Måndag. - 31 augusti 2009; Godnatt!

Nu ska jag dra mig till sängen. Det är inte speciellt sent men ska lägga mig och läsa andra twilight-boken. Började ju läsa den men lade av igen av anledningen S E M E S T E R. Jag hann bara inte. Innan jag säger godnatt vill jag tipsa er om en grej.


Body Butter - Body Therapy, vitamine moments. Att den doftar persika och mango är en sak som gör att man fastnar för den men den är faktiskt riktigt bra. Både på våt och torr hud. Dem mjukar verkligen upp huden. Jag rekomenderar er att prova den. Jag fick min av Mathilda men den finns även att köpa på t.ex. Åhléns.




Godnatt p

The End,
Johanna

Måndag. - 31 augusti 2009; Dagen drar mot sitt slut!

Hej på er! Eller jag kanske borde skriva god kväll?

Hur som helst så har dgane vart rätt händeserik. Mathias hämtade mig efter jobbet. Då vi hade rätt bråttom blev det Max (inte bra). Efter det for vi ut till Rickard. De höll på att röja undan en del och behövde Mathias hjälp. Då de for iväg så var jag hemma hos Rickard med govovven. Vi myste på och jag pratade med Pernilla ett bra tag i telefonen.

Vilai kom förbi dit en sväng. Alltid lika roligt att träffa henne. Pratade och hade oss.
Mathias och Rickard kom tillbaka och lämnade Jocke sedan for de igen. De kom tillbaka. Massa prat.

Rickard knäppte igång filmen Underworld. En vampyr-/varulvsfilm. Tycker inte om sådana och jag var så trött så jag trodde jag skulle somna mot Mathias så vi for hem och här sitter jag. Har suttit här i ca 30 min.

Nu ska jag fotsätta mysa på med Älskling.



The End,
Johanna

Måndag. - 31 augusti 2009; Dagens fråga!

Min bordskompis Sonja ställde en rätt annorlunda fråga.


Sonja: - "Hur blir man en nunna?"
Jag: - "Haha, ingen aning!"
Sonja: - "Jag får googla!"

Efter ett tag har hon hittat svaret och kort och gott så kan man inte bli nunna om man har ett liv. Du måste vara en människa som har så lite liv att du blir antagen till att bli nunna.

Har ni hört något så konstigt?

The End,
Johanna

Måndag. - 31 augusti 2009; Lunch!

Nu är snart lunchen slut. Satt och pratade och skrattade med folket i lunchrummet medans jag åt en banan. Inte ofta jag sitter där inne.

Nu är det mindre än tre timmar kvar och det gillas så enormt mycket! Skönt att komma hem vid 16 för en gång skull.

Nu ska jga andas lite de sista få minuterna jag har kvar av rasten :)
The End,
Johanna

Måndag. - 31 augusti 2009; Knepigt!

Känns lite knepigt att sitta här igen. Det har bara gått en vecka jag vet. En lång men underbar vecka. Har hunnit med så mycket. Sitter med headset igen och hjälper kunder. Inte en enda arg har jag fått heller ännu. Skön start på dagen.

Satt i 2 h 15 min innan min rast som jag har nu. Skall sitta 2 h 15 min till innan lunch. Efter det blir det 1 h 30 min i tel innan min sista rast och 1 h 15 min efter rasten innan jag slutar. Så här får alla dagar vara upplagda om dem vill.

Undrar vad som händer ikväll. Om det blir träning, städning eller mys. Det återstår att se.

The End,
Johanna

Måndag. - 31 augusti 2009; Tillbaka till rutinerna!

Då var man tillbaka på jobbet igen. Känns bra samtidigt som det känns tråkigt. Skönt att ha dagliga rutiner igen i alla fall.

I natt har jag sovit sämst. Nästintill ingenting alls men det har väl att göra med att jag inte varit tvungen att kliva upp en speciell tid den senaste veckan.

Idag blir det jobb 8-16.

The End,
Johanna

Söndag. - 30 augusti 2009; Då är det vi två kvar!

Nu är det bara jag och Mathias kvar. Vi skjutsade Terese så hon hann med 21,10 bussen mot Gnarp och Mathilda cyklade nyss iväg till Håkanstå.

Kvällen har vart en riktig superkväll. En riktigt mysig superkväll. Vi har kikat på Oliver och Gänget. Första gången jag sett hela den filmen. Älskar den! Efter den så slog vi igång Kenny Starfighter begins som jag skrivit om i inläggen nedan. Alla fyra satt och skrattade mest hela tiden. Kan skriva hur många roliga kommentarer som helst men det blir för mycket och det finns ingen mening heller då ni inte förstår dem om ni inte sett den. Har ni sett den så förstår ni :)


Alla ser så glada och nöjda ut med godiset som Mathilda tagit med sig:

Mathilda var så rolig. Hon sa något i stilen: - Vad gott det ser ut, jag har bra smak!
Och Mathilda, det har du :)



Mathilda och Terese.


Mathias mumsar.


The End,
Johanna

Söndag. - 30 augusti 2009; Kenny Starfighter!

Nu har vi sett klart Kenny Strafighter. Den är högt rekomenderad. Så enormt rolig. Det behöver inte nämnas så mycket mer om den än detta:

P: - Har du krashat här igen?
K: - Ja, eller nej. Jag landade hårt kan man säga.
The End,
Johanna

Söndag. - 30 augusti 2009!

Då var det söndag. Sista dagen på denna vecka och sista dagen på detta årets semester. Imorgon fortsätter allvaret. Det har varit en varit en bra veckas semester. Har varit hemma hela veckan och jag har umgåtts en hel del med folk. Jag är väldigt nöjd med denna vecka. Det verkar Mathias också :)

Alla tre sov till 12 då det blev en riktig mysfrukost.
Idag har Terese och jag varit ut till ikea en snabbis. Gardinstången sitter rakt och fint nu då jag köpte pluggar i right size. For även in på Ica Maxi och handlade lite småsaker också.

När vi kom hem lagade Mathias mat. Färsk pasta och kräftstjärtar. Mums!

Just nu sitter jag, Mathias, Mathilda och Terese och kollar på senaste Kenny Starfighter.


Kenny Starfighter och Pontus:

K: - Den säger bara ladda ladda ladda hela tiden!
P: - Du kanske borde ladda den då?
K: - Ska du börja tjata också? Den dagen ni slutar tjata om att jag ska ladda lådan så kanske jag överväger att ladda lådan.

Mathias: Han är precis som dig Johanna.




En skylt med texten Varning el sitter på ett galler.

P: - Varning el, står det ju.
K: - Det är bara där skylten sitter
"Bzzzzzzzzzz". Kenny får el genom kroppen då han skall klättra över stängslet bredvid skylten.
The End,
Johanna

Lördag. - 29 augusti 2009; Kvällen!

Då var man hemma igen efter kvällens äventyr.

Som sagt (skrivet) for vi för att skjutsa Johan från Sidsjön till Södra. Efter det blev det en sväng till det rosa skenet som sedan ledde oss till Max. Satt där ett atg och bara pratade en massa. Skönt.

Mathias ringde vid 1. Det var dags för hemgång för den kisen. Kicki droppade av mig och Terese vid våran bil. Vi for då vidare till Bergsåker för att hämta token. Tog en senväg bort till Birsta och bilträffen. Fortfarande en hel del folk/bilar där.

Nu tänkte jag bege mig till sängen och sova länge imorgon.
The End,
Johanna

Lördag. - 29 augusti 2009; Dagen!

Klev upp 10,30. Vi plockade undan i köket. Sade hej då till Allex och Jacqueline innan vi begav oss hemåt. Jag slängde i mig frukost lite snabbt sådär då vi var tvungen att åka. Jag, Mogge, Pernilla och Madeleine for mot Gnarp. Lämnade av Mogge i Åckne och fortsatte till Böle. Träffade Curt för första gången. Jag säger bara urk. Överlycklig över att få träffa Ellen i alla fall.

Vid 14,30 for vi till pappa. Lämnade grejer och pratade lite med honom. Terese följde med till Sundsvall och hon sover över här i natt. Vi träffas inte så mycket längre så det är väldigt rolig.

Då vi var tillbaka i Sundsvall igen blev det till att skjutsa Mathias till Railway Saloon.

Nu ska jag, Kicki och Terese fara och hämta Johan.
The End,
Johanna

Lördag. - 29 augusti 2009; Gårdagen!

Gårdagen var riktigt bra. Vi hämtade upp Mattias Berglund vid 17 i Nacksta som bestämt. Var in en snabbis på Ica Kvantum innan vi begav oss vidare till Bredsand. Väl där så blev det till att laga kvällens middag, tacos. Alla hjälpte till. Riktigt mysigt var det. Det var Mathias, jag, Allex, Jacqueline och Mattias Berglund.

Det spelades guitarr hero och det blev en hel del prat. Riktigt roligt. Linda kom förbi sedan också. Alla våra tokiga konversationer är inget som behöver nämnas. Det var en del seriösa men det var en hel del knas under kvällens gång.

Jag, Mathias, Allex och Mattias spelade badminton i mörkret också. Tråkigt att jag var så ringrostig men det var roligt.

Sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade var klockan 4,37.

Tack för fredagen folket!
The End,
Johanna

Fredag. - 28 augusti 2009; Redo!

Då var man klar. Endast packningen kvar nu. Jag ska leta fram kameran också så det blir lite bilder. Har blivit riktigt dålig på att knäppa kort på sistone.

Inatt blir det till att sova hos Jacqueline. Pernilla åker med mig till Gnarp imorgon så hon sover kvar i våran lägenhet över natten. Mogge skall ut med sitt jobb i kväll så även han sover här ikväll.

Imorgon skall jag vara i Gnarp klockan 12. Fira lillebror så det blir till att kliva upp rätt tidigt ändå för att vara lördag då jag ska in till stan och hämta upp Pernilla och Madde också. Det blir en rätt kort visit då jag måste bege mig in till Sundsvall igen vid 15. Ska skjutsa Mathias till hans firmafest. Resten av den kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Kicki och jag pratade och planerade lite men vet inte riktigt hur det blir. Ska prata med henne ikväll tänkte jag.

Ha en trevlig fredagkväll, det ska jag ha! :)

The End,
Johanna

Fredag. - 28 augusti 2009; Glasögonen!

