Fredag. - 29 oktober 2010!

Kom hem för en stund sedan. Har vart till Birsta med Kicki. Det blev inte så mycket handlat. Jag köpte en FM-sändare, med uttag för usb, som jag kan ha i bilen. Nu har jag ingen bil själv men perfekt då jag lånar en. Man kan inte åka till Ljusdal och tillbaka utan musik och på detta sätt kan jag ta med mig hur mycket jag vill.

Sitter nermyst i soffan. Lyssnar på musik och funderar. Jag vet, dumt. Men just nu har jag inget bättre för mig. Jag vet inte om ikväll blir av då jag skulle vara med Sanna och Vickan. Det har kommit lite saker i vägen för dem så nu sitter jag här. Funderar på livet och på hur kvällen slutar. Hoppas Madde kommer i tid i alla fall.



Grattis på födelsedagen pappa ♥
The End,
Johanna

Laddat om!

Nu har jag laddat om och ser nästan, nästan, ut som folk. Det får duga för en dag på Birsta helt enkelt.

Just nu väntar jag på att Spjutan ska höra av sig. Det blir då Birsta för hela slanten!
The End,
Johanna

Inte lika störd som du, än!

Jag ville inte kliva upp. Jag vill gömma mig under täcket. Inte komma fram på hela dagen. Hoppas på att allt bara var ett enda stort skämt. Ett enda stort sjukt skämt.

Jag är helt förstörd. Jag ser helt förstörd ut. Det ser ut som att jag suttit vaken i en vecka och bara gråtit. Mums vad snygg jag känner mig idag!

Jag vet att jag kan vara hård. Samtidigt förlåter jag väldigt lätt. När är det nog? När ska du sluta sänka mig? När ska du förstå att du sårar mig? Du ger mig djupa sår i hjärtat och jag börjar undra om det är det du vill.

Det är meningen att jag ska älska dig. Att du ska vara min förebild. Att du alltid ska finnas där. Allt har gått snett. För länge sedan.

Du klandrar mig för att jag inte hör av mig. Varför ska jag höra av mig till någon som får mig att må dåligt? Du kan inte ens svara på min frågor. Och då är det dina val, det är hur du valt att göra. Du är störd och jag hatar dig. Den dagen jag säger att jag älskar dig igen, den dagen är jag lika störd som du.

</3

The End,
Johanna

How it should be!


Är det bara jag eller har något verkligen gått snett?
Det ska vara vi. Vi fyra systrar. Vi som alltid finns där för varandra. Vi som alltid är ärliga mot varandra. Vi som varken ljuger eller döljer sanningen.
Vart är vi på väg?
The End,
Johanna

Dag tre och fyra!

Gårdagen var toppen! Visst, några små incidenter men inga du inte kan bortse ifrån.

Dagen tillbringades med Hamrin. Promenad och systemet. Hem en sväng innan jag gick bort till Hamrin. Sanna och Vickan kom bort. Spaghetti och köttfärssås lagades. Mums! Till efterrätt hade Sanna bakat äppelpaj. Också mums!

Jag, Sanna och Vickan begav oss hem till mig. Pratade, spelade kort. Mötte upp Hamrin. Tog stämpel på Memento. Gick hem till mig igen. Tillbaka till Memento. Dans, inte stilla en sekund (jag vet, det är inte jag!). Vickan och jag sjöng karaoke. Främling. Efterfest hos Jonas i typ 10 min. Fastnade med Gustav, Sparby och Lindholm i typ evigheter på stan. Skrattade så magen värkte. Hem.

Idag börjades dagen med en promenad med Hamrin. In till stan en sväng innan vi gick bort till Vickan. Jag hjälpte henne i tvättstugan. Vi gick bort till en pizzeria och satt där i typ två timmar om inte mer. Gick tillbaka till Östers lägenhet. Pratade massor. Myste på.

Jag och Vickan mötte upp med grabbsen. De köpte maskeradkläder tills lördag. Hänkade på till Pastahouse. En god gärning där då vi lovade ägaren att ta med våra vänner då vi var där i måndags. Följde med bort till Öster. 19,30 begav sig Vickan mot träning och jag begav mig hem.

Lyssnar just nu på musik. Ska alldeles strax sova. Imorgon vankas Birsta med Kicki och efter det myskväll med Idol. Madde kommer också.

Nej, men godnatt hörrni!

The End,
Johanna

Tankeställare!

En tankeställare kanske?


Savage Garden - Affirmation

"I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye"

The End,
Johanna

Kluven!

Ja, jag är kluven. Jag är tillbaka på ruta ett. Detta är typ tusende gången jag börjar om från början. Det börjar bli en vana. Ändå vet jag inte hur jag ska göra. Hur jag ska bete mig.

