Söndag. - 31 maj; Morsdag!

Nu har helgen vart sådär bra igen. Riktigt bra känns det.

Fredag. Då var det till att bege sig till Nette, hade det riktigt roligt där. Massa roligt folk. Sedan blev det utgång. Jag gick ner med Paulina. Det var väl roligt på sitt sätt men det var någon incident där som jag absolut inte tyckte om, inte ens lite, Var in på o´learys, vände vid garderoben då jag fick glassplitter över fötterna för attt någon tappade ett glas rätt framför mina fötter.. Satte mig utanför med Suokko och väntade på Mathias. Vi gick sedan vidare mot bk där vi träffade på Kim och Isa. De var sedan snälla och skjutsade hem mig och Mathias.

Lördag. Kicki kom förbi och hämtade mig. Vi for ut till Birsta och tittade lite, Hittade ett par till jeansshorts som jag var tvungen att köpa. Satt oss och tog en fika, glass, på uteserveringen på charm. Mysigt men vaarmt! Satt där ett tag och begav oss sedan ner på blomsterlandet, skopunkten, expert och ica maxi. Inhandlade pumps till Cattis och Larsas bröllop, endast 49 kr betalade jag för dem, vita. Då vi var in på expert hittade vi toastgärnet som vi letat efter så köpte det.
Sedan var Kicki snäll och skjutsade hem mig.

Madde kom hit en sväng igår och åt sedan skjutsade jag in henne till stan då hon skulle möta upp med en kompis. Jag kläde på mig bikinin och satte mig ute på balkongen. När det sedan var dags att bege sig så var det till att klä på sig svarta kläder då vi skulle till laserhallen. Tre spel vart det och sedan bubbelpool. Hur roligt som helst och hur svettigt som helst. Måste göras om. Vi var Mathias, jag, Alex, Jacqueline, Perming, Robin, Fredrik och Linda. Två till ett tag men de fegade ur hela tiden. Perming som fixat det hela.
Begav oss ner till stan, bk en sväng, tråkigt där så vi gick på kebabcity och käkade sedan fick vi skjuts hem

Idag är det morsdag och Mathias vill at vi åker till Kungsnäs och hälsar på och grattar hans mamma. Jag känner inte att jag behöver förlja med för hon är inte min mamma. Jag har ingen chans idag att gratta min mer än i telefonen så ser inte meningen med att gratta Mathias mamma. Det blir som elakt mot mamma på något vis.
Grattis på morsdagen mamma!

Senare blir det till att ringa Kalazo.

The End,
Johanna

Fredag. - 29 maj 2009; yyyr!

Satan vad yr jag är, och har ont bakom ögonen. Jag får inte bli sjuk, jag får inte blir sjuk, jag får inte bli sjuk. Jag har absolut inte tid med det. Om ca två timmar är det dags att gå hem, hem och äta. Skulle vilja äta godmat idag men det blir potatisbullar som går snabbt då vi ska bort sedan.

Nu ska jag strax sätta mig och ta samtal igen. Rasten är strax slut och tiden rusar iväg då man tar samtal. Tur det.
The End,
Johanna

Fredag. - 29 maj 2009; halva dagen har gått!

Sådär, då har man klarat av halva arbetsdagen. Då är det bara fyra timmar kvar. Dagen hittills har gått rätt snabbt, hoppas resten bara rusar på.

Imorgon blir det Birsta med Kicki. Bara för att jag äntligen får sova ut får Kicki för sig att vi ska åka ut rätt tidigt. Fy! Aja, det löser väl sig.

Nu ska jag läsa min systers blogg som äntligen skrivit ett nytt inlägg :)
The End,
Johanna

Fredag. - 29 maj 2009!

Ja, hörrni. Då var det fredag. Nu närmar sig helgen. Vad skönt det ska bli med helg.

Idag blir det först jobb 9-18, sedan blir det till att bege sig hemåt för att duscha och klä om, sedan bege sig mot Nette. Ser faktiskt framemot kvällen.

