Torsdag. - 30 april 2009!

God morgon världen! Allt bar med er? Sicken tur. Idag är det sista april, det betyder premiärgrillning för min del. Kommer bli hur bra som helst. Dock känner jag mig inte en gnutta peppad för att umgås idag, känner att jag bara vill sitta hemma och mysa men det kommer. Jag kommer känna peppen och glädjen jag med. Lär kännas hyffsat efter jobbet då det blir till att fara ut och köpa dagens middag, hem göra sig i ordning för att sedan fara vidare till Rickard och Vilai.

Det kommer bli bra.
The End,
Johanna

Onsdag. - 29 april 2009!

Halloj! Solen skiner och det är varmt. Det är sånna här dagar jag vill ha. Man mår mycket bättre när solen är framme och vem tycker inte om sommaren?

Vart i väg och tränat. Sitter och äter frukost nu. Ska strax bege mig bort på Coop och köpa potatis.
Har inte så mkt att skriva egentligen men det känns som att jag bör dela med mig av några rader. Ikväll jobbar jag 17-21,30 sedan är mina kvällspass över för denna vecka. Skööönt!

Imorgon är det sita april. Jobbar 8,30-13,30. Sedan blir det middag hos Rickard och Vilai. Blir väl där i stort set hela kvällen. Trevlans!
The End,
Johanna

Tisdag. - 28 april 2009!

Hej och god morgon! Det är lite små jobbigt att jobba till midnatt. Vaknade av Mathias väckarklocka och var jättepigg. Det är jag aldrig annars då jag jobbat till 17. Då är jag helt död. Eftersom jag jobbar 17,30-23,30 idag så trodde jag att jag behövde sova mer men nu är jag bara mycket tröttare. Knepigt.

Sitter nu och äter frukost, fil och flingor. Ska väl strax ta och klä på mig för att sedan bege mig ner till Mathias jobb och låna bilen. Tänkte dra ut på Ica Maxi och handla det viktigaste och in en sväng på skopunkten då jag tappat bort mina sommarskor som vart mina favoriter sedan 5 år tillbaka. Vart är dom?

Jobbar med Maria ikväll igen villket är riktigt roligt, tråkigt att hennes sista dag är på onsdag. Tur att jag jobbar med henne hennes sista dagar hos oss.
The End,
Johanna

Måndag. - 27 april 2009; känslor!

När ska du lägga av? När ska du sluta ljuga? När ska du börja bete dig igen? Att du inte svarar när jag ringer eller när jag sms:ar. Att du inte ringer tillbaka då jag pratat in på röstbrevlådan. Det kan jag leva med, men behandla dina andra barn, mina syskon, som att dom är ditt allt. För det är dom väl? Det är det du säger i alla fall innan alkoholen tar över ditt sinne. Gå ut med det i stället och var ärligt mot dig själv. Mitt förtroende har du redan slarvat bort, och vet du vad? Det kommer inte tillbaka. Du är min mamma men du har försummat all respekt jag någonsin haft för dig. Ta tag i ditt liv och ta hand om dina barn som fortfarande är för små för att flytta hemifrån. Ta hand om Ellen! Fattar inte att du kan leva med dig själv. Det är bättre nu än vad det var för ett år sedan men det är fortfarande inge bra. Hade du inte vart min mamma hade jag sagt upp kontakten helt och hållet med dig för länge sedan! Hoppas du läser och tar åt dig!

Stor vidrig klump i magen och tårar som sakta börjar rinna ner för kinderna. Jag förstår inte hur det har blivit så fel. Jag förstår egentligen ingenting. Jag vet att jag inte borde skriva det här här för ni har egentligen ingenting med det här att göra. Men nu är det såhär och jag tänker inte radera det.

The End,
Johanna

Måndag. - 27 april 2009!

Hej! Klev upp strax innan 11, klädde på mig och begav mig sedan mot friskis. Löpbandet idag igen. Jag vet att många av er där ute tycker att det är onödigt att springa på löpband när jag har Sundsvalls alla vägar att springa på nu när snön är borta. Grejen är att jag måste ha motivationen. Är jag på friskis finns det inget annat att göra än att träna. Springa ute visst, jag kan börja göra det men jag vet själv att jag kommer på att titta på något eller ist ta en promenad.

