Fredag. - 30 april 2010!

Hellu!

Då var det fredag och sista april.

Jag ska snart bege mig ner till stan och hemköp för att försöka komma på något jag kan äta under min lunch.

Ikväll efter jobbet beger jag mig hem en sväng, byter om och hämtar drickat. Ikväll blir det till och med dricka för mig. Länge sedan nu.


Gårdagen innan jobbet var toppen.
The End,
Johanna

Torsdag. - 29 april 2010!

Alltså, jag kan inte sluta lyssna på låten. Jag kommer ha lyssnat sönder på den snart. När jag lyssnar kommer du upp i mina tankar. Du är en mycket speciell människa, på ett bra sätt så klart. (Tolka detta rätt).

Denna dagen kommer bli en bra dag. Jag ska snart dra mig in till köket för att äta lite frukost. Om en timme ungefär far jag iväg. Får se om jag kommer hem ikväll eller om jag kommer hem innan jobbet en sväng. Det vet man aldrig.

Ärligt så håller jag inte räkningen längre på hur många dagar det är tills jag flyttar. Jag måste kika i bloggen för att se vad jag senast skrev. Jag har så mycket annat i mina tankar.


34 dagar kvar!
The End,
Johanna

Lätta på trycket!

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill bara lösa allt men jag kan inte göra någonting.

Jag har sms:at med mamma nu på morgonen. Hon ringde upp efter ett tag. Jag älskar min mamma. Oavsett vad som händer, älskar jag henne så grymt mycket. Jag mår dåigt då hon gråter. Det finns inget värre än då mamma gråter. Samtidigt vill jag göra allt jag kan i min makt för at hjälpa henne. Jag vill trösta henne och få henne glad.

Jag vet hur det känns att bli slängd i soporna av den man älskar. Det är bland det jobbigaste som finns. Jag måste ändå erkänna att jag hade tur. Jag är glad nu och jag känner mig lycklig. Jag har personer i min omgivning som bryr sig om mig och gör allt för mig. Jag vill inte ha tillbaka det vi hade.

För att komma till saken. Jag kan inte respektera mammas gubbe, jag tänker inte ens försöka. Min mamma slängs i soporna om och om igen. Hon älskar honom högst på denna jord men han bryr sig bara om sig själv. Han är 65 år men beter sig som en kille på 18-20 år som vill ha den snyggaste tjejen för status men sedan skall göra det han gillar bäst. Supa. Dag ut och dag in. Han struntar i hur min mamma mår.

Vi har samma blod. Jag vet hur hon mår. Hon behöver inte gråta för att jag ska veta att hon har det jobbigt. Det känns när hon har det jobbigt.

När jag pratade med mamma i morse frågade jag om jag fick prata med honom. Jag vet att jag kan sänka honom. Jag gjorde nog det också. Han tycker att Mathias behandlat mig fel och har satt Mathias på en egen låg nivå. Jag satte nyss mammas gubbe där. Han är inte ens värd att nämnas vid namn. Jag sade att han är på exakt samma låga nivå som Mathias men att mammas gubbe har chansen att jobba sig uppåt.

Du har en chans, ta den, annars går hon sin väg. Det vet du lika bra som jag.



Jag började skirva detta inlägg för mer än en timme sedan. Jag ringde upp pappa och vi pratade i över en timme så därför publicerar jag nu.

Tack pappa för att du finns ♥
The End,
Johanna

Tisdag. - 27 april 2010!

Idag har Kicki och jag varit ute i Birsta. Började dagen med frukost på charm.
Efter frukosten sprang vi på Niklas och hans kompis som vi gick med ett bra tag.

Efter Birsta for Kicki och jag ut till Matfors. Myste på och solade solarium.

Är inte på topp för att blogga just nu så detta får räcka.


36 dagar kvar!
The End,
Johanna

Godnatt där ute!

Då var det strax dags att krypa ner under täcket.

Idag har jag tvättat, varit ut till Birsta med Pernilla, klickat hem lite grejs från hm:s hemsida och flummat en hel del med Pernilla.

Nu blir det sängen. Imorgon väntar Birsta med Kicki.
The End,
Johanna

Tvättat klart!

Då har jag tvättat och duschat.
Tänkte dammsuga men slangen till dammsugaren är av. Vet du inte hur den gick av då den var hel sist jag dammsög.

Nu är hantverkarna och målarna äntligen klar. Det sitter en tapet på väggen så nu kan man ställa tillbaka möblerna. Enda anledningen till varför jag bryr mig om det är att jag har grejer i den inmöblerade hyllan.

Jag vet inte vad som händer på sista heller. Jag vill träffa folk!

Hur kan en person förändras på så kort tid?
The End,
Johanna

Måndag. - 26 april 2010!

Halloj!

Då var det måndag och början på en ny vecka.
Inatt har jag sovit nästan 12 timmar. Sjukt att man kan sova så länge. Aja, är man slut så är man.

Just nu håller jag på och tvättar. Det var inte så mycket tvätt som jag trodde.

Klockan 16 ska jag vara nere på Pernillas skola. Vi ska då springa förbi handelsbanken en sväng om dem har öppet och efter det blir det Birsta.


37 dagar kvar!
The End,
Johanna

Natti!

Pernilla var här kring 18 någon gång. Då blev det middag. Massa prat under middagen. Fy vad jag babblade på. Haha, att Pernilla orkade lyssna.

Efter middagen gick vi ner till Frendo och köpte lite gotta. Kändes perfekt att mysa på ikväll.
Då vi kom hem igen satte vi oss vid min dator. Lyssnade på låtar som vi lyssnade på då vi var mindre och skrattade som bara den.

Vid 22 följde jag med Pernilla halva vägen. Alltså, vad fula vi kan vara. Det går inte ens förklara vad vi höll på med på vägen bort till Midälva.

Nu är jag nermyst i sängen. Skall kika runt lite sedan blir det gonatt.

The End,
Johanna

Packning och middag!

Nu skall jag ta tag i packningen igen. Pappa berättade att det skall vara fint väder imorgon också så jag tänkte njuta av solen och min lediga dag.

Min mage kurrar och vill ha mat. Vad skall man ta och hitta på att äta då?

Aja, packning var det ja.

The End,
Johanna

Mjukglass och shopping!

Någon minut innan 15 stod jag utanför Kalazos jobb. Efter det gick vi mot stenstan. Madde köpte strips och jag köpte min mjukglass. Vi satt oss på en bänk på torget. Riktigt mysigt var det.

Vi sprang även in på hm innan dem stängde. Jag kom därifrån med två par mörkgråa tights och en fin topp. Handlade för strax över hundringen. Billigt!
Highspeed shopping eller vad vi ska kalla det.


Denna toppen köpte jag. Hur fin som helst!

The End,
Johanna

Jag försöker att inte bry mig!

Jag bestämmer mig för att inte svara om du ringer. Jag bestämmer mig för att inte svara på dina sms. Men vad gör jag inte då? Jo, jag svarar dina samtal och sms.

Jag kan inte vara dum mot dig. Jag kan inte vara dum mot dig när du är ledsen, inte heller då du är glad.
Du har gjort många misstag i ditt liv. Du vet säkert inte alla dessa själv men jag kan sitta här och göra en lång lista om det skulle behövas. Nu behövs inte det så vi skippar det.

Jag hatar att du säger att du inte skall göra det, sedan gör du det. Jag hatar att jag är precis likadan. Jag vill inte vara som du, jag vill inte vara lik dig samtidigt som jag är stolt över att vara lik dig.

Du har kommit långt. Du har blivit mycket bättre. Du har sett till att jag är den personen jag är idag. Jag har det bra, jag mår bra. Det spelar egentligen ingen roll vad som händer. Jag har ändå varit med om det som är bland det värsta. Jag blev av med min mamma. Som tur var fick jag tillbaka henne. Det är inte många som har den turen/chansen.

Du gick från att vara mamma till att vara en främling, till att vara mamma igen. Det känns bra och jag önskar att alla hade den turen.

Nu ska jag klä på mig för jag ska strax bege mig in till stan då det blir mjukglass i solen om mjukglass-luckan fortfarande har öppet. Blir en timme med Madde på stan. Inte speciellt lång tid men bättre än inget!
The End,
Johanna

Varför denna täppa?

Sitter i sängen. Ja, fortfarande. Jag har inte rört mig mycket idag. Endast hämtat frukost i köket och gått på toaletten.
Jag är förkyld. Inte lite heller tydligen. Pratade nyss med mamma. Jag hann inte säga mer än hej innan hon utbrast - gud, vad förkyld du är! Yeah, I know. Det är inte ett dugg kul.

Kliar i ögonen gör det hela tiden också. Kicki frågade igår om jag är allergisk. Nej, det är jag inte tyckte jag. Hoppas verkligen bara att det är allt damm jag dragit fram och hantverkarnas damm som irriterar mina ögon. Utomhus går det nämligen bra. Då kliar det inte ett dugg.