Igår mötte jag upp med Kalazo efter jobbet, vi gick hem till mig för att hämta bilen. For ut till Birsta och Birsta City. Jag köpte två par shorts, ett par jeansshorts och ett par längre. For ner på Ica Maxi och handlade, mötte på Vilai. Kalazo följde med hem till mig sedan och gjorde varma mackor. Mathias och jag skjutsade henne hem till Martin sedan. Så nu har vi träffat honom och hans hund Vera :)
The End,
Johanna

Torsdag. - 28 maj 2009; Lunch!

Vad jag verkligen njuter av att må bra. Det känns som att livet leker. Hoppas det håller i sig!

Tur att jag har världens bästa pojkvän/fästman/sambo. Trots att jag hade bilen igår får jag ha den idag. Du är bäst! <3
Något jag tycker är rätt häftigt är att vi håller ihop. Vi har trots allt vart tillsammans i drygt 2 år 4 månader. Så mycket tvister och sådant har det inte vart heller. Sköönt! Men vet ni, mycket längre blir det. Han är mitt liv.

Kalazo, jag tycker du ska börja blogga igen. Det är roligt att läsa din blogg men det börjar bli lite jobbigt att läsa samma inlägg om och om igen för att du ska vara så tjurig och inte blogga. Kom igen sis! :)

Som sagt, idag blir det Birsta. Vi ska poppa sönder våran skiva.

Slutar om lite drygt 3 timmar. dagen har gått fort.
The End,
Johanna

Torsdag. - 28 maj 2009!

Hejsan! Då var det torsdag, det betyder att imorgon är det fredag och sista arbetsdagen denna vecka. Fast lite fokus på idag. Imorse när jag gick till jobbet sken solen och det var så varmt och mysigt. Fick även sällskap av en förkyld Kalazo i luren. Det var riktigt trevligt!

Igår efter jobbet mötte jag upp med Kalazo, vi strosade lite på stan. Hem till henne en snabbis och hämtade lite grejer sedan begav vi oss hem till mig för att hämta bilen. For sedan ut till Birsta. Skulle in på Birsta City men vi hann inte. Vi hann käka på Max och sedan rusa in på Ica Maxi. Men roligt var det i alla fall. Vi med våra låtar i bilen :)

Idag efter jobbet blir det Birsta igen, denna gång ska vi hinna med Birsta City.

Bye so long.
The End,
Johanna

Onsdag. - 27 maj 2009!

Halloj people!
Sitter på jobbet nu och har lunch. Halva arbetsdagen har gått såsom halva arbetsveckan. Det känns rikrigt skönt. Längtar faktiskt lite smått till helgen. Det kommer bli så kul. Både fredag och lördag, om det blir som planerat vill säga.

Idag slutar jag 17,30. Då blir det till att halta iväg och möta upp Kalazo för att sedan hitta på något. Ska bli riktigt kul då det var ett tag sedan sist. Är en riktigt halthöna idag så väljer att inte röra mig alltför mycket. Det gör så ont! Skavsår, varför ska dom finnas för. Gör dom något gott alls?

I övrigt är jag glad och helt exalterad över presenten jag ska få av Mathias då jag fyller år. Han är bara för go.
Igår gjorde jag ett till konto också, så nu har man hoppat upp ännu ett snäpp i vuxenskalan. Räkningar förstår ni. Känns rätt jobbigt att slänga bort pengarna på sådana tråkiga saker men dock är det nödvändigt. Man ska vilja ha råd att köpa saker. Det hade nog inte vart så roligt om man hade råd med allt. Nej, usch. Jag vet att jag vill ha mycket och det finns tider då jag vill ha mer pengar än någon annan men i helhet så är jag inte missnöjd med min inkomst. Bättre än inget + att jag har ju Mathias och tillsammans har vi en lägenhet, bil, pengar till det viktigaste, jobb.

Nu tackar jag för mig, so long.

The End,
Johanna

Tisdag. - 26 maj 2009; Stoltast!

Då var det en och en halv timme kvar att jobba, sköönt! Då blir till att bege sig hem och äta en massa mat. Nu är jag nämligen hungrig! Undra vad man ska äta för någonting.

Kalazo var i Stockholm och mönstrade igår och idag. Måste säga att jag är riktigt stolt över henne. Hon fixade det och kommer göra lumpen som ledare för en grupp. Stolt storasyster! Det lät så proffsigt då hon berättade :) Grattis Kalazo!!!

