Måndag. - 30 mars 2009!

Vilken helg! Har hunnit med allt och lite till. Fredags fick ni kort och gott, nu lördag och söndag.
Lördagen tänkte jag att vi skulle sova länge men det blev inte så mycket längre än till 10. Poade på till strax innan 13. Då for jag och hämtade Kalazo och for ut till Birsta. Mot min förvåning träffade vi på Bananer i pyjamas. Kikade runt lite, Hittade inget. Handlade lite åt Mathias för kvällens blivande bravader. Skjutsade hem Madde vid 15,30. Hem , tacos. Tog det lugnt och kollade på Yes man. Helt okej film, lite ful.

For till Kicki senare på kvällen. Pratade en hel del. Kicki fick det att klarna för mig lite mer gällande bloggfix. Hade det roligt och umgicks till kring 3 då det var dags att bege sig. Hämta Mathias i Sörberge. Men han hade inte festat klart så han skulle inte hem. Aja tänkte jag och for ut till Timrå. Blev mött där av någon + Mathias. Hängde med till Sörberge där det skulle bli en snabb visit men det blev det inte. Folket drack bara mer och mer. Jag less, ville hem och sova. Sur, grinig. Klockan 6 någon gång. Äntligen! Började få med mig folket hem. For till Fagervik och släppte av någon. Sedan mot stan, Shell, mat sedan hem och sooova! Vaknade 10,30 av ett samtal från mamma. Kunde inte somna om så klev upp och duschade. Sedan ett försök med att fixa bloggen.

Kalazo kom förbi. Mathias, Makke, Kalazo och jag begav oss till Ljusta för att skjutsa hem Makke. Sedan Granloholm för att hämta Terese. Sedan Gnarp. Släppte av Mathias i Åckne. Vi vidare mot mamma. Lämnade dom, for till Åckne igen, Mathias pappa. Umgicks, pratade, åt middag. Kollade på La Ink. Poade på. Hämtade Kalazo, skjutsade hem Pernilla sedan begav det sig tillbaka till Sundsvall. Tv sedan sängen.
The End,
Johanna

Lördag. - 28 mars 2009!

Hello everybody! Lördag och helg. Händelserik kväll/natt igår. Var överallt och ingenstans. Pato fyllde som sagt 20 igår så det var firande för honom. Visst var det folk men jag hade förväntat mig mer. Fart var det i alla fall. Den slutade som alla andra fester slutade.

Jag kom hem från jobbet, hoppade in i duschen. Mathias och jag for till Max, middag, sedan vidare till Nette. Satt där och hade det allmänt trevligt. Skulle sedan fara till festen. Blev som en tävling och jag vann, mohaha! Var där ett tag sedan for jag in mot stan för att först skjutsa Mathilda och hennes kompisar till granloholm. Vidare mot stan för att träffa Agge. McFlurry! Var med henne ett tag sedan tyckte jag att det var dags att bege mig tillbaka till festen. Skjutsade hem Nette och Makke. Sedan begav det sig till stan igen, lämnade av Linus sen var det hem och sängen.
Tyckte jag lyckades bra som chaffis iaf!
The End,
Johanna

Fredag. - 27 mars 2009!

Nu har snart hela dagen gått. Lite drygt 2 timmar kvar av min arbetsdag och det kommer bli skönt att gå härifrån och veta att jag är ledig imorgon och på söndag. Alla andra dagar i veckan räknar man bara ner till helgen, eller egentligen till den dagen då man är ledig då jag jobbar helg ibland.
Skönaste schemaveckan jag har/kommer ha är veckan innan påskhelgen. Bara dagtid. Då blir jag människa igen och kan umgås och hitta på saker hela veckan. Skööönt! Nog för att det är ett tag tills dess.

Är så trött. Känns som jag somnar sittandes med en kund i telefonen. Ikväll blir det red bull i massor. Önskas i alla fall. Ser faktiskt fruktansvärt mycket framemot att köra ikväll. Tycker det ska bli roligt. Lär bli nå tok bara därför, det brukar bli det då man planerar något.

Hmm.. när tog jag min rast?
The End,
Johanna

Fredag. - 27 mars 2009!