Just nu skulle jag vilja sitta på torget med en mjukglass i min hand. Med roligt sällskap så klart. Vet inte om det är så smart dock.


The End,
Johanna

Söndag. - 25 april 2010!

Hellu!

Gårdagen blev bra ändå.

Kicki och Geine (Kickis mamma) hämtade mig och så for vi ut på Vårmässan. Det var rent utsagt bara massa skit men det var roligt att komma ut lite bland folk.
Efter vårmässan följde jag med ut till Matfors. Blev bjuden på middag, mums!

Strax innan 22 for jag och Kicki iväg och solade. Sedan begav vi oss ut på en åktur. Det var hur länge sedan som helst vi gjorde det sist.
Lubell var också med. En rolig prick det där.
Snurrade runt i stan och hade oss.

Strax innan 3 var jag hemma och då var det sängen som gällde.

Vart vaken i en timme i alla fall. Tog mig en riktig sovmorgon.


38 dagar kvar!
The End,
Johanna

Stupid Saturday!

Sitter i sängen och funderar över vad man skall ta och hitta på idag.
Jag skulle kunna packa men jag känner inte för det överhuvudtaget.
Fara ut till Birsta eller gå ner till stan en sväng skulle jag kunna göra men med vem.

Lördagen har knappt börjat och jag är redan less.


39 dagar kvar!
The End,
Johanna

Lördag. - 24 april 2010!

Kokar över snart. Vilka idioter det finns i denna värld. Jag är så förbannad att jag inte tänker nämna det som hänt. Personen är inte värd att nämnas.


Solen skiner och jag är ledig. Får se vad denna lördag bjuder på.
Nu skall jag knäppa igång Papa Roach på hög volym och bara njuta!
The End,
Johanna

Händelserik dag!

Idag har jag haft en bra dag. Inte på jobbet dock. Där gick det toksämst. Jag ska bli bättre!

Jag har varit glad och jag har haft det roligt.

Efter att jag duschat och gjort mig klar gick jag in till stan för att möta Madde. Jag visade vilka fönster som kommer tillhöra min lägenhet. Vi begav oss direkt ut till Birsta. Madde köpte present till Martin och jag köpte en cardigan/kofta och sista Twilight-boken.

Innan vi begav oss mot stan köpte jag mig lunch på tacobar som vi smaskade på.

På bussen från Birsta frågade Madde om jag ville följa med till Martin innan jag började jobba. Vi klev då av i Haga så jag hann springa in och köpa något litet till födelsedagsbarnet.

Martin och Madde.

Strax efter 16 tog jag bussen in till stan och jobbet.

Efter jobbet hämtade pappa, Tomas och Andreas mig. De skjutsade hem mig och jag fick mina två lådor.

Sedan dess har jag suttit här och pratat med lite roligt folk.

Imorgon är det lördag, jag är ledig. Jag har ingen aning om vad som händer. Kicki?
The End,
Johanna

Fredag. - 23 april 2010!

Hellu!

Idag klev jag upp kring 8,30. Jag begav mig då, med pappa och mamma i luren, upp till Ica Sidsjö för att hämta ut mitt paket. Jag beställde hem en volumaster.

Mitt hår har alltid varit platt och alltid legat slickat mot mitt huvud. Nu på slutet har det blivit värre så tänkte att jag skulle prova denna. Nu är inte jag ute efter någon superduper-volym utan jag vill bara ha volym så det ser mänskligt ut. Den fungerar jättebra och jag fick till det som jag ville ha det.

Nu måste jag ta och klä på mig också. Om inte alltför länge skall jag bege mig in till stan då Madde och jag ska åka ut till Birsta en sväng. Hennes pojkvän fyller år idag så hon skall köpa en födelsedagspresent. Jag fick äran att följa med.

Får se om man hittar något roligt.
Ikväll är det jobb som gäller, 16,45-20. Efter jobbet blir det till att bege sig hem då pappa kommer in med lite grejer till mig.
Vad som händer resten av kvällen, får vi se. Jag har ingen aning nämligen.

Grattis Martin!



40 dagar kvar!

The End,
Johanna

Godnatt folket!

Då ska jag ta och göra mig ordning för sängen. Det blir ingen vidare sovmorgon imorgon då målaren skall komma förbi. Kanske bra om jag lyckas vara vaken mer än en gång då han kommer förbi och donar med sitt.

Tycker ni skall lyssna på denna låt. Fick den skickad idag. Och jag lade upp den för att den är bra.



Alicia Keys - try sleeping with a broken heart

The End,
Johanna

På hemmaplan!

Då var man på hemmaplan igen.

Efter jobbet mötte jag upp Pernilla. Vi gick in på hemköp en sväng innan vi begav oss hemåt. Tråkigt att vi snart inte bor åt samma håll...

Jobbet har gått bra. Jag är tokstolt över mig själv!

The End,
Johanna

Bättre dag än igår!

Jag har inte en aning om varför men denna dagen är bättre än gårdagen. Egentligen är det ingen skillnad mer än att jag inte känner mig nere idag. Ingenting speciellt har hänt vad jag vet.

Strax innan 13 var jag bort på Coop. Handlade och snick-snackade med Kicki.

Om inte alltför länge ska jag bege mig mot jobbet så skall börja göra mig ordning strax tänkte jag.
Efter jobbet väntar Pernilla på mig så går vi hem tillsammans.

Snart är det helg också!
The End,
Johanna

Torsdag. - 22 april 2010!

Hej!

Vaknade för att tag sedan men jag har bara legat och dragit mig och kikat på vänner.

Imorse strax innan 5 fick jag ett sms av mamma, att jag skulle ringa upp henne. Hon blev hyffsat förvånad att jag ringde på en gång. Jag blev orolig att något hänt så det är klart jag ringer trots att jag låg och sov. Hon pratade om flytten, vid 5 på morgonen. Hon är bra rolig.

Imorgon tapetserar de antagligen ena väggen i vardagsrummet.

Nu ska jag ta och äta lite frukost. Sedan blir det att gå bort på Coop och handla en sväng.


41 dagar kvar!

The End,
Johanna

Godnatt!

Nu skall jag alldeles strax ta och knäppa av datorn. Jag känner mig inte ett dugg trött men jag kan inte vara uppe hela natten för det. Då kommer jag vara död imorgon.

Idag skulle jag ha jobbat till 20 som jag brukar men jobbade över en timme. Jag kände mig jätteduktig över att sitta där. Nog för att det vara endast en timme men ändå.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag tar det lugnt och laddar batterierna. Denna dagen har inte vart en toppendag direkt så låt oss hoppas att morgondagen erbjuder något bra.

I vanliga fall trivs jag tokbra med att vara hemma. Jag kan vara hemma ensam så länge jag vet att någon kommer hem sedan. Dessa dagar som gått, som jag varit ensam, har faktiskt gått över förväntan. Visst, det är tomt men jag trodde att det skulle vara mycket värre.

Idag gick jag igenom mitt schema för maj och lade märke till att maj månad kommer springa iväg. Jag har ett rätt bra schema också, så jag är nöjd.

Innan jag kommer på fler saker jag känner för att skriva ner, avslutar jag detta inlägg.

Godnatt!
The End,
Johanna

Ännu en dålig dag!

Idag har jag en dag då jag inte vill göra någonting. Jag vill bara vara hemma, nerbäddad i sängen och strunta i allt. Gömma mig under täcket och inte ha med någon att göra.
Samtidigt vill jag ut i solen. Träffa alla jag känner och bara vara.

Funderar på att ta en promenad. Är inte ett dugg sugen men det är bättre än att bara sitta inne och stirra på väggen.

Snart är helgen här och jag vet inte vad som sker. Som vanligt så vet väl inte någon förrän torsdag. Haha, allt är som vanligt alltså.

Jag behöver komma härifrån. Jag vill åka till Ljusdal. Jag vill åka till Gnarp. Jag vill även åka någon annanstans. Men jag tar mig ingenstans. Jag har ingen ork till att planera. På detta vis åsidosätter jag min familj och mina vänner. Jag vill så klart inte ha det så här men det kommer bli bättre. Allt kommer bli bra.

Jag är nere i en svacka och det har ni säkert förstått.
Ge mig glädje, få mig att le!


42 dagar kvar!

The End,
Johanna

Onsdag. - 21 april 2010!

Hellu folket!

Idag är det onsdag. Det betyder att det är jobb ikväll för min del.

Förkylningen är kvar. Att den aldrig vill försvinna!

Har pratat med mamma idag, Hon kommer in till Sundsvall på fredag. Efter jobbet blir det att bege sig hemåt för att ta emot lite grejer. Massa köks-grejer som jag är mycket tacksam över att få.

Orkar inte skriva nu vettigt nu. Det kommer sedan. Fast, något vettigt kan jag inte lova egentligen.
The End,
Johanna

För mycket funderingar!

