Natti natti!

Nu tänker jag gå och lägga mig. Hoppas på att morgondagen är bättre än denna dagen.

Jag såg precis ett avsnitt av Wipeout. Alltså, jag måste vara humorlös...

Sov gott!
The End,
Johanna

Tråk, tråk, tråk!

Jag sitter nu hemma i soffan och känner mig så sjukt uttråkad.
Jag är hungrig men vill inte ha något. Jag är trött men inte tillräckligt så att jag kan somna. Jag fryser trots att jag sitter med fleece-filt. Jag är törstig även fast jag nyss drack vatten. Och som grädde på moset, jag har ont i halsen.

Vilket toppen humör jag är på. Jag känner att jag verkligen sprudlar av positiv energi, eller inte!

Allt dåligt händer just  nu och inget bra känns det som. Suck!

Hoppas på att det glada humöret kommer tillbaka snart så vi slipper denna lidelse.

The End,
Johanna

Rubrik!

Håller på och gör mig i ordning för jobbet. Är duschad och klar nu så det är bara att komma på vad jag vill ha för kläder på kvar. Och klä på mig dem förstås.

Jag hatar att humöret ska gå upp och ner hela tiden. Idag är en dålig dag. Det märkte ni säkert på förra inlägget.

Hur som helst tänkte jag slänga in någon bild. Jag är väldigt dålig på det här med bilder (fortfarande) men ni får tåla det.



The End,
Johanna

Det känns tomt!

Det känns så tomt! Här står jag. Ensam och letar lägenhet. Jag måste lämna ett tre år långt förhållande bakom mig och gå vidare. Detta är jättetufft och jobbigt även fast jag vet hur det ligger till. Även fast jag känner att Mathias inte är Mathias. Han har varit mitt allt, han har varit mitt liv. Jag går från att vara tillsammans med den jag älskar till att vara ensam.

Jag har min familj och mina vänner och det är jag glad för. Hur nära jag än har dem så känner jag mig ensammast i världen. Det är så tomt och jobbigt.

Glömma och gå vidare heter det va?

Jag behövde skriva av mig.

</3
The End,
Johanna

Onsdag. - 31 mars 2010!

God morgon!

Idag är halsen värre och jag är mer täppt. Jag slapp i alla fall vakna av att jag inte kunde andas. Hoppas det går bra att jobba i alla fall i eftermiddag.

The End,
Johanna

Myskläder? Nehe...

Jag har sådan stor lust att slänga på mig ett par mysbyxor och en huvtröja. Det är ju lite dumt dock då jag ska till  jobbet och där är det inte riktigt myskläder som gäller. Jag förstår klädpolicys och sådant men just nu kan de slänga sig i väggen.

Aja, nu måste jag slänga i mig något att äta och klä på mig för att sedan bege mig bort på jobbet på en kurs. En kurs på min lediga dag, fu!

Efter kursen blir det banne mig myskläder. Vill mysa ner mig med någon i soffan med en film eller så också men det funkar inte riktigt, sååå det struntar vi i.
The End,
Johanna

Dating in the dark!

Har precis suttit och tittat på två avsnitt av dating in the dark. Det är egentligen toksämst men man garvar ju sönder när man tittar. De är ju så dumma. Hur ensam jag än skulle känna mig skulle jag aldrig vara med i det programmet.


Jag har en liten småknepig dag idag. Jag är glad men känner mig samtidigt nere. Jag tror att förkylningen har en del med min nedstämdhet att göra. Så klart också att det är över mellan mig och Mathias.

Life goes on och allt kommer bli på ett eller annat sätt.
The End,
Johanna

Tisdag. - 30 mars 2010!

God morgon!

Idag tänkte jag att jag skulle ta mig en riktig sovmorgon men det gick sig inte riktigt. Vi 9,10 vaknade av att jag inte kunde andas. Näsan täppt och munnen igentorkad.  Najs? Nej!.

Klev upp i alla fall och nu sitter jag i soffan, nermyst med mitt täcke.

Ska försöka kurera mig lite tills det är dags att gå till jobbet på min lediga dag på en kurs. Vid 19 ikväll ska Madde och jag bestiga Norra Berget.  Får se vad vi tar fr väg upp och hur det går.
The End,
Johanna

Stone Sour - Zzyzx rd

The End,
Johanna

Snart hemgång!

