Söndag. - Med Kalazo!

Är fortfarande med Kalazo. Det var meningen att jag skulle vara hemma i Bergsåker vid den här tiden men det blev att jag stannade kvar. Åker nog hem efter Sanningens ögonblick. Vart en riktigt trevlig dag i alla fall. Julskyltning och grejer. Vi gick och letade stora lussekatter och knäck typ. Hittade knäck i någon strut. Tyvärr var de misslyckade och slaskiga men hade inte viljan att gå tillbaka och klaga. Det är fel julkänsla att klaga. Efter att vi handlat knäck, lussekatter och stått och pratat med Emilia och en till tjej ett bra tag blev det pizza. Vi bestämde oss för att ge Navet en ny chans och det var väl tur det, pizzorna var riktigt awesome. Efter pizzan gick vi hit, till Kalazo. Sitter och lyssnar på musik och ser på tv.

Det var riktigt jobbigt att vinka av Mathias vid tåget. Det måste jag erkänna. Trodde att det inte skulle kännas så jobbigt men det gjorde det. Kommer sakna sönder honom. Det gör jag redan, dels för att jag vet att han inte kommer hem ikväll och inte imorgonkväll. Utan han kommer hem på tisdagkväll. Låter kanske inte som att det är så långt dit men jag är så van och jag älskar att ha Mathias vid min sida så för mig blir det en enorm saknad.

Älskar dig Mathias! <3
The End,
Johanna

Söndag. - Adventsfika med Kalazo!

Idag beger sig Mathias till Örebro. Han ska på någon kurs för jobbet. Hoppas allt går bra där nere. Trots att det kommer vara jätte tomt när du far. Men han kommer hem på tisdag i alla fall och det är väl tur det så han inte fastnar där nere.

Tåget hans går 14,06 idag. Då följer jag med in och vinkar av honom. Sedan beger jag mig till Kalazo. Det blir lite julskyltning på stan och adventsfika. Mysigt.
The End,
Johanna

Lördag. - Barnvakt!

Idag blev det barnvakt. Cattis och Larsa skulle bort någonstans. Ingen aning om när dom kommer hem vilket är rätt störigt. Åt kycklingfilé, potatisklyftor och beasås. Rätt gott. Medans Mathias for och skjutsade Cattis och Larsa från fördrinken till dit dom egentligen spelade jag lite Super Mario World med Emil och Philip. När Mathias kom tillbaka blev det myskväll med chips och turtles. Sedan sovdags för de små. Mathias och jag har kollat runt lite på olika program nu.
Snart somnar jag sittandes.
The End,
Johanna

Lördag. - Igårkväll!

Kicki hämtade upp mig efter hon slutat. Vi for till henne i Matfors. Hon hade vart så duktig och ramlat så att handen behövdes bandageras. Satt där och pratade lite med familjen Spjut innan vi for in mot stan. Träffade Mathias, jag fick nyckeln och sådär. Träffade Robban, åkte driven. Ja, det var väl kvällen i hela drag. Riktigt kul var det i alla fall. Det blev inte så många timmar men jag höll på och somna i bilen vilket fall så jag var nöjd. Vet inte hur många gånger vi träffade Mathias och han var lika glad varje gång över att se oss. Det kändes skönt.
Tack för en trevlig kväll Kicki :)
The End,
Johanna

Fredag. - Dagen!

Dagen har vart rätt najs. Gick in en snabbis på jobbet och pratade med Linda innan jag tog bussen in till stan. På bussen in till stan så måste jag ha haft Sundsvalls fränaste chaffis. Han spelade dansbandsmusik rätt högt och sjöng eller visslade till låtarna samtidigt som han trummade med handen. Det var något nytt i alla fall.
Mötte upp pappa på navet, gick till Maddes skola. Väntade vid hennes skåp, eller där hennes skåp var förrut i alla fall, det visade sig att vi var på fel sida gatan. Hon hade lektion i huset mittemot. Bara för att jag var så duktig och hittade till hennes skola och skåp. Jag satt där, skulle vara inne internet men det slutade funka så jag spelade röj.

När Maddes utvecklingssamtal var klart begav vi oss till Barista. Pappa bjöd på fika. Pappa och Madde åt skogsbärspaj och jag åt en pecannötspaj. Faktiskt riktigt gott. Begav oss sedan på en liten tur på stan, kulturmagasinet, hemköp sedan till Madde. Tog en promenad typ runt staden och sådär. Hem till Madde igen, kissade. Träffade Mathias utanför henne och for sedan in till stan. parkerade sedan blev de McDonalds. Jag vägrade låta pappa åka hem när han bara ätit en korv till middag så jag nästan tvingade på honom mat. Eller tvingade och tvingade. Han kände väl att det inte var mer än rätt. Pappa for hem 17,30 mot Gnarp och vi tre andra vandrade mot parkeringen. Mathias och jag sade hejdå till Madde sedan for vi och hämtade Makke. Hade Jimmy ett tag i bilen. For runt. Lämnade Jimmy. For till Ljusta, träffade folk. For till bergsåker och nu är vi är. Eller jag är här. Mathias och Makke for nyss med Turboloa eller vad dom kallar honom. NU väntar jag bara på att Kicki ska sluta så jag kna umgås med henne :)

Nu fick ni lite att läsa :)
The End,
Johanna

Fredag - Redan fredag?