Mina knän är svaga och jag bara gråter. Jag förstår ingenting. Är det inte det ena så är det det andra. Jag orkar inte. Jag kan seriöst inte ta mer. Det är anledningen till att jag valt att hålla mig undan. Inte höra av mig.

Det värsta är att du inte hört av dig till mig heller. Så många gånger som jag kämpat för dig. För vårat band. Vårat blodsband. Det spelar ingen roll vad jag gör. Oavsett,  tar du mig för givet och räknar med att jag ska orka ta allt. Jag gör inte det. Det är nog nu.

Hade jag varit stark, hade jag inte pratat med dig. Hade jag varit stark, hade jag inte pratat om dig. Hade jag varit stark, hade jag inte brytt mig.

Du är nu en nykter alkoholist. Förhoppningsvis. Vad vet jag då jag bor flera mil bort? Vad vet jag då du aldrig hör av dig? Vad vet jag då ingen berättar något för mig?

Det känns som att min familj drar sig bort från mig. Undanhåller. Inte berättar. Ljuger. Till viss del är det sant. Det vet ni själva. Vi har varit så tajta. Berättat allt för varandra. Vad har jag gjort för att ni inte ska prata med mig?

Detta tär. Men det får inte sänka mig.


Lifehouse - Broken
The End,
Johanna

.....

Alltså... Det blev inget sova. Det dummaste jag gjort idag (nyss) var att gå in på Nemos blogg (från Kungarna av Tylösand). Jag fann ett inlägg där han lagt in en låt han gjort om sin pappa. Även texten finns på sidan. Låten är inte toppen men texten. Att ha styrkan. Jag använder min blogg till att skriva ut min känslor. Han gjorde en låt. Skulle jag skrapa ihop alla energi i världen hade det ändå inte vart tillräckligt för att uttrycka mig i en låt.

Jag kan för en gång skull, en gång skull, säga att jag förstår hur det känns. Hur ont det gör i hjärtat. Hur mycket detta far runt i skallen. Hur svårt det är att hålla denna, egentligen extremt svaga, fasad uppe. Hur hårt man jobbar för att det inte ska märkas att man egentligen bara vill sätta sig på huk i ett hörn och bara skrika och låta tårarna rinna. Det är inte lätt och inget känns bra. Det är svårt.

Det blir till en vana att hålla fasaden uppe. Skratta bort och skämta om denna idioti. Det är inte roligt men då tårarna är slut, då finns det inte så mycket mer än skratt kvar.

Tårar. Skratt. Ironi. Rädsla.

Jag säger inte att exakt samma sak har hänt mig. Då ljuger jag. Men det är inte långt därifrån. Det tär. Det kommer det alltid göra.

Och för att slippa eventuella missförstånd, så är det inte min pappa jag pratar om i detta inlägg. I dessa sammanhang, kommer det aldrig vara min pappa jag pratar om.

För mig går denna låt rätt in i hjärtat. Jag som aldrig i stort sett blir varken tårögd eller gråter över filmer eller dyligt som berör. Denna låt, fyller mina ögon med tårar.


Nemo - Tack och farväl

Denna låt ligger alltså på youtube. Därför jag hade mage att lägga upp den.

Jag förväntar mig inte att ni ska förstå. Jag är heller inte ute efter att ni ska tycka synd om mig. Jag har mina stunder då jag behöver skriva av mig och det betyder att ni får ta del av det även fast det inte riktigt är det som är meningen. Bloggen är för mig en vägg där jag kan klottra ner allt väsentligt och oväsentligt. Har ni funnit min blogg och valt att läsa den. Då har ni funnit en nyckel till min blottade själ.

Och jag hoppas för allt i världen att ni inte känner som mig, att ni går igenom samma sak eller någonsin kommer att gå igenom samma sak. OM det skulle ske eller vara så. Finns jag här. Redo för att göra allt jag kan för att hjälpa till.

The End,
Johanna

Tisdag. - 26 oktober 2010!

Då är även dag två av denna "awesome-veckan" avklarad.

Imorse, strax efter halv sju, kom Mathilda hit. Jag slängde in en maskin tvätt och sedan kröp jag ner i soffan igen. Inga problem att somna om här inte. Älskar att ha sällskap då jag sover. Jag känner mig trygg och sover tokbra.

Vid 10 hade jag tvättat klart och Mathilda var på skolan. Jag mötte upp Hamrin för en promenad runt Sidsjön. Jag hade som vanligt jättemycket att berätta. Denna gång, även Hamrin. Inte ens i närheten av vad jag hade att berätta men det kan man inte förvänta sig då det enda jag gör i stort sett är att fundera och prata. Non-stop.

