Jobb, jobb!

Nu börjar jag om knappt 3 timmar.  Ska bli skönt att komma iväg. Hoppas verkligen på en förmögenhet den 15 oktober.

Pratade med pappa i telefon för ett tag sen också. Vi pratade i drygt 35 minuter. Kändes bra att prata ut. Det är bestämt att jag åker till Gnarp efter jobbet på torsdag. 18,20 närmare bestämt.

Mathias slutar 16. Det betyder att jag kanske hinner med att pussa på honom innan jobbet. Mums!
Älskar den kisen så otroligt mycket! <3
The End,
Johanna

Mamma!

Nu har jag pratat med mamma. Det kändes hur skönt som helst. Hoppas du repar dig snart. Älskar dig! <3
The End,
Johanna

Hello everybody!

Så har man vart vaken i ungefär en timme då. Vaknade vid 9 och kände mig pigg, men vägrade kliva upp och somnade om. Sov som en stock till 10,56. Klev upp, käkade frukost och nu sitter jag här och äter clementiner och messar med Malin.

Idag är det inventering på jobbet. Fast jag har turen och har ett skift idag. Mellan 17-21,15 och det betyder att jag får sitta i kassan också. Inte bara inventera. Rätt najs.

Imorgon far Mathias familj till Thailand. Mathias och jag blir ensam i huset med katten Selma. Det lär ju bli hyffsat skönt.

På torsdag funderar jag på att åka hem till Gnarp. Behöver träffa min familj och jag vet att dom behöver träffa mig också.

The End,
Johanna

Skönt att få tänka på annat!

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen. Käkat lunch och sådär har jag gjort nu. Vart borta ett tag och det var skönt. Tänka på annat, prata lite med folket där. Hade vart mycket jobbigare att bara sitta här hemma och fundera och inte förstå varför jag inte anade någonting. Det är så jobbigt allt det här. Och jag tänker inte på mig. Jag tänker på familjen.

Nu tänkte jag dra mig in i duschen. Sedan titta lite här, sedan blir det jobb. Börjar 16,30. Går fram och tillbaka på den här sträckan men det är en skön sväng att gå.

Nej nu blir det dusch.

The End,
Johanna

:(

Idag tror jag Linda kommit tillbaka till jobbet vilket är asnajs! Därför tänker jag släpa mig dit strax och hälsa på na :)



Jag förstår inte. Det ska inte vara såhär. Jag vill inte att det ska vara så här. Jag är så orolig.
Självklart har jag min tiodagarsperiod nu så jag jobbar varje dag till söndag...
Jag vill jobba självklart men jag känner mig behövd och jag behöver familjen!

The End,
Johanna

Uscha!

Ja, som ni vet var det middag med italienskt tema här i Bergsåker i lördags. Det var knytis och det kom hit några stycken. Riktigt mysigt var det och god mat. Lite annorlunda men det kan ni väl räkna ut själva?
Eftermiddagen drog jag och Mathias oss bort åt stan. Han skulle ut och jag skulle ju till Kalazo. Mathias och jag gick åt varsitt håll i stan. Kalazo och Johan mötte upp mig vid hedbergska parken, sedan blev det godis från hemmakväll. Blev ju en del godis. Jag myste ner mig med mitt täcke och en Kalazo halvliggandes på benen.Vi började se en film men den verkade sämst så det blev 30 days of nights ist. Jag tycker den är gansla bra. Kan vara lite för att Josh Hartnett är med i den dock.. :) Efter filmen gick Kalazo och jag och la oss.

Väckarklockan ringde 10. Frukostdags! Fil, flingor, mackor och kubb. Klädde på oss sen drog vi oss in till stan. Jag skulle leta jacka, hittade ingen. Kalazo kom som vanligt hem med flera kassar ;) Mötte upp med Pernilla och Lotta, de skulle med Kalazo till Pernilla K för hon fyllde år. De köpte present sen blev det hemköp och choklad. Sedan hämta väskan hos Kalazo och dra sig till jobbet. Vi måste gör om det här Kalazo! :)

Påbussen mot Bergsåker hände mindre trevliga saker. Ingenting jag vill berätta detaljerat om direkt. Men det var hemskt! Jag vill skriva av mig men det känns så fel.. Jag fick ett telefonsamtal iaf, och skakade nästan sönder igår när jag kom till jobbet. Hoppas verkligen det är första och sista gången Peter och Viktor sett mig grina.
The End,
Johanna

Middag sedan Kalazo!

Jahapp, nu är det dags att hjälpa till att städa till middagen. Det kommer nämligen massa folk. Eller massa och massa men fler än vad jag vetat. Ser inte direkt framemot middagen, inte längre. Känner mig trött och less. Känns som om att jag börjar grina när som helst. Och anledningen till det vet jag inte. Och det är jobbigt.

Jobbade iaf idag som ni redan visste. Det gick bra. Satt och gäspade ihjäl mig i kassan. Skönt att det var ett kort pass, 6 timmar. Mathias kom förbi och väntade på mig. Det var snällt och det uppskattas. Hoppades innerligt på att han skulle komma hem och sova igår även fast jag redan visste att han inte skulle det. Men istället blev jag överlycklig av sms:et 04,31 imorse. Mathias och Makke. Ja, vad ska man säga? Oskiljaktiga? :)

Nej, nu blir det städ och middag. Tjoflöjt!
The End,
Johanna

Clementiner!

