Tisdag. - 29 december 2009!

Long time no see eller hur man nu säger.
Nu är det snart en vecka sedan jag skrev. Ledsen för det men det är så enormt skönt att inte sitta vid datorn då jag inte behöver.
Jag har jobbat vid en dator de senaste 11 månaderna och om mindre än 2 veckor så kommer jag jobba vid en igen. Nog för att jag tycker att det är roligt och praktiskt att jobba vid datorn men man blir lite mättad över att sitta hemma vid en.

Jag sitter här hemma nu och längtar tills jag skall börja jobba. Idag har jag fått lite papper som jag skall fylla i och sådär. Detta kommer bli toppen!

De senaste dagarna har varit riktigt mysiga. Vi har varit i Gnarp och haft lilla julafton, jag har varit ut till Birsta med Mathilda, Pernilla och Terese har varit här och Mathias och jag har nu Ellen här hemma. Jag vet inte hur länge men får jag bestämma så kommer hon stanna här. Vågar inte ha dessa förväntningar dock.

Nu skall jag kika runt lite på internet. Varje gång jag skriver här, det är endast dessa dagar jag sitter på internet så jag har lite att ta igen.
The End,
Johanna

Torsdag. - 24 december 2009!

Julafton brukade vara en utav de dagar jag längtade allra mest till. Inte bara efter julklapparna utan även gemenskapen med min familj. Varje jul bestod av sällskapsspel, en liten julklapp i julstrumpan som hängde på dörrhandtaget, julbordet som byggdes på med mer och mer julmat för varje år, tomten som kom för att dela ut en säck julklappar och sedan lämna de restrerande säckarna (som brukade vara kring 4-6 st).

Julafton för mig nu känns mer som en pina. Jag vill så gärna fira en lyckad julafton med min familj men det funkar inte längre. Inga sällskapsspel, ingen julstrumpa, julbordet består knappt av någonting och det kommer ingen tomte med en massa säckar.

Numera blir det till att spela de spel som någon fått i julklapp (om någon fått något spel i julklapp dvs), vid julbordet blir det till att äta nästintill rå potatis, brända köttbullar, oklippta prinskorvar och tjocka skivor julskinka. Inte något rätt. Dessutom sitter vi där förväntansfullt och väntar på klappar som man önskat sig då man lagt ner både tid och pengar på de klappar man nöjt ger bort. Två klappar blir det varav en är användar, den andra är mer som - "Jag kan ju inte bara ge bort en julklapp, jag måste köpe en till. Äh, jag köper den där".

Det är så det känns och detta är sämst. Som ni kanske förstår så har jag "firat" jul med min mamma idag och det är henne (och hennes äckliga gubbe till inneboende) jag syftar på i detta inlägg. Jag behöver skriva av mig då jag redan grinat ut mig all, eller ja, lite av min enorma besvikelse.

Man super inte på julafton. Det gör man bara inte. Inte om man är med sina barn i alla fall. Man kör inte rattfull även fast det bara är till grannstugan i skogen. Man röker inte vid spisen där man samtidigt står och steker prinskorv och köttbullar.


Halva dagen har varit underbar. Vi firade då jul med Mathias mamma och familj. Hur mysigt som helst. Det var jul det. De minsta barnen blev överöst med julklappar, leksaker som kläder. De äldsta barnen får användbara och roliga klappar och föräldrar, mor- och farföräldrar får roliga klappar som barnen lagt mycket tanke och kärlek bakom. Vi hade jullunch som bestod av risgrynsgröt, glögg och julskinksmackor. Där satt vi och njöt av varandras sällskap. Det som hör julen till alltså. Sällskap och mys!

Hoppas ni haft en bra julafton allihopa!
Nästa år skall jag inte för en chans i världen fira jul med min mamma. Jag skall fira den med de människor jag bryr mig om som samtidigt bryr sig om mig.

God jul!

The End,
Johanna

Måndag. - 21 december 2009!

Jag skall börja med att be om ursäkt över min dåliga uppdatering. Förlåt för det.
Jag tänker inte dra någon falsk bortförklaring. Jag tänker inte skriva någon bortförklaring överhuvudtaget.