Efter promenaden gick vi hem till Hamrin. Hans mamma och pappa kom bort och då blev det fika. Tokmysiga familjen!

Vi begav oss in till stan. Tog även en fika, eller ja, en smoothie/kaffe med Mathilda. Mathilda for hem. Hamrin och jag kikade runt lite på stan. Vickan kom in och vi tre gick då bort till Pastahouse. Faktiskt bra mat. Och jag som älskar pasta!

Vi tre gick hem till mig. Även Sanna anslöt sig. Massa skratt och prat tills dem for strax innan 20,30.

Handling och städning stod på mitt schema. Jag är seriöst urusel på att städa. Prioriterar allt annat före.

Nu har jag i alla fall krupit ner och skall alldeles strax stänga av datorn.
Imorgon väntar promenad, en tur på systemet, kanske övriga stan, middag och utgång. Mys eller vad!?


Journey - Don't stop believing

Godnatt folket!
The End,
Johanna

...!

Denna kväll/natt skall jag lägga mig måttligt nöjd. Just nu, känner jag mig allmänt nöjd med livet.



Kan inte sluta kika på bilderna sedan gatufesten. Det går bara inte.

The End,
Johanna

Hemma i Sundsvall igen!

Då var man hemma. Om en liten stund ska jag bege mig bort till jobbet. Skön vecka denna vecka. Jobbar bara måndag och lördag. Great eller vad!?

Under denna vistelse i Ljusdal har jag vart alldeles för upptagen med att mysa för att ens hinna tänka tanken att knäppa kort. Kom dock på igårkväll att det skulle vara roligt att ha någon bild iaf. Jag menar, Mariann bor ju i Norge och kommer ner under sommaren så.


Morfar och min fina moster.


Mormor.


Vi sitter och spelar 500. Morfar vann ena och jag den andra. Morfar skulle kasta i chokladen i skålen. Ser ni vad fint den landade på kanten?

Nej, nu ska jag ta och göra mig klar sedan blir det jobb. Efter det blir det till att kika på då grabbsen och flicksen spelar innebandy!

The End,
Johanna

Måndag. - 25 oktober 2010!

Hallå där!

Då var det måndag. Det innebär hemresa och jobb. Det betyder också att det är innebandy ute i Timrå och det är alltid lika roligt att kika.

Dessa dagar har varit mysiga. Min moster som bor i Norge har varit ner några dagar då morfar fyller 80 år på onsdag. Mariann och jag har promenerat, pratat och tagit en fika med Irene (mammas och Marianns kusin). Tokmys!

När jag kom ner till Ljusdal i lördagskväll var min morbror med sin respektive och min kusin med sin respektive här. Roligt att träffa dem okcså. Sker inte alltför ofta.

Idag går bussen från Ljusdal 12,50. Ska bli skönt att komma hem samtidigt som jag mer än gärna stannat.

Veckan som väntar, kommer det ske massor av roligheter. Ser framemot det!
The End,
Johanna

Ljusdal nästa!

Sitter på jobbet nu. Inte okej. Magvärken hade uppehåll ett tag igår men kom tillbaka då jag gick och lade mig. Sovit lite och är därmed jättetrött.

Igårkväll tog jag och Vickan bussen ut till Sanna. Även Gustav och Johan kom ut. Kikade på Idol och 10 orsaker att hata dig. Babblade på och skrattade sönder. Kvart i tolv gick bussen hem.

En riktig toppenkväll!

Idag åker jag ner till Ljusdal. Jobbar till 15 och efter det beger jag mig hem och packar. 17,10 går bussen från Sundsvall.
The End,
Johanna

Lätt!

Det känns som en stor börda lämnat mig. Jag känner mig lätt. Nästan så att jag kan flyga.

Jag känner mig glad. Det är helat stört att något sådant här kan få allting att vända. Jag vet äntligen sanningen.

Jag känner varken ilska eller förtvivlan. Jag kan inte förklara.

Det är stört. Jag borde inte känna så här. Jag borde vara arg. Känna mig sviken. Men jag gör inte det. Stört, helt klart. Men allt känns så värt av någon anledning.

Tack pappa för all styrka och för att jag fått lika stort hjärta som du ♥

The End,
Johanna

Nyklippt och stylad!

Idag har jag varit hårmodell. Mathilda har klippt och lockat mitt hår. Asbra blev det!
Det värsta som finns är att gå till frisörer. Dem ser aldrig efter vad kunden vill, dem gör som de vill. Det funkar inte för mig.

