Onsdag. - En hyllning!

En hyllning till den person som satt fast min plånbok i brevinkastet. Jag var så klantig att jag antagligen tappat den här utanför någonstans. Ett stort tack till dig som lämnade min plånbok, och dessutom inte tog någonting alls från den.
The End,
Johanna

Tisdag. - Besök av Kalazo!

Kom precis hem igen. Gick med Kalazo en bit så hon slapp gå hela vägen hem ensam. Det är skönt att röra på sig också. Hade jag inte vart så seg av mig hade jag vart ut och gått oftare.
Efter att jag slutade idag gick jag in på Clas Ohlson och köpte en skarvsladd till Mathias som vägde bly. Mötte upp med Kalazo utanför hennes skola, sedan bar det väg hem till mig. Mötte Mathias i dörren typ. Han skulle iväg på hockey. Mos och knäppkorv blev det till middag. Efter middagen beställde vi kläder från Ellos. Dom har fått mycket bättre kläder sedan dom slog ihop med Josefssons. Sen är det så att jag älskar att skicka efter kläder.
Efter det blev det Mario Kart, så klart och godis ;)

Fick sällskap av Isa i telefonen typ hela vägen hem. Trevligt.
Nu tänkte jag plugga lite teori och vänta på Mathias.

Love ya!
The End,
Johanna

Måndag. - Mysmiddag!

När jag kom hem idag stog det en snygging med skjorta i köket. Han gjorde maten och allt. Kött, potatisgratäng, Haloumi och bea.sås. Mums! Jag har världens bästa pojkvän/fästman/sambo. Helt klart, utan tvekan <3

My Love<3
The End,
Johanna

Söndag. - Två år!

Idag har jag och Mathias vart tillsammans i 2 år. Och mer blir det <3


Igår hade vi besök av Agge som stannade sent in på natten. Trevligt sällskap måste jag säga :)
The End,
Johanna

Lördag. - Sov ut!

Äntligen har man fått sovit ut. Ingenting att kliva upp för. Bara för det har grannen hållt på och borrat lite nu och då. Men det gick ändå.

Som jag skrev igår jobbade jag till 17. Skönt att vara tillbaka. Satt i kassan 15-17 och det var folk hela tiden. De sista 5 minuterna hade jag tur och kunde sätta mig ner och varva ner lite. Bussen hem. Väl hemma blev det Mario Party. Och inte lite heller. Låter som små nördar men det är så kul. Igår var Mathias min tappre medspelare :)

Idag kommer Agge förbi vilket jag ser framemot :)
The End,
Johanna

Fredag. - Anthill!

Kom nyss hem från körlektionen och lite teoripluggande. Det går bara bättre och bättre med både körningen och teorin, och det är väl tur det.

Hade först körlektion igår. Vid 11,30 kom Kalazo förbi och det blev Mario Party 2 spelande. Ingen av oss vann så som vanligt blev vi sura på spelet. Med en förlust bakom oss gick vi bort till Coop Extra och handlade massa gosaker. Väl hemma igen bakde vi kladdkaka. Åt den med glass. Hur gott som helst var det. Lyxade på med pizza till middag efter att Mathias kommit hem från jobbet. Kalazo och jag gick över till huset mittemot. Hon solade solarium och jag hittade någon power rider som var askul. Tillbaka till lägenheten och Mario Kart 64 började spelas. Först Kalazo och jag men Mathias hoppade in sedan. Följde med Madde en bit på vägen. Sedan blev det sova.

På väg hem från Coop Extra ringde Anthill. Jag fick tjänsten jag sökt!! På måndag börjar kursen. Hur bra som helst!!!

Nu tänkte jag snabbläsa igenom lite blogga innan det är dags att bege sig mot Coop Nära och jobba.
Trevlig helg!

The End,
Johanna

Onsdag. - Telenor!

Nu tar jag en paus i mitt teoripluggande. Telenor ringde mig nyss och berättade om sitt erbjudande. Jag kan inte rå för det men det låter jätte intressant. En superglad person som inte var omöjlig alls. Jag blir jätteosäker när sådant här sker så jag tackade nej. Eller jag sa att jag måste prata med min sambo för i sånna fall vill jag att vi har lika. Jag blir så förvirrad och frestad när man pratar med dom. Samtidigt är det det som är meningen I guess.
Ja, hur som helst. Behövde skriva det bara.

