Vad skall jag göra nu då?

Hm.. Vad skall man ta och hitta på tro?

Mathias sitter och kollar på en film som för övrigt verkar sämst. Jag har kikat runt på det som är intressant på internet.


Imorgon är jag ledig, tisdag också för den delen. Skönt!
Imorgon blir det till att träna och jag längtar. Det skall bli så skönt.

Nej, men nu skall jag gå ifrån datorn i alla fall.
The End,
Johanna

Söndag. - 31 januari 2010!

Hellu!

Då var det söndagkväll då. Helgen har sprungit iväg.

Igår skulle jag och Pernilla som sagt hämta Mathias. Lite chockad blev jag över att han faktiskt gick ut på en gång.
Pernilla sov över hos oss i natt.

Idag så for Mathias och jag ner och bowlade med Mathias pappa och familj. Det är askul trots att jag bokstavligt talat är superdålig. Sällskapet håller en på humör.

Efter bowlingen for jag och Mathias ut till Birsta för att införskaffa ett nytt tangentbord. Det gamla sade upp sig i helgen så nu är det nytt och fräscht.
Efter Birsta for vi ut till Rickard där vi hade det allmänt trevligt.

På hemvägen hämtade vi upp Madde i Haga. Hon for hem vid 20,30 och nu sitter jag är i mina nya fina hörlurar.

The End,
Johanna

Lördag. - 30 januari 2010!

Fredagen var en riktig toppen-dag. Jag hade min första "riktiga" arbetsdag. Efter jobbet for Mathias, jag och Pernilla ut till Birsta. Vi sprang in på systemet en sväng och så sprang vi in en sväng på teknikmagasinet och mediamarkt för att köpa en mp3 och hörlurar.

Då vi var klar i Birsta skjutsade vi Pernilla till Granloholm och efter det begav vi oss hem för att plocka undan lite granna innan Allex och Jacqueline kom.
Det blev hot shots och annat gott igår. Massa spel och sjukt mycket skratt. En mycket lyckad fredag.
Vi kom inte till sängs förrän strax innan 6 imorse.

Denna dagen har också varit bra. Hunnit med en del.
Imorse (vid 12) klev jag upp och började plocka ordning. Jag fick även hjälp av Allex och Jacqueline. Efter att Mathias klev upp blev det till att gå ner till pizzan.
Då vi kom tillbaka såg vi på Blood and Bone.

Efter att de begav sig hemåt for Mathias och jag ut till Ljusta och hämta Makke. Vi for då vidare till Gnarp för att hämta Mathilda. Skjutsade henne till Anton och jag skjutsade Mathias och Makke till Timrå.
Jag kom hem för en stund sedan men nu skall jag fara bort till Pernilla en sväng innan vi far och hämtar Mathias och Makke.
The End,
Johanna

Så fräsch jag kan bli!

Klev precis ut ur duschen. Nu är jag ren och fräsch. I alla fall så fräsch som jag kan vara. Är fortfarande inte riktigt hundra men det kommer jag bli under natten.




Nu skall jag vänta på älskling. Sedan blir det sängen. Godnatt!



Imorgon efter att Mathias tränat blir det till att fara på systemet. Får se om vi kanske svänger in på teknikmagasinet också. Jag vill ha en mp3 som jag kan ha på gymmet. En liten behändig som inte kommer vara i vägen. Slänger in en bild så ni får se vilken jag menar.








The End,
Johanna

Paradise Hotel!

Jag har suttit och ägnat denna dag i huvudsak åt Paradise Hotel. Jag har suttit och läst mina favoriters (Catja, Andreas och Cimon) bloggar. Jag vet att Catja och Cimon har åkt ut men de är ändå två av mina favoriter och även fast de inte vinner så är de stjärnor.

Jag har även suttit och kollat på Pandoras ask. Under programmet så är det endast några få minuter men pandoras ask är egentligen i ca 30 minuter så det är en hel del roliga diskussioner som man inte får se i programmet.

