Godnatt på er där ute!

Nu ska jag ta och bädda ner mig. Jag sov inte mer än två timmar i natt. På det jobbade jag 8,5 timmar. Jag är helt slut.

Jag känner mig mycket gladare nu. Kollat på en asdålig film på tv:n ikväll. Dock tror jag att jag behövde se den.

Och tänkt vad mycket några sms kan göra.

Nu ska jag bädda ner mig här i soffan. Mathilda har sängen i natt.

The End,
Johanna

Det fungerar inte!

Det här fungerar inte. Jag klarar inte av att vara själv. Jag sitter bara och funderar och blir nere. Jag funderar hur folk kan bete sig som idioter. Jag funderar på vad folk egentligen tänker med. Jag vet att jag inte ska bry mig. Jag vet att det inte är värt det. Ändå sitter jag här.

Jag har varit hemma i cirka en timme. Jag slutade 18. Jag håller redan på att gå under. Jag vill inte sitta här. Jag vill inte vara själv. Dock vet jag att jag behöver det. Jag behöver fundera. Jag behöver vara själv ett slag. Men jag vill inte.

Det är lördag och det finns mycket roligare saker att göra men jag har ingen lust. Jag har ingen lust med någonting.

Dumma depperiod. Det känns som ingen förstår.

The End,
Johanna

Störd?

Alltså, det är skrattretande. Vad håller du på med egentligen? Vad tänker du med pucko?

The End,
Johanna

Hur kunde du?

Hur kunde du gå igenom med dessa lögner? Hur kan du leva med dig själv? Hur kan du inte ha dåligt samvete?

Jag hade känt mig som den sämsta människan i världen.
The End,
Johanna

Dröm eller verklighet?

Är du tillbaka på riktigt nu? Är du här för att stanna? Kan jag räkna med dig? Kommer du alltid finnas där?

Jag är så glad över att ha dig tillbaka. Samtidigt är jag osäker och orolig. Jag vill inte förlora dig igen. Jag behöver dig. Jag behöver dig mer än någonsin.

Jag vill så gärna säga att du är mitt allt. Att jag älskar dig över allt annat. Jag kan inte säga det för det är inte sant. Du har gått av den tronen för länge sedan. Du har chansen att ta den tillbaka men du måste jobba hårt.

På ett sätt är jag glad att det blev som det blev. Jag har aldrig haft så bra kontakt med pappa som jag har nu. Jag är evigt tacksam för den kontakten.
Hur känns det att vi en gång hade denna kontakt? Hur känns det att vi kunde prata med varandra om allt? Att vi inte längre gör det? Att jag inte ringer till dig då jag är ledsen? Att jag inte litar på dig till 100% som jag en gång i tiden gjorde?

Detta har tagit hårt på mig, det gör det fortfarande.
Snälla säg att du är tillbaka för att stanna.





The tears don't fall, they crash around me...
The End,
Johanna

Det är inte lätt då man inte vet!

Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vad jag känner. Jag vet inte vad jag vill eller vad jag känner om någonting. Detta är asjobbigt.

Jag har haft min period då inget rör mig i ryggen. Det har inte spleat någon roll vad någon gjort. Jag har inte brytt mig. Jag verkar vara på väg tillbaka och jag vill inte det. De senaste veckorna har varit hur bra som helst. De senaste dagarna har jag känt mig nerstämd.

Jag vill vara kär. Jag vill också mysa. Jag trivs som singel (vilket jag inte trodde att jag skulle göra), samtidigt som jag inte vill vara själv. Jag vill ha någon samtidigt som jag vill vara själv. Detta är inte lätt mina vänner.



Och för er som inte förstår. Det här är jag. Visst detta kanske är en period jag går igenom men det är jag. Jag lovar!

The End,
Johanna

.

Alltså, jag förstår inte?

The End,
Johanna

Torsdag. - 27 maj 2010!

