En bra fredag!

Sitter nermyst i soffan. Andas, tänker. Jag känner att detta är en bra dag. De tankar jag hade igår som snurrade runt och störde är inte i vägen idag.

I natt sov jag hos Madde. Jag tror jag behövde det. Det är konstigt. Jag har inga problem med att sova själv i lägenheten men då jag vaknar är jag inte vidare glad. Då jag sover borta mår jag mycket bättre då jag vaknar. Jag tror det gör mycket att vakna då man  har någon på samma ställe.  För trivs i lägeneten, det gör jag.

Var ner på stan en sväng tidigare idag. Köpte massa tråkiga nödvändigheter. Jag kan inte ha varit i stan mer än 15 minuter.

Nu ska jag snart ta och laga ordning på något ätbart.


Madde och Tomas fattas.                                                              Saknar och vill ha♥
The End,
Johanna

Fredag. - 30 juli 2010!

Men hallå där!
Då är det fredag mina vänner.

I onsdags följde jag med Kicki till Matfors. Kollade på film och mumsade på krocketter och kyckling. Gårdagen innan jobbet tog vi det lugnt. Bara myste på helt enkelt.

Igår efter jobbet for jag bort till Madde i Korsta. Hann inte mer än dit innan vi tog bussen in till stan. Jag, Madde, Viktoria, Öster, André, Hamrin, Sanna och Erik spelade volleyboll på Åkersvik. Det gick inte überdåligt för mig igår. Det gick rätt bra om jag får säga det själv.

Nu ska jag slänga mig in i duschen!
The End,
Johanna

Berg-och-dal-bana!

Det har gått som en berg-och-dal-bana på sistone. Ena sekunden kan jag sitta och skratta och det finns inte något som kan rubba mig. Andra stunden sitter jag där och vill låta tårarna falla. Gråta ut. Lätta på hjärtat. Men jag vill inte. Jag kan inte.

Jag vill inte vara svag och gör därför allt i världen för att visa att jag är stark. Det är en fasad jag byggt upp. Jag vet det. Du vet det. Jag vill inte att folk ska bry sig. För jag vill inte bry mig. Det är tufft.

Igår efter jobbet var jag först glad. Sekunden jag slängde mig i soffan slog det om totalt. Jag försökte vara glad men det ville sig inte. Jag vet att ni märker men ni säger inget. Ni vet att jag inte vill prata om det. Ni vet att jag inte vill att ni märker.

Det är så stor skillnad på mig som glad och mig som nere. Jag vill vara den glada, flamsiga, knäppa personen som man skrattar både med och åt. Jag tycker inte om den patetiska mig. Den delen kan slänga sig i väggen.

Det är alltid samma sak. Så klart är det en del runt omkring men det är alltid samma sak som sänker mig till botten. Jag orkar inte.

The End,
Johanna

Onsdag. - 28 juli 2010!

Imorse klev jag upp klockan 7. Satte mig i soffan och knäppte igång musik; Dead by April. Tur att det inte är lyhört, då hade mina grannar dödat mig för länge sedan.

Vid 9 någon gång kom Madde. Vi begav oss då ut på promenad över Södermalm och Östermalm. Vi promenerade i en timme ungefär. Jag tog en snabbdusch sedan gick vi bort på Café Charm. Jag passar på att skämma bort donnan tills hon åker.  Jag. Vill. Inte.


Den enda bilden som knäpptes under promenaden. En ful bro.


Min fina syster Madde på Café Charm.


Äppelkaka med vaniljsås. Mums!

Efter fikat gick vi ner på stan en sväng. Kollade på löparskor åt Madde.

Vid 11,30 promenerade jag bort till Coop i Nacksta där jag mötte upp Kicki. Vidare till Birsta.


Alltså, jag tror inte jag garvat så mycket som jag gjorde idag på hur länge som helst. Antingen så är Kicki mini, eller så är påsen väldigt stor. Haha, vadan denna gigantiska påse?

The End,
Johanna

Förrgårkväll i Matfors!

I förrgår efter jobbet kom Kicki in till stan och hämtade mig. Jag följde då med till Matfors där vi hyrde film och myste på. Då vi var på Preem och skulle välja film utbrister jag något i stil med: -"Det finns en film om dig Kicki, Miss Kicki!" Kicki svarar då: "Det finns en om dig också, Påven Johanna!" Nu säger jag som Alexander uppe i Åsele; Vad är oddsen?