Det jag skall skriva däremot är att jag fått ett nytt jobb. En deltidstjänst på if. Jag börjar utbildningen den 11 januari. Detta ser jag framemot och det skall bli riktigt roligt. Jag kommer att börja med att jobba kväll och helg.
Jag vet inte hur jag skall skriva det överlyckligt nog. Jag är så enormt glad för denna möjlighet. Jag kommer som nu (eller som nyligen) sitta i kundtjänst och ta emot samtal men skillnaden är att detta är mer seriöst (så känner jag i alla fall) och kan tänka mig att jobba där länge. Det verkar dessutom vara ett härligt gäng som jobbar där.

Nu skall jag fortsätta umgås med min sambo och min lillebror som är här på besök.

The End,
Johanna

Papa Roach - Metamorphosis!

Sitter just nu och lyssnar på Papa Roach nyaste album. Älskar det!
Jag får inte nog!

Här kommer en lista med deras låtar - chop chop - lyssna!


Jacoby Shaddix - sångaren!
The End,
Johanna

Lördag. - 19 december 2009!

Hej och god morgon!

Klev upp för en liten stund sedan. Tog en sovmorgon med min älskling.

Idag skall jag bege mig in till stan tills 12,55 för att hämta Terese väska. Hon far då vidare till sin pojkvän i Matfors. Under dagen vet jag inte riktigt vad som händer men ikväll skall jag hämta Terese i Matfors då hon skall sova här.

Får se om jag lyckas få med mig Mathias in till stan utan bilen då jag skall hämta väskan.
The End,
Johanna

Dagen!

Jag som skulle skriva med sedan. Jag menade inte efter så här lång tid utan jag tänkte skriva då jag var klar i tvättstugan vilket jag inte riktigt blev då Terese ringde till mig och frågade om hon fick sova här imorgon. Under vårat samtal hämtade mamma Terese och de for då till Sundsvall.

Jag fick ingen riktig förvarning av mamma utan jag fick veta av Terese. Hur som helst så tog jag med de torra och blöta kläderna upp till lägenheten. Hängde kläder i hela lägenheten, klädde på mig och tog mig en tallrik fil. Pernilla kom förbi. Strax efter kom mamma och Terese. Jag bjöd på kaffe och efter lite om och men begav vi oss ut till Birsta.

Det var alltså jag, mamma, Pernilla och Terese som for ut till Birsta. En mysig dag måste jag säga. Hoppas Madde kryar på sig så man kan träffa henne snart också.

Efter att jag kom hem tog jag mig en dusch och spelade Mario Bros Wii tills Mathias kom hem. Då blev det rester från igår, alltså tacos.

Mathias skall vara hemma och mysa med mig ikväll. På en fredagkväll. Blev lite chockad då han aldrig brukar vara hemma på fredagar men uppskattar det verkligen!

The End,
Johanna

Fredag. - 18 december 2009!

Hellu!

Då var det fredag. Det är alltså snart helg!

Denna fredag håller jag på och tvättar för fullt. Det är snart dags att gå ner och slänga in en till tvätt.

Det ryktas om att mamma skall komma in till Sundsvall idag. Får se om hon hör av sig eller om man är tvungen att höra av sig till henne.

Skriver mer sen!
The End,
Johanna

Godnatt allihopa!

Nu har Mathias och jag spelat lite Wii. Mari Bros Wii. Faktiskt riktigt roligt.

Nu skall vi ta och lägga oss. Mathias skall upp och jobba och jag skall upp och tvätta. Eller upp pch upp. Tvättiden börjar 11 men tänkte springa över till grovtvättmaskinen i grannhuset för att tvätta vardagsrumsmattan. Nu har den upplevt det mesta så det är dags att tvätta den.

Nu får ni sova så gott så hörs vi imorgon!
Godnatt!

The End,
Johanna

Men neeeeeeeeeej!

Vad frustrerad jag är. Jag ville inte att Andreas skulle åka ut! Dumma snusk-äckel-Rami. Åk hem ditt vider och ta med dig dina sjukt fula kläder!!


Aja, nu har jag släppt ut dessa agressionsångor. Eller ja, lite granna. Suck!

Nu skall jag trösta med lite Mario Bros Wii med min sambo som inte tycker samma sak som jag. Mathias + Rami = Bff:s?



Paradise Hotel-Andreas.

The End,
Johanna

Mätt i magen!