Då var det snart hemgång. Slutar om några ynka minuter. Jag beger mig då in till stan och tar bussen hem. Sååå lat är jag ikväll och det är okej.

En mycket kort inlägg med mycket onödig info men kände att jag ville slänga in ett.
The End,
Johanna

Mathias -brustet hjärta- Johanna!

Nu när det är officiellt.
Det är slut mellan Mathias och mig. Jag trodde att jag skulle ta det hårdare. Han lämnade mig. Men det är inte så illa som jag trodde. Det har varit illa nu ett tag men jag har insett att jag är värd så mycket bättre. Det har också varit lättare då Mathias inte är Mathias. Han är nu Matte. Festprissen som alltid ska vara ute på och göra precis som han vill, inte bry sig om någon. Den han hade varit för länge sedan om vi inte blivit tillsammans.

Självklart har det varit jobbigt den senaste tiden men just nu känner jag mig lycklig om jag nu får säga det så här tidigt. Jag tittar tillbaka på bilder på telefonen och minns tillfällena. Jag minns inte det roligt som hände den kvällen. Jag minns den biten då jag kände att Mathias inte brydde sig. Att han gjorde sitt. Det spelade ingen roll vad jag gjorde så fort han fick göra som han ville. Dett låter elakt. Det är inte så jag menar det.

Jag älskar Mathias men jag älskar inte den personen han är nu. Han är som en främling men i min Mathias kropp. Det här kanske är bäst. Det har varit tre underbara år och det är så jag tänker minnas dom.

Tack mamma, pappa och mina syskon, tack mina underbara vänner att ni alltid finns där. Tack familjen i Matfors!

Det här låter kanske töntigt men jag är så enormt tacksam för att alla funnits där.

Nu bläddrar jag till nästa kapitel. Mer fokus på mig själv och en stor dos med glädje. Hoppas ni hänger med!
The End,
Johanna

Färdigtvättat!

Nu har jag tvättat färdigt och tänkte ta mig en dusch men det blidde inte rikigt så då de undrade om jag tvättat klart snart så de kunde stänga av vattnet. För det första så har jag bokad tid till 11 och för det andra så ska ni meddela ALLA i huset att ni skall stänga av vattnet. Med antingen lapp eller knacka dörr. Jag har varit vaken sedan strax innan 7 och ingen har knackat på min dörr. Ingen lapp har ramlat in genom brevinkastet heller för den delen. Töntar!

Och nej, jag är inte på dåligt humör. Jag blir bara så less på töntarna som inte gör annat än att fika nere i källaren och stänga av vattnet.

Jag funderar på att ta och gå ut och gå en sväng. Jag har ändå inget bättre för mig.

The End,
Johanna

Måndag. - 29 mars 2010!

God morgon!

Uppe med tuppen, som vanligt. Nej, men idag klev jag upp tidigt dels för att jag var pigg men också för att jag tvättar. Det var inte så mycket tvätt idag och det tackar vi för.

Igår promenerade jag bort till Kickis jobb. Kicki, jag och Christoffer gick in och handlade lite smått. For sedan ut till garaget. Där var vi tills det blev dags för middag. Jag och Kicki for ut till Matfors först och lagade maten. Ostschnitzel och ris, mums!

Efter middagen knäppte vi igång filmen Säg att du älskar mig. Jag hade inte sett den. Jag vill säga att filmen var bra men jag får för mig att ni då tolkar det som att jag är okej med våldtäkten och det är inte det jag menar. Man vaknar på något sätt. Filmen är egentligen hemsk men det är sjukt bra att den finns där ute. Som sagt man vaknar. Det kan lika gärna hända i verkligheten. Lita inte för mycket på nytt folk hurrni!

Efter den knäppte vi igång I am Legend. Jag har sett den innan och tycker att den är tokbra. Väldigt speciell film. Den skulle jag kunna se om och om igen.

Efter den filmen kikade vi på Johan Falk som gick på tv:n.

Pratade en hel del och bara myste på hela dagen. En perfekt söndag!
Jag vet dock inte vad som var med mig. De senaste veckorna har jag gått och varit nere. Igår måste jag ha tagit igen det. Jag skrattade och fnittrade om vart annat igår.

The End,
Johanna

Kiwi och yttepytte lite annat snack!