Klockan 16 väntar jobb. Klockan 20 väntar Vero Moda-kväll med Kalazo. Klockan 21 väntar hemmagjord pizza med Mathilda och token/tokarna.

Så fort jag är ensam är jag nere. Så fort jag gör något tråkigt är jag nere. Så fort jag har roligt folk omkring mig mår jag bra och vill le hela tiden. Dock strilar det dåliga igenom lite smått. Det gillas inte. Låt mig vara glad hela tiden, kom igen!

The End,
Johanna

Onsdag. - 26 maj 2010!

Det känns som att jag bara skriver här då jag är nere. Det känns bäst att skriva då. Skriva av sig.

Gårdagen var bra men summerar den tyvärr så  här. Det man själv vill ha, det ger man till andra. Jag vet att många av er inte förstår och jag vill inte förklara.


Jag vill bli kär. Jag vill känna fjärilarna i magen. Jag vill att min mun automatiskt formas till ett leende då jag ser eller tänker på personen.
Dock tänker jag inte låta mig bli kär. Jag trivs som det är nu samtidigt som personen saknas. Jag tänker inte bli kär i någon som inte är kär i mig.

Låter säkert asfult men så är det.

Jag har ingen bra dag idag. Jag är nere. Jag försöker ta mig upp men idag verkar det inte lönt.
Hoppas eran dag är bättre än min.

The End,
Johanna

Att inte bry sig!

Jag vet att jag bryr mig för mycket. Jag vill att alla ska ha det bra. Jag vill att alla ska må bra. Jag gör vad som helst för att hjälpa till.

Idag brast det för mig. Jag älskar min mamma så sjukt mycket. Jag vill inte förlora henne igen. Jag klarar inte det. Jag kan inte gå igenom det igen. Det går bara inte. Snälla svik inte. Jag behöver dig.

Idag fick jag höra visdomsorden. Att jag ska sluta bry mig. Om det ändå vore så enkelt. Då hade jag gjort det för länge sedan. Jag försöker men det vill sig inte. Jag vill allas bästa. Jag vill inbilla mig att det är något positivt. Dock är det inte bara positivt.

När jag hjälper alla andra sänker jag mig själv. Det bästa som finns är att se till att andra har det bra. Hur bra det än känns att jag gjort något bra, känner jag att jag sänks millimeter för millimeter. Problemet är att jag inte vet varför. Jag önskar jag finner svaret på det snart. Jag vill slippa grubbla.


The End,
Johanna

Jag finns fortfarande här!

Jag har inte försvunnit. Jag finns här. Jag kommer alltid finnas här. Jag har inte glömt. Jag kommer alltid minnas. Jag vet att jag är dålig på att umgås och höra av mig. Jag ska bli bättre.

Jag gruvar mig för det som komma skall. Jag måste bli bättre, mycket bättre. Annars står jag där, pank som en kyrkråtta med hyra och räkningar som skall betalas. Jag har ingen räddning. Det är så det känns i alla fall. Jag måste klara det här. 

Jag flyttar om en vecka. Jag kommer då äntligen få göra precis som jag vill utan att känna att jag har en hök efter mig.  Jag längtar tills jag får leva mitt eget liv utan att någon annan ska försöka leva det åt mig.

Imorgon kommer min mamma hit. Om hon inte ändrar sig så klart.

The End,
Johanna

Fredag. - 21 maj 2010!

Nu är det helg och denna helg kommer bli toppen! Har dock inte några vidare planer ännu men dem kommer.

Imorse kom pappa in till Sundsvall en sväng. Vi for ut på biltema, ÖoB och systemet. Sedan var han tvungen att åka tillbaka till Gnarp. Jag blir så glad då jag träffar min pappa. Han är absolut bäst. Ingen klår honom!

Jag har så mycket tankar som snurrar just nu. För en gång skull känner jag inte att jag vill skriva ner dem. Dessa tänker jag hålla för mig själv en stund till. Allt som oftast delar jag med mig av mina tankar men denna gång ska jag försöka låta bli.

