Lördag. - 31 oktober 2009!

Idag skulle du ha fyllt 89 år. Jag saknar dig så enormt mycket! ♥
Det går inte att beskriva hur ont det gör. Om du ändå funnits här...
The End,
Johanna

Då var det snart helg!

Efter jobbet blir det till att fara ut på systemet en sväng då min söta pojkvän skall ha öl. Efter det skall vi springa in på coop och köpa färdgodis till imorgon.

Jag ser verkligen framemot imorgon. Har inte varit ner till Ljusdal nu sedan midsommar och det var ett tag sedan det. Borde egentligen fara ner oftare och umgås med min mormor och morfar medans jag kan. Det är hemskt att säga det men de börjar bli gamla nu. Morfar fyller 80 nästa år och mormor 77. De är inga ungdomar längre och det kan gå fort på slutet. Hemska tanke! De är världens bästa mormor och morfar i alla fall och jag ser upp till dem så enormt mycket.

Nu har jag lite mindre än en timme kvar. Skall bli så skönt att få helg. Detta kommer bli en händelserik men bra helg. Ser framemot ikväll också då jag vet att det kommer bli roligt. Hoppas Terese får det också. I och för sig behöver jag inte oroa mig. Med Allex och Mathias på samma ställe blir det en del skratt. De blir som barn då de börjar.

Skall försöka koma ihåg kameran. Både ikväll och imorgon.

The End,
Johanna

Svårövertalad, eller inte!

Ikväll far Mathias, jag och Terese ut och träffar Allex och Jacqueline. Tänkte först inte följa med då Terese kommer in till stan och ska vara med mig denna helg. Det är inte så ofta vi träffas men hon får följa med ikväll. Hon kommer ju få träffa några av mina närmaste och se vilka jag umgås med. Låter toppen tycker jag.

Idag är det inte bara ett utav de sämsta arbetspassen utan de har lagt raster och luncher konstigt...
Sämst. Men glad är jag endå då det blir helg 19,30. Skönt!

Vi kommer åka rätt tidigt imorgon mot Ljusdal. Jag tänkte att vi skulle åka senast 10 från Sundsvall. Vi får se om mina medpassagerare accepterar det. De får så lov dock då vi skall vara tillbaka i Sundsvall senast 19.
The End,
Johanna

Väntar på samtal!

Nu sitter jag på jobbet inloggad och klar.

Hoppas det är lugnt idag för jag väntar nämligen på ett viktigt samtal.

The End,
Johanna

Fredag. - 30 oktober 2009!

Hej och god morgon!

Klev upp 8 och slog på kanal 5; Vakna med The voice. Knäppte igång datorn och letade runt efter jobb. Har hittat ett jobb nu på morgonen som jag har sökt. Det känns som att det börjar släppa det här. Stressen.

Idag blir det först jobb. Efter jobbet skall jag träffa Terese. Hon skall sova här i natt. Får se vad vi ska hitta på. Om vi är hemma och tar det lugnt eller om vi skjutsar Mathias. Vi får se helt enkelt.

Nu skall jag klä på mig och göra mig redo för jobbet.

The End,
Johanna

Nu blir det till att krypa ner i sängen!

Nu är filmen slut och nu ska jag mysa ner mig i sängen med min älskling.

Imorgon är det fredag, det betyder att det blir helg imorgonkväll.

Godnatt på er allihopa!

The End,
Johanna

Vapenbröder och National Target!

För någon dag sen såg jag och Mathias på den andra Johan Falk-filmen; Vapenbröder. En mycket bra fortsättning på första filmen.





Just nu sitter vi och ser på den tredje Johan Falk-filmen; National Target.



Dessa filmer kan du se i oordning om du vill om man tänker på själva brotten men för att du skall hänga med på vem som är vem och på vem som gör vad så bör man hänga med från början.

Jag har sagt det förrut och säger det igen. Dessa filmer är riktigt bra. Rekomenderas starkt!
The End,
Johanna

Tacos till middag!

Efter jobbet hämtade Mathias mig som sagt. I framsätet satt det även en Makke. Riktigt roligt att träffa honom. Vi for ut alla tre till Ica Maxi. Mathias och jag handlade lite. Vi skjutsade hem Makke sedan for vi till Granloholm och lämnade pengar till Terese då hon glömt busspengar.

Väl hemma blev det till att mysa till det med tacos och kolla på film. Tokmysigt!

The End,
Johanna

Snart hemgång!

Då var det snart dags för hemgång.

Mathias hämtar mig om ca 30 min. Lyckades få skavsår imorse då jag gick till jobbet och min Babe ställer upp och hämtar mig. Vi far då bort på coop och handlar potatis och fil.
Middag då vi kommer he sedan undanplock och mys!

Skall också ringa och gratta min pappa och planera med Terese angående helgen.
Detta kommer bli en toppenhelg! :)
The End,
Johanna

Lunch!

Då har man lunch då. Snaskar på ett utav de största päron jag någonsin sett. Mums!

Jag saknar coop. Jag saknar saker som att sortera frukt, stå i kassan och i mejeriet. Jag saknar att göra något jag är bra på. Jag känner mig inte hemma här. Det är trevligt folk här men jag tycker inte om resten.

Satt och pratade lite med Paulina förrut idag. Jag blir så konstig då jag ska prata med någon jag inte känner så jättebra. Tog modet till mig i alla fall och satte mig borta vid hennes bord.

Ikväll blir det till att plocka undan och städa lite. Tänkte att Mathias och jag skall hjälpas åt att slänga kartonger och sådär ikväll.

Jobbar dock till 20.
The End,
Johanna

På jobbet!

Då sitter man på jobbet. Det var lte jobbigta tt gå hit då jag hade på mig mina nya jeansleggings som jag köpte igår men dem åker bara ner.. Sämst!

Vad jag inte är pepp på att jobba nu. Det ger med isg förhoppningsvis.

Jag längtar till helgen!
The End,
Johanna

Torsdag. - 29 oktober 2009!

Idag fyller min pappa 53. Grattis på födelsedagen!

Sitter just nu i soffan och letar jobb. Det ser inte ljust ut det här..

Imorse klev jag upp 6,50 och gick ner på friskis och sprang i 15 min och tränade mage. Riktigt skönt faktiskt.
Det är jag och tanterna och gubbarna den tiden på morgonen. Inte en massa folk på morgonen heller.

Idag är det torsdag. Det betyder att det är jobb idag och imorgon sedan är det helg!

The End,
Johanna

Dagen har varit bra!

Då sitter man i soffan och tar det lugnt. Sitter och pratar med Mr Berglund och Ms Bylund på msn nu. Rätt underhållande faktiskt :)

Denna dag har varit riktigt bra. Klockan 11 klev jag utanför dörren och begav mig ner till Mathias jobb för att hämta bilen. Hämtade Mathilda hos Anton sedan for vi ut till Birsta.

Gick igenom alla butiker. Tog det lugnt, pratade massor. Hade det allmänt trevligt. När vi gått i alla butiker och kassarna började bli tunga att bära satte vi oss på Café Charm på nedervåningen. Det är inte ett ställe att rekomendera.

Efter fikat begav vi oss in till stan. Var in på Subway och handlade till Anton och Mathilda. For hem till mig innan det var dags att hämta Mathias och Anton. Vi skjutsade dem till friskis sedan for vi hit igen. Eller ja, Mathias och jag bestämde oss för att vi också skulle äta Subway så vi for i till stan och handlade till oss. For och hämtade Mathias och Anton. Väl tillbaka hos oss blev det till att äta.

Mathias och jag skjutsade hem våra gäster till sig. Poppade musik på hemvägen så det stod härliga till. Då vi kom hem klippte jag Mathias och har städat skrubben. Nu sitter jag här utslagen och funderar på refrängen.

Denna fina donna har jag haft en riktigt rolig dag med idag. Detta måste göras om!


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
The End,
Johanna

Onsdag. - 29 oktober 2009!

Hellu!
Nu på morgonen har jag duschat och sökt jobb. Ska strax klä på mig och börja bege mig till Mathias jobb för att hämta bilen.

Som sagt så blir det Birsta med Mathilda idag. Kommer bli roligt.


(Klickar du på bilden så kommer du till hemsidan)

The End,
Johanna

Fy, vad segt denna dag går!

Det finns två positiva saker med att jobba dessa pass. Ob-tillägget (som inte ä så positivt då det är så lite) och att att det får mig att träna. Längtar efter reulstat mer än konditionen.

Det finns fler negativa. Dagarna blir långa och sega, jag kommer aldrig hem. Alltid middag sent. Jag får inget liv. Jag kan inte vara social. Ja, denna lista kan göras lång men det finns en positiv grej som gör allt värre, jag är ledig imorgon. Det ska bli så skönt!

Kom igen nu dagen, ta slut!
4 h 30 min kvar...

The End,
Johanna

Då var det bestämt!