Om inte alltför länge skall jag umgås med KickiLicki.

Magen kurrar och jag har nyss borstat tänderna. Jag tog fram två kiwi (ingen bra frukost, jag vet), åt en sedan kom jag på att jag kanske borde göra mig klar. Nu sitter jag här och suktar efter den andra kiwin som är delad i två halvor. Dock vet jag att den kommer vara asäcklig. Kiwi + mint = no good!

Jag får vänta lite helt enkelt.

Nej, nu skall jag fortsätta lyssna sönder på musiken innan det är dags!
The End,
Johanna

Söndag. - 28 mars 2010!

Äntligen sov jag länge! Klev vid 10,30 ungefär. Förstår ni vad nöjd jag är då jag inte sovit till längre än 7 de senaste veckorna?

Idag är det söndag och jag känner mig pigg och glad. Jag har en stark känsla av att allt löser sig på ett eller annat sätt. Detta blir bra hur det än blir. Jag känner mig på något vis glad.

När jag kikade på mitt konto blev jag också glad. Jag tycker att jag bara slängt mina pengar hit och dit men det har inte ens minskat en tusenlapp. Nöjd!

Nu ska jag ta och hämta mig en kiwi, mums!

The End,
Johanna

Virr varr!

Massa tankar som snurrar runt i skallen på mig. Jag vill så gärna skriva ut allting här men det går inte riktigt.

Blandade känslor om allt. Kanske är detta bra. Allting har hur som helst en mening. Vad väntar bakom hörnet? Kommer allt lösa sig? Kommer allt bli bra?

Jag väntar tålamodigt och ser.
The End,
Johanna

Nermyst i soffan!

Sitter just nu nermyst i soffan. Dock skall jag snart kliva upp en snabbis. Duschade förrut så måste borsta håret innan det tovar till sig lite för mycket.

Idag jobbade jag som sagt till 18. Pinade igenom dagen. Som tur är blev jag lite bättre efter lunchen.
Efter jobbet tog jag bussen till Nacksta och Coop. Pratade en hel del med Kicki medans hon rännde fram och tillbaka och skötte sina jobbsysslor.

Pratade med pappa på vägen hem från Nacksta. Sedan blev det en dusch.

Nu ska jag pallra mig upp ur soffan en liten stund innan jag myser ner mig igen. Denna gång med stjärnor, mums!



Jag önskar att jag kunde laga detta. Hade jag kunnat hade jag inte tvekat en sekund.
The End,
Johanna

Lördag. - 27 mars 2010!

Sitter på jobbet med världens förkylning. Kan inte andas med näsan så sitter som en fågelholk.
Igårkväll kände jag av halsen och jag trodde att det var halsontet som skulle sitta i men det gjorde det inte utan jag blev täppt i stället.

Igår skulle jag vara hundvakt men mamma kom inte in till Sundsvall. Pappa och de flesta av mina syskon kom in i stället. Hur kul som helst.

Kicki och jag for ut till Birsta och kikade lite. Jag fick med mig lite roligt hem. Vet inte vad som hänt med mig. Jag hittar massa kul hela tiden.
Mötte upp familjen en snabbis.

Efter Birsta for vi ut till Matfors där det blev mat. Mums!
For på Ica och hyrde New Moon. Kicki hade inte sett den och jag skulle kunna se den hur många gånger som helst till. Den är ju så bra.
Massa prat och skratt hela dagen och kvällen.

Kicki och Christoffer skjutsade hem mig strax efter 23. Massa prat innan jag pallrade mig in.

Jag är så grymt tacksam över att jag har familjen i Matfors. De är bland dem bästa!

Efter jobbet (klockan 18) beger jag mig nog på Coop och handlar lite innan jag beger mig hemåt.
The End,
Johanna

Fredag. - 26 mars 2010!

Hej och god morgon!
Inte för att denna morgon är speciellt god men. Den är lika sämst som alla andra morgnar varit på sista tiden.
Jag är ju för tusan ledig. Varför kan jag inte sova för?

Idag är det fredag mina vänner. Jag sitter med världens halsont. Imorgon blir det jobb. Hoppas halsen blir bättre till imorgon. Det är lite svårt att prata nu när den är så här...

Vilket tråkigt och deppigt inlägg...
The End,
Johanna

Shopping!