Nu ska jag fortsätta plugga teori så att körkortet blir klart någon gång. Innan 16 april så, legget går ut då.
The End,
Johanna

Tisdag. - Trööött!

Varför ska Mathias och jag envisas att vara uppe så länge hela tiden för? Så onödigt och man blir så trött på morgonen. Störigt, jajjemen.
Klev upp med Mathias imorse som vanligt i alla fall. Dukade fram frukost, knäppte på tv:n och 5:an, the voice. Bytte om till jeans. Begav mig in mot stan. Joxade på, handlade lite på Esplanad. Sedan hem. Nu har jag plockat ordning i köket och tagit mig en tallrik fil med müsli och en banan. Intresting, o ja.

Igår eftermiddag kom Carina, Mogge, Lukas, molly och Herbert förbi en sväng på en fika. Slö som jag är hade jag inte bakat utan köpte kubb och singoalla i stället. Men det uppskattades i alla fall.
Vi fick två blommor i present. Kan säga att det behövdes verkligen. Jättefina. Nu står dom så fint i vardagsrumsfönstret.
Alla fastnade framför nintendo 64 och Mario Kart medans kaffet bryggades. Det var riktigt mysigt och trevligt att dom kom förbi. Hoppas det blir fler gånger.

Ikväll blir det jobb, 17-21,15.
The End,
Johanna

Söndag. - Jobb idag!

Igår var vi i Gnarp hos Mathias pappa och Carina. Riktigt trevligt var det.Runo och Sif var där, Mathias farmor och farfar. Var ett tag sedan man träffade dom. Åt middag, hur gott som helst var det. Efterrätt och grejer också. Umgicks och hade det mysigt. Mathias, jag och Mathilda for mot Sundsvall 22,30.Skjutsade Mathilda sedan for vi hem. Makke kom och lite mer folk. Folket åkte, Mathias och Makke var kvar. 2,30 fick de för sig att det skulle på krogen. Så de for och jag gick och la mig. 4,25 kommer dom hem. Typ jättefulla. Pratade hur högt som helst till typ 6,30 då jag inte kunde sova längre till oväsendet. Satt med dom i köket till 7, sedan fick dom lite vett och gick och la sig Den tiden brukar jag kliva upp med Mathias så jag hade lite svårt att somna om. Klev upp, städade, dukade fram frukost och grejer.
Det var meningen att Carina och Mogge skulle komma förbi idag men dom hinner inte komma innan jag börjar jobba kl 14. Men dom kommer imorgon ist :)

Nu ska jag strax byta om till jobbarkläderna. 13 måste jag börja bege mig mot bussen. 
The End,
Johanna

Fredag. - Eller egentligen lördag!

Klockan är nu efter tolv. Mathias har äntligen somnat. Alla andra nätter den här veckan har jag somnat och han suttit pigg framför tv:n till sena natten. Ikväll är det ungefär tvärtom. Mina ögon vill stängas hela tiden men ville skriva först.

Jobbat idag, gick bra. Lite trögt. Mellan 16-18 var det hur mycket folk som helst. Vi hade våra två kassor öppna ändå hade vi kö halva vägen till chipsen. Roligt var det i alla fall. Jobbade med Annelie. Kul hade vi. Mathias och Makke kom in strax innan vi stängde. De var nämligen så snälla och hämtade mig. For bort till Victor i typ 10 sekunder, sedan bar det av hem. Chips, någon film på 3:an. Dödligt vapen 3 tror jag det var. Makke fick hämtning. Då hämtade jag semlorna jag köpte idag. Mums! Sedan har jag spelat medans Mathias bara legat och sett söt ut. Nu ska jag ta och krypa ner med honom.

Imorgon ska först Mathias på jobbet. Inventera. Han börjar 7. Vad surt. Men det gör ju så att vi hinner med Gnarp imorgon så det är något bra med det också :)

Gonatt!
Sötnos! <3
The End,
Johanna

Fredag. - Städning idag!

Hade tur och fick jobba i onsdags och torsdags. Ska jobba idag också fast idag börjar jag inte förrän 16. Skönt att få sova lite på morgonen tänkte jag men det gick inge vidare. Vaknat och kollat på klockan hela tden. Som vanligt kliver jag upp och äter frukost md Mathias men jag brukar lyckas somna om igen efter det.

Idag har jag tänkt städa och plocka. Det har jag sagt länge, det vet jag men det är såå tråkigt. Eller det är väl inte tråkigt. Det blir väl aldrig klart, det är det som är så störigt. Men får se sedan vad jag lyckats med.