Fick sitta och fundera en stund innan jag kom på vilken dag det var. Allt har blivit tok för mig nu. Jobbade i måndags, åkte till Gnarp 7,15 tisdagmorgon. Åkte till Sundsvall med 13 bussen på onsdagen och hade min körlektion. Igår for Mathias och jag till banken efter hans jobb sedan blev det vero moda-kväll med Kalazo och nu är vi här, Fredag. Jag har inte hunnit med att förstå vad som händer ännu. Inte konstigt och idag vid 14 kommer pappa in till stan så ska möta upp han och Madde. Mathias kommer in till stan när han slutat. Men ikväll ser det ut som att bli en lugn kväll, men det brukar vända. Synd att Kicki slutar så sent.

Svammel, svammel. Eller något sådant. Ni kan skippa läsa det där. Jag stressar sönder mig helt enkelt.

Igår var jag med Kalazo på Vero Moda-kväll som sagt. Johanna Henriksson köpte en klänning!? Fick för mig att jag vill ha klänning på nyår när jag såg den. Den var riktigt fin och eftersom det var 20% igår så kändes det inte som att det gjorde något. Haha, jag handlade mer än Madde igår. Händer inte ofta ska jag säga er.
Tack för igår Kalazo.
The End,
Johanna

Torsdag. - Förstår ingenting!

När ska det sluta hända en massa eländiga saker? Jag kan inte ta mer snart. Allt är så sämst! Helt sjukt. Varför blev det så här???

Idag ska jag bege mig till Mathias jobb. Ska var där när han slutar. Far sedan till Handelsbanken i Matfors och sådär. På kvällen är det någon vero moda-kväll som jag ska med Madde på.

Jag vet, nu får sämst inlägg och korta men jag orkar inte. Min blogg har blivit deprimerande, därför är det ingen mening att skriva hela tiden. När folk kan bete sig och idiotiska saker slutar ske, då kanske.

The End,
Johanna

Måndag. - Snö!

Nu snöar det verkligen. Men det är inte så värst kallt, vill ni veta hur jag vet det? Jag sitter här vid datorn och ska slänga iväg ett mejl. I ögonvrån skuttar det någonting så jag vänder mig mot fönstret. Två rådjur skuttade förbi. Ut sprang jag i Mathias skor, mysbyxor och Mathias t-shirt. Tänkte knäppa kort på dem. Lyckades faktiskt men återigen, Jag,  Johanna Henriksson såg djur. Haha, vad händer med mig? :)

I fredagsskväll for Kicki och jag ut till Birsta. Tittade runt lite tills det stängde. For sedan ner till Ica Maxi och hade oss. Sedan började en Johanna och Kicki kväll fast med två alkoholdrickande personer bak i bilen. Mathias och Makke. Ja, trevligt var det men det blev en rätt knepig kväll ändå. Orkar inte förklara men hade det riktigt trevligt. Alltid kul med dig Kicki :)
The End,
Johanna

Fredag. - Duktig flicka!

Klev upp med Mathis imorse. Åt frukost med honom och sådär. Han åkte vid 6,30 så jag letade min handsfree. Som jag till slut fann. Klockan blev 7 och det var dags för mig att gå ut till bussen. Var inne på trafikskolan strax innan 8 så jag satt mig vid datorn och pluggade teori. 8,30 var det dags för min körlektion. Det gick bra men hade kunnat gått bättre. Roligt var det i alla fall.

Efter körlektionen pluggade jag mer teori och for sedan ut till Birsta, by myself. Rätt knepigt ändå men det kändes skönt och som om jag behövde åka ensam. Var först ner på Ica Maxi och handlade frisörsax och presentpapper, gav med sedan bortåt coop forum och ikea efter det. Hittade lite småfynd här och där. köpte mig en korv och sådär. Ensamt men trevligt.
Nu är jag här hemma med min älskling, snart blir det middag,
Trevlig helg!
The End,
Johanna

Torsdag. - Hemma!

Nu har jag jobbat klart. Hunnit ätit Cattis hembakade smörgåsar också. Mums! Nu duschar Mathias sedan blir det en film innan sängdax. Och det här kan ni lika bra som jag vid det här laget, jag kommer somna under filmens gång. As always, iaf när det är den här tiden på kvällen.

Kicki ringde idag. Det var roligt att höra av henne och det uppskattas verkligen. Vi måste ta och hitta på något någon dag.
Nu ska jag läsa bloggar om jag hinner innan mathias kommer tillbaka från duschen.
The End,
Johanna

Torsdag. - Körkortsplugg!

Plugg, plugg och plugg. Nu är det dags att verkligen ta tag i pluggandet. Ska jag vara ärlig så har jag försökt smitit ifrån det en tid nu men nu är det dags att börja bete sig. Det blir inget körkort om jag inte pluggar teorin. Synd att det just heter plugga eller läsa. Det påminner så mycket om skolan som jag är så sjukt less på. Jag har turen och tagit studenten i våras men orken för att plugga är fortfarande borta. Kanske lika bra det men just nu skulle jag vilja ha orken. I alla fall tills jag är klar med körkortet. Sedan bryr jag mig inte så värst.
Är på god väg och det är bra. Men hade inte vart fel om man verkligen vill plugga. Jag vill verligen ha körkortet det vill jag men pluggandet tar emot. Tråkigt nog.
Nu blir det fortsatt teori.
The End,
Johanna

Torsdag. - Ikväll blir det jobb!

Idag blir det jobb. Känns som det var evigheter sen. Var in på banken i alla fall igår och lämnade in papper på att jag bytt bank och har nytt lönekonto. Handlade födelsedagspresent till Cattis samtidigt Mathias och jag. Var riktigt roligt att se minen. Hon blev riktigt glad. Asnajs!
Åt godmat. Kycklingfilé och ris. Jag som längtat efter ris. Efter maten blev det tårta, allting var hur gott som helst.

