Nu vet jag!

Mathias duschar nu sen far vi bort till Linus och Martin. Sedan godis sen bil. Bil, bil, bil :) Det var länge sen man åkte fast man inte skulle till något egentligt mål. Inte för att det blir bara åka och åka. Inte så som Kicki och jag for runt och hade det riktigt trevligt. Saknar det ganska så jättemkt. Tyvärr kände ju Kickis bil för att gunga i lekparken också så han mår inte så bra. Kicki krockade inte, så ni förstår det rätt alltså ;)

Idag käkade vi tacos. Med köttfärs, inte med köttfärssås, det gillas!

Nu ska jag snoka runt lite i andras bloggar, sen så.
The End,
Johanna

Fredag, helg!

Skönt att det är helg. Avslappnande på något vis. Det låter från Mathias telefon hela tiden nu tycker jag, Nu har sändningen fått upp farten. Håller på och skickar låtar till Mathias genom bluetooth. 37 stycken för att vara exakt.

Ikväll har jag ingen aning om vad det blir. Massa saker som man kan göra. Det gör en alldeles snurrig.

Imorrn blir det fira mormor. Hon fyllde år 16 juni bara. 75 dock och vi har inte firat henne än.

Nu ska Mathias få tillbaka datorn så han kliver upp från sängen.
The End,
Johanna

Morning Folks!

Idag börjar jag inte förrän 8 och det betyder att jag inte behöver gå förns halv. Därför satt jag mig här.

Vidrigt avis på Mathias telefon men det är hans tur nu. Hans tur att glädjas över en. Speciellt om man hör vad han säger, det var ju ett tag sen man hörde riktigt vad han sa. Glad för dig Älskling!

Känner mig trött idag och mör i benen. Känns att man jobbat. Oroar mig lite, förhoppningsvis i onödan. Jag vet ju inte hur mkt jag får jobba och sådär. Fast hade det inte vart för Mathias att han pushat mig att söka så hade jag inte haft jobb nu överhuvudtaget. Tack Mathias!

Efter jobbet idag blir det Birsta med Vilai. Det ska bli kul.

Älskar dig Mathias Eriksson!
The End,
Johanna

Första arbetsdagen!

Riktigt nöjd med min insats idag. Lärde mig kassa på ett kick så jag har suttit där nästan hela dagen. Hur kul som helst. Även packat upp varor, lika roligt det. Det är roligt folk också.

Nu har Mathias och jag vart ut till Birsta. Mathias köpte telefon och luftgevär bl.a. T.o.m. jag provade en gång. Lek Mathias ;) Men mina första löner lär ju inte gå på det mest viktiga i världen direkt heller så. Det är väl så det är.

Nu ska vi titta på film och käka Cream Cheese chips. Mums. Det var vad jag inhandlade. Chips och tuggummi.
The End,
Johanna

Hemma i Sundsvall!

Nu är jag hemma i Sundsvall. Riktigt skönt måste jag säga. Mathias hämtade mig vid bussen. Eller nästan vid bussen, hans busstajming verkar inte vara den bästa ;) Nu blir det lite One tree hill, sen blir det sova.

Gonatt'

The End,
Johanna

Jag har fått ett jobb!

Kan ni förstå hur glad jag är!? Helt överlycklig! Börjar jobba imorgon 7-16. Samma tid torsdag och fredag. Är så glad att jag glömmer bort att nämna vart jag ska börja jobba. Coop Nära Bergsåker! Peter ringde imorse och frågade om jag ville jobba. Bara rakt på sak. Asnajs!

Som ni ser har jag gjort om min blogg. Visst blev den rätt najs ändå? Suttit i evigheter. Kan ju inte direkt påstå att det går snabbt med den här proppen till datorn men det går om man har tålamod.

Åker in till Mathias ikväll. Får man träffa honom också. Uppskattas alltid!

Nu har inte jag tid nå mer. Vela bara berätta att jag fått jobb! Nu ska jag in och förbereda för maten. Pölsa och fläsk, mums!

The End,
Johanna

25/8 Turdag?

Turdag? Enligt horoskopet i Hänt Bild så ska det vara min turdag idag. Inte för att det har märkts direkt. Det har mest hänt massa äckel.

Igår fick ni ett ganska mkt klagoinlägg. Men idag är det andra bullar! Idag känns allt bättre. Mathias kom ju igår. Och humöret ändrades typ asmycket till det glada. Finns nog ingen annan människa som kan göra mig så glad. Kollade på film igår, 7 seconds. Måste erkänna att den var bättre än vad jag trodde. SötMathias tog med sig Cheeze Cruncherz också. Uppskattas!