Ingen av dem ser särskilt bra ut. Hur ska vi tolka det?




Haha, ja. Sms- och pratpaus. Tydligen var det skönt att ligga sådär. Jag provade inte.


Dessa två filmer hyrde vi. Wallander var asbra. Se den!
Den andra filmen kan ni skippa, jag lovar.

Massa prat om allt och ingeting. Massa skratt åt allt, mest obetyldiga saker.
Och nej, vi är inte som alla andra men det vet vi ju redan ;)
The End,
Johanna

Gårdagens grillning!

Igårkväll plockade Blomman upp mig vid 21 någongång. Vi for då och hämtade André och Öster. Begav oss efter det, vidare till Kalazo i Korsta där Kalazo och Tomas var. Viktoria och Sanna kom bort.

Allihopa begav sig upp till Sidsjön. Blomman skötte elden, Öster var också där och skulle fippla. Jag, Madde och Öster badade. Bara myste på helt enkelt.

Här kommer lite bilder.


Blomman.


Viktoria och Kalazo.


Kalazo.


The End,
Johanna

Få bilder sedan middagen hos Strömmen!

I lördags var jag som sagt bortbjuden på middag hos Strömmen. Jag har några få bilder jag tänkte dela med mig av. Det är typ tre bilder. Gaha.


Strömmens mamma, mormor och morfar.



Strömmen i egen hög person.


Grillspett och majskolvar.


Mumma! Såser fanns det också men hade så bråttom att fota så det är inte med.

Fyra bilder var det visst!
Madde, jag och Strömmens pappa fastnade inte på kort denna middag...
Inte med min kamera i alla fall.

The End,
Johanna

Vad en promenad gör mycket!

Jag har en sväng som jag tar då jag väl lyckas tvinga mig själv ut på en promenad. Musik i öronen sedan är det bara till att gå. Tankarna swoshar förbi och allt känns mycket bättre då jag kommer hem.

Jag vet att jag måste röra på mig. Jag får världens ångest över att jag inte gör det och sitter typ hemma och surar över det. Jag måste bättra mig, detta funkar inte.

Nu skall jag strax ta och packa ihop väskan då det blir Matfors direkt efter jobbet. Laga ordning någon lunch/middag skall jag göra också. Mums!


Så här snygg blir man då man speglar sig i Kickis bil (lilla spegeln på solskyddet), Gaha!

The End,
Johanna

Måndag. - 26 juli 2010!

Jag vet inte, jag vet ingenting.

Jag känner mig totalsnurrig. Jag vet inte vad som sker och jag vet inte vad som kommer hända. Jag går runt och oroar mig hela tiden. Jag vill inte göra det. Vad är jag orolig för?

Ikväll efter jobbet far jag ut till Kicki i Matfors. Eller, hon kommer in till Sundsvall och hämtar mig. Vi skall då handla innan vi far ut till Matfors.

Nu ska jag försöka ta mig ut på en promenad. Rensa tankarna.
The End,
Johanna

Söndag. - 25 juli 2010!

En ganska slö söndag. Klev upp 9,45. Tvättade undan en massa sängkläder. Är expert på att skjuta upp att tvätta sängkläder. Det är så tråkigt och det tar sådan plats i lägenheten. Nu är det gjort i alla fall.

14,15 tog jag bussen ut till Mathilda i Korsta. Mörsky flyttade nämligen dit då jag var i Åsele. Fin lägenhet. Tog 18 bussen tillbaka till stan.
Handlade en sväng på Hemköp dit Pernilla kom och mötte upp mig. Vi gick bort på kebabcity och käkade. Mums!
Vi gick hem till mig en sväng innan hon gick för att möta upp Marcus.
Själv har jag städat typ hela kvällen. Nu är det skinande rent här.

Mörkt börjar det bli ute också. Eller, det är kolsvart. Jag har inte satt upp någon taklampa ännu. Dels trivs jag i mörkret sedan har jag inte lyckats få till det heller. Mysigt med smålampor lite här och där. Anser jag.

Nu tänker jag sitta här en liten stund innan jag kryper till kojs. Jag har alldeles för mycket tankar som snurrar för mitt eget bästa så det är lika bra att lägga mig innan hjäraktivitet går i turbofart.