Igår efter jobbet for Mathias och jag till Coop Extra ovh köpte det nödvändigaste, jag begav mig sedan till Kicki. Man känner sig alltid lika välkommen dit! For på Ica och köpte ingredienser till smoothie, köpte och chips och dip. Min första smoothie någonsin och mums vad god den var! Kicki nu vet du inte vad du gett dig in på ;) Kollade på Van Veeteren (eller hur det stavas) kl 21. Tycker att dom filmerna är bra, dock väldigt verklighetsbaserade så det ilar i ryggen när man ska ut till bilen efteråt. Haft det riktigt roligt igår i alla fall.

Har precis betalat räkningar. Det måste ju göras det också. Nu tänkte jag ta det lite lugnt och ladda för jobbet 17-00.
The End,
Johanna

Söndag. - 26 april 2009!

God morgon! Sitter på jobbet igen nu. Börjar 8,30 idag. Nästan inge folk idag heller vid den här tiden. Tomt men skönt.

Igår efter jobbet mötte Mathias och Makke upp mig. Mathias bjöd mig på mjukglass på stan. Du är så go! <3
Drog oss till bilen och vidare till Max, middag, mums! Där hittade Terese och Emme oss. De förljde med hem till mig, Mathias bytte om. De följde med vidare till Ljusta då vi skulle skjutsa Mathias och Makke hem till Makke. Suparbarn!

Terese, jag och Emme for runt lite, in på Ica Maxi en sväng, snurrade runt i Bosvedjan, Haga och Granloholm.  Skjutsade sedan dem till Tonhallen då småglina skulle på Polar. Länge sedan Terese och jag umgåtts och inte en gnutta gjorde det att Emme var med. Lika tokiga dom där två :)

For hem en snabbis och bytte solbrillor. For sedan mot Matfors och familjen Spjut. Satt och diskuterade lite där om allting, Kicki och jag for till macken, köpte klubbor. Tror Kicki skaffat sig ett litet beroende där, knäppis ;) For runt lite, Kicki visade lite delar av Matfors där jag inte varit eller glömt bort. Mysigt! Hem till henne igen och massa prat. Asnajs!

Idag efter jobbet far jag nog hem och ser så att min kära fästman lever. Man vet ju aldrig efter hans äventyr. Han vaknade inte när jag skulle till jobbet i alla fall.
The End,
Johanna

Lördag. - 25 april 2009; lunch!

Ja, då har man lunch. Halva dagen har gått vilket känns riktigt skönt. Slutar om 3h 30 min. Hoppas solen ligger kvar!

Fick nyss ett jättefint sms av Mathias nyss. han är så go! <3
The End,
Johanna

Lördag. - 25 april 2009!

God morgon! Då sitter man på jobbet medans ni ligger hemma och sover.  Jobbar till 15,30 vilket känns hyffsat okej. Känns som att dagen kommer gå fort så vi får hoppas på det.

Igår kom det förbi lite folk. Mathias och Makke hade laddat upp för att dricka men folket tog med sig chips och godis och hade planerat en godiskväll. Så det blev två delar igår. Folket som kom hade sin godiskväll och Mathias och Makke drack. Själv satt man där som en zombie och ville mest av allt bara gå och lägga sig. Gick och la mig vid 23, hyffsat trött. Somnade på en gång. Mathias och Makke drog ner till fraktarna och Max. Kom hem vi 2,40 om jag inte minns fel och väsnades som bara dom kan. Har aldrig träffat andra människor som "viskar" så högt.

Idag vet jag inte vad som händer och sker riktigt. Hemma och ta det lugnt tror jag eller om jag tar bilen och svänger ut til matfors om Kicki inte har något bättre för sig :)

The End,
Johanna

Fredag. - 24 april 2009!

God morgon! Vart på jobbet sedan 7,15. Börjar inte förrän 8. Känns faktiskt riktigt skönt att vara här lite tidigare ibland. Känner stressen i magen innan jag ens börjat jobba. Jag tror det är stress i alla fall. Ont i magen. Jag bör kolla upp vad det är med min mage, jag vet det.

