmage. Vill inte ha den, fy! Men jag vill att det ska vara så enkelt att jag inte behöver göra något spec för att den ska försvinna men så är självklart inte fallet. Så är aldrig fallet.
Mathias sa att det svåra är att få ner den och att behålla den inte kommer vara lika svårt.
Det kommer säkert vara svårt men förhoppningsvis inte lika svårt. Jag vill inte äta morötter till frukost, lunch och middag.

Pip och gnäll. Jo ni och jag tänker fortsätta.
Jag har fått tillbaka min yrsel, inte okej! Men jag vill inte vara sjuk något mer nu.

Imorgon ska jag tvätta har jag tänkt och sedan gå på stan en sväng med Mathilda. Lär bli riktigt trevligt!
The End,
Johanna

Måndag. - 13 juli 2009!

God morgon!
Då var man åter på jobbet. Måste säga att det är rätt skönt. Inte ligga hemma i soffan och bara vänta på att febern ska försvinna. Det konstiga är att det alltid är värst på morgonen.

Trots att jag vart hemma med min feber så har jag haft en riktigt bra helg. På fredagen var jag hem till Jacqueline. Satt där och hade det allmänt trevligt med henne och hennes familj. Allex kom förbi sedan också. Var hemma igen vid 23.

Lördagen var det bestämt att det skulle vara grillning så Allex och Jacqueline kom förbi vid 17. Satte upp vårat "partytält" eller hydda som det sedan blev. Bara tog det lugnt och myste på. De sov över.

Söndagen. Ja, då for Mathias ut till Birsta med Larsa och köpte säng. Allex och Jacqueline hjälpte till att montera den och det blev pizza till middag. Vid 20-20,30 skjutsade vi hem dem till Bredsand. Då var det till att fara hem och duscha för att sedan krypa ner i den nya nybäddade sängen. Myys!

Tack för helgen! :)

Nu jobb 10,30-18,30.

The End,
Johanna

Onsdag. - 8 juli 2009!

Hejsan! Jag försökte övertala mig själv att inte skriva här idag, men ni ser ju själv hur det gick. Det blev inget jobb för mig idag. Som ni kanske läste igår så kände jag mig yr och frössen. Imorse då jag skulle pussa Mathias hejdå som jag gör varje morgon jag får sova vidare då jag börjar senare, så kunde jag inte resa mig. Helt slut i kroppen, den bara skakade. Jag lade mig sedan ner igen och hade förhoppningar på att det skulle gå över till 9,15 då jag skulle kliva upp. Men nej då, inte hade det blvit något bättre. Kollade tempen och jag har feber. Roligt! Inte konstigt att jag vart så konstig de senaste dagarna.

Idag har jag suttit hemma och tagit det lugnt. Suttit inne på msn största delen av dagen men kan inte påstå att jag vart så aktiv där heller. Kollade på Djungelboken imorse då jag flyttade från sängen till soffan. Mathias ringde vid elva och frågade om jag orkade laga lunch, jag frågade vad han ville ha. Han svarade potatisbullar och bacon. Lätt som en plätt tänkte jag, det är ju bara att slänga in potatisbullarna i ugnen och steka på baconen. Vinglade som en alkis då jag stekte baconen men det blev bra.

Efter att Mathias for till jobbet igen har jag vilat och tagit det lugnt. Snart kommer Kicki förbi en sväng och hälsar på och Mathias for nyss iväg en snabbis. Skönt med lite rulljangs (?).

Fick ångest över brandvarnaren också. Var så osäker på om batteriet fungerade som var i så bytte det nu. Något vettigt har jag då gjort idag.

Förresten, när Mathias kom hem från jobbet idag överraskade han mig med Papa Roach nya skiva. Jag visste inte att de gjort en ny men jag är helt såld på dem och det vet älskling. De är egentligen det enda bandet som jag kan lyssna på under den genren och jag älskar dom! Tack babe<3

Jacoby Shaddix!
The End,
Johanna

Tisdag. - 7 juli 2009; En och en halv timme kvar!

Sköönt kan jag lova! Som ni säkert fattat av rubriken så klarade jag av att jobba hela dagen, eller jag kommer klara av att jobba hela dagen. Är helt slut i hela kroppen, har yrsel  och sitter och fryser. Har på mig tjocktröja och mysbyxor. Känner mig inte sådär jätte attraktiv precis men så får det vara :)

När jag slutat är Mathias snäll och skjutsar mig till Matfors, till Kickilicki. Blir en lugn kväll skulle jag tro. Skulle vara mysigt att kolla på film eller något men man vet aldrig vad som faller en in sedan. Vi är ju sämst på att sitta still, liv och rörelse ska det vara!

