Tisdag. - Gnarp!

Idag, eller egentligen nu snart bär det av till Gnarp. Huset ska städas ur. Tråkigt men bör göras.

Klev upp kl 6 med Mathias, kände mig helt död. Blundar jag så somnar jag stående. Undrar hur det går på bussen mot Gnarp. Kanske vaknar i Hudik. Skulle inte bli ett dugg förvånad.

Imorgon är det nyårsafton! :)
The End,
Johanna

Måndag. - Tvättning!

Klev upp med Mathias i morse. Åt frukost med honom. När han begav sig till jobbet stapplade jag mig ner till tvättstugan. Över till andra sidan vägen för att tvätta en matta i grovtvätten. Så tvättar på två ställen nu. Ska strax bege mig ner.

Julafton, då var det Mathias och jag. Jag jobbade till 15. Mathias hämtade mig. Sedan blev det julmat så det ploppade ut ur öronen. Hur mysig julafton som helst. Juldagen köpte vi en tv och sedam kom det förbi massa roligt folk. Askul! Annandagen började jag jobba 15. Innan dess for Mathias och jag ut till Ikea och köpte en soffa. Hur fin som helst. Den 27:e blev det först Kungsnäs och firade jul. Mathias och jag fick en micro och strykjärn bland annat. Behövligt! Julmat och grejer sedan for vi hem. Mathilda och Anton följde med. På kvällen blev det firande av Linus och Martin som då fyllde 18. Grattis! :) Blev en del tok den kvällen men den var helt klart godkänd. Mathilda och Anton stannade över, lika så Makke (för andra natten i rad). Roligt att ha folk här men måste säga att igårkväll var det hyffsat skönt. Mathias och jag tittade på film och bara myste på. Tog igen lite tid. Just de ja, var på stan med Mathilda och Anton occkså igår. Nu massa tvätt.
The End,
Johanna

Tisdag. - Jullhandling!

Nu sitter jag hemma hos Kalazo. Hade körlektion imorse. Gick väl sådär. Körde på landsväg. Köra och hålla avstånd är inget problem utan att hålla farten till svängen. Annars gick det bra. Måste vara mer uppmärksam men det går bra.
Efter körlektionen gick jag hit, till Kalazo. Sitter och försöker hitta något intressant att se på tv:n. Lite svårt måste jag säga.
Mathias slutar senast 13 idag så efter det blir det julhandling. Har inte handlat all mat. Jag jobbar mellan 16-22,15. Jag kommer vara helt slut imorgon bitti då jag jobbar 8,45-15. Sedan blir det julaftonsfirande! :)

Mathias och jag for till Susanne igår. Tackade för all hjälp, gav en blomma, åt knäck och chokladpraliner och bara umgicks. Jättemysigt!
Strax blir det stan en sväng. Bara det öppnar någon gång.
The End,
Johanna

Måndag. - Julstök!

Nu sitter jag här på golvet i lägenheten framför datorn. Allt blir knäppt för musen till datorn fungerar inte. Det är slut på batteri. Men eftersom jag är sämst på att skriva här och jag fick en lucka nu så ska inte en datamus få stoppa mig. Lägeneheten blir mer och mer beboelig. Vilket är skönt. Så snart man vet vart allt ska vara så försvinner de onödiga sakerna ner till källaren och förrådet. Där de då hör hemma. Köket är det rum som är mest klart. Det är enklast. Det första rummet i lägenheten också så längre in får nu inte gå ;)

I lördags jobbade jag först till 21,15. Mathilda och Anton åkte busse med mig. Vi var på väg till Coop Extra men det sket sig. Det stänger ju 20 på helger... Vi gicki till Ica kvantum ist efter lite om och men. Hann precis. Kom fram 21,56 och det stängde 22. Köpte Massa godis och en påse skumtomtar. Haha. skumtomtarna var slut innan vi kommit hem. Makke och några till var hemma hos oss. Mathias också så klart. Kände mig elak men jag blev gnällig när det var massa folk här och jag skulle jobba 12 timmars dagen efter. De stack iväg och vi blev 4 kvar. Åt clementiner, godis och chips. De förtärade alkohol och jag satt där med mitt vatten.