Ganska tidigt på lördag beger jag och Terese oss till Ljusdal för att fira min morfar. Det kommer bli riktigt roligt. Vet inte hur tidigt vi ska åka ännu men det hinner vi bestämma.
Terese är ju så pluttig så hon går ju på Polar och det är på lördag så vi får se till att fara rätt tidigt så vi kommer hem någon gång :)

Ikväll skall jag ringa och planera lite med Mathilda också. Det blir ju Birsta imorgon :)
The End,
Johanna

Några samtal idag innan jobbet!

Då var man på jobbet.

Ringde och pratade med Madde innan jag skulle gå. Pratade även med morfar och grattade honom. Berättade även om att jag blivit varslad. Kanske inte rätt tillfälle men det är bättre att han får höra det från mig. Morfar har varit politiker så för honom är det rätt viktig att ha ett riktigt jobb. Inte sitta i telefon och sådana saker. Man skall vara något. Morfar ger mig den motivation jag behöver och den behövs.

Pratade med Madde igen då jag bestämt mig att jag skall försöka bättra på mig med mina kläder. Jag älskar mina mysbyxor men jag kan inte gå runt i dem jämt. Madde skall hjälpa mig och vi ska sortera min garderob nästa vecka.

Pratade även en snabbis med mormor om mamma och Curt. Hon tycker att dte är hemskt det som är och vi måste ta tag i detta. Vi skall prata mer på lördag då jag far ner. Jag har bestämt mig för att jag skall åka ner. Följer inte Terese med så får jag sällskap på hemvägen, det är den som är jobbigast.

Nu skall jag snart sätta mig i telefon.

The End,
Johanna

Tisdag. - 27 oktober 2009!

Idag fyller min älskade morfar 79 år. Grattis Morfar!

På lördag tänkte jag försöka ta mig ner men jag vill inte åka ensam. Det är rätt långt att åka och bila själv så långt kommer inte bli någon höjdare. Ska se om jag får med mig Terese om hon är hemma.
Ska ringa henne senare idag.

Imorse klev jag upp strax innan Mathias for till jobbet och begav mig bort på friskis. Sprang i 15 min och tränade lite mage. Hatar att träna och jag blir så lätt sjuk så jag tog det lugnt. Eller jag tar det alltid lugnt. Det är ju så tråkigt!

Snart skall jag göra mig klar för jobbet. Jobbar 10,30-19,30 idag.
Ikväll skall jag klippa Mathias och vi skall kanske se på den andra Johan Falk-filmen.

Lägger ut en bild på min bror Tomas, Födelsedagsbarnet, mormor och min syster Terese.

The End,
Johanna

Chihuahua!

Efter att jag träffade Stitch i helgen fick jag upp mitt intresse för chuhuahuaor igen. Ganska precis efter att jag och min familj flyttat hit till Sundsvall så fick jag upp intresset för dem. De är små för att vara en hund men de är ändå en hund. Du kan ha med dig den i stort sett överallt utan att den blir i vägen.

Missförstå mig inte nu. Jag tycker om stora hundar också. Jag har hellre en stor hund men har man inte tid och plats för en stor, vem tackar nej till en liten plutt?

Jag menar inte att det är enkelt att ha en liten hund, det blir på något sätt lättare.

Se så söt! Hittade den på blocket.


Jag hade velat ha en i denna färg. Korthårig.
The End,
Johanna

Kassa inlägg idag!

Jaha, då var klockan snart 18. Det betyder hemgång för de allra flesta men jag och några få får sitta kvar till 20. Hatar dessa pass men just nu kan de inte komma mer lägligt. Ob-tillägg behövs mer än normalt.

Känner mig nere och ledsen idag. Vet inte riktigt varför. Var glad igår men idag är en neråt-dag. Därav mina kassa och tråkiga inlägg.
The End,
Johanna

Jag blir stressad!

Mina kollegor har börjat fått samtal om intervjuer. Jag vet att det inte gått så många dagar men jag känner mig ändå genomrutten. Jag är så enormt stressad..

The End,
Johanna

Måndag. - 26 augusti 2009!

Hello!
Nu sitter jag på jobbet igen.

Klev upp 8,10 imorse, duschade och bänkade mig sedan vid datorn. Mathias hjälpte mig med Office igår. Mitt office hade en testperiod och den tog slut nyligen så i morse satt jag mig och sökte jobb. Faktiskt rätt roligt. det brukar vara tråkigt och kännas meningslöst men imorse kändes det bara bra. Har ju en till arbetserfarenhet som täcker ett rätt så stort område.

Hade en riktigr mysig kväll med Mathias igår. Vi lyxade på med pizza och lite gotta. Kollade på One tree hill och bara myste på.

Ikväll efter jobbet skall Mathias och jag fara ut och storhandla. Vårt kylskåp ekar mer än vanligt.

Nu blir det jobb 11,30-20.
The End,
Johanna

Myskväll ikväll!

Om inte allt för länge blir det hemfärd. Då blir det till att fara förbi på kvantum och handla det viktigaste sedan hem, mysa ner mig i soffan med min älskling. En äkta myskväll skall det bli. Älskar mysiga hemmakvällar!

Jag tycker att det är roligt att jag och Mathilda fått sådan bra kontakt. Det tog ett tag bara men bättre sent än aldrig, eller?
Vi kan umgås som vi aldrig gjort förrut. Det är viktigt att vi kan göra det då Mathilda är Mathias lillesyster men det är inget som gör det självklart för det. Jag är glad för den kontakten vi fått i alla fall och jag tänker göra allt i min makt för att det skall fortsätta vara såhär.

Jag har kommit på en grej som jag stör mig på hos mig själv. Har ni inte märkt det så kommer ni inse att det stämmer. Sitter någon och pratar om något så måste jag alltid avbryta. Det är omedvetet men ändå. Jag tycker det störigt coh det är elakt mot den andra personen. Måste bättra mig på den fronten.


Nej, nu skall jag se om jag hittar något roligt att läsa så tiden springer iväg lite fortare. Tiden får gärna bli 19,30 snart.

The End,
Johanna

Samma sak för er?

Hur är det när ni ringer till eran mamma? Får ni er en rejäl utskällning för att idioten i fråga tycker att man valt sida och inte har något med sin mamma att göra? Att ni skall vara glad att han finns där för eran mamma för han får henne att må bra (i själva fallet gör han henne blind)? Måste ni ha godkännande från denna idiot för att få prata med henne?

Så ligger det till då jag ska ringa min mamma i alla fall. Jag ringde henne strax efter 21 igår för att jag ville prata med henne inte hennes vidriga gubbe!


Jag fick frågan varför jag ringde. Jag berättade att jag försökt nå henne sedan tisdagen för att jag hade något att berätta om jobbet. Jag fick som svar att det är väl inget viktigt, det kan väl vänta till imorgon lilla gumman!? Så jag struntade i det. Jag orkar inte ta mer skit ifrån honom.


Ja, jag har valt sida. Jag har valt pappa. Jag kommer aldrig byta sida och det har idioten ingenting att göra med.
Hon är fortfarande min mamma och kommer alltid vara det oavsett. Hade hon inte vart det hade vi inte haft någon kontakt över huvudtaget.

The End,
Johanna

Gårdagkvällens bravader!

Planerna så ut så här från början; Mathias skulle plocka upp mig efter jobbet, vi skulle fara och äta. Jag skulle sedan skjutsa ut honom till Viktor. Efter det skulle jag fara ut till Kicki.

Planerna ändrades och det blev så här; Mathias hämtade mig efter jobbet. Vi for och åt. Mathias skjutsade hem mig sedan tog han bilen ut till Viktor. Jag blev alltså utan bil. Mathilda kom förbi efter att hon slutade 21. Vi satt hemma hos mig och bara tog det lugnt och myste på.

Vid 22 ringde Mathias och frågade om vi kunde köra honom och Viktor då de skulle till Joey och festa. Mathilda och jag skjutsade iväg dem till Gångviken och for sedan hem till mig igen. Precis då vi skall kliva innanför porten ringer Mathias då han glömt en sak i bilen. Det var till att fara ut igen. Lämnade det han glömt och for tillbaka.

Mathilda och jag satt oss i köket och varvade ner. Då ringer Anton och ville ha hämtning så det blev till att fara ut och hämta honom i Matfors vid 00. Hämtade honom, for in på shell och körde sedan hem dem till Anton.

Jag kommer hem och då ringer Mathias och frågar om jag kan skjutsa in dem på krogen. På väg ut så är det någon idiot i en silvrig bmw. Då jag låg bakom honom körde han som en 80-årig tant och körde jag om honom skulle han köra om mig tillbaka bara för att jävlas. Tror ni jag gick med på det? Nej, inte direkt så jag körde om tillbaka tills jag fick upp farten och körde ifrån. Mohaha, bmw-nörd!

Ringde Mathias och så vips så var Stefan bakom mig. Han följde med ut till Gångviken en sväng. När Stefan for följde jag med Mathias in till Joey och fick träffa Stitch. Världens sötaste chihuahua. Så söööt och så go!
Skjutsade in grabbarna till krogen i alla fall sedan blev det bums i säng.