Jag är rätt feg och vill inte göra så mycket. Håret toppades och det blev inte för kort. Toppen!

Om inte allt för länge ska jag se till att göra i ordning lite middag. Strax innan 18 går bussen ut till Sanna.



The End,
Johanna

Fredag. - 22 oktober 2010!

Hallå där!

Då är det fredag. Min mage vill fortfarande inte med sig men jag tänker inte sitta inne och häcka för det inte.

Mathilda kommer bort när som helst. Vid 13 ska hon klippa mig. Sedan vet jag inte vad som sker.

Nej, nu ska jag ta och knäppa igång musiken och klä på mig. Detta går ju inte.
The End,
Johanna

Lättad!

Magvärken är fortfarande kvar. Inte okej. Ändå har jag tagit det lugnt idag.

Rett ut en massa har jag gjort och det känns helt ärligt riktigt bra. Jag räknar inte med att folk ska förstå varför jag valde att göra som jag gjorde. Men jag anser att det är rätt. Man är inte mer än människa och alla kan göra fel. Det viktigaste är att alla lärt sig något utav detta och förhoppningsvis är det något som alltid finns i baktankarna. Medvetet som omedvetet. Det är dags att gå vidare och varför inte som vänner?

Imorgon är det fredag. Jag är ledig. Mathilda kommer hit imorgon bitti. Vid 13 ska Mathilda klippa mig och mot kvällen beger jag mig ut till Sanna i Timrå för Idol och mys.

På lördag är det jobb som gäller.

The End,
Johanna

Fastnat fullständigt för denna!

Jag har fastnat för denna låten totalt.


Daniel Adams-Ray - Dum av dig
The End,
Johanna

Allt är löst!

Allt är löst. Allt är utrett.

Allt är fortfarande nytt och jag har inte hunnit smält det men det är löst nu.

Orkar inte bråka om det. Jag tar det moget och går vidare istället.

Jag förstår allt nu.

The End,
Johanna

Ta mig tillbaka!


Ta mig tillbaka till sommaren. Inte ett enda leende var fejk. Nu känns allt så långt borta och allt blir bara värre.
The End,
Johanna

Torsdag. - 21 oktober 2010!

Sitter i den utbäddade soffan. Sitter med min magvärk som jag haft sedan på dagen igår. Har knappt sovit. Någon som har lust att byta mage med mig? Tacksam i sådana fall, höhö!

Igår for jag ut till Birsta med Kicki. En mysig och rolig dag. Dock slog magvärken till och den är inte rolig. Som den var igår, så har den inte vart på länge. Pinade dock innan vi for till Granlo och hämtade Mathilda. Kicki skjutsade oss hem till mig.

Våran myskväll startade. Vi kollade på Paradise hotel och Kungarna av Tylösand. Skägg alltså!
Vi hyrde även en film. Killers. Asbra var den mina vänner!

Nu ska jag försöka bita ihop och ta tag i lägenheten. Eller ja, typ diska..


Nu är du blockad! Gör samma sak och se nästa i ögonen. Du verkar inte ha några problem med det ditt äckel.
The End,
Johanna

Allt har en mening!

Jag kan inte låta allt som sker, påverka mig. Det funkar inte riktigt. Det blir inte bättre för någon.

Jag hatar att vara den som inte vet. Jag hatar att få blickar som bekräftar att det är någonting jag inte vet. Dock kan jag inte göra någonting åt det. Allt kommer fram till slut. Det finns ingen mening att ljuga.
Det är bara att vänta. Så fort tiden är inne vet jag det också. Som nu.

Det finns en mening med allt som händer. Det svåra är att komma på vad meningen är. Samma där. Tids nog får man reda på det. Livet är bra underligt ibland.


Och jag tänker alldeles för mycket.



Simple Plan - Thank you
Riktigt så här hårt är det inte men en del meningar i denna låt menar jag.
The End,
Johanna

Onsdag. - 20 oktober 2010!

Idag blir det först Birsta med Kicki. Sedan jobb. Efter jobbet blir det myskväll med Mathilda. En toppendag? Jajjemen!
The End,
Johanna

Ta mig härifrån!

Ta mig härifrån. Jag vill inte vara här. Jag orkar inte ta mer. Jag känner mig dum. Jag har inte vetat. Andra har.

Ta mig från verkligheten. Låt mig försvinna en stund eller två. Jag kan inte ta mer.
The End,
Johanna

Så stört sårad!

Jag hatar dig. Just nu hatar jag dig mer än allt annat på denna jord. Du var så mycket mer för mig.

Hur kan en människa bära en sådan stor lögn? Hur kan du leva med dig själv? Hur kan du påstå älska någon när du gör något sådant här? Du kan inte veta vad älska är.