Hej! Nu är det äntligen fredag. Nog för att jag sitter på jobbet nu och inte slutar förrän 18,30 men känslan av att det är sista dagen att jobba denna vecka känns hur bra som helst. Ska bli så skönt att komma hem och känna att imorgon får jag sova hur länge jag vill. Nog för att hur länge jag vill är senast 11 för mig då jag är sämst på att sova länge men och andra sidan så hinner jag göra mer utav dagen.

Idag fyller Pato 20, grattis! Ska bort till honom ikväll. Jag är chaffisen. Lär vara där ett tag, inte så länge dock då jag inte känner de som är där. Mathias, Pato och Makke, tummen upp vad många. Blir att möta upp med Agge sedan så ska hon få hänga med på en sväng. Så länge jag hittar tillbaka till kvällens target så ska nog allt gå bra. Har inget bra "Ljustalokalsinne".
Nu är rasten slut. Kanske skriver mer sedan.
The End,
Johanna

Onsdag. - 25 mars 2009!

Hej! Kom hem för en stund sedan. Klev upp strax efter 8 imorse. Städade undan lite och begav mig sedan till Ica Nära Sidsjö för att hämta ut min telefon. Hem, åt frukost och gjorde mig klar. Agge kom förbi och hämtade upp mig sedan begav vi oss mot åkersvik där vi mötte upp Bettan. Vidare till Altinska och hälsa på folket där, gamla lärare och sådär. Blev där ett tag, bjöds på fika.

Fick skjuts av Agge hem efter det. Både Agge och Bettan kom in en sväng för att se lägeheten. Bettan har ju inte vart här innan. De for nyss vidare och det är strax dags för mig at bege mig mot jobbet. Haft det riktigt trevligt!
The End,
Johanna

Tisdag. - 24 mars 2009!

Som ni ser håller jag på och fipplar med min blogg. Det är strax dax att bege sig mot jobbet så den får se halvfärdig ut + att jag har fastnat.

Vill inte till jobbet idag, vill inte jobba till midnatt. Det är inge roligt och det är bara läskigt.
The End,
Johanna

Tisdag. - 24 mars 2009!

Tisdag, andra dagen på veckan. Solen skiner och snön ligger vit på marken. Ser riktigt mysigt ut. En blandning mellan varmt och kallt. Det är ungefär som på sommaren, då solen skiner och vinden blåser fast både värmen och kylan är flera grader varmare.

Idag jobbar jag 15-00, långpass. Hoppas det inte är jag som måste larma. Nu har vi nya lokaler och jag har inte den blekaste om hur man gör.

The End,
Johanna

Måndag. - 23 mars 2009!

Godmorgon! Då snöar det förfullt ute igen då. Trodde att det var dags för vår då snön smällt bort från vägarna. Men inte då. Jag glömde totalt bort att "övergången" till våren är så här. Lika störigt varje gång då man får känslan av att snart är sommaren här.

Fredagen var en mycket rolg dag. Hann med allting förutom Birsta för att kolla på telefonen. Kalazo och jag kollade på tv och film och spelade en massa musik hela kvällen. Mathias undrade om jag ville skjutsa fredagnatt så visst tänkte jag, det blir väl inte så sent. Hah, efter 4 kom vi hem. I alla fall. Kalazo och jag knäppte på Jalla Jalla och myste ner oss i soffan. Skafötters, hon med täcke jag med filt. Klockan rann i väg och blev efter 2, nästan 3 innan de ringde. Kalazo och jag släpade oss upp för att sedan bege oss till Max och folket. In med folket i bilen sedan bar det av till bredsand, släppte av Alex och Jacqueline och sedan Matte Berglund. Tog en liten extrasväng, sedan var dte hem och sova.

Klev upp 8,30 med Kalazo på lördagen då hon skulle iväg och kolla på när Jimmy hade match. Kunde sedan inte somna om igen så poade på lite och slog in Vilais present. For till Vilai. Mathias tog bilen och for vidare. Gav presenten och blev bjuden på tårta. Umgicks och pratade ikapp lite. Måste dit något mer snart. Hem, sedan kom Mathias syskon. Mathias skulle vara barnvakt. De myste ner sig i soffan alla fem så jag begav mig till Kicki. Kollade på One tree hill och Twilight. Helt okej film måste jag säga. Störigt att man inte förstog slutet. Hade roligt som alltid. Hem och sova.

