Myssöndag!

Hemma och myser sönder. Eller nej, det gör jag inte. Gruvar mig mest för att jag behöver ta tag i lägenheten.

Denna söndag har vart riktigt mysig. Började dagen med en tur på Birsta med Vickan. Pratade och umgicks i massor. Lunchade och hade oss.

Efter det for vi ut till Sanna. Bakade kladdkaka och fortsatte surra på.

Klockan 19 började bingolotto och då befann vi oss hemma hos Sannas familj. Värsta mys! Saknar familjelivet!!!
Världens sötaste lillasyster har hon!

Idag när jag var ute i Birsta köpte jag två ljusstakar. Mysfaktor. Dock tänker jag gå mot strömmen och inte julpynta en massa. Tänker inte ha några förväntningar över julen. Sist blev allt pannkaka och detta år orkar jag inte bry mig. Så, så lite jul som möjligt är det som gäller..
The End,
Johanna

Totalsnurrig!

Vad allt ska vara så förvirrande hela tiden..
Är det inte det ena, så är det det andra.
The End,
Johanna

Blev inte alls som det skulle igår!

Förfesten hos Öster var bra. Massa skratt och roligt folk. Knäpptes lite bilder men kameran är hos Öster så kommer inte åt dem för tillfället.

Daniel Adams-Ray spelade på stadhuset igår. Det var meningen att jag skulle dit men så blev det inte riktigt. Gick in mot stan med Larsson, Blomman och Danne. Slutade med att Blomman och Larsson sprang då Larsson försnillat hans och Blommans biljett. Lunkade på i egen takt då vi kommer in hur som helst. När vi kommer fram hittar vi inte Larsson och Blomman.

Danne hade tidigare under kvällen lyckats låst sin telefon då han skulle starta om den. Men dåren har glömt sin pin och låste nu kortet. På något vis hade han Östers telefon med sig så vi ringde de andra två. Jag hade typ inge batteri, inte okej! Följde med grabbsen tillbaka till Larsson för att leta biljetten. Det var alltså slutsålt. Larsson och Blomman kom inte in.

Hittade inga biljetter så begav oss till Memento istället. Hade seriöst asroligt. Vid 4 var jag hemma.

Alltså:
Danne låste telefonen
Larsson försnillade två biljetter
Öster tappade hemnyckeln
Jag röjde inte med Sanna, som var meningen att jag skulle göra

Larsson, Danne, Blomman och jag hamnade totalt på villovägar.
Slog även till med fyllekäket innan vi ens kom ut till krogen. Kebab City.
Larsson bjöd oss på både mat och inträde. Värsta snällt men fel. Tack i alla fall!

Ja, men tack Öster för lyckad förfest och ni andra tre för utgången!

The End,
Johanna

Let me be the one you call...
I you jump, I'll break your fall
The End,
Johanna

.





The End,
Johanna

You know I used to be... Such a nice boy!

Jag blir så stört glad av musik. Varför lyssnar jag inte alltid på musik för?

Ingenting kan sänka mig. Jag blir lyckligare än någonsin. I alla fall för stunden. Jag slipper tänka. Jag bara låter musiken skråla!

Grejen är nog inte den att det är musiken som gör mig glad. Jag tror det mer hänger på alla roliga minnen. Som denna, eller vad säger du Agge? Korsta it is!




SR-71 - Right now

eller denna


Maskinen -Buffalo Blues

eller denna


My Chemical Romance - Na na na
The End,
Johanna

You kick me when i'm down!


Papa Roach - Kick in the teeth

I gotta say thanks cause you kick me when im down
I'm bleeding out the mouth.
I hope you know I'm stronger now.
I'm taking the hate, I'm turning it all around.
I wont go down 'til I'm six feet underground.
Don't fight it, or deny it, invite it, cause when it..

Feels like a kick in the teeth, I can take it.
Throw your stones and you won't see me break it.
Say what you want, take your shots.
You're setting me free with one more kick in the teeth
Kick in the teeth 

The End,
Johanna

Natti natti!

Nej, vet ni vad?

Efter en väldigt uppskattad dag med trevliga arbetskamrater och underbara vänner tänker jag krypa till kojs. Med ett litet leende på läpparna.

Jag tänker fokusera på de kommande dagarna denna vecka och se till att dem blir awesome. Jag kan inte gräva ner mig i evigheter och nu när jag insett det, varför inte göra något åt det?

På lördag är Daniel Adams-Ray i Sundsvall på Stads. Förväntar mig att träffa dig där!
The End,
Johanna

No matter what!


