Onsdag. - 30 juni 2010!

Vad går jag runt och oroar mig i? Jag måste sluta med det.

Idag har jag inte gjort många knop. Klev inte upp förrän strax innan 11. Ville verkligen inte kliva upp. Ville gömma mig under kudden för resten av dagen. Dock ringde Vilai och då blev det ändring. Hon fick mig på bättre humör och nu är det städat och fint här hemma. Skönt!

Ikväll blir det jobb och efter det blir det tacokväll hos Madde i Korsta. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran.

Strax kommer Mathilda hit. Får se vad vi hittar på.




Jag älskar dem här två bilderna som är tagna på midsommarafton.
The End,
Johanna

Tisdag. - 29 juni 2010!

Grattis Alexander som fyller 21 år idag!


Imorse klev jag upp strax innan 10. Knäppte igång musik och bara var. 11,10 tog jag bussen ut till Matfors där jag, Kicki och Petter jäste i solen. Badade även i poolen. Asnajs!
Lunchade gjorde vi på Luddes också innan jag tog bussen in till stan. Om inte allt för länge skall jag bege mig till jobbet. Känner inte att jag riktigt bryr mig om hur jag ser ut i dag.

Hade det hur mysigt som helst i Matfors idag och det måste definitivt göras om.
Vad som händer ikväll, återstår att se.
The End,
Johanna

Vänner? Pyttsan!

Jag vet att jag borde sova. Jag vill inte, jag har inte ens lust att försöka. Det är kallt och ensamt att sitta här. Nerkurad i soffan. Samtidigt är det välbehövligt och mysigt. Eller mysigt var kanske att ta i.

Jag har massa funderingar över helgen. Det är Gnarps cruising till helgen. Jag vill dit, massa roligt folk, pappa. Dock känner jag mig i vägen. Som att jag förstör. Jag vet att det bara är måndag men ni kanske förstår hur jobbigt det faktiskt är om jag gruvar mig redan nu? Det är så svårt att förklara så att ni förstår. Varför kan man inte vara vänner? Varför måste man klippa banden mellan sig och de inblandade runt omkring? Varför måste det vi haft slängas i soporna och glömmas bort?

Vi har ändå varit vi. Vi kommer inte bli vi igen. Det vet vi båda två, det vill ingen av oss. Inte du, inte jag. Du skulle vara vännen som alltid finns där. Om jag behöver någon att prata med. Om jag behöver gråta ut. Om jag behöver någon att skratta med. Du sa att du skulle finnas där. Jag trodde på dig. Jag litade på dig. Att jag aldrig lär mig...

Vi har varit vi och jag tänker inte sudda ut oss. Inte glömma oss. Du var en stor del av mitt liv. Det kan varken jag eller du ändra på. Inte Du heller för den delen. Hur mycket Du än vill.

Jag saknar inte dig. Jag saknar inte oss. Jag tycker att det är jobbigt att det blev så här. Ska vi inte ens kunna gå förbi varandra utan att du och Du blänger på mig? Ska vi inte ens kunna säga hej? Tänker du seriöst låta det gå så här långt? Så här fel?

Jag tänker inte gräva ner mig för det här. Du är inte värd det. Våran så kallade vänskap, är inte värd det. Jag tar ett steg tillbaka för att sedan ta ett stadigt steg framåt. Dina fasoner ska inte få hindra mig från att göra det jag vill. Ni kan stå runt hörnet, ni kan stå mitt framför. Det hindrar inte mig. Ni ska inte få förstöra det som komma skall.

Den stora frågan är egentligen; Varför bryr jag mig?
För att jag är jag. Jag kommer alltid vara jag och jag kommer alltid att bry mig om det som betyder och det som betytt. Jag är ingen som glömmer men jag är en som går vidare. Och det är vad jag gör nu. Jag har fått nog av att ta din skit. Nu är det nog. Vi kommer ses på vägen men förvänta dig ingenting. Jag har fått nog av att anpassa mig efter er.

Nu har jag sagt mitt. Lättat på hjärtat, i alla fall lite av det som tynger. Det känns dumt att jag bryr mig. Jag känner mig otroligt dum över det. Nu är det nog.
The End,
Johanna

Gråten i halsen!

Jag vill inte skriva ett inlägg då jag är nere. Jag vill inte vara nere över huvudtaget. Jag vill vara glad men just nu är jag väldigt tankspridd och hänger inte riktigt med.