Söndag blev en mysdag. Tv, film, tv-spel. Kalazo och jag tog en promenad. Min magvärk tog fart. Dags att bege sig hemåt. Mötte Pernilla vid pressbyrån. Pratade med henne sedan begav det sig en snabbis till Kalazo sedan hem.
Idag blir det jobb, dagtid, äntligen, 9-18!
The End,
Johanna

Fredag. - 20 mars!

Godkväll! Jag vill informera er om att det vart en händelserik fredag. Klev upp 6,20 imorse med Mathias. Sorterade tvätten, Kalazo klev upp och hjälpte mig bära ner. Hon begav sig till sidsjön för friluftsdag. Tvättade tills hon kom tillbaka. Då blev det en dusch för mig och tv för att varva ner. La musica i massor! Mathias kom hem, middag. Beställde en mobil. Kalazo och jag for till våran gamla granne. Hon ville klippas och klart jag ställde upp. Fick lära oss ett ffint nytt ord; ralv. Jo ni, Lucas på fyra år kan han. For vidare till kvantum i Nacksta för att ta ut pengar åt herrn här i huset (lägenheten). Skjutsade Kicki, Mathias och Josef till bowlingen.

For sedan vidare för att köpa godis. En sväng på alnö. Aldrig kört på alnöbron så fick en fixidé så det bar av till Alnö. Över Korsta på vägen hem. Singing bee, det sista av let's dance och sedan slutet på hundtricket. nu musik och ett stort överlyckligt leende över blivande mobilen.

Måns Zelmerlöw - Hope and glory (acoustic),
http://www.youtube.com/watch?v=dczIuu_mLLw
The End,
Johanna

Fredag. - 20 mars!

Hellu! Vill börja med att inleda inlägget med ett Grattis till Vilai på födelsedagen!
Är ledig idag. Har fått långhelg. Känns riktigt skönt och behövligt. För min skulle och för tvättens skull. Berg av tvätt. Eftersom det är så tråkigt att tvätta drar jag gärna ut på det så gott det går.

Kalazo och jag for ut till Birsta ígår en sväng. Poppade musik så det stog härliga. Köpte glass på jamjam och gick och myste på med den. ÖoB och sedan storhandling på Ica Maxi. Efter det for vi hem till henne och hämtade grejer då hon skulle sova över. Samma sak ikväll. Fast vet inte ännu vad vi ska hitta på riktigt. Vi lär komma på något.
Mathias ska på en reunion av sin gamla klass eller vad jag ska kalla det. Låter hiskligt kul.

The End,
Johanna

Onsdag. - 18 mars 2009!

Hej och god morgon! Nu sitter jag här igen. Legat knepigt på kudden så nu har jag asont i örat. Mjukare öron tack!

Mathias kommer hem på lunch strax efter 11,30. Skönt att få träffa honom lite också då han jobbar dag fem dagar i veckan och jag jobbar mest kväll nu. Känns som vi aldrig träffas. Kommer inte träffas så mycket i helgen heller då han ska iväg och bowla eller var det var med gamla klassen på fredagen och vara barnvakt åt småbrorsorna hans på lördagen. Jag ska ägna mig åt Kalazo på fredag och på lördag tänkte jag svänga förbi Vilai så hon får sin födelsedagspresent.

Blir helt knas av att jobba kväll. Jobbar till 21 ikväll. Suck! Fast ska i och för sig vara glad över att ha ett jobb. Vilket jag är egentligen, riktigt glad för det är jag.

The End,
Johanna

Tisdag. -17 mars 2009!

Morning! Vidrigt trött är vad jag är men det är ingen mening att jag går och lägger mig igen, Blivit väckt två gånger redan och jag drömmer bara mardrömmar. Drömde att Mathias sa först att han alltid vill att det ska vara vi. I nästa sekund dumpar han mig. Och det värsta är att det finns ingen orsak till det. Han vet inte varför. Och jag försöker så klart få ur honom varför. Det måste finnas en orsak, man dumpar ingen sådär. Men det gjorde han. Sen gick han och levde rövare. Usch, vilken jobbig känsla. Det har vart min natt och morgon i alla fall. Jag har kämpat för att få tillbaka honom. Vaknade då det tokplingade på dörren. En gubbe som skulle besikta och se så det inte är vattenskada kom hit. Tack vare han så fick jag aldrig tillbaka Mathias. Så länge jag inte sanndrömmer är det helt okej.