Jag är så grymt uttråkad och vill göra något. Städa, vad som helst men jag skall bara sitta här i soffan och fortsätta med att ladda batterierna. Imorgon skall jag till jobbet!






Angående något annat så blir det till att umgås med Allex och Jacqueline i helgen. Kommer bli toppen!

The End,
Johanna

Nu mår jag mycket bättre!

Jag har suttit/legat i soffan nu sedan jag klev upp och druckit så mycket vatten som jag kunnat få i mig. Så nu mår jag mycket bättre.

Dock är jag så duktig på, så fort jag mår bättre, att göra massor av saker som kräver de få krafter jag hbar och sjuknar då om. Idag tänker jag inte göra det misstaget utan jag ska ladda mina batterier så jag kan gå till jobbet imorgon.

Förlåt för ett tråkigt inlägg.

The End,
Johanna

Torsdag. - 28 januari 2010!

Hej och godmorgon!

Inatt har jag sovit i ca 12 timmar. Dock har jag vaknat ett flertal gånger. Jag ställde även klockan imorse för att göra mig redo för jobbet men det gick inte riktigt som jag ville. Det blir till att dricka en hel del vatten och knapra alvedon idag så jag kan gå till jobbet imorgon.

Gårdagen blev lyckad tycker jag. Vi hjälptes åt med maten och kladdkakan. Det blev en hel del skratt och prat.
The End,
Johanna

Onsdag. - 27 januari 2010!

Godmorgon på er!

Jag sitter på jobbet nu med feber. Jag skulle egentligen ha stannat hemma men jag vill inte missa något. Det blir antagligen så att jag går hem efter lunch.

Ikväll kommer Pernilla och Madde förbi. Jag skall då laga mat, försöka. Eftersom Pernilla fyller år tänkte jag kanske göra ordning en kladdkaka som efterrätt. Vi får hjälpas åt helt enkelt.


Grattis på 17-årsdagen! ♥

The End,
Johanna

Snart Paradise!

Nu är det bara ungefär 30 minuter tills Paradise börjar. Jag vet inte riktigt varför men jag älskar det programmet.
Igår fick Andreas komma tillbaka och jag hoppas så sjukt mycket på att Catja också får göra det. Får hon inte det så hoppas jag Andreas vinner.

Sitter här nu, ivrigt och väntar med en tallrik fil.
The End,
Johanna

Nerbäddad i soffan!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan och känner mig inte nå vidare alls.

Efter jobbet tog jag bussen ut till Birsta. På bussen kände jag mig yr och att min magvärk var på väg tillbaka. Mycket riktigt så fick jag ont i magen. Jag gjorde det jag skulle på Birsta City i alla fall. Handlade födelsedagspresent till Pernilla. Jag promenerade sedan bort till Ica Maxi och där gick det som det gick. Snäll som Mathias var så hjälpte han mig med det sista och skjutsade hem mig.

Han är nu ute hos Makke och det är lika bra det. Dels för att dte är klart att han skall umgås med sina vänner och sedan för att jag inte riktigt är ett roligt sällskap nu.

Jag hoppas på att jag blir bättre till imorgon.

Nu skall jag kika runt lite och fortsätta mysa i min tokvarma morgonrock under mitt underbara täcke.
The End,
Johanna

Tisdag. - 26 januari 2010!

Hej och god morgon!

Då sitter jag på jobbet återigen. Idag är jag väldigt trött men jag hoppas på att det vänder.

Idag efter jobbet blir det till att fara ut till Birsta. Får se om Mathilda mår bättre så att hon kan följa med.
Jag måste dels handla mat och så fyller ju Pernilla år imorgon.
The End,
Johanna

Bio och middag med älskling!

Dagen har varit toppen. Eller kvällen kanske jag skall säga? Hur som helst så har det varit över förväntan.