Tänkte slänga ut en bild på glasögonen. Ett smakprov kommer här då:

Huvudparet



Extra paret



The End,
Johanna

Fredag. - 28 augusti 2009!

Hej på er!
Klockan är bara 13,50 och Mathias och jag är redan klar med de saker vi skulle göra idag. Vi klev upp 9,45 då jag skulle vara hos optikern 10,30. Mathias var snäll och följde med som stöd.

Jag hade rätt angående min syn. Jag ser bra på nära håll men ser inget vidare på långt håll. Jag och optikern pratade om linser och så men det var inget som var aktuellt då jag inte behöver använda dem så mycket. Oftast då jag kör bil i mörker. Mathias som inte är ett fan av glasögon var med och valde dem som såg mest okej ut. Väldigt fina. Det var två för en så det blev två par, vinröda.
 Får dom om två veckor.

Då vi var klara hos optikern så for vi ut till Birsta. Köpte present till Tomas och handlade mat. Var även in på systemet en sväng.

Vid 17 beger vi oss ut till Bredsand till Allex och Jacqueline.


Mathias är rolig han:

M: - Vill du ha han?
Jag kollar på Mathias.
M: - Om jag suger av han alltså?
Asgarv!

Mathias satt nyss och åt en baguette som han fick av Mathilda. I baguetten fanns en körsbärstomat med massa röra på. Det var röran han skulle ta bort. Men hur lät det? ;)

The End,
Johanna

Torsdag. - 27 augusti 2009; Pustar ut!

Hej!
Då var man hemma igen.

Mathias skjutsade ut mig till Birsta vid 13,40. Mötte upp med Vilai vi huvudingången till Birsta City. Vi började med lunch på Asiatiska restaurangen Wongs kitchen. Friterad kyckling med ris, så klart. Hur gott som helst. Vilai bjöd mig då hon saknat att umgås med mig sa hon. Fina värmande ord sådär. Då vi satt oss vid ett bord lade jag fram godispåsen jag köpt till henne. Hallonmattor. Hennes ansikte sken upp. Jag vet att hon älskar dom.

Efter lunchen började våran shopping. Jag blev bl. a. två cardigans rikare, dock lite pengar fattigare. Är mycket nöjd med dagen. Vi gick runt på Birsta City från ca 15-18. Tittade på allt möjligt.

När vi var klara på Birsta begav vi oss hem till Vilai. Massa prat, jag menar verkligen massa prat. Om precis allt mellan himmel och jord. Blev även bjuden på middag, mums!

Vilai skjutsade hem mig vid 23 och nu sitter jag här med min mys bredvid mig.
The End,
Johanna

Torsdag. - 27 augusti 2009!

Hej allihopa!
Då var det torsdag. Det är alltså snart helg. Det betyder att min semester snart är slut. På måndag börjar allvaret igen och jag vet inte ritkigt vad jag tycker om det. Ett helt år kvar till nästa semester.

I natt efter att jag hämtat grabbarna och skjutsat men dem så tänkte jag slänga in ett inlägg men mitt internet hade sagt upp sig.
Kom i säng vid 3 och 9,30 gick jag in till Mathias och lade mig vid honom i soffan. Det blev inget mer sova där inte. Pratade och hade oss om allt mellan himmel och jord.

Idag blir det till att fara ut till Birsta med Vilai. Har man tur så hittar man någonting roligt. Kanske hakar på hem till henne efter att vi är klara på Birsta. You never know.
The End,
Johanna

Designhjälp. - Signatur efter varje inlägg!

Det finns två sätt att göra detta. Det beror lite granna på hur du känner att du vill göra. En avancerad och en enkel.


Det avancerade:

Detta är en signatur i form av en bild.

1. Skapa en signatur i form av en bild.

2. Ladda upp bilden till din blogg och kopiera adressen till den.

3. Gå in i kodmallar och leta upp följande kod:

<div class="entrybody">${EntryBody}</div>
<div class="entrymeta">

Mellan dessa två rader skall du kopiera in denna kod:

<div align="center"><img src="adressen till din bild"></div>
 
Där det står adressen till din bild, kopierar du in adressen till bilden du laddade upp.

4. Vill du inte placera bilden/signaturen i mitten så kan du byta ut center mot left eller right.

5. För att signatuen skall synas på alla sidor (front page, archive page, category page och entry page) så måste du kopiera in kodraden med din signatur på samma ställe i de andra tre kodmallarna.
Var noga med att spara efter varje kodmall du klistrat in kodraden i. 

Klart!



Det enkla:

Denna är en signatur i form av en text. Jag använde mig av detta sätt då jag ville ha en enkel text.

1. Leta upp kodmallen som ser ut så här:

<div class="entrybody">${EntryBody}</div>
<div class="entrymeta">

2. Mellan dessa rader klistrar du in denna kodrad:

<div align="center"><font face="Verdana" size="2" color="#000000">Valfri text</font></div>

Du kan själv ändra om du vill ha signaturen centrerad (center), på höger sida (right) eller på vänster sida (left). Du kan även ändra typsnitt på texten, storlek, färg och vad det skall vara för text i signaturen.

Jag har använt mig av denna:

<div align="center"><font face="Lucida Handwriting" size="2" color="#B30000">The End, <BR> Johanna</font></div>

3. För att signatuen skall synas på alla sidor (front page, archive page, category page och entry page) så måste du kopiera in kodraden med din signatur på samma ställe i de andra tre kodmallarna.
Var noga med att spara efter varje kodmall du klistrat in kodraden i. 

Klart!

Min signatur ser ut som nedan.
The End,
Johanna

Onsdag. - 26 augusti 2009; Chaufför!

Det är vad jag är idag. Chaufför åt Mathias, Makke och Pato. Grabbarna måste ju ta sig hem också ;)
Som ni förstår själva så följde jag inte med till Nette. Känner verkligen inte för att varken festa eller vara speciellt social bara för att jag måste. Det hade säkert vart trevligt men det blir lite jobbigt om man inte är på humör. Ni vet säkert hur det är.

Jag har nyss pratat med Vilai i 26 minuter. Skönt att prata ut om allt mellan himmel och jord. Massa knäppheter men även seriösa bitar.
Imorgon blir det Birsta med den här tösen. Kommer bli askul. Får se om man hittar någonting roligt :)

Nu ska jag titta runt lite sedan kommer det nog ett inlägg till.
The End,
Johanna

Onsdag. - 26 augusti 2009; En frän C30!

Igår när jag var ute i Birsta så stog det en sådan här ute på parkeringen. En volvo c30 med zebralack. Asfrän! Ge mig!!

The End,
Johanna

Onsdag. - 26 augusti 2009; Bokat och klart!

Sådär, då har jag äntligen bokat tid för synundersökning. På fredag 10,30 så ska jag vara på specsavers i stan. Jag är ju så enormt feg av mig. Vågade knappt ringa för att göra något så enkelt som att att beställa tid för detta. Det är ju helt sjukt. Aja, nu är det gjort i alla fall.

Nu ska jag dra mig in i duschen och sedan äta frukost. Får se hur resten av dagen utspeglar sig.

The End,
Johanna

Designhjälp. - Lägga in musikspelare i ett inlägg!

Hej! Tänkte lägga in lite designhjälp av den sorten som jag använder mig av.
Detta blir första inlägget men det kommer mer eftersom.

Detta inlägget handlar om hur du lägger in en musikspelare i ett specifikt inlägg. Musikspelare/Video med och utan "bilden".

1. Öppna upp ett nytt inlägg. Vill du ha text i inlägget så kan du skriva den först.

2. Gå in på you tube och kopiera texten som du har vid "bädda in" eller "embed" till höger.

3. Tillbaka till inlägget. Tryck på knappen html som du har i fältet ovanför inlägget (under rubriken).  Klistra in.

4. Vill du ha "bilden" med så trycker du bara på uppdatera.

 

5. Vill du inte ha bilden med utan du vill endast ha musikremsan (fortfarande kvar i html) då letar du upp de två ställen där det står height. Där ändrar du till 25.  Exempel:

<object width="425" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/M0S9whz9O_c&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/M0S9whz9O_c&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="25"></embed></object>

Sedan trycker du på uppdatera.

Med bild ser det i princip ut som på youtube.
Så här blir det utan bild:





Om du vill ändra färg på mediaspelaren så lägger du in en hex-kod så här:

Exempel:

</p><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="425" height="25"><param name="movie" value=http://www.youtube.com/v/M0S9whz9O_c&amp;hl=sv&amp;fs=1&amp;

color1=0x234900&amp;color2=0x4e9e00"

/><param name="quality" value="high" /><param name="menu" value="false" /><param name="wmode" value="transparent" /><embed src="http://www.youtube.com/v/M0S9whz9O_c&amp;hl=sv&amp;fs=1&amp;" wmode="transparent" quality="high" menu="false" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="25"></embed></object><br

Det fetstilta är en kombination som inte finns med från början då du lägger in scriptet i html. Den får ni lägga till själva. Exemplet är den gröna färgen. Du kan välja en egen färg. Du lägger in hex-koden efter color1=0x och efter color2=0x.

Hex-koder hittar du här!
The End,
Johanna

Music. - Inspiration!

Detta är låten som inspirerat mitt citat. Den är så enormt bra. Lyssna och njut!



The End,
Johanna

Onsdag. - 26 augusti 2009!

God morgon på er!
Vaknade rätt tidigt idag. Jag har ju semester så jag borde kunna sova längre men inte då. Skönt att vara uppe också men lite tråkigt då Mathias sover och jag inte har så speciellt mycket att göra.

Ikväll vill Mathias och Nette att jag följer med ut men tycker inte riktigt om idén att gå ut mitt i veckan och jag är inte direkt peppad. Nog för att jag har semester men jag tycker att det klingar fel i alla fall. Jag vet inte riktigt hur det blir.

Jag får fundera på saken helt enkelt så får vi ta det som det kommer. Det är ju roligt att Mathias vill ha mig med i alla fall :)

The End,
Johanna

Tisdag. - 25 augusti 2009; Ny header!

Sådär, då är min nya header klar. Byggde ut den och bytte bilder. Mathilda gjorde en liknande igår så är lite orolig över att den blir för lik. Hoppas inte på det. Så länge inte  bloggarna är lika så.