Alltså, jag vet inte vad jag ska göra med alla mina funderingar. Jag kan inte få ner dom i ord här, heller inte i muntliga ord. De har vällt över kanten och där ligger dom tills dem ruttnar. Dålig stil. Jag måste bli bättre på att uttrycka mig eller så får jag sluta med att fundera på ett tag så jag hinner med mig helt enkelt. Hmm....

Funderingar och trams jag har om Mathias och hans beteende tänker jag försöka lämna utanför bloggen framöver. Visst han kommer skymta här och där då vi är vänner men inget snack om vad störd han är för de vet alla redan. Hela Sundsvall vet nog vilken idiot han egentligen är. Men så klart har han sin charm också som alla andra. Man vill ändå ha honom där som sin vän.                        Slut på sådant snack var det ja. Slut!


För att hoppa till något annat så älskar jag att få uppmärksamhet. Det spelar ingen roll vem (i stort sett) som ger mig uppmärksamheten. Jag är bara glad att jag får den. Så har jag alltid varit och kommer alltid vara. Jag hatar att vara åtsidosatt. Jag vill inte vara i centrum heller. Jag vill vara lite ovanför lagom, i skalan. Där trivs jag.

Dock tycker jag att det är konstigt då en människa funnits i mitt umgänge under en lång tid men inte kan kliva fram förns nu. Så klart förstår jag. Man pratar inte med någon som är upptagen, eller något.
Visst, jag älskar uppmärksamheten jag får nu. Jag vill ha den men helst av allt vill jag bara ha uppmärksamhet av en person. Jag vet inte vem den personen är ännu men det får vi se så småningom.

Jag vet att jag är töntig. Men jag måste få inbilla mig. Jag tycker inte om singellivet. Anledningen till det kan vara för att jag inte ger det en chans. Så jag skall ge det en chans. Men som sagt. Jag kommer inte vara lös. Så alla, förvänta er inte det.

The End,
Johanna

Frössen!

Sitter för en gång skull i soffan. Tänkte slå igång wii:t eller tv:n men de var tydligen inte ikopplade så jag får lösa det.

Just nu sitter jag i telefonkö till a-kassan. De väntar nämligen på ett arbetsintyg som jag aldrig verkar få från if. De måste ha det senast på torsdag och det blir ju lite tokigt då det inte kommit med posten idag heller.

Jag gick som sagt ut på en promenad i solen. Jag tog mig en dusch och nusitter jag och är frössen. Dumma förkylning!

Men svara då unionen!


update: 15 minuters väntetid och sedan var allt löst. Dock förstår jag fortfarande inte dem som sitter och surar över att de fått vänta i 10-20 min. Detta var ju en piece of cake och jag fick den hjälp jag behövde. Så jag tycker fortfarande alla töntar som ringer in och surar över väntetiden kan sätta sig ner, andas och poa på med något medans ni väntar. Funkar utmärkt.
The End,
Johanna

Promenad i solen!

Har suttit och funderat ett slag över vad man skall ta och hitta på idag. Jag har ingen lust att bara gå runt och plocka.
Fick ett tips om en promenad ute i solen så jag slår till på den idén. Promenad i solen med musik i öronen, det låter toppen!

Ikväll får man besök också ett tag.


43 dagar kvar!

The End,
Johanna

Tisdag. - 20 april 2010!

Hellu!

Som sagt så sov Pernilla här i natt. Hon började 8 så en stund efter 7 satt vi vid frukostbordet.
Målaren plingade på under frukosten och han såg lagomt förvånad ut då jag för första gången hann öppna dörren innan han låste upp och klev in själv. Denna morgon var jag alltså vaken då han kom förbi och lämnade tapetprover.

Snart blir det tapetsering i vardagsrummet. Det betyder att allt snart är klart. Lättare att göra av mina kartonger då. Mohaha.

Pratade med mamma i telefon för en stund sedan. Jag ska tydligen få in mina lådor med grejer innan flytten. Då kan jag kika igenom om det är något jag måste köpa till. Perfekt!

Idag blir det en lugn dag. Min täppa är sisådär och det behöver plockas. Mina grejer ligger överallt. Jag har börjat packa ner i en kartong och då den är full lämnar jag grejers om inte fick plats på ett ställe går till ett annat ställe i lägenheten och gör samma sak. Haha, ja...
The End,
Johanna

En mycket bra dag!

Det finns inget som får mig att må bättre en vänner och familj. Jag har fått en dos av båda idag.

Imorse for jag och Kicki ut till Birsta. Det blev inget handlat då men det var roligt ändå. Det blev massa prat och så i stället.
Vid 13,30 begav vi oss in till stan igen. Elteknik. Vid 14 var jag hemma. Kicki begav sig till jobbet.

Vid 14,30 pratade jag med Pernilla och vi bestämde då att åka ut till Birsta och kika på IKEA innan pappa och Terese kom in. Hon skulle först göra något test (prov?) sedan komma in till stan. Äh, tänkte jag. Det skulle inte ta så lång tid så jag gick in till stan. Lunkade på inne på in: innan jag gick ut i solen. Där hittade jag Madde och Elin. Då Pernilla kom in till stan åkte jag, Madde och Pernilla ut till Ikea.

Pappa och Terese mötte upp oss där inne. Jag köpte med mig lite nödvändigheter som jag måste från början då jag flyttat. Typ som diskställ och toaborste. Denna gången hade jag med mig korten.

Gick in på Birsta City en sväng. Clas Ohlson. Sedan for vi till Martin i Granloholm och lämnade lite grejer och Madde. For ut till Pernilla och åt Kina-mat. Pappa fixade lampan. For hem hit en sväng innan de begav sig mot Madde och Alnö.

Under bilturerna myste jag på med GoEllen.
Om de inte är, så är de nog framme i Gnarp snart.

Pernilla sover här i natt. Roligt tycker jag!
The End,
Johanna

Vadå redo?

Det var jag inte alls det.

Igår då jag gick och handlade tog jag ut mina kort och lade dom i en ficka på jackan. Då jag kom hem glömde jag lägga tillbaka dem i plånboken. Så klart tog jag en annan jacka till Birsta så jag hade alltså inga pengar med mig.
Jag kunde inte ens köpa frukosten... Clever!

Jag SKA bjuda igen Kicki något framöver vare sig hon vill eller inte.

Haha, ja, jag kan inte mer än att garva åt det hela!
The End,
Johanna

Redo!

Sådär. Då är jag redo för Birsta.
Solen skiner dessutom, mys!

Det är en del som behövs handlas innan jag flyttar så vi får se om jag hittar det jag söker idag.

The End,
Johanna

Måndag. - 19 april 2010!

Då var det måndag, vänner!
Ny vecka på intåg.

Det var meningen att jag skulle få sova till 9 men målaren kom förbi för en liten stund sedan så det kunde jag ju glömma. Dock för att det är mer okej att målaren kommer förbi än hantverkarna. Det låter inte så mycket då målaren är här.

Äh, vi får ta det som det är och knäppa gång lite musik så man vaknar.


44 dagar kvar!
The End,
Johanna

Godnatt folket!

Nu skall jag ta och lägga mig. Jag blev pigg då jag släckte ner här inne men jag får så lov att somna.

Imorgon skall jag och Kicki fara ut till Birsta. Det blir till att kliva upp vid nio. Slänga sig i duschen. Sedan beger vi oss ut så vi hinner vara där ute någonting innan Kicki börjar jobba. Blir frukost där ute och det är alltid lika mysigt!

Ikväll har jag inte gjort så mycket mer än att plocka och tagit det lugnt. Gick bort på Kickis jobb en sväng och handlade lite småsaker.

Morgondagen kommer bli en händelserik dag. Morgondagen kommer bli en bra dag!

The End,
Johanna

Massa tomt prat!

Då är snart denna helgen över. Jag skall avsluta min helg med att gå bort på Coop och snick-snacka lite med Kicki. Handla lite smått ska jag göra också.

Imorgon är jag ledig och imorgoneftermiddag/kväll kommer min pappa och lillasyster Terese in till Sundsvall. Jag ska krama sönder Terese. Eller i alla fall nästan. Jag blir alltid lika glad då jag ser min familj. Jag önskar alla bodde i Sundsvall. Håller tummarna för att pappa får ett jobb i Sundsvall.

Trött och helt slut i kroppen är jag. Det blir nog en rätt tidig kväll ikväll. Hah, vem försöker jag lura? Jag kommer inte i säng före 23 vilket fall.

The End,
Johanna

Ekomomin och inredning!

Jag är lite smånyfiken över hur min ekonomi kommer se ut då jag flyttat. Det är så mycket som tillkommer som jag inte behövt brytt mig om innan. Hyra till exempel. Den har Mathias betalat allt som oftast. Nog för att min hyra kommer vara lite lägre. Allt kommer vara lite lägre.