Jag är glad att vi rett ut saker och ting men jag är fortfarande grinig på dig för att du tvivlar. Du känner mig för tusan. Sluta upp med att låta andra påverka vem du är och vad du tror på!

The End,
Johanna

Jag trodde att det var mitt liv!

Sundsvall verkar veta mer om vem jag är och vad jag gör än vad jag själv vet. Jag förstår inte. Jag är ingen dålig människa bara för att jag inte sitter hemma och gräver ner mig. Jag är ingen dålig människa för att jag gått vidare med mitt liv. Jag är ingen dålig människa för att jag aldrig mått så bra som jag gör nu.

Jag är nöjd med mitt liv. Det händer massa roliga saker och för en gång skull är jag med då de roliga sakerna händer. Jag träffar så sjukt roligt folk. Jag binder nya kontaker.
Jag bryr mig inte om ni tycker att jag umgås med fel personer. Jag bryr mig inte om ni tycker att jag blivit konstig. Ni kan prata hur mycket skit ni vill. Jag vet vem jag är och vad jag gör. Man ska inte lita på rykten. Rykten kan vara lika falska som de kan vara sanna. Och även om ryktena är sanna kan det vara ett förflutet. Det betyder inte att ryktet stämmer in i nutid.
 
Jag är samma person jag alltid varit. Enda skillnaden är att jag är impulsiv och att jag ger alla en chans. Jag planerar inte varje minut av min dag. Jag gör det som faller mig in och gör det med den personen/de personerna jag vill.

Ni kan sitta där och tro att jag ligger runt, att jag gör massa skit, om ni tycker att det är roligt. Då känner ni inte mig. Då känner inte jag er.
Jag vet inte vem jag kan lita på längre.

Oavsett vad, är jag den jag är. Det är ditt val om du accepterar det eller inte.

Roligt att ni hellre lägger er i mitt liv än att leva ert eget.
The End,
Johanna

Onsdag. - 19 maj 2010!

Fy vilket väder vi har idag. Dock är det rätt skönt att få vila lite från solen. Den gick på rätt hårt på en gång.

Just nu är jag tvättant. Det jobbiga är att underkläderna tar slut så fort. Får inhandla lite helt enkelt. Känns så dumt att tvätta när det är så lite tvätt.

Jag har massa funderingar som snurrar runt i mitt huvud hela tiden.
Dina ord i gårkväll var droppen. Vill du sänka mig? Vill du få mig att må dåligt? Vill du att jag ska ha dåligt samvete? Kommer inte på fråga. Det du säger rinner av mig. Kanske inte på en gång men det rinner av mig. Du kan inte sänka mig. Du kommer aldrig sänka mig. Du är inte värd det, inte för fem öre.

The End,
Johanna

Varför ljuga?

Jag försöker inte dölja något för dig. Frågar du så svarar jag. Du kan inte skälla på mig om du inte frågar mig, om du frågar mina och dina vänner i stället.

Jag har ingen skyldighet att berätta något för dig. Du anser inte att du gått bakom min rygg. Jag anser inte att jag gått bakom din rygg. Skillnaden är att jag inte bryr mig men det verkar du göra.

Så från och med nu. Kan vi bete oss som i den åldern vi faktiskt är?
Det blir så mycket lättare för alla om vi kan bete oss som folk. Jag vill inte ha dig tillbaka och jag har inte gett dig signaler eller dylikt, att jag vill det.
Jag har kommit över dig, var snäll och förstå det.

Låt mig leva mitt liv. Du lever ditt. Vill du smyga, smyg. Jag är inte rädd att du ska få veta allt som sker. Jag är rädd för att mina vänner sviker. Berättar jag något för dem förväntar jag mig att det stannar där. Jag vill att det kommer från mig. Det blir så lätt missförstånd annars och jag får inte en chans att förklara hur det egentligen är. Dock tänker jag inte, som sagt, berätta allt som sker. Vill du veta, fråga mig. Jag bits inte.