Fattar inte att rasten bara rusar iväg. Aja, det var ett skönt pass idag, 8,30-17. Imorgon väntar ett inte fullt lika skönt pass, 10,30-19,30.
The End,
Johanna

Tisdag. - 7 juli 2009!

Godmorgon alla glada! Idag är det tisdag och första dagen på denna arbetsvecka för mig. Jobbar dock varje dag fram till tisdag som är min nästa lediga dag. Jag jobbar alltså helgen men det ska gå bra.

Idag mår jag inget vidare. Fryser och känner mig riktigt vidrigt hängig men ska ge jobbet ett försök. Vill inte bli sjuk men har klarat mig länge nu så blir inte ett dugg förvånad om jag åker på något.

Igår for jag ut mot matfors så jag var där ute 10,05. Kicki var hos frissan. Blev riktigt bra. När hon var klar där begav vi oss hem till henne för att sedan bege oss mot Birsta, men först elteknik. Lite dumt att ta varsin bil kanske? Köpte en hel del saker. Men det var mest behövliga prylar denna gång. Handlade även mat som vi sedan for hem till mig och lämnade. Pratade lite med Mathias och så innan vi begav oss till Matfors igen där det blev middag och prat. Faktiskt riktigt trevligt. Åkte hem vid 22.
The End,
Johanna

Söndag. - 5 juli 2009!

Då var det söndag och snart är helgen slut.
Helgen har faktiskt vart riktigt bra.

I fredags mötte Mathias och Jacqueline mig i stan. Mathias gick vidare mot förfest och jag och Jacqueline begav oss in till stora scenen för att se Ulf Lundell. Stog där ett bra tag men det var typ bara låtar man inte hört så mkt så vi gick bort till nachostältet och köpte oss en nachotallrik. Såå gott! Vi begav oss sedan hem, mysdrack lite och begav oss ner lagom till att backyard skulle spela. Såg hela deras uppträdande.

Gick sedan för att möta upp Mathias och Ante. Träffade även på Stefan en sväng innan vi begav oss till Invito-tältet för att träffa Linus och Martin som hade gått då vi kom dit. Det var dags för karuseller så vi begav oss mot tivolit. Åkte den som skulle vara värst. Men det var den dock inte, man fick inte åka typ något. Antar av säkerthetsskäl då klockan närmade sig 2 och de flesta på denna folkfest var fulla som jag vet inte vad. Jag följde med Jacqueline till bussen och efter det begav jag mig hemåt med Mathias.

Lördagen. Klev upp 11,30. Ringde Kalazo sedan begav jag mig in till stan, mötte upp henne sedan blev det en sväng i området. Jag köpte mig en oxfilérulle som vi delade på och hon bjöd sedan igen en munk. Mums! Gick hem till henne en sväng efter det och sedan vidare till Ica och en bankomat. Jag följde med henne till bussen sedan begav jag mig hemåt.

Jag följde med Mathias till Kvissle en sväng sedan vart det middag på max. Efter det, hem och göra sig i ordning lite. Vid 18 kom Jacqueline. Tog det lugnt. Mysdrack. Alla tre satt och lade patiens, pratade på och hade det allmänt trevligt. Sedan kom Mathilda förbi också. Riktigt trevligt. Vid 21 var det dags att dra sig ner då Jacqueline, Mathilda och jag skulle se Tomas Ledin. Pato och company kom då så Mathias följde inte med ner. Kollade på Tomas ett tag sedan skulle Jacqueline leta reda på hennes mamma och Mathilda skulle gå till sina kompisar och jag hittade Martin, Maddes pojkvän. Han letade Madde och det värsta var att hon lämnat telefonen till honom så hon var praktiskt taget helt omöjlig att hitta. Vi letade i timmar. Jacqueline hjälpte till också men vi hittade inte henne så vi gav upp. Tog med oss Martin och började stapetsera hem mot mig istället. Skulle möta Mathias.

Mötte Mathias vid statoil. De skulle ner och se Hammerfall. Jag och Jacqueline gick hem till mig med Mathilda och Natta. Satt ett tag och bara hade det allmänt trevligt och åt mackor. Mathilda och Natta gick sedan och det var meningen att vi två också skulle gå men vi hamnade i djupa samtal och glömde totalt bort tiden. Allex kom förbi innan vi for vidare mot stan. Vi skjutsade hem Marhilda som hade fått massa toblerone av någon. Jag menar verkligen massor! For sedan på efterfest. Asnajs!
Kom hem vid 5 om jag inte minns fel. De skjutsade sedan hem mig och Mathias.

Tack för denna helg! Den har vart hur bra som helst! Tack Jacqueline!
The End,
Johanna

Fredag. - 3 juli 2009; Gatufesten -09!

Satan vad jag längtar. Ni fattar inte. Jag ser så enormt mycket framemot ikväll! Vad roligt jag ska ha!