Vi hade lite problem med att bestämma oss vad vi skulle äta på så kort tid åd jag slutade 16,45 och bion började 18. Det slutade med att Mathias kom på den briljanta idén att äta på restaurangen precis bredvid bion och det var riktigt gott. Mums!

Vi såg som sagt Snabba Cash och den var riktigt bra. Det märks på slutet att det kommer en tvåa men så skall det väl vara? Många har klagat på slutet men jag tycker att det var ett mycket bra slut. Det får en att vilja se nästa film. Filmen är till att rekomendera.

Nu skall jag inte skriva en lång novell om denna kvällen utan jag skall fortsätta myse med Älskling och snart är det Paradise.


Idag har vi varit tillsammans i tre år. Fler år ska det bli! Jag älskar dig! ♥
The End,
Johanna

Måndag. - 25 januari 2010!

Idag har Mathias och jag varit tillsammans i 3 år och varit förlovade i 2 år!
Vi skall fira denna dag med att gå på bio och bara mysa.

Mathias hämtar mig efter jobbet och det blir då till att äta något innan bion börjar klockan 18.
Vi skall se Snabba Cash men jag börjar bli lite skeptisk. Både jag och Mathias tror att den är bra men här på jobbet surar de över att den var så dålig.

Det blir till att hålla tummarna på att den är bra.

The End,
Johanna

Söndag. - 24 januari 2010!

Paradisbadet i Ö-vik med Mathias, Allex och Jaqueline.
En riktig toppendag med en massa skratt.
En utav de roligaste dagarna på länge.

Vi for 9 imorse och kom hem vid 19. En hel dag badande alltså. Tävlingar med ringar och tid i vattenrutschkanorna. Lek med badbollar och annat skoj.

Detta måste göras igen!

The End,
Johanna

Ett inlägg om ingenting!

Fy tusan vad äcklig jag känner mig den här tiden på månaden. Jag brukar inte ha finnar men nu har jag fått några stycket. Fjuttiga i och för sig men jag känner mig så sjukt äcklig!


Jag längtar till på söndag. Då far Mathias, jag,  Allex och Jacqueline till Paradisbadet i Ö-vik. Ser framemot det. Jag har nästan fått ordning på min mage och började bli nöjd. Tror ni inte att mensmagen kom bara därför. Nu vill jag ju gömma den lika mycket som jag gjort i stort sett hela tiden under en längre tid.

Jag skall strax släpa in mig till sängen eller så hämtar jag täcket hit till vardagsrummet och myser upp mig i soffan bredvid Mathias med han kollar på denna dåliga film.
The End,
Johanna

Torsdag. - 21 januari 2010!

Hellu!

Då var det torsdag. Då är det bara imorgon kvar som vi skall kliva upp tidigt. På lördag blir det en rejäl sovmorgon!

Jag mår inte alls bra idag. Jag är inte särskilt pigg, jag känner mig lite hänging. Egentligen spelar det ingen roll hur jag mår. Oavsett skall jag till jobbet imorgon. Det är viktiga dagar dessa och jag har så grymt kul!
Imorgon skall jag ta mitt första samtal och idag har jag fått hjälpt till och knappat. Hur kul som helst!

Idag efter jobbet mötte Pernilla upp mig och vi gick då bort på gold's och gick/gick snabbt/sprang på banden. Inge länge men en liten stund i alla fall. Pernilla följde med mig hem sedan och vi lagade mat.
Jag skulle egentligen umgås med Madde efter att hon var klar med sin träning vid 20 men då min ork vart på botten idag bestämde vi att hitta på något någon annan dag.

Igår blev det ingen film. Mathias knäppte igång filmen men det var  något som var fel med den så jag kollade på Paradise med Mathias istället. Han missade ju tisdagens avsnitt så nu är han också ikapp.


Saknar dig Storebror! Du bor ca 8 mil bort. Det är inte särskilt långt från Sundsvall. I alla fall inte så långt ifrån att vi inte skall träffas oftare. Jag skall skärpa mig! ♥


The End,
Johanna

Onsdag. - 20 januari 2010!