Papa Roach - No matter what



No matter what, I got your back
I'll take a bullet for you if it comes to that
I swear to God that in the bitter end
We're gonna be the last ones standing
The End,
Johanna

Inte okej!

Det är inte okej. Sanningen är att det inte är bra överhuvudtaget.

Jag fikade med Sanna och Öster på barista idag. Helt plötsligt fylls mina ögon med tårar. Jag sitter och stirrar på fototapeten som föreställer björkar och på glödlamporna i taket som behöver bytas.

Öster frågade om något hänt. Jag kunde inte svara. Sanningen är den att jag inte kan sätta fingret på vad det är. Inte exakt. Den egentliga frågan är; Vad har inte hänt?

The End,
Johanna

Fortfarande etta!

Papa Roach ligger fortfarande långt över alla andra. En utav deras nyaste låtar. Awesome!


Papa Roach - No matter what
The End,
Johanna

Vill inte ha det så här!

Jag känner mig sårad och jag känner mig sviken. Jag vill inte ha det så här men vad jag än säger så tolkas det fel. Jag saknar dig. Du är och kommer alltid vara en utav de viktigaste personerna i mitt liv, en utav mina bästa vänner,  och jag är inte redo att släppa taget. Det kommer jag aldrig vara.
Jag vill ha det som förut.

Tårarna rinner nerför mina kinder. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet ingenting. Jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå.




Nomy - I miss you
The End,
Johanna

Toppenhelg!

Helgen är nu över. Det är söndag kväll. Även denna helg har tankar snurrat. Jag vet inte vad jag ska göra och jag vet inte hur jag ska bete mig.

Fredagen var riktigt awesome. Jobbade till 15. Då gick jag en sväng på Birsta med Hamrin. Gick hem till Larsson en sväng. Jag, Öster, Hamrin och Larsson gick på bio. På Harry Potter. Jag är inte ett fan av Harry Potter, inte ens lite men det var roligt. Massa roliga grejer i filmen och roligt sällskap. Pricken över i:t var då ormen dök upp i filmen. Det var någon som blundade då, haha! Inte lätt när det är svårt.

Efter filmen for jag en sväng med Hamrin. Han skjutsade sedan mig till Agge i Bosvedjan. Agge och jag begav oss till Korsta där det var fest. Massa roligt och galet folk. En nykter men riktig dunderkväll. Massa skratt och tokigheter. Jag och Agge var kvar sist.

Igår jobbade jag till 15. Tog bussen in till stan. Mötte upp med Malmberg och Sanna i stan. Alla tre for sedan ut till Alnö. Alltså, seriöst. Blev helt nerkärad i huset. For sedan in till stan igen. Sanna for till Matfors så följde med grabbarna till Strömmen en sväng. Jättedålig stämning. Jag och Malmberg for. Pratade massor sedan skjutsade han mig till Agge. 

Även denna kväll skulle spenderas med Christian och Johan. Vi for till Skönsberg och hämtade upp grabbarna. For till macken där grabbarna handlade massor, och då menar jag massor, av chips och grejer. For till Korsta och hade oss. Jag gick på groggen. Sedan for vi på fest i Granloholm. Satt med hunden på golvet typ hela tiden. For tillbaka till Korsta.
Jag och Agge röjde undan all disk. Var lite social sedan blev det hemgång.

Klev upp halv tio imorse. Tio var det dags för promenad med Hamrin. Sedan lunch på stan. Följde med hem till Hamrin en sväng. 
Fick sedan skjuts hem och Pernilla kom förbi en liten stund.

Nu sitter jag här. Ensam och bara laddar batterierna. Välbehövligt efter denna helg.

The End,
Johanna

Always thought I could trust you!


Papa Roach - Live this down

I always thought I could trust you
but I guess that's not the case
All the years that I loved you
You were out there playing the games
You didn't think that I would find out
but it was written all over the place
Is it what you really want now
Then get the fuck out of my face
                                                 
The End,
Johanna

Inte arbetslös!

Som ni säkert förstått så är jag inte arbetslös. Min arbetslöshet varade i 6 dagar. Faktiskt helt okej.

Hur mycket jag får jobba vet jag inte riktigt. Det beror på hur mycket jobb det finns men just nu verkar det finnas en hel del och jag kommer jobba så mycket jag bara kan.
Som det ser ut nu jobbar jag kväll. Och det trivs jag tokbra med. Det som egentligen vart utav en liten dröm, är att slippa jobba helg. På detta jobb får jag gå in och jobba helg, om jag vill. Jag måste alltså inte.