När Pernilla kom hem så hade hon med sig Fredrik. En gammal granne som vi hade i Granloholm. Riktigt roligt att träffa honom. Roligt också att se vad mogen och så han blivit. Inte längre den där lilla skitungen som rösten brast på ibland. Satt och pratade med honom och Pernilla jag vet inte hur länge i köket.

Som jag tidigare skrev så var Linus och Martin här också. Mathias och Martin satt vid datorn och jag och Linus bakade kladdkaka. Mathias och Linus for för att lämna bilen till Rickard och Martin tog hit Makke och Danne. Blev lite folk hit och dit men det var riktigt trevligt.

Nu är det bara Pernilla och jag kvar. Lyssnar på musik och så. Det är så skönt att ta det lugtn och lyssna på musik på kvällen.
The End,
Johanna

Tisdag. - 25 augusti 2009; Finbesök!

Strax kommer det finbesök, Linus och Martin.

Måste bara berätta en rolig grej Mathias gjorde nyss. Utan att tänka sig för. Vi pratade om något och han låtsades bita på min dator.
J: - Nu får du köpa en ny dator till mig.
M: - Haha, nej.
*yttepytte pussljud*
M. - Men vad gör jag!?

Vet ni vad han gjorde? När han råkar göra illa mig om vi busar så pussar han alltid där han gjort illa mig. Denna gången pussade han datorn. Gahahaha. Askul!

Min dator blev glad i alla fall :)


Linus och Martin

The End,
Johanna

Tisdag. - 25 augusti 2009; Hemkommen!

Då var man hemma igen. Kicki hämtade upp mig vid 12,30 sedan for vi till Torgny, en läkare. Då vi var klar där så hämtade vi upp Törna. Skulle skjutsa hem henne men så var inte fallet. Hon ville också ut till Birsta så vi for ut alla tre. Jag höll mig mycket jag kunde i bakgrunden till en början. Har världens problem att gå och kolla på grejer med folk jag inte känner något vidare. Så den trippen var väl inte speciellt lyckad.

Hur som helst så for vi och hämtade Linus då vi var klar på Birsta City. Skjutsade hem honom sedan for vi till Mexicana och åt pizza. Skjutsade hem pizza sedan skjutsade Kicki hem mig. Nu är jag hemma i alla fall.

Får ta en ny tripp till Birsta en annan dag.

Ikväll kanske Linus och Martin kommer förbi. Kanske blir till att baka en kladdkaka.
The End,
Johanna

Tisdag. - 25 augusti 2009!

Då var det återigen en ny dag. Solen skiner och det är riktigt varmt.

Idag blir det Birsta med Kicki. Var ett tag sedan jag umgicks med henne nu, igen. Det känns som att det blir mer och mer sällan men egentligen så är det inte så heller för att vi hade en period då vi knappt umgicks alls. Pratade knappt med varandra ens. Träffas vi inte nu så blir det en hel del sms i stället. Smart människa som kom på textmeddelanden. En stjärna till dig.

Jag skulle behöva ta mig till optikern också. Är så orolig över att jag inte ser tillräckligt bra då jag kör bil då jag vet att jag inte ser bra på långt håll. Jag ska göra en undersökning i alla fall så jag vet hur läget är. Fast när det blir vet jag inte riktigt. Det blir nog inte idag. Kanske ska boka tid för imorgon?

Sovit riktigt gott i natt efter att Mathias kom hem. Då han är ute på så är jag alltid orolig över att något skall hända honom något. Det är inte så stor chans men man vet ju aldrig.
Då Mathias kom hem och berättade att han var hemma hoppade jag till som jag vet inte vad. Jag hör inte när han kommer hem. Jag sover hårt men oroligt. Rätt läskigt tycker jag.

The End,
Johanna

Måndag. - 24 augusti 2009; Dagen!

Dagen började med att jag klev upp med Pernilla 7,15. Hennes första dag på gymnasiet var idag och jag ville vara säker på att hon gick rätt så att hon inte virrade bort sig. Följde med henne till stan, gick sedan hem då tjejen hon skulle möta upp kom. Då jag kom hem tog jag mig en dusch sedan lade jag mig igen. Klev upp strax innan 12. Pratade och myste lite med Mathias innan jag gjorde mig klar. Jag, Pernilla och Madde for ut till Birsta. Handlade mobilladdare och mat.

Väl hemma igen blev det till att laga middag nästa på en gång. Det blev kyckling, ris och currysås. Fast såsen hoppade jag över då jag verkligen hatar curry, uscha! Satt vid köksbordet. Inte ofta man gör det med syskonen längre. Mysen var så klart också med. Satt med Mathias framför datorn och kollade på lite roliga saker. Madde begav sig mot stan. Mathias, jag och Pernilla for till Bergsåker en sväng. Pratade lite med folket där. Skulle hämta Mathilda. Då vi kom tillbaka hit efter att vi handlat lite gotta på coop så satt vi och pratade en massa. Det var meningen att vi skulle kolla på film men vi fipplade med Mathildas blogg och pratade om allt istället. Kollade även på 2½ men.

Vid 21 skjutsade Mathias hem Mathilda innan han for till Linus och Martin. Jag ska alldeles strax ringa och säga godnatt till honom.

Imorgon blir det till att vara med Kicki.

The End,
Johanna

Måndag. - 24 augusti 2009; Story of the weekend!

Nu är jag tillbaka igen, hemma i Sundsvall med både själ och sinne. Äntligen tänker ni.

Min helg har varit väldigt händelserik. Över förväntan men mina föraningar hade rätt. Det var en hel del otrevliga grejer som hände också, dock inte någon som måste nämnas.

Fredagen jobbade jag till 16. Mathias hämtade upp mig efter jobbet. Tog en snabbdusch, packade det sista. For sedan för att hämta Mathilda och Anton. Började bege oss. Stannade till i Kvissle då jag sprang in på systemet. For sedan vidare mot Gnarp. Hjälpte till att packa in i husbussen innan husbussen rullade med oss allihopa. Mathias, jag, Mathilda, Anton, Putte, Eva, Jocke, Carina, Molly, Lukas, Brasse och Hebbe. De två sistnämnda är våra fyrbenta vänner som underhöll oss med sång under resan. Både Hebbe och Brasse ylade med musiken.

Nästan precis då bussen började rulla med Putte som chaufför bjöd Carina på lasagne. Så enormt gott! Bussresan gick fort. Eller vi for vid 18 och kom fram strax efter 00. Men det kändes som att den gick fort. Mogge, Jocke, Linus och Martin var redan där då vi kom fram. Drog till med en felkörning också men den behöver jag inte ta på mig då jag inte var kartläsaren ;) Fram kom vi i alla fall tack vare att min Sötnos var uppmärksam då vi for. Väl framme blev det en massa prat och så. Riktigt trevligt innan det blev sängen. Sängen var dock 80-90 cm bred och Mathias och jag brukar dela på en 160 cm så det blev lite trångt men mysigt.

Lördagen klev vi upp vid 11. Åt frukost med folket. Mogge, Mathias, jag, Mathilda, Anton och Martin for till Tuna Park. Mathilda och Martin shoppade. Jag och Anton följde med som stöd. Mathias som chaufför och Mogge som karta. Då vi kom tillbaka var det dags att göra sig klar för 40-årsfesten. Det bjöds först på spaghetti och köttfärsås innan folket kom. Då folket började rulla in blev det grillat. Mathias, jag, Linus, Martin, Mathilda och Anton satt mest mitt på gräsmattan i en ring och hade det roligt för oss själva. Det var inte direkt folk i våran ålder som kom så. Trevligt hade jag i alla fall.

Jag gick och lade mig 00,30, tror jag det var. Mathias skulle bara dricka upp whiskeyn. Tre timmar senare klev jag upp för att se vart han tagit vägen. Jag hittar honom fortfarande drickandes i köket. Frågade varför han aldrig kom. Jag gick ut hyffsat less då jag tyckte han gjorde fel då jag legat och väntat på honom så jag gick ut. Jocke kom efter då han verkade känna sig skyldig. Pratade ett tag innan jag gick och lade mig efter att Mathias sa att han bara skulle dricka upp ölen han hade i handen. Klockan 9 klev jag upp igen för att se ännu en gång vart han tagit vägen. Jag hittar honom på baksidan där han sitter och dricker fortfarande. Blev ledsen och besviken. Det enda han behövde göra var att berätta för mig att han inte visste när han skulle komma och lägga sig. Jag frågade inte när han skulle komma för jag vet att han inte brukar vilja säga något då han inte vet. 10 kom han och lade sig och jag hade inte hjärta att kliva upp så lade mig ett tag med honom tills Mathilda och Anton klev upp.

Söndagen var dagen Mathias sov bort och jag blev jagad av födelsedagsbarnet som ville be om ursäkt för Mathias vägnar. Blev så enormt less på henne då jag inte ville prata med henne, ville inte höra vad hon hade att säga. Att han satt uppe gjorde inget men att han säger saker som absolut inte stämmer, det är inte okej. Blev av med henne till slut. Hon hade ju också suttit uppe så hon var hyffsat onykter.
 
Då Mathias sov gjorde vi andra oss klara för hemfärden. Satt och pratade en massa med Mathilda och Carina på vägen mot Valbo där vi stannade för mat. Mathilda övningskörde hela vägen hem till Gnarp därifrån så jag satt med Mathildas tidning och efter ett tag med Anton. Då vi kom till Gnarp så for vi rätt snabbt. Jag fick köra Carinas och Mogges SAAB för första gången. Skön bil att köra. Blev kär i den.

For hem en snabbis då Linus körde Mathias volvo. Vi skulle hämta nyckeln. Pernilla kom ut (som då anlänt till oss) och följde med för att skjutsa hem först Anton sedan Mathilda. Sedan blir det hem. En massa prat sedan sängen.

The End,
Johanna

Fredag. - 21 augusti 2009; Inte långt kvar nu!

Då var det endast två timmar kvar av dagen/veckan. Det ser ut att vara dåligt väder ute men inte gör det mig något då vi ska sitta i bil och buss hela kvällen typ. Det blir ingen superhetta i allaf all och det är tacksamt om man ska åka. Slipper dö av värmeslag i bilen/bussen.

Dagen har inte gått speciellt fort men det vet vi nog alla varför. Har min sista rast nu och hoppas innerligt att resten av passet rusar i väg och att det inte är alldeles för lång kö :)
The End,
Johanna

Fredag. - 21 augusti 2009!