Har nyss ätit fyra stycken. Mumma! Nu har den säsongen startat och det tycker jag är bra för jag älskar nämligen clementiner!

Jobbade idag som ni vet redan. Direkt när jag kom till jobbet gav Peter mig mer tider så nu blir det en tiodagarsperiod igen. Money, money, money... :) Inte så värst långt till körkortet folks.

Viktor tipsade om intersport idag. Jag letar ju jacka nämligen. Så Kalazo, när vi redan är i full gång och planerar allting genom våra bloggar ist för att bara grabba telefonen och messa eller ringa så vill jag att vi går på intersport på söndag om det är öppet. Vi är ju som vi är :)

Mathias är ute med Makke och jag hoppas dom har det trevligt. Tycker det är roligt när du är ute på lite. Inte vill jag hindra dig från det Älskling :)

Nej nu var det det sämsta inlägget på länge.
Men inte gör det något. Snart bir det sova.
Natti natti

The End,
Johanna

Promenad, yesbox!

Visst blev det en promenad minsann. Vet inte hur långt jag gick. Men så väldans kort var det då inte. Mathias ringde någonstans mitt i promenaden och han berättade att han tänker komma förbi på mitt jobb efter han slutat. Det tycker jag om. Han skulle komma och pussa på mig. Mums!

Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska rinna iväg så jag kan gå någon gång. Det är lite sekigt faktiskt. Hade vart annorlunda om man haft eget då hade man kunnat gjort annat. Det räcker nog mest med att det är ens egna. Städa, fixa till lite eller så. Men det kommer det också :)

Sitter och skriver med Madde på msn också. Vilken lördag det kommer bli imorgon. Vi kommer bli så tjocka. Mums, på chips och godis! Fast en kvällspromenad är planerad sen kanske inte den hjälper så mkt men det lär ju kännas bra iaf ;)
The End,
Johanna

Promenad nästa!

Har inte så mycket annat för mig så en promenad tycker inte jag låter fel. Promenad med musik i öronen. Jag har lite konstiga saker för mig när jag har tråkigt. Dusch och promenad. Det är väl bra, I guess.

Finns en minus-grej med att jag jobbar idag. Mathias slutar inte förrän 16, då jag börjar. Sen ska han ut så jag träffar honom kanske inte förrän imorgon och det är sämst. Men det finns ju en plus-grej med att jag jobbar också och de är ju pengar. Så jag får nöja mig med dem. Behöver dom ganska mycket också.
Livet är inte pengar får man höra här och där. Pengarna kanske inte är livet men utan pengar kan man inte leva. That's it.

Nej nu blir det att klä på sig och dra sig ut.
The End,
Johanna

Gaah, vad jag älskar att jobba!

Det är helt sjukt vad glad jag blir när jag får jobba! Peter ringde nyss och undrade om  jag vill  jobba 16-21,15 idag och 8,45-15 imorgon. Klart! Det blir ju hur bra som helst! :)
Imorgon är det någon slags speciell middag här. Om jag inte har förstått det hela helt fel så ska de två som kommer hit på middag imorgon gifta sig snart(?). Lär ju bli en mysig middag.

Sov till prick 10, har gjort det två dagar i rad nu. Halebop verkar tycka att det är en bra tid att väcka mig med sms. Men idag gjorde det inte ett dugg. Haha, den enda gången jag vart vaken när chefen ringt.

Funderar rätt så starkt på att ta mig ner till Ljusdal snart. Var ett tag sen jag var ner. Skulle villja se hur Percha har det också. (Kallas hon det fortfarande?) Fast det vet hon inte att jag vill än.
Självklart vill jag träffa mormor och morfar och men det är en självklarhet när man far ner till Ljusdal.

Frukost nästa.
The End,
Johanna

Nog för idag!

Nu har jag suttit och småändrat på min blogg. Själv är jag nöjd och märker skillnad men det kanske inte ni gör? ;)
Skulle villja ha photoshop eller något liknande så det går att göra lite roligare saker. Får försöka flirta lite med Mathias så kanske han hjälper mig. En kamera blir det i oktober så det är inget att gnälla över. En rööööd! :)

Mathias kom hem en snabbis förrut. Skjutsade hem Mathilda och Anton. Verkar som att han blir ute ett tag ikväll. Inte för att det gör något utan grejen är att jag vet det bara :)

Sitter och pratar lite med Malin Furuskoog. På msn dock men inte gör det något. Går bra det också.

Kalazo och jag har pratat lite om lördag iaf. Det lutar typ jättemycket åt att jag sover över. Hur najs som helst. Och blir vi hungriga på kvällen har jag bestämt att jag ska bjuda henne på Max, för hon har aldrig ätit där. Fast mina Max-planer vet hon inte om än.

Nu blir det en titt för sista gången ikväll sedan blir det sova.
The End,
Johanna

Vad ska man ta och hitta på?

Mathias for nyss iväg till Makke. Dom skulle väl spela basket eller sådär. Kommer inte hem förrän efter 22. Men det är roligt att han hittar på något också :)
Lite lättare när han har både körkort och bil, kan ta sig vart han vill. Jag har inte riktigt kommit så långt än.
Här sitter jag och väntar på att pengarna ska rulla in så jag kan skriva in mig på körskolan och börja någon gång.
Så småningom blir det iaf.