Jag sa till Madde att jag skulle visa mina plagg jag köpte idag men vi hann inte med oss då vi skulle med en buss åt olika håll.
Så jag slänger upp dem här. Dock orkade jag inte lägga ner tid på att fixa fina bilder så jag slängde ihop dem i picasa.

Direkt när jag klev innanför dörren drog jag mig en jättesuck. Det bli bara stökigare och stökigare här hemma, vad jag vet så bor vi två stycken här. Jag är nästan aldrig hemma, har inte vart det hittills denna vecka. Rätt skönt att veta att jag inte stökat ner det mesta. Inte lika roligt att städar inte jag blir det inte städat.



The End,
Johanna

Torsdag. - 25 mars 2010!

Jag förstår inte. Jag sover som en kratta och har världens påsar under ögonen. Hoppas det blir bättre snart

Om inte alltför länge ska jag och Kicki ner på stan. Får se om man kanske har turen att hitta något roligt.

Jag vill inte vara hemma samtidigt som jag inte vill vara hemifrån.

Mer inlägg än så blir det inte just nu. Slänger upp en bild, tagen nyss.

The End,
Johanna

Tisdag. - 23 mars 2010!

Jag är just nu Gnarp hos min pappa och min syster Terese. Jag tycker om att vara här. Jag känner mig välkommen och omtyckt. Hade jag kunnat hade jag stannat här i all evighet.

Idag har pappa och jag sprungit runt på stan i Hudik, på jakt efter täckbyxor till lillebror Andreas som ska ha friluftsdag på torsdag och dem täckbyxor han har nu är trasiga. Vi hittade inga utan det blev några som liknade täckbyxor. Intressant för er att veta, eller?

Hur som helst. Vi hälsade på storebror Mattias på ÖoB, for och handlade, var in på dollar (där jag köpte ett asfränt väggur) och for som en skottspole över allt och ingenstans. En mycket händelsefull dag.
Terese kom in till Hudik hon med efter skolan. Stan ännu en gång.

Då vi kom hem lagade jag och Terese tacolasagne. Den uppskattades och jag kände mig jättenöjd.

Efter maten for vi bort till mamma och hälsade på lillvalpen. Hon är ju så söt. Den lilla sötnöten skall springa i min lägenhet på fredag. Mys!

När vi kom tillbaka hit blev det singstar.
Gårdagskvällen och denna dag har varit toppen!

Imorgon bär det av till Sundsvall igen.
Slänger in en bild på donnan. Annonsbilden. Valpen till höger är Ronja.



The End,
Johanna

Promenad till jobbet!

Snart är det dags att bege sig ner till jobbet. Det blir en promenad i solskenet (om det nu är kvar då jag kliver utanför dörren).

Som sagt var jag ner till stan och mötte Mathilda. Lämnade hennes solbrillor. Pratade med pappa och Mathias i telefonen till och från stan.
När jag kom hem var vattnet igång igen så jag tog mig en dusch. Efter duschen ringde jag upp mamma. Hon frågade om jag ville vara bebisvakt på fredag under dagen. Självklart!
Det är nämligen så att mamma har köpt sig en liten valp. Jag ska visa henne Sundsvall, eller ja, en yttepytte bit. Typ, här utanför bara i någon park. Dels har hon ingen koppelvana sedan är hon ju fortfarande bebis. Mys!

Ikväll åker jag till pappa. Ska bli skönt att komma ifrån men det bästa är att umgås med pappa och Terese. Imorgon skall vi även träffa storebror!
Får inte glömma att jag får träffa gogumman (Ellen) också!
The End,
Johanna

Tankar som snurrar!

Jag har en massa tankar som snurrar runt i mitt huvud hela tiden. Jag har miljoner frågor som jag skulle vilja ställa men what's the point när jag inte kommer få ett svar ändå?

Inte nog med att jag har fullt upp med mina tankar och funderingar. Hantverkarna har stängt av vattnet också, utan att meddela. Jag blev så grymt less då jag inte kunde skölja av min tallrik. Jag kan alltså inte duscha, suck!

Jag vet inte om jag har en bra eller en dålig dag idag.


Bara för att han och hans musik gör mina dagar!
Jacoby Shaddix - Sångaren i Papa Roach.

The End,
Johanna

Måndag. - 22 mars 2010!

Hej och god morgon!