Var tvungen att gå hem tidigare i onsdags, satt bara och grinade. Madde kom hem till mig sedan och gjorde mig gladare iaf. Det var snällt. Nog för att vi hade planerat att umgås men hade vi inte gjort det och jag hade ringt och frågade om hon kunde komma förbi hade hon gjort det om hon inte hade annat planerat.

Igår var jag ledig, tack och lov. Jobbar varje dag nu fram till fredag. Kicki kom förbi till mig lite innan tolv igår. Tog en promenad ner till stan. En smoothie på in. Stapetserade runt och tittade på en massa grejer i en massa butiker. Jag köpte bl. a. en bikiniöverdel och en klänning. Strax efter 17 begav vi oss hem mot mig igen. In och hälsade lite på Mathias, sedan for han och vi for ut till Birsta. Skopunkten, Biltema och Ikea. En snabbis på Birsta City men där vart det bara toabesök. Handlade massa prylar på ikea som vanligt. Taklampor bl. a. Kicki var snäll och skjutsade hem mig. Helt underbar dag!
The End,
Johanna

Onsdag. - 22 april 2009!

God morgon! Idag är jag inte vidare pigg. En förkylning har valt att slå sig till ro över natten. Känner mig som en riktig segpropp.

Idag blir det Birsta med Kalazo efter jobbet. Ser framemot det, känns som att det är dags att hitta på något.
Får se om man hittar någonting roligt. Gymskor hade vart bra. Vet i alla fall att jag kommer ha roligt, det har man alltid med syster.
The End,
Johanna

Tisdag. - 21 april 2009!

God morgon eller vad jag ska säga. Det är säkert ett flertal av er i detta avlånga land som ligger och sover. Själv sitter man på jobbet nu, börjar 11 och jobbar 20. Känns lite knepigt att börja mitt på dagen.

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Ta det lugnt framför tv:n kanske. Plocka bort kartongerna som fortfarande inte är nerburna till förrådet hade också vart bra.

Haft världens vidrigaste drömmar i natt. Usch!

Nu ska jag ta och ladda för jobbet.
The End,
Johanna

Måndag. - 20 april 2009!

Hej hopp! Måndag och ny vecka. Känner mig rätt laddad faktiskt. Efter att ha haft det hur underbart som helst sedan i torsdags. Bara haft roligt. Denna vecka blir det inte så mycket till att umgås pga mina jobbtider men överlever. Då är nästa veckas schema miljoner gånger bättre och kan hitta på något nästan varje dag.


Imorse klev Mathias upp sin vanliga tid, strax efter 6. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Jag fattar inte hur jag kan vara så trött. Klev upp strax efter 9,30. Klädde på mig träningskläder och stapetserade bort på friskis. Riktigt skönt var det. Stog på löpbandet idag. Känns bra när jag märker själv att jag gör framsteg och det har jag gjort. Främst på konditionen.

Idag blir det jobb 14-22,30 och när jag kommer hem från jobbet blir det till att mysa ner sig med Mathias.

The End,
Johanna

Söndag. - 19 april 2009!

Solen skiner, snart är sommaren här! Hur skönt som helst. Skjutsade nyss Mathilda bort till Anton med rutan nere, hur mysigt som helsr!

Igår klev jag upp rätt tidigt ändå för att vara lördag med Madde. Åt frukost sedan tog vi en promenad in mot stan. Hon skulle iväg och träna och jag hade inge bättre för mig i det varma soliga vädret så jag följde med henne till stan och vände sedan hem. Hon ringde mig när hon tränat klart, då blev det till att bege sig in mot stan igen. Kolla på lite kläder och grejer. Efter massa om och men och mjukglass hittade jag äntligen något jag ville ha till kvällen. Nöjd stapetserade jag mig hemåt, fick sällskap till hydro av Kalazo. Riktigt rolig dag Kalazo!