Det som kommer skilja mest är maten. Jag är väldigt dålig på att äta. Jag är sällan hungrig och äter små portioner. Med både för- och nackdelar så klar. Fördelen är ju att det bli billigt. Nackdelen är att kroppen kanske inte mår supergreat hela tiden. Alltså, jag äter ju. Äh, ni fattar om ni vill!


En till sak, inredningen. Jag längtar tills jag får inreda min nya lägenhet. Jag får ha den precis som jag vill. Jag får ha allt i rosa om jag skulle vilja de. Nu vill jag inte det men jag kan om jag vill. Jag vet redan vart jag skall hänga upp min stora zebratavla.

Måste ut på ikea någon dag och köpa lite smågrejer. Det är inte så mycket som behövs då jag skall få massor av min mamma. Toksnällt!

Alltså, kan ni fatta vad jag längtar? Och ja, jag tänker fortsätta tjata.
The End,
Johanna

I full gång!

Jag är hemmafru till mig själv. Städar, tvättar och packar.

Mathias är nästintill aldrig hemma och ärligt är det riktigt skönt. Jag kan dona på som jag vill och spela den musik jag vill höra. Dessutom får jag vänja mig vid att vara ensam. Alltid bra då jag brukar ha problem att vara ensam.
Jag har alltid haft min stora familj omkring mig. Det har alltid varit någon hemma.

Nu är snart min byrå tömd det betyder att jag packat i stort sett allt. Fy vad skönt!
Jag trodde aldrig att jag hade så här mycket grejer. Hur skall jag få plats med allt detta i min lilla etta? I min pyttelilla etta?
Det löser sig på något sätt.

The End,
Johanna

Lögnare!

Det finns nog inget jag hatar mer än lögnare. Jag förstår inte hur man kan leva med sig själv.
Där sitter man och svarar så ärligt det bara går på dessa oändliga frågor. Då jag frågar tillbaka får jag först inget svar. När jag väl får svar förväntar jag mig så klart att det är sant.

Några dagar senare så försäger sig personen i fråga. Problem att vara ärlig? Varför skall jag svara på dina frågor om du inte kan svara på dem? Och varför skall jag svara på mina frågor då inte du gör det?

Som jag känner nu vill jag aldrig mer se dig. Jag vill inte höra ditt namn och jag vill glömma allt vi haft. Jag vill inte ens vara din vän. Inte för svaren jag får på frågorna utan på grund av dina lögner.

Jag vill inte ha dig tillbaka och jag blir inte ledsen för att du är med andra. Jag bli ledsen för att du ljuger för mig. Jag har det bra utan dig och som sagt, jag vill inte ha dig tillbaka så inbilla dig inte det är du snäll.

Fortsätt med ditt nya liv. Jag avundas dig inte.
The End,
Johanna

Söndag. - 18 april 2010!

God morgon folket!

Tog mig en sovmorgon idag också. Skönt!

Idag lär det inte bli så mycket som händer heller. Skulle vilja hitta på något men jag vet inte vad och jag vet inte med vem...


45 dagar kvar!
The End,
Johanna

Sovdags!

Nu tänkte jag ta och göra mig klar för sängen. Eller klar är jag egentligen. Jag har varit redo att lägga mig länge men det är ju trots allt lördag.

Jag saknar den goa kramen jag brukade få innan jag gick och lade mig. Jag saknar att bli omhållen (är det ens ett ord?) medans jag sover. Krypa upp i soffan framför en filt och bara leva i nuet. Bara mysa. Jag saknar inte detta med Mathias utan jag saknar det i allmänhet.
Just nu känns, att jag kommer träffa någon, väldigt långt borta men det kommer med tiden. Just nu känns det jättetomt och ensamt.

Jag saknar att bara kramas...

Aja, nog med mina bekymmer. Godnatt!
The End,
Johanna

Hur kunde jag?

Nu har jag massa tankar igen som vill ut men jag vet inte hur jag ska formulera mig. Detta är alltid lika jobbigt. Det är så mycket jag inte kan dela med mig av heller. Minst lika jobbigt.

Jag har gett upp mycket under tiden jag varit tillsammans med Mathias. Jag får skylla mig själv så klart men jag gjorde det för oss. Det är mycket jag ångrar nu.
Till exempel; när jag bodde i Ljusdal umgicks jag jämt med en kille som hette Andreas Käck. Han är tre år äldre än mig och han var som en storebror till mig. Jag for till och med ner till Ljusdal på hans student då jag bodde i Sundsvall. Jag visste att han inte skulle ha möjlighet att träffa mig under dagen men jag gjorde det i alla fall. Han var ju min bästa vän.

Dagen efter hans student fick jag träffa honom och det är den senaste gången jag träffade honom. Vi sade hejdå då han gick in i lumpen. Efter det flyttade han till Stockholm. Vi hade kontakt hela tiden tills jag blev tillsammans med Mathias som inte riktigt tyckte om att jag hade kontakt med Andreas. Han sa det inte rätt ut men jag märkte det på honom. Jag valde då att inte prata med Andreas istället för att förklara för Mathias (återigen) hur det låg till. Att jag gav upp så lätt, jag förstår inte det.

Här sitter jag idag och ångrar mitt snedsteg. Jag ångrar mig lika mycket nu som jag gjort hela tiden under dessa tre år.
Killkompisar är bland det bästa som finns. Inget krångel. Bara för att man är vänner betyder det inte att man har, kommer eller vill göra något med varandra. Killar är mycket lättare än tjejer. Jag tror det flesta tjejer håller med mig också.
The End,
Johanna

Mår bättre!

Nu är det inte mycket kvar som skall packas. Det mesta ligger i kartonger. Nu är det bara tiden som skall springa iväg.

Nu mår jag mycket bättre. Jag har duschat (vilket alltid får mig att må bättre) och pratat med pappa i telefon.
Jag tycker inte om dessa nere-dagar. Då tänker jag på allt. Jag vet inte ens vart jag har mig själv.

Som sagt, nu mår jag bättre och denna kvällen ska inte sluta som en flopp även om jag bara är hemma.

The End,
Johanna

Varför envisas man?

Varför envisas man med att säga att man mår bra då man inte gör det? Det är väldigt sällan jag erkänner att jag mår dåligt.
Jag vill inte visa mig svag. Jag ville inte vara sämre än någon annan. Vilket jag inte är. Oavsett hur dåligt jag mår så är jag inte sämre än någon annan. Man kan inte må bra jämt.

Jag springer fram och tillbaka i lägenheten hela tiden. Hämtar grejer där och packar ner dem i en låda här. Detta är asjobbigt. Jag vill inte flytta. Eller, jo, det vill jag. Men jag vill inte behöva flytta.

Just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och känner hur det bränner under ögonlocken. Jag vill inte gråta. Det tjänar ändå ingenting till. Jag kan sitta här medans mina vänner (jag vet inte ens vilka vänner jag har kvar efter Mathias och mitt uppbrott) roar sig med utgång och bilträff och allt vad det är ikväll. Jag kan sitta här och packa nästintill alla mina grejer.

Så, nu har jag släppt på trycket. Nu blir det till att fortsätta packa.
The End,
Johanna

Lördag. - 17 april 2010!

Ser ni vad klockan är? Eller ja, vilken tid jag publicerade inlägget?
Äntligen fick jag sova ut, asnajs!

Idag är det lördag och jag har inte den blekaste om vad som händer. En lugn dag antar jag men jag vil inte bara sitta hemma. Jag får försöka hitta på något.

Nu blir det strax frukost.


46 dagar kvar!
The End,
Johanna

Festprissarnas stad?

Hemma och smått uttråkad. Jag vill hitta på något samtidigt som jag bara vill ta det lugnt. Hela Sundsvall verkar vara på fest.

Sitter just nu i sängen och har knäppt igång lite musik. Papa Roach så klart!
Skall alldeles strax lyfta på arslet och ta tag i oredan. Lite duktig har jag tänkt vara.

Hoppas ni har/får en rolig fredagkväll!
The End,
Johanna

Först jobb och handling, sedan helg!

Det är snart dags att bege sig mot jobbet. Jobbar som vanligt 16,45-20. Efter jobbet tar jag bussen på till Coop i Nacksta och handlar. Prata lite med Kicki och så.
Efter handlingen har jag också helg. Fy vad skönt!

Vad kvällen och resten av helgen bjuder på, det får vi se.

Trevlig helg!

The End,
Johanna

Packning i full gång och det syns!

Jag tror att jag får ta tillbaka det där om att jag inte ska städa i helgen. Jag kan inte känna mig själv. Så här blir det alltid då jag städar och nu packar jag med dessutom. Sovrummet är fin och städat. Köket var okej, nu ser det ut som ett bombnedslag. Jag började packa grejer ur skåpen som man har allt i, i köket men lådorna tog slut så nu ligger allt överallt.

Det mesta börjar ta sig i alla fall. Det mesta från sovrummet är packat. Det är kläder och grejer i byrån kvar. I köket är det inte heller så värst mycket. I vardagsrummet är det massor för där har jag inte ens börjat. Eller massor, det var kanske att ta i. Det är en del. Det kommer gå fort att packa det också.