Pratade även med mamma igårkväll. Igår vid 12 pratade jag med pappa i 41 minuter och igårkväll med mamma i 36 minuter. Kändes riktigt skönt. Prata ur sig och lyssna en massa.  Inte så intressant för er att veta men jag skriver inte för att göra er nöjda. Sorry..

The End,
Johanna

Onsdag. - Pappa!

Ringde pappa förrut. Det blev ett tag. Vi pratade i 41 minuter och det behövdes verkligen. Behövde höra att han mår bra. Och det gjorde han. Ska åka och hälsa på till veckan har jag bestämt. Har jag tur har jag fått mitt bankomatkort då också.
Är så trött på allt som hänt där hemma. Problem att det bara blir bra? Problem att sluta ljuga för varandra? Ingen vinner på det i alla fall.

Som sagt, ja, eller skrivet så fyller Cattis år. Tänkte dra mig neråt och se om jag kan hjälpa till med något.
Knäppte på filmen Troja förrut. Det är en film jag kan se om och om igen men det gick inte nu, jag förstår inte. Varför ska allt vara så krångligt?

Suck!
The End,
Johanna

Onsdag. - Magont!

Godmorgon. Klev nyss ur duschen. Jag trodde att magvärken skulle försvinna efter en dusch men pyttsan, det gjorde den inte. Trevligt. Dumma kropp! Vill också äta mjölkprodukter och må bra. Att det blev pizza till lunch tror jag gjorde sitt också. Fast Kicki har lärt (finner inget bättre ord) mig hur jag ska sitta när jag får sådär ont. Det var både tur och snällt. Thanks :)

Nu ska jag släpa mig in i badrummet igen. Borsta håret, klippa naglar. Sedan får vi se hur mycket frukost man får i sig.
Tråkigt och rätt gnälligt inlägg men ni får byta kropp med mig om ni vill. Det är så lätt att skriva här och det är skönt.


Mathias mamma Cattis fyller 39 år idag, Grattis!
The End,
Johanna

Tisdag. - Upptagen!

Idag är det en upptagen dag. Klev upp med Mathias i morse och åkte med honom till hans jobb. Gick därifrån till körskolan. Hade min körlektion. Gick bra. Lärde mig parkera vilket var riktigt kul. Kändes som jag körde i hela stan även fast jag inte riktigt gjorde det. Men roligt var det. Sedan var det teoriplugg på datorn. Där går det mindre bra känns det som, men men.

Strosade runt på stan tills det var dags att gå bort till Mathias. Köpte en kalender bland annat. När jag kom fram till Mathias jobb var jag dyblöt. Det regnade. Mathias och jag for till Bergsåker och åt pizza. Han skjutsade hem mig och nu är han på jobbet igen. När han slutat ska han hämta upp mig.

Igår skjutsade Mathias mig till Vilai. Alltid lika trevligt. Den här gången tog vi det bara lugnt. Kollade på tv. Vänner och på Animal planet. Låter töntigt men det var riktigt intressant. Blev där ett tag. Skönt att vara där. Man finner ro, eller något sådant smart.

Nu är det verkligen vinter!
The End,
Johanna

Måndag. - Ny vecka!

Skrev ett kort och tråkigt inlägg igår. Passade på att skriva när Mathias gick iväg men hann inte skriva så långt då han kom tillbaka efter två sekunder. Det var inte så mycket mer jag ville lägga till heller antar jag.

Helgen har varit rätt okej. Mathias jobbade på fredagen. Vi åt go'middag här i Bergsåker, kött. For efter middagen till Kvantum i Nacksta och köpte gotta. Fredag=mys! :) Begav oss sedan till Gnarp där det inte stog en kartong i något hörn någonstans mer än i Pernillas och Tereses rum. Var lite social med mamma och Ellen som skulle åka iväg till lägenheten. Jag gick upp och packade lite i mitt rum. Är dock ingen brådska med mitt rum ännu. Men det känns bra att packa lite ändå. Mathias, jag och Kalazo knäppte på filmen Into the Blue och såg en bit på den sedan började tv:n käka upp filmen. Det lät som tv:n tuggade på filmen så vi slog av och lade oss och sov ist.

Kliver upp vid 10. Dötrött. Mathias och jag har slagits om ett täcke. Det brukar gå bra med ett täcke men eftersom sängen är så stor så hamnade man en bit ifrån varandra. När mamma kom till huset berättade hon att det fanns fler täcken. Tack, en dag för sent! Aja, flytten började. Madde och jag packade. Mathias, Linus, Martin, pappa och morfar bar. Mormor var i köket. Serverade mackor, korv med bröd och till middag blev det kött, potatis och sås. Mamma bestämde vad som skulle göras. Lassen gick.

När det äntligen var klart och vi sagt hej då till alla for Mathias, jag och Kalazo mot stan. Släppte av henne och for sedan hem till Bergsåker.

Igår hade Mathias och jag en film-dag. Riktigt mysigt. Skulle kunna ha hur många som helst sånna känns det som.
The End,
Johanna

Söndag. - Filmdag!

Igår var det flytt för familjen. Flytten gick bra men det gick lite segt då ingenting var varken planerat eller packat. Men mormor stog vid spisen och lagade kött, potatis och sås så god middag fick vi. Jag tror vi åt mer än vad vi bar och packade. Eller ja, vissa av oss.

Idag har det bestått av film. Film och One Tree Hill. Var bort på biltema och handlade lite, likaså på Ica Maxi. Nu mera film med min Gosak. :)

Skriver imorrn.