Åh, vad gott det var med tacos!
Tog ett litet tag dock efter att Mathias kommit hem innan vi kunde börja laga. Jag hade ju glömt en massa så jag var tvungen att fara och handla. Suck!
Men det gick bra till slut i alla fall och tur är väl det. Nu sitter Mathias och jag runda och goa i soffan.

Om en timme är det Paradise och jag är lite nervös. Jag vill att Andreas skall vara kvar!

Nu skall jag kika runt lite. Bland annat på andras bloggar efter inspiration. Jag är ju inne i gamet nu igen och då nu vill jag att bloggen skall se annorlunda ut.

The End,
Johanna

Hemma i värmen!

Nu sitter jag hemma i soffan framför ett gammalt avsnitt av one tree hill.

Mötet på arbetsförmedlingen var inte så speciellt givande som väntat men ett samtal som jag fick på bussen hem var glädjande. Ni får ta och hålla tummarna för mig nu.

Nu skall jag ta och plocka undan lite i kök och vardagsrum innan jag kryper upp i soffan med filten.
Hatar att vara förkyld, man har ingen energi alls. Allt tar mycket längre tid och allt är mycket jobbigare.

När Mathias kommer hem blir det till att laga tacos. Mums!
The End,
Johanna

Dumma förkylning!

Mathias ringde mig nyss då han har lunch. Jag tycker att det är mysigt att prata med honom.
Jag är ju förkyld, och inte lite heller. Dock trodde jag inte att det skulle vara jobbigt att prata. Jag har inte direkt haft någon att prata med nu på morgonen så jag har inte tänkt på det.

Mathias är så gó. Han tyckte att jag skulle klä på mig ordentligt så att jag inte skulle frysa.  Det är gulligt att han tänker på det.

Det är snart dags för mig att promenera in till stan. Hoppas mötet på arbetsförmedlingen ger någonting och hoppas jobbet kan fixa ett arbetsgivarintyg snarast möjligast.
Jag skall inte möta upp Madde som tidigare nämnt. Hon är sjuk så vi får ta det när hon mår bättre. Krya på dig!

Nu skall jag ta och borsta tänderna och göra mig klar.
Senare idag kanske det blir Birsta med Kicki.
The End,
Johanna

Torsdag. - 17 december 2009!

Hej!

Då var det torsdag. Ikväll är det alltså parceremoni på Paradise Hotel. Antingen så kommer jag bli tokarg eller så kommer jag bli riktigt nöjd. Det är större chans på första alternativet men hoppas starkt på det andra.

Imorse vid 09,30 fick jag ett sms av Mathias där han berättade att det är -15 grader vid hans jobb. Jag klev då upp för att se hur kallt det är här och det är -10 här. Hoppas att vintern är här för att stanna nu!

Idag skall jag till arbetsförmedlingen på något möte. Jag skall sedan förbi jobbet, eller ja, förra jobbet för att prata om ett arbetsgivarintyg som jag behöver för att få a-kassa. Hoppas allt stämmer så jag får det nu då.

Skall även möta upp Madde då jag fick med mig en hel del brev till henne från pappa. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske blir mys med min sötnos.
The End,
Johanna

Nu är denna underbara dagen över!

Sådär. Nu är jag ganska precis hemkommen. Sitter nu i soffan rödrosig om kinderna med min älskling.
Följde nyss med Pernilla halva vägen. Skönt med en kvällspromenad.

Denna dagen har varit underbar. Jag har haft det så roligt!
Det som är lite synd dock är att de tokigheter Pernilla och jag har för oss, aldrig fastnar på bild. Hade varit lite kul att ha kvar.
Jag kanske får leja en fotograf som är med mig dagtid? Skämtosido.

Vi for som sagt ut till Birsta. Tog bussen ut och det kändes bra. Det är så sällan jag åker buss nu. Sedan jag fick körkortet så har det blivit dåligt med det.

Mathias hämtade oss efter att han tränat. Vi köpte då med oss pizza hem och smaskade sedan i oss en hel del pringles. Eller ja, Pernilla och jag i alla fall.
Mathias fipplade med datorn och jag och Pernilla roade oss på andra sätt.

Klockan 21 var det Paradise. Blir tokig då jag ser det men kan ändå inte låta bli.
Jag tycker om Catja men det gör inte Mathias, han vill att hon skall åka ut. Vi gör inte så mycket mer än tycker olika. Ibland är det störigt men allt som oftast roar det någon, roar det inte oss så roar det någon annan.