Nu tänker jag sitta här och snaska på lite ostkrokar. Titta lite om jag hittar något roligt. Känner mig inte så peppad på att gå ner och leka med barnen i huset. Är lite smått less på dom nu. Eller dom och dom. 2 av de 4 som är hemma. Senare när alla barn sover lär ju jag och Cattis sitta och prata eller något sånt där, det blir bra.
Messade Kalazo förrut och hörde med henne vad hon skulle göra ikväll. Vill att hon ska veta att jag inte hörde av mig till henne för att Mathias skulle iväg utan för jag ville umgås. Fast det förstår du nog min smarta lilla syster :)

Lär ju skriva mer sen, en förvarning sådär ;)
Ett tråkigt blogginlägg skänkte jag er men det är för att jag är less och trött.
Sedan blir det ett glatt ett :)
The End,
Johanna

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka igen. Vart bort till jobbet nu. Gick i rask takt med musik i öronen. Pratat med Peter. Fick två dagar nästa vecka. Det är inventering på tisdag som jag ska vara med på sedan jobbar jag torsdag och fredag. Lördagen efter det är det personalfest. Riktigt najs :)
Vill att Linda ska komma tillbaka också. Fast jag förstår dig Linda. Men jag vill det ändå.

På väg hem från jobbet ringde jag mamma. Hon är hemma och är sjuk. Likaså Pernilla så jag bestämde mig för att ringa och höra hur det var med henne också, så det har jag också gjort. Pratade ett bra tag.
Messat lite med Kicki och hon är fortfarande inge bra...

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tiden har gått rätt fort ändå. Vart ju borta ett tag. Mathias slutar om ungefär 2 timmar :)
Ska iaf prata med Kalazo idag har jag bestämt. Måste prata lite om lördag :)
Kalazo, jag tycker vi borde knäppa lite kort. Typ som förr.
The End,
Johanna

Death Race!

Filmen Mathias och jag såg igår. Den var bra men den var lite konstig. Eller så var det mest så att jag inte förstog. Det brukar kunna vara så. Men dom jag vela skulle överleva, överlevde. Så jag blev nöjd :) Förstår bara inte hur man kan göra så mot en människa för att man vill åt den. Ni borde se den dock.

Tänkte ta mig en promenad bort till jobbet. Ska prata lite med Peter har jag bestämt. Sedan en promenad tillbaka. Känns som det behövs.

Nu ska jag titta runt, sedan göra mig i ordning och promenera iväg.
Skriver sen'
The End,
Johanna

Frukostdags!

Mathias for nyss till jobbet så då är det dags för mig att kliva upp.  Jag börjar 8 idag som jag gjorde igår. Bör strax gå ner och äta frukost men skrev inget igår så tänkte uppdatera lte.

Jobbade igår, jag var lite ringrostig. Har ju trots allt vart ledig ett tag, Men det var kul. Synd bara att inte Linda var där.
Efter jobbet och blodpudding till middag så for jag och Mathias ut till Biltema. Gjorde det som skulles där och for sedan vidare till Rickard och Vilai där köket blivit riktigt bra. Vilai och jag bakade kladdkaka, blev lite tokigt med ugnen men alla åt och gott var det ändå. Innan vi for hem så skjutsade vi hem Viktor. Det blev senaste one tree hill-avsnittet sen sova.

Idag blir det jobb, sedan middag, sedan sova. Blir inget sent idag kan jag säga. Är så slut både Mathias och jag. Plus at det är så mysigt at sova bredvid honom :)

Frukost nästa! :)
The End,
Johanna

Gonatt allesammans!

Nu är det dags för mig att sova. Ska upp och jobba imorgon. Vart långledig så det känns skönt att jobba igen. Lär ju bli lite trögt att kliva upp imorgon bitti dock.

Mathias kommer hem snart från hockeyn, då tycker jag att han ska mysa ner sig med mig på momangen :)
Gonatt'
The End,
Johanna

Stockholmsresan!

Satt nere i köket i fredags med Mathilda och Anton tills Mathias kom hem. Vi duschade, brände skiva och käka mums-mat. Sedan bar det av. Första stoppet var i Nacksta. Hämtade nyckel + handlade till resan. Nästa stopp var i Gnarp hos familjen. Lämnade nyckeln, pratade lite och sådär. Sedan bar det av igen.

Stoppet efter Gnarp var hos Anna och Tomas i Söderhamn. Kollade in lägenheten och sådär. Trevligt att träffa dom! Stannade där ett litet tag sen fortsatte resan mot sthlm.

Väl framme i sthlm, Rydbo så blev det slutet av The fast and the furious. Strax efter den gick jag och la mig och någon timme efter kom Mathias och myste ner sig. Lördagen var riktigt mysig. På dagen höll Mathias, Mogge och Lukas på med Mathias bil och jag, Carina och Molly tog en långpromenad i skogen med deras hund Herbert. Carina visade trattkantareller så vi stannade till och plockade några sånna. Efter promenaden började Carina med middagen och jag och Molly slog in paket och gjorde födelsedagskort. Sedan hjälpte Molly och jag till med att duka och sådär till maten.

Myste på med Skip-Bo på kvällen. Nog för att Mathias och Mogge vann men inte surade jag och Carina för det. Tv, sedan sova.