Nu ska jag ta något att äta.
The End,
Johanna

Packar och städar!

Idag är det fredag. Det betyder att ikväll efter jobbet blir det helg. Och denna helg tänker jag ta det lugnt och bara göra saker som faller mig in. Och städa kommer inte vara någonting som kommer falla mig in för det gör de aldrig.
Så nu skall jag fortsätta städa lite. Snart klar med badrummet och köket ser ganska okej ut.

Mina ögon kliar sönder snart och gjort det i ca en vecka. Jag kom på nyss då jag pratade med Kicki vad det var. Det är allt damm som blivit då hantverkarna varit här. Så dammsuga och damma av lite måste jag också göra. Hoppas på att ögonen blir bättre.

Bye so long!
The End,
Johanna

Fredag. - 16 april 2010!

Somna fort, sova bra och länge var det va? Pyttsan. Jag somnade inte fort men snabbare än tidigare kvällar. Jag har defenitivt inte sovit bra då jag är toktäppt. Inge länge blev det heller då målaren fick för sig att komma förbi.

Nu är det i alla fall fredag. Jobb idag 16,45-20. Efter det blir det helg.
Skönt det ska bli med helg!

46 dagar kvar!

The End,
Johanna

Godnatt!

Nu är jag jättetrött. Eller jag känner mig i alla fall jättetrött. Som alla dagar denna vecka. Denna kväll hoppas jag att jag somnar fort och sover bra och länge imorgon bitti. Imorgon vill jag vara pigg och glad. Sprudla av glädje, eller något sådant töntigt.

Får se vad fredagen bjuder på mer än jobb.
Godnatt!
The End,
Johanna

Hemma från jobbet!

Då var man hemma från jobbet. Har varit det ett tag.

Pernilla väntade utanför tills jag slutade och så gick vi hem tillsammans. Skönt att röra på sig.

Idag fick jag min faktura från adressändring så imorgon blir det till att betala fakturan. Ska alldeles strax skriva under papperen så att jag kan skicka in dem så fort som möjligt.
Det jag har kvar är bredband och hemförsäkring. Fortfarande beslutsångest över bredband då jag inte är ett dugg kunnig. Får leta upp någon som fattar sådant nonsens.

Nu ska jag kika runt lite och bara mysa. Ensam hemma fortfarande, skönt!!
The End,
Johanna

Lyckat Kalazo!

Vet ni vad Kalazo lyckades med?
Hon och jag gick ner på Gallerix en sväng innan vi gick bort till hennes skola då hon skall ha mentorstid.
Hon letade igenom hennes tre väskor om och om igen. Ingen telefon. Jag ringde till hennes telefon. Inget ljud, ingen som svarade.

Efter en liten stund ringer kassörskan på Gallerix upp och undrade om det var jag som ringde och om jag visste vems telefon det var.
Just nu ligger den bakom disken så vi ska hämta den direkt efter mentorstiden.

Hahaha, till och med Kalazo lyckas!
The End,
Johanna

Inte på topp!

Idag är jag inte på topp. Kroppen vill inte som jag vill, jag är täppt och jättetrött.
Jag vill inte halvligga här i sängen och göra ingenting men just nu har jag inget annat val. Sämst!

Ska snart gå ner i tvättstugan och hämta sista tvätten.


47 dagar kvar!
The End,
Johanna

Torsdag. - 15 april 2010!

Hej och god morgon!

I natt har jag inte sovit nå bra alls. Jag vet inte om jag sovit överhuvudtaget.

Klev hur som helst upp strax innan 7. Gick ner till tvättstugan och kom ganska precis upp igen. Inte så mycket tvätt denna gång. Finns en anledning till det och jag är kankse elak men den stora ikea-kassen stog i sovrummet igår med sorterad tvätt. Har man mer smuts då man är hem en sväng innan man far vidare så lägger man kläderna i den. Lite småelak men jag får vara det.

Får se om man lyckas sova lite innan det är dags att gå ner till tvättstugan igen.
The End,
Johanna

Då säger jag godnatt!

Scars


Zzyzx Rd.


Through Glass



The End,
Johanna

Tankar på högvarv!

Nu sitter jag här igen. Jag är nu klar för att gå och lägga mig. Så fort jag jag satte mig i sängen började tankarna snurra på högvarv. Absolut, det är skönt att ha stunder då jag sitter och funderar på allt mellan himmel och jord. Allt, från vad som hänt till vad framtiden kan tänkas bjuda på.

Jag vill inte vara ensam men tänker heller inte stressa med att hitta någon. Det blir bara fel då. Jag tänker heller inte leka runt. Sådan är inte jag och kommer heller aldrig bli.
Jag vill tatuera mig. Jag är stupsäker på vad jag vill ha och har varit det ett bra tag nu. Jag har aldrig känt mig så säker. Helst av allt skulle jag vilja göra den nu på momangen. Men det går inte riktigt.
Jag vill ha min egna lägenhet. Inreda den som jag vill ha den. Mysa ner mig i min soffa med de folk jag tycker om. Laga vilken mat jag vill och kolla på tv när jag vill utan att någon kan klaga. Hit hem har de sprungit folk som inte har något här att göra. Till och med folk som inte känt någon här. Det ska bli så skönt att slippa.

Jag har underbara vänner och det är värt att nämnas.

Nu skall jag filosofera lite för mig själv innan jag somnar.

Godnatt!
The End,
Johanna

Trött, fryser och halsont!

Jag är trött men känner att jag inte kan somna. Jag fryser trots att jag är nerbäddad i både täcke och filt. Min halsont är på väg tillbaka. Jippi!

Imorgon skall jag tvätta, 7-11. Förhoppningsvis hinner jag kliva upp och gå ner till tvättstugan innan hantverkarna kommer. Här är det inte uppe innan eller med tuppen, här är det uppe innan hantverkarna.



Är det meningen att jag ska vänta?
The End,
Johanna

Shopaholic?

Man börjar ju undra. Jag shoppar som aldrig förr. Just nu har jag ingen att lägga all min energi på så då går allt till mig själv.
Missförstå mig inte. Jag lägger mer än gärna ner all min energi på någon jag tycker om och det är just det. Jag ha ingen att lägga den energin på. Detta handlar alltså om pojkvänner.

Tänkte vissa upp vad jag handlat. Dock är det dåliga bilder då jag inte kommer åt kameran och inte bryr mig så mycket att jag tänder taklyset.

I måndags köpte jag ju en väska och den ser ut så här:


Pernilla och jag var på stan idag. Då handlade jag en skjorta, ett linne, ett par lackleggings och ett midjeskärp.

 

Vi sprang även in på Åhlens då jag hittade detta:


Salt.


Peppar.


Efter att vi kikat runt på stan och träffat på Mathilda en sväng invigde vi årets mjukglass. Mums!


Min med chokladströssel, så klart. Missbildad dock.


Pernilla och hennes som såg ut som den skulle. Tutti Frutti.

The End,
Johanna

Stan innan jobbet!

Strax innan 15 beger jag mig ner till stan för att möta upp Pernilla.
Får se om jag hittar något roligt. Jag ska i alla fall leta efter ett passande vykort att skicka till min mormor och morfar så de får min nya adress.

Det jag har åstadkommit sedan senaste inlägg är att jag sorterar tvätt, packat massa kläder, städat och pratat med Vilai. Det går fort bara man lägger manken till.

Ikväll blir det som sagt jobb, 16,45-20.

The End,
Johanna

Adressändring!

Då har jag varit in på adressandring.se och registrerat min flytt.

Det som är kvar är att prata med Sundsvalls elnät så att Mathias får ta över elen och så klart skall det packas. Men jag tänker inte stressa på med det för det hinner jag med.
Tänkte plocka ordning här inne i sovrummet nu och packa lite kläder som ej kommer behövas innan jag flyttar.
Skrev att jag skulle göra det igår men så blidde det inte, förvånansvärt va?



48 dagar kvar!
The End,
Johanna

Onsdag. - 14 april 2010!

Idag fyller min syster Madeleine 19 år, Grattis!

Är helt i kroppen efter en väldigt jobbig dröm. Kan berätta lite småsaker om vad Madde och jag åstadkommit.
Hela familjen var som i en källare. En svart människa, precis som han var täckt med färg. Han hade inga armar, inga ögon, ingen mun, ingen näsa. Hur som helst så sparkare han ner Madde i ett gigantiskt hål. Vi kunde inte hoppa efter. Dels var vi rädda men vi skulle försöka smida en plan.

Efter ett tag kommer en människa från det där hålet. Han går och plockar jordgubbar. Jag sitter redo med gaffeln för inte ska han ta resten av familjen, hur skulle vi då få upp henne? Efter många om och men spottades Madde upp ur hålet. Vi bestämde då att skjutsa hem alla så vi tog över en Nacksta buss. Det var inte vårat Nacksta alla skulle till så vi hade ingen aning. Vi körde överallt men hittade inge Nacksta.