Hej och god morgon!
Nu är det fredag mina vänner. Det betyder att det snart är helg. Så fort denna dagen gått så!

Det är tredje dagen i rad jag har så enormt ont i magen. Fattar inte vad det är.

Jag börjar bli lite exalterad över helgen. Nu känns det som att det kommer bli kul men vågar inte ha några förväntningar. Ähh, fattar inte vad jag ska nörda mig i. Det kommer säkert bli riktigt kul. Om jag stannar hemma så kommer jag ångra mig att jag inte följde med.

Så här ser dagen ut just nu: Jobb till 16. Mathias hämtar upp mig här i stan. Vi far hem, duschar och packar det sista. Far för att hämta Mathilda och Anton. Ut till Birsta och systemet. Sedan bär det av till Gnarp. Därifrån åker vi sedan husbussen.

Nu ska jag andas lite innan jobbet.
The End,
Johanna

Torsdag. - 20 augusti 2009; Gruvar mig för imorgon!

Ja, det gör jag faktiskt. Jag vet att jag kommer vara på dåligt humör i helgen. Jag känner det redan på mig. Jag vet att det är helt fel inställning och jag ska jobba på den. Hoppas verkligen helgen blir rolig och inte så som jag känner på mig att den blir.

Idag på jobbet har det varit lugnt nästan hela dagen. Mestadels av tiden var det bara att sitta och försöka komma på någon intressant websida som man kunde gå in på. Med min fantasi så blev det inte värst många men dagen rullade på ändå.

Efter jobbet sprang jag in på in: gallerian en sväng för att köpa present till kommande födelsedagsbarnet.
Mathias hämtade mig i stan då han jobbade över idag. For sedan hem och bara latade oss i soffan. Laddar för sista jobbdagen denna vecka.

Nu tänkte jag strax bege mig till sängen men tänker vänta tills Mathias kommer hem. Han är och hämtar/skjutsar Mogge.

Ser dock ut som en kanin men ähh.

The End,
Johanna

Torsdag. - 20 augusti 2009; Bättre humör!

Nu är jag på bättre humör. Är mycket gladare.

Mathilda och Anton följder med till Eskilstuna imorgon. Ser jag framemot. Det blir roligare på något vis.

Mathias fixade ljudboken för andra twilight-boken. Rätt smart. Jag gick runt igår i lägenheten och städade och hade mig med ljud-boken i öronen. Det blev mer gjort än vad jag trodde då jag gick runt och lyssnade istället för att tänka då jag städade. Skönt.

Blev dock negativt överraskad. Jag vet inte riktigt vad jag förväntat mig. Jag hade nog inte förväntat mig någnoting alls men ändå blev jag inte nöjd. Jag föredrar boken. Idag blir det till att fortsätta städa och packa för helgen, då blir det nästa kapitel på ljudboken.

Haha, vet ni vad jag köpte för film igår? Oliver & Gänget. Jag kan minnas att jag sett den en enda gång så minns den knappt och har ju en hel del disney-filmer hemma nu så det blir en till i samlingen.

Efter städningen och packningen blir det nog mys i soffan med min gosak! :)

Men först jobb till 18 dock.
The End,
Johanna

Torsdag. - 20 augusti 2009!

God morgon alla glada!
Då var det torsdag då. Jag jobbar idag och imorgon, sedan blir det semester i en vecka. Ska bli riktigt skönt och det behövs verkligen.

Är så enormt trött idag även fast jag kom i säng tidigare igårkväll än kvällen innan. Lite små surt sådär.

Ska jobba upp humöret så jag blir lite gladare.

Just ja. Vi har fått en parkeringsplats hos oss nu från 1 sep. Hur bra som helst!
The End,
Johanna

Onsdag. - 19 augusti 2009; Tankarna snurrar!

Blir yr snart. Jag vet  inte vad jag vill. Tänker på det hela tiden. Hittar för och nackdelar. Jag vill inte leva som en fattig student och jag vill inte försörja mig på Mathias. Jag skulle ha vart endra rik eller vunnit någon miljon. Det hade suttit så fint så. Mathias lät rätt exalterad och förvånad då jag berättade för honom att jag ville plugga så hans stöd har jag.

Får ont i magen av det här. Tur att det inte är någon brådska. Det lär inte bli av förrän hösten 2010 om det blir av. Men hade ju vart bra att ha något hum.

Jag kom precis tillbaka från min lunch. Jag har 3 tim och 20 min kvar innan jag får gå hem. Då ska jag springa in på esplanaden en sväng och se om dom har någon kyckling kvar. Inte troligt men man vet aldrig. Sedan hem, äta, hämta mitt paket på Ica Kvantum sedan träna. Planerat allt. Högst troligt att det inte kommer att gå till sådär.

The End,
Johanna

Onsdag. - 19 augusti 2009; Plugg eller inte?

Jag har sådan enorm beslutsångest. Jag har kommit på att jag vill plugga. Jag har alltid varit emot det och kännt att plugga verkligen inte är något för mig men jag har kommit på att jag vill bli något. Jag vill vara något. Nu är jag nästintill en outbildad skitunge som vill att livet skall gå som en dans på rosor. Få allt serverat på ett silverfat. Om allt ändå hade vart så enkelt.

Man kan inte leva så. Och helst jag vill inte ta studielån så jag vet inte alls hur det blir. Jag har inte riktigt tänkt mig att ta någon kurs på måfå utan jag är ute efter en riktig utbildning. Tänkte diskutera lite granna med min vän Vilai som är den mest allmänbildade personen jag känner. Hon vet nästintill allt man frågar om och hon ger en alltid bra råd.

Jag kan inte tänka mig sittandes med alla dessa böcker som jag kommer behöva för att ta mig igenom utbildningen.

The End,
Johanna

Onsdag. - 19 augusti 2009!

God morgon!
Då var det onsdag. Endast två dagar till att kliva upp tidigt. Mathias och jag går ju på semester på fredag i en vecka. Asnajs! Vi funderade på att hitta på något speciellt. Åka någonstans eller så men det blir inte så värst mycket. Vi kom överens om att ta det lugnt och umgås och så i stället. Vi kommer absolut inte sitta klistrade.

Pernilla kommer på söndag kväll också. Hon stannar hela nästa vecka. Hennes första vecka på gymnasiet.

På fredag följer jag och Mathias med Mogge med familj till Eskilstuna då Mogges brors fru fyller 40. Får se hur det slutar. Åker hem på söndag i alla fall.

Ikväll blir det till att träna.

Nu jobb 9-18.
The End,
Johanna

Tisdag. - 18 augusti 2009; Hemkommen!

Då var man hemma efter en helt underbar dag med Vilai och Sasha.

Gick bort till Mathias jobb vid 12,50 för att hämta bilen. For inte direkt utan pratade lite med han och skrattade lite åt hans kollegor. For bort till Vilai där det regnade en hel del.

Jag blev bjuden på lunch som Vilai lagade. Skrev om den i inlägget före. Asgott!
Satt och pratade en massa. Har nog nästan pratat ikapp nu. Hur som helst så blev det en prommis med Sasha bort till Rickard där Mathias var så fick pussa lite på honom och så. Då både Mathias och Rickard for stapetserade vi hem till Vilai igen. Govovven föjde med så klart.

Väl där hemma igen blev det massa prat och det blev mat. Det som var kvar av lunchen. Glömde nämna alla dessa grönsaker som jag aldrig smakat. Smakade inte alla men de jag smakade var gott.

Nämde även att det nog skulle bli film. Vi fastande framför Vem vill bli miljonär i stället. Dvd-spel. Hur roligt som helst. Vi var dock inte så duktiga men lite mer allmänbildad vart vi.

Tack för maten Vilai och för en mycket rolig dag! :)

Sötaste Sasha!

The End,
Johanna

Tisdag. - 18 augusti 2009; Hos Vilai!

Hej!
Sitter just nu i soffan hemma hos Vilai. Dagen har vart toppen och nu blir det nog film. Ätit riktigt god mat idag. Vilai lagade ris, stekt lax och thailändsk mangosallad. Mangosalladen var väldigt speciell men den var väldigt god. Den innehöll chili, torkade räkor, inlagd krabba, mango och något mer. Låter lite annorlunda va? ;)

Det kommer mer om dagen sedan för den som är intresserad.
The End,
Johanna

Tisdag. - 18 augusti 2009!

God morgon alla galenskapare!
Då var det tisdag och jag är ledig. Väldigt skönt. Men jag ska inte vara på latsidan för det. Vid 12,30 ska jag fara ut till Vilai. Det var så enormt länge sedan och jag ser verkligen framemot det. Jag har ju inte sett lägenheten heller sedan jag hjälpte till att flytta. Jag behöver inte tveka på att den är fin i alla fall. Vilai kan det där med inredning och matchning.

Innan jag far ut så ska jag plocka lite här hemma och duscha. Kan ju behövas. Det är stökigt och jag känner mig ofräsch.
The End,
Johanna

Måndag. - 17 augusti 2009; Nu blir det sängen!

Nej, men vet ni vad?
Nu är det dags för sängen. Jag har släppt ut en del av mina aggressioner, vilket verkligen behövdes, och är nu är jag helt slutkörd.

Jag skriver alltid aggressioner men ni vet lika väl som jag att jag har verkliga problem med att bli arg. Jag blir ledsen och besviken istället men jag vet inget ord som kan bytas ut mot aggressioner. Hmm... tål att tänkas på. Men inte just nu dock. Nu ska jag kolla på bilar på blocket med Älsklingen innan sängen.
The End,
Johanna

Måndag. - 17 augusti 2009; Vad är det här?

Jag blir tokig snart. Eller jag är nog det redan. Blir så less.

Har pratat med Pernilla i ca 45 minuter ikväll. Det var riktigt skönt att prata med henne. Prata om allt och ingenting och framförallt prata ut.

Jag blir inte klok på människan som skall föreställa min mamma. Jag vet inte vem hon är längre.  Min mamma var en riktig svensson-mamma då jag växte upp. Nu är hon något av en mamma som inte vet vad hon vill och allra värst inte vet vem hon är.

Hon påstår sig vara lycklig med denna rynkiga gamla gubbe som är 18 år äldre. Han blev alltså myndig samma år som hon föddes. Jag kan gå med på ålderskillander av den storleken om man kan hantera den. En gubbe som är 65 och tror att han är knappa 30 år kan defenitivt inte hantera sin ålder och en kvinna vid 47 som tror hon inte är mycket äldre än 14. Vad är det här?