Jag vill bara gråta. Gråta tills jag inte har några tårar kvar. Jag vill gräva ner mig i några dagar. Inte ha kontakt med någon. Bara jag och musiken.

Jag hatar detta. Du ställer till det för mig. Allt är så mycket svårare nu. Du skrämmer mig på ett märkligt sätt. Jag förstår inte, gör du?

The End,
Johanna

Måndag. - 28 juni 2010!

Tillbaka i Sundsvall. Midsommar var toppen. Helt perfekt om man får säga så. Vi sex syskon samlade. Det känns lite fel att säga vi sex då vi faktiskt är sju syskon men storebror har inte vart med så mycket. Det har alltid varit vi sex. Hur dumt det än låter. Jag har inte tänkt på det förrän nu.

Det var meningen att jag skulle skriva ett glatt inlägg. Berätta om midsommar och sådär. Men det går inte. Inte just nu.

Jag känner mig nere och ledsen. Men av vilken anledning? Ja, det är frågan. Jag skriver kanske ikväll och lägger upp lite bilder från midsommar. Jag vill bara slänga mig i sängen och gråta.

Nu ska jag göra mig klar för jobbet. Hejs!
The End,
Johanna

Midsommar i Morvall, jajjemen!

Ikväll efter jobbet beger jag mig hem en snabbis och hämtar packning och fixar det sista. 21,20 tar Madde och jag bussen till pappa. Sover där i natt och imorgon bär det av till Morvall. Åh, fy vad jag längtar. Jag tror inte ni förstår.

Jag har firat midsommar där så många år jag kan minnas. Dock har det vart något år hipp som happ som jag firat någon annanstans.

Idag ska jag busa sönder med mina älskade småbröder och kramar sönder Terese.

Jag vet inte vad som hänt. Jag känner mig så glad. Postitiv och lycklig. Vad har hänt?

Längtar ihjäl mig till vecka 28 också. Det är din och min vecka då, Kicki! :)

Gosa med denna tösen ska jag göra också. Synd att jag inte träffa Ellen.

Pappas Ronja.
The End,
Johanna

Gårdagens bilder!

Det blev inte så många bilder men alltid något.



Alltid en sittpaus för att stanna upp och kolla på lite folk.


Matfors nästa.


Korv med bröd, så klart!


Fotboll. Matfors - Ånge.



Det gick bra för Matfors ;)

Matfors kom ikapp och det blev 2-2. Bättre än att losa.

Dagen var toppen och måste definitivt göras om!




Hittade massa roliga bilder från då jag, Mathilda och Mörsky grillade i Sörfjärden också. Dem kommer antagligen upp någon dag.
The End,
Johanna

Onsdag. - 23 juni 2010!

Hej och god morgon!

Tänkte vara duktig och kliva upp vid 10 men då jag blev väckt av sms i morse kände jag att jag vill sova lite till. Klev upp 10,30 och nu sitter jag här.

Tänkte slå igång lite musik och slänga mig in i duschen innan det är dags för frukost.

The End,
Johanna

Natti!

Nu ska jag ta och pallra mig upp till sängen. Jag måste bli bättre på att lägga mig i tid alltså. Men det är ju SOMMAR, då skall det banne mig njutas.

Imorgon måste jag packa och ha mig. Städa undan det jag lyckats stöka ner idag även fast jag inte varit hemma. Hur lyckas man? Imorgon åker jag till min älskade papi! ♥

På torsdag beger jag mig ner till Ljusdal men mina syskon!!!

Denna dagen har varit hur bra som helst. Ville bara nämna det.
Godnatt!
The End,
Johanna

Dagen och kvällen!

Sitter hemma nermyst i soffan nu. Musiken ljuder genom datorn och jag är allmänt nöjd.

Idag har jag varit ut i Birsta med KickiLina. Fick hem lite smått och gott. Bland annat ett par mysbyxor som var välbehövligt då det inte är okej att gå runt med mysbyxor med hål på skinkorna - tydligen. Riktigt najs är dem och jag skall jobba på att inte förstöra dem det första jag gör.

Lunchade gjorde vi också. Gott som attan var det.
Efter Birsta for jag ut till Matfors med fröken. Där blev det glass och en promenad ner till fotbollsplanen där Matfors herrar hade match.
Efter matchen, som slutade Matfors 2 - 2 Ånge, begav vi oss upp till Ängom igen. Myste på innan fröken och Petter skjutsade hem mig.