Nu fortsätter jag med min dåliga sömn. Sov ju bra en natt i alla fall. Antar att detta får duga.

Lördagen var toppen. På dagen storstädades lägenheten och jag följde med Mathias in till stan en sväng. Träffade Mathilda en snabbis.
På kvällen rullade folket in. Det blev mycket folk totalt men som tur var så kom och gick folk i omgångar och lite som de ville. Jag hade jätteroligt, precis som jag planerat.

Jag lade fram kameran för att jag tänkte att jag skulle knäppa lite kort men lade undan den lika snabbt. Jag kände verkligen inte för att springa runt med den. Det får bli en annan gång.

Igår var det en dag som spenderades i soffan med film och one tree hill. Igårkväll blev det lite handling.

Idag skall jag gå in till stan en sväng och lämna Mathildas solbrillor. I eftermiddag blir det jobb och ikväll blir det till att åka hem till pappa.
The End,
Johanna

Lördag. - 20 mars 2010!

Äntligen en natt med sömn. Dock ser jag lika trött och trasig ut som jag gjort de senaste dagarna.

Igår lunchade jag som sagt med Kicki. Riktigt mys! Var ner på stan en sväng sedan blev det jobb för båda.
Efter att Kicki slutat kom hon hit. Vi kollade på bambi och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag behövde detta och jag älskar våra heldagar.

Jag känner mig dum och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag tycker jag gör allt för att anpassa mig men tydligen inte. Varför ska det behöva vara så här? Jag förstår ingenting men jag skulle vilja göra det.

Ikväll ska bli en toppenkväll! Jag går inte med på något annat!
The End,
Johanna

Lunch med Kicki!

Idag skall jag äta lunch med Kicki. Hon är på väg hit vilken sekund som helst.

The End,
Johanna

Fredag. - 19 mars 2010!

Jag vill bara skrika rätt ut. Bara skrika tills kroppen inte orkar mer. Sätta mig i ett hörn där ingen kan hitta mig. Fundera på vad som är fel. Vad som har hänt. Vad som kommer hända. Jag är helt lost och jag gillar det inte över huvudtaget. Jag känner mig felande, fet, ful och äcklig.

Jihoo, humöret på topp, eller..?
The End,
Johanna

Snart dags för jobb!

Håller och klär på mig och gör mig redo att möta dagen, eller ja, kvällen i detta fall. Om ca 45 minuter skall jag börja bege mig bort mot jobbet.

Solen är på väg att gå ner och det är lite tråkigt. Hoppas den skiner lite granna i alla fall så jag får känna lite vårkänsla då jag promenerar till jobbet.

Funderar på att inviga mina nya skor. Får se hur det blir.

Ha en bra kväll allihopa!

The End,
Johanna

Kalazo ikväll då!

Ikväll skall jag vara med denna toka. Det var ett tag sedan nu så vi lär ha en hel del att ta igen.

Denna bilden är tagen i slutet på april 2007. Varför berättade ingen för mig hur fult det är att ha ögonbrynen sådär. Jag måste ha varit blind. Tur att jag tog mitt förnuft till fånga!



Kalazo, jag och Älskling.

The End,
Johanna

Onsdag. - 17 mars 2010!

Hej och god morgon!

Idag tänkte jag försöka ta en lång sov morgon men det gick inte sådär toppenbra. Jag har sovit dåligt i natt och dessutom håller de på med stambytena nu. De håller på och river grannens vägg och det låter kan jag lova.

Igår var jag som sagt med Kicki. Vi for in en sväng på coop och elteknik innan vi for ut till Birsta. Vi började med en fika. Fortsatte sedan dagen med att gå i affärer. Jag fick faktiskt med mig en hel del hem.
Vid 14,30 satte vi oss nere på tacobar och smaskade i oss en nachotallrik. Den hette säkert något annat men det kommer jag inte ihåg. Riktigt gott var det. Tur att vi delade på en tallrik för man hade inte fått i sig hela själv. Men vad gott det var!

Eftermaten sprang vi ett varv till innan vi for ner till Skopunkten. Jag hittade mig ett par dojjor. For sedan upp på Ica Maxi och efter det Max. Sjuklingen var sugen på Max. Hem med grejerna och var hemma en liten stund.
Vi begav oss sedan ut till Matfors där det blev bl.a solning och Vienetta (mums!).