Imorgon bär det av till Gnarp. MIddag hos Mathias pappa med familj. Imorgon är Carina hemma också så man får träffa henne. Om jag förstått det rätt så kommer Mathias farmor och farfar också. Mysigt.
The End,
Johanna

Måndag. - God Morgon!

Ja, god morgon allihopa. Klev upp med Mathias i morse, alltså klockan 6. Det var någon som var glad över att vara frisk så han kunde gå till jobbet. Man blir så glad i hela kroppen när han är glad. Längtar också tills jag jobbar. Går i taket hemma för att det är så mycket att göra. Sen att det är roligt att jobba gör ju att man helst vill vara där hela tiden.

Igår hade vi tvättid. Mathias och jag tvättade tillsammans för första gången. Annars brukar jag tvätta när Mathias jobbar. Gick bra i alla fall, tog sin tid kan jag lova. Hade ju lite som behövdes tvättas efter influensan som jag hoppas vi slipper nu. Mellan tvättiderna satt vi och spelade super nintendo-spel på datorn. Hur kul som helst.
Ja, idag blir det väl hopplock här hemma I guess.
The End,
Johanna

Lördag. - Gnarp!

Jag klev upp vid 12. Sömntutan min sov lite längre. Meningen att vi skulle åka och hälsa på Rickard och Vilai idag så jag var lite smått stressad över att tiden skulle rinna iväg och att det skulle bli sent. När vi väl fick igång kvicksilvret som står här utanför och ser allmänt snäll ut for vi ut till Birsta och Biltema, även en sväng på Willy:s. Blev inget Rickard och Vilai. Istället for vi ut till Gnarp, Åckne. Hälsade på Mathias pappa. Mathilda, Anton var där och Lukas och Molly dök även upp så man fick träffa dom. Riktigt roligt var det. Var ett tag sedan och ärligt har jag faktiskt saknat dem. Synd att Carina inte var hemma. Men hon kommer hem nästa vecka så då får man träffa henne. Längtar. Tycker om familkjen i det stora gröna huset i Åckne.


Du ska bara veta hur söt du är när du sover! <3


The End,
Johanna

Fredag. - Då var det helg igen!

Äntligen har influensan valt att lämna kroppen. I alla fall börjat. Mathias börjar också bli frisk. Skööönt,

Var ut med Kicki till Birsta idag. Hittade massa nödvändiga saker. Hålslagare, till alla herrans papper som flyger omkring. Häftapparat, även till dem. Febertemp, bättre sent än aldrig. Gardiner till vardagsrummet, Nu är det mycket ljusare här inne,  Känns hemtrevligt med tanke på att det är mörkt ute och vi har lite glest med lampor. Riktigt trevligt var det och behövligt. Inte vart ut bland folk på vet inte hur länge.
Lite ovant att det är tomt på folk också. Speciellt nu när det är fredagkväll,

Mathilda, förlåt för att jag smittade dig med min dunderförkylning.

Love you so much babe!!!
The End,
Johanna

Måndag. - Lika dant!

Trodde det skulle vara en förkylning som släppte snabbt och en feber som gav upp. Men icke, nu är man inne på fjärde dagen. Smittat Mathias har jag gjort också. Usch!

Idag har det vart mest säng och film.
Mathilda och Anton sov över här mellan lördag och söndag. Nette kom förbi på lördagkvällen. Trevligt var det den stunden jag var med. Linus och Martin sov över här i natt. Mathias kom och la sig efter 6 imorse. Och nu har han somnat sött bakom mig.

Undra när Kalazo ska hämta sin stereo mamma tog med hit?
The End,
Johanna

Fredag. - Sjukling nr 1!

Här sitter man nermyst i soffan med världens mysigaste. Mathias och jag for ut till Birsta. Hanldade mat och annat gott. Såklart blev det ikea också ;)
Hur som helst. Nu vet ni det. Nu ska jag fortsätta mysa med Mathias som har passat upp på mig hela dagen. Hoppas alla sjukdomsbakterier försvinner snart så man kan leva som vanligt :)

Älskar dig Mathias Eriksson! <3
The End,
Johanna

Onsdag. - Eller ska jag säga torsdag?

Fortfarande inte i sängs.. Klockan är 7,03 och jag Mathias och Makke är fortfarande vaken. Orkar inte ens berätta om dagen. Hur bra som helst i alla fall. Bättre än förra räcker :)
The End,
Johanna

RSS 2.0