Söndag. - 28 februari 2010!

Innan ni börjar läsa vill jag varna för denna text. Det är en hel del känslor.

Jag har så mycket känslor jag skulle behöva lätta på. Jag går runt och är tårögd hela tiden och försöker att knipa igen så att jag inte börjar gråta.

Det värsta jag vet är att inte komma i första hand av den personen jag älskar och att bli tagen för given. Jag vill också bli tillfrågad. Känna att personen vill att jag, just jag, skall genomföra tjänsten.

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig men igår kändes det som att alla var emot mig förrutom familjen i Matfors och pappa. Jag dög inte för andra personer men allt skulle bli bra. Allt blir inte bra på två röda. Det måste ske förändringar. Jag väntar fortfarande på dessa men hur långt jag än ser så skymtar jag inte förändringarna.

Jag kände inte att jag hade någon överhuvudtaget att ringa i natt. De flersta sov och sedan vill jag inte ringa och störa sjuklingen heller då hon skulle upp och jobba idag.

Jag fick ett sms av pappa som jag skulle träffa i Gnarp i natt egentligen. Jag svarade på det sms:et och han märkte att jag var ledsen så han ringde upp mig. Jag grät, pratade och skrattade. Jag behövde verkligen det samtalet. Jag behövde prata ut och jag behövde skratta. Defenitivt behövde jag gråta ut.

Det är så mycket jag vill skriva men jag vet att det inte är så lämpligt och jag har nu skrivkramp.
Jag har en viss respekt som jag egentligen inte borde hysa. Jag bryr mig för mycket men som  jag sa till pappa i natt; Jag bryr mig hellre för mycket än inte alls.
Där är pappa och jag lika.

Jag har världens bästa pappa och ingen klår honom. Tack för att du finns! ♥
The End,
Johanna

Lördag. - 27 februari 2010!

Hellu!

Just nu sitter jag på jobbet. Fem timmar kvar till hemgång.

Ikväll skall jag fara ut till Kicki.
Som det ser ut skall jag även fara till Gnarp ch hämta Mathias då han tydligen skall dit och festa.

Igår mötte jag upp Pernilla vid tåget. Vi pratade ikapp och umgicks lite innan jag skjutsade iväg henne till Markus.

Nu har jag förberett musik till Ljusdalsresan också. Det som är toppen är att jag kan ha mina scullcandy-hörlurar till min telefon.

The End,
Johanna

Storhandling!

Då skall jag strax bege mig ner till Mathias jobb. Han slutar 16 och jag tänkte vara nere till dess så far vi och handlar på en gång.

Jag vet inte vad som händer ikväll ännu mer än att jag ska träffa Pernilla en snabbis.
Det lär inte hända så mycket då jag ska jobba imorgon. Mathias skulle vara med Makke idag om jag förstått det rätt.
The End,
Johanna

Fredag. - 26 februari 2010!

Då var det fredag mina vänner!

Idag blir det till att storhandla. Jag väntar nog tills Mathias slutat så han kan hjälpa mig men jag vet inte ännu.

Igår jobbade jag som sagt långpass och det gick bra.

Efter jobbet hämtade Mathias mig. Vi hade då myskväll med gotta och film. Mys!
The End,
Johanna

Torsdag. - 25 februari 2010!

Idag jobbar jag 13-18.
Nu på morgonen har jag tränat yoga. Faktiskt helt okej men jag är ju stelare än jag vet inte vad. Sjukt stel är jag i alla fall.

Igår var jag på jobbet 7,40. Jag skulle ju börja 8. Trodde jag. Tiden var tydligen ändrad. Jag skulle inte börja förrän 13 men hur lätt är det att veta det då jag inte fick varken ett samtal eller sms? Jag ska ha fått ett meddelande på facebook av Josefin men jag har inte varit in och tittat.
Hur som helst så tänkte inte jag gå hem igen. Jag fick då gå in och sätta mig med en daggrupp. Sedan kom min chef och jag fick flytta in till min sida.  Det gick bra ändå igår.

Då jag slutade 16 igår hämtade Mathias mig och skjutsade hem mig. Strax efter 17 kom Kicki och Janne och hämtade up mig. Det blev då Birsta en sväng. Efter det blev det garaget en snabbis innan vi skulle fara och hämta Christoffer. Innan Mathias kom och hämtade mig blev det en massa prat och tv. En mycket trevlig och rolig dag!

The End,
Johanna

Ett nytt försök!

Nu tänkte jag ta och försöka igen. Jag tänkte se att om jag börjar skriva så kanske det går av farten att skriva ett inlägg.

Mathias kom hem strax efter 16 idag. Jag stod då vid spisen som den hemmafru jag varit idag. Jag har städat, tvättat och lagat mat. Dukigt!
Maten blev god. Jag har har börjat exprementera en massa nu och jag har haft turen att lyckas. Nog för att det är större chans att lyckas laga något som Mathias tycker om än något han inte tycker om. Det finns inte mycket den här killen inte äter och jag hoppas på att jag inte hittar på något som han inte tycker om. Jag får hoppas att turen stannar kvar vid min sida.

Imorgon jobbar jag dag också. Jag börjar 8 och jobbar till ca 15. Min utbildningsgrupp jobbar dag imorgon och torsdag.
Dessutom gruvar jag mig för att jobba lördag även fast jag vet att det inte är någon fara. Jag har ett långt pass då också fast då är tiderna 9,30-18.

Jag funderar starkt på att hämta chokladglassen vi har i frysen. Jag hade helst suttit här i soffan och dela på en ½ liters vanlijglass med krossad choklad med Pernilla. En vanlig kväll med Pernilla alltså, det är vad jag önskar mig just nu.

The End,
Johanna

Torka!

Jag har loggat in på blogg.se ett flertal gånger idag för att jag vill och behöver skriva av mig. Jag har dock inget att skriva. Jag har torka helt enkelt och det känns lite tråkigt...

The End,
Johanna

Tisdag. - 23 februari 2010!

Halloj!

Idag är jag ledig och mår inte något vidare. Mathias påpekade då han kom hem igår att jag inte såg så pigg ut.  Jag trodde att det var för att jag var trött men jag är riktigt seg och inte alls på topp idag.

Jag håller just nu på och tvättar handdukar och sängkläder. Sedan är allt tvättat och det är skönt att bli klar med det.

På söndag åker jag som sagt till Ljusdal och jag längtar. Få komma ifrån lite granna och åka hem. Även fast jag har det hur bra som helst här i Sundsvall så känns det inte riktigt som att Sundsvall är hemma. Då jag kommer till Ljusdal känner jag att jag är hemma. Det är lite svårt att förklara men så är det i alla fall.
Kanske att man någon gång i framtiden flyttar tillbaka? Inte än på ett bra tag om det ens skulle hända dock.
The End,
Johanna

Jobbar för fullt!