Gammelbild på mig och Pernilla (och Maddes hand mitt i).

The End,
Johanna

Sällskapade Kicki och lunchade med Madde!

I torsdags kom Kicki in och hämtade mig efter jobbet. Vi myste på med ostkrokar och ostbollar framför Snabba Cash. Filmen var lika bra som sist jag såg den och jag hade lika roligt med Kicki som jag alltid har det.







På fredagen skjutsade hon in mig till stan så jag var inne strax innan 13. Då var det dags att luncha med Madde. Hon hade aldrig ätit salladen på Coffehouse så sallad till lunch blev det.









Busted!


Madde demonstrerar hur mättsamt det var.

Madde och jag sprang även in på in: en sväng. Jag köpte bland annat en tokmysig huvtröja. Har en känsla av att jag kommer bo i den.

The End,
Johanna

Grillning vid Sidsjön!

Kvällen har spenderats med mycket roligt folk. Vi har spelat volleyboll på Åkersvik och grillat korv och marshmallows uppe vid Sidsjön. Det var meningen att vi skulle bada men det blev lite för kallt. Öster och Larka badade dock.

Här kommer lite bilder:














Blev även bortbjuden på middag hos Strömmen idag. De  få bilderna jag tog kommer upp så småningom de också.
The End,
Johanna

Saknar dig!

Jag tog modet till mig och sms:ade dig igår. Jag lovade mig själv att inte höra av mig till dig förns du hört av dig till mig. Samtalet eller sms:et jag väntar på kommer inte. Jag saknar dig och vill kunna ringa dig mitt i natten som jag kunde göra innan Gnarps cruisingen var.

Jag är glad på ett sätt att du tagit tag i ditt liv (om det nu är det du gjort). Samtidigt som jag inte vill att du gjort det. Vi hade byggt upp en sådan fin kontakt. Jag kunde ringa dig när som helst på dygnet. Du kom hem till mig då jag var sjuk, mitt i natten. Du fanns alltid där.

Jag vet att du går igenom en period och att det är både jobbigt och krävande.
Men jag saknar dig... ♥
The End,
Johanna

Lördag. - 24 juli 2010!

Ja, hej!

Då var det lördag. Sitter på jobbet nu. Slutar om en timme. Imorgon är jag ledig. Känns konstigt och vet inte vad jag ska hitta på.

Ikväll vill jag att det ska hända något roligt. Frågan är ju om det gör det. En välbehövlig hemmakväll hade jag igår. Sällskap fick jag en stund också. Mys!

Då jag slutar ska jag ringa Kalazo och se vad hon har för sig.

Trevlig helg!
The End,
Johanna

Christina Spjut!

Nu tänker jag vara lite gullig så här på nattkvisten.

Jag är så glad och tacksam över att jag har dig. Du är bäst!



Hetaste bilden ;)
The End,
Johanna

.

Att så lite kan göra så mycket och tvärtom. Det tog emot men jag sms:ade dig. Jag väntar fortfarande på ditt samtal. När kommer det?




Jag blir glad i hela kroppen.
The End,
Johanna

Fredag. - 23 juli 2010!

Fredagkväll. Jag sitter här hemma, nermyst i soffan.

Jag har suttit och rensat bilder och flyttat över dem till ett usb-minne. Det är bilder jag aldrig mer vill se men samtidigt kan jag inte radera dem. De är en del av mitt förflutna. Från ett förflutet där jag trodde jag var lycklig. Från ett förflutet där jag trodde att jag hade allt. Jag hade så fel.

Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu (kanske då jag var barn). Nu vet jag vilka mina sanna vänner är. Som finns där i regn och rusk, i solsken och dimma. Vilka som alltid, alltid finns där och alltid kommer finnas där.

Dock har jag aldrig varit så osäker. Osäker och orolig för vad som komma skall. Jag går runt med magvärk hela tiden. Jag vet ingeting om framöver. Det är jobbigt samtidigt som det är spännande.
The End,
Johanna

Torsdag. - 22 juli 2010!

Igårkväll efter jobbet blev det inte till att sortera bilder.
Följde med Madde och en massa roligt folk upp till Sidsjön och badade. Badade bra länge innan Madde, Strömmen och jag for hem till Strömmen och kikade på film. Sov över där i natt. Avgudar soffan!