Älskar dig din sötnöt! <3
The End,
Johanna

Fredag. - Mysigt med helg!

Kärlek. Vilken skön känsla. Eller, inte alltid kanske då det måste göra ont också för att man ska känna att det är bra. Att man är kär.
Just nu sitter jag här och väntar på att Mathias ska komma hem. Så jag kan krama om honom och visa att jag bryr mig och älskar honom. Är på sånt humör idag.

Ikväll far vi ju till Gnarp. Men innan vi far dit har jag beställt att vi ska handla chips. Är så sugen på chips, cream cheese chips och stjärnor. Och fortfarande ris. Ris!?

Nu ska jag fortsätta vara social med Bettan på msn.
The End,
Johanna

Fredag. - Gnarp ikväll!

Idag kunde jag sova lite längre än vanligt. Sov till 10. Hyffsat skönt. Drömt lite konstigt dock men jag lever ju så så farligt kan det inte vara.
Det snöar ute. Vintern är på g nu, det märks. Det betyder att det snart är jul. Vad mysigt!

Igår blev det Rickard och Vilai som jag trodde. Och trevligt var det också. Männen och Mathilda satt och tittade på hockeyn, jag och Vilai for ut till Birsta de 50 minuterna som var kvar tills de skulle stänga. Kom tillbaka och bara pratade och pratade. Riktigt trevligt då jag älskar att prata. Åt nötter och några kycklingkebab som Vilai kallade dom. Gott.

Ikväll blir det Gnarp. Äter först middag här sedan hämtar vi antagligen upp Madde om hon inte tar bussen. Skulle vara trevligt om hon for ner med oss. Imorgon blir det flytt för familjen. Mina grejer ska även flyttas till ett förråd, men grejen är den att jag har inte packat. Inte hunnit, så jag får jobba stenhårt ikväll. Madde erbjöd sig att hjälpa mig. Kolla in mammas och syskonen lägenhet tänker jag göra idag också. Har ju inte fått sett den. Träffa Ellen. Imorgon kommer även mormor och morfar. Trevligt, trevligt.

Idag, om någon timme tänker jag dra mig mot jobbet. Hämta mina skor och höra med Peter om julen och tider. Sist fick jag inte veta någonting. Rätt störigt.

Det här var 23-10-2008
The End,
Johanna

Torsdag. - Drömt mig bort!

Nu har jag suttit och drömt mig bort på IKEAs hemsida. Finns så mycket fint. Jag tror jag vill köpa hela IKEA, då blir jag nog nöjd. Sjuttioelva vardagsrum och ännu fler sovrum. Mysigt! Jag blev t.o.m. sugen på IKEAs mat. Haha, asgarv på mig.

Nu är det ungefär en timme till Mathias kommer hem. Kramas med honom, duscha. Sedan blir det middag. Sedan bär det av till Rickard och Vilai. Vet inte riktigt vad Vilai och jag hittar på medans männen ser på hockey, misstänker att det blir något roligt iaf :) Handla lite, och äta färsk ananas kanske? ;)

Jag är sugen på ris. Ris av allt. Det brukar vara chips men men.. Dåre!
The End,
Johanna

Torsdag. - Kameran!

Jag förstår inte vad som är fel. Det går inte att föra över bilder. Usb-enheten känns inte igen. Mathias har tittat på det och installerat de program som behövs. Det gick ju förrut. Surt!

Sitter här och surar över det och fryser så jag vet inte vad.
The End,
Johanna

Torsdag. - Vaken!

Då var man vaken igen. GoMathias ringde vid 9 och hörde hur det var. Dum som jag är lät jag sur tillbaka men skickade iväg ett sms. Känns inget vidare att störa honom på jobbet. Han är så snäll. Han vet att jag drömmer mardrömmar hela tiden. Du är bäst!

Strax blir det frukost. Känns ganska välbehövligt. Magen kurrar och gör morgon-ont. Lika bra att lyda den.
Idag blir det antagligen Rickard och Vilai. Mathias pappa Morgan är där också. Det är inte ofta man träffar honom eftersom han bor i Sthlm. Men det ska bli riktigt roligt ikväll i alla fall. Var dit i tisdags och då var det då trevligt :)
The End,
Johanna

Onsdag. - Jag fryser!

Usch, vad kallt det är. Frosten ligger fortfarande kvar och allting. Hur mycket kläder ska man behöva klä på sig för att inte frysa!?

Sitter här och tittar runt lite på blocket. Hittade så många hundar jag vill ha. Hur ska jag klara mig utan hund när det är dags att flytta hemifrån!? Jag planerade att kidnappa Ellen men henne behöver mamma mer nu än någonsin så det sket sig. Fast jag får låna Max om jag vill av Vilai och Rickard utan att kidnappa honom. Det är ju tur det. Tror faktiskt Mathias skulle tycka det var mysgt också. Men först ska vi flytta och Mathias ska få reda på hur det blir på Söderströms. Det är ju evigheter dit känns det som men det är i februari vi vet hur det blir för honom. Och flytta blir väl någon gång där efter. Sen efter att allt skett med jobb och bostad, då kan jag låna Max :)
Jag vill att tiden ska rinna iväg!

Börjar jobba om tre timmar. Mathias är snäll och skjutsar mig. Tack! :) Ska bli skönt att jobba, har inte jobbat sen i söndags. Men då var jag vuxen igår istället och var på banken. Vill kunna föra över bilderna från min kamera så jag kan ha Ellen på mitt kort! Låter som en barnunge. Nu är det slut med det.
The End,
Johanna

Onsdag. - Tro det eller ej!