Mathias knäppte precis igång en film så detta blir inget långt inlägg.

Jag vill inleda mitt inlägg med att säga att jag har en mycket fin släkt som finns där i alla lägen trots att vi kanske inte är jättetajta. Jag är evigt tacksam för det!

Idag har jag jobbat. Eller ja, varit på min utbildning. Vi skall snart börja ta samtal och det känns lite läskigt. Dock vet jag vad det handlar om då jag gjorde samma sak för ganska precis ett år sedan då jag började på Anthill.
Det är lika roligt på jobbet och jag har kommit min arbetskamrater närmare. Mycket kul!

Nu ikväll har jag träffat Kicki som jag inte gjort sedan 7 december om jag minns rätt? Tråkigt att det varit så lång tid emellan.
Ikväll tog jag igen lite tid med henne och jag föjde med henne på ett ljusparty. Jag har aldrig vart på ett sådant tidigare och tyckte att det var lite udda och lite småroligt. Kul att jag fick följa med!
I helgen blir det till att ta igen mer tid om vi kan matcha in. Men det skall vi väl kunna fixa tycker jag. Dock vet man inte riktigt med oss, haha!

The End,
Johanna

Ellen och helgen!

Idag fyller min gogumma 5 år, Grattis!


Och ja, hon dreglar på bilden. Vi mutar ju henne med godis.



I fredags mötte jag upp Pernilla i stan. Vi tog bussen hem till mig och Mathias. Då Mathias kom hem skulle vi ut och storhandla men jag glömde listan så det blev det viktigaste och gotta istället. Pernilla och jag köpte oss en varsin pizza då vi kom hem och Mathias mumsade i sig köttbullar. Han är duktig han.

Mathilda kom bort till oss efter jobbet. Mathilda och jag spelade wii, Mario and Sonic at the olympic winter games. Vi vann den stora pokalen, vi kom alltså etta duktiga som vi är. Pernilla satt och kikade på. Mathias var också hemma. Mathias och jag städade undan och rensade lite. Riktigt trevlig kväll.

På lördagen gick vi ner på Amax till Mathias pappas jobb där de höll på med Mathildas epa. Vid 15,30 gick jag, Pernilla och Mathilda hem hit. Mathilda gick till jobbet och Pernilla och jag for ut till Birsta. Väl tillbaka lyxade vi på med lövbiff och klyftpotatis.

Vid 20 hämtade jag, Mathias och Pernilla Mathilda och Natta i stan. For ut till Viktor och lämnade av Mathias sedan for vi hem till oss och Mathilda och Natta gjorde sig klara för kvällens fest. Pernilla och jag skjutsade upp dem till Granloholm. Pernilla och jag får hem efter det och tog det lugnt. Jag fortsatte plocka och städa.

Vi hämtade Mathilda i Granloholm och Mathias hos Viktor. Vid olika tillfällen dock. Skjutsade även Martin en snabbis.
The End,
Johanna

If!

Som ni vet så jobbar jag på if. Just nu går jag en utbildning som håller på i tre veckor. Jag är nu inne i andra veckan och allt är jätteroligt. Jag längtar men känner mig ändå grymt nervös över att jag snart skall sätta mig i telefon. Det är så många tankar som snurrar i huvudet hela tiden och det är så mycket att ta in.

Jag kommer sitta på kundtjänst som försäkringsspecialist och det är ett mycket lärorikt och intressant jobb. Detta verkar mycket bättre än telenor och jag känner att jag vill stanna länge.

När jag väl suttit mig i telefon kommer ni få lite mer utförlig info om hur allt är och så.


Nu skall jag springa ner till tvättstugan.
The End,
Johanna

Måndag. - 18 januari 2010!

Hej och förlåt för en dålig uppdatering.

Jag har haft en toppenhelg så jag har inte riktigt prioriterat datorn.
Jag tänkte bara kika in nu en snabbis innan min lunch är slut så ni vet att jag lever.

