Grattis!!!

Idag fyller min syster Pernilla 18 år! Ett stort grattis! :D ♥
The End,
Johanna

....

Jag skulle behövt dig nu...

The End,
Johanna

Festen var grym!

Christians fest var grym. Stod inte still en sekund. Dansade och stojade hela kvällen/natten med massa roligt folk. Finns inte ord alltså!

The End,
Johanna

Maskeradfest ikväll då!

MEN PEPPA DÅ!!!!!!!!!!!!! IKVÄLL BLIR DET RÖJ SOM COMWBOY, YEEHAW!!!!

The End,
Johanna

Roligheter, jajjemen!

Igår åkte jag, Mathilda, Maria, Mörsky och Boberg till Härnösand. Käkade på Subway sedan for vi tillbaka. En rolig roadtripp sådär. Vi avslutade kvällen med bowling. Askul!

Denna fredagkväll ska jag spendera med Kicki har jag tänkt. Beger mig ut till Matfors efter jobbet. Vad om sker får vi se.

Och imorgon blir det till att röja på hög nivå med Agge. Vi ska röja som cowboys. Jajjemen, Christians fest och man måste vara utklädd. Kommer bli awesome!

The End,
Johanna

...

Am I still breathing, have I lost that feeling?
Am I made of glass, cause you se right through me
I don't know who I am
And you're the only one who sees that
I can't ask these questions that cannot be answerd today
The End,
Johanna

Dålig på att uppdatera!

Jag har loggat in här flera gånger men jag skriver inget. Jag har hur mycket som helst att dela med mig av men av någon anledning får jag inte ner det i ord. Tråkigt är det ju eftersom det är roligt att ha kvar för att se bakåt samtidigt som jag känner att jag bara vill ta bort och glömma det förflutna.

En weird känsla som jag inte kan rå för att jag känner. Som vanligt har jag mycket tankar och känslor men känner inte att jag vill dela med mig av det. Inte denna gång.

The End,
Johanna

.......

Hur kunde allt bli så fel?
The End,
Johanna

13 januari 2010!

Livet rullar på som det ska. Eller i alla fall nästan.
Agge och jag umgås som aldrig för och hittar på massa tok hela tiden. Känns asbra att vi fått upp kontakten.

Imorgon är det fredag och jag är grymt sugen på att gå ut samtidigt som att jag bara vill sitta hemma med någon film. Madde kommer hem så hon får avgöra. På lördag blir det tok med Agge.

Denna vecka har jag sovit så grymt dåligt. När jag sover så sover jag men jag vaknar i panik flera gånger om natten. Jag gruvar mig och har en dålig känsla. Det är inte okej alltså!

Även sett tredje filmen av Änglagård också. Såg den med Kicki så klart! Har ni sett dem två första, så måste ni se denna också!

Nej, nu ska jag jobba en skvätt sedan fördriva lite tid innan jag åker till Agge ikväll för lite Bond, James Bond.

The End,
Johanna

RSS 2.0