Tanterna i bussen blev lite hotfulla så vi klev av bussen för att göra oss redo för Mathias mammas bröllop. Mathias struntade i allt. Han gick till Petter i Korsta och vi fick i uppdrag att få tillbaka honom till kyrkan. Det fanns heller inget Korsta. Vi sprang på järnvägar efter tågen, jag körde en motorcykel med Madde som passagerare. Vi kunde knövla ihop den då vi satt på den, dock fanns det inga bromsar. Där for vi som en boll. Stora metallhänder plockade upp de bilar som gjorde något fel. Metallhänderna försökte plocka upp oss men vi var för liten.

Efter att vi bränt av håret på vänster sida av skallen pga järnvägarna, vaknade jag upp med världens puls. Detta var som sagt bara lite smått vad vi gjort.

Kalazo, fattar du vilka äventyr vi var med om i natt?


Madde då hon fyllde 18!

The End,
Johanna

Natti natti!

Nu ska jag ta och lägga mig.

Imorgon är det jobb som gäller, 16,45-20. Jobbar ons-fre sedan ledig lör-tis. 
Det skulle vara skönt att åka iväg då men samtidigt vill jag vara hemma i Sundsvall. Får se hur jag gör. Det lutar mot att stanna i alla fall.

Kicki och jag pratade nyss om att skriva in i rubriken, hur många dagar det är kvar tills jag flyttar. Då jag skrivit första inlägget idag och inte kan vänta tills imorgon gör jag så här isället:
49 dagar kvar!

The End,
Johanna

Kvällen!

Var som sagt på kurs. Efter den mötte jag upp Madde och Pernilla i stan. Pernilla och jag gick in på hemköp och Madde gick och mötte Martin. Halv sex kom vi iväg till Granloholm.

Vi började med att gör tårtan. Efter det blev det middag. Efter middagen blev det fika och presentöppning. Jag glömde bort att knäppa kort men några få blev det och dem skall jag slänga upp nu. Flummade och hade oss innan Pernilla och jag begav oss hemåt.


Tårtan och paketet hon fick av mig.


Madde och Pernilla.


Martin.


Govovven Vera.

The End,
Johanna

Stökigt värre!

Vad jag skulle behöva städa. Eller, vad vi skulle behöva städa. Anledningen till att det ser ut som det gör är för att jag strejkar. Varför ska bara jag städa? Vi är fortfarande två personer som bor här.
När jag kommer hem ikväll ska jag nog städa på min sida av sovrummet i alla fall. Jag har slängt in allt möjligt där och det är ju inte så smart. Jag ska nog ta och leta fram en säck också och börja packa ner lite kläder. Inte behöver jag alla mina kläder fram till juni.

På tal om det har jag kommit på vad jag vill köpa. Ni får se ifall jag köper dem.

Om ca 30 min ska jag bege mig in till stan. Skinnjackan åker på så klart!

The End,
Johanna

Gavin DeGraw!

Follow Trough


Chariot


I Don't Want To Be


Meaning
The End,
Johanna

Kalazo snart 19 år!

Idag har jag kurs klockan 16. Efter det tar Pernilla och jag bussen upp till Granloholm för att fira Kalazo som fyller 19 år imorgon. Jag tycker inte om när hon fyller år. Det betyder att jag fyller år två månader efter henne och eftersom hon bara blir äldre och äldre betyder det att jag blir ännu äldre.

Jag fyller 21 i juni. Fatta vad gammal jag börjar bli...

Hur som helst så ska det bjudas på tårta och hon ska få presenter. Jag är mycket nöjd med min present och kan inte vänta tills jag ser hennes min.


Kalazo och jag -07. Jag är en mycket stolt storasyster! ♥

The End,
Johanna

Tisdag. - 13 april 2010!

Hejsan!

Så klart kom hantverkarna förbi strax efter sju. Det är nu ett ganska stort hål i väggen. Vill jag kan jag kika in till grannen. Hantverkarna verkar tycka att det är roligt i alla fall. De konverserar med varandra om lite småkonstiga saker genom hålet. Inte nog med att jag har ett hål i väggen in till grannen. Jag har ett hål under diskbänken också. Har jag tråkigt är det bara att öppna lucka och sätta sig på golvet. På så vis ser och hör jag allt som händer i trappen. Nu är ni allt bra avis va?

Lyckades somna om som en stock till 10. Törs inte svara på om hantverkarna sprungit in och ut för det vet jag inte. Jag sitter här i min säng. Nyduschad och helt slut i kroppen. För en gång skull är jag pigg men jag är täppt i näsan och det har tagit på mina krafter.
Skall strax gå in till köket och hämta lite frukost.
The End,
Johanna

Sov gott!

Nu ska jag ta och lägga mig för att sova. Får se om hantverkarna kommer förbi och borrar imorgon också.

Denna dagen har varit riktigt bra. Kicki och jag for ut till Birsta. Jag köpte en väska och två diadem.
Innan vi for in till stan för att jag skulle skriva under kontraktet åt vi middag i Birsta. Friterad kyckling, mums!

På bussen hem mötte vi på Pernilla. Kicki begav sig på 82-årskalas och jag och Pernilla gick hem till mig. Då Pernilla skulle tvätta nu ikväll gick vi bort till Coop och handlade för att sedan gå skilda vägar för idag.

Sov gott med er!

The End,
Johanna

The Veronicas - Untouched

The End,
Johanna

Förhoppningar, ja eller nej tack?

Är nermyst i sängen som jag varit den här tiden de senaste dagarna. Inte tröttnar jag heller. Det är så skönt att halvligga här och bara tänka. Låte tankarna snurra sin egna gång.

En utav de tankar som snurrar och som jag inte vet om jag vågar tro på är angående mamma. Min mamma har kommit tillbaka. Hon kanske inte är den mamma hon var när jag var liten men det är hårt att förvänta sig det av henne. Jag vet att hon varit med om mycket. Det hon gjort är så klart inte okej oavsett men hon försöker i alla fall. Bättre sent än aldrig.

Vi pratas vid flera dagar i veckan, ofta flera gånger dagligen. Hon har funnits där för mig den senaste tiden som hon aldrig funnits där för mig innan, någonsin. Detta känns jättebra.

Jag har alltid haft min pappa och han är världens bästa. Nu har jag min mamma tillbaka också. Dock kommer jag nog aldrig varken kunna eller våga lita på henne fullt ut. Jag har inte så höga förhoppningar längre. Jag har lärt mig den hårda vägen att helst inte ha några förhoppningar överhuvudtaget. På så vis kan det inte bli lika dåligt som det kan bli om man har förhoppningar.
Därför kan jag verka negativ och det kanske jag är. Jag vågar inte riktigt vara positiv. Jag är ofta glad och jag kan vara positiv då det sker bra saker för andra men jag vågar inte lita på att något bra händer mig.

Därför är denna nyhet om lägenheten så grymt stor för mig. Tack vare att jag är den jag är, tack vare det fick jag lägenheten och det känns bra. Alla ni förstår nog inte vad detta har med saken att göra och det behöver ni inte göra heller, för det är inte det som är poängen.

Jag skall jobba på att bli den människan jag en gång var. Glad och positiv. Den människan glimtar fram ibland. Det märker ni då jag sprudlar av lycka och glädje. När jag ställer frågor och säger massa knäppa saker. Då är det jag rakt igenom.
Personen som sitter och surar och är negativ är inte jag. Eller på ett sätt är det jag. Den rädda sidan av mig som tagit sig över på den självsäkra sidan. Jag kommer komma tillbaka helt och det är därför jag kan skriva det. Därför vill jag skriva det.


Här kan du glömma allt. Mormor och Morfars sommarstuga i Morvall.

The End,
Johanna

Lägenhet, people!

Den första juni flyttar jag! Varvsgränd, mitt i stan, awesome!! Nu är mitt lägenhetssökande över.
Imorse då min blivande hyresvärd ringde och frågade om jag kunde komma in och skriva på kontraktet halv fem så höll jag på att börja gråta. Kan ni fatta vad lycklig jag är?

The End,
Johanna

Det blir Birsta, folket!

Om inte allt för länge ska jag och Kicki fara ut till Birsta.
Det som inte är så kul är att jag vet inte om jag har nå pengar på lönekontot. Det är nämligen så att jag för över pengar till ett annat konto då jag fått lön. Jag vill se till att pengarna går till räkningar och mat först. Sedan kan jag handla det jag vill. Grejen är den att jag inte kan titta och heller inte föra över pengar. Jag har e-legitimation och den har jag på Mathias dator (jag vet jag borde ha flyttat över den till min dator) och nu har hantverkarna plastat in mitt vardagsrum där Mathias dator står, från tak till golv. Det finns alltså bara en gång där inne som går till vårat fina hål i väggen de åstadkommit med idag.
Kontoutdraget i Birsta får avgöra om det blir någon shopping eller inte.