Mathias ringde vid 3 och frågade om jag kunde hämta honom och skjutsa hem Henrik till Kovland. Jag sade nej jag ville inte men jag vågade inte sätta mig bakom ratten då jag var helt slut. De lyckades få skjuts från annat håll. Det var ju bra.

En mycket lyckad kväll måste jag säga! :)

The End,
Johanna

Söndag. - 25 oktober 2009!

Jag blir tokig! Vet ni vad jag lyckades med imorse? Inatt skulle vi ju ställa tillbaka klockan och det gjorde jag men då jag lade mig tidigare än när den skulle ställas om, ställde jag om den innan jag lade mig. 9,37 frågar jag Mathias om han ställt tillbaka klockan, det hade han inte gjort. Den gjorde det automatiskt. Min klocka skulle inte göra det då det står att den funktionen är av, men vad har den gjort?

Jo, den har ställt tillbaka klockan en timme till. Kllockan var alltså 10,37. Jag började 11. tur att jag fick låna Mathias bil, annars hade jag inte hunnit. Hann gjorde jag och sitter fortfarande här och paniken har inte runnit av...

The End,
Johanna

Katrin och Bingo blir föräldrar!

Katrin Zytomierska är gravid. Denna benhårda tjej som tycker och tänker om allt. Det stoppar henne heller inte att berätta ut för resten Sverige vad hon tycker och tänker. Katrin vågar.

Personligen har jag inget emot henne. Hon är underhållande och verkar världstrevlig då hon låter sig själv vara det.

Tanken på att hon och Bingo Rimér skall får barn är faktiskt lite skrattretande. För det första så kunde jag inte tänka mig Katrin och Bingo tillsammans innan dem blev det, innan de visade Sverige att de är ett perfekt par. Gick nyss in på hennes blogg och läste om att hon är gravid. Riktigt roligt tycker jag!

Katrin som annars är så stark och hård kommer säkert bli en äkta gullmamma bara för att hon inte är en sådan person i vanliga fall. Katrin kommer vara den där mamman som alltid kommer finnas där för barnet och bevaka varenda steg det tar.

Grattis!


Hittade bilden på google.

The End,
Johanna

Ointressant!

Ja, då har man rast då. Klockan är strax efter 14. Det betyder att jag har 6 timmar kvar. Inte sådär jättepepp men samtidigt rör det mig inte i ryggen.

Jag har så ont i magen idag att det är sjukt. Det gillas inte och jag vill att värken skall försvinna. Lite för mycket av det goda igår kanske?

Nej, nu skall jag kika lite på internet. Hinner inte det mellan samtalen då det ringer som bara den.
The End,
Johanna

Lördag. - 24 oktober 2009!

Hej på er! Då sitter jag på jobbet igen. Riktigt skönt att inte börja förrän 12. Det har varit en riktigt mysig morgon.

Mathias skjutsade in mig till jobbet idag då det regnar. Riktigt snällt av honom.

Har inget speciellt att skriva så skriver sedan.

Jobb 12-20.
The End,
Johanna

Se det snöar!

Det snöar för fullt ute. Dock hinner snöflingorna smälta innan de nåt marken.

Jag har precis krupit ner under täcket. Kom hem för 10 minuter sedan ungefär. Jag börjar inte förrän 12 imorgon men jag orkar inte vara uppe så mycket längre. Jag är så trött.

Denna kväll har varit riktigt mysig. Jag tog bussen hem från stan efter jobbet. Jag var lite lat idag. Tog det lugnt och donade på i köket. Mathias och Mathilda kom hem strax efter 18. Mathilda och jag begav oss via Willys bort till Vilai vid 18,30. Väl hos Vilai blev vi bjudna på mat, stekt ris på asiatiskt vis som Vilai uttryckte sig med bl. a. ärtor, majs och kyckling. Mums!

Satt i köket och pratade sedan, en hel del. Åt chips och godis och hade det allmänt trevligt. Mathilda sprang över till farfar hennes en snabbis och jag och Vilai for och handlade mer dricka. Mer prat efter det.

Då det var dags att fara hem då vi alla tre var väldigt trötta skjutsade vi in Runo (Mathias och Mathildas farfar) in till casinot. Lämnade av Mathilda hos Anton sedan for jag hem.

Mathias är ute och super.
Grannen och hans vänner med verkar det som. Ekar i hela trappen då de stampar, smäller i dörrar och pratar högt.

På tal om grannen så kanske det är dags för mina andra grannar att ta in sina grillar snart. Vi går snart in i november. Det blir nog inte så mycket mer grillande i år.

Nog skrivet för ikväll. Godnatt!
The End,
Johanna

Varför allt klankande?

Varför skall alla hela tiden klanka ner på varandra? Vad vinner man på det? Varför tar man det inte mellan fyra ögon om man stör sig på personen? Jag förstår inte rikigt.

Vart man än vänder sig eller vilken blogg man än läser så klankar all ner på varandra. Det är bara en massa skitsnack och nertryck hela tiden. Jag vet att jag också kan prata illa om folk men inte klankar jag ner på dem. Inte skriver jag ut det så hela Sverige och mer därtill kan läsa det. Jag tycker att det är elakt och patetiskt.

Jag förstår inte varför folk gör det. Är det för att man skall må bättre själv? För att få sig själv att verka perfekt?
Det finns ingenting som är perfekt. Alla har sina bristningar. Det är något som inte är perfekt på alla. Man kan se bra ut, ha en bra personlighet, klä sig bra - men är man verkligen perfekt för det? Nej, precis.

Lugna ner er och respektera varandra i stället.

Sådär, nu har jag lättat på trycket.
The End,
Johanna

Det känns så bra!

Vet ni hur bra det känns att skriva detta 12,30 på dagen; Jag slutar om 3 h 30 min? Tokbra!

Har just nu lunch och sitter och äter satsumas. Mums!

Jag känner mig glad just nu. Hoppas det håller i sig resten av dagen!

The End,
Johanna

Då var mötet klart!

Sådär, då har man precis ätit en baguett och druckit upp nästan hela fantan som man fick på mötet som tröst.

Ingenting vettigt blev sagt. Det är inte 100% säkert att Anhill stängs ner i Sundsvall men det är 99,9% säkert. känns om att man inte riktigt kan räkna med den sista 0,1%.
Det är heller inte säkert att vi får a-kassa direkt utan vi kan få straffkarens i 45 dagar. Alltså ingen inkomst i 45 dagar för att alla inte har möjlighet att flytta med till Sollefteå.

Vi är alla erbjudna jobb dit upp men alla får inte jobba där. Vissa blir varslade ändå och jag är just nu en av de sista som är anställd så det blir antagligen bye bye för mig ändå.
Allt är så rörigt och jobbigt.

Mathias tar det med ett lugn och det känns riktigt bra. Han stöttar och förstår men samtidigt tycker han inte att jag ska lägga ner för mycket tid på att tänka och fundera. Jag måste leva också.

The End,
Johanna

Fredag. - 23 oktober 2009!

God morgon! Jag sitter på jobbet just nu. Rätt ovanligt då det är den här tiden på morgonen men jag har det bästa passet idag, 8-16. Perfekt på en fredag!

Igårkväll duschade jag som jag skrev sist. Efter det satt jag mig i sängen och bara funderade på allt mellan himmel och jord. Mathias kom hem vid 22,30. Makke följde med. Han fyllde ju år igår så han skulle ut igårkväll. Han fick åka med Mathias in till stan då Mathias ändå skulle in. Makke verkar mycket gladare nu. Hoppas det fortsätter vara så.

Mathias kom och lade sig. Vi låg och pratade och busade. Jag älskar att busa. Vi låter som småungar men man får beté sig så ibland.

Sov så grymt gott i natt.
Imorse då kockan ringde ville jag inte kliva upp.

Nu blir det jobb sedan hem och städa lite innan jag far och hämtar upp Mathilda på vägen till Vilai och Sasha.
The End,
Johanna

Ovettigt!

Då sitter man hemma i soffan och bara tar det lugnt. Lyssnar på musik och chattar med Vilai.
Pratar och planerar lite över imorgon.

Idag fyller Makke år förresten. Skickade ett sms till honom i morse. Grattis på 20-årsdagen!

Imorgon blir det först jobb sedan far jag och Mathilda ut till Vilai. Middag och filmkväll. Tokmys!

Nej, här blev det inget vettigt skrivet så jag lägger ner och gör mig redo för duschen i stället.

The End,
Johanna

Tiden, spring iväg!

Nu har halva dagen gått. Jag tycker resten av denna dag kan springa på lite fortare så jag kommer hem någon gång. Ikväll har jag inte den blekaste om vad som händer. Det blir till atta var hemma och ta det lugtn antar jag.

Mathias skall hjälpa mig med office idag. Mitt word funkar inte och jag behöver det verkligen nu. Mycket viktigt i dessa tider.

The End,
Johanna

Torsdag. - 22 oktober 2009!