Just nu är det lugnt så passar på att slänga in ett inlägg.

Sitter, som rubriken avslöjar, på jobbet. Det ringer för fullt idag med några små mellanrum då man hinner andas.

Jag trivs så grymt bra på detta jobb och det gör mig absolut ingeting att jobba.
Idag har jag ringt på något annat som jag kan syssla med på dagtid så jag hoppas verkligen att det går vägen. Dock tänker jag inte göra det för pengarna utan de blir i sådana fall en bonus. Jag tänker dock inte hoppa av glädje ännu och jag tänker hålla er lite nyfikna. Jag tänker ständigt hålla tummarna.

Inatt sov jag oroligt och inget vidare alls men det rörde mig inte i ryggen då jag sover bredvid världens sötnöt som man kan ligga och kika på.

Idag slutar jag 19,40. Då blir det till att bege sig hem och laga lite mat.

The End,
Johanna

Måndag. - 22 februari 2010!

Hellu!

Just nu sitter jag nermyst i soffan. Jag klev precis ut ur duschen.

Jag klev upp 9 imorse. Jag gick då bort på friskis och sprang av mig. Efter friskis begav jag mig bort till Coop och handlade frukost. Vi hade helt tomt på det. Pratade ikapp lite med Kicki.

Nu tänkte jag sitta här i soffan ett tag. Jag har en liten känning av en förkylning så tänkte ta det lite lugnt innan jag tar reda på tvätten sedan igår.

Igår tvättade jag och Pernilla.
Strax efter 16 for jag och Mathias ut till Birsta för att köpa present till Philip och Anton. Vid 17 var vi i Kungsnäs för att fira Anton. Tacopaj och ost- och skinkpaj till middag och blåbär- och hallontårta till efterrätt. Mums!

En mycket bra helg!

Ikväll jobbar jag vanlig tid, 16,45-20.
The End,
Johanna

Tidig kväll denna lördag!

Jag orkar inte vara uppe något mer. Mina ögon vill inte vara med. Inte min kropp heller för den delen.
Det är lördag men det hindrar inte mig.

Godnatt!
The End,
Johanna

Söndag. - 20 februari 2010!

Idag har det varit dåligt med bloggning, förlåt!
Jag har varit upptagen hela dagen och kom hem från Vilai för ca 30 min sedan.

Idag har vi hjälpt Mathias farfar att flytta. Man kan inte mer än att älska den familjen. Familjen Knäpp helt klart (på ett positivt sätt of course). Jag har dock inte gjort så mycket. Jag är ingen tung-bärare direkt. En mycket bra dag som avslutades med pizza, i alla fall för min del då jag for till Vilai efter det.

Blev bjuden på middag vid 20 och innan det satt vi och pratade ikapp allt vi missat sedan vi umgocks sist, vilket var ett tag sedan.

Nyss då jag kom hem kollade jag mig i spegeln och kände mig finare än vad jag brukar i mina brillor. Kanske kan det vara för att jag ser ut som ett aber i övrigt.




Dessutom sitter jag nu och avnjuter sursaltade bilar i min favoritmugg; kycklingmuggen. Och ja, jag vet att det är en påskmugg och att det är en mugg man ej skall ha godis i men då jag aldrig dricker annat en vatten (i stort sett) så använder jag aldrig mugg. Vad passar då bättre än Ahlgrens bilar?




The End,
Johanna

På jobbet!

Jag sitter just nu på jobbet. Det är fredag och jag jobbar men det rör mig inte i ryggen.
Myskväll och gotta - hör ni vad det klingar fint? Jag skall nog köra min gosak till pojkvän också ikväll men det hör liksom helgerna till.

Kanske, om jag har tur, så får jag med mig Pernilla. Jag har dock inte frågat ännu så jag får ta och göra det.

När jag kommer hem blir det middag och jag har lite småfunderingar på vad jag ska laga för gott.
The End,
Johanna

Det blir stan tredje gången denna vecka!

Jag sitter nu med en handduk i håret och jag ska alldeles strax ta och göra mig i ordning. Jag ska nämligen ta en sväng på stan med Pernilla. Hon behöver skor så det är det som är målet denna gång, att hitta skor till henne.

Jag gick bort på gymmet så jag var där strax efter 10. Jag gjorde en tabbe då gymmet inte öppnade förrän 11 så det blev till att gå hem igen. Vid 11 begav jag mig bort igen. På vägen mötte jag Nette som jag snick-snackade lite med.

Jag sprang av mig på gymmet. Jag känner mig jättenöjd.

Jag funderar på om jag ska ta och äta en till tallrik fil så jag får i mig något innan stan och jobbet.

The End,
Johanna

Fredag. - 19 februari 2010!

Hellu!

Då var det fredag.

Jag sitter just nu och laddar min mp3 så jag har musik då jag ska bort till gymmet.
Idag är jag tröttare än tröttast då jag som vanligt drömmer knepigt.

Det senaste jag drömde var att jag bytte med Mathias så att jag var honom och att han var mig. Jag visste att jag aldrig någonsin ville ha någon annan och jag tänkte inte på någon annan heller men jag visste inte om Mathias var nöjd. Det blev ett enda stort äventyr och det visade sig att han inte alls var nöjd med att bara ha mig. Han hade en massa andra på sidan om.

Jag hatar dessa drömmar. Jag blir helt utmattad och blir automatiskt inte något vidare glad på Mathias trots att det bara är en dröm.

The End,
Johanna

Sitter i soffan!

Sitter hemma i soffan med datorn i knät nu. Det är något knepigt program på tv om en 40-åring. Det får mig att vilja att Cougar Town med Cortney Cox Arquette (Monika i Vänner) ska börja snarast. Jag har höga förväntningar på den serien så det är bäst att den är bra.

De två senaste gångerna jag varit in på stan har jag gått in på Åhléns för att köpa bodybutter. Inte vilket som helst utan det jag fick av Mathilda då jag fyllde år. Min burk är så tom den kan bli och det är lite sorgligt. Den var asbra och luktade asgott. Hoppas de får tillbaka den eller att jag är blind och har missat den. För er som inte vet vad jag pratar om så är det om denna:






Som sagt så promenerade jag med Pernilla hem. En mycket uppfriskande promenad. När vi kom hem blev det en toast då jag inte orkade laga mat.

Hoppas det går som jag vill nu angående Ljusdal.

The End,
Johanna

Fått mitt schema!

Om ungefär en halvtimme blir det hemgång. Tiden har bara sprungit iväg.