Vid 12 begav jag mig in till Birsta. Mötte upp med Kicki. Alltid lika roligt att umgås med henne. Dock var det inte lika roligt att kika runt i butiker med 25 kronor på kontot. Löning imorgon dock!

Ikväll vet jag inte vad som händer ännu.
The End,
Johanna

Onsdag. - 21 juli 2010!

Halloj!

Sitter på jobbet. Slutar om tre timmar, rätt okej.

Imorse satt jag mig och rensade lite bilder. Förde över till usb-minne och hade mig.
11,30 begav jag mig in till bussen. Jag och Madde for upp till Martin i Granloholm. Fick skjuts ut till Alnö, Släda. Där har vi legat på stranden och gottat i oss chips. Passade även en volleyboll till varandra. Inga snälla bollar heller så det blev till att ränna runt en hel del.

Ikväll blir det antagligen till att fortsätta rensa bilder och leta upp bra musik.



The End,
Johanna

Måndag. - 19 juli 2010!

Hellu Sundsvall!

Nu är jag hemma igen. Eller, jag kom hem igår en stund innan 22. Min semestervecka har varit toppen. Jag har som sagt variot i Åsele. Jag och Kicki har hållt i ett barnkalas, vi har sett Dirty Sanchez in real, vi ar gått på marknaden, vi har varit ut och farit natt efter natt. Vi har gjort så mycket under denna veckan så att det är inte lönt att skriva. Det blir så långt. En riktig toppevecka i alla fall!

Igår efter att jag kom hem fick jag besök en sväng. Strax innan 1 ringde Mathilda och frågade om jag ville ta en promenad. Så en promenad blev det.

Nu håller jag på och tvättar.

The End,
Johanna

Måndag. - 12 juli 2010!

Då var det snart dags. När som helst är Kicki, Petter och Christoffer är. Det lär inte bli så mycket bloggande. Jag vet inte om det blir nå bloggande över huvudtaget under denna vecka. Kommer inte riktigt ha tid.

Första anhalt: Sågmyra
Andra anhalt: Åsele

Ha det bra!

The End,
Johanna

Ensammen!

Jaha, ja. Då är det två timmar till hemgång. Två timmar jag kommer få sitta själv för att mina arbetskamrater slutar nu. Inte så speciellt kul men jag tror det kan vara nyttigt för mig. Hoppas det inte blir världens kö nu bara då dem går.
Jenny är gullig hon. Hon gav mig några riesen. Snällt!

Ikväll måste jag packa och städa. Dock vägrar jag vara ensam och vill umgås med Madde så mycket jag kan. Dels åker jag imorgon och blir borta i en vecka. Sedan drar Madde in i lumpen 2 augusti. Det är snart och hon kommer inte komma hem så ofta.

Vi lär mysa på och jag har tänkt att vi ska få iväg någonstans och äta.
The End,
Johanna

Söndag. - 11 juli 2010!

Helluuu!

Sitter på jobbet (för ovanlighetens skull). Just nu är det rätt lugnt, peppar peppar...
Som det ser ut blir jag ensam på jobbet mellan 16 och 18. Kul? Nej.

Gårdagen var toppen. Hade så stört kul. Spelade uno med våra regler. Funkar asbra som drickspel så att ni vet ;) Spelade en typ av Buzz. Spelade nå kort spel. Så klart var vi in på området en sväng också. Avslutade kvällen/natten/morgonen på max.

Ikväll efter jobbet måste jag städa och diska. Det ser ut som ett bombnedslag hemma hos mig nu. Det syns långa vägar att det varit gatufest.

En galen helg som jag aldrig kommer glömma.

The End,
Johanna

Lördag. - 10 juli 2010!

Hej och god morgon!

Jag sitter just nu på jobbet. Jobbar 9-15 idag.

Gårdagen var riktigt bra. Jag började dagen med att gå ner på stan med Mathilda och Cattis. Efter det kom Madde in till stan. Vi begav oss ut till Birsta och sedan vidare till Tomas. Där gjorde vi ordning en sallad. Asgott!

Efter maten begav vi oss in till stan och Öster. Samma ställe som igår. Rätt lugn kväll dock men med mycket skratt.