Söndagen bestod av en lugn dag. Mathias, Mogge och Lukas fortsatte med bilen och jag och Carina skjutsade Molly till ett kalas. Det blev en skogsrunda med Herbert sedan blev det matlagning. Hämtade Molly sedan middag. Inte så speciellt lång tid efter for Mathias och jag mot Gnarp där vi stannde över till måndag. Riktigt mysig helg! :)

Idag åkte jag från Gnarp vid 15. Umgicks lite med Pernilla och Terese innan jag for in till stan för att möta upp med Kalazo. Lämnade av min blytunga väska hos Mathias och han skjutsade oss till Kalazo. Lite stan då jag handlade skor. Mos och köttbullar och lite chips. Alltid lika roligt att vara med henne! :) Tack för idag :)

- Anna fyller 19 idag. Grattis till henne!

The End,
Johanna

Confused!

Jag förstår ingenting. Känner mig helt förvirrad.
Jag vill inte att det ska vara såhär. Jag vill att det ska vara som vanligt.
The End,
Johanna

Visit hos Kalazo!

Igårkväll var jag hos Kalazo och hälsade på. Stefan var också där. Mathias var så snäll och skjutsade dit mig innan han for på biltema. Vi började med att dra oss till pizzan för de två skulle äta. Sedan blev det hemköp och gotta. När vi kom tillbaka till Kalazos rum så började jag fixa till hennes blogg. Den blev rätt najs och jag blev nöjd.

Roligt var det och hälsa på. Kalazo och jag har inte så mkt tid längre. Hon har sin skola och jag mitt jobb. Men ibland så går det att pricka in och umgås :) Mathias kom senare och hämtade mig. Vi blev kvar där till efter 22. När vi kom hem la vi oss och somnade på störten. Eller Mathias iaf och jag råkade väcka han. Duktigt! Men han somnade om sött igen :)

Idag är jag också ledig och det är rätt skönt. Jag var ner strax innan tio och hälsade på Leonberger Benji och hans husse Clive. Clive pratar engelska han men det gick bra att prata med han. Han pratade ju om hundar ;) Medans jag satt på altanen och pratade med Clive så sitter Benji i mitt knä och pussas. Hur go som helst! :)

The End,
Johanna

I'm waiting for you to come home.

Sitter här och bara lodar på. Känner inte för att göra någonting speciellt för tillfället. Sitter mest och väntar på att Mathias ska komma hem. Han slutade alldeles nyss typ så han är snart hemma om han inte skulle iväg och göra något innan han kom hem(?).

Jag har fått mig ett litet dilemma. Det fula är att det är inget viktigt. Det är mest att jag inte vet vad jag vill ha för färdgrejs under resan ner till Sthlm imorrn. Plus att det är helt sjukt hur mkt jag längtar. Var så länge sedan vi var där, länge sen vi träffade Mathias pappa med familj överhuvudtaget.

Nu är jag hungrig och hoppas på middag snart :)
The End,
Johanna

Farmor

Farrmor, jag saknar ditt skratt och ditt leende. Jag vill att du kommer tillbaka.
Saknaden är så stor. Jag älskar dig!
The End,
Johanna

Sömntuta!

Är fortfarande trött. Kollade imorse när jag fick mitt sista sms av Kalazo. Det var någonstans kring 22,15 och jag hade somnat redan. Mathias och jag tittade på Wall-E eller det slutade med att jag sov och han kollade. Jag myste ner mig tätt intill Mathias och där somnade jag rätt hårt vad jag förstår.

Klev upp 10,20 någonting. Gick ner, käkade frukost, plockade ur och i diskmaskinen. Men jag är fortfarande trött. Jag måste ha sovit för mkt.

Ledig är jag idag också. Det känns hur skönt som helst. Känns som om att jag behöver det jag med ibland. Men samtidigt har jag ingenting emot och jobba.

Nu ska jag kika runt lite :)
The End,
Johanna

Dusch!

Mathias och jag kom precis ut från duschen. Kändes ganska behövligt att duscha.

Idag har jag käkat lamm för första gången. Det var helt okej men inte min favorit. Hellre kyckling och fläskfilé säger jag! :)

Sthlm helgen! Mys!

The End,
Johanna

Mathias, du är underbar!

I brist på annat att göra så har jag precis duschat. Och nu sitter jag här och myser i Mathias t-shirt som luktar honom. Älskar att ha på mig hans tröjor.

Mathias ringde vid halv tolv. Jag passade på att berätta om mina sådär jättemysiga mardrömmar. Som vanligt är han coollugn och ger mig en lugnande känsla. Den där lugnande känslan behövdes kan jag lova. Nu sitter jag här och mest slösar min tid på att vänta på att det blir dags att dra sig till jobbet så jag kan jobba mina timmar och komma hem och bara mysa ner mig med Mathias. Det är det jag längtar till varje dag. Till då jag bara kan mysa ner mig i Mathias famn och tätt intill hans kropp. Det måste var den bästa platsen på jorden! <3

Snäll är han och hämtar mig 21,15 varje kväll. Inge trevligt att gå hem själv. Visst det tar bara mellan 20-30 minuter att gå men det är mörkt och man vet aldrig vad som dyker upp efter nästa hörn. Jag är så enormt tacksam över allt han gör för mig. Jag vill inte honom något ont i världen.

Om ungefär 45 minuter tänker jag gå ner och göra i ordning hårdmackor som jag äter på vägen till jobbet. Min nya vana. Vet inte riktigt när jag får rast när jag jobbar kväll eftersom vi är två stycken i butiken under kvällstid. Men under min rast tänker jag vara onyttig och käka en panpizza. Som vanligt lär det ju bli en banan också! Mums!