Jag fick mitt schema idag och jag är verkligen toknöjd. Som det ser ut så åker jag till Ljusdal om 1,5 vecka. Skall bara prata med mormor och morfar så blir detta bra.
Jag har inte varit i Ljusdal sedan i oktober och då var det endast under dagen. Innan det var jag ner i midsommar.
Dålig stil från min sida. Mycket dålig stil.
The End,
Johanna

Inte många dagar kvar till helgen!

Nu är det inte långt kvar till helg. Det verkar hända en hel del också. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen på lördag. Det kommer lösa sig, det gör det alltid. Tänkte försöka prata med min pojkvän om helgen men det är lite svårt då han är ute och ränner och jag glömmer bort att prata om det med honom då han kommer hem.

Jag jobbar idag och så har jag ett likadant pass imorgon sedan blir det helg. Skönt!

Ikväll slutar jag som sagt 20. Jag skall då promenera hem med Pernilla. Perfekt att vi bor åt samma håll så att man slipper gå ensam. Flumma på lite på hemvägen.
Dock vet jag inte vad som händer efter att jag kommit hem. Mysa ner sig i soffan kanske. Det låter bra.
The End,
Johanna

Hemma!

Då var jag hemma igen.

Kalazo och jag begav oss in till stan. Jag köpte de tre första böckerna i twilight-serien. 69 kr/st så det var som givet. En mycket mycket rolig dag!

Jag kom hem vid 13 och då knäppte jag igång träningsdvd:n.
Nu sitter jag nermyst i soffan och kollar på joey och äter kiwi.

The End,
Johanna

Torsdag. - 18 februari 2010!

God morgon!

Då har Madde och jag precis ätit frukost.

Nu ska jag ringa och bråka på unionens a-kassa. Fattar inte att dom orkar hålla på!

The End,
Johanna

Måste strax gå!

Strax efter 16 måste jag börja bege mig mot jobbet.

Jag känner mig glad. Dock har det gått upp och ner hela dagen. Vad som snurrar runt i mitt huvud tänker jag inte sitta och räkna upp, det brukar bli värre då och det vill jag inte.

Det ska bli skönt att ta igen lite tid med Kalazo. Uppdatera och bli uppdaterad.

Som sagt så har humöret gått upp och ner och nu känner jag mig genast nere.
Jag kanske slänger in ett inlägg sedan. Annars blir det imorgon.


Kalazo och jag fjantar oss. Detta är ett tag sedan.

The End,
Johanna

Kursen inställd!

Fick nyss reda på att kursen är inställd. Jag blir less på att ingen kan säga något. Hade jag inte skrivit och frågat en tjej nu om hon ska på kursen samma tid som jag så hade jag inte fått reda på det. Tur att jag frågade.

Vi får se vad jag tar och hittar på istället. Städa lite kanske. För ovanlighetens skull så är det inte så stökigt så det tar kanske 10 minuter att få det skinande. Får se hur jag gör.

The End,
Johanna

Lunch!

Mathias lunch är slut så han for tillbaka för ungefär 30 minuter sedan.

Jag lagade stekt potatis och korv. Efter maten åt vi varsin semla. Det är ju så gott!

Nu ska jag kika runt lite här innan det är dags att klä på sig. Jag ska gå härifrån vid 14.

The End,
Johanna

Tränad och klar!

Vad skönt det är efteråt att man tränat. Jag känner mig jätteduktig och blir lite småstolt över mig själv, speciellt då det ger resultat så att det syns.

Om en liten stund ska jag laga lunch då Mathias kommer hem på lunchen idag. Får se vad jag hittar på.


Denna bild är tagen för ungefär 3 år sedan. Snyggaste ögonbrynen, eller inte!
The End,
Johanna

Onsdag. - 17 februari 2010!

Hej och godmorgon!

Sitter i soffan med mtv på tv:n och har precis ätit frukost. Nu ska jag bara smälta den sedan ska jag bege mig bort på gymmet. Idag känner jag inte av någon magvärk så hoppas att den håller sig borta.

Igår vid 22 följde jag med Pernilla halva vägen. Skönt att vara ute i luften.

Idag blir det jobb. Innan jobbet har jag en kurs, inom jobbet då, så jag måste gå hemifrån vid 14 idag. Bara för att jag är van korta arbetsdagar så känns denna arbetsdagen redan lång men det gör inte så mycket.

Ikväll efter jobbet skall jag möta upp Madde som sedan följer med hit och sover över. Får se vad vi hittar på.

The End,
Johanna

Semla!

Pernilla och jag sitter nu nermyst i soffan och vi har precis ätit en varsin semla.

Det senaste jag skrev var att jag skulle springa ut till bussen. Jag legitimerade Penrilla och hon har nu en stav genom tungan.

Vi har även varit ut till Ikea en sväng och när vi kom hem lagade vi en väldigt lyckad flygande jakob.

Nu ska jag fortsätta vara social med Pernilla.
The End,
Johanna

Legitimera!

Det blev inget gym för mig. Jag hade ont i magen igår och vaknade även med magvärken men jag trodde att jag skulle kunna träna ändå men då det högg till i magen på väg bort så tog jag det som ett tecken. Jag får satsa på morgondagen i stället.

Just nu sitter jag och väntar på att Pernilla ska ringa. Jag ska då slänga på mig min jacka och springa ut till bussen. Jag ska nämligen legitimera henne idag då hon ska pierca tungan. Jag tycker inte om det men jag får ju vara med och se då dem sliter i tungan på na så det är okej ;) Nej, men jag har som vanligt delad åsikt. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att pierca tungan medans jag egentligen inte bryr mig att andra gör det. Vill dem så är det klart att dem ska få göra det.

Väljer man att ta bort den så blir det i alla fall inget synligt ärr. Pappa och jag diskuterade detta förrut idag men som sagt jag är lite skeptisk.

Nu ringde hon, hejs!

The End,
Johanna

Gårdagen med Kicki!

Igår kom Kicki hit vid 12. Vi promenerade då ner till stan. Kikade runt lite. Vi gick in på rummet och där visar det sig att halva butiken rummet består av Mique. Det har tydligen varit så sedan Mique stängde i gallerian.
Vi kikade runt till strax innan 15 då vi skulle vara hos doktorn. Rolig gubbe det där.

När vi var klara där svängde vi in en sväng till i stan innan vi begav oss hem till mig en sväng.
Vi for sedan vidare till Matfors där det blev solning och tv-mys.

En riktigt rolig dag som måste göras om så snart som möjligt!
The End,
Johanna

Tisdag. - 16 februari 2010!

Hellu!