När jag kom hem blev det till att duscha och börja klä på sig lite granna. Alex, Jacqueline, Perming, Fredrik och Linda kom förbi. Satt och kollade klart på Role Model eller vad den hette. Det blev Mafia Wars nördande för grabbarna. Sedan var det dags att bege sig till Nette. Det blev en hel del folk men jag höll mig till Bredsandsborna (alltså de som kom hem till oss innan även fast alla de inte är bredsandsbor). Dom är så roliga. Hade så klart roligt med typ alla som var där men dom är mitt centrum. Hade riktigt roligt. Ner på krogen, fick skjuts i två omgångar ner då vi var några stycken. Jacqueline  och jag andra svängen. Jaha, då var det till att hitta Mathias och Perming. Till slut kommer Mathias springande med en barnvagn med en Perming i. Hyffsat nöjda de var. In på bk, dansade och stojade på. Hade asroligt! Det blev Max, sedan fick vi skjuts hem. Tack! :) Hade det riktigt roligt igår, Jacqueline det här måste vi göra om!

Blev hyffsat gnällig på en person igår. Hoppas personen vet om det och tar åt sig. Som du beter dig, beter man sig inte!
The End,
Johanna

Lördag. - 18 april 2009!

Hej och hå! Blev inget firande av Kalazo igår. Fast det var väl inte riktigt firande heller, premiär för krogen var det väl egentligen. Men det sket sig. Kalazo och jag var trötta och hennes kompisar drog sig ur, uselt tycker jag. Blev tv och pop corn i stället och Mathias for till Makkes stuga någonstans innan Härnösand.

Idag blir det stan en sväng med Kalazo, titta om man hittar något roligt. Ikväll blir det Nette och folk där. Roligt med folk!
The End,
Johanna

Fredag. - 17 april 2009!

God morgon!  Sitter på jobbet och bloggar. Börjar 8,30 så tänkte passa på att skriva några rader.
Idag är det fredag, snart helg. Ikväll blir det till att fira Kalazo eller hur jag ska beskriva det. Äh, vi ska fira Kalazo helt enkelt.

Igår vart det Birsta med Kalazo. Riktigt roligt hade vi. Vi hann med allt och lite till känns det som. Finns inget jag tyckte vi missade igår. Efter Birsta for vi hem till mig, knäppte igång nya the fast and the furious men fattade ingenting så vi slog av. Mathias hade nämligen farit iväg en sväng så vi hade ingen att fråga ;) Kalazo sov hos oss så jag fick sällskap till stan i morse :)
The End,
Johanna

Torsdag. - 16 april 2009!

Hejsan! Snart helg igen. Jobbar imorgon sedan är jag ledig lördag och söndag vilket ska bli riktigt skönt.
Idag efter jobbet blir det Birsta med Kalazo. Det blir bussen ut, det var länge sedan. Nästan så att man saknar det litegranna men jag har hellre körkortet och kan ta mig nästan vart jag vill nästan när jag vill.

Nästa fredag var det meningen att jag skulle jobba till 02 på natten men Magnus var snäll och bytte med mig då han hellre jobbar kvällar och jag dagar. Så hela helgen är bytt från kvällspass till dagspass. Riktigt skönt.
The End,
Johanna

Onsdag. - 15 april 2009!

Hej alla glada! Onsdag, halva veckan har gått, skönt! Ska bli så skönt när det äntligen är helg. Sova ut!
Idag efter jobbet blir det hem, äta och sedan träna om lusten faller på. Det blir i alla fall Grey's ikväll har jag tänkt.
Mysa ner mig med Mathias <3

The End,
Johanna

Tisdag. - 14 april 2009!

Grattis Kalazo 18 år! Hoppas din dag blir bäst med glasstårta till frukost! :)

Sitter nu på jobbet och bara väntar på att tiden ska rinna iväg och bli 18 så jag får sluta för dagen. Efter jobbet beger jag mig ut till Vilai. Ska bli roligt. Får se vad som hittas på.
Tiden rinner iväg, rasten slut.
The End,
Johanna

Måndag. - 13 april 2009!

God morgon! Jag förstår ingenting. På kvällen innan jag går och lägger mig har  jag inte samma magvärk men på morgonen är det extremt, yr och ont i magen. Går runt hela dagarna och fryser. Orkar inte det här nå mer. Jag måste ju jobba. Ska iväg idag i alla fall och se hur det går. Det får så lov att gå bra för jag tänker inte ligga hemma. Jag kan inte bara ligga still och inte göra någonting.