Kom ju på vilken telefon jag vill ha. Kommer hem och berättar det för Mathias. Det första han säger -"Men den är dålig". Jahapp, då vart det inte den. Antagligen slår den av och mongar sig med kontakterna. Ska jag aldrig införskaffa mig en telefon? Det är är ju tröttsamt. Så här är det alltid då jag kommit på vad jag vill. Pang, bakslag! Får leta vidare helt enkelt.
The End,
Johanna

Måndag. - 16 mars 2009 the 2nd!

Hellu! Sitter på jobbet nu och mest bara väntar på samtal. Noll i kö och det har det vart nästan hela tiden sedan jag började 15,30. Vet inte vad det är för fel men något fel är det. Slutar om lite mindre än två timmar. Ska bli skönt att komma hem och mysa ner mig med Mathias.
I  love it!

Sitter och funderar lite på hur jag vill ha min blogg. Jag tror att jag vill ha den enfärgad. Inte vit utan den färgen jag har nu minus det röda på sidorna. Presentationen vill jag ha kvar på höger sida. Röd text och en fin header som det så fint heter. Kommit en liten bit på väg i alla fall. Blir lite småtrött på mig själv. Jag har fått för mig att jag vill göra en ny blogg då jag vill att min blogg ska vara perfekt och mina inlägg är allt ifrån perfekta. Det som står i dem struntar jag i men fet stil här och fet stil där. Vad har jag tänkt på när jag skrivit? Tröttsamt!

Funderar också över vilken telefon jag vill ha. Har fastnat för Mathias telefon. Så avis på den. Fast jag vill inte ha en svart. Jag har haft en vit telefon i över 1½ år och jag saknar den vita. Nu lånar jag en mörk och det känns inte som jag. Pratade med Kicki att hennes fanns i vitt och att hon inte vill ha det. Det var då jag började fundera. Jag vet att den inte kommer vara vit länge men jag är heller inte en som gillar svart. Svart är fint men det är inte jag, det känns inte som jag i alla fall. Mathias tycker mer att jag ska köpa mig en värsting men jag vill inte ha det. Jag har en knepig förväntan på min blivande telefon. Att det inte ska låta då jag sms:ar. Hatar när det knäpper hela tiden. Känns som jag stör hela tiden. Aja, får se hur det blir.

På torsdag funderar jag på att träna igen också. Får se om det blir med Isa. Hade vart trevligt men vi hinner någon annan dag också. Har ju precis börjat. Då kan jag ju inte sluta ;)

The End,
Johanna

Måndag. - 16 mars 2009!

God morgon! Nu sitter jag här igen. Lite tidigare än igår. Börjar inte förrän 15,30 men har en bokad tid 9,10. Slutade 00 igår. Var helt själv på jobbet mellan 23 och 00. Larmade innan jag gick. Hoppas att jag gjorde rätt då jag aldrig larmat förrut.
Mathias hämtade mig efter. Vilket uppskattas enormt mycket, speciellt då jag såg hur trött han var. Han får egentligen skylla sig själv över det där med tröttheten men jag kan inte hjälpa det. Tycker faktiskt lite synd om honom. Skönt att ha han hemma igen. Sova tätt intill, finns inget mysigare.
The End,
Johanna

Söndag. - 15 mars 2009

Hej och god morgon! Hade det riktigt roligt igår. Jobbade först 7,30-16. Hem, slängde i mig lite nudlar. Gick bort till Kickis jobb till 18 då hon slutade. Handlade lite godis. Begav oss till Matfors och resten av familjen  Spjut. Där blev det middag. Hade inte förväntat mig att jag skulle äta också men det var riktigt gott. Jag tycker om att vara där. Klockan rullade vidare mot 20. Kollade runt på vilken film vi skulle se på bio. Ficki ju bio i födelsedagsjulklapp av Kicki så jag blev även bjuden. Kicki, jag och Christoffer for in. Köpte våra biljetter. Dags för filmen, Borta bäst hemma värst. Riktigt bra film. Lagomt ful och rolig. Lite småtragisk då man känner igen sig lite granna.