Idag var det meningen att jag skulle umgås med mamma och Pernilla. Jag fick ett sms av Pernilla för ett litet tag sedan. Det blir inget idag. Mamma har blivit magsjuk. Det känns fel men är detta sant eller är det ännu en bortförklaring?

Om inte alltför länge skall jag bege mig bort till gymmet och till Coop en sväng. Handla lite.

Idag blir det nog en semla. Det är ju trots allt semmeldagen.
The End,
Johanna

Snart dags för stan!

Då var det dags att klä på sig och göra sig i ordning. Om inte alltför länge kommer Kicki hit och vi skall då bege oss ner till stan.

Jag har precis lagat klart lunchen till Älskling också!



Kommer det bli som det är sagt i morgon eller blir det ännu en no-show?
The End,
Johanna

Måndag. - 15 februari 2010!

God morgon!
Nu har jag tillbaka till verkligheten och vardagen igen. et har varit tikitgt skönt att vara borta även fast det bara handlar om från lördagkväll till söndagkväll.

Mathias hämtade  mig efter jobbet i lördags. Vi for direkt ut till Bredsand och hämtade Allex och Jacqueline. Vi fortsatte sedan mot Gnarp men tog ett litet stopp i Kvissle. Vi sprang in och köpte lite gotta.
När vi kom fram blev det till att börja med maten. Pommes, fläskfilé och bea. Det blev faktiskt riktigt gott trots att vi inte riktigt lyckades med pommes stripsen.

Vi bestämde oss sedan för att spela Rappa Kalja. Ingen av oss var speciellt bra och vi lade ner efter halva. Det visade sig att vi spelat helt fel. Vi spelade visst efter bara halva reglerna.

Det blev sängen för mig och Jacqueline vid två då Mathias och Allex skulle basta. Jag somnade som en stock och sov hur bra som helst. Jag vet inte många gånger jag vaknade på morgonen och var pigg men kliva upp kring 7 på en söndag är inget alternativ för mig.

Ut på dagen efter att Mogge och Carina kommit hem skulle Mathias och Allex fara och tanka skotrarna. När de kom tillbaka slängde vi på oss skoterkläder och följde med på en sväng. Vi stannade på ett ställe och jag och Jacqueline förstog inte riktigt varför. Mathias och Allex bad oss då att vända oss om. Det hade då tänt marshaller i form av ett hjärta och i mitten av hjärtat låg två gosedjur. De är så goa!


Här är hjärtat de gjorde av marshaller.


Och två sådana här låg i mitten av hjärtat.

Är dom inte goa så säg.
Jag älskar sådana här söta gester och det blir lite extra då Mathias inte brukar göra sådana här saker.
En fin överraskning. ♥

The End,
Johanna

Stressad som få!

Jag har inte hunnit städat klart. Jag är så enormt stressad och det som gör allt så mycket värre är att jag inte kommer hinna fixa något mer. Det är fredag och jag vill inte ägna min kväll åt att städa. Jag vet inte ens vilken tid jag kommer hem.

Dessa är planerna för ikväll (om det nte sker ändingar vill säga):
Mathias, jag och Jacqueline skall kolla på Allex då han har match.
Efter matchen skall jag skjutsa iväg Mathias och efter det skall jag hem och kika på film med Pernilla.

Hoppas att eran fredag/helg blir bra.
Jag kommer nog inte komma åt någpn dator förrän söndag om ens då.
The End,
Johanna

Mormor Johanna!

Jag sitter just nu och syr ihop det stora hålet i grenen på en skoteroverall. Mormor Johanna till undsättning!
Jag vet inte om det blir någon skoter imorgon men blir det det så är det skönast om det inte läcker in massa vatten.

Städar gör jag för fullt också. Det ska i alla fall se någorlunda ut här när Carina och Mogge skall låna lägenheten. Jag börjar bli rätt nöjd.

The End,
Johanna

Fredag. - 12 februari 2010!

Hej och god morgon!
Idag ställde jag veckarklockan på 9,30. Lika bra då jag snart ska gå iväg och träna.
Innan och efter jobbet blir det till att städa, plocka undan och packa.

Vi ska nämligen till Gnarp imorgon. Mogge och Carina skall få låna lägenheten imorgon. Mysa på med en romantisk middag och slippa tänka på att de måste hem till barnen.

Då jag jobbar 9,30-18 imorgon hinner jag inte packa och så imorgon utan vi åker efter att jag slutat.

Idag fyller mamma 48 år, grattis!
The End,
Johanna

Jobbet nästa!

Då var det snart dags att gå ner till Frendo där Älskling möter upp mig och skjutsar mig till jobbet. Han erbjöd sig att skjutsa mig idag. Omtänksamt! ♥

Ikväll efter jobbet skall jag umgås med Pernilla. Får se vad vi hittar på. Kanske springer förbi en affär så jag kan handla det jag missade.

Ha en bra kväll allihopa!



The End,
Johanna

Tråkigt babbel!

Då har jag handlat, tränat och ätit sedan jag skrev sist.

Jag hade med mig en lista med några få saker. Längst upp på listan stog det fil och vad tror ni jag glömde att köpa? Jo, fil. Well done!

Idag gick jag inte bort på friskis utan jag provade på dvd:n som jag fick med boken. 15 minuters träning hemma. Jag tyckte att det fungerade bra.

Det är många som inte kommer igång med träningen. Jag var en utav dem förrut. Boken kostar 129 kr på coop. Inte dyrt. Med hjälp av den eller dvd:n skall du träna 15 minter tre gånger i veckan. Det räcker för att de ska ge resultat. Så klart så måste man röra på sig och äta någorlunda bra. Jag tror faktiskt att det kommer fungera.
Jag tycker ni ska ge det en chans.

The End,
Johanna

Dags för handling!

Då var det dags att bege sig bort på affären en sväng.

Solen skiner inte idag vilket är lite tråkig men vi skall väl inte få alltför mycker försmak på våren antar jag då det fortfarande bara är februari.

Det är nästan tomt i både frys och kyl men varken Mathias eller jag kan komma på vad som skall handlas. Det vanliga som mjölk, smör och bröd är enkelt men alla ingredienser till middagar och så. Det går inte lika bra. Det är också svårt att komma på vad vi vill äta till middag. Varför ska det vara så svårt för?

Och då jag jobbar som jag gör så blir det lite tokigt med middagen. Vi äter alltid middag men det blir så sent då det är mycket godare med nygjord mat än uppvärmd.

Aja, vilket dilemma, haha.

Hörs snart!

The End,
Johanna

Torsdag. - 11 februari 2010!

Hej!

Idag tog jag en sovmorgon, det behövde jag.