Sen fyller jag snart år och Mathias är inte riktigt klok men älskar han så sjukt mycket ändå. <3
The End,
Johanna

Tisdag. - 26 maj 2009!

Halloj! Då var det tisdag och två dagar av denna vecka har snart gått. Imorgon har halva arbetsveckan gått och det är hur bra som helst. Längtar redan till helgen. Så roligt jag haft  helgerna som vart nu den senaste tiden, så roliga helger har jag nog aldrig haft. Massa roliga saker sker.

Idag jobbar jag ett relativt kort pass, 11-18. Efter jobbet vet jag inte riktigt vad som sker. Hem och poa på lite kanske.

Igår efter jobbet hämtade Mathias upp mig, for och åt på Max. Måste börja äta riktigt, jag vet. For sedan ut till Ljusta, hämtade Makke och for sedan vidare till Gånviken för att spela basket. Jag vann en gång på 21. Asnajs! Hem och myste på med Mathias.
The End,
Johanna

Måndag. - 25 maj 2009; Åh, vad najs!

Vad skönt det är när dagen går fort. När man är riktigt nöjd över sin instats. Känner mig riktigt glad idag. Glädjen är nog mest tack vare Mathias som alltid lyckas göra mig glad. På sistone har det vart rätt svårt och jag har vart allmänt hängig. Hoppas det vänder nu. Alla dagar får gärna vara som denna, alltså med lyckan och glädjen.

Känner starkt för att slänga mig i soffan då jag kommer hem med Mathias vid sidan om mig och en chipsskål i knät. Hade vart mysigt med en sådan kväll. Vet inte hur länge sedan det var Mathias och jag hade det. Dock gör det inte kroppen gott, speciellt inte när man försöker fixa till magen. Men äh, man lever bara en gång. Det är ju inte så att jag jämt äter chips och grejer. Man vet aldrig vad som händer, kanske sticker iväg och tränar istället.

Första måndagen på jag vet inte hur länge som jag vet vad jag ska göra kommande helg. Det behövs ibland också.

Slutar om två timmar. Åh, vad najs!
The End,
Johanna

Måndag. - 25 maj 2009!

God morgon! Då var det en ny vecka. Känner mig rätt laddad och riktigt glad. Haft en riktigt rolig helg. Som ni vet kom Pernilla upp från Gnarp och sov hos oss fredag-söndag. Fredagkväll blev det till att sitta och prata med och skratta åt Mathias och Viktor. När de sedan begav sig mot staden så knäppte vi igång the fast and the furious. Alltid lika bra. Gick sedan och lade oss. Mathias ringde och väckte mig och frågade om vi ville hämta dom i stan och skjutsa hem Viktor.
Visst tänkte jag, klev upp, väckte Pernilla, sedan for vi in mot stan. Skjutsade hem den pussglade Viktor, sedan hem och sova.

Klev upp strax innan 12 på lördagen. Duschade klädde på mig myskläder. Sedan blev det till att bege sig in mort stan, jag och Pernilla. Jag köpte så klart något, skor. Ovanligt att jag kommer hem med något ;) Efter stan for vi till Max, käkade. Sedan hem och latade oss. Jag tvättade sängkläder, Pernilla hjälpte till. Alex och Jacqueline kom förbi. Mathias, jag och Pernilla for ut med dem till Birsta och bilträffen. Träffade Agge och Bettan där, även Linus och Martin och Fredrik och Linda. Massa känt folk. Var där ett bra tag sedan vart det käk på donken, och glass! Fraktarna sedan hem och sova.

Klev upp vid 12, satte mig inne med Pernilla framför tv:n. Mathias  klev upp vid 9 då han skulle fara till Västerås och hämta båtmotor. Hade en riktig latisdag. Satt ute på balkongen i solen och hade oss. Begav oss in till stan vid 16 då Pernillas buss till Gnarp gick vid 17,05. Lillebror Tomas skulle också med bussen. Kollade så att de kom med bussen sedan började jag stapetsera hemåt.