Nu svamlar jag på om allt och inget och mina inlägg idag har varit lite halvt om halvt dåligt skrivna. Skall bättra mig. Förhoppningsvis är jag tillbaka på banorna igen.

Nu skall jag mysa på lite med min älskling innan sängen.
Godnatt!

The End,
Johanna

Då var onsdagen avklarad!

Sådär. Då har man gjort det som varit planerat för dagen. Trippen till Birsta och julklappsshopping.
Såg precis klart på Paradise Hotel.

Jag blir så grymt frustrerad över Rami-idioten. Att han orkar hålla på!

Nu är alla julklappar klara. Nu skall de bara slås in.

En jobbarkompis knäppte kort på Mathias i verkstaden idag. Min lilla tomtegubbe.

The End,
Johanna

Dags för Birsta!

Fick nyss ett sms av Pernilla att hon slutar om 20 min så skall strax ta och göra mig redo till att gå ner till stan.

Hon skall handla julklappar och jag skall försöka hitta den sista, till Terese. Jag har köpt till alla förutom henne. Det borde inte vara okej att fylla år så nära jul. Det blir liksom dubbelt upp. Missförstå mig inte nu. Jag missunnar na inget, jag unnar na så klart.

Läste igenom senaste meningen och såg att ni fick lite dialekt inbakad i meningen. Jag låter det stå kvar så.

Hur som helst så är det denna fröken jag skall till Birsta med ↓

The End,
Johanna

Scars och Maybellene I Hofteholder!

Jag vet att jag lagt ut den förrut och jag lägger ut den igen. Det finns ingen bättre låt. Jag älskar den!
Detta har varit min favorit länge och kommer nog alltid vara det.
Papa Roach - Scars. Njut!







Sedan så har jag en till låt som jag tycker om och inte får nog av.
Volbeat - Maybellene I Hofteholder

The End,
Johanna

Terese 14 år!

Idag är det din stora dag! Hoppas du får en toppen födelsedag, det förtjänar du!





Jag älskar dig och jag älskar allt knas vi gör. Vi har fina minnen ♥

The End,
Johanna

Onsdag. - 16 december 2009!

 Hellu!

Idag fyller min yngsta lillasyster 14 år så jag skall börja med att gratta henne. Grattis Terese på 14-årsdagen!

Sitter just nu nermyst i soffan med morgonrock och filt framför Jims Värld. Jag sitter här med min nästäppa, jippie...

Igår plockade Mathias upp mig vid 18. Han skjutsade då ut mig till Vilai där jag blev bjuden på middag och en hel del gotta. Hade en rejäl pratstund om allt. Riktigt trevligt!
Mathias hämtade mig 22,30.

Under dagen lagade jag en massa mat.

Imorse klev jag upp med Mathias och åt frukost. Vörtlimpa med julskinka som pålägg, MUMS!

Idag skall Pernilla och jag fara ut till Birsta. Jag hade råkat dubbelbokat in Kicki och Pernilla. Jag förtsår inte, jag lyckas alltid.

Snön ligger fortfarande kvar!

The End,
Johanna

Vad mysigt med all snö!

Vid klockan 13 promenerade jag bort på coop. Glömde ju köpa ägg och jag skulle garnera en julskinka så jag fick göra det idag. Har både ungsbakat den och garnerat den men väntar på Mathias innan jag smakar.

Det var inte det jag skulle skriva om så nu fortsätter vi.

Det snöade stora flingor och det var några centimeter på marken. Det var så mysigt att gå bort till affären.



..... Nej, nu kom jag av mig igen. Jag har så mycket funderingar nu så jag an inte koncentrera mig.
Jag skall försöka få till det så jag skriver lite oftare så jag kommer in på banorna igen.

The End,
Johanna

Ikväll skall jag till Vilai!

Nu skall jag slänga mig i duschen och göra mig lite fräsch. Sedan efter 12 blir det till att promenera ned på Mathias jobb för att hämta bilen då jag skall handla lite granna.

Vid 18 far jag ut till Vilai!

Känns fel att säga men sedan jag blev arbetslös fick jag ett liv. Detta kommer dock bara fungera några dagar till då jag kommer bli så sjukt rastlös!