Hemåt for jag strax efter 22.

Jag skall tvätta om ca 45 minuter. Köpte en tröja igår som det bara fanns en utav i min storlek och den var det smink på. Fick rabatt på den i alla fall. Ungefär 45 spänn mer än vad jag skulle ha dessutom. Det tackar vi inte nej till direkt!

Tänkte slänga upp de två saker jag är mest nöjd med. det andra kanske kommer upp sedan. Mina nya dojjor och mina nya solbrillor. Tur att Kicki hittade brillorna. De är toksnygga och sitter som en smock!

The End,
Johanna

Tisdag. - 16 mars 2010!

Vilken sekund som helst ska jag springa ut då Kicki Strax är här och skall plocka upp mig. Denna dagen kommer attt spenderas på Birsta och jag tänker shoppa sönder, eller inte. Jag är så grymt dålig på att hitta något men denna gång ska jag faktiskt unna mig. Jag känner att jag är värd det.

Middagen igår blev väldigt lyckad. Det kommer lagas tacolasagne fler gånger kan jag lova. Efter maten tog vi en promenad och bara myste på. Spelade tp då vi kom hem.

Nu ska jag gå in till sjuklingen och säga hej då. Han har feber stackarn.

The End,
Johanna

Städning; check!

Äntligen klar! Jag har sprungit runt som en tok. Sorterat och gått ut till återvinningen. Gått ner till källaren. Tänkte ställa in en kartong i förrådet men det gick inte riktigt. Något dumhuvud till granne har ställt säng+hylla+annat jox framför vårat förråd. Alla andra kommer in i sitt förråd men inte vi. Toppen! Jag funderar på att skriva en lapp att sätta nere på portdörren. Vi måste ju kunna ta oss in i vårat eget förråd men jag vill inte vara en gnällig granne.

Köket är kliniskt, sovrummet fint och vardagsrummet nästintill perfekt. Alltså, nu pratar jag om städning. Perfekt blir det med nya tapeter. Det enda jag har kvar nu (vad jag kan komma på) är den stora hyllan i vardagsrummet. Den skulle behöva dammas av lite. Mörka möbler är toksnyggt men fy vad man får damma av och ha sig. Det syns så sjukt mycket, minsta lilla dammkorn.

Jag ska strax gå bort på Coop och småhandla. Jag måste ha riven ost till maten och den jag hade i kylskåpet var kanske fräsch men jag var osäker så den åkte i soporna.

Jag ska göra något åt vitrinskåpet också som hyllorna rasade i. Det verkar inte gå att vänta på Mathias så jag ber nog Pernilla att hjälpa mig istället.

The End,
Johanna

Måndag. - 15 mars 2010!

Halloj mina vänner och familj!

Även idag skiner solen och det är svalt ute. Strax efter 10 imorse tog jag mig en promenad in till stan. Uträttade några ärenden och nu sitter jag hemma igen.
Två stycken från dagbladet frågade mig om jag trodde att Timrå skulle ta hem det här. Jag förstår om ni tycker att mitt svar är pessimistiskt. Jag skulle ha svarat självklart (kom jag på efter att jag redan svarat) men jag svarade att jag inte trodde det men hoppades på att de skulle vinna. De tog en bild som jag lär se ut som en tok på då håret blåste i ansiktet och solen bländade mig. Äh, det är inte varje dag dagbladet frågar mig om mina åsikter så jag får bjuda på det.

Idag tänkte jag laga tacolasagne till middag. Har aldrig lagat det innan så jag hoppas det blir mumma. Ikväll blir det antagligen en prommis också. Skulle vara skönt. Hoppas jag inte är för lat och backar ur bara...
Pernilla kommer i eftermiddag.

Imorgon hoppas jag på ännu en dag med sol. Då blir det Birsta med Kicki och jag hade då tänkt slänga på mig ett par solbrillor. Känna att våren är här liksom.

Nu måste jag städa, hur lite jag än vill.
Det kommer förmodlingen gå hur bra som helst då jag kommer lyssna på Papa Roach under tiden.




The End,
Johanna

Söndag. - 14 februari 2010!

Innat sov Terese över här. Vi myste på med Melodifestivalen, New Moon, gotta och massor av prat och skratt. Detta måste göras om. Du kommer inte undan!