Mötte Madde på vägen. Pratade lite med henne sedan var det till att promenera hemåt med min skavsår.
Väl hemma bokade jag tvätttid och tvättade hela kvällen lång. Satt framför tv:n och städade i sovrummet. Mathias kom hem, massa mys sedan sova :)

Imorse vaknade jag av Mathias väckarklocka, både han och jag somnade om. Vaknade 6,24 utan väckarklockan. Sötnos hade glömt slagit på snooze. Det var bara att kliva upp för honom. Jag börjar inte förrän nu så jag skulle kliva upp 8,15. Somnade inte om efter att Mathias gick så låg där och drog mig. Dags att börja ta samtal.

The End,
Johanna

Fredag. - 22 maj 2009; snart så!

Lite drygt en timme kvar, sedan helg! :)

The End,
Johanna

Fredag. - 22 maj 2009!

God morgon! Jag är glad över en del saker idag. Till att börja med kom jag upp imorse även fast jag slutade 00. Det andra är för att jag trodde att jag slutade 18 idag men jag slutar 17,30. Den halvtimmen gör mycket ska ni veta så det känns så enormt skönt. Tredje är att mys ligger hemma i sängen och sover. Han är så mysig att sova med och han är så söt när han sover.

Jag är lite kluven över om det blir många som ringer idag eller inte. Hade jag vart ledig hade jag inte brytt mig i och ringt. Då hade jag umgåtts och tagit det lugnt, men det är säkert en hel del som är tvärtemot mig.

Ikväll ska jag vara med Pernilla. Möter upp henne då jag slutat. Mathias skulle ju till Gnarp idag men det verkar inte vara så säkert längre. Vi får la se.
The End,
Johanna

Torsdag. - 21 maj 2009; Babe!

Vill börja med att be om ursäkt för mitt förra inlägg.

Sitter på jobbet nu. Fick ta bilen idag. Tack Babe, då slipper jag gå hem från stan. Det är aldrig mysigt. Mathias åkte inte till Gnarp idag, han åker imorgon i stället. Snällt av honom tycker jag då vi han mysa på innan jag började.

Det är rätt konstigt, vi bor tillsammans men vi träffas typ aldrig. Vi sover tillsammans, det gör vi, men umgås typ aldrig på dagarna. Vi jobbar båda på dagarna, sedan är det annat som kommer upp. Ska inte han iväg någonstans så ska jag. Men idag blev det en Johanna-och-Mathias-dag. Välbehövligt!

Som sagt, imorgon far Mathias till Gnarp då han är ledig då också. Och Pernilla åker från Gnarp och in till stan. Lite Qualitytime med henne också. Var länge sedan vi hittade på något bara hon och jag. Får se vad vi hittar på. Imorgon lär det bli film/tv och gotta. På lördag blir det stan och mot kvällningen då kanske vi åker till Gnarp. Buss dock, men mig gör det inget då jag är en av de få som faktiskt tycker om att åka buss. Jag måste vara korkad.

The End,
Johanna

Torsdag. - 21 maj 2009!

Hej! Idag känner jag mig rätt glad. Så länge jag inte tänker på snorungen som ligger inne i sängen och sover fortfarande. Trodde på något vis att vi skulle umgås idag då han ska åka till Gnarp och jag måste jobba. Men icke, det är roligare att ligga där inne och sova. Behöver också veta hur det blir i helgen då Pernilla kanske ska komma ner, men det får man ingen hjälp med heller...

Ikväll blir det till att jobba 17,30 (om jag inte minns fel) - 00. Nattpass, hatar dessa pass men får dom allt mer sällan så det är rätt okej.
Pratade med mamma telefon i morse. Det behövdes. Roligt att hon faktiskt ringde mig.
Kalazo är på cup i Falun så henne vet man aldrig när man ser igen.

Sova själv i natt, usch. Hatar sånt!
The End,
Johanna

Onsdag. - 20 maj 2009!

Hej! Då har halva arbetsveckan gått. Såå skönt! Ledig helgen sedan också. Vet inget som händer dock.
Ikväll blir det i alla fall grey's. Mys kanske kollar på det med mig även fast han inte verkar så speciellt intresserad :)

Vill hitta på något riktigt roligt i helgen, men vet inte vad.
Imorgon far Mathias till Gnarp och jag jobbar till 00. Hyffsat opeppad men det brukar gå bra. :)
The End,
Johanna

Tisdag- 19 maj 2009; Kalazo!