Men jag håller på och plockar undan. Städar lite. Har en liten småaning om att det är jag som stökat ner så då är det inte mer än rätt att jag plockar ordning.

Har inte så mycket intressant att skriva. Men beroendet av att skriva finns ändå här, jag  fattar inte det. Har inget att skriva men känner sig ändå tvungen att skriva några rader.
Aja, frukost för omväxlings skull.
The End,
Johanna

Tisdag. - Nu var det avklarat!

Nu är jag tillbaka. Tog bussen till Mathias jobb, åkte med honom till Matfors och deras Handelsbanken. Fixade det som skulles där och lunchade sedan på Dannes. Mathias skjutsade mig till Frasses här i Bergsåker. Han var lite stressad, det tog lite väl lång tid på banken. Det är väl bra iochförsig men eftersom Mathias inte slutat ännu så tjänade han några extra minuter och jag behöver röra på mig lite. Inte bara sitta still hela tiden. Gick till jobbet, skulle informera Peter om att jag bytt bank men det skulle vi ta på måndag ist så jag begav mig hem hit. Nu sitter jag är och dreglar över clementinerna som ligger bredvid mig, tänkte mumsa på dom snart.

The End,
Johanna

Tisdag. - Banken!

Nu bär det snart av till banken. Sitter här med blött hår och handduk just nu så att göra i ordning mig ska jag göra innan. Bussen går 11,07 från Bergsåker. Sedan kliver jag av vid Mathias jobb och far med honom till banken. Dags för mig att byta bank. På tal om det måste jag plocka ihop alla mina bank-grejer. Ta ut pengar? Blir nämligen utan bankomat-kort i några dagar och det gillas inte men det löser sig.
Vill att Mathias dator tar emot kameran så jag kan lägga in bilderna på datorn och leta fram en fin bild på Ellen som jag kan ha på bankomatkortet. Det hade vart riktigt najs.

Nu ska jag klä på mig och titta runt lite granna.
The End,
Johanna

Måndag. - Tillbaka!

Det blev en stund på jobbet. Kan dock inte säga att det hände något vettigt. Pratade med Peter men fick inte reda på något. Hjälpte till lite granna sådär. Nu är jag här igen i alla fall.

Mathias slutade nyss och lär vara hemma snart. Larsa håller på med middagen. Vad skönt det skulle vara att ha eget. Laga egen mat, ha sitt eget helt enkelt. Men är på god väg nu iaf och det känns bra.

Bettan, att du inte ger dig. Det gick hur bra som helst. Kicki och jag är levande bevis på att man kan ha med sig ikea-vagnen in på Birsta City. Haha, vilken diskussion det väcktes.
The End,
Johanna

Måndag. - Jobbet!

Ledig idag men funderar ännu en dag på att gå til jobbet iaf. Hälsa på lite, prata med chefen. Måste få reda på hur det blir framåt jul och sådär nu. Det är inte långt kvar. Skönt är det iaf att jag inte har så många julklappar kvar att köpa. Vad kan man köpa åt en storebror?

Dags att klä på sig. Sitter här i Mathias t-shirt och mysbyxor. Nu kom det någon. Hejs.

The End,
Johanna

Måndag. - God morgon!

Ja, god morgon på er allihopa. Nu sitter jag här igen. Hyffsat nyvaken och bara drömmer mig bort om en egen lägenhet med Mathias. Längtar tills den tiden är kommen. Det kommer bli hur bra som helst allting. När Kicki och jag var i Birsta, jag tror inte hon fick höra något annat än hur jag ville ha det i lägenheten och vad. Jag frågade Mathias, kommer inte ihåg när det var, om vi kunde adoptera Kicki. Svaret blev att det skulle vara lite dumt eftersom Kicki är några dagar äldre än honom. Men ähh, tyckte jag.

Nu sitter jag här och smaskar i mig riesen. Inte ens vart ner och ätit frukost ännu men ähh igen. Jag trodde sorgen lagt sig efter farmor och jag trodde det var färdiggråtet. Varje gång utom en resa till och från Sthlm har jag gråtit när vi åkt förbi Enånger. Det var mörkt så det var väl dels därförjag inte grät. Men i fredags brast det när jag kom hem från Birsta. Så tungt. Satt och grinade i telefon med Mathias i andra änden. Dagen efter, alltså i lördags, var det ett år sen hon gick bort. Hoppas hon har det bra.
The End,
Johanna

Söndag. - Myspys!

Precis kommit hem från jobbet. Mathias var snäll och hämtade mig. Jobbade med Emma idag och det var riktigt kul. Massa skratt, kanske för många vid fel tillfällen men allt gick bra. I alla fall vad vi vet nu.
Små rusher kom då och då. I övrigt så hände inget speciellt. Emma och jag käkade lite sursockrade bilar. Det var riktigt dumt gjort. Emma och Johanna byttes ut mot Flum och Dum. Haha, ja, ni skulle vart där.

Nu blir det film med Mathias. 21 heter den. Hur mysigt som helst kommer det bli. Alltid mysigt att se på film med Mathias.

Och Bettan, det kan man visst ;)
The End,
Johanna

Fredag. - Birsta med Kicki!