Då var det torsdag. Idag kommer nya schemat. Passar på att säga det så länge som jag kan.

Sitter på jobbet nu och kan berätta att ingen är på topp är idag. Alla verkar nere och jag klandrar ingen. Vi är några stycken som söker nytt jobb men vi får hoppas på det bästa.

Jag vet att det kretsar mycket runt detta nu men det är så det är nu. Har snart inget att säga angående detta så då struntar jag i att skriva om det.

Nu jobb 10,30-19,30.
The End,
Johanna

Hunnit med mycket idag

Idag har jag haft en riktig tvättdag. Jag tvättade 9-14. Nu är allt tvättat. Sängkläder, handdukar, allt. Känns riktigt skönt. Mathilda kom hit vid 12,40. Hon hade med sig tröstgodis och powerking. Det var riktigt snällt och gulligt. Hon hjälpte mig i tvättstugan sedan satte vi oss i soffan och bara pratade om allt. Så skönt att bara sitta och prata.

Vid 14,30 begav vi oss till Mathias jobb för att hämta bilen. Mathilda och hennes klass skulle styla håret på en modeshow i Bergsåker så jag skjusade hem henne. For sedan tillbaka till Mathias jobb och väntade på att han skulle sluta. Han släppte av mig vid Bergsgatan då han skulle vidare med Anton till Friskis. Väl hemma blev det städning, matlagning och en hel del prat i telefon med Pernilla som skall flytta till Nacksta.

Nu ikväll har jag och Mathias monterat ihop vitrinskåp #2. Det blir bra det där. Nu skall vi bara sätta upp spegeln emellan så slipper den stå så farligt som den gör. Det är bara en tidsfråga innan någon river ner den. Konstigt att den klarat sig så länge. Måste låna borr av någon så att vi kan sätta upp den bara.

Imorgon bli det jobb.
På tal om jobb så stog det i Sundsvalls Tidning idag att de troligen stänger ner i januari. Tur det i alla fall för på jobbet lät de som att de skulle göra det nu de närmsta veckorna. Aja, jobbsökningen är i full gång.

Om inte allt för länge blir det sängen.

Det går inte att ladda upp bilder, suck..

The End,
Johanna

Onsdag. - 21 oktober 2009!

Anledningen till att jag inte skrev något mer igår är att vi fick reda på jobbet att alla blivit varslade. Det är för dyrt att ha Anthill i Sundsvall. Det har gått neråt sedan i juni men de har inte sagt något utan de har istället sagt det motsatta att allt går bra och att vi inte behöver oroa oss. Detta är så sjukt att jag kan inte ens beskriva det.

Jag mår sämst, självklart. Jag vet att jag måste söka nytt jobb och det skall jag göra stenhårt. Jag måste ha ett jobb. Det går inte annars. Jag vill inte vara arbetslös, speciellt inte då jag förlorade en heltidtjänst som jag fick i juli. Varför tillsatte de mig på en heltidstjänst i juli om det såg mörkt ut redan i juni? Jag förstår inte riktigt.

Vi vet inte hur länge vi får jobba. De säger sig veta ingenting.
The End,
Johanna

Johan Falk - GSI

I söndags var ju jag hos Kicki och då hyrde vi filmen Johan Falk - GSI (Gruppen för särskilda instatser).

Jag tycker att den var riktigt bra. Jag älskar ju dessa svenska polisfilmer. Wallander, Beck och nu denna. Jag har endast sett första filmen men ser framemot resten av film-serien.

Jag kan inte riktigt skriva vad den handlar om för vad jag än skriver så kommer jag avslöja något för den som inte sett filmen.

Jag uttrycker mig såhär: Gillar ni Beck och Wallander så kommer ni älska den här filmen. Gillar ni dem inte tycker jag att ni skall ge denna film en chans. Den rekomenderas.


The End,
Johanna

Tisdag. - 20 oktober 2009!

Tiden sprang iväg igår.

Mathias hämtade mig efter jobbet. Då for vi ut till IKEA och köpte två vitrinskåp. Efter det for vi på max. Det var länge sedan nu så det kändes som att det inte gjorde något. Mathias och jag for ut till Sörberge och köpte barstolar.
På väg hem svängde vi in på Ica Maxi och handlade det viktigaste. Efter det begav vi oss hem. Skruvade ihop ena vitrinsåpet och såg då att klockan sprungit iväg. Det blev till att krypa ner i sängen.

Imorse klev Mathias upp 6,20. Jag skulle också göra det men jag kunde inte, jag orkade inte. Jag bestämde mig igår för att träna på friskis imorse så jag pallrade mig upp 6,40. Sade hejdå till Mathias och sådär.
Gick ner till Friskis, var där 7,09. Riktigt skönt var det.

Stapetserade hem och duschade. Etter det har jag bara tagit det lugnt.

Ikväll efter jobbet skall jag vara med Kalazo.

Nu jobb 10,30-18,30.

The End,
Johanna

Lugna puckar hela kvällen?

Just nu är det lugna puckar. Det har varit rätt lugnt hela dagen men nu är det extremt. Lugnt och skönt är det.
Mathias är och tränar han. Aktiv kille!

Hungrig börjar jag bli också. Undrar vad vi skall se till att laga idag.

Aja, 1 h och 10 min kvar.
The End,
Johanna

Det är inte långt kvar till jul!

Då var det 3 h 30 min kvar av detta arbetspass.

Jag känner mig glad idag. Imorse var det inte så bra. Brast ut i gråt utan anledning. Fy!

Det är julprat på jobbet nu. Jag evt inte hur Mathias och jag skall göra. Hur det än blir så skall jag fira tillsammans med Mathias. Jag vet inte om jag jobbar julen heller.
Vi får la se. Det löser sig.
The End,
Johanna

Efter jobbet blir det IKEA!

Idag efter jobbet plockar Mathias upp mig. Då blir det IKEA. Nu är det inte så mycket som skall fixas hemma. Det som är kvar är smågrejer i vardagsrummet + väggar i vardagsrum, kök och sovrum. Det kommer bli grrreat! - som Tony tiger säger.


Men vilka färger skall vi satsa på? Hur som helst blir det inget förrän vi vet hur vi vill ha det.

The End,
Johanna

Måndag. - 19 oktober 2009!

Hej och godmorgon!
Sådär, då sitter man på jobbet igen. Kan inte säga att jag längtat.

Mathias kom hem 00,30-01,00 någon gång. Så skönt att ha honom hemma igen. Jag blir så orolig då han far bort sådär då han heller inte har tid att prata.
Men nu är han hemma och ikväll blir det en myskväll.

Jobb 10,30-18,30.
The End,
Johanna

Godnatt!

Sådär, då har jag precis laddat upp gårdagens bilder på facebook och sådär. Sitter just nu i soffan och kollar på Viva La Bam. Skall strax bege mig mot sängen.

Jag for ut till Matfors vid 13-14 någon gång. Kicki och jag har vart ut och promenerat, pratat och hyrt film. Jag blev även bjuden på mat där vilket jag är tacksam över. Det bjöds på köttfärslimpa och det var ju så gott!

Det blev Johan Falk, första filmen. Till den blev det ostkrokar. Mysigt var det.

Mathias har fortfarande inte kommit hem ännu. Han svarar inte på vart han är då man frågar utan han säger att han inte vet och han är inte hemma förrän vid 00.

Orkar inte lägga ner tid på att skriva nu så jag ska ta och krypa ner under täcket och vänta på min älskling.


The End,
Johanna

Söndag. - 18 oktober 2009!

Hej och god morgon på er!

Varit upp i en timme nu ungefär. Mathias klocka ringde i evigheter i morse vid 8,40. Förstår inte riktigt hur han orkade upp. Han kom nämligen till sängen vid 5,30 för att de sista som var kvar igår inte hade skjuts. Kollar man inte upp sådant innan man far någonstans, att man tar sig hem sedan?

Gårdagen var faktiskt riktigt bra. Vi först ut till Birsta och efter det begav vi oss ut till Bergsåker. Firade Emil. Vidare hemåt. Lagade go´mat och gjorde oss ordning för kvällen. När jag var klar for jag och hämtade upp Anton, sedan Jacqueline och Perming.

Det ramlade in lite mer folk,  bl. a Mathilda, Fredrik och Linda. Rätt lugnt var det men det var riktigt skönt det också.

Jag älskar diskussioner! Det blev en del igår.

Idag blir det Matfors och Kicki. Mathias är på väg någonstans med Joey.
The End,
Johanna

Lördag. - 17 oktober 2009!

Godmorgon!
Då har man sovit 10 timmar så nu är man fit for fight igen. Okej, inte sammanhängande kanske. Somnade 00 blev väckt strax efter 2 då jag for och hämtade Mathias, Linus, Martin och Nette. Var hemma 2,30. Då blev det sängen igen.