Du är den människan som känner mig som bäst, men du tvekar på mig som mest. Ingen har någonsin tvekat på mig som du. Jag är den jag är. Jag är den jag alltid varit. Jag är den jag alltid kommer att vara.
Är det så att du totalt glömt bort vem jag är? Nej, precis. Jag skulle inte tro det.


Jag hoppas att du är lycklig. Gör hon dig lycklig är det väl självklart att du ska vara med henne. Jag är glad för din skull. Kan inte du vara lite glad för min?
The End,
Johanna

Tisdag. - 18 maj 2010!

Ja, idag har man varit ute på äventyr. Imorse for vi in till stan. Satt i bilen och väntade på person nummer tre skulle bli klar på sitt möte. Under tiden fick vi höra diverse historier av person nummer fyra.

Efter mötet for vi ut till Timrå. Åt på Sibyllla. Efter det blev det tatuering för person nummer fyra. Jag, Mathilda och person nummer tre for ut till Birsta en sväng.

Jag har varit chaufför hela dagen. Kört en Mazda pick up. Det funkade det också.



The End,
Johanna

Måndag. - 17 maj 2010!

Denna dagen har varit en bra dag. Dock har jag varit dunderförkyld och jättehängig. Var tvungen att sjukanmäla mig. Hoppas på att jag mår bättre imorgon.




Jag vill också mysa!
The End,
Johanna

Lördag. - 15 maj 2010!

Då var det lördag mina vänner!

Solen skiner och det är fortfarande riktigt varmt ute.

Det gick bra att jobba igår. Dock var det cirka 200 i kö hela tiden. Det gick det också.

Efter jobbet for jag ner till Gnarp. Agerade fotograf och hade mig.


Här kommer en bild på Mathilda och Leslie:

The End,
Johanna

Fredag. - 14 maj 2010!

Kan ni förstå att på tisdag är det två veckor kvar tills jag flyttar?

Jag skall snart gå ner och hämta nyckeln av Cattis då jag fått låna hennes bil idag. Awesome!

Inatt sov jag toksämst. Jag vet inte om jag sovit över huvudtaget. Så dåligt har jag sovit. Dock känner jag mig pigg och glad ändå och peppad för ikväll.
Jag har tagit på mig att vara fotografen ikväll. Kan dock inte lova dunderbra bilder men bilder skall det bli. Kameran är nerpackad.

Allt som jag kan tänkas behöva en dag som denna är nerpackat.
Jag har även fixat en skiva så jag har lite musik att lyssna på på nervägen.

So long!
The End,
Johanna

Stone Sour - Socio!



Älska!
The End,
Johanna

Torsdag. - 13 maj 2010!

Idag är det Mathildas födelsedag. Grattis på dig din toka! ♥

Igår efter jobbet tog Mathilda och jag hennes epa till Gnarp. Vi laddade upp med massor av godis och musik. Innan avfärd åt vi på max. Det var länge sedan sist och känner att det lika gärna får dröja lika länge till innan jag äter där igen. Det var gott men det finns så mycket som är godare.

Turen tog en och en halv timme ungefär. Vi hade hur roligt som helst.

Väl framme i Gnarp blev det en del prat och så innan sängdags.

Imorse sov vi ut. Jag vaknade ett antal gånger tidigt imorse. Jag hade inga problem att somna om så strax innan 11,30 vaknade jag sista gången men låg kvar och drog mig och funderade på allt mellan himmel och jord.

De senaste dagarna har jag inte hunnit med att tänka så mycket. Det har varit skönt att slippa. Jag ältar så mycket annars. Varför vet jag inte dock.

Idag har vi burit massa virke och myst på. Imorgon efter jobbet far jag till Gnarp och firar Mathilda. Det kommer bli hur bra som helst.
The End,
Johanna

Onsdag. - 12 maj 2010!