Jag är jättenöjd! Och evigt tacksam för all hjälp!

The End,
Johanna

Gårdagens mys!

Igår var jag på stan med Kicki som sagt. Efter det gick jag hem en sväng innan jag tog bussen ut till Birsta. Bussen var 15 minuter senare i Birsta än vad den skulle vart. Som tur var hann jag till kursen ändå, med två minuters marginal.

Väl där gick det jättebra, jag provjobbade lite också. Jätteroligt var det och börjar 14,30-15. Vet dock inte hur länge jag jobbar men vad gör det? Imorgon jobbar jag också, vet inga tider och på lördag får jag jobba om jag vill, 9-14. Awesome!

18,48 tog jag bussen ut till Sanna i Timrå. Sötflickan hade lagat lasagne. Jag som älskar lasagne! Pratade om allt och bara åt och åt. Flyttade oss till soffan för ännu mer prat. 23,43 tog jag bussen hem.

Värsta mysiga dagen. Lycklig tjej!

Sedan gör ju inget saken värre att Daniel Adams-Ray album är grymt!
The End,
Johanna

Onsdag. - 17 november 2010!

Sitter hemma i soffan för tillfället. Om en stund ska jag bege mig ner mot stan igen för att möta upp Kicki för andra gången idag. Sedan blir det till att ta bussen ut till Birsta och kursen som börjar klockan 16.

Vet inte hur länge den håller på men efter den blir det till att ta bussen vidare till Sanna. Det vankas lasagne och mys!
The End,
Johanna

Blödig som få!

Jag vill inte att det ska vara så här.
Saknar dig min vän!

The End,
Johanna

..


Plan Three - Brush it off




Så mycket tankar, så mycket känslor..
The End,
Johanna

Hemma igen!

Hemma i storstaden igen. Rätt skönt att vara hemma men tiden i Stocka med mamma och syskonen har gett mig mycket. Behövde den här tiden och jag kommer åka dit igen. Jag vill ha kontakt med min familj. Jag har tänkt och jag är villig att jobba för det.

De senaste dagarna har jag, hur dåligt den än må vara, funderat massor. Det händer så mycket runt omkring och jag måste få dessa tankar ur mig. Det har resulterat i att jag lagt mig innan 22 varje kväll och klivit upp efter 10. Jag har alltså sovit 12 timmar/dygn. Jag orkar ingenting och det är inte okej.

Imorgon kl 16 är det dags för kurs. Ser framemot detta.

The End,
Johanna

Drama som vanligt!

Jag har inte kännt något behov av att skriva på några dagar nu. Det har hänt massor av roligheter och som vanligt är det överflöd av drama. Mina tankar snurrar som aldrig förr. 

Ville inte tro på dina ord men börjar nu inse sanningen. Du är en utav de viktigaste personerna i mitt liv men hur du uttryckte dig, anser inte jag vara okej och valde då att inte krusa. Du vet att vi står här. Vi kommer alltd finnas här, oavsett om du behöver det eller inte.

Det som känns så grymt fel är att du bara kan slänga bort oss. Precis som att vi inte betyder någonting för dig. Det är det som svider och det är det som får mig att börja fundera på vad vi egentligen hade. Hur nära varandra vi egentligen stått.

Min största fundering är; Är det verkligen värt det?

Detta sårar mig och jag gär säkert fel, säger fel saker etc. Jag ser det inte själv för stunden. Det gör jag inte men vet att det inte är detta jag vill.

Detta inlägg tog mig över en halvtimme att skriva. Det var jobbigt att skriva, för det är jobbigt att inse.
The End,
Johanna

Natt!

Kryper ner under täcket och ger upp för ikväll. Tänkte försöka låta bli att tänka så mycket denna kväll..







Förstår inte hur allt kan bli så fel hela tiden...

The End,
Johanna

Tears don't fall!

Your tears don't fall, they crash around me.
Känns som att just denna mening passar in. Just nu.


Bullet for my valentine - Tears don't fall
The End,
Johanna

Lätt värd dag!

Sitter i soffan och bara känner mig lättad.
Denna dagen har varit tokmysig. Fika på stan med två underbara männsikor, middag och massa flum med syster, lite ensamtid och småplock.

Bytt gardiner har jag gjort idag. På mitt egna sätt. Balanserat och haft mig. Även tänt massa ljus. Några grader högre blev det på mysfaktorn.