Vid 12 kliver Mathias upp. Då blir det till att fara ut till Birsta och köpa present till Mathias lillebror Emil som fyller år. Sedan blir det Bergsåker. Ikväll är det inte klart ännu hur det blir. Jag har pratat och planerat lite löst med Jacqueline samtidigt som Nette är hemma från Spanien nu och Mathias faktiskt frågade om jag ville med ikväll. Händer inte ofta, han brukar inte tänka så långt. Inget bestämmt ännu dock. Ska prata lite med Jacqueline sedan.

The End,
Johanna

Chaufför och hemmakväll!

En kväll som denna är jag chaffis åt grabbsen. Mathias, Linus och Martin alltså. Just nu är de på någon fest på Södermalm så jag är hemma och tar det lugnt. Laddar batterierna. Det behövs kan jag lova.

Just nu sitter jag och Vilai och diskuterar misshandel på msn. Seriösa grejer.
The End,
Johanna

Men så segt det kan gå då!

Jag vill att dagen skall springa iväg. Varför gör den inte det?

Min lunch är nu slut så det är dags att börja ta samtal igen. "Bara" nästan 5 timmar kvar. Suck på denna fredag.

Hoppas på bättre efter klockan 18.
The End,
Johanna

Chipsdax på jobbet!

Jo ni. Mitt team klarade vårat säljmål igår så vi ska få vårat fredagspris snart. Chips och coca cola. Det är inte alla som har fredagsmys på jobbet ;)

På tal om fredagsmys skulle det vara dundermysigt med fredagsmys hemma ikväll. Inte så stor chans att det blir något sådant dock. Jag har ju min rännande pojkvän och det är alltid lika svårt att få honom att bara vara hemma och ta det lugnt för en gång skull. Det är ju fredag och för honom är det ju fest för fulla muggar eller att köra bil långt åt fanders med några vänner.

Vi är olika och kommer alltid vara. Men det gör ingenting. Kanske därför vi går så bra ihop. Vi kanske inte alltid förstår varandra men vi har alltid varandra och ställer upp för den andre i ur och skur, alltid.

The End,
Johanna

Fredag. - 16 oktober 2009!

Godmorgon!
Här sitter jag på jobbet, lika trött som jag varit resten av veckan. Det måste vara hösten och vädret som gör att man blir helt slut.

Igårkväll satt jag vid min dator en sväng innan jag gick och lade mig. Jag kröp ner under täcket innan 22 där jag totalslocknade. Jag märkte inte ens att Mathias kom och lade sig förrän han började prata med mig.

00,30 vaknade jag dock då Makke ringde. Ringer man den tiden på en torsdag? Mathias sov som en stock då. Jag vet inte riktigt vad han svamlade om. Han är så söt när jag är yr och vimsig då han sover.

Nu blir det jobb 9-18. Ikväll får vi se vad som händer.
The End,
Johanna

Fy vad trött jag är!

Efter jobbet promenerade jag hem sedan vidare mot coop extra för att handla frukost och morgondagens middag. Efter handlingen blev det till att laga mat.

Det blir ingen filmkväll med Anki och Vilai på lördag. De är upptagna med annat.
Men inte går min helg under för det. Min helg kommer bli toppen ändå.

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött. Madde och jag skjuter fram till på tisdag och det tackar jag henne för. Jag hade nog inte varit så trevlig och rolig att umgåtts med ikväll.

Det blir till att ta det lugnt innan det blir dags för att krypa ner under täcket.

The End,
Johanna

Nej, men oj!

Men vet ni vad? Jag får sluta klockan 17 idag. Vilken tur jag har. Detta brukar inte ske då jag har gjort detta förrut och fick då ta tillgodo till någon dag senare. Detta känns bra. Jag har alltså ungefär två timmar kvar. Tack Karin! :)

The End,
Johanna

Ett under!

Ibland är det en under att de vänner jag har stannar kvar. Jag är expert på att på att trycka bort dem när dem kommer för nära, när dem vet hur jag fungerar (om jag nu kan uttrycka mig så).

Det är väldigt få som jag släpper in. Jag har jättesvårt från början och det har ni som är nära säkert märkt. Det tar sin tid men då jag släpper in er så finns ni där. Då vill jag inte släppa taget även fast jag är tvungen att göra det ibland. Folk förändras. Jag var väldigt osäker på att släppa in Mathias först också men han visade sig vara världens underbaraste  människa.

Jag är en otroligt osäker individ. Det kanske inte alltid märks men det är så det är. Jag är osäker på vad jag skall tycka och tänka. Den biten har jag dock blivit mycket bättre på. Jag vågar säga vad jag tycker.

Jag har alltid vart den tysta och osäkra tills jag lär känna personer. Då kan jag prata om allt och ingenting även fast personen som lyssnar uppenbarligen inte lyssnar.
The End,
Johanna

Torsdag. - 15 oktober 2009!

Hej och godmorgon!

Vet ni vad jag lyckats med idag? Jag är här för tidigt. Ja, igen. Gjorde samma sak i tisdags. Jag blir tokig. Denna dag är jag en timme tidig men som tur är så får jag börja nio så jag slipper sitta och stirra in i väggen.
Det här med att jobba olika varje dag går inget vidare för mig. Jag skriver till och med upp fel i kalendern! Skärpning med schemat nu Johanna!

Igår efter jobbet stog Madde och Pernilla utanför och väntade. Vi stapetserade mot navet. Madde tog bussen och jag och Pernilla satt oss på pizzan. Pernilla är inte så ofta hos oss så vi lyxade till det lite granna. Väl hemma hos mig blev det prat och Grey's anatomy. Mathias kom hem strax innan 20.

Då alla var trött gick vi och lade oss efter Grey's. Eller ja, Mathias lånade min dator och kollade på film. Fördelen med bärbara. Man kan ha med sig den överallt.

En riktigt rolig dag igår med massa knäppheter.
Idag ska jag möta upp Kalazo. Får se vad vi hittar på.

The End,
Johanna

Hemgången närmar sig!

Då var det inte speciellt långt kvar av denna arbetsdag. När jag slutat ska jag först möta upp Pernilla så vi tillsammans skall stapetsera hem till mig. Det blir då mat sedan skall jag ringa Kicki som inte väckte mig i natt. Jag var bara väldigt trött och låg och tokmyste med min älskling. Älskar att ligga tätt intill honom och bara känna mig älskad ♥
The End,
Johanna

Tillbaka till allvaret!

Då var lunchen slut och detvar dags att sätta sig i telefonen igen. Är så trött på det här. Återförsäljare pratar jag gärna med men inte privatkunder. Fy, fy, fy.

Fått mig en del skratt under lunchen i alla fall. De är bara för roliga.
The End,
Johanna

Redan lunch!

Då var lunchen redan kommen. Klockan är 12,30. Jag jobbar alltså ytterligagre 5 timmar efter lunch. Hur skall detta gå?

Jag sitter och spånar lite. Jag har lite funderingar över bloggdesign. Som vanligt lär det inte bli några speciella ändringar, inget som kommer märkas så mycket men jag känner för en förändring.

Denna vecka har mitt team en vecka då vi fokuserar på sälj. Jag tycker inte om försäljare och känner mig därför usel då jag ska erbjuda tjänster och förlängningar för kunder som ringer in. Jag vill inte. Visst jag har sålt några få tjänster. Vad är det som säger att kunden inte ringer in igen pch avbeställer?

Slutpratat om detta. Nu har jag min lunch och jag tänkte springa in till Marcus, Magnus och Nicklas och vara social där under tiden.
The End,
Johanna

Onsdag. - 14 oktober 2009!

God morgon på er!
Idag är jag lika trött som igår om inte tröttare. Mathias och jag lade oss tidigt igår som ni kan se på senaste inlägget. Båda var trötta men då man lägger sig så vill inte kroppen riktigt slappna av.

När Mathias klev upp i morse kunde jag inte ens öppna ögonen. Tur att jag fick sova vidare.

Nu sitter jag på jobbet. Jobbar 9-18 idag.
Efter jobbet blir det till att möta upp Pernilla. Hon skall sova hos oss i natt. Kul kul :)

The End,
Johanna

Nu är jag trött!

Jag är helt slut i kroppen och ögonen vill inte vara med.
Nej, nu blir det sängen. Mathias verkar vara lika trött han så får nog sällskap.

Nya tag imorgon.
Godnatt.
The End,
Johanna

Söndagens bilder!


Mamma, Tomas, Morfar, Mormor och Terese.


Ellen var olydig och sprang då och gömde sig under bordet. Där såg hon så här söt ut. Go´mumsan!


Födelsedagsbarnet. Som dessutom behöver klippa sig.


Jag och Kalazo.


Pernilla och hennes kompis Lotta.


Godistjuvarna Terese och Ellen.

Detta var födelsedagskalaset. Nu har ni sett alla mina syskon förrutom storebror.
Mammas äckelgubbe "råkade" jag vinkla bort kameran ifrån.
The End,
Johanna

Lördagens bilder!


Makke, Malin och Mathias.


Jag och Jacqueline.


Nicklas och Linda.

Äh, dessa bilder får duga.

The End,
Johanna

Nu är det inte långt kvar!