Skulle vilja åka till honom imorrn. Men jag vet inte riktigt hur det blir. Förstår ingenting. Om Madde flyttar in i studentrummet på onsdag så skulle jag få köra in till stan om jag är hemma. Men jag vet inte om hon ska det på onsdag eller när det blir. Lite smått dilemma. Får prata om det sen med mamma som förresten kommer hem på lunchen och äter med mig. Hon skulle köpa med sig något.

Tvättar mitt vita linne också. Sist blev det färgat för att jag hade en ny huvtröja över linnet som luddade av sig. Smart som jag var så förstog jag inte det förrän jag använde tröjan och linnet igen. Så nu får vi se om det blir färgat igen eller hur det blir. Annars får klorin komma till undsätting, igen. Det negativa är ju att det tar ju evigheter att få bort tvätten. Det är hur mkt som helst. Aja, så länge linnet är vitt är jag nöjd.

Grattis Tomas 10 år!

The End,
Johanna

Söndag. 4 månader till julafton.

Ingen glad dag idag. Det är bara bråk och tjafs hela tiden. Missförstånd och tårar. Tröttnat på den här skiten nu. Jag skrev ett inlägg igår, vissa av er hann läsa det, andra inte. Tog bort det pga skuldkänslor men nu ångrar jag att jag tog bort det.

Jag är stressad. Jag vet att jag måste ha ett jobb. Det stressar mig. Jag vill ha mitt körkort. För att få det behöver jag ett jobb. Stressad! Jag vill flytta hemifrån. För det behöver jag ett jobb. Stressad! Det är inte det enklaste att få ett jobb. Tro mig, jag söker. Jag sitter inte hemma och tycker synd om mig själv iaf. Men skäll inte på mig. Jag gör det jag kan. Stötta eller något ist. Mår inte bättre av att ni stressar mig. Det här är sämst! Så sjukt less!

Sitter och väntar på att Mathias ska komma. Vet inte när han kommer men komma hit skulle han iaf. Det är jag glad för. Men allt känns sekigt. Nu får ni ett klagoinlägg men jag vet att ni överlever det för det gör jag.

Sluta klaga. Acceptera det som det är ist. Det blir inte bättre av bråk och tjafs!

The End,
Johanna

Jaha..

Idag bär det av till Gnarp. Mathias ska på firmafest idag med sitt jobb. Jag åker till Gnarp med Madde och Stefan.
Det ska bli grillning ikväll med la familia, hoppas det blir mysigt och helst ingen äcklig marinad på köttet.

Igår var jag med Mathias, Makke och Malin. Mathias och jag for först bort till Makke och satt ute där. Sedan kom Malin dit. Det var riktigt trevligt. Sedan blev det avgång till stan och bk. En okej kväll men jag var inte på humör. Inte en gnutta alkohol för min del och det var skönt. Sovit som en stock inatt bredvid världens goaste!

På måndag fyller Tomas 10 år. Imorrn ska vi fira honom. Köpt present och allt. Får se vad som händer.
The End,
Johanna

Kärleken till dig är stark

Jag Älskar dig Mathias Eriksson!

Idag har det inte hänt så mkt.
Jag sitter mest och funderar. Jag har skrivit en del ansökningar.

Tänkt tillbaka lite på i början av Mathias och mitt förhållande. Fortsatt tänkt tills jag kom hela vägen till nuet. Vi har det verkligen bra. Vill att det alltid ska vara såhär!

Nu och för alltid!









The End,
Johanna

Birsta.

Vart ut till Birsta idag med Kalazo. Det var riktigt roligt. Hann inte mer än komma dit så träffade vi på Vilai, så vi blev tre som gick. Gick runt i affärer och sedan bjöd Vilai oss på lunch. Friterad kyckling med ris. Mums! Träffade även Mathias kusin med tjej en snabbis innan Vilai for hem. Madde och jag tog en runda på ikea sedan for vi oxå hem.

Ikväll ska vi åka bort till Rickard och Vilai. Träffa dom och Mathias kusin med tjej. Det lär bli kul!

Imorrn vet jag inte vad som händer men på lördag bär det hem till Gnarp igen...
The End,
Johanna

Sundsvall!

Nu är jag tillbaka i Sundsvall igen hos min underbara Fästman! Känns hur skönt som helst att komma från Gnarp. Där är det just nu sämre än sämst...