Efter bion blev det Matfors igen. Satt där, pratade och hoade på. Dags att skjutsa folk. In mot stan bar det. Först var det två som skulle med första gången, sedan ändrades till tre så det blev en gång vi skulle fara. Då kommer de tre folken och en stor hund som ska med i KIckis baksäte. Klämde in dom där bak och for. Skutsade in dom till stan. Snurrade runt lite på Max. Vidare till Timrå och skjutsa mer. Gick även in till honom och satt oss och var social ett tag. Kollade lite smått på någon småknepig men ändå rätt bra film. Lämnade Timrå vid 3,06 enligt Kickis klocka i bilen. Sedan blev det hem. Låg i sängen 3,25.

Vart en riktigt roligt lördagkväll. Hunnit med så mycket. Måste bli fler gånger. Har inte vart ute såhär på jag vet inte hur länge, evigheter sedan, Sen ska ni veta en sak. Jag och Kicki är bäst på att sjunga ;)
The End,
Johanna

Fredag!

Sitter hemma nu i soffan och äter en tallrik med fil och flingor. Funderar, tänker...
Jag vill så gärna hata mina föräldrar efter det dom gjort. Men när jag väl träffar dom kan jag inte det. Dom är mina föräldrar och jag älskar dom. Det jobbiga är att allt känns så jobbigt efter att man träffat dem. Precis som att en börda lägger sig tung som betong på axlarna. Känner sig bara ledsen och nedstämd. Saknar familjen Henriksson. Saknar den så enormt mycket. Nu är vi splittrade familjen Henriksson, snart inte ens det då mamma tar tillbaka sitt flicknamn Eriksson. Vad jag förstår kommer mina syskon lägga till det namnet så det blir Eriksson-Henriksson. Jag har valt att inte göra det. Av en hel bunt olika orsaker. Jag hette Eriksson när jag var liten och det känns som mitt namn. Men samtidigt vill jag byta till Eriksson av en bra anledning. För min och Mathias skull. Det är i alla fall jobbigt och jag går runt med en klump i magen hela tiden och gråten i halsen. Jag behöver verkligen inte det här. Det gör ingen av oss. Vad alkohol kan förstöra. Det är hemskt. Jag vill inte ha det så här!

Jag vet att det är massa känslor och funderingar i mina inlägg nu men jag behöver det. + att det är min blogg och jag skriver vad jag vill,
The End,
Johanna

Torsdag!

Ledig idag. Känns riktigt skönt. Surt att det är en torsdag jag är ledig på men men..
Det blir smått knepigt idag. Kalazo slutar 16,30. Då kommer hon hit. Vid 17,30-18 blir det Gnarp och hockey. Madde far då antagligen till mamma eller pappa. Jag tänkte försöka planera in att träffa mamma en snabbis och ge födelsedagspresenten hon borde fått för en månad sedan. Varför kan jag inte bete mig? Jag kan aldrig bestämma mig och vill vara alla till lags men jag sårar istället alla. Fick höra igår på jobbet -"du nöjer dig inte med allt heller va?". Nej, jag gör väl inte det. Vill att alla ska ha det bra.

Tränade igår i alla fall. Var inte så sämst som jag trodde. Hyffsat bra för någon som aldrig tränat.  Nöjd med min prestation och kommer fortsätta.
Time to make some calls.
The End,
Johanna

Onsdag - 20090311

Jag har kommit fram till att jag är en slö människa. Eller jag ser i all fall ut att vara slö då alla ser mig gå runt i mysbyxor, typ jämt. Jag älskar mysbyxor! I dom kan jag sitta som jag vill utan att det ska sträna åt eller att jag känner mig instängd. Jag är sämst på att ha på mig jeans. Visst det kanske ser bättre ut när man har jeans. Men jag har tänkt och alla är olika. Jag trivs i mysbyxor, andra i jeans. Vissa använder aldrig ens byxor, alltid kjol eller klänning. Jag skulle vilja ha miljoner par mysbyxor och huvtröjor. Det hade vart mys! Och inte lite heller.

En till grej jag kommit på är att jag vill ha en fin blogg. Men då jag varken är händig eller tillräckligt klever (svensk stavning) så är det något jag bara kan drömma om. Jag vill ha en enkel men fin blogg. Typ som Kickis, den är enkel men så otroligt fin. Sen rubriken. jag vet att jag vill ha veckodag innan men eftersom jag är sämst på rubriker också vet jag inte riktigt vad jag ska skriva efter då veckodag blir för kort. Skulle vart proffs på sånt här. Det hade var great!

Jag tror jag tänker för mycket.

The End,
Johanna

Onsdag. - Usch vad trött!