Inatt/imorse drömde jag illa igen.
Jag var ute och for med Kicki då en bil full med stora muskulösa sliskiga killar stoppade oss. De kände Kicki på något sätt. Kicki bad mig ducka så att de inte skulle se mig men det var inte det enklaste då vi packat bilen full av väskor och filtar. De såg mig.

Ingen fick veta att Kicki kände dem så jag var tvungen att döda min familj. Gjorde jag inte det inom ett dygn så skulle de göra det. Jag gjorde det så klart inte. De är ju min familj och jag älskar dem.

Killarna klättrade en och en uppför balkongen. Jag vet inte hur jag lyckades men jag lyckades ta död på dem i alla fall efter ett bra tag. Det är helt sjukt. Varför drömmer man ens sådana här saker?
The End,
Johanna

Filmmys!

Mathias och jag sitter och kollar på filmen Walking tall. Den är faktiskt rätt bra men det händer lite för mycket för att den ska vara toppen.
Det är en hel del roliga grejer som händer dock och det är ju rätt bra.

Det blir snart sängen då det börjar bli rätt sent.

Hoppas att eran dag varit toppen.
Godnatt!


Jag längtar hem till Ljusdal/Morvall! Denna bild tog jag midsommar -09. Detta är mormor och morfars sommarstuga. Morfar står lite konstigt för att han precis vände sig om.
The End,
Johanna

Owl City - Fireflies!



Jag har fastnat för denna låten av någon anledning.
The End,
Johanna

Hemma från jobbet!

Halloj!

Då är man hemma från jobbet. Älskling var snäll och hämtade mig. På eget bevåg dessutom.
Just nu myser vi i soffan framför våra datorer och avnjuter färsk ananas och vattenmelon.
Igår då vi for och handlade köpte vi nämligen två ananaser och jag valde en lite för stor bit så den räckte till idag också.

Imorgon skall jag nog gå och hanlda lite ingredienser. Tänkte se till så att jag har allt till flygande jakob så jag kan laga det någon dag om jag vill.
Jag har nyligen funnit passionen till matlagning. Jag finner det riktigt roligt.

The End,
Johanna

Snart dags för jobb!

Nu sitter jag är färdig för jobbet.
Det är snart dags att börja bege sig bort. Hoppas det går bra. Det gick rätt så bra förra veckan och hoppas att denna veckan går ännu bättre.

När jag kommer hem så blir det middag och efter det ska jag mysa ner mig med min älskling.

The End,
Johanna

Med solen kommer glädjen!

Man märker direkt att när solen är framme blir alla mycket gladare. Främlingar hejar på en på gatan. Man blir önskad lycka till och de som går på gatan ler. Jag vet inte riktigt men det räcker att jag kollar ut så formas min mun till ett leende.

Det har nog inte bara med solen att göra. Inte min glädje i alla fall. Jag har även världens bästa pojkvän, vänner och familj som finns där i vått och torrt och det uppskattas något enormt.

Njut av denna dag och alla andra dagar. Det är vi alla värda!
The End,
Johanna

Kan inte hålla mig!

Nej, jag kan inte hålla mig. Jag skall nu klä på mig och gå bort till Friskis och springa av mig.

Jag trodde att jag aldrig skulle få in rutinen och om jag skulle fått det trodde jag att jag skulle fuska hela tiden.
Jag tränar inte varje dag men jag försöker träna i alla fall minst tre gånger i veckan.

Som sagt, jag ska ha en beach-kropp i år även om det så skall vara 2 meter snö i sommar bara för att jävlas med mig!
The End,
Johanna

Onsdag. - 10 februari 2010!

Hej och godmorgon!

Klev upp för en liten stund sedan och har precis ätit frukost.

Idag tänkte jag kliva upp vid 9 och bege mig bort på friskis men jag har knappt sovit något i natt så jag lät mig själv sova tills jag vaknade. Jag vaknade 9,30. Inte så mycket längre än vad jag hade tänkt.
Friskis får vänta lite.

Ikväll blir det jobb, samma gäller torsdag, fredag och lördag. Som tur är på lördag så jobbar jag bara till 18 men då jobbar jag i och för sig från 9,30. Länge sedan jag hade en heldag nu.
The End,
Johanna

Vart är du?

Jag älskar dig och jag är glad att jag har dig. I alla fall den lilla delen jag har kvar.
För inte alltför länge sedan hade jag inte ens denna lilla del. Jag vill ha kontakt med dig. Jag är en del utav dig och det kommer jag alltid vara oavsett.

Jag kan inte stänga dig ute. Du var en utav de som betydde mest för mig, du fanns alltid där och du bar alltid på det där fina leendet du har. Du ler fortfarande men det är endast munnen som ler, inte ögonen. Jag saknar ditt leende som lyste upp hela rummet. Det leendet som spred lycka.

Jag saknar våra bråk som alltid avslutades med att vi grät tillsammans. De bråk som visade att vi egentligen inte var ovänner. Vi bråkade om samma sak, helt i onödan.

Jag saknar våra evighetssamtal om allt mellan himmel och jord.

Jag saknar då du sitter och berättar om din ungdom, om när du och pappa träffades, om när du fick mig och mina syskon, när du berättar om våran barndom. Om hur olika vi är men lika viktiga trots våra skilda personligheter.

Saknar dig helt enkelt och vill för allt i världen ha dig tillbaka.

Vissa dagar går det jättebra att prata om dig. Jag kan till och med skämta om dina problem eller skratta om någon annan drar ett skämt om dessa problem. Vissa dagar kan jag sitta och gråta eller ta ut ilska på helt oväsentliga saker.

Allt detta hade varit lättare om det hade varit allt eller inget. Antingen att jag har den äkta du, hela du eller att jag inte har någonting med dig att göra överhuvudtaget. Jag har hoppet kvar för dig. Jag finns här när du är redo.

The End,
Johanna

Träning och frukt!

Hej!

Jag myste ner mig i soffan för ca 30 min sedan.
Vid 14,30 begav jag mig in till stan. Lämnade kuvertet och gick på apoteket. Mer hann jag dock inte då jag bestämde med Mathias att jag skulle följa med honom och träna.
Vi tränade ben och jag tycker att jag var rätt duktig. Denna gång kan jag inte säga att jag kan bättre för jag kunde verkligen inte göra mer.

Skönt att träna var det i alla fall. Efter träningen for vi bort på Coop och handlade lite. Jag köpte bl. a. ananas och vattenmelon som jag sitter och äter på just nu. Köpte även en bok (inkl. dvd) för hemmaträning. Det kan vara bra och ha och den var dessutom billig.

Hur kan det komma sig att Coop har så mycket bättre frukt än Ica? Det är så det ligger till i alla fall. Coop har färsk fin frukt medans det nästan är omöjligt att handla på ett Ica. Det är varken färskt eller fräscht.