Jobbar 16-20 idag. Rätt skönt pass måste jag säga.
Idag ska nog Mathias ombesikta bilen. Då ska jag få följa med. Hoppas det går bra.
The End,
Johanna

Söndag. - 12 april 2009!

Hemma igen. Måste säga att det vart riktigt skönt att vara hemifrån en natt. Var i Gnarp vid 12 igår, sa hejdå till Carina som skulle ner till Sthlm och jobba. Vidare till mamma. Umgicks, pratade, hjälpte till med maten. Mormor och morfar kom, sedan påskmiddag. Då vi skulle fira Madde också så blev det sedan äggletning och jag hittade mitt först, som alltid ;) Det blev sedan fika, tårta. Jag skjutsade sedan bort Mathias till hans pappa, jag åkte tillbaka och umgicks lite till med mina syskon. Begav mig sedan till Mathias och vidare till Eva och Jocke. Alex och Jacqueline kom dit. Fick skjuts till Åckne, kvällsfika och sedan sova,

Klev upp vid 13. Fortfarande trötta men det är tredje natten i rad som det vart uppe länge. Morgonfika och sedan bort till pappa på påskfika. Riktigt trevligt. Blev där ett tag i alla fall. Hem till Mathias och käkade, Mathias begav sig ut till garaget så jag for och umgicks med Terese.
The End,
Johanna

Lördag. - 11 april 2009!

God morgon eller vad det nu är. Klev upp 9,40 för att duscha och sådär. Idag blir det Gnarp och påskmiddag. Känns bra, kul att träffa familjen igen. Idag kanske vi kan vara som en normal familj?

Det är påskafton idag. Det blir måla ägg, leta påskägg, äta världens middag. Efter det blir det Åckne och Mathias pappa. Önska lite glad påsk där och sådär.

Igår hade jag en heldag med Kicki, då menar jag heldag. Hur roligt som helst var det. Jag for ut till Matfors vid 13? Träffade familjen Spjut innan dom skulle bege sig. Träffade Bertil (hunden) och Robban, länge sedan man träffade storkisen. Kicki och jag begav oss sedan till stan för att handla dagens middag. Karre, kroketter och beasås. Mums! Påskfika hos Kickis farmor och farfar. Efter det middag. Petter kom ut, satt typ och väntade på påskkärringar men det verkar vara väldigt dåligt med sånna i år.Hem till mig, lämnade av grejer. Satt och pratade med Mathias och Rickard som vi sedan skjutsade in till stan och krogen.

Kicki och jag vidare till en annan och hälsade på. Vid 00 blev det max, ovanligt va? ;) For en sväng, skjutsade hem en Robin till Timrå. Sedan var det dags att hämtade Mathias och company. Skjutsade hem folket och sedan mot Matfors och sjutsa hem Kicki. Hela dagen har bestått av massa skratt men skulle jag skriva här vad det var vi skrattade åt hade ni dömt ut oss. Tack för igår! Kom till sängs vid 3?
The End,
Johanna

Fredag. - 10 april 2009!

Långfredag och allt. Blev inte speciellt många timmars sömn i natt. Men det gör inte så mkt då det var roligt igår. Bredsandsborna och Makke. Fart i folket blev det i alla fall. Det var inte meningen att jag skulle vara chaffis igår, det var meningen att jag skulle ta det lugnt och jobba på att slippa min yrsel och min magvärk. Blev chaffis istället och det var bra mkt roligare.

Vet inte hur mkt klockan blev innan det blev skjutsning till Max och sedan hem med folket.
Dispyter när vi kom hem annars var det helt okej.
Det kanske är dags att börja bete sig? Det skulle du ha gjort för länge sedan!

The End,
Johanna

Torsdag. - 9 mars 2009; inget jobb!

Nej, det blev inget jobb för mig idag. Vill så gärna tro att jag mår bra då jag inte gör det. Kämpar fullt ut tills jag brister i gråt och då vet man säkert att jag är sjuk. Tokyr och magont så det räcker och blir över.Världen snurrar då jag halvligger i soffan. Hoppas jag kan jobba imorgon.