Strax dags att bege sig in mot stan och Kalazo. Nyduschad och påklädd.

Även planer på att den glada Johanna ska  komma tillbaka. jag vet att ingen riktigt tycker om den gnälliga och deppiga Johanna ;)
Ny dag, nya tag, right?

Love you Babe! <3


 


The End,
Johanna

Tisdag. - 19 maj 2009!

Hellu! Fy vilket tråkigt väder det är idag.
Nu är det mindre än en månad tills jag fyller 20! Längtar ihjäl mig som jag vet inte vad!! :)

Idag är jag ledig, hur skönt som helst. Sov till för typ 40 minuter sedan. Jag fattar inte, jag brukar inte sova så mycket. Inge pigg känner jag mig heller. Veckan har nyss börjat så det är ett tag tills det är helg så man får vila ut sig också. Ähh, gnälljohanna!

Idag kommer Kalazo hit. Vi kommer ha det lika roligt som alltid. Det kan jag säga er i förväg.
The End,
Johanna

Måndag. - 18 maj 2009!

God morgon alla glada! Solen skiner och det är varmt och mysigt. Första dagen det här året som jag inte har en varmare tröja under jackan. Hade bara velat sitta ute i solen och bara varit men idag är det jobb och idag gör det mig faktiskt ingenting. Mår bra och är glad idag.

Igår efter jobbet begav jag mig hem, poade på. Mathias kom hem. Satt och kollade lite på bilar + att jag sprang runt som en tok och städade. Fick ett ryck igår nämligen, det blev fint. Det är inte färdigstädat ännu dock.
Mathias och jag for iväg och pantade. Sedan blev det basket. Faktiskt rätt kul, synd att jag ska vara så tjurig.

Idag efter jobbet blir det till att träna. Ska bli skönt, det var länge sedan nu. Ska även ringa Kalazo då vi ska prata om imorgon. Får se vad vi hittar på imorgon :)
The End,
Johanna

Söndag. - 17 maj 2009!

Hej! Nu var det söndag och sista dagen på denna vecka. Sitter på jobbet nu. Känns rätt bra att vara tillbaka då jag vart sjuk fredag och lördag. Är dock inte så pigg idag heller men jobba måste man. Har ju kortdag så kan lika gärna kämpa då jag inte är döende.

Helgen har vart rätt bra ändå trots magvärk, yrsel och allt vad det nu vart. Följde med Mathias ut till Gnarp på fredagskvällen. Satt som en fågelholk vi köksbordet. Var fotograf då det var femkamp för Mathildas gäster som var där och firade henne. Hem och bara sov, sov och sov.

Lördagen kom Madde och Pernilla förbi och höll mig lite sällskap. Var hos Madde på eftermiddagen. Kicki hämtade mig på kvällen då vi skulle kolla på film hos Petter.

Inte gjort många knop. Men då gårdagen gick bra blev det jobb idag. Gnälligt inlägg eller så men men ;)
Nu blir det nya friska tag!
The End,
Johanna

Fredag. - 15 maj 2009!

Hej! Då var det fredag. Känns dock inte som det. Jobbar ikväll (16,30-23), lördag och söndag (11-15). Tröttsamt och tråkigt. Skönt med korta pass i helgen i alla fall. Mathias far till Gnarp imorgon och tar bilen med sig så jag tar mig ingenstans. Han ska vidare på Hudiks cruising om jag förstått det rätt.

Nu är jag sådär less igen. Det ser ut som jag vet inte vad här hemma och jag får ingen hjälp. Går jag och plockar, fem sekunder senare ligger det grejer där igen. Jag ger upp snart, jag orkar inge mer. Jag trodde vi var två? Jag är så less.

Igår var jag med Madde. Hon kom hit, vi solade och stojade på. Hon sov över så jag gick med henne in till stan imorse. Riktigt skönt att gå. Skulle kunna bege mig ut en sväng nu också men det är inge roligt att gå själv. Suck.. Vad deppigt inlägg..
The End,
Johanna

Torsdag. - 14 maj 2009!