Nu slutar jag snart. Om ca 1 h 30 min. Ska bli så skönt att komma hem.
Fast först blir det till att handla, sedan inta liggläge i soffan.
The End,
Johanna

Ikväll blir det bilder!

Ikväll tänker jag ta och lägga ut bilder för ikväll skall jag inte fara någonstans och inte gör något speciellt. Det enda jag skall göra ikväll är att jobba först till 20 sedan stapetsera bort till coop extra och handla lite mjölk och  sådant nödvändigt.

Nu har jag lunch och tänkte springa in till mitt forna team en sväng.
The End,
Johanna

Tisdag. - 13 oktober 2009!

Igår efter jobbet överraskade Mathias mig med att hämta upp mig och skjutsa bort mig till Kickis jobb. Jättesnällt tycker jag.
Kicki och jag for ut till Matfors. Vi solade och tog det allmänt lugnt. Kicki stekte ordning på ett paket köttbullar som vi smällde i oss. Kicki åt kall pannkaka med kaviar också. Aldrig hört något liknande men men, det är ju Kicki vi pratar om. Hon har lite tokigheter för sig ibland :)

Efter middagen blev det tv. Kollade bl.a. på Svenska Hemmafruar. De är så sega, fula och dumma men de är rätt roligt att titta på.
Mathias kom förbi strax innan 22 och 23,30 var vi hemma. En mycket lyckad dag.

Imorse klev jag upp 8,30. Begav mig ett varv runt sidsjön sedan tog jag det lugnt innan det var dags att bege sig till jobbet.

Nu blir det jobb 12-20.
The End,
Johanna

Halva dagen har nu gått!

Då har halva dagen gått. Mindre än fyra timmar kvar. Så grymt skönt!

Har nu min lunch så jag sitter och avnjuter satsumas. Mums!

Denna arbetsvecka tyker jag om. jag jobbar till 18 idag, onsdag, torsdag och fredag. Imorgon jobba jag till 20. Har jag fått mitt liv tillbaka mån tro?

Ikväll om jag inte är alltför trött och seg så tänkte jag lägga ut bilder sedan lördagen och söndagen.

På lördag blir det antagligen filmkväll hos Vilai. Jag vet att det nyss vart helg men med dessa upptagna kvinnor är man tvungen att planera i tid. Detta har pratats om i veckor nu.
The End,
Johanna

Måndag. - 12 oktober 2009!

God morgon!

Här sitter jag på jobbet. Jag har varit här sedan halv. Jag är alltid tidig för att jag vill hinna andas innan det är dags att börja ta samtal och för att det tar en evighet att logga in. Grejen är den att jag börjar inte förrän 9,30. Jag hade för mig att jag börjar 9.  Vad dum jag är ibland!

Är så enormt trött idag. Hade helst viljat sova bort hela dagen. Det har inte blivit så mycket sömn i helgen. Nog för att jag får skylla mig själv men jag har inte kunnat sova och vi har ju vart ut och rännt både lördag och söndag mitt på dagen.

På lördagen for vi in för att handla lite granna till kvällen och för att köpa present till Andreas. Fikade även på charm med Kicki.

Söndagen, ja då skulle vi ju till Gnarp.

Idag blir det jobb 9,30-18 sedan far jag ut med Kicki till Matfors.
The End,
Johanna

Söndag. - 11 oktober 2009!

Sådär. Då var denna helg avklarad.
Har precis satt mig i soffan för att bara ta det lilla lugna och bara njuta av den tiden som är kvar av denna kväll.

Gårdagen var riktigt rolig. Vi var några stycken som satt här hemma. Vi blev inte så många som vi tänkt men det var skönt det också.
Vi satt här hemma och pratade och hade det allmänt roligt. Vid 00 var det dags att bege sig ner mot stan. Det blev kåren. Jag har aldrig varit där innan och jag kände ingen mer än Mathias, Jacqueline och Perming men det var faktiskt riktigt roligt där ändå.

Det var skönt att kunna vara där och ströva omkring och bara kunna ta det lugnt. Det är så mycket liv på t.ex. bk så att man blir tokig ibland.

Idag har vi varit i Gnarp. Jag var och firade Anderas och Mathias hjälpte min pappa med bilen innan han for till sin pappa. Jag var hos mamma i cirka två timmar. Två timmar som kändes som en hel dag. Tiden stog stilla.

Strax efter 15 gick jag och Terese till pappa där jag var en stund tills Mathias hämtade mig och det blev middag i Åckne med Mathias pappa med familj. Mysigt.

Mathilda, jag och Anton kollade på One Tree Hill sedan for Mathias och jag hem och här sitter vi nu, utslagna efter helgens bravader.

Kort sammanfattning av helgen: En riktig toppenhelg!

The End,
Johanna

Kvällens bravader!

Sådär, då var man hemma. Har precis skjutsat Vilai. Om inte allt för länge så hoppas jag Mathias ringer så ska jag hämta Mathias och Makke också. De är inne stan.

Kvällen har faktiskt varit riktigt rolig. Kommit bra överens med Kricke som jag vart lite skeptisk mot förrut. Han verkade så mesig men det visade sig att det inte riktigt var så. Hur som helst var det en del folk där. Musik och massa skratt. De mesta skratten får vi nog tacka Camilla för. Hon är bra rolig hon!

Här kommer lite bilder:


Paulina hade shotglas av is. De sitter fast på tallriken så det är det de jobbar med på denna bild.
Mathias, Pk och Paulina.


Makke, Kricke och jag.


Lyckliga gänget. Pk, Paulina och Camilla.


Födelsedagsbarnet var en riktig skönhet.


Diskussioner på balkongen. Kricke, Makke och Mathias.


Kricke, Pk, Camilla och Emme.


Josefine och Paulina.
The End,
Johanna

Prata engelska, uscha!

Nu har jag suttit i en evighet med en kund som bryter mellan något konstigt språk, svenska och engelska som dessutom inte visste riktigt vad hon ville.
Jag hatar att prata engelska men det jag hatar ännu mer är då någon står och tittar på mig och verkligen lyssnar på mig då jag pratar engelska. Jag blir så nervös då ocg det blir bara pannkaka av alltihopa.

Nu är det bara 40 min kvar! :) 
The End,
Johanna

Jag vill hinna andas!

Det ringer, ringer och ringer. Man hinner inte andas emellan.
Det är fredag folket, ta det lugtn och njut av den kommande helgen!
Här sitter jag med min magvärk då jag är totalt sönderstressad.

Jag har cirka 3 h 30 min kvar av detta arbetspass innan helgen. Att det är fredag idag och att jag är ledig helgen har säkert lite att göra med att jag är stressad.

Det ska bli så enormt skönt med helg. Njut av helgen, det skall jag göra! :)

The End,
Johanna

Fredag. - 9 oktober 2009!

Hej på er! Då var det fredag. Sista dagen på denna arbetsveckan. Så enormt skönt. Dock känns det som en evighet innan jag slutar.

Jobbar till 19,30. Då blir det till att stapetsera hem, byta om, äta för att sedan fara ut Ljusta då Paulina fyller 20 år.

Aja, ska ta och ladda batterierna lite då jag strax börjar.
The End,
Johanna

Hemma igen!

Sådär. Då har man äntligen slängt sig i soffan.

Jag promenerade hem efter jobbet. Mathias hade lagat makaroner och korv som vi åt innan vi for ut till systemet och Ica Maxi. Då vi var klara i Birsta så for vi till Anton. Mathias och Anton skulle iväg på friskis och jag och Mathilda skulle gå ut och gå en sväng med Sigge och Sture.

Vi promenerade i 50 minuter. Riktigt skönt att vara ute i luften och prata om egentligen ingenting. Ta det som det kommer och bara promenera. Roligt och mysigt var det.

Mathias kom och hämtade mig och skjutsade hem Anton strax innan 21,30. När jag kom hem blev det en toast och packa upp det vi handlade. Jag brukar inte äta på kvällen men jag kände att magen ville ha något då jag packade upp varorna.

Nu skall jag strax gå och lägga mig. Det är en ny dag imorgon och då behövs det ny energi.


Sture.


Sigge.


Mathilda, Sigge och Sture.

The End,
Johanna

Fundersam!

Jag sitter här och funderar som vanligt. Tänker på allt mellan himmel och jord. Oftast är det inget viktigt och inget som intresserar någon överhuvudtaget.

Jag har suttit och funderat en hel del nu på sistone, speciellt på att folk har väldigt svårt att prata med mig då de är nyktra men då de har fått i sig lite alkohol kan de prata med mig som om de aldrig gjort annat. Detta känns både fel och är så enormt störande.
Vad är det jag gör så fel då ni är nyktra?

Jag hade förstått om det är så att jag också är onykter och på det viset social men då jag oftast kör så kan ni inte skylla på detta heller.

Jag hänger inte riktigt med. Jag menar inte att alla är så, absolut inte.

The End,
Johanna

Torsdags- och helgsplanering!

Vad tiden springer iväg. Perfekt!