Jag vet att jag är dålig på att skriva. Att jag varit det på sistone.
Det är så mycket som händer i mitt liv nu, så jag har ingen riktig lust att sitta här hela tiden.


Igår åkte jag och Mathilda till Gnarp. Hälsade bland annat på pappa och bara myste på.
Imorse åkte vi in med Mogge. Vi hann inte åka mer än någon km innan bilen framför oss slår i vajerräcket, slår i räcket, damm uppstår. Mogge bromsar. Då dammet lagt sig står bilen mot oss. Bilen saknar högra framdäcket och den högra framdörren gick inte att stänga. Vänstersidan såg inte heller bra ut.

Mannen som körde bilen klarade sig och klev ut helskinad men fatta vad skärrad han var. Jag blev skärrad så kan tänka mig hur den där stackaren kände sig.

Det bildades världens kö bakom oss.
Efter många om och men flyttades bilen till sidan så alla kunde fortsätta sin resa mot Sundsvall.
Hemskt!

Ikväll bär det av till Gnarp igen efter jobbet. Asnajs!


Nyss fixade jag bredband till nya lägenheten också. Perfekt!
The End,
Johanna

Måndag. - 10 maj 2010!

Jag har ingen lust över huvudtaget att skriva.

De senaste dagarna har varit underbara. Lördagkvällen var toppen. Tre fester blev det innan kvällen var slut. Jag följde dock inte med på krogen.

Gårdagen var också rikigt bra. Kvällen spenderades med roligt folk.

Dock så hände en grej igår som helt ärligt gjort mig skärrad och rädd. Jag tror inte ni som läser förstår och tänker därför inte försöka. Jag säger bara en sak - Hur långt ska ni gå?

Alltså, jag vet. Jag har vetat hela tiden. Kliv fram och stå för det du (ni) gjort i stället. Var ärlig!
Förstår ni inte? Jag bryr mig inte. Ska jag behöva skriva det här för att ni ska förstå?
The End,
Johanna

Lördag. - 8 maj 2010!

Idag fyller Jacqueline 20 år. Grattis!

Idag är det jobb som gäller fram till 18. Efter det skall jag göra mig ordning och sedan ta bussen ut till Bredsand där Jacqueline skall firas.

The End,
Johanna

Fredag. - 7 maj 2010!

Nedräkningstimern på camen fungerar lite som den vill.





Nu ska jag gå ner till stan för att möta upp Madde.

Vi kanske ses i Birsta?

The End,
Johanna

Mot jobbet!

Nej, hurrni. Nu skall jag strax ta och bege mig mot jobbet.

Jobb till 20. Sedan hem och plocka och lägga fram grejer till lördagen.
Imorgon kommer nämligen vara fullspäckad med roligheter. På lördagen väntar en heldags jobb sedan Bredsand och Jacquelines 20-årsdag!

Ser framemot denna helg!
The End,
Johanna

Torsdag. - 6 maj 2010!

Hittills idag har det hänt rätt mycket.

Imorse klev jag upp strax innan 7. Gick ner till tvättstugan. Tvättade till 9 då Vilai ringde och frågade om jag ville följa med ut på en promenad med Sasha. Blev en promenad på nästan en timme.

Efter promenaden blev det en fika på stan. Sasha kunde vara med och fika också då uteserveringen var framme.
Efter fikat lämnade vi Sasha och bilen för en sväng på stan.

Kom hem för en liten stund sedan bara.

16,45-20 blir det jobb.

The End,
Johanna

Gahaha!

Nyss då jag förde över bland annat bilden i tidigare inlägg hittade jag den enda bilden jag knäppte på valborg och känner att måste lägga ut den. Den beskriver på något sätt hur knasigt roligt man kan ha med dessa genomgoa bredsandsbor.


(jag förväntar mig inte att ni ska förstå)

 

The End,
Johanna

Allt känns så mycket bättre!