Ni är inte unga längre! Andreas som är 8 år ska inte veta vad sex är, allra helst inte veta hur det ser ut. Fy vad ni är äckliga!

Jag skulle kunna göra detta inlägg långt men har verkligen inte den energin att slösa på henne trots att jag skulle vilja skriva ut allt jag känner. Egentligen är det kanske dumt att skriva det här men det kanske får henne att vakna upp?
The End,
Johanna

Måndag. - 17 augusti 2009; James Bond!

Haha, vilka korkade återförsäljare det finns. Det ringde nyss in en. Samtalet börjar som det brukar. Jag presenterar mig och han ber om hjälp. Han börjar rabbla upp ett nummer:

Åf 1: - 0000-000 James Bond.
Åf 2: Hon fattar inte!
Åf 1: Fattar du?
Jag: Ja, 007.
Åf 1: Hörru, hon fattade, fränt!
Jag: Haha, ja klart!
Åf 1: Fränt!

Det är inte så speciellt svårt att få dessa återförsäljare glada. Tur det :)

The End,
Johanna

Måndag. - 17 augusti 2009, Paketet har kommit!

Då var det lunch. Notera dock hur mycket klockan är. Jag har cirka fem timmar kvar i telefon.

Paketet med handdukar och fönsterlamporna har kommit. Nu kommer det bli fint i vardagsrumsfönstret. Mathias och jag ska fara och hämta paketet ikväll.

Resten av kvällen vet jag inte alls vad som händer.

The End,
Johanna

Måndag. - 17 augusti 2009!

God morgon!
Då sitter man på jobbet igen. Dock mår jag inte så bra som jag trodde att jag skulle göra. Hoppas jag inte sjuknar om.

Hur som helst är det skönt att vara tillbaka. Inte bara ligga hemma i soffan/sängen. Städat och fint var det på min plats också då jag kom imorse. Tack för det :)

Jobbar 9-18 idag och jag har ett riktigt mördarpass då dom har delat upp passet så knepigt.
The End,
Johanna

Söndag. - 16 augusti 2009; God natt!

Då var det dags att gå och lägga sig. Imorgon blir det jobb. Ska faktiskt bli skönt att jobba igen.

Idag har det inte hänt så speciellt mycket. Jag har suttit vid datorn och legat i sängen och kollat på film. Bara vilat och verkligen dunderkurerat mig. Jag lade märke till att det behövde handlas lite så jag och Mathias skulle fara till Ica Maxi en sväng. På väg ut till Birsta kom Mathias på att vi kanske kunde hälsa på Rickard. Så blev det. Började med att åka ner på pizzan för en matbit. Mathias, jag Rickard och hans son Jocke. Trevligt sällskap och gott var det.

Efter pizzan for vi hem till Rickard och Jocke. Kollade på Spiderman 3. Inte min smak direkt. Jag tycker att dom bara är fjantig då dom springer runt i dräkter och ska spela hjältar när dem egentligen bara är ett par nördar som inte är något för världen utan dräkterna och deras dolda identiteter.

Efter filmen for Mathias och till Ica Maxi.
Nu blir det sängen. Godnatt! :)

The End,
Johanna

Söndag. - 16 augusti 2009!

Hello!
Då var det söndag och femte dagen jag är hemma från jobbet. Hyffsat surt men vill jag bli frisk så...

Igår gjorde jag inte speciellt mycket. Läste ut boken och satt framför tv:n. Vid 21,15 for jag ut till Kicki. Ni tycker säkert att det är fel då jag är hemma från jobbet men ska jag bara ligga hemma och inte göra någonting kan jag lika gärna göra det i Matfors. Massa prat blev det då vi inte lyckades få igång filmen. Vid 00 ringde Mathias och frågade om vi kunde hämta honom och Larsa.

Vi följde Mathias beskrivning och den ledde in oss på en igenväxt skogsväg. Asläskigt! Gräset nådde upp till huven men det fanns tydliga bilspår. Vi låste dörrarna då vi var ute i skogen på en igenväxt skogsväg och det var kolsvart ute. Fy vad rädd jag var. Så fort vi kunde så vände vi i alla fall. Ringde upp Mathias och fick veta att vi skulle upp till skidstadion vid Laggarberg. Problem att säga det innan istället för att säga att vi ska köra in på den allra första vägen som går till vänster. Usch och fy. Vi hittade till slut i alla fall.

Vaknade vid 7 imorse och var pigg. Förkylningen, yrseln och magvärken var kvar. Gaah! Aja, som jag sa till Johnny då jag sjukanmälde mig imorse; Det blir till att dunderkurera idag så jag kan jobba imorgon

Just det ja. Vilai ringde igår och vi pratade i nästan 10 min. Det var så länge sedan men vi kanske ska träffas på tisdag. Ser riktigt framemot det.

En av bilderna Kicki knäppte på vägen vi for. Det var mycket värre än det såg ut!



The End,
Johanna

Lördag. - 15 augusti 2009; Om jag kunde drömma!

Då har jag precis läst ut boken. Har dock ett litet, egentligen obetydligt, dilemma. Vet inte riktigt om jag ska vänta med att läsa tvåan efter att jag sett filmen.  Det är något som kommer märkas. Kan jag hålla mig eller inte?

Boken var riktigt bra i alla fall. Ångrar inte att jag läste den.

Sitter och kollar på sing-a-long. Dom är ju så knäppa hela bunten.

Just ja. Viktor kom förbi och skrämde mig förrut. Han hade bestämt med Mathias att han skulle komma hit och lämna pengar sedan igår men ingen hade förvarnat mig och jag som är så enormt lättskrämd. Det plingar på dörren och hjärtat far upp till halsgropen. Usch och fy. Hatar när folk kommer och plingar/knackar på då jag inte väntar någon. Fast glad blir jag så klart då det är någon jag känner :)
The End,
Johanna

Lördag. - 15 augusti 2009; Hatar detta!

Hatar det som blivit. Hatar att vi glidit isär så mycket. Detta är inte rätt, det är det inte!
Snart flyttar tredje systern in till Sundsvall, men den fjärde då? Hon blir ju kvar. Hon blir kvar i två år till och det är inte rätt.  Inte det minsta.

Jag vet att jag sagt det förr och jag säger det igen. Jag finns här om du någonsin behöver något. Var inte rädd att be om hjälp.

The End,
Johanna

Lördag. - 15 augusti 2009!

Hello och god morgon!
Klev upp för ungefär en halvtimme sedan. Första morgonen sedan i onsdags har jag klivit upp utan världens yrsel och snuva. Idag kan jag andas lite med näsan och är bara lite yr. Fortsätter dagen så här så då blir det jobb imorgon :)

Igår gjorde jag inte så mycket. Jag låg mest i soffan och läste Om jag kunde drömma. Boken är på drygt 400 sidor och jag läste så att jag har ca 60 sidor kvar. Läste alltså en hel del igår men den är så bra och man fastnar i den.

Mathias kom hem en sväng och totalt stressade sönder då han skulle iväg så fort som möjligt. Han skulle till Bergsåker och byta bil och ha sig. Då Mathias for till Bergsåker så skjutsade han mig till coop först. Tänkte att jag kunde gå hem så han slapp vänta. Jag ringde till honom då jag var på väg hem då jag ville säga hej då till honom och sådär. han skjutsade mig resten av biten. Så slut var jag.

Mathias for till Stockholm igår vid 17,20. Jacqueline kom till mig vid 21. Vi knäppte igång Twilight då hon inte har sett den och då jag absolut inte har något emot att se den igen. Hon verkade tycka att den var bra och det var inte speciellt oväntat. Man kan inte hata den. Knäppte sedan igång Bambi 2. Blev en del skratt under den. Knäppte igång tv:n efter det där och Big Daddy gick så vi tittade på den. Blev en hel del film men även en hel del prat och skratt. Jacqueline var kvar till ungefär 4 då Mathias och Allex kom hem. Riktigt trevlig kväll.
The End,
Johanna

Torsdag. - 13 augusti 2009; Popcorn överallt!

Ja ni. Precis överallt i soffan. Asnajs!
Jag satt och höll i skålen av någon anledning ett bra tag. Då jag skulle ställa ner den så slog jag i den i något och jag tappade greppet om skålen. Popcornen flög.

Så här såg mitt missöde ut. Eller en del utav det. Ursäkta stöket men jag bor i stort sett i soffan nu.


M: Ja (mitt i en djupsuck)
J: Vadå ja?
M: Jag visste att det där skulle hända.
J: Hur visste du det?
M: Jag såg det.
J: Varför sa du inget då?
M: Hade du lyssnat?

Hmm.. Kanske inte men så är det väl alltid. Han vet alltid då jag ska ställa till med något sådant här. Han ser det på hur jag håller i grejerna. Han berättar det efteråt och jag undrar varför han inte varnar mig, som då är av den enkla anledningen att jag inte skulle lyssna på honom. Varför lär man sig aldrig?
Nu luktar det smörpopcorn i hela vardagsrummet.

Aja, lära sig av misstagen var det va?

The End,
Johanna

Torsdag. - 13 augusti 2009; Mathias är hemma!

Hatar att vara ensam hemma (även fast det kan vara rätt skönt ibland) och nu har Mathias kommit hem. Eller det var ungefär en timme sedan. Egentligen spelar det ingen roll om jag är ensam eller inte, blir alltid lika glad då han kommer hem.

Denna dag har jag inte gjort så mycket mer än igår. Legat i soffan, tagit det lugnt. Duschat har jag gjort idag. Det var välbehövligt men det kändes som att vattnet som strilade ut från duschmunstycket ville sätta ner mig på jorden. Verkligen på jorden. Det gjorde ont i kroppen och jag var helt svag då jag klev ur. Det blev till att lägga sig i soffan igen och här har jag i stort sett legat sedan dess.

Läst lite i Om jag kunde drömma (egentliga titeln; Twilight). Har inte läst så långt men den hjälper en att förstå filmen lite bättre. I boken får man reda på varför hon egentligen går in på expeditionen där Edward försöker byta bort biologi-lektionen. Det får man inte veta i filmen. I boken får du också veta varför hon egentligen iakttar Edward och resten av hans familj så mycket. Dock tycker jag att boken är lite långtråkig. Det är så mycket onödiga detaljer. Om ni ska välja mellan att läsa boken eller se filmen  - tycker jag att ni ska se filmen.
The End,
Johanna

Torsdag. - 13 augusti 2009!