Ja, god morgon i alla fall. Förstår inte hur jag kan vara så trött. Helt sjukt. Trött och sur, tyvärr fick Mathias gnäll på sig också även fast jag såklart inte menar det. Kvällspass till kring 23 verkar inge vidare för mig. Blir helt slut,

Snön ligger kvar på backen. Rätt mysigt men jag tyckte jag gjorde någonting smart då jag stängde av elementen då det var plusgrader, då vi hade bastu här hemma. Nu är det iskallt ist. Det får gärna vara vinter men då får den sluta luras.

Nu ska det bli spännande och se om jag kan hålla mig vaken tills jag ska gå.

The End,
Johanna

Tisdag. - Jag har viljan!

Nu känner jag att jag har viljan och jag vill börja träna. Nu vill jag få ordning på min kropp. Har gått länge nu och vart missnöjd. Jag kan i alla fall ge det ett försök. Jag, Johanna Henriksson, känner mig peppad! Det är inte ofta det kan jag säga. Mathias och jag ska iväg imorgon.  Det är nästan så att jag längtar. Kände att jag behövde berätta det.
The End,
Johanna

Tisdag. - Vinter igen!

I söndags var det knappt någon snö alls på vägarna. Då såg det ut som att våren var kommen, men inte då.

Vaknade 10,30. Fortfarande trött men grannarna livades i trapphuset så det gick inte riktigt att somna om. Och varför sova bort hela dagen? Börjar 15,30 idag och jobbar till 22,30. Liknande som igår. Gick bra att jobba. Det jobbigaste då Mathias hämtade mig var att jag såg hur trött han var och jag var så pigg och jag hade så mkt att berätta. Börjar jag blir det av bara farten och jag kan inte sluta. Dålig ovana! Mysigt att sova bredvid honom iaf. kurade in mig mot magen hans. Mys!
Idag blir det inte så mkt innan jobbet. Ta det lugnt typ. Ääh, finns inget mer att skriva.
The End,
Johanna

Måndag. - God morgon!

Klev precis upp. Tog mig en tallrik fil och flingor och gick sedan in till vardagsrummet och satte mig vid datorn. På skärmen står det "Älskar dig Sötnos". En sådan sak värmer så mkt. Mathias klev nämligen upp 6 imorse då han börjar 7 och jag sov vidare då jag jobbar 16-23. Och så när han kommer in och pussar på en innan han går. Känner sig så uppskattad.

Tänkte inte skriva så långt inlägg idag då dom senaste vart rätt långa och jobbiga att läsa. Kände att jag vill skriva det ovan nämnt.

Love you Babe<3
The End,
Johanna

Lördag. - Vilken helg, hittills!

Gårdagen jobbade jag till 16,30. Mathias hämtade mig efter jobbet. for till max, middag. Sedan var det bara att skynda sig hem, duscha, klä på sig sedan kom Marre. Plocka undan det sista och sådär. Sedan började det ramla in folk. Blev väl en hel del. Roligt var det om man räknar bort plastpåsen som smälte på en utav plattorna på spisen då någon vridit på den och fettfläckarna i soffan. Förstår inte att folk inte kan bete sig. Det spelar ingen roll hur mkt jag säger till så lyssnar dom ändå inte. Skyll sig själv egentligen men men.. lite folkvett bör man väl ha om man kommer till någon? Aja, vid 00 blev det bk. Massa dans och grejer. Efter det kebabcity. Jag åt inget av ren trots, eller jo, fyra tuggor av Mathias mat. Sedan taxi hem. Lat, jomenvisst ;)

Idag, sov till typ 12. Klev upp, plockade undan från gårdagen. Cattis, Larsa, Mathilda, Emil och Philip kom förbi på fika. Mathias mamma med familj för er som inte vet. Efter att de for blev det bara att ta det lugnt i soffan. For bort till Coop Extra och handlade lite, hem , hockey. Mathias skjutsade mig till Vilai 17,30. Tjejkväll. Hur mkt ätbart som helst till tre pers. Kollade på film. Kommer inte ihåg vad den heter, vet att Brad Pitt var med i den och han var hyffsat ung. Åt tills man storknade. De gjorde sig fina för krogen, ingen krog för mig ikväll. Fick skjuts hem av Anki. Väl hemma har Mathias tagit hem folk. Känner mig som en sur gammal tant men kan man inte bete sig har man inget här att göra. Pratade och hade mig med folket. Mestadels med Mathias och Makke så klart. Kalazos kompis Bella kom förbi med hennes pojkvän en sväng. Hyffsat förvånad då hon klev innanför dörren, lika förvånad hon också över att hon kommit hem till mig verkade det som. Aja, är folket på krogen och jag ska strax dra mig till sängen. Natti.
The End,
Johanna

Torsdag. - Främmande!