Nu är jag hemma med Kalazo. Mathias kommer hem när som helst. Var meningen att jag skulle leta skruvar men då Kalazo gick iväg för att prata i telefon tog jag mig friheten att skriva.
Tur att det är jul snart så man kan skylla på att det stökiga beror på julstöket när det egentligen är allmänt stökigt :)
The End,
Johanna

Fredag. - Nu har vi egen lägenhet!

Japp, nu är det faktiskt så att Mathias och jag har egen lägenhet. Där vi bott sen i måndags. Vart dålig på att uppdatera på sistone. Förlåt för det. Men ni förstår nog varför. Nu ska det bli mer bloggande. Hoppas på det. Har så mycket att göra att det väller över men ett blogginlägg nu och då ska man väl kunna klämma in ;) Att Mathias och jag numera bor i eget vet nog de flesta av er. Ni lär ha kikat in på mina nära och käras länkar. Har bara inte vela sagt något. Det här är bland det bästa som har hänt och jag kunde knappt tro att det var sant. 
Ska bjussa på några bilder något tag. Men har inte hunnit packa upp allting än. Allt är en enda röra. Men så får det vara i början antar jag. Innan man vet hur man vill ha det och sådär. Både Mathias och jag jobbar som några jag vet inte vad så jag får skylla på det också. :)

Annars idag klev jag upp med Mathias. Börjar inte jobba förrän 16 men tvätten kallade vid 7. Tro det eller ej men det är faktiskt roligt. Första gången jag tvättar här så kanske därför. Nu får ni ta och hälsa på everybody :)
Evigheter sedan jag umgicks med Kicki också... Måste ta igen snart.
Ett bevis på att jag faktiskt både saknar dig och saknar att umgås med dig. Mathias och jag syndade och åt på Max igår. Jag brukar väl aldrig i världen köpa smält ost. Behöver jag säga mer? Det är Kicki för mig. Hon som alltid köpte till smält ost när vi åt på Max förrut.
The End,
Johanna

Lördag. - Ja, jag skrev för inte all för länge sedan!

Blir inget umgås med Kicki. Det bestämdes nyss. Då sitter jag här och saknar Mathias i stället, det funkar det med. Blir väl sängen snart. Blir deprimerad av att vara här på något vis. Eller så är jag bara sällskapssjuk. Rätt hyffsat säker på att jag är det. Eller jag är nog helt hundra procentigt säker på att jag är det. Gaah!
Jaja, ryck upp dig för tusan och bete dig.
The End,
Johanna

Lördag. - Jaa, lördag!

Det är lördag och klockan är redan 18,43. Vad tiden runnit väg idag. Den har bara sprungit iväg. Mathias och jag klev upp, vad kan det ha varit? Mellan 10-11 kanske. Duschade, åt frukost och gick ut till bilen. Mathias var tvungen att laga något under motorhuven. Någon slang. Han satt dit en soppaslang men man vet aldrig med Mathias om det är så det ska vara då han är expert på att profisoriskt (Mathias ord) laga bilen. Men när det var färdiglagat och så for vi ut till Birsta. Först ÖoB, köpte ingenting. Vidare mot biltema. Där man fick pepparkakor och glögg. Men eftersom jag inte tycker om glögg nöjde jag mig med pepparkakor. Köpte 2 bensindunkar till skotern sedan blev det Rusta. Jag köpte zebra-servetter. Ascoola! Sedan tanka.

När vi kom tillbaka till Kungsnäs bytte Mathias och jag om till skoteroveraller. Dags över en skoterfärd. Var ut på en igårkväll också. Klippte Mathias idag, fin blev han :) Jag hjälpte Emil och Philip när dom bakade pepparkakor. Följde med när Cattis skjutsade Mathias till hans chefs hus. Han skulle på någon julfest med jobbet sedan. Eller nu, eller jag vet inte.
När vi kom tillbaka blev det mat, paj. Nu sitter jag här.

Resten av kvällen tänker jag vänta på sms av Kicki om det blir något ikväll eller inte. Hoppas på att det blir! :)

Grattis Kickis pappa Janne som fyller år idag!
Grattis till Bettan också såklart! :)

The End,
Johanna

Fredag. - Grattis Darling!

Ett stort grattis till dig Mathias som idag fyller 19.  Älskar dig! <3
The End,
Johanna

Torsdag. - Aktiv idag!