God morgon! Sitter på jobbet nu. Jobbar 7,30-15,30. Skönt med en relativt kort dag.

Igår var det kurs hela dagen. Man blev helt slut i huvudet.
Efter kursen kom Mathias och hämtade mig, sedan for vi ut till Kungsnäs för att fira Mathilda som fyllde 16, grattis! Grillat och massa med tårta, mums!

Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Det lutar åt att jag ska vara med Madde ikväll någon gång. Men innan vet jag inte. Bara ta det lugnt hade vart något.
The End,
Johanna

Tisdag. - 12 maj 2009!

God morgon! Sitter på jobbet nu. Jobbar 8-16,30. Sedan blir det till att möta upp Kalazo för bl.a. promenad innan hennes träning börjar. Sedan tror jag att det blir solarium. Har solat solarium en enda gång och det var för ca 5 år sedan så det kanske är dags att ge det en ny chans?
The End,
Johanna

Måndag. - 11 maj 2009!

Började den nya veckan med att vara ledig. Känns dock tungt då jag jobbar varje dag tills tisdag nästa vecka nu.

Var till stan med Kicki idag, köpte oss mjukglass och kollade på folk. Sprang runt i lite butiker också men inget speciellt hittades. Kicki skjutsade hem mig. Upp, bytte om sedan åkte Mathias och jag ut till Birsta. Hittade två par jeans till honom så dom köpte vi. Jag hittade äntligen en jacka, så den köptes också. Sedan blev det mat på Wong´s. Sedan upp mot södra för att möta Björn. Hem en sväng, sedan vidare till Linus och Martin. Skulle dit och säga hej men det blev att Mathias stannade kvar och skulle fippla med någon stereo. Martin var snäll och skjutsade hem mig.

Sitter här hemma nu och kollar lite på färjan. Laddar upp för jobb imorgon och väntar på att Kalazo ska ringa.
The End,
Johanna

Söndag. - 10 maj 2009!

God morgon eller hur jag ska säga det. Klev upp för en stund sedan i alla fall.

Nu börjar jag bli trött på det här. Att det alltid ska se ut som ett bombnedslag här hemma. Det spelar ingen roll hur jag går runt och plockar och dammar och har mig. Dagen efter är det likadant igen. Jag blir så trött. Idag har jag inte så mycket bättre för mig så Det blir väl till att gå runt och plocka lite. Igår kom Alex, Jacqueline och Perming hit innan vi skulle fara ut, jag kände mig som en luffare för att det ser ut sm det gör. Suck.! Ändring, Johanna, ändring!

Hade det riktigt roligt igår i alla fall. Som sagt Alex. Jacqueline och Perming kom hit, satt och hade det trevligt. Brände ut skiva, satte oss utanför oss vid utemöbeln och pratade och mysdrack. Begav oss sedan vidare mot Timrå och cruisingen. Hittade Linda, Tess, Bäck och Jimmie där så följde med och fixade luft i däcken. Tillbaka till mitt folk. Strosade på och hade oss. Begav oss mot bilen, snurrade runt lite med den, sedan donken och mat. Sedan vart det hem och sova,

Jacqueline fick sin födelsedagspresent igår också. Jag blev riktigt glad över hennes ansiktsuttryck då hon öppnade :) 
The End,
Johanna

Lördag. - 9 maj 2009!

Då var det lördag. Skönt med en ledig dag.

Igår efter jobbet kom Mathias och hämtade mig, hem, bytte om och for sedan sedan till Nette där hon, Pappo, Emelie och Makke var. Tre personer till kom lite senare. Hade det riktigt roligt. En bit efter 00 blev det krogen för vissa. Jag tog med mig Mathias, Nette och Makke i bilen. Skjutsade iväg Nette, lämnade Makke på fraktarna och for sedan in till stan för att skjutsa hem Pappo. Max för mat. Mums, synd att stripsen smakade lök. Sämst då jag inte är ett fan av det. Där kom en Stefan, en Hillen och några till. Satt där och hade det trevligt. For en sväng med Stefan sedan hem och sova. Hade det riktigt roligt. Inte alltid jag förljer med Mathias någonstans men gjorde det ikväll och det ångrar jag inte.