Denna fröken skall jag till ikväll!

The End,
Johanna

Tisdag. - 15 december 2009!

God morgon!

Klev upp vid 9 då jag tänkte att jag inte kan sova bort hela dagarna. Nu sitter jag är med hosta och är täppt i näsan. Inte kul. Hoppas det är en snabb förkylning.

Igår tog jag sovmorgon till 10,40. Förde över musik på telefonen. Pratade lite i telefon med Mathias. Sedan bar det av ett varv runt Sidsjön. Skönt att röra på sig och det var riktigt mysigt då snön låg på marken.

Då jag kom hem ringde Mathilda så jag slängde mig i duschen sedan mötte jag upp henne på big boy då vi skulle hämta bilen på Mathias jobb. Vi for då ut till Birsta en sväng. Mathilda handlade klappar och efter det tog vi en fika.

Strax efter 16 var vi tillbaka på Mathias jobb. Mathilda och jag begav oss då hem till oss och spelade wii. Strax innan 18 kom Mathias och Anton hem. Vid 18 kom Mathias mormor och morfar och firade Mathias i efterskott. Efter att de for, skjutsade vi hem Mathilda och Anton. Efter det for vi på coop och handlade lite.

Innan Paradise satt vi klistrade framför 2½ men.


Idag ska jag åka ut till Ica Maxi och handla lite. Det blir nog ingen promenad med denna förkylningen.
The End,
Johanna

Söndag. - 13 december 2009!

Gårdagen var toppen. Angående överraskningsfesten som vi planerat sedan Mathias for till Skåne blev lyckad och Mathias blev chockad. Han fick massor med fina presenter och det var en hel del vänner där.

Idag for vi ut till lokalen strax innan 12 för att städa ur den. Efter att vi städat klar for Mathias, jag, Mathilda och Larsa på Max och åt. Gott och välbehövligt. Vi var sedan redo för att bege oss mot Gnarp.

Hämtade upp Terese i stan och sedan bar det av. Det blev tårta och firande hos pappa och efter det for vi till Carina och Mogge där vi blev bjudna på middag.

Nu har vi nästintill precis kommit hem och nu skall vi installera nintendo wii:t som Mathias fick av mig i födelsedagspresent.

Ikväll blir det Paradise Hotel innan sängen (om vi lyckas hålla oss vakna).

Bilder kommer. Kanske imorgon. Lovar inget.

The End,
Johanna

Mathias 20 år!

Grattis Älskling! ♥

Imorse klev vi upp vid 10 då vi skulle fara ut till systemet. Åt frukost sedan for vi ut, Mathias, jag och Martin.
Vi var där inne ett bra tag då Mathias skulle se vad som fanns. Lite ovant att ha med honom in men det kändes otroligt bra.

Anledningen till att vi for ut så tidigt var att hans mormor och morfar skulle komma ut men det blev visst ändrade planer.

I natt, eller imorse kanske jag skall säga, kom Mathias hem 6,10. Han skjutsade hem hans pappa och hade sig.
Då hankom hem myste han ner sig med mig på en gång vilket uppskattades.


Vid frukosten i morse kände jag mig jättedum då Mathias kläckte ur sig att nästa år vill han ha frukost på sängen. Jag är inte van sånt. Vi har aldrig gjort så hemma hos mig så jag tänker inte på det. Ska försöka tänka på det nästa år.

Ikväll blir det fest och då blir det till att tokfira Mathias!
The End,
Johanna

Imorgon fyller Mathias 20 år!

Förresten hörrni! Mathias fyller 20 år imorgon och då blir det fest!
Imorgon blir det till att fara på systemet och kan ni tänka er, denna gång behöver jag ej gå in ensam!
Min man blir vuxen!

The End,
Johanna

Fredag. - 11 december 2009!

Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen!

Jag tänkte skylla på att jag inte hunnit men det är inte riktigt sant då jag just nu går och är arbetslös. Jag skall alltså ha all tid i världen.
Det som är sant dock är att jag har haft så mycket att göra. Det har varit fullt upp.

Men nu är jag tillbaka!

Skall uppdatera lite om vad om hänt de senaste dagarma.