När jag kommer hem skall jag berätta om helgen och jobbet.

Hejs'
The End,
Johanna

Torsdag. - 14 januari 2010!

God kväll!

Då var det torsdagkväll. Endast en till tidig morgon denna vecka. Det skall bli så skönt att sova ut på lördag.

Det går fortfarande bra på jobbet. Det är hur kul som helst. Man vill inte riktigt därifrån.

Idag efter jobbet hämtade Mathias upp mig. Vi for då ut till Kungsnäs där vi blev bjudna på middag och efterrätt. Umgicks och tog igen lite tid. Riktigt gott och riktigt mysigt!
Kom hem för ett tag sedan och snart skall vi krypa ner framför en film.

Godnatt!

The End,
Johanna

Onsdag. - 13 januari 2010!

Då var denna dagen avklarad.

Det var min tredje dag på jobbet idag och det går riktigt bra. På dessa dagar har jag lärt mig väldigt mycket men det är fortfarande mycket kvar att lära. Det kommer det vara hela tiden i och för sig.

Jag är i alla fall glad och mycket nöjd över jobbet. Jag skall sätta mig ner något tag och berätta lite om jobbet men jag tänker inte göra det nu. Jag tar det en annan dag.

Idag efter jobbet mötte jag upp Madde i stan. Vi gick då vidare till ego och tränade. Jag kunde tyvärr inte ge järnet då jag fått tillbaka min magvärk. Den har varit borta länge nu, varför var den tvungen att komma tillbaka?

Hur som helst så skall jag försöka hålla igång träningen nu.

Madde följde med hit efter träningen. Det blev då lite mysmiddag. Potatiskroketter, fläskfilé och sås.

Nu är jag helt utmattad och skall nu mysa ner mig med älskling.

The End,
Johanna

Måndag. - 11 januari 2010!

Jag är så grymt nervös.
Idag börjar utbildningen för mitt nya jobb.
Idag börjar allvaret.

Om en timme skall jag vara där.
Önska mig lycka till!

The End,
Johanna

Söndag. - 10 januari 2010!

Dagen har spenderats i Gnarp. En riktigt mysig dag som jag spenderat både med min familj och Mathias familj. Vid olika tillfällen alltså.


- Terese och jag for ut till mamma och sedan till pappa.
- Mathilda och jag promenerade till Ica.
- Mathilda och jag lagade mat.
- Mathias, Mathilda och jag spelade kort.
- Hade en mysig middag med Mogge, Lukas, Mathilda och Mathias.
mm.

Nu sitter jag här nyduschad och skall strax bege mig till sängen.
Jag börjar ju trots allt på mitt nya jobb imorgon. Spännande och så klart väldigt nervöst!

Godnatt!
The End,
Johanna

...

Varför skall det vara så svårt?
The End,
Johanna

Lördag. - 9 januari 2010!

Denna dagen har varit väldigt händelserik och faktiskt riktigt bra.

Vi har tränat, handlat, myst och nu sitter vi och ser någon knepig film på tv.

Mathilda kommer hit efter att hon slutat jobbet.

The End,
Johanna

Snart dags för sängen!

Nej, men vet ni?
Nu är jag riktigt trött så nu tänker jag göra mig klar för sängen.

Imorgon blir det träning också. Får se hur mycket min otränade kropp klarar imorgon efter dagens hårdträning.

Godnatt på er!
The End,
Johanna

Då var kvällen över!

Det har varit en riktig toppen-kväll!
Vi spelade först TMNT och efter det fastnade vi för Madagascar Kartz.
Mathilda och jag vann mest, så klart!

Massa prat och skratt. Detta måste göras om!

Nu blir det till att fortsätta se på one tree hill med min älskling.


Kvällens gotta: Morötter, gurka, dip, hallon, kex och creme bonjour - grekisk vitlök.
The End,
Johanna

Blåmärke på knät!