Idag for Mathias, jag, Mathilda och Emelie till Gnarp. Tog igen tid med Carina och Mogge med familj. Mathias skjutsade även ut mig till pappa. Umgicks med mina syskon och honom ett tag innan det var dags att åka hemåt.

Nu sitter jag i soffan och bara längtar till sängen. Snart så.







För att Terese och jag kan. Minns du våra stunder vi hade då vi lekte med kameran? :)

The End,
Johanna

Du & Jag för alltid!

Right?

Jag hatar mina neråt-dagar. Jag tar allt så mycket värre än vad det kanske är. Jag har fått för mig att du inte vill ha mig och att det är en tidsfråga innan du lämnar mig. Vi har pratat om att vi måste bli bättre och det har vi ju blivit också så jag vet inte varför jag oroar mig.

Du är alltid så go och mysig med/mot mig så jag vet inte vart jag får det ifrån. Jag vet också att jag är dum och kan använda dumma argument. Förlåt Darling ♥

Vi har så klart haft våra duster som alla andra men i övrigt har vi det bra.

Vi känns bra!

The End,
Johanna

Lördag. - 13 mars 2010!

Det känns som att jag blir missuppfattad hela tiden. Jag kommer inte i första hand, heller inte i andra hand. Jag sätter alltid dig i första hand oavsett och jag känner mig usel för de gånger jag inte gjort det.

Givetvis så menar jag inte att du inte skall få umgås med dina vänner och familj. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig utan att du ska missuppfatta och ta det som att jag tjafsar.

Det känns inte som att vi är vi. Det känns som att det enda vi gör är att sova med varandra...

The End,
Johanna

Torsdag. - 11 mars 2010!

Hellu!

Just nu varvar jag med städning och tvättstugan. Jag passade på att slänga in handdukar och sängkläder nu innan Pernilla kommer hit klockan 10. Då blir det dags för alla kläder.

Hatar att det alltid ska vara så stökigt här! Det spelar ingen roll hur mycket vi städar så är det stökigt på 2 min igen... Det är väl så det är att bo antar jag.

Igår efter jobbet hämtade Mathias mig. Vi for då bort på Coop en sväng. Då vi kom hem myste vi till det med chips och dipp framför Luftslottet som sprängdes. Jag är glad att jag inte såg den på bio. Jag skulle ha dött. Jag förstår inte varför jag ska vara så skraj hela tiden. Bra var den i alla fall.

The End,
Johanna

Onsdag. -10 mars 2010!

Hej och god morgon!
Jag klev upp vid 9 efter en mycket orolig natt.
Åt frukost för en stund sedan med min pappa.

Idag blir det hemfärd och jobb. Jag känner inte riktigt att jag vill åka hem. Jag hade kunnat stanna kvar här ett bra tag. Men hemfärd blir det i alla fall.

Igår for pappa, jag, Pernilla och Terese till Harmånger och handlade. Mysigt med dessa små tripper. Mot kvällningen sjöng Pernilla och jag för full hals. Terese var också med ett tag.
The End,
Johanna

Måndag. - 8 mars 2010!

Halloj!

Då sitter man i Gnarp hos pappsen. Pernilla och jag kom hit strax efter 21 igår kväll. Känns riktigt skönt att vara här. Ta ikapp lite med pappa och mina syskon. Underbart!

Idag har jag, Pernilla och Terese sjungit en hel del singstar. Jag märktes att det var första gången idag. Fy vad dåligt det gick. Nog för att jag trodde att jag skulle vara sämre än vad jag var. Klådde dem i alla fall på låten Patrik Isaksson - Hos dig är jag underbar. Alltid något!

Vi tog även en långprommis med Ellen, tokmysigt!

Pappa, jag, Pernilla, Terese och Ellen for in en sväng till Bergsjö också. Jag hittade bilder på denna dator som jag vill ha så jag köpte mig ett usb-minne. Perfekt!
The End,
Johanna

Söndag. - 7 mars 2010!

Hellu!

Då var det söndag och jag har myst ner mig i soffan.

Igår var jag som sagt ut med jobbet. Vi började med ett möte vid 17. Vi begav oss bort på Oscar vid 19 (?). Maten var hur god som helst och jag hamnade med de knasigaste i hela gänget tror jag. Jag hade hur kul som helst. Vid 22 gick vi hem till Wenner. De satt och diskuterade Njurunda, mina strumpor och annat knäppt. Var där till 00 då vi begav oss i till Oscar igen.