The End,
Johanna

Gaah! Mardrömmar!

Jag kommer dö av hjärtinfarkt av mina mardrömmar snart. Dom är så vidriga. Värsta är ju att dom känns så sanna. Det är nästan som om att man tror att det hänt när man vaknar. Hemskt!
Fick ju sova rätt länge idag dock. Men jag tror inte min trötthet försvann direkt tillsammans med de här drömmarna.

Nu är det dags för mig att dra mig ner och käka frukost. Får se vad som hittas.

Mathias, tack för att du finns <3

The End,
Johanna

Jobbet.

Nu är det strax dags att dra sig till jobbet. Tänkte vara där lite tidigare så jag hinner skriva på papperet och käka någonting. Blir väl frukt som vanligt. Har inte direkt någon rast eftersom jag inte jobbar så speciellt länge.

Morfar ringde för något tag sen. Han sa att det ringt två gånger och att det stog att det var jag som ringde. Men det hade jag inte gjort men vi pratade av oss lite granna. Det var najs :)


Nej, nu ska jag ta och byta om. Sedan blir det jobbet.
Hejs'

The End,
Johanna

True

Det här är så sant att jag var tvungen att lägga in den jag oxå.

Till er killar:

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon bumps in i dig - Bump in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan!
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den!
The End,
Johanna

Uppfräschad!

Då var man fräsch igen då. Duschat, klippt naglarna och sådär. Det känns bra må jag säga.

Precis pratat med min älskade Mathias. Han har lunch. Kändes i magen som om jag var tvungen att höra med honom om det är okej att jag jobbar. Känns inge bra att jobba kväll när jag vet att jag annars kunnat umgås med honom.
Och Mathias, det är självklart att det är för din skull jag jobbar. Inte bara för min. Det är din och min framtid tillsammans det handlar om. :)

Bion som jag och Mathias gick på. Jag nämnde aldrig vad mysigt det var. Hur mysigt som helst. Allt är så mysigt med honom!

I helgen blir det Sthlm! Äntligen blir det av att vi åker ner och hälsar på Mathias pappa med familj. Det var ju evigheter sen! Jag längtar så mkt att jag inte vet vad. Bilresan ner är alltid lika kul. Kan vara för att jag älskar att åka bil och att jag har världens underbaraste bredvid mig vid ratten. Antagligen sover vi i Gnarp på söndag. Det beror ju på om man är välkommen eller hur det blir. Måste hämta lite grejer eftersom jag officiellt är Sundsvallsbo igen. Tack för att jag får bo här tills Mathias och jag skaffar eget!

Jag har fått en liten lön idag. MIn första, fast det är inte min riktiga första för den får jag i oktober. Jobbade 3 dagar i augusti så det är lönen från dom tre dagarna som jag fick idag. För dom ska jag bland annat köpa en jacka för. En so inte går sönder av kardborrbanden :) I oktober blir det en röd digitalkamera. Då blir det bilder!

Kan inte påstå att rubriken passar in på inlägget men så kan det bli ;)
Ha det bra'
The End,
Johanna

God morgon, eller något!

Precis vaknat upp för tusende gången känns det som. Lika bra att kliva upp. Jag är sämst på att sova bort mina dagar, det är väl tur det(?). Peter ringde imorse och undrade om jag kunde jobba kvällen idag, 16,30-21,15. Kan jag väl tyckte jag. Fast det förstörde min dag med Kalazo. Men hon är förståeende som tur är :)
Vill ju jobba så mkt jag kan så jag kan ta körkortet och så jag hinner spara undan lite tills Mathias och jag flyttar :)

Tänkte strax dra mig in i duschen. Sedan blir det frukost. Sen är det sämst väder så jag får väl ta och hitta på något här hemma. Kanske bara ta det lugnt för omväxlings skull :)

Igår jobbade jag med Cecilia. Det har jag aldrig gjort förrut och det var najs. En trevlig tjej det där med en bulle i ugnen. Egentligen jobbar hon heldag varanann söndag men jag ska få tiden mellan 15-21,15 av henne. Det är hur bra som helst.

Nu ska jag titta runt sen blir det dusch :)
The End,
Johanna

Gonatt allihopa!

Nej, nu får det vara nog! Nu har jag tittat igenom min blogg och märkt att mina inlägg är nedstämda. Det är inte rätt. Jag måste ju ha bättre saker att berätta tycker man! Så nu är det andra bullar som gäller :)

Idag är det den 13:e september. Det betyder att det är 18 dagar kvar tills Mathias familj åker till Thailand och Mathias och jag får huset för oss själva. Det pirrar till i min mage när jag tänker på det. Det kommer vara så mysigt. Sköta sig själv, bestämma mat själv. Göra precis vad man vill utan att anpassa sig efter andra, endast oss själv :)

Nu är det dags för sängen. Känns som om att det är dags för det nu. Ska se hur mycket pengar jag har på kontot bara sen så. Det känns jobbigt för att jag vet att jag kommer sova själv hela natten. Är så van att ha Mathias varma kropp bredvid min när jag sover. Men man får ta det som det är. Han kommer ju hem imorgon :)

Mathias, jag älskar dig. Mer än du anar.
Du betyder så mkt för mig och utan dig är jag inte hel. <3


(Tycker jag lyckades rätt bra med inlägget. Inte särskilt nedstämt. Sicken tur.)
Gonatt allihopa. Sov gott.
The End,
Johanna

Lördagkväll!