Uppe innan tuppen idag även fast jag inte börjar förrän 9,30. Alla som känner mig vet att jag inte städade igår. Inte så mkt som jag borde ha gjort i alla fall. Gick ju bort på Ica Bergsgatan som sagt igår. På vägen hem ringde jag Kalazo och hon hade lika tråkigt som jag så jag vände och mötte upp henne, vidare gick vi till mig. Först blev det havrefras med jordgubbar och fil. Efter det hällde jag upp gotta i en skål och hämtade juicen. Knäppte på Just my luck som jag fått låna av Kicki. Vilken ful film. Helt knas men ändå rolig. Följde me Kalazo en bit på vägen när hon skulle möta kompisen sin. Hem, tänkte städa men det blev duschen sedan var det dags för jobbet.

Kom hem efter 20. Mathias och Makke kom och hämtade mig. Skjutsade hem mig och sedan for dom till någonstans. Jag käkade pizza. Satt vid datorn och kollade sedan på grey's. Sängen.
Mathias kom hem och myste ner sig.

Idag blir det först jobb till 14, Sedan möta Kalazo på clas ohlson-bron. En sväng på stan till typ 17,30. Då hon ska iväg på ostkväll. Låter inte så intressant kanske men när jag fick höra vad det var det handlade om hade jag gärna följt med då jag älskar gotta! Efter det under kvällen kommer Pernilla hit och sover. Trevligt! Ska se till att det ser någorlunda städat ut när hon kommer så det är bästjag sätter igång.
The End,
Johanna

Onsdag. - Sovmorgon!

Idag början man inte förrän 16. Tänkte försöka ta mig i kragen och städa idag innan jobbet. Ser ut som ett bombnedslag bokstavligt talat. Förstår inte hur vi lyckas, eler jag lyckas. Kan inte släpa med mig Mathias i att han stökat ner för jag är värst. Men då är det också jag som åker på att städa.

Klev upp vid 10 och tänkte ta mig en tallrik fil och havrefras. Och gick det? Nej, det gjorde ju inte det. Filen går inte ut förrän de 10 mars men kan säga att den där filen går defenitivt inte ut 10 mars. Tänkte stapetsera bort till Ica Bergsgatan då jag planerat att vara gnällig på coop extra pga detta.

Nej, nu blir det till att klä på sig och dra sig till affären.
The End,
Johanna

Måndag - Ny vecka!

Ja då var det ny vecka igen. Vecka med jobb mendans de som går i skolan fortfarande har lov.

I torsdags var jag och Kicki ut till Birsta. Jag åkte med Mathias ut. Alla tre åkte till Max och åt, som vanligt, iaf för mig och Kicki ;)  Mathias for och Birsta började. Skopunkten, Birsta City och Ica Maxi. Mestadels av tiden spenderades på Ica Maxi. Hur kul som helst var det i alla fall. Alltid lika roligt att umgås.

På fredag åkte Mathias och jag till Rickard och Vilai efter jobbet. Umgicks och pratade som vanligt. Mathias och Rickard for till garaget, jag och Vilai gick en lång pronmenad med hundarna. Hur skönt som helst att går. Åkte från Rickard och Vilai vid 01. Hem och packade. Väntade på Linus och Martin. 02,30 kom de på att de inte skulle med till Gnarp så vi for. Kom till sängs vid 4 kanske.

Lördagen. Klev upp. Satt och pratade lite med Mathilda och Anton tills resten av folket började rulla in i köket. Frukost. Sedan skotertur i det mysiga vintervädret. Tacos till middag.Vid 00 blev det bergegården. Inte världens roligaste ställe kanske men vi fick ju umgås med Mogge och Carina. Det uppskattas ju. Hem till Eva och Jocke efter det. Sedan kom Hillen och skjutsade hem oss allihopa till Åckne.

Söndag var en slappardag.
The End,
Johanna

RSS 2.0