Jag är sårad och känner mig sviken. Samtidigt bryr jag mig inte då detta var länge sedan. Grejen är att jag fick veta detta nyligt. Det lämnar inte mitt huvud. Allt faller på plats. Hur kunde du? Och hur kunde du?

Ännu ett bevis på att det man aldrig någonsin skulle tro ske, sker. Ett bevis på att den människan man litar allra mest på på denna jord kan svika en så hårt.

Du har sjunkit ännu mer i mina ögon och jag önskar att jag aldrig någonsin behöver se dig.

Jag har alltid haft hopp för dig. Att du ska ha det bra. Och om inte det, att du ska få det bra. Jag blir spyfärdig.

Denna låt spelades då frågan ställdes i mitt huvud. Då jag läste sanningen men litade på dina ord.


Pink - I don't believe you
The End,
Johanna

Vägrade tråka!

Igår vägrade jag tråka på hela dagen. Lämnade lägenheten värre än den var innan jag började städa.

Frågade Strömmen om inte han hade lust att se på film och käka glass. Det hade han så vid 16,30 hämtade han upp mig och vi for ut till CityGross och inhandlade.

Kollade på When In Rome. Filmen var bra men väldigt ful, eller störd kanske jag ska kalla den.

Vet inte vad klockan var men vi drog sedan bort till Öster där det blev till att småfira Danne som fyllde 22 igår.

Hyffsat tråkigt att missa middagen som var för Danne idag. Hade ingen lust att gå till jobbet men kan inte låta bli att gå för att det sker roligare saker utanför. Fick ju vara med och fira igår i alla fall. Alltid något.

Idag har jag lunchat och myst på med Mathilda. Pratat och tagit igen tid. Välbehövligt!
Ikväll efter jobbet (om typ 10 min) skall jag möta upp Pernilla. Tanken var promenad men sätter mig hellre framför en film. Är inte überpigg då jag inte fick många timmars sömn i natt. Får se hur det blir.
The End,
Johanna

Söndag. - 17 oktober 2010!

Söndag. En äkta söndag. Ingenting speciellt sker. Jag poar på hemma. Lyssnar på musik.

Jag har pratat med Madde i en timme i telefon. Saknar henne. Hon kommer hem om två veckor. Då blir det till att ta igen tid. Ska fira morfar och pappa då också. Morfar fyller hela 80 år!

Nej, nu ska jag väl fortsätta städa. Sedan får vi se vad som sker.

The End,
Johanna

Lördag i Matfors!

Igår efter jobbet hämtade Kicki mig. Vi for ut på lite äventyr och efter det handlades det till middagen. Kicki och ställde oss vid spisen och det blev riktigt gott.

Myste på ute i Matfors. Kollade på filmen som gick på 4+. En Riddares Historia tror jag den hette. Rätt bra faktsikt.

Senare på kvällen strulade det med Christoffers epa så det blev utryckning. Jag gjorde dock ingenting mer än bara fanns. Sådana behövs också, lovar.

For in mot stan på en liten ride innan Kicki skjutsade hem mig.


Vi lekte lite i Jannes brillor också.





The End,
Johanna

..


Dead by April - Falling Behind
The End,
Johanna

Så stört less!

Jag är så stört less. Är så less att jag köpte hem mjölk och oboy. Ni kanske förstår hur less jag är om jag dricker mjölk då min mage dödar mig om jag gör det.

Jag förstår ingenting om någonting. Oavsett vad jag gör, så är det fel. Gör jag inget, är det också fel.

Dessutom är det ovärt att komma hem tydligen också. Det är flera veckor sedan vi träffades och nu är det minst två veckor till det inte blir av.

Seriöst, vad har jag gjort???
Något är det ju om inget ska gå min väg.

Blääääääääääääää!
The End,
Johanna

Befinner mig i Ljusdal!

Sitter just nu och andas lite mellan måltiderna. Jag är hos mormor och morfar, vilket är hur mysigt som helst. Dock gör man inte så mycket mer än äter.

Kom till Ljusdal 10,25 igår. Myste på med mormor och morfar. Spelade kort och hade oss.
Emil kom hit efter jobbet och jag följde med honom hem till Tallåsen. Tokmysiga huset ju! For bort till Irene och Roger. Efter det for vi ut på en lite ride över Föne och Ljusdal. Mys!

Emil och jag har växt upp med varandra. Gått i samma klass och bott grannar. På det är vi tremänningar men har aldrig riktigt umgåtts vilket är sämst. Vi har nu tagit upp kontakten och tänker inte låta den rinna ut i sanden.