Idag efter jobbet plockar Mathias upp mig innan vi far ut till Birsta för handling. Systemet och Ica Maxi. Ikväll någongång blir det antagligen en promenad med Mathilda. Den ser jag framemot.

Imorse klev jag upp med Mathias (6,20) och kollade på the voice. Jag var trött men upp skulle jag. Imorgon har jag en lite sovmorgon men funderar på att vara lika duktig imorgon bitti.

Jag har min lunch nu och jag slutar 17,30. Det betyder att det endast är ungefär fyra timmar kvar.

I helgen blir det antagligen en del bilder.
Imorgon skall vi fira Paulina som fyller 20 år. Jag är chaffisen och Mathias är suparen. På lördagen skall jag vara med Jacqueline. Det lutar åt utgång. Detta kommer bli en bra helg. På söndag skall jag till Gnarp och fira min lillebror. Måste köpa present till honom idag också. Måste komma ihåg det.

The End,
Johanna

Torsdag. - 8 oktober 2009!

Vill inleda detta inlägg med att gratta min bror som fyller 9 år idag. Grattis Andreas på 9-årsdagen!

Sitter på jobbet nu. Ovanligt va?
Jobbar ett rätt bra pass idag så det skall vi inte alls klaga på.


Igår kväll jobbade jag sm sagt med Emma och Pia. Det var faktiskt riktigt roligt. Jag fick ett samtal mellan 20 och 22 så det blev en del slötid men vi hanterade den på bästa sätt. En massa tokigheter och skratt. Diskuterade gjorde vi så klart också.


Gjorde sällskap med Emma ner till navet. Tog bussen hem. Mathias var så trött så vi kröp ner i sänegn direkt då jag kom hem. Det är så mysigt att sova bredvid honom!

Nu jobb 9,30-17,30

The End,
Johanna

Snart så!

Då var det mindre än en halvtimme kvar.
Det är bara jag, Emma och Pia kvar här. Sitter och diskuterar allt mellan himmel och jord.

Skall promenera ner till navet och ta bussen hem sedan för att mysa ner mig med Mathias.
The End,
Johanna

Mörkret faller!

Jag sitter här inne på jobbet framför datorn och ser ut genom fönstret att mörkret faller. Jag jobbar drygt fyra timmar till. Då jag är på väg hem ligger de flesta nermyst under sitt täcke och sover gott.

Trodde att jag skulle tycka att det är totalsämst att jobba det här passet. Jag inser nu att det är rätt skönt att jobba varierande. Får jag välja så väljer jag självklart inte detta pass men det är faktiskt helt okej.

Längtar tills jag slutar. Då blir det till att krypa ner med ,in älskling och bara tokmysa! :)
The End,
Johanna

Då är man promenerad och klar!

Sådär. Då tog man sig en extrasväng till jobbet. Inte den vanliga som tar 15-20 min utan vi utökade den till 30 min. Inte speciellt mycket kanske men det betyder att att jag gått över en timme. Känner mig jätteduktig och hoppas innerligt att jag sköter det här.

Sitter på jobbet nu i alla fall. Jag känner mig glad idag. Hoppas det håller i sig :)

The End,
Johanna

Onsdag. - 7 oktober 2009!

Klev upp 10 imorse och begav mig direkt ut på en promenad. Promenerade i 40 minuter men var ute i luften i över en timme då jag träffade då Emma vid Åkersvik. Nu har jag nästan precis ätit frukost och nu sitter jag i soffan och laddar för kvällens arbetspass. Jobbar nämligen 14-22. Förhoppnigsvis springer kvällen i väg.

Nu ska jag ta det lugnt innan det är dags att bege sig mot jobbet.

Grattis Fredrik Berglund på 18-årsdagen!
The End,
Johanna

Jag vill bara gråta!

Allt känns sämst. Jag känner mig som en usel människa som aldrig gör någonting rätt.

Jag vill bara gömma mig under täcket och bara gråta floder. Jag kan inte ta mer. Detta går inte!
The End,
Johanna

Det tär så enormt mycket!

Nu har det gått så långt att jag kan skratta åt dig, åt det du gör. Du är så patetisk och jag stör mig så enormt mycket på att jag inte lär mig.

Innerst inne vet jag att du aldrig kommer bli den människa du en gång var. Samtidigt väntar jag fortfarande på att du skall komma tillbaka.

Förstår du inte att du sårar alla i din omgivning. Du förstör allt du rör vid. Du är extrem på ett mycket negativt sätt. Jag förstår inte hur du kan trivas med dig själv?!

Ta dig i kragen någon gång! Du är snart alldeles ensam och övergiven. När du väl blivit det, kom inte krypandes med dina valpögon och förvänta dig hjälp så att du kan stå på benen igen. Det får du klara själv.

Jag ger snart upp hoppet om dig. Hoppas du mår bra i alla fall, det verkar ju vara det enda som räknas. Ditt välbefinnande, men resten struntar du ju i. Familjen som vi en gång varit är trasig och vi har dig att tackar för det.

Jag vill inte sakna dig. Jag vill inte känna att jag älskar dig även fast jag gör det. Det är trots allt tack vare dig att jag finns här. För det kommer jag vara evigt tacksam men kommer min mamma följa mig livet ut eller kommer hon dö ut sakta men säkert fast hon egentligen är så levande hon kan vara? Du är snart död för mig.  När du är det ska du få ett grattis för att du lyckats med vad det nu är du gör.

</3

The End,
Johanna

Promenera mera!

Vad trött och konstig jag känner mig idag. Frössen och hängig. Samtidigt mår jag jättebra. Glad och sådär. Mathias är hemma och det märktes  speciellt igår att vi saknat varandra. Det är så det ska vara.

Idag efter jobbet får vi se om jag tar mig en promenad. Tänkte försöka ta mig ut och promenera lite mera, ut och röra på mig. Jag går till jobbet och ibland hem från jobbet och det har gjort skillnad. 
Jag tycker att det är så enormt tråkigt att träna. Mathias slutar 16 och far då direkt iväg och tränar. Väntar han på mig så är båda jättetrötta och det börjar bli sent så då blir det ingen träning. Plus att jag vill inte ha en massa muskler. Jag vill bara få bort min mage. Äta rätt och röra mig mer får bli min melodi. Vi kommer klara detta! :)

Jag måste bli bättre på att knäppa kort och lägga upp bilder.

The End,
Johanna

Tisdag. - 6 oktober 2009!

Hej och god morgon!

Dåligt med uppdatering igår men internet låg nere hemma hos oss men det var lika bra det. Jag tvättade och städade som aldrig förr. Hade mtv igång på hyffsad nivå och sprang runt och hade mig. Det blev faktiskt fint. Det är lite kvar men det spelar ingen roll om man tycker att man är klar, man hittar något man missat sedan ändå.

Som sagt tvätatde och städade jag igår. Middagen stog på bordet då Mathias kom hem strax efter 16. Lax blev det. Efter middagen blev det en dusch. Sedan blev det till att fara in till stan och köpa present till Mogge och Carina och sedan fara till Gnarp. For förbi pappa en sväng innan vi begav oss till Åckne. I Åckne blev det hockey och äppelpaj. Pajen var riktigt god men Timrå förlorade.

Nu blir det jobb 9-18.
The End,
Johanna

Nu blir det sängen!

Nu har mörkret lagt sig och det börjar bli sent. Det är strax dags att krypa ner under täcket.

Det är så skönt att Mathias är hemma igen. Som jag saknat honom!

Innan jag lägger tänkte jag börja med att lägga upp bilder på hösten som anlänt och bilden Mathias skickade via mms till mig idag som är tagen Funäsdalen.


Lördagmorgon.


Såhär tomt på folk är det en regnig söndagseftermiddag i centrala Sundsvall.


Mathias bild från Funäsdalen. Bilden tagen imorse.

The End,
Johanna

Varför lär jag mig aldrig?

Att jag aldrig lär mig, aldrig! Gissa vem som hörde av sig 15 minuter innan jag slutar om att hon är på väg hem till Gnarp igen? Ja, ni gissade rätt mamma! Idag på min lunch bestämde vi att om hon är klar i Sundsvall timmar innan jag slutar så skulle hon åka hem men när det handlar om 15 minuter. Hallå!?

Jag orkar inte lägga ner energin på detta, henne. Tur att jag har bloggen så jag kan skriva av mig. Få ut min besvikelse.

Aja, Life goes on. I guess..

The End,
Johanna

Arbetspasset strax slut!

Nu är det cirkulärt 30 min till jag skall möta upp min mamma och äta middag. Jag är lite fundersam vart då man aldrig, jag menar aldrig, kan förstå sig på och läsa min mamma. Hon ändras som dagen blir natt och tvärtom. Rätt jobbigt att hänga med i svängarna men jag ser faktiskt framemot våran middag.

Denna dagen har varken sprungit iväg eller vart enormt seg. Den har gått i en medel-takt. Faktiskt helt okej.

Mathias sitter i bilen på väg hem nu. Jag som hade tänkt att jag skulle hinna äta middag med mamma och hinna hem före honom men tji fick jag.