Hej hopp!
Då var det torsdag och jag har återigen bosatt mig i soffan. Förkylningen har blivit lite bättre i alla fall.

Sitter framför tv:n. den här tiden är det typ aldrig något bra men man kan ju alltid fortsätta hoppas.

Nej, nu ska jag titta runt lite sedan ska jag fortsätta läsa i Twilight-boken. Hört att den ska vara bra.
The End,
Johanna

Onsdag. - 12 augusti 2009; Godnatt!

Nu blir det till att krypa ner i sängen. Är inte speciellt trött då jag legat i soffan hela dagen och inte gjort något mer ansträngande än att hämta vatten eller gå på toaletten. Är så vek nu och jag hatar att vara vek. Vill inte visa för Mathias heller att jag är vek men har inte så mycket val nu och han ställer upp hela tiden. Han är så go! <3

Sedan Mathias kom hem så har vi inte gjort så mycket. Kollat på tv och myst på. Kollat på en film som hette "The boat that rocked". Faktiskt en helt okej film. Den handlar om ett gäng radiopirater som sänder radio rock. Myndigheterna gör allt för att stoppa dem. Det är endast män på båten och en kvinna. Kvinnan får vara där för att hon lagar mat och för att hon är lesbisk. De får absolut inte göra något sexuellt med henne utan varje tisdag så kommer det över tjejer till båten där de bor och sänder rocken 24 timmar om dygnet. Låter kanske inte speciellt bra men jag tycker ni ska ge den en chans.

The End,
Johanna

Onsdag. - 12 augusti 2009; Twilight!

Jag har precis sett klart Twilight. Jag fastnat totalt för den filmen. Dels är jag lite fascinerad av just vampyrer men gillar inte idén då det ska göras filmer som man hoppar till för hela tiden. Den här filmen är inte så. Du hoppar inte till, du blir inte rädd. Du fastnar för den och blir inne i den från första sekund.

Jag har nu sett denna film tre gånger och skulle kunna knäppa igång den nu igen. Så bra är den.
I november kommer andra filmen av fyra ut och jag längtar redan. Hoppas den är lika bra som ettan.

The End,
Johanna

Onsdag. - 12 augusti 2009!

Vet ni vart jag befinner mig och  vart jag borde befinna mig? Jag ligger helt död i soffan men ska egentligen vara på jobbet.

Som jag skrev igår så var Madde och Martin här men de åkte hem strax innan 20. Satt och myste på med Mathias och bara pratade om allt. Vi knäppte på Vi hade i alla fall tur med vädret - igen. Den är till att rekomendera, en hel del skratt blev det under filmens gång.

Efter filmen kunde jag knappt resa mig. Förkylningen och febern slog ju bara till igår morse men igårkväll blev det mycket värre. Vill inte vara sjuk! Ska försöka kurera mig så att jag kan jobba så fort som möjligt. Låter kanske konstigt men jag ser faktiskt framemot att jobba helgen.

The End,
Johanna

Tisdag. - 11 augusti 2009; Vindruvor!

Sitter med Madde och Martin framför tv:n med vindruvor brevid.

Madde kom förbi vid 16. Åkte ut en sväng till Ica Maxi och köpte det nödvändigaste och första Twilight-boken. Undrar om den är lika bra som filmen.

Jag har åkt på feber också. Roligt, nej!

The End,
Johanna

Tisdag. - 11 augusti 2009!

Morrn på er!
Ställde klockan på tio så jag skulle hinna sortera klart tvätten och äta frukost innan tvättiden klockan 11 men vid 8,30 började grannen borra och ha sig. Inte grannen som brukar hamra utan grannen under måste det vara. Vet inte riktigt ad dom håller på med men efter att de borrat ett tag kunde jag inte ligga kvar. Jag blev pigg..

Sprang ner till tvättstugan för att se om någon hade tvättiden innan mig men den var tom så tvättar just nu. Kom precis upp från andra omgången. Äntligen lite rena kläder. Det är inte speciellt jobbigt att tvätta men ändå skjuter man upp det hela tiden.

Förkylning har jag dragit på mig under natten också. Jag har blivit jätte förkyld och ramlar nästan då jag reser mig. Mys, nej inte direkt. Hoppas det inte är något långvarigt.

Det blir till att ligga i soffan och kurera sig mellan tvättningarna.
The End,
Johanna

Måndag. - 10 augusti 2009; Nyttigt, jajjemen!

Hallo!
Sitter i soffan nu med datorn i knät och vindruvor i en djuptallrik bredvid mig. Mathias är med Makke och Pato så är hemma och tar det lugnt för mig själv. Det behövs ibland.

Idag hämtade Mathias mig efter jobbet men vi for inte och hälsade på Mathias farmor. Ändrade planer så det blir en annan dag i stället. Vi for och hämtade låset till toaletten och så fick jag en nyckel till Mathias bil Han gjorde en kopia idag och ni ska bara veta vad glad jag blev. Hans bli är nästintill hans allt och jag får en nyckel, en egen nyckel :)

Då vi kom hem fipplade Mathias med låset och jag lagade mat. Efter maten bytte vi om och begav oss till Friskis. Blev till att gymma idag och jag är helt slut i mina armar. Jag har ju inge muskler alls i dom. Magen känner jag inte av så speciellt mycket men den har jag inte lika stora problem med. Roligt var det i alla fall så nu blir det till att fortsätta så att det blir till en rutin. Det måste bli en rutin.
The End,
Johanna

Måndag. - 10 augusti 2009; Iskallt och magont!

Fattar inte vad det är för fel på mig. Sitter och fryser så jag skakar. Händerna är iskalla. Magen värker också. Vad är det här?

Jag har lunch nu i alla fall. Detta pass är lite knepigt upplagt men det är okej. Slutar ju trots allt 16 idag. Det är inte ofta, det kan jag lova er.

Mathias och jag ska börja på ny ruta denna vecka. Vi ska börja träna (på riktigt) och äta rätt nu. Det har vi vart så dåliga på men nu får det vara nog med allt slarv och vill inte eller orkar inte. Vi gör ju inget bättre ändå.
Jag är så enormt taggad, jag tycker det ska bli så roligt!

På helgen vecka 34 lutar det åt grönan och så också. Det blir Mathias, jag, Mathilda och Anton som åker. Kommer bli asnajs!
The End,
Johanna

Måndag. - 10 augusti 2009!

God morgon på er allihopa!
Då var det måndag och ny vecka. Helgen har varit toppen. En riktigt myshelg men det är väldigt mycket som hänt.

Idag blir det först jobb till 16 sedan hämtar Mathias mig här. Ska hälsa på hans farmor.
The End,
Johanna

Söndag. - 9 augusti 2009, Vart tog det fina vädret vägen?

Då var man hemma igen. Det har vart en riktigt bra dag. Vi for som sagt ut till Sörfjärden. Var där ett bra tag och var i vattnet nästan hela tiden. Älskar havet!

Då vi var klar vid stranden begav vi oss till Ica där jag mötte på Terese och Pernilla. Riktigt roligt! Mathilda övningskörde också och hon var riktigt duktig. Kände mig sådär storasyster stolt även fast hon inte är min lillasyster utan Mathias. Men stolt blev jag i alla fall :)

Hem till huset i Åckne och där blev det hemmagjord pizza som Mogge och Mahilda lagade. Det var riktigt gott och mysigt att sitta ute.

Precis då vi började bege oss hemåt till Sundsvall så började det ösregna. Nyss höll grannens markis på att regna och blåsa bort. Åska gjorde det också. Fy!

Men vet ni? Nu blir det film.

Mästerkocken Mogge.


Mästerkocken Mathilda och mysen själv i bakgrunden.
The End,
Johanna

Söndag. - 9 augusti 2009, Sörfjärden nästa!

Mathias klev upp för lite mer än en halvtimme sen. Det är väldigt sällsynt att han kliver upp så tidigt, och ja det är tidigt då det är dagen efter att han festat.

Ringde nyss till Mathilda för att se om hon och Anton skulle med och bada men de är i Gnarp och på väg ut till Sörfjärden med Mathias pappa med familj. Så nu har jag och Mathias bestämt att det blir till att fara ut till Sörfjärden med resten av familjen hans. Tokmysigt!

Måste dock ladda telefonerna då vi knappt har något batteri och var så dumma att inte ladda dem i natt. Men snart så!
The End,
Johanna

Söndag. - 9 augusti 2009, Badväder!

Halloj!
Mathias ringde inatt vid 00 och frågade om vi ville fara ut och hämta honom. Vi for nästan på en gång. Blev där ute en stund. Pratade med Makke och resten av dem som var där. Mathias och Mask följde med hem till Sundsvall igen. Släppte först av Mask och sedan for vi in till Max i stan. Mathias var hungrig. Skjutsade hem Madde och begav oss sedan hem. Jag gick och lade mig på en gång, Mathias kom lite senare.
Riktigt rolig dag!

Nu sitter jag här och längtar ut i solen. Eller egentligen längtar jag ut till stranden. Jag vill bada. Men Mathias är inte redo att kliva upp ännu så vi for se om det blir något bad idag. Vad jag förstår så skulle det bli grill och bad ikväll men jag vill bada nu då vattnet blir svalkande, inte ikväll då det kyler en. Aja, får se hur det blir.

Mathias konstverk:
The End,
Johanna

Lördag. - 8 augusti 2009; Alnö - Spikarna!



Stugorna vid vattnet. Egna båtar hade dem allihopa.


Gammal brunn men ack så bevarad.


Ser ut som mumin-huset fast i miniatyr.


Här hängde man upp fiskarna förr i tiden.


Tänk så mysigt att sitta på den bryggan under solnedgången.


En äkta båtfantast som har denna stuga.


Haha, ja ni, allt är bevarat.


Räddningsbåt.


Haha, jag tror skylten talar för sig själv.


Tänk er att enda sättet att sig till det huset är med båt.


Jag vill också!


Utsikten från klipporna. Jag hade bott där om jag haft stuga vid spikarna.


Mitt sällskap - Kalazo. Ser ni utsikten?


Du kan bara inte hata klipporna.


Njuter!


Välbevarad brunn.


Avslutar med denna skylt. Aldrig sett en 15 skyllt innan.