Hade seriöst hur roligt som helst och kommer fara hem oftare. Saknar Ljusdal nå stört. Sju år sedan vi flyttade härifrån och det är fortfarande hem.

Ikväll bär det av till Sundsvall igen. Möter upp Madde vid tåget 21,55 och efter det går vi bort till Öster. Imorgon blir det jobb och överraskingsdag. Vad som sker på kvällen återstår att se.

The End,
Johanna

En asbra låt!


Volbeat - Fallen
The End,
Johanna

Svävar på rosa moln..

Hoppas du fortfarande svävar på dina fina rosa moln och hoppas du ler som bara du kan.

Du kommer för evigt vara saknad av alla dina nära.
The End,
Johanna

Arbetslös..

Från och med 11 november är jag arbetslös. Allt är uppochned-vänt. Inte ett dugg kul. Dock vet jag att allt sker av en anledning. Får se vad som väntar helt enlkelt..
The End,
Johanna

Mycket tankar, många frågetecken!

En klump i både hals och mage. Tårar som är redo att sakta rinna ner för kinden. Alldeles för mycket tankar. Ännu fler frågetecken.

Det som sker kommer sällan ensam. Allt händer samtidigt. Jag behöver inte detta. Inte just nu.

Dock har allt en mening. Jag vill ha facit i hand. Se vad som sker. Se så att jag väljer rätt väg. Det är inte lätt. Inte lätt alls...

The End,
Johanna

Larssons stuga!

Tänkte lägga upp lite roligt bilder sedan helgen. Jag knäppte dock väldigt väldigt få bilder men Chicken va flitig satt snor från honom.


På väg ut:


Öster.


Danne.


Mot kvällen satt jag uppe vid brasan med Larka, Danne och Strömmen. Diskuterade allt läskigt i skogen. Hua!


Larka.


Strömmen och Danne.


Vår fina brasa.


Dagen efter visade Larka vikingagravarna som han försökt skrämma mig för kvällen innan. Inte dem jag var rädd för dock.


Det var Strömmen, Blomman, Larka och jag som var ut och traskade.
Samma dag fast under natten lurade Larka ut mig igen för att se dem i mörkret. Den gången var det jag, Larka, Hamrin och Danne som gick. Vi såg ingenting och jag trodde jag skulle gå sönder. Hatar mörker och hatar skog ändå kunde jag ju inte låta bli att följa med.


I väntan på mat.


Spelade Larka och Öster på en mini keybord. Garvade vi? Ja!


Det spelades även dart och det kramades. Danne och Larka.


På lördagen spelades det Med vilda gester och Uno. Det badades även tunna och det bastades.


Jag gjorde gester och Viktoria skulle gissa. Öster i hörnet.


Strömmen, Danne och Öster. Danne och hans knäppheter.


Hamrin, Viktoria, Öster, Strömmen och Erik.


På lördagkväll var det som sagt mer fart.


Jag och Viktoria var pepp. Jag bodde typ i halsduken då det var svinakallt där ute.


Hamrin var pepp.


På lördagen var det korv och hamburgare till lunch som gällde.


Hamrin på väg upp till grillen.


Jag på väg upp till grillen.


Strömmen, Erik, Larka, Hamrin, Vickan, jag och Öster.


Jag, Vickan, Danne och Erik.


På natten innan vi begav oss in i skogen satt jag uppe vid brasan med Larka och Hamrin.


Detta får bli sista bilden då det blev en hel del. Många bilder var mina ändå. Här: Larka och Hamrin.

Denna helg var vi alltså tio pers ute i en stuga. Umgicks och hade oss. Det var jag, Viktoria, Öster, Danne, Larka, Hamrin, Blomman, Strömmen, Erik och Chicken.
Mysig helg med massa tok.
The End,
Johanna

Helgen är slut..

Ville verkligen inte lämna stugan. Jag har haft det så sjukt mysigt i helgen. Helgen har inte vart perfekt men det kan man inte förvänta sig heller. Ska sno bilder från Vickan och Chicken har jag tänkt.

Kvällen spenderades först med Hamrin. Vi såg på Björnbröder 1 och 2.
Efter det följde Pernilla med mig hem. Vi har lyssnat på musik och bara myst typ.

Godnatt med er!

The End,
Johanna

Ut mot stugan!

Om en halvimme ungefär kommer Öster och plockar upp mig. Öster, Viktoria, jag och Hamrin skall uträtta lite ärenden sedan beger vi oss ut till stugan. Mys!

Ha en bra helg hörrni!
The End,
Johanna

Hatar din frånvaro lika mycket som din närvaro!