I tisdags var min sista dag på jobbet. Det gick bra att jobba men gick därifrån med en stor klump i magen och tårar i ögonen. Nu är jag fri från det stället och jag vet att jag klagat men jag har haft en daglig rutin. Jag har verkligen jobbat för min lön. Jag vill så klart ha ett jobb och hade så klart inte slutat om de inte stängt ner men jag behöver en ny start. Jag behöver börja om från början men vuxenvärlden/jobb.

I onsdags tog jag sovmorgon till 11. Klockan 12 var jag nere i stan och mötte upp Pernilla. Det blev julklappshandling för fulla muggar innan vi begav oss hem till mig. Lagade mat och tog det lugnt framför tv:n.

Igår promenerade jag till arbetsförmedlingen så att jag var där strax efter 10. Gjorde det jag skulle där. Svängde in en sväng på stan innan jag tog bussen bort till Mathias jobb för att ta bilen ut till Birsta då jag skulle luncha med Cattis. Jag som är så kräsen och skeptisk sköt dessa negativiteter åt sidan och provade en ceasarsallad som för övrigt var väldigt god. Jag hade lite svårt med dressingen dock. Sprang runt på Birsta och uträttade ärenden, for även till Ica Maxi för att handla lite.
Rensade avloppet i köket då jag kom hem och for sedan och lämnade bilen till Mathias.
Lagade mat så att maten var klar då Mathias kom hem och efter det så blev det soffläge innan sängen.

Idag har jag varit på Mathias farmors begravning. En mycket fin ceremoni med en underbar släkt.
Efter begravningen följde Linus och Martin med hit. Vi fyra (Mathias, jag, Linus och Martin) for ut till Birsta och handlade lite. Hem lagade mat. Det blev Potatis, köttbullar, prinskorv och sylta. I stort sätt ett julbord.

Nu sitter jag och tar det lugnt i soffan i väntan på att Linus och Martin skall komma tillbaka. Då blir det antagligen spelande eller film och chips.


Bjuder på en gammal bild på mig och GoSara! Hon var som en bebis!

The End,
Johanna

Päron och knäck!

Nu är det inte allför många timmar kvar innan jag skall ta bussen hem och äta toast. Eftersom jag inte äter mat på jobbet pga min mage som stressar upp sig för inget så passar det utmärkt med toast innan jag går och lägger mig. Gott är det dessutom.

Jag fick mitt betyg av min chef idag. Kände mig stolt då jag läste det. Jag blev riktigt glad!

Precis slängt i mig ett päron och innan det en massa knäck.
Idag innan jobbet mötte jag upp med Madde i stan då hon skulel ha pengar och jag skulle köpa knäck (skulle egentligen handlat det av hennes klass på julskyltningen). Riktigt goda var dem och jag kan inte låta bli att smaska på dem.

Jag tror att Mathias och jag äntligen bestämt oss över hur vi skall göra i jul. Vi lyckas göra de flesta nöjda och det är jag glad över.

Nej, nu skall vi försöka se till så att restrerande 3,5 timmar går fort.
The End,
Johanna

Tisdag. - 8 december 2009!

Hellu!

Då var det tisdag och min sista dag. Det kommer kännas konstigt att inte ha någonstans att gå. Förhoppningsvis så får jag ett nytt jobb snart men arbetsmarknaden ser inte dierkt ljus ut.

Igår efter jobbet hämtade Mathias mig. Vi for då hem och åt middag. Efter det for vi ut till Birsta och köpte presenter till Kicki. Vi begav oss vidare till Kicki där det bjöds på fika. Mycket trevligt! Hon hade fått många fina presenter :)

Idag blir det jobb 14-22. Hoppas det inte tokringer. Det får gärna vara rätt lugnt.
The End,
Johanna

Flickan som lekte med elden!

Denna film var faktiskt riktigt bra. Jag vet inte riktigt om den var bätre än ettan utan jag tycker nog att de är lika bra.

I denna film blir fröken Salander misstänkt för tre mord. Är det hon som mördat eller är det någon annan?

Ni måste se den.

The End,
Johanna

Måndag. - 7 december 2009!

Hej och godmorgon!

Då var det måndag igen då. Första dagen på denna vecka och min näst sitsa dag på denna arbetsplats. Eller egentligen är onsdag min sista men då jag är ledig på onsdag eftersom jag jobbade helgen räknar jag imorgon som min sista dag.

Det känns konstigt och jobbigt samtidigt som jag är lättad över att får komma härifrån.