Skickade ett sms till honom förrut och frågade vad han ville göra ikväll. Detta fick jag som svar:
-"Ligga i soffan och mysa med nå gotta".
Utmärkt förslag enligt mig. Så så blir det.
The End,
Johanna

Tankar som snurrar!

Jag har alltid en massa tankar som snurrar i mitt huvud. Det är allt mellan himmel och jord. Jag förstår inte riktigt varför det snurrar en massa tankar hela tiden. Måste hjärnan vara aktiv non stop? Jag tycker att den kan varva ner någon gång och ta det lite lugnt.

Ikväll kommer Mathias hem och jag längtar så enormt mycket. Jag tänker slänga mig i famnen på honom då han kliver innan för dörren.
Han har bara varit borta i en helg och helgen har gått fort men det har varit så tomt. Ingen att krypa tätt intill då det är dags att sova. Ingen att bara ligga och mysa med. Inte haft Mathias hemma att göra dessa saker med.
Jag vill att det alltid skall vara vi! ♥

Det lär inte bli så mycket för världen ikväll. Bara ta det lugnt och bara vara med min gosak :)

The End,
Johanna

Söndag. - 4 oktober 2009!

Då var det söndag. Sista dagen på denna vecka.
Imorgon är jag ledig och det ska bli så enormt skönt.

Imorse vaknade jag och var pigg. Dock regnar det å det satte ner humöret litegranna men inte ska man väl klaga på lite regn. Man ska vara glad att man inte smälter.
The End,
Johanna

Godnatt!

Nu skall jag alldeles strax ta och krypa ner under täcket.
Klockan är inte speciellt mycket för att vara lördag men jag är så enormt trött.

Efter jobbet mötte jag upp med Kalazo. Vi delade på en pizza på pizzeria mexicana city. De har väldigt goda pizzor där. Efter maten gick vi bort på hemköp och handlade gotta. Begav oss hemåt.
Har tagit det lugnt ikväll och inte gjort så mycket alls. Vi har suttit i soffan och kollat på dåliga program, pratat och snaskat. Vi har inte gjort något speciellt men det var skönt det också.
Hon tog bussen mot Granloholm för ca 30 min sedan så hon bör vara hemma snart.

Imorgon blir det jobb och efter det, äta middag med mamma.

Mathias kommer hem imorgon också! :)
The End,
Johanna

Nu pustar jag ut!

Nu har jag alldeles strax klarat mig igenom denna dag. Är så enormt trött och sliten så det ska bli så enormt skönt att komma hem.

När jag slutat så ska jag möta upp Madde. Det blir då till att stapetsera hem till mig. Går väl in en sväng innan vi far ut till Ica Maxi och handlar gotta.

Så ser kvällen ut just nu.
The End,
Johanna

Onödigt inlägg!

Vad det ringer! Nu är det lugnt men det blir säkert världens kö snart igen. Skönt att få slappna av och andas lite granna.

Jag är fortfarande jättetrött. Skulle jag få för mig att blunda skulle jag somna på en gång. Ändå var jag inte uppe speciellt sent. Låg i sängen nermyst under täcket innan klockan 24.
Mathias ringde mig vid 00,35 så vi pratade lite granna. Gosaken!
Jag förstår ändå inte.

Ikväll hoppas jag på en tidigare kväll med kanske film eller så. Ska ringa Madde på min lunch.
The End,
Johanna

Look at this smile!



Fick en länk en utav mina tc:s. Finns massa knäppa bilder HÄR
The End,
Johanna

Har det slagit slint?

Igår på hemvägen efter jobbet ringde jag mamma. Hon frågade om jag ville äta middag med henne på söndag (imorgon) efter jobbet. Visst tänkte jag. Vi behöver definitivt prata och ta igen tid.

Igår då jag var i Matfors så ringde hon och frågade om jag vill fökja med på bio nästa vecka eller veckan efter.

Jag förstår ingenting. Törs jag hoppas på att hon är på väg tillbaka?

The End,
Johanna

Lördag. - 3 oktober 2009!

God morgon!
Då sitter jag återigen på jobbet. Imorse ville jag verkligen inte kliva upp. Det var så varmt under de två täcken jag hade över mig. Rätt skönt att det var 0-gradigt då jag gick till jobbet. Man vaknar till lite granna då.

Igårkväll for jag ut till Matfors efter att jag mött upp med Kicki på hennes jobb. I matfors blev det ost och kex. Jag vet inte hur länge sedan det var jag åt det. Mysigt var det i alla fall. Kicki, Geine, Janne, jag och för att inte glömma, Alice.
Vid 23 begav jag mig hemåt. Tog mig en dusch och kröp sedan ner under täcket.

Jobb 9,30-17,30.
The End,
Johanna

Snurrigt!

Jag blir alldeles snurrig. Jag kollade nyss på klockan och och såg att den snart är 15. Känner mig totalsnurrig. Trodde inte dagen skulle gå så fort. Jag klev upp klockan 6 och jag slutar om 3 h 30 min. Aja, jag tänker ju inte klaga på att tiden springer iväg :)


The End,
Johanna

Helgen är snart kommen!

Kan ni tänka er att det snart är helg? Jag kan inte riktigt förstå detta. Det ska bli så enormt skönt men jag kommer inte göra något alldeles för ansträngande. Ta det lugnt och mysa på. Mina arbetspass är faktiskt rätt okej i helgen också. Börjar inte för tidigt och slutar inte för sent.

Gruvar mig lite för att komma hem till den tomma lägenheten. Hatar att vara ensam. Jag får alltid en stor tjock klump i magen som finns där hela tiden. Så fort jag hör något ljud (att någon pratar utanför, att grannen spelar musik osv..) hoppar jag till. Jag måste var en av de räddaste människorna i detta avlånga land. Harig är vad jag är. Fjantig.

Min mage tokkurrar nu. Får se om jag tar mig en promenad ner till ica då jag har lunch eller om jag ignorerar den tills jag kommer hem och proppar i den äpplen nu istället.


Vem skall jag nu mysa ner mig i soffan med i helgen?

The End,
Johanna

Fredag. - 2 oktober 2009!

Idag skiner solen och det är lite varmare än igår.

Imorse klev jag upp klockan 6 med Mathias då jag skulle skjutsa ner honom på jobbet. Han åker ju till fjällen ikväll och han skall inte ha med sig bilen. Inte kunde jag låta honom promenera med en bag, en ryggsäck och två kartor öl!? Han är så go Mathias.

Efter att jag skjutsat honom tänkte jag krypa ner under täcket och sova en stund till men jag tänkte att det är bättre att jag kommer i säng ikväll då jag jobbar hela helgen. Det lär ju inte bli det tidigaste imorgon då jag ska vara med Madde. I och för sig vet jag inte vad som händer ikväll heller. Time will tell.

Jag tycker inte om när Mathias åker bort. Det blir tomt och jag saknar honom så mycker. Dock behöver vi vara ifrån varandra lite granna.

Nu jobb 10,30 - 18,30.
The End,
Johanna

Dags att krypa ner under täcket!

Sådär. Då har man kommit hem och hunnit landa.

Var som sagt hos Vilai. Blev bjuden på mat; fläskfilé, ris och sås. Hur gott som helst! Satt och pratade om allt mellan himmel och gjord. Det är alltid lika roligt att vara med henne. Vilai är en galen person med massa knäppa tankar. Fikade sedan. Tiden bara sprang i väg.

Mathias kom förbi vid 22. Tittade hur lägenheten såg ut och sådär.
Sedan begav vi oss till Granloholm för att lämna en vattenpump till Pernilla. Pratade lite granna där också och nu är vi hemma.

Nu ska jag ta och dricka lite vatten sedan blir det till att krypa ner.
God natt!

The End,
Johanna

Ändrade planer!

Nya planer. I stället för min hemma dag är jag bjuden till Vilai på middag. Får se vad hon hittar på för gott.

De nya planena lyder såhär:
- Mathias hämtar mig efter jobbet.
- Vi far ut till systemet en snabbis.
- Mathias skjutsar mig till Vilai. Där resten av min kväll kommer spenderas.

Det lär ju bli en eller annan promenix med mysvovven också! :)

The End,
Johanna

Torsdag. - 1 oktober 2009!

Då var det 1 oktober med en massa frost på backen. Det är rätt mysigt men är det inte lite tidigt?

Sitter på jobbet nu i alla fall. Börjar känna att jag inte vill jobba helg. Det är aldrig roligt men det måste göras antar jag.
I natt drömde jag om att jag följde med Kicki och hennes familj till Åsele. När jag kom fram kom jag på att jag skulle jobba helgen så det var bara att vända för mig.

Idag blir det jobb 10-18,30. Rätt okej pass faktiskt. Efter jobbet tänkte jag bege mig ut på en promenad, sedan städa undan lite. Efter det blir det till att krypa ner under täcket. Får se om det är något roligt på tv:n.
The End,
Johanna

RSS 2.0