Jag känner mig finare än på länge. Jag känner mig gladare än på länge. Jag känner mig lyckligare än på länge.
Det enda som fattas nu är någon att känna mig så här med. Någon att klä upp mig lite extra för samtidigt som jag skall kunna ha på mig myskläder och han fortfarande tycker att jag är det finaste han någonsin sett.

På lördag skall jag gå ut utan ring på fingret för första gången. För första gången någonsin kommer jag inte dömmas efter ringen. För första gången ska jag gå ut och bara ha så grymt kul. Det enda jag ska ha i mina tankar är mina underbara vänner som jag ska vara ute med.


Kanske inte den bästa bilden att matcha detta inlägg med.
Hur som helst.

The End,
Johanna

Onsdag. - 5 maj 2010!

Hellu!

De senaste dagarna har det hänt en hel del. Eller rättare sagt. Jag har varit överallt känns det som. Egentligen har jag inte det.

Igår kom Vilai hit. Eller ja, parkerade bilen här utanför. Vi tog oss en promenad med Sasha. Efter promenaden satte vi oss här borta vid kinakiosken. Perfekt att man kunde sitta ute i solen och äta. Till efterrätt blev det friterad banan och glass. Första gången jag åt det. En mycket speciell smak måste jag säga. Tack för maten Vilai!

Vi for sedan ut till Vilai. Massa prat och en liten vilopaus. Jag lyckades somna. Inte direkt oväntat.
Efter att vi vilat for vi ut till Birsta City. Jag kom därifrån med ett par shorts och en jacka. For även bort på Willys en sväng.

Kvällen spenderades på Södermalm tills det var dags för mig att bege mig hem.

Idag klev jag upp vid nio. Myste på lite granna innan jag gjorde mig ordning för stan. Skulle nämligen hämta ut ett paket. Tog sedan bussen hem.

Strax efter 14 ska jag bege mig in till stan igen. Skall möta upp Pernilla och stapetsera på stan lite innan jag börjar jobba.

The End,
Johanna

Det kommer bli bra!

Varför skrev jag att solen sken för? Nu gör den ju inte det längre.

Nu är jag på lite bättre humör. Konstigt hur mycket bättre Papa Roach kan få en att må. Kanske inte fungerar på alla, men på mig fungerar det.

Det är inte långt alls kvar tills jag flyttar. Dock känns det som en evighet. Det är 28 dagar kvar till jag har någonstans att vara. Det är 28 dagar kvar tills jag kan komma hem och känna mig hemma. Det är 28 dagar kvar tills jag kan göra precis vad jag vill utan att få dåligt samvete. Det är 28 dagar kvar tills jag kan leva mitt liv precis som jag vill leva det.

Jag blir glad då jag tänker på det. Jag blir tårögd. Jag kännner mig så grymt lycklig.
The End,
Johanna

Måndag. - 3 april 2010!

Det är måndag och solen skiner. Jag har inte sovit bra över huvudtaget i natt.
Just nu sitter jag och väntar på ett sms som aldrig verkar komma.

Det snurrar runt en hel del tankar i mitt huvud. Det börjar bli riktigt jobbigt.

The End,
Johanna

Varför har man förväntningar?

Klockan är snart 23. Jag är inte trött men jag skulle behöva sova.

Varför har jag alltid så höga förväntningar? Jag blir bara ledsen och besviken. Detta handlar om helt allmänt. När lär man sig?

Jag skulle kunna sitta här och skriva ett jättelångt inlägg men jag känner varken att jag vill eller orkar.
Får se om det blir som det är tänkt imorgon.
The End,
Johanna

Massa tankar!

Nu sitter jag hemma, ensam. Mina tankar snurrar och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag känner mig glad men samtidigt känner jag mig nere. Det är en jobbig känsla.
Snart börjar jag gråta också, men varför? Jag har ingenting att gråta över. Eller har jag?