Strax innan 21 gick vi in till stan och Himlabadet-scenen. Dead by April spelade och de var riktigt bra. Massa bilder togs och kommer kanske läggas upp idag.

Snurrade runt på stan. Karuseller och öltält. Massa roligt folk.

Ikväll blir det också gatufesten dock är det oklart vart jag tar vägen först.

The End,
Johanna

Gatufesten - Torsdag!

Helt stört vad roligt jag haft ikväll. Seriöst! Träffat roligt folk, träffat nytt folk.

Kalazo och jag gick bort till Tomas och hans kompisar. En utav killarna kännde jag igen något sjukt. Det visar sig att han gick året över mig fast HR (Hotell och Restaurang) på gymnasiet. Han är en utav dem som gjort mig rädd för ballonger. Haha, stört!

Kom hem för en stund sedan. Vi var på förfest sedan begav vi oss in till gatufesten vid 00. Åkte Extreme Fly och Virvelvinden med Madde och Blomma. Haha, Blomma!

Efter karusellerna måsta tråkmånsarna bege sig hemåt då jobb väntar imorgon bitti. Jag, Kalazo och Tomas gick till en vagn och köpte (eller Tomas köpte) pitabröd med tacos. Bjöd dock igen på någon konstig, typ blå is. Jag fyllde på lite granna och då börjar ena han som jobbar där. -"Man får bara fylla på en gång". -"Jag har bara fyllt på en gång", sade jag. Fylla på = påtår, pucko! Orkar inte dra hela krussidullen.

Här kommer några bilder.



Kalazo och Tomas.


Camilla och Kalazo.


Blomma och Öster.


Tomas, Kalazo och jag. Jag ser störd ut och tröjan lägger sig så det ser ut som att jag har världens mage, haha!
The End,
Johanna

Torsdag. - 8 juli 2010!

Sitter på jobbet just nu. Känner mig aspepp för gatufesten. Ja, jag har bestämt mig. Det blir tredagars. Om det är värt pengarna får jag hur som helst inte veta förrän efteråt.

Första gången sedan 2006 ska jag gå med Kalazo också. Kan ni förstå hur roligt det kommer bli? Nej, det kan ni inte.

Efter jobbet beger vi oss hem till mig en sväng. Jag skall slänga i mig mat sedan får vi se vart vi bär av. Gf senare i alla fall!

The End,
Johanna

Gatufesten - Onsdag!

Denna kväll har varit riktigt bra. Eller, den har varit toppen. Dock hade jag gärna sluppit min magknip jag fick i slutet.

Ikväll har jag träffat sjukt mycket roligt folk. Jag har träffat helt rätt folk och massor med kramar har jag fått.

Det blev endast fyra stycken bilder tagna med min kamera ikväll. Tänkte lägga ut två av dem.


Jag och Martin.


Mathilda och Mörsky.

Nu ska jag ta och krypa ner. Imorgon väntar nya roligheter!

The End,
Johanna

Ikväll blir det Gatufesten!

Ikväll efter jobbet beger jag mig in till stan och gatufest-området för lite afterwork. Efter att Mathilda slutat möter jag upp henne. Hem en sväng innan vi beger oss ner och röjer totalt.

Förväntar mig att hela Sundsvall plus lite till är där nere ikväll. Jag har satt ribban rätt högt men för tusan, det är gatufesten och det är onsdag = gratisdagen och lillördag. Kom igen!

The End,
Johanna

Onsdag. - 7 juli 2010!

Hej och godmorgon!

Klev upp vid 11. Tog en riktig sovmorgon idag. Var alldeles för trött för att kliva upp tidigare.

Igår efter jobbet mötte jag upp Mathilda och Leslie. Vi åkte karusell och hade det riktigt roligt.
Mathilda och jag avslutade kvällen med max.
The End,
Johanna

Stan ikväll, antagligen!

Slutar om en timme. Antagligen blir det en sväng på stan efter det. Eller ja, det ser kallt ut ute så det blir till att bege sig hem en sväng först för att svida om till något varmare. Shorts och tröja känns inte så lockande som det gjorde tidigare idag.

Jag har grov beslutsångest över gatufesten. Jag skulle egentligen gå med Vilai på fredagkväll men hon backade. Jag vill gå för det kommer bli asroligt men just nu känns det bara jobbigt. Jag vet att allt kommer lösa sig.