Idag åker skinnjackan och fejk-conversen på.
Ha en bra dag folks!
The End,
Johanna

Sorterat bilder!

Jag har nu suttit och sorterat bilder. Jag trodde att det skulle vara känsligt att se oss, som oss. Det var varken jobbigt eller känsligt. Det kändes rätt. Jag vill inte radera bilderna bara för att det är slut utan jag gjorde en mapp som jag döpte till en gång var det vi. Trodde inte att det skulle kännas så rätt. Ordet var, var det lättaste att skriva.

Jag kan ha inbillat mig att detta inte är jobbigt och känsligt. Samtidigt har jag mått toksämst den senaste tiden. Inte nu men bara för någon dag/vecka sedan. Jag känner att detta är rätt. Att det inte är värt att laga något som är så här trasigt. Att du inte är värd mig.

Man slänger inte bort något sådant här om man påstår sig älska en person så mycket utan att se sig om och tänka efter. Jag kan inte vara värd ett dugg för dig men vet du? Det rör mig inte i ryggen. Jag har personer i min omgivning som uppskattar mig för den jag är och jag klarar mig finfint utan dig.

Jag kommer få ett bra liv. Framtiden väntar med personer som bryr sig om mig på riktigt och inte bara slänger bort mig. Framtiden väntar med nya erfarenheter. Du kan sitta kvar här och försöka få tillbaka tiden du missat pga att du var tillsammans med mig. Varsågod!

The End,
Johanna

Måndag. - 12 april 2010!

Kul liv! Hantverkarna är här om vart annat och borrar i vardagsrummet. Som tur är har jag inte problem att sova i ljud så jag somnar lätt om. Det jobbiga är att dom väcker en hela tiden.
Det andra som inte är sådär jättekul, det är att jag dragit på mig en förkylnining. Eller småförkyld har jag varit ett tag men den är mycket värre idag. Fy!

Hur som helst så ska denna dagen bli bra. Vi får se vad som händer.
The End,
Johanna

Snart Godnatt!

Nu sitter jag nermyst i sängen med datorn i knät. Skall alldeles strax släcka ner här och lägga mig. Imorgon är det en ny dag. Får se vad den bjuder på.

Denna dagen har varit väldigt lugn. Pernilla kom förbi en sväng (eller två om man räknar med den sista gången då hon hämtade ett par skor) förut idag. Vi satt ute på balkongen och åt middag. Mysigt!
Pratade och stojade som vanligt.

När inte Pernilla varit här så har jag ägnat mig åt att fundera på allt mellan himmel och jord. Skönt med sådana dagar också. Jag har en känsla av att morgondagen också är en lugn dag.

Godnatt folket!
The End,
Johanna

Tankarna snurrar!

Det är så mycket tankar som snurrar i mitt huvud. Dessutom kan jag inte få ut dem i ord. Det är lite småjobbigt måste jag säga. Jag känner hur det kryper i fingrarna och jag vill dela med mig av dessa tankar men det vill sig inte.

Apropå något annat känner jag mig lycklig inombords och jag känner mig dum över att jag gör det. Det känns rätt men ändå så grymt fel. Det går inte att förklara. Innerst inne mår jag toppen men kroppen verkar inte tycka att det är okej. Det är mycket som har hänt på kort tid, det vet jag, men jag har väl ändå rätt att känna mig lycklig. Eller?

Tankarna är jobbiga men samtidigt vill jag inte att dem ska sluta snurra.
Förvirrad som få...


The End,
Johanna

Ingen bra dag!

Idag är ingen bra dag. Jag trodde att den skulle vara bra. Den var bra. Nu är jag totalsänkt och det gillas inte över huvudtaget.

Just nu skullle jag vilja skriva om en grej som jag varken kan eller får skriva om. Jag kan inte säga någonting och helt ärligt så tär det på mig. Samtidigt som jag älskar hemlisar. Jag tänker absolut inte säga något men jag var tvungen att skriva något. Lätta på trycket liksom.

Idag kommer Kicki hem. Toppen!
Birsta blir det någon dag framöver om vi kan matcha. Men det skall väl inte vara så svårt, förhoppningsvis.

Förlåt att jag är negativ och tjurig. Jag är det nu och då. Det kommer bli bättre. Så fort jag får eget kommer allting bli tipp topp igen. Mina grejer och jag kan göra vad jag vill. Slippa sitta i den här lägenheten som sprudlar av negativitet. Det har hänt för mycket här för att det ska kunna vara bra.

The End,
Johanna

Söndag. - 11 april 2010!

Hej!

Jag vaknade strax efter 7. Jag kunde inte sova mer. Ligger fortfarande kvar i sängen och kikar på serier. Lugn och skön söndagsmorgon. Funderar på att ta mig en promenad senare.
The End,
Johanna

Med detta säger jag gonatt!

Just i denna stund känner jag mig så glad. Visst jag brukar vara glad men så här glad var det länge sedan jag kände mig. Det börjar ta sig nu och det känns så grymt bra. Det får gärna fortsätta så här.

Nu skall jag strax ta och dra mig till sängen. Vet dock inte hur jag ska kunna somna. Kroppen är trött men huvudet och ögonen är pigga. Hur ska detta gå?

Aja, gonatt!
The End,
Johanna

Inte ens ingenting!

Jag sitter och verkligen känner för att skriva ett långt inlägg om egentligen ingenting.  Men hur lätt är det då att skriva ett inlägg om ingeting? Det ska jag tala om för er. Inte ett dugg lätt.

Jag har inget vettigt att skriva heller. Känslan av att vilja uttrycka sina känslor och att du inte kan uttrycka dem för att du inte finner orden. Det är jobbigt mina vänner.

Ensam hemma blir jag ikväll också. Mathias verkar att ha bosatt sig hos Viktor. Jag kan inte säga att det gör mig något. Jag känner inte ens att jag bryr mig.
Det är däremot en skön känsla, i alla fall i detta sammanhang. Att känna att jag slipper bry mig.

För den som bryr sig är jag grön om mina fingrar. Jag säger bara whiteboardpennor och sudda med fingrarna när man skrivit fel. Ni förstår säkert.
The End,
Johanna

Lördag. - 10 april 2010!

Då var det lördag mina vänner!

Idag har jag ett långt pass, 9,30-18.
Efter jobbet beger jag mig hemåt för att se vad kvällen har att bjuda på.

Det lutar åt en kväll nermyst i soffan Vi få la se.

The End,
Johanna

Kväll i Granloholm!

Madde och jag planerade att hon skulle komma hit ikväll. Eftersom det blev sen middag för dem, kom hon på den briljanta idén att jag kunde åka dit. Så det gjorde jag.

Madde och jag började med att ta en promenad till Ica Ettan där vi handlade gotta.
Då vi kom tillbaka blev det en hel del flum och kortspelande. Jag var nog för trött för mitt eget bästa och skrattade då åt allt. Madde hade varken tur i vändtia eller stopp. Jag hade inte någon tur i vändtia heller utan de fyra segrarna tog Martin. I stopp vann jag. Ganska överlägset. Hah, Martin förlorade! Eller ja, kom tvåa. Hur som helst så blev det 4-1. Madde räknas in i mitt lag så klart. Systrar i alla lägen liksom!

Nu sitter jag i sängen. Tänkte skriva klart detta inlägg och sedan krypa ner. Imorgon blir det jobb 9,30-18. Sedan väntar ledigt sön-tis. Asnajs!

Godnatt!

The End,
Johanna

Hemskt!

Klickade in mig på en blogg. Denna video var upplagd pga saknad. Fy vad hemskt men så grymt fint gjort av hennes stoerbror!

The End,
Johanna

Fredag. - 9 april 2010!

Hallojsan!


Nu sitter jag i soffan och konverserar med Pernilla.

Igår efter jobbet gick Pernilla och jag till hemköp. Hon hade träning till 19,30 så hon väntade på mig.
Jag skulle köpa bomullsrondeller men kom därifrån med en hel del mer.
Vi bestämde att Pernilla skulla sova över. Vi satt och hade det allmänt roligt. Knäppade oss och sånt där vanligt.

Imorse ringde mamma mig vid 10. Tyckte att det var lika bra att kliva upp.

The End,
Johanna

Torsdag. - 8 april 2010!

God morgon!

Denna morgon springer hantverkare in och ut i lägenheten hela tiden. De ska byta kran i lägenheten och rör ute i trappen. Jag har lyckats somna om mellan borren och springet men nu när springet är tätare så hinner jag inte riktigt. Varje gång de kliver innanför dörren plingar de. De som känner mig vet att jag hatar plingan. Att får höra den 7000 gånger under en morgon är alltså inte kul.

Om en liten stund ska jag klä på mig. Vilai, jag och Sasha ska gå ett varv runt Sidsjön. Ska bli skönt med en promenad.
The End,
Johanna

Onsdag. - 7 april 2010!