Jag hade det hur bra som helst i fredags. Jag hade roligt. Jag hade så sjukt roligt. Det behövs inte mycket. Det räcker att jag får umgås med människor som betyder mycket för mig.
På lördag fyller Jacqueline 20 år. Jag vill ge henne någonting bra men jag är så dålig på presenter. Jag har några dagar på mig att komma på något.

Filmkvällen med Madde och Martin var precis vad jag behövde igår.

Jag älskar min familj och jag älskar mina vänner. Jag förstår inte varför jag är så dålig på att umgås. Jag kan inte bli så mycket mer lycklig än vad jag är med min familj och mina vänner.



Snart är uteserveringarna på plats. Om dem inte redan är det. Jag gruvar mig. Jag gruvar mig för att gå förbi uteserveringarna där många sitter i solen med ett glas vin. Så fort jag ser vin har jag lust att gå fram och slå undan glaset. När jag är på systemet försöker jag hålla undan mina blickar från vinet. Det är jättejobbigt.

Vinet raserade min familj. Inte ens vi syskon höll ihop. Vi stängde in oss i varsin bubbla. Jag kommer ihåg vad jobbigt det var. Nu har vi kontakt igen och umgås så mycket vi bara kan. Det är fortfarande jobbigt. Det är så mycket minnen från den mörka tiden. Minnen som vägrar försvinna. De vägrar släppa taget.  

Jag skulle vilja prata ut. Berätta varenda detalj. Då kanske klumpen i magen försvinner. Men jag kan inte prata ut om det. Jag ger minsta möjliga info. Jag ger den informationen som får folk att inte vilja fråga.

Jag vet att det finns människor som varit med om värre. För mig, finns det inget som klår detta. Så klart om jag skulle mista någon nära men annars har detta varit så sjukt tungt. Det är det fortfarande.

Vi var så tajta allihopa. På en kort tid kom vi ifrån varandra så långt att vi betedde oss som främlingar mot. Jag vill aldrig att det händer igen. Jag ska göra allt i min makt att det ite händer igen.
The End,
Johanna

Söndag. - 2 april 2010!

Då var dte söndag och jag sitter på jobbet. Faktiskt helt okej. Det säger jag nu då jag började för en liten stund sedan, det hinner ändras.

Efter jobbet vet jag inte vad som händer. Kommer det inte upp någonting sitter jag kanske kvar en sväng. Det hinns funderas ut då jag slutar 16.
The End,
Johanna

Lördag. - 1 maj 2010!

Nu skall jag alldeles strax ta och lägga mig. Tänkte slänga in ett inlägg först bara.

Igår jobbade jag till 19. Efter jobbet mötte jag upp Pernilla i typ 10 sekunder innan jag var tvungen att skynda mig hem. Hemma bytte jag om och hämtade mina cider. Efter det gick jag ner till stan igen. Jag hade en timme på mig från att jag slutade. Jag hann med bussen till Bredsand.

I Bredsand mötte Allex, Jacqueline och Falle upp mig vid statoil. Vi gick sedan ner till havet och myste på med egen brasa. Då regnet bestämde sig för att ösa ner drog vi oss till Falle där vi spelade kort, pratade och spelade musik.

Strax efter 12 begav vi oss hem till Jacqueline. Sov där i natt. Hur snällt som helst!

Under dagen har Jacqueline och jag kikat på film och umgåtts. Vi såg Haunting in connecticut. Den var faktiskt riktigt bra. Har du inte sett den? Se den!

Vi 15 fick jag följde ner till bussen. Jag for hem och åt. Vid 18 tog jag bussen upp till Granloholm. Mötte upp med Madde på Ica Ettan. Köpte gotta och hyrde film. Vi gick sedan bort till Martin där vi tre såg på filmen som inte riktigt var den bästa. Dock verkade Martin road.

Denna fredag och lördag har varit toppen. Båda dagarna. Hur mycket skratt och tokigheter som helst. Denna helg hade jag lätt upplevt igen.

Nu ska jag sova. Jobb väntar imorgon. 10-16.
The End,
Johanna

RSS 2.0