Någon bild blir det imorgon. Btw så var linjedomaren en tönt. Han springer fram och tillbaka hela tiden, ändå stannar han upp och fixar frisyren. Han var korthårig så jag förstår inte poängen.

Efter att jag kom hem knäppte jag igång Awake som seriöst var tokbra. Alltså, jag säger bara Älska! Dock tycker jag inte om att Jessica Alba är boven. Hon ska ju vara den sockersöta hon. Om ni inte sett den, se den!

The End,
Johanna

Tisdag. - 22 juni 2010!

Halloj!

Då var det tisdag. Just nu sitter jag och väntar på att Kicki skall ringa så jag kan börja bege mig bort mot Hedbergska där hon skall hämta upp mig. Eller egentligen bör jag leta fram ett par strumpor och skor. Plocka fram det som ska med men jag fastnade här.

Jag har nästan allt i ordning nu här hemma. Dock är det lite kvar som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Hmm....

Strax kommer Mathilda hit en sväng också. Hon svek mig i natt för Mörsky. Så klart förstår jag henne. Jag hade också velat vart med min pojkvän om jag haft någon. Det är liksom förståeligt.


Haha, så här kan det se ut då Kicki och jag är ute i Birsta. Myskläder, telefonen och fika. Ni kommer ite förstå allt jag skriver om mig och Kicki. Det är mycket intern-skämt som bara vi hänger med på. Säger jag Pommes Pinnes Kicki, förstår inte ni. Men det gör vi. Gaha!
The End,
Johanna

Seriöst, godnatt!

Nej, men seriöst. Nu måste jag ta och lägga mig. Imorgon väntar en händelserik dag!

Note to myself: Lägg i från dig telefonen och sov!



The End,
Johanna

Lite nytt!

Jag tänkte att jag skulle prova på något annorlunda. Jag har ändrat om i bloggen (som ni märkt om ni inte är blind) och det blev rätt bra. Tycker jag själv då. Jag kände att det behövdes göras en liten förändring. Nytt och fräscht.

Imorgon blir det en heldag med Christina Spjut. Ser framemot det så mycket att jag tror jag spricker. Det var länge sedan så vi har mycket att ta igen.


Garvar ihjäl mig då jag ser den här bilden. Den finns ingen som du Kicki! ♥



Min puls slår volter. Jag är inte van med detta. Detta är läskigt. Fy, vilken tönt jag är!
Jag behövde bara skriva det.
The End,
Johanna

Måndag. - 21 juni 2010!

Sitter just nu vid köksbordet. Känner mig riktigt glad. Solen skiner och jag är omringad av folk som betyder så sjukt mycket. Det kan inte bli så mycket bättre.

Igår for Mathilda och jag ut en sväng till Bergsåker. Tyra fyllde år samma dag som mig men firades igår. Åt tårta och myste på lite innan Cattis skjutsade ut oss till Kovland. Hemma hos Mörsky bjöds det på grillat. Riktigt gott var det!

Vid 19 åkte jag, Mathilda och Mörsky med min typ granne in till stan.
Kvällen spenderades med mina vapendragare och massa film. En riktigt mysig söndag med andra ord!

Nu på morgonen har jag vart ner en sväng på hemköp. Annars har jag inte gjort så mycket.
Ikväll väntar jobb.


Även i år kommer midsommar firas i Morvall. Bland annat med denna knäppisen; Kalazo! ♥
The End,
Johanna

Personalfesten!

Igår var det personalfest. Kvällen börjades på jobbet med lite snack, fortsattes med middag på biteline, fortsattes till Frida på fest och avslutades på Memento. Vilket gäng vi är alltså. ÄLSKA!


Dennis, Andreas A, Elin, Tomas och Joel.


Sofie, Lisa, Dennis, Josefine och Andreas G.


Joel, Josefine, Mats och Andreas A.


Andreas G, Sofie, Josefin, Elin och Tomas. I bakgrunden: Petter.


Fina Lisa.


Joel, Josefine, Andreas A och Dennis.


Dennis, Andreas G, Frida, Sofie, Josefin och Elin. I bakgrunden: Bea och Mats.

Avslutar med denna bild:


Mats, Andreas A, Joel, Bea och Andreas G.