Djupsuck! Jag har fått ett stort blåmärke som verkligen värker..
Jag och Pernilla gick ut en sväng med Ellen. Jag köpte ju mina varma sköna uggs. Nackdelen med dem är att de är så hala. Även fast det riktigt roligt att bara glida ner för backarna. Det är det som Ellen nu har märkt. Hon sprang nerför backen med mig glidandes efter sig nyss. Då hon blir så uppspelt och har roligt så kan jag inte säga till henne seriöst. Hon tycker då att det blir ännu roligare. Jag stoppade rushen genom att sätta ner vänsterknät i farten. Smurtigt? Ja men visst, hurrni!

Som Pernilla sa. Det där skulle passa in i något liknande som American Funniest Homevideos.



Pernilla for precis då hon skall fara till Gnarp och jag sitter och väntar på att Mathias skall ringa så vi kan gå ut.
Då blir det till att afra på Ica Sidsjö och efter det middag. Men vad skall vi äta? I have no ideas.

The End,
Johanna

Hysteri över kylan!

Jag förstår inte riktigt detta. Alla (eller alla skall jag inte skriva, jag menar många) klagar över denna kylan som dragit sig över Sverige. Varje år är det klagomål om att vintern inte längre är vinter då det är nästintill tomt med snö och nästan plusgrader.

Jag var en utav de som klagade då vi inte riktigt hade en riktigt vinter. Skall det vara vinter så vill jag ha en rejäl vinter och Sverige, det har vi fått nu.
Det måste vara typsikt svenskar som aldrig är nöjda. Vi vill alltid ha det vi inte kan få och det är rent utsagt töntigt.

Kläd på er ordentligt så fryser ni inte. Jag har Ellen här och det betyder att jag går ut ett flertal gånger om dagen. Jag har aldrig mått så här bra under en vinter. Det är så myisgt att gå ut och gå. Se de snötäckta husen och de stora snödrivorna som ligger och vilar på sidan av vägen. Släppa lös Ellen så att hon får hoppa och skutta i djupsnön som ligger där det annars är som ett stort fält med gräs.

Nu tycker jag att vi skärper oss och gillar läget.
Är ni på?

The End,
Johanna

Avatar!

Fy vad bra filmen var! Helt sjukt.

Okej, det är inte en film man ser mer än en gång men den var så grymt bra, Den som inte sett den måste se den.

Jag vill inte riktigt skriva vad den handlar om. Det säger så mycket om filmen, Jag låter er se den istället och få en egen uppfattning om filmen.

Ni kommer fastna för den. Garanterat!





The End,
Johanna

Fredag. - 8 januari 2010!

Hellu everybody!

Äntligen så har min nervositet släppt. Nu är det bara magen som värker men det är nog mest för Mathildas och mina hårda träning på friskis för någon timme sedan.

Det var så skönt att träna och springa av sig. Det jag tycker är lite jobbigt att mitt ass aldrig har dallrat men av någon anledning så har det börjat gjort det då jag börjat röra på mig. Jag vet inte riktigt om det gillas.
Men för en gång skull så skall jag ha beach-kroppen till sommaren. Har inte haft det något år så nu får det ta och vara dags.

Ikväll blir  det till att umgås med Mathilda och Anton. Wii-spelande och grönsaker med dipp, mys alltså!
Det blir alltså Mathias, jag, Mathilda och Anton här ikväll.

The End,
Johanna

Ikväll blir det bio!

Ikväll skall Mathias, jag, Anton och Mathilda gå och se Avatar.
Jag har hört och läst mycket gott om den så jag hoppas att den är bra.

The End,
Johanna

Torsdag. - 7 januari 2010!

Nu börjar jag bli riktigt nervös...


Nu skall jag och min sjusovare till hund strax gå ut på promenad. Imorse vaknade jag tidigare än vi brukar och tänkte att vi inte skall sova bort hela dagen. Ellen låg då här och sov med mig. Hon låg och toksnarkade så jag hade inte hjärta att väcka henne. Nu har vi precis ätit frukost och jag har ringt ett par samtal.