The End,
Johanna

Ändrade planer igen!

Jag skall inte vara med Madde idag för hon hade tydligen plugg att göra klart tills imorgon.

Det är verkligen inte min dag. Jag som trodde att den skulle bli toppen och att jag skulle ha humöret på topp.
Först frågar Vilai om jag vill komma förbi på tisdag (idag). Jag tackar ja och igårkväll får jag reda på att det inte går då hon blivit inkallad till jobb.

Imorse fick jag ett sms av Madde där hon frågade om jag ville hitta på något med henne. Askul tänkte jag. För ett litet tag sedan fick jag ett sms om att hon hade plugg att göra.

Ta inte åt er nu, jag menar bara att turen inte är med mig idag. Någon med motsvarighetet till gud (som jag anser inte finns) vill inte att jag ska hitta på något idag.

Eftersom detta inte är hela världen skall jag nu ta och byta om för att bege mig in till stan. Lämna ett brev till Pernilla, hämta ut p-piller och titta efter pärm och plastfickor.

Hejs!


Superkvalitén på camen.

The End,
Johanna

Tisdag. - 9 februari 2010!

Det känns som att denna dagen kommer vara en bra dag. Jag kände mig glad då jag vaknade trots några smärre mardrömmar. Idag tänker jag inte skriva ner drömmarna för att de kommer bara sänka mitt humör och det vill jag inte.

Vid 13 tänkte jag bege mig in till stan och uträtta lite ärenden.

Vid 16,30 skall jag hitta på något med Madde. Det var ett tag sedan nu.

The End,
Johanna

Gårdagen och dagen!

Igår på eftermiddagen någon gång kom Pernilla förbi med en chipspåse. Sanningen var väl egentligen den att jag frågade om hon ville komma förbi och under samtalet kom jag på den briljanta idén chips. Vi hade dip och gräddfil så det var endast Olw's Lättsaltade Dipchips som saknades och dem kom Pernilla med.

Mathias, jag och Pernilla satt och myste på med chipsen och Into the blue 2. Då Pernilla hade träning så var hon tvungen att gå under filmens gång.

Filmen var faktiskt helt okej. Uppföljare brukar alltid vara sämre men det kan jag inte säga att denna var.

Idag har jag som sagt tagit det lugnt och försökt blivit av med min eländiga förkylning som tär på mig. Mathias kom hem efter jobbet och for sedan vidare.

Jag har då suttit och skrivit ut massa recept från tasteline. Pernilla kom förbi också. Vi har pratat en hel del och ätit glass. Vi skutsade precis hem henne.

Imorgon var det meningen att jag skulle vara med Vilai men hon inkallad för jobb så det blir inget.
The End,
Johanna

Tårar och äckel!

Fy satan vad äckligt. Vem tusan lägger ut en bild på sin snopp på bilddagboken? Det är massa mindreåriga där. Jag tycker det är så äckligt och börjar nästan grina. Jag tog mig i alla fall i kragen och anmälde honom. Det är ju massa mindreåriga som är medlem på den sidan och att den sedan ligger på startsidan, hallå!

Jag ringde även till Mathias då jag verkligen tycker att det är asjobbigt. Han skrattade men det gör inget, han får mig alltid på bättre humör.

The End,
Johanna

Mätt och belåten!

Det blev ingen träning för Mathias idag så han kom hem vid 16 och hjälpte mig med maten.
Mathias åkfor ut till Makke för en liten stund sedan.

Själv ska jag ta det lugnt och fokusera på att bli frisk.

The End,
Johanna

Dags för handling!

Nu tänkte jag bege mig bort på affären en sväng. Handla det nödvändigaste. Idag blir det stuvade makaroner och korv till middag. Mums!

Solen skiner också. Ett perfekt promenadväder.

The End,
Johanna

Frukost!

Jag tyckte att det vrekade vara mycket tvätt idag men det kan det inte varit då jag t.o.m. hann slänga in två maskiner handdukar.


Jag ringde till ungdomsmottagningen för en liten stund sedan. Dem är så enormt trevliga där och nu har dom tydligen ett nytt system också. Jag ringde för att höra vilken dag jag kunde komma förbi för att förnya mitt recept på p-piller. Jag fick svar på lite frågor angående vikt och blodproppar. Då ingenting var någon fara behövde jag inte komma dit. Hon skickade ett recept direkt till apoteket. Smidigt!

Åt precis frukost. Smaskens!

The End,
Johanna

Måndag. - 8 januari 2010; Uppe med tuppen!

Jag klev upp strax innan 7 för att bege mig ner till tvättstugan. Tvättkorgen väller över så det är dags.

Det är massa gubbar och bautarör där nere i källaren. Jag vet inte vad de håller på med riktigt. Varje gång jag gått ner till källaren så sitter de och fikar. Samma sak nu. Inte för att jag gått ner så många gånger men jag har gått ner under olika tider och lyckas ändå pricka in fikat.

Nu ska jag lägga in bilderna från melodifestivalen. Det blev inte så många då jag inte ville sitta där som en tönt och knäppa kort på varje rörelse.




Som ni ser är det en hel del folk. Roligare bilder än så är det inte.
The End,
Johanna

Söndag. - 7 februari 2010!

Egentligen har jag ingen lust över huvudtaget att blogga idag. Jag är inte pigg för fem öre men jag klickade nyss in på Paradise-Cimons blogg och kände mig tvungen. Dock inte på ett dåligt sätt.

Igår for Mathias, jag och hans kollegor (de flesta) upp till Ö-vik. De hade hyrt en minibuss så där satt vi nio stycken och hade det allmänt trevligt. De är verkligen ett härligt gäng det där. Alla nio har olika personligheter och är inte ett dugg lik den andra på varken sättet eller i sina åsikter.

När vi kom fram till Ö-vik var det meningen att vi skulle fara på Max men det var visst fler som hade tänkt den tanken. Det var kö nästan ända till utgången så vi for på burger king istället och det var ett stort misstag. Hamburgarna var inte goda, inte stripsen heller för den delen!

Efter maten fortsatte vi bort till Fjällrävens arena. Letade upp våra platser för att sedan bege oss till sportbaren. Mycket knepigt folk där uppe. Man fick sig några goda skratt. 19,30 satt vi på plats. De hade då en liten show för oss i publiken och fick reda på lite av det vi skulle bidra med.

Det som var lite synd var bidragen, de var inte de bästa men det gör egentligen ingenting. Fatta upplevelsen att sitta i publiken. Dolph Lundgrens nummer var fränast. Det är krut i gubben ( och nej pappa, du räknas inte som gubbe bara för att jag kallar Dolph det. Du kommer alltid vara 27 år i mina ögon :) ).