Det finns mer bilder men kan inte lägga upp alla. Tog dock inga på Memento. Vågade inte plocka fram kameran.
The End,
Johanna

Söndag. - 20 juni 2010!

Vet ni? Nu har jag tänkt tagit tag i min blogg. Den ska bli lite roligare och mer bildrik. Min blogg låter som en depressionsblogg och ni som känner mig vet att jag inte är deprimerad. Jag har bara miljoner tankar och funderingar som sänker mig för stunden.

Igår var jag ut med jobbet och tänkte lägga upp lite bilder från dess strax.

Nu börjar vi om på ny kula. Right?
Dock betyder inte detta att min funderingar kommer sluta dyka upp. Skriver jag inte ner dem nöter dem på mig. Det skall dock bli mycket mer annat också så funderingarna verkar få. Bra va?
The End,
Johanna

Vill inte duga ibland!

Jag vill inte duga ibland. Jag känner inte att jag bryr mig samtidigt som jag gör det. Jag bryr mig inte om dig på det sättet att jag vill ha dig hos mig hela tiden. Jag vill heller inte vara den som du hör av dig till ibland. Jag vill inte duga ibland.

Egentligen vill jag inte skriva någonting om det samtidigt som jag behöver skriva av mig.

Det spelar ingen roll när du ringer, så finns jag där. Visst jag får skylla mig själv. Jag behöver inte vara tillgänglig, jag behöver inte göra mig tillgänglig men av någon anledning så gör jag det. Allt är så lätt med dig samtidigt som det är jättesvårt. Jag är kluven. Jag känner att jag varken vill prata eller träffa dig, att jag mår bättre när jag inte gör det men så fort du ringer ändrar jag mig.

Säger jag nej blir du sur. Jag hatar när du är sur. Jag hatar när jag gör dig sur. Mitt samvete spelar in och jag kan inte tänka på någonting annat.

Jag bryr mig kanske för mycket. Jag försöker ändra på det hela tiden. Men det är dig det handlar om och det gör det svårt. Jag har dig inte, och jag har inte de känslorna för dig men ändå spelar du så stor roll.

Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vad jag ska göra.
The End,
Johanna

Jag vet inte vad jag vill!

Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vad jag inte vill. Detta är riktigt jobbigt. Jag vill heller inte sitta och fundera ut detta. Jag vill att någon skall berätta för mig hur jag vill ha det. Någon som vet exakt. Samtidigt vill jag inte att någon berättar hur och vad jag ska göra. Jag vill och måste lösa detta själv. Jag blir snurrig och hänger inte med själv ens.

Jag vill inte vara nere och fräsa av. Jag vill vara glad trevlig. Jag vill inte vara en börda. Det känner jag mig som just nu. En börda som ni vill bli av med men att ni inte vågar säga till. Jag kommer inte sluta bry mig.

Jag känner att jag behöver träffa någon som får mig att må bra. Någon som får mig glad oavsett hur nere jag är, oavsett hur nere jag är.
Det är inte lätt kan jag lova. Jag letar fel på alla. Varför gör jag det? Jag vet att man inte kan vara perfekt. Ändå är det det jag söker efter. En felfri någon.
The End,
Johanna

Fel oavsett!

Oavsett vad jag gör, sårar jag någon. Det spelar ingen roll över huvudtaget vad jag gör. Jag försöker vara alla till lags men det går inte riktigt som jag vill.

Jag menar inte att såra någon. Jag vill så gärna, men kan inte finnas till för alla samtidigt. Jag har inga problem med att ställa upp.

Igår kändes det som att jag inte gjorde annat än att såra de människor jag hade runt omkring mig. Ändå gjorde jag ingenting som skall ha ställt till det.

Gårkvällen var okej till viss del. Delar av kvällen var asroliga. Överlag var kvällen rätt dålig.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Vi får se.
The End,
Johanna

-

Min blogg blir mycket tråkigare för er att läsa då jag nästan bara skriver då jag har massa tankar och då det hänt något. Dock är det då det känns bra att skriva. Jag behöver skriva av mig. Det spelar ingen roll om hela världen läser. Jag tänker inte lova att det alltid kommer vara så här. Jag tänker inte lova att jag ska bättra mig och skriva mer allmänt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Min mamma vill att jag och hon far iväg på kryssning. Bara hon och jag. Jag vet inte om jag vill. Eller jo, jag vet att jag vill men jag vill inte riskera det vi byggt upp nu. Vi har en jättebra kontakt nu. Vi står varandra mycket nära. Jag vill inte förstöra detta. Eller, jag vill inte att mamma förstör detta.