Känner mig allmänt nöjd. Nu ska jag plocka det sista innan jag totalt myser ner mig och gör mig redo för imorgon. Händelserik dag imorgon.
The End,
Johanna

Du har förändrats!

Det spelar ingen roll vilken tid det är. Det spelar ingen roll vilken veckodag det är.
Jag finns där hela tiden och hjälper dig från de situationer och dilemman du själv satt dig i.

Skillnaden från förut är att du har förändrats. Du har förändrats till något bättre.
Du sätter dig i samma situationer men du har blivit så mycket bättre. Du är till och med tacksam.
Vad har hänt?
The End,
Johanna

....

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
                                   
                                      
The End,
Johanna

Fika med Kicki och Christoffer!

Strosat runt på stan med Kicki och Christoffer. Tagit en fika och myst på. Kicki och Christoffer följde med upp en sväng innan bussen deras gick till Matfors. Första gången de såg lägenheten. Bättre sent än aldrig :)

Pernilla slutar kl 16. Möter då henne i stan för handling och umgänge.

Åh, roliga planer som smids. Asnajs!

Träffade Robin då vi skulle fika. Pratade lite med honom. Bara glada miner. Ni anar inte hur bra det känns då vi rent utsagt vart världens fiender typ. Världens drama då men är glad att det var glömt nu.

The End,
Johanna

Onsdag. - 10 november 2010!

Sitter hemma. Nermyst i soffan. Pratar och drygar med roligt folk. Love it!

Jag känner inte att jag har någon brådska i säng ikväll. Imorgon är jag ledig, som ett smakprov på arbetslösheten. Tankar snurrar över hur det kommer bli. Men jag har lovat att inte fundera så mycket så lägger tankarna åt sidan och återgår till mina goa vänner.

Jag måste ha dem bästa vännerna i världen. Guld värda! ♥
The End,
Johanna

Memories!





The Police - Roxanne
The End,
Johanna

Haha, Kalazo!

Haha, Madde, minns du?

Första dagen under Sundsvalls gatufest. Madde och jag skulle gå bort till Öster för första gången. På vägen dit, mitt på en refug på Storgatan ligger denna utspillda jordgubbsliter. Jag fick något ryck och sprang ut till refugen. Kollade inte om det kom bilar, ingeting. Sprang bara ut och fotade den. Jag menar, hur kan man bara tappa en liter jordgubbar sådär? Min teori var att ägarna kanske skulle visa upp den stolt medans dem for men tappade den.

Ja, hur det gick till egentligen kommer vi aldrig få veta så vi kör på min teori.

Ni anar inte hur mycket skratt denna bild bjuder på. Ni skulle vart med! Det är internt och ni förstår kanske inte men må så vara då.



Och ja, jag går igenom gatufestbilderna återigen... Tönt man är!
The End,
Johanna

Alltså, musik och minnen!

Det är toklätt att koppla musik med folk och minnen.


Kings of Leon - Sex on Fire


Hollywood Undead - California
The End,
Johanna

Maskeradfest på lördag!

På lördag har Mathilda och Mörsky inflyttningsfest. De har då valt att ha maskerad. Som de flesta vet, hatar jag att klä ut mig. Rent ut sagt hatar. Men klart jag tar en för laget liksom och någon gång skall vara den första. Det kommer säkert bli askul! Massa kort ska de bli!

The End,
Johanna

Kolla ut Sundsvallsbor!

Äntligen har snön kommit till Sundsvall också!





Mys!
The End,
Johanna

Wops!




Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Har jag glömt att nämna att jag älskar musik?
The End,
Johanna

Det behöver inte vara så här!


Lifehouse - You and me
The End,
Johanna

Förstår ingenting!

Ja, vad finns det att skriva egentligen?
Jag förstår ingenting, som vanligt....

The End,
Johanna

....

Jag har så mycket tankar och funderingar så att jag inte vet vilken av alla som jag tänker på. Ännu jobbigare är att jag inte vet vilken av alla dessa som sänker mig.

Dumma störda tankar!
The End,
Johanna

Massa nytta!

Tvättat sedan sedan typ 9,30. Städat mellan varven förutom då Sanna kom förbi en sväng då hon hade ett hål på några timmar. Trevlans!

Om typ en timme slutar Pernilla. Då blir det till att gå och handla ingredienser till en sallad. Mumma!

Känns riktigt bra att allt smutsigt strax är rent. Kläder, sängkläder, handdukar. Allt. Dammet är borta och det är ordning och reda i lådor och skåp. Hela lägenheten är typ clean. Det luktar tokgott här hemma just nu.