Kicki hämtade upp mig på jobbet efter 12 någon gång. Vi for direkt ut till Birsta City och julklappsshoppingen började. Det blev en paus med glass och såklart en massa skratt. Efter att vi vart inne på Birsta City ett bra tag gick vi över till Ikea, där vi var jag vet inte hur länge. Gick runt där med våran kundvagn som fylldes med mer och mer partiklar. När vi var klar där (trodde vi), gick vi till Kickis bil med grejerna. In på Birsta City med ikea-kundvagnen. Bra många fundersamma blickar men inte brydde vi oss, vi skulle ju in på Ikea igen sedan. In på KappAhl och trängdes med barnvagnar och massa människor. In i hissen, gick hit och dit. In på Ikea igen. Ja, vi måste ha gått i sex timmar iaf. Sedan blev det middag på Max. Som vanligt ville jag ju ha min glass med knäckkulor men idioterna har slutat med dom så det blev chokladkross ist och det gör jag aldrig om. Usch och blä!
Det har vart hur roligt som helst. Snurrat runt i rondellen mellan Ica Maxi och resten av Birsta och haft för oss. Minnesvärd dag måste jag säga och nöjd med inköpen är jag. Tack för idag Kicki!

Nu sitter jag här med Ikea-katalogen i högsta hugg. Eller inte i högsta hugg men den ligger fint bredvid och väntar. Cattis är helt till sig över att vi är på väg ut så vi måste ju titta ut vad vi vill ha. Oj oj, säger jag bara. Tur att det är positiva åsikter iaf.

Nu ska jag göra annat, annars skriver jag så långt att det går att göra en 200-sidorsbok (minst) av det här inlägget. Finns så mkt att skriva.
Ha en trevlig kväll allesammans! :)

The End,
Johanna

Fredag. - "Jag älskar dig!"

Jag kan seriöst inte hålla mig härifrån. Bloggen har bivit som ett beroende. Helt sjukt!

Jag har tänkt på en sak. As usuall. Det är svårt att säga: -"Jag älskar dig" till en person. Rädslan att inte få samma ord tillbaka. Rädslan att få blicken: "Är du dum i huvudet". Jag har i alla fall svårt att säga det. T.o.m. till mina egna föräldrar och syskon. Något som borde vara så självklart. Jag älskar min familj, det är klart jag gör. Men det tar emot i kroppen när jag vill uttrycka det. Typ "Säg det inte, du kommer ändå inte få samma sak tillbaka. Du kommer bara göra bort dig". Samma sak med Mathias i början, fast då kom det bara. Det var så fult. Jag åt alltid daim, alltid. Så sitter vi på bussen hem till honom i början av vårat förhållande. -"Jag älskar daim. Fast jag älskar dig mer." Släppte jag ur mig. Jag kommer aldrg glömma klumpen i magen efter jag sagt det. Det var ju inte meningen. Det bara kom. Men klumpen släppte då han sa att han älskar mig tillbaka.
Samma känsla att inte våga säga hade jag när Mathias och jag hade det lite tjärvigt. Men nu är känslan borta, tack och lov.
Igår vet jag inte hur många gånger jag tänkte säga: " Jag älskar dig" till pappa men det gick inte. Det tog emot. Det borde det inte göra men det gjorde det. Jag samlade på mig mod och sickade ett sms till honom på bussen hem till Sundsvall med innehållet: "Jag älskar dig!". Klumpen kom, men försvann när pappa svarade samma sak tillbaka. Vad är jag så orolig för? Varför känner jag den rädslan? Klumpen i magen? Den borde inte vara där då det är en självklarhet att kunna säga "jag älskar dig" till en famijemedlem. Speciellt en famijemedlem.

Det här gör mig förvirrad.
The End,
Johanna

Fredag. - Idiotförkylning!

Förkylning tar aldrig slut. Nu när jag fått tillbaka den största delen av min röst så sviker näsan. Gaah! Men förkylningen ska inte få trycka ner mig. Ska svänga in på jobbet då jag bytt ut handduken till kläder och käkat något. Ska in och prata lite med Peter. Skulle behöva veta över jul + att jag gillar mina arbetskamrater så jag är gärna där ändå. Jag skulle bo där heltid om jag inte hade Mathias. Utan tvekan. Men nu är det så att jag har Mathias och så ska det vara. No changes. Jag älskar dig!!!!

Sitter och lyssnar sönder på Agnes - On and on. Den låten går inte att varken hata eller tröttna på. Den har då fastnat mellan mina hjärnhalvor och vägrar lossna. Men kan inte säga att den stör mig. Man blir glad av den.

Efter jag vart på jobbet blir det Birsta md Kicki. Julklappshandling. Måste ju börja någon gång. Nog för att jag tjuvstartat men det gills inte. Nu ska jag klä på mig och käka.
Läsa lite bloggar och sånt där intressant.

The End,
Johanna

Torsdag. - Hemma med Mathias!

Så var man hemma i Sundsvall igen. Hade det riktigt trevligt och mysigt i Gnarp men det känns riktigt skönt att vara hemma med Mathias. Har saknat honom så mycket idag och igår att jag vet inte vad.
Nu är han nere och hämtar vatten men sedan ska jag pussa sönder honom, sedan blir det film.

The End,
Johanna

Torsdag. - I Gnarp!

Nu sitter jag här i Gnarp vid proppdatorn. Eller propp och propp. Nu har den inte proppat så mycket, det är tur. Sovit lite konstigt i natt, men det beror mest på att Mathias inte sovit med mig. Gnarp borde ligga närmare Sundsvall. Vi får flytta Gnarp någonstans innan Kvissle. Det hade varit bra, perfect. Inte drömt så illa i natt och det är ruskigt skönt eftersom jag har drömt mardrömmar flera nätter i rad. Min stora mysdjurs-hund Laban som jag fått av Mathias tog hand om mig, I guess.