Nu stängde Mathias precis av sin dator så nu är det dags att dra sig till sängen. Jag ska slänga upp en bild imorgon som jag knäppte igår. Inget värstigt men jag hinner inte nu.

Godnatt!
The End,
Johanna

Lördag. - 6 februari 2010!

Då var det lördag folket!

Igår skulle jag som sagt skjutsa Mathias, Viktor och Tobbe men de visste inte riktigt vart de skulle så de stannade här. Mathilda, Anton, Owe och Emelie kom förbi en sväng också.

Någon gång vid 2 skjutsade jag, Mathias och Pernilla hem Viktor och Tobbe. Då vi kom hem igen satte vi oss och kollade på hundar. Jag hittade hur många som helst som jag skulle kunna tänka mig.

Om ungefär 3 h 30 min beger vi oss till Ö-vik. Detta kommer bli intressant.

The End,
Johanna

Fredagkväll!

Då var det kvällning. Jag sitter i soffan med Mathias, Viktor och Tobbe. De letar efter fest och väntar på att de skall veta vart de ska.

Veliga pojkar. Jag brukar få höra att tjejer är det men detta klår allt!
The End,
Johanna

Fredag. - 5 februari 2010!

Hej och god morgon!

Jag klev upp för 10 minuter sedan kanske. Tänkte vara duktig och kliva upp tidigare men min hals vill inte vara med idag. Jag har jätteont och är hes. Hoppas det ger med sig till i eftermiddag då jag ska jobba.

Igår, några minuter innan jag slutade, fick jag ett sms av Mathias. Han for in till stan och hämtade mig och Pernilla. Hur snällt som helst.
Vi for då bort och hadlade lite och efter det blev det middagslagning.

Pernilla stannade över hos oss. Kul tycker jag!

Idag är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll efter jobbet.
The End,
Johanna

Stressad!

Varför blir jag så stressad? Jag börjar 16,45. Jag behöver alltså inte gå förrän strax efter 16 och jag har varit stressad sedan jag klev upp. Jag har en klump i halsen och en känsla av att något kommer gå fel i magen. Vadan detta? Vad är det som går fel? Kommer jag säga fel till kunderna? Kommer jag inte kunna komma in i datorn? Kommer jag tappa rösten?

En hemsk känsla som vägrar försvinna.
Nåja, jag får helt enkelt hoppas på det bästa och se till att göra allt rätt helt enkelt.

Efter att jag slutat får jag kanske sällskap på hemvägen av Pernilla som har träning på sprothallen idag.
Det kommer bli en hel del flum antar jag. Och det är tur det för jag behöver flumma av mig lite.


The End,
Johanna

Tränat klart och ätit!

Då har jag tränat och ätit. Det gick bättre att träna idag än igår.
Om inte allt för länge är det dags att bege sig mot jobbet.

Jag är trött idag men det gör inte så mycket. Det bli ju helg imorgonkväll.

Imorgonkväll har jag ingen aning om vad som händer men på lördag skall jag och Mathias åka på Medlodifestivalen i Örnsköldsvik med hans jobb. Detta kommer bli riktigt kul!





Världens bästa pappa! ♥
The End,
Johanna

Jag drar vidare till gymmet!

Då beger jag mig bort till friskis en sväng.
Får se hur det vill sig om det går lika bra som igår.
The End,
Johanna

Torsdag. - 4 februari 2010!

Hej och god morgon!

Jag klev upp vid 10 och flyttade mig in till soffan.
När jag gick in i köket för att hämta frukost såg fönstret ut så här:


Snö nästan ändå upp till persiennerna.
The End,
Johanna

Sängen nästa folks!

Nu är jag riktigt trött och är redo för att gå och lägga mig.
Mathias kom för ett tag sedan efter att han varit hos Viktor.

Snart är det alla hjärtansdag. Överskattat tycker många, viktigt tycker andra. Själv är jag kluven i den frågan. Visst det är fint att det finns en dag för alla kärlekspar men samtidigt så älskar man inte personen mer just den 14 februari. Jag tycker att det är gulligt då folk uppskattar varandra och ger varandra fina presenter men jag vill hellre bli uppvaktad en helt vanlig vardag. Helst vill jag inte vet om det. Det skall komma naturligt.
Jag är som sagt kluven.

Imorgon blir det träning igen om mina vader kan ge med sig lite. Jag får så grymt ont i dem då jag springer eller går fort. Det går över till slut som tur är.

Godnatt!


Fräknar och smycken jag fått av Kalazo. Bilden blev lite felaktigt knäppt men jag tycker om den på något vis.
The End,
Johanna

Chocolate Fudge Brownie!

Då var man mätt och belåten. Jag smällde i mig toast innan jag kom hem.

Efter jobbet gick jag upp en sväng på Ica Bergsgatan då jag skulle köpa skinka. Vid kassan sprang jag på ben&jerrys som jag ännu ej provat. Jacqueline har berättat om Chocolate Fudge Brownie så jag var tvungen att prova den. Riktigt god var den!
Träffade även Linda på Ica.

Nu skall jag pallra mig ur soffan och plocka undan lite i köket även fast jag inte har någon ork över huvudtaget.

The End,
Johanna

Jobbet nästa!

Då var det dags att göra sig klar för jobbet.
Jag skall alldeles strax gå ner till Frendo och möta Sofie!
Slutar 20 och efter det skall jag städa.
The End,
Johanna

Det ger resultat!

Då var man duschad och klar efter träningen. Skönt att röra på sig och välbehövligt.
Jag provade nyss ett utav min jeansshorts som jag hade i somras. De sitter mycket bättre nu och det är toppen. Bättre skall de sitta. Hatar dessa höfter som alltid skall slinka över. De skall bort!

Drack precis en mugg varm nyponsoppa, mums!

Nu skall jag strax ta och klä på mig. Eller strax och strax. Jag skall gå om 1h 30 min.

The End,
Johanna

Gymmet nästa!

Nu skall jag klä om för att bege mig bort till gymmet!
Blir inte så speciellt mycket träning dock då jag fortfarande är lite småsnuvig.

See ya!
The End,
Johanna

Onsdag. - 3 februari 2010!

Halloj!

Då var det onsdag och ikväll har jag mitt första arbetspass denna vecka. Jag är lite nervös men det kommer gå bra.

Igårkväll under Paradise-finalen myste Mathias, jag och Pernilla på med chips och dip. Det var riktigt länge sedan vi hade en myskväll. Det kommer dröja ett bra tag nu innan det blir chips och dip igen skulle jag tro.