Det kan bli jätteroligt samtidigt som det kan bli världens flopp. Jag vill ge henne en chans men vet inte om jag vågar ge henne en. Jag är rädd för att något ska hända och vi tappar denna kontakten vi nu jobbat så otroligt hårt för.

Nej, nu ska jag sluta skriva här för nu kommer roligt folk förbi. Hejs!
The End,
Johanna

Fredag. - 11 juni 2010!

Idag har min syster Madeleine tagit studenten. Hon är en klippa. En mycket stolt storasyster är vad jag är.

Igår efter jobbet for jag upp till Granloholm för att hjälpa Kalazo med bland annat tårtorna och kycklingsalladen. Jag stannade över där och for hem då hon skulle fara ner till busbacken (for 6,30 från Granloholm).
Då jag kom hem städade jag och hade mig. Mötte bror min på centralen. Mötte upp familjen. Var en sväng med Mathilda och Mörsky.

Klockan 13 sprang Kalazo ut på torget. Sedan var det dags för henne att åka flak.
Medans de for varv efter varv fick jag en ros kastad på mig av en som gick el. Inte alla som får de inte ;) Haha, gulligt!

Klockan 16 var det studentmottagning i Granloholm. Hela familjen samlad. Mys! Jag älskar min knäppa familj!

Vid 19 for vi in mot stan. Nu sitter jag här och väntar på att Mathilda ska sluta.



Jag vill, men ändå inte. Jag vill inte att du ska förstöra nu när vi har det så bra. Mamma, jag älskar dig för den du är nu.
The End,
Johanna

Onsdag. - 9 juni 2010!

Sitter vid köksbordet i min lägenhet. Första gånegn det faktiskt går att sitta vid köksbordet.

Jag vet att det tagit rätt lång tid att få ordning på lägenheten. Jag har ingen vidare lust att bara var hemma och plocka hela tiden. Jag vill träffa roligt folk och göra roliga saker också.

Ikväll blir det grillning på norra. Det kommer bli askul. Hoppas på mycket roligt folk.
Jobbar till 20 och efter det promenerar jag och Mathilda upp.

Alltså, jag måste få ordning på det sista men jag har ingen ork.

The End,
Johanna

Måndag. - 7 juni 2010!

Halloj!

Jag är riktigt dålig på att uppdatera. Jag har ingen lust. Jag har så mycket annat att göra.
Förrut tog jag mig tid men nu vill jag inte göra det. Det spelar ingen roll om jag är ensam hemma och inget att göra. Jag vill inte. Det kommer nog tillbaka framöver. Vi får se helt enkelt.

Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka om de senaste dagarna.

Fått ordning i lägenheten har jag fått också. Nu är det bara småfix kvar!
The End,
Johanna

Lördag. - 5 juni 2010!

Ikväll är det Sundsvall cruising. Massa roligt folk. Vi ses väl där?

The End,
Johanna

Det har löst sig!

Det är har löst sig nu. Tack och lov! ♥
The End,
Johanna

Vad håller du på med?

Inatt tog jag emot det tredje skräcksamtalet.

Min natt har jag spenderat springandes med tårar sprutandes och letat efter dig. Jag har ringt otaliga samtal. Jag har varit i kontakt med dina vänner och med polisen. Du gjorde oss så sjukt orolig.

Jag håller fast vid att jag tycker att det är omoget att spotta ut dig något så starkt. Det var också omoget att varken svara då vi eller polisen ringde. Du förstår inte hur oroliga vi är.

Du kan tycka att pojkvännen är allt. Det kan jag förstå. Du måste tänka att det finns så mycket mer. Du har så många människor bakom dig. Som finns där oavsett vad.

Du får ta ut hur mycket du vill på mig. Att du inte vill ha något med mig att göra och att jag inte funnits/finns där. Men du ska inte ta ut något på dina vänner. Mig är du fast med oavsett men dina vänner har du valt själv. Du har valt dem för att dem är unika. Dem kommer finnas där så länge du tillåter dem. Tro mig, du vill inte förlora dem.

Bollen är hos dig nu.

The End,
Johanna

Tisdag. - 2 juni 2010!

Numera bor man mitt i stan! Andra dagen!
The End,
Johanna

RSS 2.0