Snart är det vecka 28 och jag dör av längtan snart!
The End,
Johanna

Hurtigt och duktigt!

Jajjamensan! Idag har jag varit duktig. Tvättat fyra maskiner tvätt. Mörk, ljus, jeans och handdukar. Jag har diskat och jag har tagit en promenad. Klev precis ur duschen. En klapp på axeln till mig.

Jag känner mig glad och sprallig men kan inte låta bli att vara lite ledsen samtidigt. Det har hänt väldigt mycket under väldigt få dagar och jag vill så klart finnas där för alla. Jag gör allt jag kan men känner att jag inte räcker till. Det är jobbigt. Jag finns här hela tiden oavsett, vill att ni vet det! ♥

Snart kommer Mathilda och Mörsky förbi en sväng innan de beger sig mot Korsta (?). Själv väntar jag nog in jobb för att sedan se vart kvällen bär mig.


Ni betyder så sjukt mycket för mig, era tokar!



Detta är ägnat till en person som kommer känna att hjärtat hoppar till då den läser det. Personen vet detta men vill inte inse det. Ingen annan har med det att göra men kan inte nå personen på annat sätt.

Du behöver inte oroa dig. Jag vet. Jag vet...

The End,
Johanna

Promenad!

Japp, om en liten stund ska jag slänga in sista maskinen och efter den tänkte jag bege mig ut på en promenad. Jag måste ut och röra mig lite. Jag är ju så dålig på att hålla igång men jag ska försöka bättra mig.

Är så stört trött idag. Det syns långa vägar också men så får det vara då.

The End,
Johanna

Tisdag. - 6 juli 2010!

Hej och godmorgon!

Idag klev jag upp vid 9 och slängde in en maskin tvätt. Mina kläder tar slut men jag lyckas aldrig fylla en maskin efter att jag sorterat. Slog ihop några högar nu och håller tummarna för att det inte färgar.

Solen skiner och det är riktigt varmt här inne. Ute också för den delen.

Vad jag känner att jag inte vill vara här i Sundsvall. Jag vill hellre vara i Gnarp. Dock är det jobb som gäller och jag får ta allt som det kommer.

The End,
Johanna

Godnatt!

Nu tänkte jag ta och lägga mig. Jag är trött och måste ta igen lite sömn som jag inte tog tillvara på i Gnarp. Jag hade helt enkelt inte tid att sova. Imorgon blir det till att tvätta 10-13. Tänkte försöka komma iväg på en promenad imorgon. Jag behöver röra på mig.

Fastnat för denna låten.

Joshua Radin - I'd rather be with you
The End,
Johanna

Som alla andra!

Nu tänker jag göra som alla andra. Vela över sommaren. Jag vill gå på gatufesten och jag vet att jag kommer gå. Det som är lite jobbigt är att jag inte riktigt har pengar till allt om jag inte snålar. Förväntade mig att jag skulle få tillbaka pengar denna månad. Istället så lånar jag ut mer. Dock till andra. Hur ska denna månad gå ihop som jag vill?

Good thinking, or not!

Hur som helst ska det bli intressant se.

The End,
Johanna

Gnarps cruising i bilder!

Eller ja, mitt trogna sällskap ;)

Tänkte slänga upp några bilder sedan helgen. Blev inte så många. Måste bli bättre på att komma ihåg att knäppa alltså!


Mathilda och jag.


Jag och Leslie.


Lukas och jag.

Jag och Leslie.


Leslie, Mathilda och Lukas. Dessa tre gjorde min helg!

Det finns fler bilder men dem vill jag inte skall vara med här.

The End,
Johanna

Moster!

Pratade nyss med min moster som bor i Norge. Hon och familjen kommer ner till Ljusdal nu snart. Längtar ihjäl mig. Jobbar dock hela tiden så skall se om det kanske finns möjlighet för mig att få ledigt några dagar i början på augusti.
Vi träffas ju inte så ofta. Högst en gång per år.

Om 40 minuter är det hemgång som gäller. Då blir det först en sväng förbi hemköp innan det blir till att se om det finns tvättid då det verkligen behövs tvättas. Skjuter gärna upp det men nu börjar det knipa.
The End,
Johanna

Måndag. - 5 juli 2010!

Hello there!