Jag är så less på att du förstör. Inte bara i din närvaro, utan i din frånvaro också. Jag kopplar låtar till dig. Jag ser folk ha den relationen det är meningen att du och jag ska ha.

Du har förstört ditt liv och du raserar våra. Skillnaden är dock att vi inte låter dig krypa oss under skinnet. Hur svaga vi än är, står vi på våra egna ben.

Jag vill inte tänka på dig men tiden är snart kommen. Det är snart två år sedan du kom hem. Då allt skulle bli bra men allt blev bara sämre.

Det är ingen årsdag jag vill minnas men tyvärr gör jag det.

För två år sedan skulle vi bli en familj igen.
</3

The End,
Johanna

Godnatt eller något!

Sitter hemma i soffan och funderar starkt på att gå och lägga mig. Komma undan från verkligheten för att tag.

Dagen har spenderats med Christina Spjut = awesome!
Vart ut till Birsta och solat typ. Mys!

The End,
Johanna

Vem av oss faller - du eller jag?



Lyssna noga på texten. Ta åt dig och håll dig undan!

Tråkigt att det var tvungen att bli såhär men vem bryr sig? Inte du i alla fall...
The End,
Johanna

Onsdag. - 6 oktober 2010!

Imorse ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen. Tvingade dock upp mig. Tog tag i diskningen.

Pernilla kom förbi strax innan 11. Vi gick då ner på hemköp och handlade tacos. Så det blev det till lunch. Mums!

13,30 slutar Pernilla och då beger vi oss bort och simmar. Strax efter 15 skall jag möta upp Sanna och Malmberg för en fika då Malmberg flyttar från Sundsvall. En hej då-fika sådär.

Jobb 16,45-20 och efter det möter jag upp Pernilla och Marcus då vi ska gå på bio. Resident Evil - Afterlife i 3D.

Igår efter jobbet for jag ut till Rickard och vi såg på någon jätteäcklig film så jag har värmt upp för ikväll.


Tummen upp för simning, höhö!
The End,
Johanna

Fått nog!

Kan inte allt stanna upp för ett tag. Jag orkar inte att allt händer samtidigt. Låt mig andas emellan.

Nähe, nej men då kör vi då. Fortsätt ske. Fortsätt säg saker jag inte vill höra. Fortsätt göra massa saker jag aldrig i mitt liv kommer förstå mig på. Jag orkar snart inte bry mig. Den här gången menar jag allt. Allt händer och sker hela tiden och snart tänker jag inte bry mig om någonting överhuvudtaget. Vad är vitsen när man ändå sänks till botten om och om igen?

Okej, jag kommer fortsätta bry mig. För jag att jag inte kan sluta bry mig. Hur ska jag kunna sluta med det?
Hur som helst är jag så grymt less på allt detta nu.

The End,
Johanna

Gårdagen!

Igår laga jag lunch åt mig och Pernilla. Spaghetti och pastasås blev det. Mums!

Efter maten gick vi bort till Sporthallen och simmade. Ringsrostig och otränad som man är, gick det rätt bra. Efter simningen blev dte fruktsallad.

Jobb. Kö som bara den. Tiden bara sprang iväg. Rätt skönt.

Efter jobbet hämta Strömmen, Öster och Vickan upp mig. Vi for då ut till Timrå där folket spelade innebandy. Jag satt på sidan och skrattade sönder i stort sett.



Hatar sånt här. Vill inte. Jag tycker att jag vart tydlig, men nej.
The End,
Johanna

Felande..

Det måste vara något fel på mig. Jag döljer alla känslor. Till slut känner jag ingenting. I alla fall för ett tag.
Jag tar allt med en nypa salt. Allt som sker sänker mig nästan till botten men innan jag hamnar där lyfter jag upp mig sälv och trycker bort det jobbiga. Jag pratar sällan om hur jag känner, om jag tycker att det är jobbigt eller så. Jag berättar vad som skett sedan lämnar jag det åt sidan.

Jag har blivit bättre på att prata. Men jag måste ändå vara felande på något sätt. Inte okej.

The End,
Johanna

Myshelg!

Det har vart en äkta myshelg!

I fredags var det Birsta, bio och mys i Matfors.

Igår började jag dagen med en promenad med Hamrin och Öster. Var bort till Öster en sväng innan jag mötte upp Pernilla. Lunch och sedan joinade Sanna och det blev en tur på stan. Pernilla började jobba 16 så från då till 19 satt jag bara hemma för mig sälv och tog det lugnt.

Vid 19 hämtade Hamrin och Öster upp mig. Satt hemma hos Hamrin och kollade på film och bara myste på. Pratade och skrattade. Viktoria kom bort också, mys!