Glad påsk på er allihopa i alla fall!
The End,
Johanna

Torsdag. - 9 april 2009!

God morgon! Skulle bara vilja krypa ner i sängen igen. Är helt slut. Skulle vilja att Mathias kröp ner med mig då men han är på jobbet och jag ska också iväg. Jobbar 8,30-17,30.

Tvättade till 11 igår. Varvade ner sedan kom Mathias och hämtade mig så jag slapp gå i gråvädret då jag skulle ta bilen till Birsta och köpa present till Kalazo. När jag köpt den  for jag hem och städade en hel del. Hämtade Mathias på jobbet kl 16, hem. Han duschade sedan begav vi oss till Cattis och Larsa och barnen. Mat. Jättegott. Umgicks. Mathias lekte som bara den med Emil och Philip. Det är så sött när han leker med dem.

Sedan var det hem och jag skulle kolla på grey´s men det var inget för det var hockey. så då blev det tetrisspelande på min telefon ist. Sedan sänegn.
The End,
Johanna

Onsdag. - 8 april 2009!

Hellu! Ledig idag. Det sämsta med mina lediga dagar är att de oftast handlar om tvätt.

Idag är det först tvätt. Sedan ska jag bege mig ut till Birsta för att köpa present till Kalazo då hon fyller 18 på tisdag. Får se vad jag hittar på för någonting. Efter det blir det till att hämta Mathias på jobbet för att sedan bege oss mot familjen i Kungsnäs på middag. Länge sedan vi var där nu. Ibland känns det som att vi är där lite för sällan men man hinner ingenting längre. Dagarna bara susar förbi,

Var med Kalazo igår. Gick hit, åt middag, for iväg och handlade lite. Då ringde Rickard, Mathias farbror som jag lånat telefonen av innan jag köpte min och frågade om jag köpt någon så han kan lämna in sin nuvarande på lagning. Självklart tyckte jag, for hem med varorna och hämtade Mathias. Begav oss till Rickard och Vilai. Kalazo och jag tog en sväng. En snabbis på ica maxi sedan skjutsade jag hem henne. Tillbaka till Rickard och Vilai för att hämta Mathias. Pratade ikapp med Vilai sedan blev det hem och sängen.
The End,
Johanna

Tisdag. - 7 april 2009!

Hej! Jobbar och står i. Har rast nu vilket är riktigt skönt då jag jobbar stenhårt idag på att få vidrigt bra samtalstider. Har inte dåliga annars heller men det kändes som att det var dags för en förbättring och inte bara sitta och hoppas på noll i kö. Då kommer man inte långt. Det är rätt roligt att sitta här, speciellt då det går bra så jag förstår inte vart jag får allt negativa ifrån.

Idag blir det Kalazo. Får se vad vi hittar på. Något tok blir det säkert. Funderade på att bege sig ut och knäppa lite kort men i detta vädret som är riktigt trist kommer få bildena att se trista ut.

Back to work.
The End,
Johanna

Måndag. - 6 april 2009!

Hellu! Tänkte innan jag begav mig till jobbet imorse vad skönt det skulle bli med kortdag. Kollar på schemat och räknar att det är 7 timmar. Det är inte särskilt kort så hur jag har tänkt har jag inte den blekaste om. Tog inte med mig lunch igår och inte idag. Vad tänker jag med?

Idag blir det träna i alla fall. Om jag förstått rätt så blir det jag, Mathias och Makke. Känns skönt att kommit igång. Lite för sällan är det väl men har inte lust att lägga ner all min tid på träning. Jag är ingen träningsmänniska. Jag roar mig hellre med andra saker.

Jag tror jag gått och blivit beroende av min blogg. Vill bara sitta och skriva hela tiden fast har inte så mycket att skriva men ääh.
The End,
Johanna

Söndag. - 5 april 2009; jobbar flitigt!

God kväll! Äntligen en lugn stund. På kvällar är det vanligtvis lungt. Lite folk som ringer in. Ikväll har det vart smockat hela tiden. Strax hemgång. Ska bli så skönt att krypa ner tätt intill Mathias. Det finns inget mysigare än det.