Har ni inte vart ut på spikarna. Ge er ut dit. Det är en helt annan luft och natur än vad man är van vid. Det är underbart!
The End,
Johanna

Lördag. - 8 augusti 2009; Dagens äventyr!

Dagen började med att jag klev upp strax innan 10. Dukade fram frukost och så innan jag väckte Mathias. Efter frukosten var det till att klä på sig badkläder och göra sig redo för stranden. Hämtade upp Madde i stan sedan begav vi oss alla tre ut till bergafjärden. Var där i ungefär två timmar. Det var riktigt skönt i vattnet.

Begav oss hemåt, satte oss i soffan och tog det lugnt. Mathias ville bli av med hans fina lockar i håret (låter som att han hade långt hår men det hade han inte utan det var för långt för hans smak) så det var till att klippa honom innan vi begav oss vidare till Max för middag och Jet för att tanka. Efter det for vi och hämtade upp Mask och Pato. Nu var vi redo för avfärd mot Makkes stuga som ligger lite innan Härnösand. Stannade i ca 10 min för att kolla in stugan och sådär. Har aldrig vart där förrut så det var lite roligt.

Madde och jag lämnade grabbarna och bestämde oss för Alnö runt. Faktiskt riktigt mysigt. Svängde in och tittade lite granna vid spikarna. Måste vara världens mysigaste ställe. Ska ta och slänga upp lite bilder.

Efter att vi var klar med Alnö for vi in på Ica Maxi i Birsta och köpte ägg och grädde. Bakade kladdkaka då vi kom hem. Jag slängde in mig i duschen och nu sitter vi och kollar på Snuten i Hollywood som går på fyran. Riktigt rolig film.

Just det ja. När jag kör så dras mina ögon till de bilar som jag möter med parkeringsljus eller värre, inget ljus alls. Mathias berättade att jag ska blinka till med helljusen så förstå dem. Jag blinkade åt en brun/lila-aktig bmw och vet ni vad killen gör? Han vinkar! Haha, idiot!
The End,
Johanna

Fredag. - 7 augusti 2009; Vilken idiot till krank!

Usch och fy vad äckliga dom är! Sitter helt lugnt här framför min dator och så voops så krockar en krank in i ögat på mig. Mathias var sedan snäll och skulle ta ihjäl han men kranken gav inte upp förrän Mathias jagat honom genom vardagsrummet här, i alla dess hörn. Dumma krank! Tack Älskling :)

Sitter just nu här och bara önskar att jag kunde göra snygga och fräna bloggdesigner men det kan jag inte. jag är total-kass och det är sämst! Hittar sidor där de gör en design åt mig om jag vet hur jag vill ha den men där har vi ett till problem, jag vet inte hur jag vill ha den. Blir tokig på mig själv.

Toksaknar min gummsan gör jag också. Det var det sämsta med att flytta hemifrån. Lämna Ellen bakom sig. Eller bakom sig och bakom sig. Jag varken fick eller kunde ta med henne. Hade jag kunnat hade jag gjort allt i min makt för att få ha henne här hos mig. Min mysvovve!

The End,
Johanna

Fredag. - 7 augusti 2009; Kvällsmyset har börjat!

Mathias och jag har nyss ätit pizza. Riktigt gott var det.

Just nu sitter vi och kollar på I'm legend. Har inte hunnit sett så långt ännu men den verkar rätt bra. En man med sin schäfer Sam är fast på en ö. Mannen, Sam och zombiesar. En virusepidemi som orsakats av ett cancervaccin går och det har tagit död på allt mänskligt liv. Mannen jobbar på att hitta botemedlet men kan bara var ute och röra sig i staden under dagsljus, på nätterna traskar zombierna runt och letar efter människokött. Överlever han? Och i sådana fall, hittar han botemedlet?

Ja, ni får se själva. Du lär hoppa till i alla fall en gång under filmens gång även om du förstår precis vad som komma skall.


-"The last man on earth is not alone"

The End,
Johanna

Fredag. - 7 augusti 2009; Helg snart nu!

Helloo!
Då var det mindre än två timmar kvar sedan blir det helg. Asnajs!

Vet ni vad jag vill ha? Ett par riktigt ljusa jeansshorts men jag är hyffast sent ute nu när sommaren snart är slut. Ser sådana överallt mendem verkar inte finnas att köpa längre. Rätt surt tycker jag.

Nu har jag min sista rast för dagen men det gör inte direkt så mycket skillnad just nu mer än att jag inte har mitt headset på mig. Är det inte lugnt så är det fel på "telefonen". Helt okej för min del. :)
The End,
Johanna

Fredag. - 7 augusti 2009; Hoppas resten av dagen går lika fort!

Oj, där sprang två timmar iväg. Har min rast nu, eller jag har haft i ca 10 min.
Det känns så bra när tiden bara rinner iväg sådär, i alla fall då jag sitter på jobbet. Hoppas resten av dagen går lika fort.

Ringde nyss min syster och vet ni vart hon befinner sig nu? På starnden. Jag vill också!
Men tänkte fara ut med henne imorgon om det är lika fint väder. Far nog ut rätt tidigt så vi hinner vara ute någonting. Asnajs!

Nu blir det till att jobba igen. Två timmar till lunch!
The End,
Johanna

Fredag. - 7 augusti 2009; Morrn morrn!

Äntligen! Idag är det fredag. Så enormt skönt. Fast innan man kan njuta riktigt ordentligt blir det först jobb till 17,30.

Igår hämtade Mathias mig efter jobbet. Vi for vidare ut till Ica Maxi. Tidigare på dagen igår så skickade jag ett sms till Mathias om ett förslag om fredagskvällen. Förslaget var god mat, film och gotta, en riktig myskväll alltså, en riktig riktig myskväll. Han nappade så vi handlade allt som behövdes igår så vi skulle slippa handla idag.

Skulle även träna igår men det gjorde vi inte och denna gång känner jag mig inte usel. Vi städade nästan hela lägenheten igår istället. Kalazo vet hur stökigt och äckligt det vart men nu skiner den. Det är några små grejer kvar bara som vi snabbt städar undan idag.

Börja träna ska vi men det blir inte förrän till veckan. Ska dra till med att träna tre dagar i veckan hädanefter. Vi siktar in på det i alla fall. :)
The End,
Johanna

Torsdag. - 6 augusti 2009; Det största äpplet!

Intressant rubrik, jodå! ;)
Nej, men jag har lunch nu och som ni säkert redan vet så får jag inte i mig mat på lunchen så jag äter frukt. När Madde och jag var ut till Birsta en sväng i tisdags så var vi in på Ica Maxi en sväng. Då hittade jag det, det största äpplet jag någonsin sett. Jag var ju tvungen att köpa det. Orkade dock inte äta upp hela då det fyllde magen rätt fort.

Jag har kommit fram till en grej. Ovanligt? Haha, nej.
I alla fall.. Min blogg ser så tråkig ut då det är så lite bilder så jag tänkte försöka bättra på mig på den fronten. Det blir så mycket roligare då. En ny header ska jag gör så småningom också. Kommer bli asnajs, hoppas jag i alla fall.

Ni måste tro snart att jag flyttat in i bloggen och jag ska säga att det är typ så. Det känns faktiskt bra att ha någonstans att släppa ut det som måste ut. Fel formulering. Det känns bra att jag som älskar att skriva och prata har någonstans att göra med det. Den som kom på bloggen får en guldstjärna i kanten från mig.

The End,
Johanna

Torsdag. - 6 augusti 2009; Förkylningen går på jobbet!

Ja ni. Förkylningen går på jobbet. Det jobbiga här är att blir en sjuk blir alla sjuk. Sämst! Sitter och småsnorar nu. Min ena bordskamrat fick gå hem för ett tag sedan för att han var så pass sjuk. Förstår inte riktigt. Det ska vara sommar och man ska vara friska och krya. Jag vill inte bli sjuk igen. Det vill väl ingen egentligen.

Hoppas att man inte blir värre för idag är det torsdag. Då är det alltså fredag imorgon och det betyder heelg! Asnajs!
Låter som att jag vill vara sjuk på veckan men det vill jag inte heller. Bara så att ni förstår mig rätt.

Fredagen vecka 35 går jag och Mathias på semester samtidigt. Klockan 16. Jag slutar typ aldrig 16 så det tackar jag schemaläggarna för :)

The End,
Johanna

Torsdag. - 6 augusti 2009; God morgon på er allihopa!

Då var det torsdag morgon. Är tröttare än igår morse och känner mig alldeles dåsig. Men har vi klarat de andra dagarna denna vecka så här så klarar vi resten också, eller?

Imorse när jag satt och åt frukost så kom jag att tänka på att jag har bara badat en gång i år, en gång. Jag har jobbat varenda bad-dag förutom en. Fattar ni ångesten? Jag älskar ju att bada, jag älskar sommaren men denna sommar har jag inte hunnit med någonting. Jag har bara jobbat. Detta är ju tragiskt. Hoppas det är dunder väder nu i helgen och hela vecka 35. Kan inte ta mig genom sommaren med att endast badat en enda gång. Det går ju bara inte!

Mathias och jag myste på med kräftor igår. Riktigt mysigt var det. Inte alltid man äter kräftor.

Mathias och jag ska försöka hitta viljan att träna ikväll. Jag ställde honom frågan igår varför vi slutar då vi börjat. Han sa att vi inte fått in rutinen. Jag hatar att jag är sämst på rutiner. Förstår inte riktigt problemet. Hur jobbigt kan det vara en timme på gymmet. Minst en timme om dagen gör man ändå inget vettigt. Jag har viljan på morgonen och på dagen men då jag kommer hem försvinner den. Då är jag helt slutkörd. Men jag har hört att man blir piggare av att träna. Hoppas det stämmer. Trimmad kropp nästa! Eller.. inte riktigt.
The End,
Johanna

Onsdag. - 5 augusti 2009; Det blev film!

Mathias och jag sitter och tittar på film nu. 12 Rounds heter det och den är riktigt bra.

Den handlar om en polisman som med resten av styrkan försöker få tag på en kille då hans partner blir skjuten så han är tvungen att fortsätta till fots för att få tag på honom. Banditens flickvän dör och han åker in. Banditen lyckas fly och är nu tillbaka och tar polismannens flickvän. Han får tillbaka henne om han klarar spelet, de 12 ronderna. Klarar han det?