Idag skall vi möta upp Pernilla inne i stan. Då skall vi först gå bort till arbetsförmedlingen och efter det så bär det av hem till mig. Vad som sker då, det får vi se.
The End,
Johanna

Besök och Paradise!

Idag åkte Terese hem till Gnarp. Det blev rätt så tomt då hon for. Vi har haft så roligt dessa dagar.

Strax efter 19 kom Allex, Jacqueline och Fredrik hit. Jag klippte Allex. Hoppas han blev nöjd! Vi satt och spelade lite wii också. Vi hjälptes åt allihopa. Pratade och hade det allmänt roligt.

Efter att de åkte hem blev det lite käk och jag tog sista prommisen för dagen med Ellen.
Nu sitter Mathias och jag och kollar på Paradise. Mathias missade ju igår så jag kollar ikapp med honom nu.
Skall bli roligt att se Mathias min över vem som åker ut!

Godnatt på er allihopa!

The End,
Johanna

Nyduschad och gladare!

Nu har jag precis duschat och känner mig mycket gladare. Lite mer som en ny människa.

Strax är det dags att mata min söta fröken här bredvid sedan ta en promenad med henne. Inte så smart från imn sida att duscha innan promenaden kanske då det är så här kallt men jag är inte så speciellt smart heller så ;)

Det är så mysigt att ha henne här och jag vill inte lämna tillbaka henne. Aldrig någonsin.

Jag är så dålig på att lägga upp bilder här och anledningen till det är att jag är ännu sämre på att föra över bilderna från kameran och mobilen. Idag och igår har jag pysslat lite med det och jag skall försöka bli bättre på det.


Bjuder på en bild som jag tog i november.
Jag fattar inte, alltid röda ögon.

The End,
Johanna

Ny header!

Kände för att ändra på min header och denna blev det. Ni kanske finner den tråkig men för mig betyder den en hel del.
De små raderna är tagna ur några av deras låtar


Angånde inlägget innan. Det är alltså inte om Mathias. Tänkte så att vi slipper missförstånd.


The End,
Johanna

Onsdag. - 6 januari 2010; Ingen bra dag!

Idag är det ingen toppendag direkt. Jag känner mig ledsen och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag saknar dig!

Dessa rosor fick jag av dig då du var normal för en dag. Jag vill att du skall ha fler dagar som dessa men då vill jag inte ha rosor. Jag vill ha dig hos mig. Jag vill känna att du är du.

</3



The End,
Johanna

Våran kärlek!

Kärleken är svår och vi är lika olika som svart och vitt. Ändå älskar jag dig över allt annat och vill alltid att du ska vara min. Våra olikheter gör så att vi hör ihop, du och jag ♥


The End,
Johanna

Ellen!

Jag trodde att det skulle vara jobbigt att gå ut flera gånger om dagen då jag hämtade denna gosak men det är inge jobbigt alls. Det är så mysigt att ha hund igen, även om det bara är ett tag.

Här kommer en bild på gosaken!

The End,
Johanna

Smoothie och Rollo-kolor!

Som jag skrev i inlägget innan så skulle vi ut på promenad. Det blev en promenad ner över stan. Gick förbi blivande himlabadet och det ser rätt bra ut. Hoppas på fler rutschkanor bara.

När vi kom hem provade vi på Sonic som var en bevikelse. Jag trodde att det skulle vara mycket bättre.
 
Just nu kollar vi på 2½ men och dricker smoothie och äter rollo-kolor. Konstig blandning, jag vet.

Glöm inte Paradise ikväll nu då!


Glada Terese!


Våra smoothies. De blev riktigt dåliga på bild och den rosa var äcklig. Den röda var suverän!


Kolorna!

The End,
Johanna

Tisdag. - 5 januari 2010!