Jahapp, då har man jobbat idag. också. Blev hyffsat lättad när jag såg vem jag skulle jobba med. Viktor. Han är rolig att jobba med. Dock fick jag lära om mig allting som tanterna lärt mig. En del säkerhetsgrejer och sådär men inte gör det något. Synd bara att jag vart trött och slut hela dagen.

Mathias är i Härnösand med Makke. Dom verkar ha det trevligt och det är huvudsaken. Men det känns jobbigt i kroppen ändå.

Imorgon blir det jobb igen. Mellan 14-21,15. Ser inte direkt framemot det men har ju inge bättre för mig direkt. Och tjäna pengar tackar man kanske inte nej till heller :)

Inatt får jag sova ensam. Får se hur det går. Jag blir väl som mormor, ängslig. Jag lär ju bli som henne en vacker dag. Inte mig emot men Kalazo vet likheterna. Nämner jag trapp så fattar hon.

The End,
Johanna

Trött i hela kroppen.

Sitter på Mathias rum som vanligt och skriver. Helt slut i hela kroppen. Känns som om jag somnar vilken sekund som helst. Lite smått störigt sådär. Inte direkt konstigt att jag är så trött heller men jag är ju inte direkt de smartaste. Jobbar kväll idag och imorrn. Tjänar ju pengar iaf. Det lär ju kännas bra i oktober :)

Wanted var riktigt bra. Dock tyckte jag inte om slutet. Det var ett passande slut till filmen men inte det slut jag vela ha.

The End,
Johanna

Mat.

Precis vart in till stan och hämtat ut biljetterna till filmen. Känns som att det är på tiden att jag och Mathias hittar på något tillsammans, bara han och jag. Det var ju ett tag sen.

Nu är det strax dags att äta.

Undra vart godis inhandlas. Bion?
The End,
Johanna

Bio ikväll!

Har precis kommit hem till Mathias. Just nu är jag ensam hemma men Mathias slutar nu så han är hemma snart.

Jobbet idag har vart najs. Äntligen så står det Johanna på era kvitton om ni handlar av mig. Det tog ju sin lilla tid men nu så. Bytte även tid med Viktor på tisdag. Ist för att jobba dag så jobbar jag kväll. Inte mig emot.

Ikväll ska Mathias och jag på bio. Vi ska se Wanted. Var ju ett tag sen Mathias och jag gick på bio.
The End,
Johanna

Work, work!

Tänkte igårkväll på hur skönt det skulle vara att sova ut. Det var meningen att jag skulle göra det idag, men 07,06 ringer Peter och frågar om jag kan jobba. Så det vara bara at slänga på sig kläderna och äta frukost. Tur hade jag och kunde åka med Cattis.

Peter frågade även om jag ville jobba imorgon. Så det blir jobb 7 dagar denna vecka sammanlagt.

Nu har Mathias morfar kommit hit med två hundar. Så jag tänker ta mig ner och hälsa.

Senare blir det film med Mathias. Jag hade vela haft godis men jag vet inte hur det blir med det än.

The End,
Johanna

Mätt och belåten.

Precis ätit kött och potatisgratäng. Riktigt gott var det. Även gjort matlåda. Blir  min första matlåda typ någonsin :) Skulle egentligen haft med mig fläsk och pölsa första dagen men det räckte ju inte. Vilken osis för mig att det var halva kastrullen pölsa kvar! Vilken familj man har. Först mamma nu även pappa.

På tal om dem, så var dom förbi en sväng på mitt jobb igår. Anledningen kom ju inte direkt som en smärre chock. Dom åkte in för att hälsa på Kalazo. Ibland känner man sig så betydelsefull. Själv så tackade man familjen och sa att det var roligt att dom kom förbi. Jag känner mig så olik dom jag kan känna mig.
När jag var liten så vela jag ha samma mamma som storebror, hon verkade snällare. det sa jag till min farmor. Det önskar jag fortfarande. Speciellt nu när det är såhär! Det värsta är ju att hon vet om min hemlängtan, lyckas alltid få den men inte ringer hon!

Imorrn blir det jobb iaf och nu blir det massa mysigt med Mathias. Alltid lika roligt att vara med han. Du betyder så mkt för mig Mathias, du är mitt allt! <3
The End,
Johanna

Tjoho!

Är hemma hos Mathias och bara söndagar på. Det känns som en typisk söndag idag. Dock är det lite ovant att inte kliva upp för att sedan dra sig till jobbet.

Klev inte upp förrän vid 11 nångång har jag för mig. Mathias och jag låg kvar i sängen och bara myste på. Mysigt och bara ligga kvar, ingen stress över att man måste kliva upp. Sedan blev det dusch. Nyss har vi käkat lunch med familjen hans. Pyttipanna. Inte direkt min favorit men det är väl okej.

Igår jobbade jag ju heldag. Helt okej. Blev lite långt bara för att jag satt och tänkte att det var inte så långtråkigt. Det var inte så segt. Men det är ju en äkta mig grej. Mathias hämtade upp mig sen for vi till kvantum i Nacksta och handlade gotta. Kollade på Kung Fu Panda som jag ännu inte sett hela för att jag blev trött och somnade. Mathias skrattade till då och då så jag antar att den är rolig :)

Idag har jag inte den blekaste om vad som händer idag. Ingenting planerat och det är också skönt.
The End,
Johanna

Kalazo.