Hellu!

Pernilla och jag tog en sovmorgon imorse.

Klockan 14 tog jag bussen ut till Birsta där jag mötte upp Madde. Åt på TacoBar och umgicks. Pratade ikapp det vi missat.
På TacoBar träffade jag på Allex och Jacqueline som jag pratade lite med. Alltid roligt!

Nu sitter jag här hemma i soffan och vet inte riktigt vad jag skall hitta på. Jag ska möta Pernilla en sväng sedan i alla fall.
The End,
Johanna

Hemma hos Pernilla!

Vi åt ganska precis. Mos och kalvsylta, mums! Under kvällen väntar annan gotta. Vi kommer antagligen sitta med världens magvärk efter all denna gotta.


Pernilla. Ready to eat!


Me. Ready to eat!


Mumma! Frågan är om vi ens orkar allt detta.

The End,
Johanna

Tisdag. - 6 april 2010!

Hej på er!

Idag är jag ledig och det känns asbra. Jag behöver det här mer än någonsin.

Idag ska jag umgås med Pernilla. Ska även sova där i natt. Det kommer bli en toppendag/kväll.

Nu ska jag kika runt lite om det mot förmodan finns någon ny annons på lägenhet. Jag menar, jag och Kicki satt och kikade överallt igårkväll.
The End,
Johanna

Annandag påsk. - 5 april 2010!

Halloj!

Här sitter jag inne i köket med min dator. Färdig att ge mig ut på äventyr. Tråkmånsarna ligger och sover.

Idag är det den sista påskdagen. Det betyder att imorgon är påsken över och allt är som vanligt igen. Förrutom för vissa skolungdomar så klart. De har påsklov. Tänk om man fortfarande hade sånt.

Idag är det som sagt jobb som gäller 15-19. De timmarna kommer säkert gå fort. Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag vet ingenting om ikväll. Kommer våran lägenhet fortfarande vara full? Kommer det vara någon hemma över huvudtaget? Jag lär inte få veta något förrän jag kommer hem. Då märker jag hur det ligger till.

Innan jobbet skall jag träffa Pernilla.
The End,
Johanna

Nu säger jag godnatt!

Och kryper till kojs. Ska bli hur skönt som helst att mysa ner sig under täcket och bara fundera på allt mellan himmel och jord innan jag somnar.

Imorgon är det en ny dag. Hoppas på att den blir bra.
Jobb imorgon också 15-19. Innan jobbet skall lite ärenden uträttas.

Slänger in en bild på hur jag såg ut igår hos Nette. Dock var fotografen inte den bästa men det kan vi strunta i.


Godnatt!
The End,
Johanna

Påskägg!

Idag hämtade Mathias mig och Pernilla på jobbet. Mathilda och Emelie följde också med. Vi for bort på Kickis jobb och handlade. Kicki hade varit snäll och lagt undan banankartonger till mig också. Perfekt! Då kan jag börja packa lite onödigt även fast jag inte har någon lägenhet ännu.

Pernilla och jag bosatte oss i sovrummet då soffan är lite för trång för fem pers. Jag sitter kvar här inne i sovrummet trots att Pernilla har gått. Det är lugnt och skönt här inne.

Idag bytte Pernilla och jag påskägg. Vi gjorde på ett speciellt sätt. Vi hällde upp smågodiset på bordet sedan skyndade vi oss att fylla varsitt ägg. Sedan bytte vi. Jag fick massa sega råttor, mums!


Pernilla och hennes ägg.


Mitt ägg.

The End,
Johanna

Påskdagen. - 4 april 2010!

Hellu!

Jag sitter just nu på jobbet. Fem timmar kvar ungefär. Hoppas dem bara springer iväg.

Efter jobbet skall jag träffa Pernilla. Vi skall ge varandra påskägg och bara ha det roligt. Ska även gå förbi Kicki en sväng. Hon lämnar Sundsvall imorgon och jag vet inte riktigt när hon kommer hem.

Vad jag bara vill hem och mysa ner mig i soffan nu. Men det går inte riktigt.
The End,
Johanna

Hemkommen!

Är ganska precis hemkommen från Nette. En mysig fest med god mat och roligt folk.
Folket skulle bege sig ut på krogen så jag for hem. Soukko skjutsade hem mig snäll som han var.

Imorgon blir det jobb, 12-19. Hoppas dagen flyter på och springer iväg. Tror dock inte att den kommer göra det men man kan ju alltid hoppas.

Kände för att skriva ett kvälls-/nattinlägg innan jag kryper till kojs.

Godnatt!
The End,
Johanna

Påskafton. - 3 april 2010!

Först vill jag säga Grattis till Nette som fyller 21 år idag!

Sedan tänkte jag berätta lite om igår och idag.
Jag och Kicki for ut till Birsta. Vi var ute i god tid. Började med Clas Ohlson och följde sedan upp med en frukost på Café Charm. Mys!

Sedan började vi med shoppingen. Efter att vi sprungit 7000 varv i Birsta City lämnade vi kassarna u bilen och gick in på Ikea en sväng och provade soffor. Den jag vill ha verkar toppen!
Efter Ikea gick vi in på Birsta City igen och sprang några varv till. Kom inte och säg att det inte är bra att vara ute i Birsta ofta. Tänk vilken kondis man får. Man blir ju slank och fin ;)

Då vi var klara i Birsta for vi till Coop Extra och handlade middag. Det blev fiskpinnar, potatismos och hollandaisesås. Mums!

Sedan satte filmmaratonen igång. Vi började med Jennifer's body. Alltså, jag vet inte vad jag ska säga om den. Den var väldigt konstig men inte dålig så att vi slog av den. Mycket knepig kan vi säga. Tätt följt av Ghosts of girlfriends past. den filmen tyckte jag om. En komedi.

Efter den filmen knäppte vi igång Mean Girls. Hyffsat efter jag är (var) då jag inte sett den innan. Nu kan jag kryssa den fårn listan. Underhållande film. Tog en break med all film då vi skulle bädda som gick som det gick men vi löste det i alla fall. Bäddade ner oss och knäppte igång What happens in vegas som är såå bra!

Båda somnade till den. Imorse blev det frukost och sedan film. Vi började med bröllopsduellen. Också underhållande. Knäppte även igån Perfect man innan det var dags att bege sig in till stan då Kicki skulle jobba.

Under dessa filmer klämde vi in en hel del skratt och stojigheter. Självklart massa flum också. Detta måste göras igen Kicki!

Kicki lär ha lite tokiga bilder sedan igår. Jag har endast två tjuvbilder från frukosten. Slänger in en bild på min skinnjacka också. Bilden på den är tagen från cubus hemsida.





The End,
Johanna

Långfredagen. - 2 april 2010!

God morgon folket!

Idag är det långfredag. Känner mig gladare idag än igårmorse. Halsen är bättre och en rolig hemmakväll gör alltid susen!

Igår jobbade jag först till 19. Efter det hämtade Mathias och Mathilda nig. Vi for då ut på systemet och Ica Maxi. Väl hemma lagade jag och Mathilda mat. Eller Mathilda lagade maten, jag skar upp köttet i småbitar. Hur gott som helst var det i alla fall. Det där måste ätas igen!

Efter maten blev det lite Two and half men. Efter att Mathias for åkte chipsen och godiset fram. Knäppte igång wii:t och spelade super mario. Det är så fränt när man är två för då är man på banorna samtidigt och kan ta hjälp av varandra :)

En mycket rolig kväll med Mathilda. Mycket skratt och mycket prat. Så som jag gillar det.


Om inte alltför länge ska jag och Kicki ut till Birsta. Kommer också bli askul.
The End,
Johanna

Dumma hals!

Halsen är lite bättre. Hoppas på att den inte blir värre vilket det är stor chans att den blir då jag ska prata i telefon i 4 timmar. Hur som helst så får den några vilodagar då jag är ledig imorgon, lördag och söndag. Ska bli skönt.

Imorgon blir det Birsta med Kicki. Får se om man hittar något roligt.
På lördag fyller Nette år och då blir det till att fira henne.

Nu ska jag göra mig klar för jobbet. Jag börjar som sagt 15 idag så det är snart dags att bege sig.


Det finns hopp!

The End,
Johanna

Skärtorsdag. - 1 april 2010!

God morgon!

Idag är min halsont värre än igår. Jag hoppas verkligen den hinner bättra på sig innan 15 då jag börjar jobba.
Idag är mitt arbetspass lite annorlunda. Jag jobbar 15-19. Rätt skönt pass kan jag tänka mig.

Efter att jag jobbat blir det till att fara ut till Birsta och handla lite. Fick med mig Mathias också. Eller ja, systemet lockar ju då det är stängt imorgon men vi kan låtsas att han valde att följa med.

Kom igen, ge mig en lägenhet!
The End,
Johanna

RSS 2.0