Igår efter jobbet tog jag bilen bort på Coop. Handlade rostbiff bl.a. Till middag blev det vitlökskroketter, rostbiff och bea. Riktigt gott var det även fast kombinationen låter lite rolig.
Efter maten blev det till att se det senaste one tree hill-avsnittet och efter det knäppte Mathias igång Flickan som lekte med elden. Vid 22 började Paradise Hotel så då var det till att pausa filmen i 30 min. Kollade sedan klart på filmen.

Det blev sängen rätt sent men det gick bra ändå och jag somnade faktskt inte i soffan igår. Somnade som en stock på en gång så fort jag blundade i sängen sedan dock.


Grattis Christina Spjut på 20 årsdagen!! :)
The End,
Johanna

Julen närmar sig!

Det är inte allt för lång tid kvar till jul nu.

Den 12 december fyller Mathias 20 år. Den 13 december skall vi fara till Gnarp och fira Terese som fyller 14 år den 16 december.

Jag har knappt köpt några julklappar. Jag har köpt till Pernilla, Madde, mamma och pappa. Jag har några julklappar kvar alltså.
Inte nog med det så skall present till Terese och julklappar till mormor och morfar inhandlas innan helgen då de far till Norge och vi inte träffar dom något mer innan jul.
Jag tror jag kommit på vad jag skall köpa och det känns ju bra. Hoppas bara jag hinner inhandla dem.

Det är så roligt med Mathias presenter. Han brukar aldrig, aldrig, vara nyfiken men nu är han det så att han  håller på och spricker. Han försöker lura mig med massa frågor men jag tänker inte försäga mig.  Han skall få fundera och vara nyfiken till födelsedagen kommer.
The End,
Johanna

Söndag. - 6 december 2009!

God morgon!

Då var det söndag och jag sitter återigen på jobbet. Ser inte framemot denna arbetsdag över huvudtaget.


Gårdagen såg ut ungefär såhär:

Först var det jobb till 18,30. Mathias hämtade då mig. Det var meningen att vi skulle laga kött och potatiskroketter till middag men då Mathias hade rätt bråttom då han skulle skjutsa Viktor for vi bort på Max. Mathias skjutsade hem mig och for sedan.

Mathias kom hem någon timme senare. Allex, Jacqueline, Fredrik, Sundberg (?) och Matte Berglund kom bort.
Kvällen var riktigt trevlig. Det blev dock en hel del högljudda diskussioner. Roligt hade vi i alla fall. Man träffar inte Allex och Jacqueline så ofta av någon anledning.

En toppenkväll/natt blev det i alla fall. Jag gick och lade mig strax innan 6 om jag minns rätt. Jag vet att jag borde ha gått och lagt mig tidigare med tanke på att jag skall jobba idag men jag kunde inte riktigt slita mig. Det är inte ofta det blir sådana här kvällar.

Tack för igårkväll!

Ikväll efter jobbet blir det toklugnt för min del. Sängen tidigt.

Jobb 10,30-18,30.
The End,
Johanna

Lördag. - 5 december 2009!

Hej och godmorgon!

Då var det lördagmorgon och de flesta av er sover.
Själv sitter jag på jobbet. Rätt okej hittills men det kan vara för att jag inte börjat ännu.

Igårkväll hämtade Mathias mig efter jobbet. Vi for då bort till Coop och handlade lite granna. Mathias for ut till Makke strax efter 20. Då knäppte jag igång idol och jag tycker att det inte är mer än rättvist att Tove åkte ut.

Kollade ikapp på Paradise Hotel innan omröstningen i idol. Efter det gick jag och lade mig.
Mathias kom hem strax efter 4.

Nej, nu blir det jobb 10,30-18,30
The End,
Johanna

Nej, jag vill inte!

Här sitter jag på jobbet med magsmärtor, yrsel och misstänkt feber. Jag mår inget vidare alls. Fy!
Bara detta inte blir värre nu för jag skall jobba helgen. Need the money!

Efter jobbet kommer Mathias förbi och plockar upp mig. Vi skall då fara på någon affär och handla lite gotta. Det glömde jag igår.
Får se vad jag gör. Kanske kikar ikapp på Paradise Hotel men efter det då? Slå igång en film?
Det hinner jag fundera ut.