Mathias kommer jag inte träffa så speciellt mycket varken ikväll eller imorgonkväll då det inte är honom jag kommer gå med. Kommer kännas ovant. Går alltid med honom. Säkert skönt att slippa mig. Annars har gått med flera stycken eller Kickilicki men idag blir det annat.

Imorse då jag gick till jobbet sken solen och det var jättevarmt så jag tog på mig jeansshorts och begav mig till jobbet. Det blev sedan iskallt och regnet kom. Nu är det sol igen och jag hoppas att det håller i sig. I och för sig så ska jag hem efter att vi vart ner en sväng och kollat läget så då kan jag byta om till jeans. Men det hade vart riktigt najs om det ville vara finväder. Jomenvisst!
The End,
Johanna

Fredag. - 3 juli 2009!

Då var det äntligen fredag. Som jag längtat!

Ikväll blir det gatufesten. På min arm sitter det fina rosa tredagars bandet.
Efter jobbet (19,30) skall jag möta upp med Jacqueline. Det blir en matbit och sedan Ulf Lundell. Förstår inte varför han spelar 19,30 direkt men men.. Efter det blir det till att dra sig hem till mig en sväng. Sedan ner igen. Tror det kommer bli en riktigt bra dag.

Igår mötte Mathias upp mig. Vi gick iväg för att ta ut pengar och hade sådan tur att det inte var någon i kön. Vi begav oss sedan till Pipeline där Jacqueline stog i kassan/baren/fiket, ja, vad det nu kallas. Vi var där i två timmar. Tiden bara rann iväg. Jag begav mig hem strax efter 22. Dushade och donade. Gick sedan och lade mig. Mathias kom hem strax efter halv ett (?). Då kom han och lade sig och myste ner med mig.
The End,
Johanna

Torsdag. - 2 juli 2009!

Detta blogginlägget skulle ha uppdaterats imorse men det ville det inte.

God morning sunshines!
Idag har jag en sådan där glad dag. Hoppas verkligen att ingen förstör denna glädje.

Mathias mötte mig igår efter jobbet. Han bjöd mig på en kokt med bröd, en rem och varma chips. Så söt!
Gick sedan runt och kollade läget lite då vi sprang på Tommy och Erica. Vi fyra gick på bishops och satte oss där. Mathias och Tommy tog några öl. Mathias köpte även en tacotallrik och det var såå gott!
Jag stapetserade bort för att möta Madde vid spa't kring 22,30. Småpratade lite sedan begav jag mig hemåt.
Mathias stannade kvar men kom sedan hem och myste ner sig med mig. Vet inte av mig att jag hörde att han kom hem dock.

Ikväll efter jobbet möter Mathias upp mig då vi ska till pipeline och hälsa på Jaqueline. Efter det blir det nog att jag beger mig hem. Bara tar det lugnt då det vart mycket att vara ute i farten och så nu. Kanske ska plocka undan lite för imorgon blir det förfest och gatufesten!

The End,
Johanna

Onsdag. - 1 juli 2009; Då var det lunch!

Eller ja, jag har haft det i lite mer än 5 minuter. Vad segt dagen går då man jobbar eftermiddag. Känns som att jag snart jobbat klart men har endast jobbat halva dagen. Suuurt! Likadana pass torsdag och fredag denna vecka och tisdag och onsdag nästa vecka. Aja, så länge jag överlever så.

Jag förstår inte riktigt grejen med att begå självmord för att Michael Jacksson dog. Vad är meningen med det? Han hade levt klart sitt liv helt enkelt.

Verkar inte bli Leksand för mig i alla fall. Det verkar omöjligt för folket att boka om. Ta er någonstans!
The End,
Johanna

Onsdag. - 1 juli 2009!

Då var det ny månad.

Igår hämtade Mathias mig efter jobbet, vi for ut till systemet i Birsta. Jag handlade det som skulle handlas sedan for vi hem. Varvade ner en sväng innan vi begav oss in till stan för att kolla läget på gatufesten. Satt oss på oscar som hade placerat sig på torget. Bandet där fick inte direkt igång publiken även fast de spelade sommarlåtar som alla kan. Bättre lycka resten av gatufesten kanske. Hörde att de ska stå där och skråla hela veckan.

Jacqueline och jag håller på och planerar lite för gatufesten. Ska gå med henne och det ser jag verkligen framemot. Verkar bli så att vi skall vara hemma hos mig innan så det blir till att städa undan lite idag.
Ska försöka svänga förbi på pipeline imorgonkväll då hon jobbar där.
Du får ju gå in med gratis inträde om du har köpt band för gatufesten. Det låter riktigt bra tycker jag och ni borde passa på och gå förbi en sväng!
The End,
Johanna

RSS 2.0