Idag klev jag upp 11. Duschade, klädde på mig. Mathias skjutsade in mig till stan då jag skulle möta upp Kalazo.Tog en sväng på stan. Jag hittade en tröja och ett par jeans. Ett par jeans! Dom köpte jag så klart. Jag som aldrig brukar tycka om jeans men dom blev jag kär i. Ni skulle ha sett Kalazos min då jag sa att jag tyckte om dom. Snurrade runt lite till, satt oss sedan på torget och myste på. Pratade om allt och lite till. Gick hem till henne sedan ner mot staden igen. Hon for med Jimmy och jag begav mig hemåt. Tänkte lata mig och ta bussen men då jag skulle fylla på mitt busskort hade navet stängt för fem minuter sedan så jag tog det som ett tecken och gick hem istället med pappa i luren.

Ikväll blir det Timrå cruising!
Pratat med både mamma och pappa i telefon idag, det behövdes!
The End,
Johanna

Fredag. - 8 maj 2009!

Hejsan! Sitter och toklängtar tills jag får bege mig hemåt. Slutar om lite drygt två timmar. Det känns som att jag har jobbat hela dagen. 13,30-22. Djupsuck. Ska bli så skönt att komma hem, bara mysa ner sig i soffan och ta det lugnt. Dock lär jag somna på två röda. Hoppas Mathias är hemma och att han köpt jordnötsringar.

Grattis Jacqueline 19 år!

Love you babe! <3

The End,
Johanna

Torsdag. - 7 maj 2009; kvällning!

Men vet ni vad? Nu har jag äntligen slutat. Eller äntligen och äntligen. Det har vart rätt roligt ikväll så tiden har flugit iväg. Nu ska jag bara vänta på att Magnus ska sluta för han är snäll och skjutsar hem mig till min gohög. Vill bara krypa ner och mysa ner mig i hans kärleksfulla famn.

Dagens knepigaste viskande:  - "Hej! Får jag sitta på din tå? Jag är så liten att jag kan sitta på din tå och sjunga."

Nej, nu ska jag sluta störa er people. Tre inlägg får räcka.
So long suckers! :)
The End,
Johanna

Torsdag. - 7 maj 2009; kvällsbloggaren!

God kväll allesammans! Sitter här och är nöjd över livet. Det är inte så mycket speciellt som har hänt men jag är nöjd ändå. Känns skönt att vara tillbaka. Har känt mig som en zombie länge nu, gråter och skäller hela tiden. Jag tror att allt börjar lägga sig nu, vilket är bra så jag kan bli mig själv igen. Saknar den glada jag. Tycker inte om att vara elak, det är inte jag. Eller elak är jag väl på mitt lilla vis men inte på humöret.

Sitter här nu på jobbet. Bara jag och Magnus här i "vårat" rum. Brukar väl vara en 13 st i vanliga fall men resten är väl hemma och sussar eller latar sig framför tv:n. Svårt att tänka mig att någon av de andra gör något vettigt. För det hade inte jag gjort om jag vart hemma, eller i Matfors. Jag är ingen vettig människa helt enkelt.

Nu är rasten snart slut och det är dags att ta tjuren i hornen så man är beredd om man får förbannade kunder.
The End,
Johanna

Torsdag. - 7 maj 2009!

Halloj! Då var det torsdag och snart helg igen. Känner mig kluven över helgen. Vet inte hur det blir. Jag vill åka upp till Åsele men Mathias ska på Timrås cruising med Makke. Varenda helg ska vara ett supande. Jag förstår inte det. Kommer heller aldrig göra.

Igår hämtade Mathias mig på jobbet, hem, mat. Sedan skjutsade han ut mig till Matfors och familjen Spjut. Kicki och jag for in till Töva och Kickis jobb. Mot Matfors igen och Grey's. Pratade och umgicks som vanligt. Riktigt skönt med en lugn kväll. Ta det lugnt, inte tänka på någonting. Mathias hämtade mig efter diagnos:okänd.

Just nu är det tvätt och ikväll blir det jobb. 17-23,30.
The End,
Johanna

Onsdag. - 6 maj 2009!