Lite mer än två timmar kvar!
The End,
Johanna

Fredag. - 4 december 2009!

Hej och godmorgon!

Då var det fredag. Dock får jag inte ritkigt helg då jag jobbar helgen men jag skall göra det bästa av den ändå.

Igår tvättade och städade jag. Jag rensade t.o.m garderoben. Nog för att det inte blev så mycket som jag rensade ur då jag har jättesvårt för att ge bort saker, men lite blev det i alla fall. Får se hur länge den är städad.

Efter att Mathias tränat hämtade han upp mig. Vi for först bort och hämtade ut ett paket på Ica Sidsjö. Efter det begav vi oss ut till Birsta. Mathias fick tag i alla julklappar han skulle köpa och jag köpte ingen. Dels så kollade jag inte så noga då vi skulel hitta till Mathias sida men av det jag såg så var det inget som föll mig i smaken. Jag vet inte vad jag skall ge till min familj.

Efter Julklappshandlingen blev det Max till middag. Jag fick bacon på min maxburgare (!), äckligt avr det! Efter maten blev det mathandling på Ica MAxi. På hemvägen for vi förbi Pernilla en sväng innan det blev soffan och sängen.

Ikväll får vi se vad som händer. Jobbar 9-18.

The End,
Johanna

Torsdag. - 3 december 2009!

Hellu!

Då var det torsdag. En dag kvar till helg, jobbhelg.

Igår efter jobbet gjorde jag inte så mycket. Tog bussen hem och gjorde ordning toast till mig och Mathias.
Vi gick och lade oss i stort sett på en gång.

Imorse klev jag upp med Mathias strax efter 6 då jag hade tvättid klockan 7. Jag var klar 10. Under tiden har jag kollat på Vakna med the voice och Paradise Hotel. Ikväll är det parceremoni. Får se om jag och mathias hinner hem till den.

Nu skall jag städa och efter det ta en dusch. Vid 18 Hämtar Mathias upp mig. Då far vi upp till Ica Sidsjö och hämtar ut ett paket. Efter det blir det julklapps- och mathandling.


Det här var min älskade Isac. Favoriten! Ser ni inte vad fin i färgen han är?
The End,
Johanna

Onsdag. - 2 december 2009!

Då var det 10 dagar kvar tills Älskling fyller 20 och jag vet någon som räknar ner.

Igår var det jobb till 21,30 som sagt. Efter det tog jag bussen hem. Gjorde ordning en toast och satte mig framför tv:n tills Mathias kom hem. Då blev det sängen.

Nu på morgonen har jag inte gjort mer än att tagit sovmorgon till 10 och kollat på mtv.

Nu sitter jag på jobbet och skall strax börja jobba. Dagens pass: 12-21.
Imorgon är jag ledig som tur är och då blir det till att tvätta, springa en sväng på stan och efter att Mathias tränat blir det Birsta.
The End,
Johanna

Bara en massa trams!

Nu har jag lite mer än två timmar kvar av detta arbetspass.
Denna dag har gått sakta men ändå inte toksegt. Rätt okej.

Imorgon väntar ett till skitpass. Närmare bestämt 12-21. Inte ett dugg glad över det men det får gå. Jag är ju ledig torsdag så.

Efter jobbet tänker jag ta bussen hem och slänga mig i soffan med en toast. Mathias är ute hos Viktor så han är antagligen inte hemma så skall vänta på honom innan jag kryper i säng.


Det är detta jag menar då man skall skriva flera inlägg om dagen. Det blir bara en massa trams.
The End,
Johanna

Tisdag. - 1 december 2009!

Första dagen i december. Nu är det inte långt kvar till jul!
Hoppas snön hinner komma också.

Igår efter jobbet mötte jag upp Pernilla i stan. Vandrade där en sväng innan vi begav oss till Hemköp och sedan hem till mig. Hemma hos mig blev det middag, prinskorv och mos.

Under kvällen satte vi fram ljusstakar och bytte till julgardiner. Riktigt mysigt blev det.
Kvällen avslutades med Paradise Hotel. Efter det skjutsade jag hem Pernilla och det blev då sängen.

Nu på morgonen har jag dammsugit och plockat undan. Imorgon blir det antagligen tvättning inna jobet klockan 12.

Nu blir det jobb 13-21.30.

The End,
Johanna

RSS 2.0