Sitter just nu och kikar runt lite här på datorn hos pappa. Idag lämnar jag Gnarp. Detta har varit en mysig och välbehövlig helg. Jag har fått umgåtts med många av de människor som betyder mest. Träffat mycket nytt folk också för den delen.

Det har hänt en massa skit, men det gör det alltid. Helheten har varit toppen.

Helst vill jag stanna kvar här i Gnarp. Jag mår så bra då jag är här. Dock blir det jobba alla dagar utom fredag och dessutom är det ju gatufest-veckan i Sundsvall nu.

Om en vecka lämnar jag Sundsvall igen.
The End,
Johanna

Same old, same old!

Nej, men vet ni hörrni? Allt är som vanligt igen. Jag pratar alltså om mamma-fronten.

Denna helgen har varit toppen. Den har varit bra. Jag har träffat roliga människor. Jag har fått umgåtts med mina nära.
Samtidigt har den här helgen varit skit. Jag har bråkat med mamma, inte en gång, inte två, utan otaliga gånger denna helg. På ett sätt vill jag skriva ut hela händelsen men samtidigt vill jag inte det. Det är stört och det är hemskt.

Att en person som inte vet någonting om just detta. Att den personen jag faktiskt undvikit att berätta om detta för, sett allt. Märkt allt. I helgen har hon fått höra, inte bara av mig, att det hon gör är fel. Att hon behandlar oss fel, alla fel. Hon fick på noter i helgen. Hon blev helt enkelt fastspikad på stolen med hakan nere vid fötterna. Välbehövligt är ett milt ord.

Det är sjukt jobbigt men detta ska inte få sänka mig som det gjorde förra gången. Jag tänker vara stark.
Jag behövde skriva av mig.
The End,
Johanna

Lördag. - 3 juli 2010!

Sitter på jobbet just nu. Känner mig rätt pigg för att ha sovit en timme i natt.

Anledningen till brist av sömn är Gnarps cruisingen. Jag hade så sjukt roligt igår. Hoppas på att det blir lika roligt ikväll.
Jag träffade mycket nytt och roligt folk och riktigt bra kontakt med en utav tjejerna. Roligt!

Dock var kvällen inte smärtfri. Jimmie följde med mig och pappa hem. Efter en stund kom mamma insläpandes på en främmande störd gubbe. Äcklig var han också. Helvetet bröt löst i ord och jag började tjafsa med mamma. Uscha mejen. Det är inte alltid lätt.

Laddar för ikväll.
Slutar 15, sedan beger jag mig mot Gnarp!
The End,
Johanna

Natti!

Nu skall jag strax ta och pallra mig till sängen. Kom hem för en stund sedan och kom på att jag vill ha vita naglar imorgon. Fram med nagellacket jag köpte idag. Dock luktar det inte äckligt. Det luktar typ godis. Ska ett nagellack lukta godis? Aldrig vart med om innan.

Idag jobbade jag till 21. 21,20 gick bussen till Gnarp. Under resans gång planerades en singstar-kväll och lite snack om vecka 28. Väl hemma hos pappa blev det till att göra sig i ordning och gå in på området. Strosat runt med min gotöser Mathilda och Leslie tills för typ en halvtimme sedan.

Imorgon blir det först Bergsjö och efter det pizza och bad med töserna. Imorgonkväll är det fest och cruising. Blir dock lugnt för mig. Jobb på lördag.

Nu ska jag krypa till kojs.
Ses här i Gnarp imorgon kväll då! ;)
The End,
Johanna

Torsdag. - 1 juli 2010!

Hellu!

Idag känner jag mig rätt pigg och glad. Alla dessa tankar är dock kvar. Hoppas på att jag lyckas reda ut lite i helgen då jag skall vara hos min pappa.

Ikväll jobbar jag till 21. Efter det tar jag bussen till Gnarp och min älskade pappa. Det bli bara han och jag. Det var inte igår.
Gnarps cruising börjar ikväll och så klart ska jag dit. Träffa dessa roliga Gnarpsbor.

Jag blir antagligen borta till på måndag. Dock far jag in på lördagmorgon för ett arbetspass. Efter det far jag tillbaka.

Nu snart blir det nog en sväng på stan. Hoppas på att hitta något roligt.
The End,
Johanna

RSS 2.0