The End,
Johanna

Onsdag. - 5 augusti 2009; Modebloggar!

Jag förstår mig inte på alla dessa modebloggar. Vart man än vänder sig så hittar man modebloggar. Jag har egentligen ingenting emot dem, det är bara det att det börjar bli så många.  Det kan vara för att jag inte är speciellt intresserad av mode och skönhet. Jag har hellre på mig mina musbyxor och mina linnen eller t-shirtar. Jag är ingen mode-donna. Och jag trivs som denna lediga typ som jag är.

Visst, det är roligt att folk hittat något de tycker om men är det inte dags för något nytt?
Det tycker jag.

Jag satt och tänkte för någon dag sedan på varför jag skriver blogg och det jag kom fram till är att det är roligt att gå tillbaka och se vad man gjort och sådär. Det är roligt att ha kvar. Mycket roligt.

Nu är det bara två timmar kvar innan Mathias och jag brummar ut till Birsta.
The End,
Johanna

Onsdag. - 5 augusti 2009; 3 h 30 min kvar!

Helloo!
Då var det bara 3 h 30 min kvar. Känns så enormt skönt. Längtar! Men vad längtar jag till?

När jag var mindre fick jag jämt höra av mamma att jag längtade för mycket. Jag har alltid något att längta till och jag längtar verkligen. Hon tyckte jag skulle komma ner till jorden och leva i nuet. I och för sig kan jag förstå henne då hon kanske lagade sin enormt goda makaronpudding kunde jag säga mitt under måltiden att jag längtade efter pappas kycklinggryta. Inte så snällt kanske men jag har aldrig menat något elakt. Men ska säga er att jag lever i nuet samtidigt som jag längtar. Om jag bara skulle leva i min längtan skulle jag bli så besviken om det inte är som jag föreställt mig. Det går ju inte för sig.

Har lust att laga något riktigt gott till Mathias ikväll då vi kommer hem. Det negativa är att det lär bli rätt segt. Men i helgen då jag är ledig kan jag ju laga något i alla fall :)

I helgen hade jag tänkt mig att man kunde slå till med en grillkväll eller så. Bara mysa på men en som Mathias känner ska gifta sig och det är svensexa på lördag så det sket sig. Han drar säkert ut på fredag, han brukar göra det när han får chansen men jag tänker inte gnälla på det. Jag finns där för honom med en stor flaska vatten när han kommer hem. Det brukar uppskattas. Sedan att jag får snarkningar tillbaka som tack är kanske inte så roligt men han är så söt när han sover så det jämnar ut sig galant.

Kanske blir filmmys framför soffan ikväll också efter att jag plockat lite? Hade vart mys :)
The End,
Johanna

Onsdag. - 5 augusti 2009; Så mysigt det kan vara!

Så mysigt det kan vara här på jobbet. Det är alltid så kallt här så  imorse tog jag med mig en filt som jag myser in mig i. MIljön är dock inte den mysigaste så man kan inte riktigt mysa in sig allför mycket. Det funkar bara inte.

Min moster som vanligtvis bor i Norge är hemma i Sverige nu. Hade velat åka ner till Ljusdal och träffa henne och de andra som är där. Vet inte när jag hinner dock, Vet inte om jag är ledig så jag kan åka ner någonting innan dom beger sig hemåt igen. Men jag vill att dom vet att jag tänker på dem.

Nu ska jag tjocka i mig en banan och njuta av de 5 min som är kvar av min första rast för dagen.
The End,
Johanna

Onsdag. - 5 augusti 2009!

Då har vi kommit till mitten av denna arbetsvecka och det känns så enormt skönt. Endast två morgnar till att kliva upp tidigt på.

Igår mötte jag upp Madde efter jobbet. Vi gick hem till henne en snabbis sedan begav vi oss hem till mig. Måste sett så enormt lodigt ut men på vägen hem till mig så käkade vi chips. Mums var det i alla fall och det kändes så bra att få något i magen då man inte ätit på nio timmar.

Hemma hos mig så hämtade jag bilnycklarna sedan for vi ut till Birsta. Och vet ni vad jag gjorde? Jag lade bort bilnycklarna på h&m. Panik! Fast turen i oturen så brukar jag minnas vart jag gått och vart jag haft grejerna sist. Så jag hittade dom rätt fort och eftersom jag inte kan ljuga så ringde jag Mathias på en gång och berättade. Han tyckte att det var dags att göra en kopia på nyckeln då vi bara har en. Jag kom med en annan idé och det var att jag inte får köra bil om inte han är med.

När vi kom hem igen kollade vi tre på  streetfighter. Skjutsade hem Madde vid 22. Då jag kom hem slängde jag mig in i duschen. Sedan var det sängdags för min del med förhoppningar att magvärken skulle vara borta men det är den icke. Sämst!

Nu blir det jobb 9-18. Sedan hämtar Mathias mig och då blir det till att fara ut till Birsta och systemet.
The End,
Johanna

Tisdag. - 4 augusti 2009; Nej men oj!

Vet ni vad jag har lyckats med för smart idag? Jag glömde plånboken hemma. Jag ska inte hem direkt efter jobbet heller och jag skulle springa iväg på min lunch och köpa frukt så jag inte är alldeles tom i magen. Gaha, tji fick jag. Får gå tom i magen och dessutom kan jag inte köpa någonting. Smaaaaaaaart! Jag kan det är med att ställa till saker för mig själv, ooja.

Min lunch är snart slut och det är då dags att at samtal igen. Dagen har gått rätt segt hittills så hoppas på att den går fortare nu. Helen skulle börja via 14 också men hon är inte här..

So long!
The End,
Johanna

Tisdag. - 4 augusti 2009!

God morgon!
Då var det tisdag morgon. Jag är trött och har magont. Bra början på morgonen. Eller inte...

Igår överraskade Mathias mig med att hämta mig. For direkt hem. Mathias hade ätit så jag gjorde ordning middag lite snabbt och snärt till mig. Efter det var det filmmys.

Det blev Crank 2. Man hänger inte med om man inte sett första. Den var rätt bra men samtidigt rätt luddig. Men har man sett ettan bör man se tvåan, så är det bara.

Efter filmen tog min magvärk vid så jag slängde mig i sängen. Gosaken själv lade sig med mig han också :)

När jag läser de inlägg jag skrivit förrut så ser jag att jag är väldigt dålig på att uttrycka mig. Har även fått hört hur de som läser tycker det låter. Jag får helt enkelt ursäkta mig men jag är helt kass på att uttrycka mig så förvänta er inga vidare förbättringar, ledsen.
The End,
Johanna

Måndag. - 3 augusti 2009; Solen skiner!

Solen skiner och jag sitter på jobbet. Slutar om lite drygt fyra timmar. Halva dagen har gått och det har gått rätt fort. Sköönt!

Ska bli så mysigt att komma hem till min Sötnos. Mysa och busa som bara vi kan. Älskar honom så mycket!
Det var det jag ville nämna.
The End,
Johanna

Måndag. - 3 augusti 2009!

Då var det en ny vecka fylld med jobb. Har rätt bra schema denna vecka. Känns riktigt skönt.

Igår när vi kom hem från Gnarp och skulle starta Mathias dator ville den sig inte. Har för mig att fjärde gången vi provade så startade den. Den vill inte vara med något mer. Då vi har rätt viktiga saker på den datorn så blev det hyffsad panik. Hans dator är den enda datorn vi kan logga in på våran bank och betala räkningar till exempel. De flesta räkningarna jag har är e-faktura, jag måste alltså godkänna dem innan de läggs för betalning.

Det var bara till att fara ut till Birsta och köpa sig en ny. Hyffsat tur att jag fick lite mer i lön denna månad. Mathias dator har dummat sig ett tag men inte så här mycket. Men nu har vi en fin och tyst dator hemma :)

Mathias och jag satt och pratade lite om våran lägenhet. Vad vi ska köpa och vad vi ska fixa. När allt är klart kommer det bli hur bra som helst. Börjar med låset till toan.

Nu jobb 11-20.
The End,
Johanna

Söndag. - 2 augusti 2009!

Halloo!
Då var det söndag och helgen är snart slut. Det är dasg att ladda för jobbveckan som komma skall.

Har haft en riktigt rolig helg! I fredags efter jobbet hämtade Mathias mig. Vi for mot Bredsand. Mötte upp med Allex och Jacqueline. Mathias och jag for en bil och Allex och Jacqueline for i en. Begav oss vidare mot Gnarp.
Satte igång nästan på en gång med att hitta felet på fläkten i golfen. Var ute i garaget ett tag men gick sedan in och spelade 10 000 med resten av folket. Carina, Mogge, Putte, några vänner till Carina och Mogge. Ja, vi var några stycken helt enkelt. Jag vann! :)
Vi fyra sov ute i bussen. Iskallt till en början men med Mathias bredvid sig som ett element så blev det varmt rätt fort.

På lördagen klev vi upp allihopa strax efter 11. Käkade frukost och begav oss sedan ut till Bergsjö och systemet. Hyffast mycket folk var det som sprang runt där. Det var Bergsjö-dagen eller vad det hette. Rätt skrattretande att det finns något sådant.
Hur som helst så for vi tillbaka till Gnarp. Gick ut till garaget igen. Var där ute i stort sett hela dagen. Inte för att jag kunde hjälpa till med så mycket men det var roligt att vara med, roligt att få vara med. Fick ordning på fläkten i alla fall. Då vi var klar i garaget blev det till att duscha och göra sig i ordning. Vid 23 for Mogge, Mathias, jag, Allex och Jacqueline ut till Bergsjö-parken. Roligt att komma ut lite. Var där till 01. Åt Mogges äggmackor då vi kom hem sedan gick vi och lade oss.

Idag vaknade jag innan 10 men ingen annan verkade vaken så låg där och försökte sova. Strax efter 11 tröttnade och gick in i huset. var inne en liten stund innan jag insåg att det var lika tråkigt där. Såg inga folk mer än Lukas och en till. Gick ut till bussen igen och försökte väcka Mathias som äntligen klev upp, vid 12. Alla fyra for till Ica en snabbis. Sedan blev det frukost. Efter det blev det till att packa och plocka undan. Hemfärd.

Vart mycket prat och skratt i helgen. Roligt att vi kommer så bra överens allihopa. Vart hur roligt som helst och detta måste göras om! :)
The End,
Johanna

RSS 2.0