Nu när jag sitter och funderar är det rätt häftigt att jag och Mathias fortfarande har så starka känslor för varandra. Jag menar, vi har vart tillsammans ett bra tag nu. Helt underbart känns det i alla fall. Berättade för Mathias idag eller om det var igår att fortfarande när jag tittar på honom eller träffar honom då jag inte träffat honom på hela dagen får fjärilar i magen. Det låter säkert jättekonstigt men så är det i alla fall.

Mathias, jag älskar dig!
The End,
Johanna

Söndag. - 5 april 2009!

Godmorgon alla sjusovare! Själv har man vart uppe ett tag för att plocka undan sedan igår. Förstår inte hur folk stökar ner.

Kvällen igår började med att jag begav mig till Kickis jobb så jag var där 17,30 då hon slutade. Följde med henne ut till Matfors. Kunde inte ha bilen då Mathias hade den då han for till Gnarp. Aja, tillbaka till Matfors, Fick middag där. Tack, det var jättesnällt! Garaget och lämnade mat. Var där ett tag och var lite social. Begav oss mot Matfors igen och Nintendo wii. Spelade play. Riktigt roligt. Förlorade mot Kicki hela tiden men får jag träna lite så kommer jag ikapp ;) Nej, men det var jätteroligt. Haft en riktigt rolig kväll. Fick skjuts hem av Kicki vilket var jättesnällt. Tack!

Det första jag ser när jag kliver innan för dörren är 2 småttingar. Blev så less. Vad gör småttingar här? Vi är 19 snart 20 här. Likaså vårat umgänge och så står det 2 st där som inte kan vara mer än 16. Om ens det. Blev så trött. Blev sur på Mathias för det och ännu mer på Pato då det var han som tog hit dom, Fick en ursäkt av Pato igår vilket var bra men fortfarande less. Ska det vara folk här så ska man känna oss, eller vara flick/-/pojkvän till någon av de vi känner. Inte vännens flickväns kompisar och andra som ingen vet vilka de är. Störigt!

For in till stan. Alex, Jacqueline, Perming och Makke i deras bil och jag och Mathias i hans. Skjutsade hem Cattis och Larsa. Sedan hem och lite prat vid bordet med Mathias och Makke. Sedan sova.

Idag? Städa och sedan jobb.
The End,
Johanna

Lördag. - 4 april 2009; vart tog vi vägen?

Vad har hänt? Vi som alltid haft varandra. Bara för att mamma och pappa går skilda vägar behöver väl inte vi göra det? Det här är så vidrigt jobbigt. Hela familjen splittras. Jag tar inte er som främlingar utan jag tar er som mina systrar. För det är det ni är, inga främlingar. Men varje gång jag kommer till Gnarp känner jag mig som en främling som klampar in och stör er i eran glaskula. Inte äldsta barnet, inte äldsta syskonet. Jag blir mottagen som en främling. Ett osäkert hej, en osäker kram. När det väl är dags att gå är det precis som om att ni då vet vem jag är. Ett hjärtligt hej då men ett osäkert välkomnande. Jag har tröttnat på det här. Jag vill inte ha det så här. Vad är det jag gör som är så fel?

Orkar inte bära på det längre. Det behövde komma ut.



The End,
Johanna

Lördag. - 4 april 2009!

Äntligen! Fått hyffsad ordning på min blogg nu. Enkel men ändå fin. Tur att Kicki lärde mig hur jag skulle göra en header. Thank you!  Ibland är det lite tur att jag flippar ur. Det är egentligen orsaken till at jag var tvungen att göra om den. För att jag var och fipplade lite smått men blev gnällig och förstörde allt! Men nu så. Nu är jag nöjd, tror jag.

Ikväll blir det Kicki. Ska bege mig till hennes jobb så jag är där 17,30. Sedan blir det Matfors. Jag förstår inte riktigt varför alla har något emot Matfors. Jag tycker om att vara där. Eller, jag tycker väl om att vara hemma oss Kicki, det hade inte spelat så stor roll egentligen vart hon hade bott.