I fredags vart det Selånger. Förfest i Granloholm sen mot Selånger. Jag drack inget, en liten notis sådär bara. Kom ner på Selånger och allt konstigt lyckades hända. Men vi åkte en massa kariseller så jag blev supernöjd!

Lördagen var lugn sen åkte jag och Mathias till min kära storebror där vi var bjuden på fest. Sedan blev det August. Kvällen natten var hur kul som helst. Iaf hemvägen med Mulle Meck bordet! Väl hemma i brors lägenhet blev det mat sen slocknade jag och Mathias ganska snabbt.

Slut'
The End,
Johanna

Helg!

Nu är det helg och man är tillbaka i Sundsvall. Känns hur skönt som helst!

Vaknade imorse vid 4,30 någonstans och det kändes som att jag inte sovit alls. Somnar om och drömmer mardrömmar. Som vanligt. Klev upp vi 9,45 och duschade, sen blev det frukost. Kalazo och jag spelade lite nitro kart och sedan fick jag övningsköra med mamma. Det var första gången jag övningskörde tillsammans med henne utan pappa och det gick riktigt bra.

Madde och jag packade och käkade sen drog vi oss ner till bussen som gick 15. Flummade och hade det allmänt roligt på bussen. När vi kom fram till Sundsvall väntade vi på Mathias och Stefan. Mathias och jag åkte sen ut till citygross och handlade gotta och nu är vi hemma i bergsåker. Ikväll blir det film och imorrn blir det nog folk.

Tack för mig.
Hörs'
The End,
Johanna

Dags att dra sig tillbaka till Gnarp igen..

Håller på och klär på mig och gör mig iordning. Ska strax gå till bussen, sedan möta upp med Kalazo i stan, käka något sen blir det hemfärd. Men jag har planerat att jag åker tillbaka till Sundsvall i helgen igen. Mathias är ju hemma den här helgen så jag vill umgås med honom. Det får familjen ta. Är ju hemma rätt mycket nuförtiden.

Kicki och jag var ju ut till Birsta igår. Det var riktigt mysigt. Vi började med att köpa glass. Sen köpte hon en jacka och jag ett linne sen var vi klara. Kicki skjutsade hem mig till bergsåker och där startade ett one tree hill-maraton. Mathias och jag la oss inte allt för sent och nu är han iväg och jobbar.



Du kom in i mitt liv och tog mitt hjärta med storm.
Du betyder så enormt mycket för mig.
Du är mitt allt, nu och för alltid.
Jag älskar dig Mathias!

The End,
Johanna

Tillbaka i Sundsvall!

Sköönt att äntligen vara tillbaka. Trodde nästan helgen skulle ta död på mig.
Nu var det länge sen jag skrev men det finns lite orsaker till det. Proppdatorn hemma, snokande folk, ja... säkert nå mer.

Helgen var rätt okej. Mathias for ju till Skara så ägnade mig mest åt att sakna honom. Annars var det mest en massa nitro kart spelande. Hade det vart finväder hade vi vart och badat men det var bara tråkväder i helgen. Regn, regn och regn. Övningskört har jag oxå gjort en del i helgen, riktigt kul. Bra gick det oxå. Det här känns som det tråkigaste inlägget jag skrivit på länge. Jag har glömt allt som hänt och vad jag gjort...

Just ja, när jag övningskörde en av gångerna så höll jag på at köra på en självmordsbenägen ekorre. Det måste vart något med han. Rusar bara rätt ut, sitter kvar på vägen. Men som tur var bangade han ur och sprang in på sidan igen innan däcket mosade honom. Intressant? Så klart.

Idag blir det en sväng på Birsta med Kicki. Det ser jag framemot. Det var ju evigheternas evigheter sen man träffade henne.

Igår hälsade jag och Mathias på Rickard, Vilai och Sasha. Vilai och jag for i väg och handlade lite mackor och sådär till kvällsfika. Grönsaker och hallon oxå. Jag fick två cardigans av henne som hon inte ville ha kvar och en studentpresent. Ett armband i äkta silver. Hur fint som helst. Tack så mkt! Jag drack t o m en mugg te igår. Jag som inte dricker te, men så är det. Rickard skojade lite om att det kanske är dags att bli vuxen så jag provade. Det gick i men sen om det smakade bra, det är en annan femma. Vi var där bra många timmar, det var riktigt mysigt.
The End,
Johanna

RSS 2.0