Ikväll blir det Kalazo. Blir film och tv :) Var ju ett tag sen jag träffade och umgicks med min syster så det är på tiden! Kalazo hade köpte Vienetta, mums säger jag bara!

Mathias ska ut han. Så jag önskar honom en trevlig kväll :)
The End,
Johanna

Birsta med Kicki!

Kom precis hem. Var in en sväng på Kickis jobb, hennes pappas och sedan Birsta. Riktigt roligt faktiskt. Vi måste hitta på något mer snart.

Sitter just nu och lyssnar på Gavin DeGraw. Skönt att bara ta det lugnt ett slag. Har inte den blekaste om vad jag ska göra ikväll bara. Jag hade velat följt med Mathias om han ska ut, men jobbet går först. Jag menar, det är lite vettigare att jobba och tjäna pengar när jag kan än slösa det lilla jag har kvar. Har en känsla av att jag kommer vara hyffsat nöjd med lönen jag får i oktober.

Peter ringde idag. Han undrade om jag vill jobba måndag, tisdag och onsdag nästa vecka. Självklart tyckte jag så jag jobbar minst 3 dagar nästa vecka. Och jobbar dag alla dagarna så jag är nöjd!

Nu tänker jag bara sitta här och dricka min bonaqua silver persika och vänta på att folket kommer hem.

Mamma, när ska du höra av dig?
The End,
Johanna

Glömde totalt bort.

Just nu borde jag egentligen vara i stan. Jag skulle ha varit på arbetsförmedlingen och berättat att jag fått jobb och sådär. Men det glömde jag totalt bort. Smurtigt, jag vet. Jag ringde iaf och sa att jag glömt bort det och bad om ursäkt. Till svars fick jag ungefär så här: -"Jaha, för du skulle ju hit nu ja, jaha,okej...". Så på henne verkade det som om hon också glömt bort det. Hon hade det tonfallet. Men nog om det.

Ska träffa Kicki idag. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi hade lite problem med att komma på det men något lär det ju bli. Det blir det alltid. Var ju ett tag sen igen jag träffade henne. Känns inte som om man har tid med någonting längre. Är det inte Kicki som jobbar så är det jag. Idag hade vi tur och båda är lediga.

Fast det känns lite småjobbigt att jobba så länge imorrn. Jobbar ju 8,45-21,15 så det lär ju inte bli så sent för mig på en fredag kväll. Ska jobba bra länge och det känns som om jag behöver ha all den energi jag kan få. Ganska så surt! Mathias ska antagligen ut..

Sen var det inge mer nu.

The End,
Johanna

Våga tro på att det ordnar sig!

Det är riktigt skönt med jobb. Det känns hur bra som helst. Sen att det är roligt också är ju en stor bonus. Tro det eller ej men jag framemot att jobba från 8,45-21,15 på lördag. Inte bara för pengarnas skull utan för att jag tycker att det är roligt. Jag trivs så bra på mitt jobb. Jag känner mig vuxen.

När jag gick i skolan. Det handlade aldrig egentligen om om man tycker om skolan eller inte. Utan den var en stadig grund att stå på. Man hade något att göra. Det var redan bestämt. I slutet av gymnasiet blev jag osäker. Vad händer efter gymnasiet? Vart tar man vägen? Om man inte får ett jobb. Om man aldrig någonsin får ett jobb. Vad händer? Men är det något jag lärt mig av Mathias så är det att allt ordnar sig till slut. Hade väldigt svårt att tro på det från början men jag har insett att det är sant. Man måste bara våga tro på att det ordnar sig.



Jag är så glad över att jag har dig Mathias. Det betyder så mkt för mig.
Jag älskar dig Mathias, det kommer jag alltid göra. Jag vill att du vet det.
The End,
Johanna

Mathias, my darling!

Sovit så skönt i natt. Alltid lika mysigt att sova tätt intill Mathias. Höra honom andas. Känna hans kropp tätt intill min. Då känner jag mig trygg.

The End,
Johanna

Precis ätit.

Precis ätit middag. Makaroner och korv. Gott!

Vart en bra dag på jobbet idag. Det som är synd är den sura tanten som jobbar där. Har jobbat där en vecka idag. Hon räknar med att jag ska kunna allting hon. Annars har dagen vart bra, Suttit i kassan och plockat upp varor.

Skjutsade iväg Mathias mamma förrut. Ska hämta henne ikväll. Undra vad vi ska göra tills dess.
The End,
Johanna

God Morgon!

Känns långa vägar att jag inte är van vid att jobba. Men jag vänjer mig nog snart. Känns som det var evigheter sedan jag klev upp tidigt.

Nu är SötMathias i duschen, sedan blir det frukost, sedan jobb. Båda jobbar mellan 7-16 idag. Det är skönast att jobba då. Kvällen var inte speciellt rolig att jobba. Eller det var den väl men det är roligast på dagen.

Är hungrig så jag tror jag spricker. Åt ju ingen middag igår eftersom jag jobbade kväll. Har ju inte direkt en förmögenhet att köpa lunch och middag för.
The End,
Johanna

Nyduschad och påklädd.

Haft fullt sjå och somna om efter att Mathias for till jobbet imorse. Det går bra när han är kvar i huset men direkt när han går utanför dörren är det kört. Efter många om och men så lyckades jag väl somna om typ 5 ggr. Klev upp strax efter 9. Gick ner och käkade sen blev det en varm dusch. Hur skönt som helst.