Då vi kom tillbaka till Oscar kan jag inte säga att det var så speciellt roligt. Jag kände mig vilse och det var helt omöjligt att prata med någon. Jag gick hemåt vid 01.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska packa då jag far till pappa ikväll.
The End,
Johanna

Fredag mina vänner!

Det är fredag idag folket! Vad händer ikväll?
Jag ska bara vara hemma ikväll. Pernilla anländer i Sundsvall strax innan jag slutar och då skall vi mötas i stan och köpa gotta. Det blir alltså en myskväll.

Mathias skall fara en vända till Umeå. Hoppas bildfärden går bra. Jag oroar mig alltid då han far. Jag vill inte att det händer honom något.

Imorgon ska jag ut med mina genomgoa jobbarkompisar. Jag ser framemot detta och är inte alls lika skeptisk som igår. Detta kommer bli toppen.

Jag skall också börja knäppa lite mer bilder som jag kan lägga upp här så bloggen blir lite roligare igen.

The End,
Johanna

Fredag. - 5 mars 2010!

Jag vet att jag är rätt egotrippad nu och jag känner att jag har rätt att vara det.
Jag är nere på botten och gör allt för att inte visa det. Just nu är det lite svårt. Jag vill så gärna skriva ut allt här men det känns som att det förstör ännu mer.

Jag är trasig och vi är trasiga. Jag är villig att jobba på det, är du?
The End,
Johanna

Onsdag. - 3 mars 2010!

Halloj!

Sitter just nu hemma i min soffa i min morgonrock. Jag ska snart ta och slänga mig i duschen.

Det har varit skönt att komma från men det är skönt att vara hemma också. Ha sina egna saker.
Jag har haft det underbart i Ljusdal.

Idag blir det jobb. Jag börjar 16,45 och slutar 20. Får se vad som händer ikväll. Kurera mig mot min eländiga dunderförkylning kanske hade varit bra.

På lördag ska min grupp på jobbet äta middag och gå ut tillsammans. Det kommer säkert bli askul men just nu är jag skeptisk (som vanligt).
Till veckan tänkte jag fara till pappa också. Umgås med honom och mysa på.
The End,
Johanna

Tisdag. - 2 mars 2010!

Då var det min sista dag här i paradiset. Ikväll beger jag mig till Sundsvall igen.

Igår var det en mycket bra dag.
Jag och morfar promenerade ner till förvaltningshuset och coop. Vi myste på lite med fika då morbror Kurt kom förbi.
Pernilla slutade strax innan 16 och då blev det middag, lax och potatis.
Efter middagen skjutsade morfar bort oss på Dollar. Så klart blev det några par strumpor.

En stund efter att vi kom tillbaka hit kom min tremänning Emil förbi och hälsade på. Han kom hit vid 18,30 och for hem strax innan 22 om jag minns rätt. Det var riktigt roligt att han kom förbi och ännu roligare är faktiskt att vi håller kontakten. Det skall vi fortsätta med.

Idag händer inte så speciellt mycket och det behöver det inte göra heller. Jag är så förkyld att jag har problem att andas så det blir till att bara mysa idag. En perfekt sista dag här i Ljusdal.
The End,
Johanna

Måndag. - 1 mars 2010!

Igår tog jag bussen ner till Ljusdal. Jag är på en liten mini-semster hos min mormor och morfar. Jag har det riktigt mysigt.

Det är så enormt skönt att komma ifrån livet i Sundsvall för några dagar. Tråkigt nog så måste jag tillbaka igen. Jag hade kunnat stanna här. Inga bekymmer över huvudtaget. Här mår man bra och  oavsett vad man får för strunt och skitsnack här nere så fastnar det inte. Det bara rinner av.

Senare idag blir det till att promenera ner till bibblan och Prix med morfar. Vid 16 slutar Pernilla och då blir det till att umgås med henne.

Igårkväll spelade jag, mormor och morfar 500. Vi spelade tre gånger och vi vann varsin gång. Jag var dock bäst då jag kom tvåa de andra gångerna.
Ikväll skall jag se till att klå Pernilla också, mohaha!
The End,
Johanna

RSS 2.0