15,00 går bussen härifrån Gnarp. Börjar 17 så det är bara att bege sig även fast det var både skönt och mysigt att vara här för lite omväxlings skull. Skönt att träffa familjen.
På torsdag om en vecka kommer mamma hem och det kommer bli hur bra som helst. Saknat henne så mycket.
Trots allt man gått/går igenom så är mamma och pappa trots allt mina föräldrar. Och jag älskar dom för det.
The End,
Johanna

Onsdag. - Gnarp!

Nu har jag vart bort på jobbet. Det blev ett tag men det var trevligt. Pratat ikapp med Janne och Linda. Mumsat på en lussekatt, mums!
När jag var på jobbet pratade jag ett tag med Mathias i telefon. Idag är bästa dagen för mig att åka till Gnarp, blir så körigt alla andra dagar innan måndag. Även fast det tar emot inom mig att åka eftersom jag hellre är hemma med Mathias men jag får mysa ordentligt med honom efter jobbet imorgon. Det uppskattar han nog.

Nu ska jag packa ihop de grejer som behövs. Typ plånboken och jobbarkläderna. Tänkte skriva ett meddelande till Mathias på datorn också för att jag kommer sakna honom så mycket. Synd att jag inte kom på tidigare att jag skulle till Gnarp då hade jag kunnat åkt tillbaka ikväll. Men det blir Ellen, syskonen och pappa ist då. Bra det också.

Du och jag för alltid!
The End,
Johanna

Onsdag. - Bege mig mot jobbet!

Funderar starkt på att bege mig bort mot jobbet. Har inget bättre för mig ändå + att tiden rinner iväg lite fortare. Vad ska jag annars hitta på hela dagen? Lär komma på något sedan.
Men promenad är bra. Kylan är bra, den bygger upp immunförsvaret och det behövs verkligen.

Måste dra mig mot Gnarp någon dag innan måndag. Mathias och jag ska till banken då. Jag ska bland annat byta bank och då behöver jag alla mina bankgrejer så jag kan lämna in dom. Tyckte själv det lät konstigt att handelsbanken ska ha mina gamla bankgrejer men Mathias förklarade så jag förstog sedan. Tur det.

Jag älskar dig Mathias! Det är helt omöjligt att beskriva hur mycket!
The End,
Johanna

Onsdag. - Trött på hostan!

Då var man vaken igen. Men tänker inte kämpa något mer för att sova. Somnar ju aldrig ändå. Låg och hostade och hostade igår innan jag somnade. Imorse när Mathias klev upp vid 6 var det kört igen. Låg och hostade till 8 någon gång. Då somnade jag och sov till nu, 9. Fast Mathias var gullig och knäppte på en film åt mig, Mr. and Mrs. Smith. Uppslattas!

Funderar på att dra mig bortåt jobbet sedan.

The End,
Johanna

Tisdag. -Med Kalazo!

Nu sitter man hemma hos Kalazo och proppar i sig julskum. Riktigt trevlig dag har det vart. Började med lunch på Källarkrogen där Mathilda praktiserar. Cattis bjöd, vilket hon inte behövt men hon gav sig ju aldrig. Efter lunchen gick jag runt en sväng själv på stan medans jag väntade på att Pernilla och Kalazo skulle vara klara med sitt. For ut till Birsta och hade det riktigt trevligt. Det blev en cardigan, en klocka och en bh. Vi var in på Change tre ggr. Intresting.. :)
Oj, ja, just det ja, en McFlurry också. Får inte glömmas.
Hade det riktigt roligt idag Kalazo och detta måste göra om.
Härnäst blir det müsli och vänner :)
The End,
Johanna

Tisdag. - Mardrömmar!

Gaaaah! Uscha, hatar mardrömmar.
Mina ska vara så brutala hela tiden. I natt någon gång drömde jag den första, då hade jag Mathias bredvid mig som jag kunde trycka mig tätt intill för att känna mig trygg. Han vände sig sedan och höll om mig vilket uppskattas, speciellt då man vaknar och är rädd. Andra drömmen vaknade jag upp från vid 9,20 kanske. Ingen Mathias att krama om men han räddade mig i drömmen iaf. Var tvungen att slänga iväg ett sms till honom.

Idag blir det först lunch med Mathias mamma Cattis. Vilket lär bli trevligt. Sedan ska Kalazo och jag ut till Birsta. Kolla runt lite och flumma på. När vi är klar i Birsta drar vi oss bort mot henne och jag ska färga håret på na. Vet inte vilken färg men det lär ju visa sig. Lär bli trevligt det också.

Nu tänkte jag dra mig ner och äta något. Om hostan tillåter vill säga. Lite smått jobbigt att hosta hela tiden när man ska äta.
På tal om hosta så tror jag tanterna på jobbet skvallrat för chefen och sagt att jag inte har fått tillbaka min röst än. Dumma tanter isf!

Birsta med denna tös idag!
The End,
Johanna

måndag. - nr 3

Då var jag här igen och förgyller några minuter i era liv. Tänker på er är vad jag gör. Att jag sedan får något att göra är en bonus.
Kan fortfarande inte föra över bilderna från kameran. Vilket gör mig grinig, men grinigheten lär försvinna när Mathias kommer hem. Han slutar om ynka 40 minuter så han lär va hemma om en timme. Det kan jag leva med :)

Imorgon blir det nog Birsta med Kalazo. Det ska bli riktigt trevligt. Försöker slänga iväg ett sms till henne med det vill sig inte. Går inte sända. Fy för det. Visst kan ringa också, men vill jag får tillbaka min efterlängtade röst så bör jag prata så lite som möjligt. Och när Madde och jag pratar i telefon är det inte i en minut direkt. Sååå.. sms:et, va snäll och far iväg till Kalazo.