God morgon allihopa! Här är allt bra, trött som få bara. Sitter på jobbet, jobbar 8-17. Skön dag. Älskar dagspass så man hinner göra något när man kommer hem, inte bara slänga sig i sängen på en gång. Imorgon har jag dock kvällspass, på fredag också. Torsdag 17-23,30, fredag 13,30-22. Men då är jag ledig lördag, söndag och måndag. Vilket känns riktigt skönt.

Mathias kommer och hämtar mig när jag slutar, sweetie!

Igår blev det äntligen mathandling. Kan inte påstå att det är roligt men det behövdes verkligen då vi hade helt tomt på allt förutom bröd.  Man måste vara så vuxen när man inte bor hemma.
The End,
Johanna

Tisdag. - 5 maj 2009!

God morgon! Sitter på jobbet nu. Jobbar 8,30-17,30. Känns ovant att kliva upp för att jobba den här tiden men det ska nog gå bra.

Igår blev det en Mathias-och-Johanna-ta-ikapp-kväll. Kändes som att det behövdes då det känns som vi aldrig träffas längre. Myste på i soffan framför tv:n med one tree hill och ballar av stål. Känner mig så trygg när jag har Mathias i närheten. Sover så gott. Världens gosak! <3
The End,
Johanna

Måndag. - 4 maj 2009!

Hellu! Måndag och ny vecka. Känns seriöst inget vidare att vara tilbaka på jobbet efter denna lediga helg. Tror att vädret har en hel del med det att göra. Hade velat legat hemma i soffan eller farit ut till Kicki i Matfors. Men det kommer dagar till det + att det inte är så pinigt att jobba idag då jag jobbar 16-20, sköönt!

Igår vid 14 for Mathias och jag til Gnarp. Jag skulle reda upp lite saker med mamma och pappa och en del blev väl utrett. Träffade Ellen, govovven och June. Fem månaders-valpen som är hemma hos mamma nu. Den krabaten ska bli tjänstehund så hon kommer bo där i ett år kanske. Vilket fall, tog en liten prommis med Ellen och hon drog om kull mig. Det har hon aldrig gjort förrut. Hamnade i chock. Hon har tydligen börjat jaga katter. Ingen förvarning utan rakt på direkt.

Mathias hämtade mig då det var dags för middag i Åckne. Var lite ute i garaget och kollade på nrä Mathias och Mogge fipplade med bilen. Satt inne med Carina och kollade på wipeout. Skönt med en myssöndag efter denna händelserika helg.

Imorse klev jag upp ur sängen strax innan 8,30. Kicki och jag skulle fara ut till Birsta och kolla telefoner. Riktigt trevligt som vanligt. Var ute strax innan de öppnade. Jag och Kicki var för tidig, inte ofta, haha. For runt lite här och var, blev bjuden på mat. Försökte vara envisare än Kicki men det är bra svårt. Vidare mot elteknik och ad bildelar. Kicki skjutsade hem mig och då blev det dags för laddning för jobb.
The End,
Johanna

Söndag. - 3 maj 2009!

Hej! Idag är det söndag och helgen är slut. Haft en riktigt rolig helg måste jag säga.

igår var jag och Kicki chaffis. Mathias skulle ut till Indal på fest med Makke, Emma och Pato. Hämtade Kicki i Matfors, for sedan ut till Ljusta  och hämtade Makke, Emma och Pato. Vidare mot Indal och deras mål. När vi skjutsat dem åkte vi in till matfors igen, pizza. Hem till familjen Spjut. Sedan vidare mot någonstans som visade sig vara Härnösand där vi träffade Sandra och Carro. Blev där ett tag. Körde roliga vägar och garavde ikapp. Hur roligt som helst.

Hem till Matfors bytte tillbaka till min bil då vi hade Kickis till Härnösand. Mot Indal igen och hämta fyllegänget. Lämnade av Pato och Emma, for sedan in till stan och Max. Hittade en Robin på big boy, skjutsade hem han och Makke. Sedan mot Matfors. Sedan hem och sova. Hur pigg som helst men lyckades till slut.

Tack för igår Kicki, det var riktigt roligt! :)
The End,
Johanna

RSS 2.0