Idag har jag vart på jobbet. Jag har inte kunnat gjort något så fick ställa upp för Pontus och Petter. De stackarna jobbade utan rast i 8 timmar idag. Var iväg och köpte lunch åt grabbarna. Kände mig duktig men det var jag ju inte då, haha!

Efter jobbet for jag ut till Sanna i Timrå där Gustav också var. En trevlig kille. Mysig kväll!

Min telefon har btw gett upp. Wiho! ag kan sms:a men inte ringa eller ta emot samtal. Hoppas på att den bara jävlas och är som den ska imorgon!

The End,
Johanna

Tummen upp i/för Åsele!

I Åsele ska man tydligen skämmas då man gör tummen upp. Man gör inte sånt där. Kicki och jag blev lite jävliga i stället.








Ja, men tummen upp ÅSELE!
The End,
Johanna

The light you give is not in you!


Nomy - Hold your head up high
The End,
Johanna

I wanna free fall out into nothing!


John Mayer - Free Fallin'
The End,
Johanna

Allstså, va!?

Förstår inte vad du håller på med. Det har gått två månader, max!


Jag har inte gråtit på evigheter men du får mina tårar att rinna som aldrig förr. Jag förstår inte hur du orkar hålla på. Du är inte stark, jag vet det. Jag vet att det tog hårt för dig när jag sade till dig att jag inte bryr mig. Att jag inte vill ha med dig att göra. Att det enda jag bryr mig om är hur min bröder mår. Det var endast därför jag var med i ditt spel.

Jag har gett upp spelet. Jag vill inte spela ditt spel längre. Du får hitta en ny bricka som följer din regler. Som spelar ditt lömska spel.

Det är klart att jag bryr mig. Men jag vill inte bry mig. Jag vill låtsas som att du inte existerar och det är det jag kommer köra med framöver. Jag kommer inte bry mig om hur du mår och vad du har för dig.

Jag kan inte lita på dig. Jag kan inte anförtro mig åt dig. Det vi hade, kommer vi aldrig ha igen.
Hatar dina lögner. Hatar att du utnyttjar. Och ja, det är precis så jag känner.
Lycka till i ditt nya liv.

En fråga bara. Vem är du?
The End,
Johanna

Mysig gårdagskväll!

Igårkväll gick jag på bio med Kicki, Christoffer och Robin. Vi såg på Dumma Mej och den var faktiskt bra. Den var ful men roligt. Lätt värt! Då har man blivit av med min 3D oskuld också.

Efter bion följde jag med ut till Matfors. Myste på där hemma och for ut en sväng. Mysigt värre!
Vid 00,30 var jag hemma.

Funderade på om jag skulle möta upp grabbarna men kände att jag inte riktigt orkade. Tar igen det ikväll istället. Att träffa grabbarna allstå. Ingen utgång.

Imorse begav vi oss ut på promenad igen. Jag, Hamrin och Öster. Efter det handlade vi tills ikväll. Skiljdes en stund innan vi möttes upp igen och gick hem till Öster.

Vid 13 mötte jag upp Pernilla. Gick på stan en sväng. Köpte lite örhängen. Vi gick sedan hem till mig och myste på innan hon nyss begav sig till jobbet.

Själv ska jag sitta här tills typ 20 och försöka smälta in allt som sker. Hänger inte med. Förstår inte varför. Förstår ingenting..

The End,
Johanna

Gårdagen och dagen hittills!

Igår poade jag på hemma innan jag tog bussen ut till Matfors.
Blev bjuden på go'middag. Mums!

Vi for ut och åkte en sväng, eller ett tag. Solade solarium och kollade på tv med Geine. Avslutade kvällen på max som var evigheters evigheter sedan man åt.

En mysig och riktigt bra dag!

Idag klev jag upp 9. Mötte upp Hamrin för en promenad. Efter promenaden skiljdes vi för en stund då det var dags för dusch och göra sig klar för Birsta. Vi tog bussen ut. Käkade lunch och sedan kom Sanna ut. Kikade runt lite. Jag kom hem tomhänt, skönt!

Efter Birsta gick jag och Hamrin hem till mig tills Öster slutade. Hakade på bort till Öster en stund och kikade på de två galningarna då de spelade Fifa 11. Nöjda och lyckliga killar, jajjemen!

Nu sitter jag hemma och laddar telefonen. Väntar på att klockan ska sno på lite då det är bio som gäller. Skall möta upp Kicki, Christoffer och Robin klockan 18.

Efter bion vet jag inte vad som händer. Hakar kanske på grabbsen ut för att träffa lite folk. Vi får se.
The End,
Johanna

RSS 2.0