Nu bär det strax av till stan. Fröken Anna kommer upp idag. Hinner inte träffa henne så mkt eftersom jag börjar jobba 14,30 så jag bör ta 13,43 bussen från stan. Ska äntligen få arbetsbyxor om jag fattat det rätt.

Blev lagomt less när jag kolla hur mkt pengar jag har kvar. Nordea brukar vara bra på att säga till innan dom drar pengar men jag har inte haft någon utgift dit på ett år för att jag fyllde 18. Nu är jag 19 och har nyss fått jobb. Då drar dom ca 200 kr för årsavgiften. Jag betalade en liten summa varje månad innan jag fyllde 18, varför får jag inte det nu? Känns så surt, när jag som mest behöver dom...

Cattis är snäll och erbjöd sig att skjutsa ut mig till bussen idag. Det uppskattas verkligen :)
Nu har jag inte tid här nåt mer'

The End,
Johanna

Gonatt folks..

Nu är det dags att sova. Är så trött. Kom precis hem från Rickard och Vilai. Det var jag, Mathias och Mathilda som for iväg. Vilai, jag och Mathilda bakade kladdkaka. Mathias var duktig och vispade grädden. Det var så fult för först satt Vilai i evigheter och vispade grädden, sen satt jag, sedan Mathilda, sedan jag. Det gick inte. Sen bad jag Mathias och då blev det vispat på ett kick. Snällt av han iaf! :)

Imorrn blir det Anna, sedan jobb. Efter det massa sova.

Ha det gott
Gonatt'
The End,
Johanna

Då har man träffat Chefen.

Träffat chefen för första gången idag. Kändes bra, han verkar trevlig. Ska få mitt nummer imorrn så jag kan använda stämpelklockan och till kassan så det står Johanna på era kvitton när ni handlar av mig ist för Jenny eller Viktor. Jag jobbar tisdag, onsdag, torsdag och lördag den här veckan. Det ska bli roligt. Jag har även skaffat mig ett med mera-kort idag! Det är ju en stor fördel eftersom jag får poäng varje gång jag handlar på jobbet :)

Idag efter att Mathias slutat och vi ätit, så blir det Rickard och Vilai. Alltid lika roligt att träffa dem. Hade även riktigt roligt ute i Birsta med Vilai i torsdags. Gick runt och tittade, hon bjöd på middag och glass. I oktober får jag min första lön så då har jag tänkt bjuda tillbaka. Jag blir inte ett dugg förvånad om det blir en sväng på ica maxi idag. Det brukar bli det men det är roligt!

Ska träffa Anna imorrn innan jag jobbar. Hon kommer till Sundsvall 11,42 så möter upp henne då på västra station sen blir det antagligen lite påhälsning i bageriet. Konstigt det kommer kännas att gå upp dit utan att baka. Men eftersom vi är forna elever där så får dom så lov att bjuda på fika, det låter bra tycker jag. 13,58 går min buss ut till Bergsåker och jobbet. Jobbar då från 14,30-21,15.

På fredag jobbar jag inte men då blir det arbetsförmedlingen. Alltid lika tråkigt där men jag har tid klockan 10 på fredag så då ska jag berätta att jag fått jobb. Annars hade jag antagligen fått hjälp med praktikplats. Men det känns hur skönt som helst att fixat jobb själv, t.o.m. ett jobb jag tycker om. Kan ju inte påstå att Arbetsförmedlingen var till så stor hjälp som dom säger. Fick iaf gå skrivkursen som kanske avgjorde att jag fick ett jobb. Men den äran ger jag helt och hållet till min handläggare på kursen, Britt-Marie Öhlén! Gick in till henne veckan efter kursen var slut och bad henne läsa igenom och hjälpa mig med ansökan till Coop Nära Bergsåker och se hur det blev! :) Planerar att springa in dit på fredag efter att jag vart på arbetsförmedlingen och tacka.

The End,
Johanna

Ljuva Sundsvall!

Tillbaka i Sundsvall igen efter en stökhelg. Efter lögner och påhitt. Glädje och nerdragna mungipor. Finns hur mkt som helst jag har att skriva om i helgen men för det första så är det ointressant för er att läsa och för det andra har jag, tro det eller ej, en liten gnutta respekt kvar för mamma. Kan säga en sak. Det här måste ordna sig, det fungerar inte annars!

Sitter nu hemma hos Mathias. Åkte med han i morse. Klev upp 5, käkade och begav oss. Skönt att åka bil den tiden på morgonen faktiskt. När jag kom hem lade jag mig och sov. Är sämst på att somna om så jag somnade om bra många ggr.

Tack för att du gjort mig så stark Mathias. Ringde faktiskt till Coop Nära Bergsåker idag. Typ alldeles nyss. Har ju inte träffat chefen ännu. Ska dit och presentera mig och prata lite med han 12 idag. Brukar ha lite svårt för att ta modet til mig att ringa, inte bara dit, utan vartsomhelst.. Men som sagt, Mathias har gjort mig stark. Låter säkert asfjantigt men ni som känner mig vet hur mkt jag brukar vela fram och tillbaka hela tiden. Till slut blir det inget för jag inte vågar.

Nu ska jag snoka runt lite och sedan blir det promenad till jobbet.
Slut'
The End,
Johanna

RSS 2.0