Igår vart det till att fira Nette, Riktigt trevligt hade jag och skrattade en hel del. Känns riktigt roligt att jag börjar lära känna folket. Mathias vänner. Tårta och bål bjöds det på bland annat. Folket drog sig sedan mot krogen och jag skulle ju jobba imorse så det blev skilda vägar. Hem och sova för min del. Mathias och Makke kom hem, vad kan det ha varit? 3,30 kanske. Make skulle promt bjuda på chips och Mathias tyckte att jag skulle få sova. Dom är så roliga dom där. Smakade chips sedan fick jag en mysMathias bredvid mig. Somnade om som en stock.

Upp idag kl 8. Begav mig mot jobbet. Jobbade mina timmar till strax innan 13,30. Hem och bloggfix. Pratade 20 minuter med min saknade Kalazo.

The End,
Johanna

Fredag. - 3 april 2009!

Godmorgon där ute! Är så tjurig idag. Vart det sedan jag fick veta igår vilka veckor jag fått semester. Det var en vecka som jag ville ha mest, EN! Inte fick jag det inte. Nej, men ge mig vecka 35 det går bra det. Vem vill vara ledig då??? Jag vill verkligen iväg och tänker göra allt i min makt för att få ledigt, dock finns det inte så värst mycket för mig att göra då jag är ny på jobbet som betonas väldigt noga hela tiden. Så arg!

Jobb idag 8,30-17,30. Sedan hem och duscha. Göra mig i ordning för att sedan bege oss till Nette då hon fyller 20 idag. Grattis Nette!
Jobb imorgon 9,30-13,30. Tänkte se om hur Kicki jobbar imorgon om vi kanske kan hitta på något.
The End,
Johanna

Torsdag. - 2 april 2009!

Godmorgon! Torsdag, snart helg. Längtar inte speciellt då jag jobbar helgen men det känns bra ändå på något sätt. Så länge det känns som att det är helg är det helt okej.

Solen skiner inte idag. Tråkigt men gör inget egentligen då jag jobbar 9-18 men det hade vart skönt. Sommaren kommer ju fortare om snön kan ta och försvinna.
Idag får jag veta om jag fått ledigt de veckor jag sökt. Hoppas! För får jag det lutar det starkt å Rättvik med Kicki! Det hade vart asroligt, vilken upplevelse det hade vart!
The End,
Johanna

Onsdag. - 1 april 2009; dagens äventyr!

Nyligen hemkommen från en heldag på Birsta med Kicki. Haft riktigt roligt. Tagit det lugnt och gjort allt i våran takt. Var ute i god tid idag. Innan 13 om jag inte har fel. Vi hann med allt tror jag men det blev lite småstressigt i slutet ändå. Ikea har så mycket prylar. Handlat för lite för mycket pengar idag. Eller egentligen inte då jag aldrig handlar. Det känns som att jag fick unna mig(oss) lite. Både jag och Kicki kom hem med miljoner prylar. Inget onödigt som sagt. Det som var mest onödigt var solbrillorna och jag anser att det behövs nu när solen kikar fram mer och mer.

Handlade bl.a. jeans. Både Kicki och jag. Händer inte alltför ofta kan jag lova.
Middag på Max, så klart ;) När vi skulle gå kom Mathias och Makke in så vi satt med dom medans dom åt.

Finns hur mycket som helst att skriva om dagen men tänker inte skriva resten.
Sammanfattning: Hur kul som helst och måste göras om. Tack för idag Kicki!
The End,
Johanna

Onsdag. - 1 april 2009!

Halloj! Ny månad. Snart sommar, längtar!

Har jättedåligt samvete över hur sur jag var mot Mathias igår. Jag var inte sur på honom så varför ska han få ut för det hela tiden. Eftersom jag tycker det är jobbigt så kan man bara tänka sig vad jobbigt han tycker det är. Förlåt babe! <3

Idag blir det Birsta med Kicki. Ledig idag så det blir antagligen heldag på hela Birsta. Ikea. Birsta Ciry, Ica Maxi. Max kanske till och med ;)

Sämst det går med min header...
The End,
Johanna

RSS 2.0