Nu sitter jag mest och väntar på att Mathias får lunch så han kan ringa mig. Efter det ska jag gå bort på friskis och träna lite. Vid 16 ska jag möta upp Sofie. Det blir då en promenix till jobbet.
The End,
Johanna

Finalen är över!

Jag sa förrut idag att jag ville att Kristoffer skulle vinna, jag skrev det också.
Jag ångrade mig nu under finalens gång. Han är inte värd det.

Jag valde att gå efter mina favoriter istället. Catja och Andreas som varit med i spelet själv måste ju veta vem som är den värdiga vinnaren.
Dessutom trodde jag att jag skulle bli arg då Jackie vann men det blev jag inte. Tur det för Mathias och Pernilla ;)

Godnatt med er!


Pernilla och jag!
The End,
Johanna

Finalen ikväll nu då!

Nu är det mindre än 30 min kvar innan paradise hotel-finalen är. Hoppas ni sitter bänkade klockan 22 nu då på tv.

Som sagt så var jag och Mathilda ut till Birsta idag. Jag köpte ett par jeansleggings och en sporttopp. Fick tillbaka min underbara magvärk.
Mathias och Anton kom ut så fort de var klar med träningen. Vi for då på elgiganten och köpte en skrivare.

En trevlig eftermiddag på Birsta.
The End,
Johanna

Dags för ett ryck!

Nu är det kanske dags för ett ryck. Jag har suttit nermyst i soffan i morgonrock och handduk i håret sedan Mathias for ungefär. Klev in i duschen direkt då han for.
Jag älskar att mysa ner mig i soffan i morgonrock och filt. Idag är en sådan dag då jag får göra det. Batterierna skall laddas och om ungefär en timme skall jag bege mig in till stan för att möta Mathilda.

Det blir buss till Birsta men då vi är klara så kommer Mathias ut och vi skall kolla på skrivare.

Ikväll är det final i Paradise Hotel och det får ni bara inte missa. Dock är det inga bra kvar men jag hejar på Kristoffer.
Jag har rankat mina favoriter och här kommer dem. 1. Catja, 2. Andreas, 3. Simon, 4. Greta, 5. Stefan, 6. Kristoffer.

Kristoffer fick jag lägga till nu då han är den enda av dem som är kvar. Jag blir inte förvånad om Jackie vinner och jag kommer bli asarg om hon gör det. Hon förtjänar inte att vinna för fem öre. Jag tyckte inte att Kristoffer gjorde det heller då han bara ligger runt då han hade en så fin tjej som Annelie. Jag ändrade mig ganska precis till att han visst är en värdig vinnare då jag hittat Annelies blogg. Hon berättar där att han berättade att han legat med Erika så fort han kom hem och han och Annelie umgås nu i stort sett hela tiden. Han var i alla fall man nog att erkänna det innan vi såg det på tv.

Det där lät töntigt men han sjönk i mina ögon då han låg med Erika. Jag tycker fortfarande inte att det är okej men han berättade det i alla fall och verkar ångra sig.

Nu måste jag klä på mig. Hejs!
The End,
Johanna

Tisdag. - 2 februari 2010!

Helllu!

Idag tog jag åter sovmorgon så klev inte upp förrän 10,30. Jag tror den behövdes för nu är jag nämligen snuvig. Idag blir det ingen träning. Jag tänkte gå iväg till friskis en sväng men jag vågar inte det nu då jag dragit på mig en förkylning.

Mathias kom hem också på lunchen. Eftersom vi for ut till Viktor igår som fyllde år så hann vi inte riktigt ställa oss vid spisen så jag lagade lunch idag istället.

Idag efter att Mathilda slutat skolan blir det Birsta. Får se om man hittar något kul.

The End,
Johanna

Usch vad kallt det är!

Fy vad kallt det är och då är jag inte ens utomhus. Jag sitter i soffan och tokfryser.

Jag har inte städat klart. Det tänker jag erkänna på en gång.
Jag valde att städa damma, dammsuga och torka golv. Det skulle behöva plockas lite också men det tar jag inte nu. Om ungefär en timme skall jag bege mig bort till friskis men nu ska jag kika på tv och fricka min fruktsmoothie.

The End,
Johanna

Städning i full gång!

Nu börjar det se ut som att någon bor här igen.
Städning på hög nivå är vad som gäller just nu. Jag brukar ha en tendens till att lägga ner då jag tråkat på ett tag vilket kanske inte är så bra. Nu tänkte jag ta mig en liten paus och dricka lite vatten innan jag skall fortsätta.

Idag skall jag träna med Mathias och Anton. Vi får se hur det går.


Tur att man är så snygg då man städar. Detta är så tråkigt men måste göras!
The End,
Johanna

Måndag. - 1 februari 2010!

Hej och godmorgon!

Jag  myste ner mig i soffan för ungefär  45 minuter sedan. Har inte planerat att gå härifrån ännu. Tänkte smälta min mardröm innan jag gör något annat.

Som ni vet så börjar Mathias jobba 7 så han for strax innan. Jag sover aldrig särskilt bra efter att han åkt och det är då mina mardrömmar kommer. Som ni kanske också vet så är Mathias rätt duktig på att försäga sig och det var lite det drömmen handlade om.

Ungefär så här var den:
Det sista Mathias sa då han for var att han skulle ringa mig på lunchen. Klockan är nu 15 och han har inte ringt. Jag ringer upp honom och han var inte på jobbet. Han försökte lura mig att han jobbade i Eskilstuna nu. Han menade att han bytt jobb och att han skulle pendla mellan Sundsvall och Eskilstuna. Som om...
Hur som helst så hör jag en tjej i bakgrunden och frågar vem det är.

Han berättade då att det var en tjej som hette Malin som ville följa med Mathias ner till Eskilstuna för att få lite mer tid med sin pojkvän. Mathias är alltså hennes pojkvän. Jag blev så klart ledsen och förbannad och slängde på luren.

Mathias ringer upp några timmar senare och ber om förlåtelse. Jag tar inte emot den men ber honom förklara. Han berättar då att han och Madelen och han träffades på krogen för x antal veckor sedan och det klickade. Madelen? Ja, där var det visst en till tjej. Han blandade ihop deras namn. Mig var han förlovad med, Malin var hans flickvän och Madelen var hans älskarinna från Eskilstuna.

Under drömmens gång kom det fler och fler tjejer in i bilden. Han menade inte att jag skulle få reda på villka de var men som sagt, han är duktig på att försäga sig så det var lätt att räkna ut. Fattar ni vad hemskt det känns. Jag vet att det inte är på riktigt men det är fortfarande jobbigt. Fy!
The End,
Johanna

RSS 2.0