Då var det tisdag och vårat finbesök och jag skall strax gå ut med Ellen.
Terese stannar en natt till och det tycker jag är toppen. Ikväll blir det film och gotta. Vart Mathias tar vägen, det vet ingen.

Idag tog vi en sväng ut till Birsta. Ikea och Willys. Nu fungerar taklampan i köket igen och man blir nästan bländad då endast en av tre lampor fungerat under en längre tid.

Nu skall jag slänga mig på Mathias i soffan innan Terese och jag tar en sväng med Ellen.
The End,
Johanna

Måndag. - 4 januari 2010!

Äntligen! Nu sitter jag vid barbordet med min dator. Det har avrit en hel del idag. Jag har mött Terese i stan, gått med Terese till bussen, promenerat Ellen, städat, tvättat, handlat och lagat mat. Nu har jag äntligen en lugn stund och tänker då tillbringa den här.

Om inte allt för länge skall jag möta upp Terese. Eller vi, jag och Ellen, rättare sagt.
Ikväll blir det Paradise om jag nu kommer ihåg. Det har ju haft juluppehåll men säsongen fortsätter ikväll.



Har du äntligen vaknat upp? Jag var alltså tvungen att ta det enda som du hade kvar av dig för att du skulle inse vad du gjort? Det var strångt av dig att ringa mig igår och berätta att du saknade mig. Jag sa ingenting tillbaka då jag inte känner samma saknad längre. Visst jag saknar den människan du än gång var men jag saknar inte den personen du är nu.

Jag har sagt det förrut och säger det igen. Jag orkar inte vänta längre.
The End,
Johanna

Lördag. - 2 januari 2010!

Eller egentligen Söndag. - 3 hanuari 2010 men då jag precis kom hem och inte sovit ännu så är det fortfarande lördag för mig.

Kom hem från Vilai för en liten stund sedan. Var där från 16 till nyss. Jag har hjälp henne att koppla in en karaoke-maskin, hjälpt henne att fixa ljud på datorn och lärt henne hur man bränner skivor. Känns bra att jag också kan hjälpa folk med något.

Jag blev bjuden på mat, kyckling och ris. Mums.
Ellen var så klart med också. Ellen och Sasha lekte ute i snön. Pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord.

Nu skall jag sitta här lite granna innan sängen-

The End,
Johanna

Fredag. - 1 januari 2010!

God kväll!

Då var första dagen på år 2010 avklarad. Eller ja, snart.

Nyårsafton firade Mathias, jag, Allex och Jacqueline med Mathias pappa och familj. Riktigt trevlig dag. God mat, många skratt och en hel del tokigheter. Precis som nyår skall vara.
Mathilda fixade mitt hår och det blev riktigt fint. Hon kan verkligen det där!

Mathias, jag och Carina var de sista som gick till sängs. Vi satt uppe till 6,45 imorse. Pratade om massor. Jag lättade på hjärtat för Carina. Mathilda, jag och Jacqueline satt också uppe i badrummet och pratade om allt mellan himmel och jord lite tidigare på kvällen.

Fyrverkerier avfyrades på tolvslaget och jag fick kyssen av Mathias.



Jag vill bara flika in att då jag skriver om min mamma. Anledningen till att jag skriver här är inte för att jag tycker att det är roligt att skriva om det som hänt och det som händer. Jag hatar det. Anledningen till att jag gör det är för att det finns de som är i  en liknande situation, yngre som äldre, som behöver få veta att de inte är de enda som har det så här.

Jag har inte valt att det skall vara så här. Att min mamma försvunnit på villovägar kan jag inte göra något åt. Kanske hittar hon tillbaka men troligen gör hon inte det.

Jag vill inte att någon skall tycka synd om mig utan jag vill att folk skall läsa och kunna ta åt sig av det jag skriver. Kanske hjälper jag någon.

Jag vet också att det finns nära som tycker att jag inte skall skriva något här men jag känner att jag har rätt att göra det. Jag tänker inte sitta och hålla detta inne.
The End,
Johanna

RSS 2.0