Söndag. - Tvättdag!

Tänkte att det var dags att tvätta. Var ett bra tag sedan sist. Hyffsat störigt att det bara är en maskin som fungerar. Blir tvättning hela dagen. Vad ska man annars göra på en söndag?

For ut till Kicki igår då hon slutat. Kollade på Hot Chick med hennes familj. Riktigt trevligt måste jag säga. Känns riktigt skönt att jag kunde ta mig ut själv. Brukar alltidf åka med Kicki eller så får Mathias skjutsa mig men nu har jag själv körkortet så då tar jag mig fram själv. Iaf, hämtade upp Kicki hemma hos henne sedan for vi bort på macken. Kicki handalde gotta. När vi kom ut. tror ni bilen ville startade? Nej, det blev till att rucka. Men vi kom iväg. Parkerade utanför Kicki, drog åt handbromsen stänger av bilen. Vi rullar bakåt. Bra handbroms menar jag. Kändes inget vidare att stå ute i vägen så skulle köra fram en bit. Då var jag tvungen att rucka igen. Haha, skitbil!
Lånade med mig lite filmer hem av Kicki. Hade det riktigt roligt och måste göras om!
The End,
Johanna

Lördag. - Funderar på livet!

Sitter hemma nu. Helt blöt om kinderna. Vad jobbig kärlek är ibland. Lika sant som det är sagt, kärlek gör ont. Inte ofta och inte hela tiden. Och det är det som är kruxet att när det väl är något gör det verkligen ont.
Mathias kom hem med sprucken läpp och blodig näsa i natt. Orden -"Du behöver inte oroa dig, ingenting kommer hända" tappar genast sin betydelse.
Skjutsade in honom på akuten idag för att kolla upp läppen. Som tur var så behövdes det inte sys så det är positivt men känslan när jag fick höra av Makke säga att jag inte ska bli arg på Mathias och att han blivit slagen. Bara en sån sak. Usch vad hemskt.

Låter asfjantigt och töntigt och allt vad det låter. Men det var så hemskt. Inte hänt något på dom här två åren, Vad händer ikväll?
The End,
Johanna

Tisdag. - Med Kicki i Birsta!

Är bara tvungen att berätta att jag vart ut till Birsta idag med Kicki. Det var verkligen hur kul som helst och jag förstår inte varför vi inte umgås oftare. Måste defenitivt göras om. Visst vi beter oss som två yra höns ibland men det hindrar inte oss från att ha roligt.
Tack för idag Kicki! :)
The End,
Johanna

Söndag - Jobb alla dagar långa!

Inne på 7 dagen nu. Sedan väntar 5 arbetsdagar till.
Aja, jag tjänar ju pengar och har roligt under tiden så ska absolut inte klaga.

Nu ska Mathisa och jag mysa framför film.

The End,
Johanna

Torsdag. - Iskall!

Kom precis hem från promenaden. Vilai kom förbi strax efter 18. Hon har inte sett lägenheten förrut så det blev en rundvisning som varade i typ 2 sekunder. Sedan kokade jag kaffe och bakade kladdkaka. Riktigt gott blev det utan att låta skrytsam.
Pratade på som vanligt. Tog sedan en promenad med Sasha och Max. Kollade på lite hus och strosade på i drygt 30 minuter. Vilali for nyss så jag sitter här och försöker tina min lår.
Bjuden på middag där imorgon om jag vill det. Känns inte son att jag tvekar direkt ;)

Nu tror jag allt att jag ska skaffa mig en facebook. En idé jag fick för mig sådär bara.

Utan dig vore jag ingenting! <3
The End,
Johanna

Torsdag. - Ett tag sedan!

Nu var det ett tag sedan. Verkligen ett tag sedan. Har haft så mycket för mig. Har typ bott hos Rickard och Vilai. Ellerinte bott men vart där efter jobbet och umgåtts. Skaffade körkortet i onsdags förra veckan. är inne på min tredje och sista teorivecka nu så på måndag blir det telefonen. Helt sjukt vad fort allt gått.

Dags att läsa ikapp ;)

The End,
Johanna

Tisdag. - Hemma!

Sitter just nu och pratar med min pappa i telefonen. Pratar om allt och ingenting.

Kursen gick bra. Men mitt på dagen fick jag sådan magvärk att jag bara satt och grät inne i ett rum med Nina. Jag förstår inte vad det är. Så enormt störigt är det i alla fall. Pinade genom hela dagen så jag slapp missa kursen. Ringde till coop och berättade att jag inte mådde nå bra. Skulle ha jobbat ikväll, 18-21,15.
Nu myser jag ner mig i soffan och ska kolla på vänner.

The End,
Johanna

RSS 2.0