Nu ska jag försöka hitta en oläst blogg att roa mig med tills Mathias kommer hem och jag får pussa på honom.


Älskar dig din tok! <3
The End,
Johanna

Måndag.

Duschad och fräsch. Torr under näsan och hostig. Rätt skönt att inte jobba idag. Hade inte orkat många knop idag inte. Skönt är det i alla fall att förkylningen brutit ut. Då vet jag ju att den försvinner snart, ja, för eller senare i alla fall.
Idag skulle jag vilja ta en snabb sväng in till Birsta. In på apoteket och köpa deras hudkräms-tjosan och på twilfit och köpa bh. Efter det, fara bort till Rickard och Vilai. Skulle vara roligt att träffa dom och prata ikapp lite med Vilai. Mysa med Sasha och Max. Men vet inte om Mathias har någon vidare lust och jag vet inte om Rickard och Vilai vill ha sällskap. Men så skulle jag villja spendera kvällen. Ta det lite lugnt och mysa på.
Vi får se vart dagen tar oss.

Nu ska jag gå in på handelsbankens hemsida och leka lite med "eget-motiv-på-kortet"-demon. Knäppte fina bilder på Ellen i lördags och tänkte förgylla kortet med hennes vackra nuna ;)
För Johanna ska byta bank. Bli vuxen, skaffa samma bank som Mathias. Det låter seriöst. fast det är det också i och för sig, för den grabben släpper jag inte taget om.
Nehe, "usb-enheten känns inte igen". Bajs! Då kan jag inte leka med dom nya bilderna på Ellen som är i kameran. Dumt!

Kommit på att det kanske är lika bra att skriva veckodag som rubrik. Det blir ju bara massa konstiga rubriker som inte ens passar in med inlägget. Det får funderas på. Tur att jag tänker på så viktiga saker här i livet.



Det här min älskade mormor.
Hon lagar den godaste maten i världen. Och hon är bäst, helt enkelt!
The End,
Johanna

Host, host, god morgon!

När ska den här hostan försvinna. Den är ju så jobbig. Inte fått tillbaka rösten än heller. Det fixar väl sig så småningom.

Vakande av att jag fick ett sms av Mathias. Han sa att jag skulle slå på rix fm. Och vet ni vad? Gavin DeGraw var där på besök! Och han är i globen ikväll. Hade jag vetat det hade jag velat vart där. Eller jag vill väl fortfarande men jag kanske vart där då.
Tack Mathias för sms:et! :)

Nu tänkte jag bege mig ner och äta frukost.

The End,
Johanna

Utgång igår!

Igår, lördag, klev Mathias och jag upp strax efter 8 och duschade. Klädde på oss, käkade frukost och begav oss sedan in mot stan för att hämta upp Kalazo. När vi plockat upp Kalazo bar det iväg mot Forsa. Var framme i Forsa vid 11. Mathias och morfar for iväg morfars jaguar (som han kallar den själv, egentligen är det en nissan) ut på något äventyr medans jag och mina syskon hade lite ensam tid med mamma. Fick reda på hur det kommer se ut framöver och myste på en massa. Gick bort till Ica Nära Forsa och köpte godis. Sedan var det dags att kramas hej då och bege sig hemåt.
Mathias, jag och Kalazo planerade att fara te Dollar Store innan vi for te Gnarp så Pernilla och Terese hakade på dit.

Väl i Gnarp blev det Looslimpa med helgskinka. Mums! Tyvärr missade Mathias det och jag fick världens dåliga samvete för det men jag åt åt honom i alla fall. Till middag blev det köttbullar, potatis och sås som mormor lagat. Riktigt gott!
Efter middagen och lite prat så var det dags att bege sig mot Sundsvall igen. Det skulle bli utgång på kvällen.

Tillbaka i Sundsvall. Bytte om och gjorde ordning lite saker. Övertalade Kalazo att följa med. Mathias och jag mötte upp med henne i stan och begav oss mot Bredsand. Det var riktigt trevligt. Lite segt i början men det blev riktigt roligt. Perming gorde misstaget och sa att jag var oviktig och hade en väldigt dålig anledning till varför så det fick han sona sedan genom en knytnäve i magen och gråmande i marken. Han kliver upp och säger Han slog mig. Haha, men Perming tyckte jag, det var ju jag! Det blev ju en del asgrav då kan jag säga. Rätt åt honom.
I alla fall. Vi alla fortsatte att bege oss mot bussen till stan. Gick till bk. Jag visade mitt leg och fick säga fyra sista. Vakten trodde inte på att det var mitt leg så jag skulle vänta. Tjatade på honom med frasen: "Får jag gå in nu då????". Han fick väl höra det typ tusen gånger så efter alla om och men så kom jag in. Skickade ut legget till Kalazo. Hon kom in på MITT leg utan en fråga, men inte JAG! Det är ju sjukt. Men roligt var det och det blev en del persika-drinkar. Kvällen avslutades med McDonalds och sällskap med Kalazo hem så hon kom hem säkert. Mathias och jag tog sedan en taxi. Var hemma 4,10 har jag för Mathias sa.

Det framgår kanske inte så bra i inlägget att jag vart med Mathias hela kvällen, men det har jag och det var riktigt trevligt. Det var aslänge sedan jag var ut sist och den här gången var riktigt lyckad. Min andra lyckade krogsväng.
Tack för igår!

The End,
Johanna

RSS 2.0