Ikväll ska Pernilla och jag ha myskväll. Gotta, prat och musik.

Slagit in Terese födelsedagspresent har jag också gjort. Detta har vart en nyttig hemmadag.

Listan kan göras lång över vad jag gjort idag. Awesome!
Vad jag skulle passa som hemmafru alltså, höhö!

The End,
Johanna

Spa och bingolotto!

Låter inte det som en tokmysig söndag?

Pernilla sov hos mig. Gick ner och handlade lite granna. Träffade Hamrin en snabbis. 12,30 befann jag mig på jobbet. Min säljgrupp for med taxi upp till Södra Berget för spa. Visst, det var jätteskönt men som vanligt blir jag rastlös. Det händer ju ingenting.

17,15 tog jag bussen ut till Sanna. Jag, Sanna, Vickan och Danne spelade bingolotto. Strömmen joinade också. Vi siktade på storkovan men det blev ingen miljon. Jag vann dock en ny lott. Nybörjartur menar Vickan och Sanna. Vi får väl se på söndag ;)

En tokmysig dag med underbart folk!
The End,
Johanna

Denna dunder-kvällen!

Vilai hämtade mig strax efter 20. Vilai och jag satt och pratade i massor. Kanske om lite för känsliga saker men det slutade bra. Vi började på Memento. Medelåldern var på 45 år då det var 33+ ikväll. Fortsatte sedan bort till Daltons. Inte okej. Vilka äckliga människor alltså. Gick bort till Oscar. Där var det helt okej. Dansade, myste på med en cider. Skrattade åt alla överklass, och wannabe-överklass, människor.

Vid 1 var jag hemma. Strax efter 1,30 var jag borta på Bishops och mötte upp grabbsen. Begav oss sedan bort till Allstar. För en liten stund sedan kom jag hem.

Nu väntar jag på att Pernilla ska komma hit. Inte ens lite okej att gå till Nacksta under en lördagsnatt/morgon. Så hon kommer hit alldeles strax.

En lätt värd kväll! Ingenting gick som planerat men vad gjorde det?
The End,
Johanna

Antingen eller, inte när det duger..

Jag är ledsen. Men jag fungerar inte så. Du får mig att smälta, det får du. Men jag är ingen man kan komma och gå till. Antingen eller, så är det. Förlorar dig hellre, tyvärr.

The End,
Johanna

Toppendag med Vickan!

Denna dag har vart awesome! Den började med en promenad med Hamrin. Klockan 12 befann jag mig i Birsta. Mötte upp Vickan för att köpa present till Sanna och kika lite. Massor av prat och massor av skratt. Vi avslutade med en sallad på CoffeeHouse i stan. En riktig toppendag. Repris tack! ♥

Sitter nu på jobbet och om ungefär en timme sitter jag på bussen ut till Timrå. Där blir det till att umgås och fira Sanna som fyllde år igår. Verkar bli en del roligt folk. Mys!

Då var det bara ett pass kvar här på if då efter detta. Tråkigt men sant.

The End,
Johanna

Tokfastnat för denna låt!


Lifehouse - Hanging by a moment
The End,
Johanna

Saw 3D!

Igår på dagen hjälpte jag Mathilda och Mörsky som jag gjort de senaste dagarna.
For sedan till jobbet.

Efter jobbet mötte jag upp med Pernilla, Marcus och Emmy. Biodags! Vi kikade på Saw 3D. Den var faktiskt rätt bra. Jag höll för öronen så fort något vider hände och trodde att det skulle hjälpa. Det gjorde det inte. Det blev bara lägre ljud. Jag hatar sådana där filmer men den där filmen älskade jag. Dra aldrig en riskabel lögn, guys! Man vet aldrig vad som händer och vad det finns för idioter runt hörnet.


Mitt fina sällskap!


Pernilla och jag.


Ja, Pernilla och jag som vi typ alltid är. Flummiga!

The End,
Johanna

.....

Ibland önskar jag att jag inte åkte ner till Gnarp 20 januari 2007.





Three Days Grace - I hate everything about you
The End,
Johanna

......

Jag vill lämna dessa miljoner tankar bakom mig. Jag vill inte att dem tynger ner mig. Men dem gör det. Hur mycker jag än trycker emot så gör dem det.

Nu får det vara nog. Kan inte allt stanna upp för en stund?

The End,
Johanna

Jag ger dig allt!

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar                  
För dig ska jag göra det tusen gånger om
                                                              

The End,
Johanna

RSS 2.0