Först ringde Henke och ett tag efter ringde Peter. Jag fick en tid idag så så fort Cattis kommer hem drar jag mig bort till jobbet. Jobbar till 17 och sedan blir det Birsta med Kicki. Känns som att det behövs jobbas lite. Kroppen blir så slö annars och man orkar ingenting. Skönt att komma ifrån röran och allt annat som sker. Tur att Birsta City har öppet till 20 på vardagar. Det liksom räddade min dag. Nej, dags att hoppa i jobbarbrallorna.
The End,
Johanna

Torsdag. - Verkligen uppe med tuppen!

Ja, tro det eller ej men själv klev man upp strax innan 7 imorse. Emil mår inget vidare och Cattis och Larsa var tvungna att fara till jobbet. Cattis kommer hem vid 13 så det är inte så speciellt länge men inte alla som kliver upp vid 7 för att vara barnvakt. Philip är också hemma så klart. Dom sitter och tittar på tv medans jag plockar undan och har mig. Förstår inte att två personer stökar ner så mkt. Jag riktar mig mot mig och Mathias.

Senare idag mot eftermiddagen blir det Birsta. Mathias fyller ju år imorgon. Gosaken själv liksom :) Så svårt att hitta på något att köpa till honom dock.
Birsta blir med Kicki i ala fall :) Ovanligt va? ;)
The End,
Johanna

Onsdag. - Ny dag, nya tag!

Ja, men visst är det så. Det är så mycket att hålla på och fixa med så jag hinner inte med mig själv. Meningen att jag ska lämna ut mina ansökningar men jag hinner ju inte. Tänker försöka hinna göra det idag. Måste ta mig ut till Birsta imorgon. Mathias fyller år på fredag och klart att han ska få födelsedagspresenter.

Igår hade jag halkbana och jag var bäst. Bokstavligt talat. Vad nöjd jag var. Det kändes hur bra som helst att sitta själv i bilen. Att få göra som man själv vill. Så som man ska göra så klart men man kände liksom att man kan. Känslan, gaaah! :) Halkbanan är bland det roligaste jag vart med om. Usch, vad roligt jag hade. Nu är det inte så långt kvar till körkort, då får ni hålla er undan från vägarna ;)

Gick bort till Mathias jobb så jag var där när han slutade. For hem, käkade mat och for sedan ut till Rickard och Vilai. Vilai och jag tog en sväng med hundarna, gottade i oss en massa saffrans fikabröd och jag kollade med på när hon plockade i ordning. Mathias och Rickard kollade på hockeyn. Sedan satts några hyllor upp på väggen. Sedan for vi.  Vi och de tre kassarna med grejer vi fått. Thank you :)

The End,
Johanna

Måndag. - Kväll!

Nu är det kväll. Mörkret har slagit sig till ro. Mathias pratar i telefon så jag passa på att blogga. Har dock ingenting speciellt att skriva men gör det ändå.
Suttit och pratat med Agge idag på msn. Länge sedan man pratat med henne och glad blev man när hon berättade att hon vill tillbaka till Sundsvall. Får hoppas på att det blir så.
Imorgon har jag halkbana. Känner mig inte speciellt nervös nu men lär göra det imorgon bitti.

The End,
Johanna

Måndag. - Ny vecka!

Ny vecka igen. Tiden bara rinner iväg. Inte varit så aktiv idag. Skönt det också. Kollar upp lite viktiga saker och sådär bara.

Kickis födelsedag igår! Ett riktigt stort grattis till henne som nu är 19 år! :)
Jobbade stenhårt på att få upp Mathias ur sängen igår. 12,50 fick jag upp honom och det blev frukost. Sedan bar det av till Birsta för att inhandla en födelsedagspresent till fröken. Tog med mig ett stort värmeljus. Hade bestämt mig för att ge bort en ljuslykta och jag ville inte ge henne en ljuslykta och sedan får hon skaffa fram ett ljus själv. For ut till Matfors och där var det bra mkt folk. Massa släktingar + Robban och Micke upp i alltihop så Mathias och jag placerade oss med Kicki, Robban och Micke i köket. Alice var också med, under bordet. Mathias for iväg en sväng men jag stannade kvar. Åt massa gotta, tårta, kakor, lussekatter och gomiddag. Fast jag åt inte så mkt då Mathias och jag skulle äta sedan efter att han kommit tillbaka. Blev McDonalds. Faktiskt riktigt gott men kände mig tjock som en padda efter det. Väl hemma blev det film och mys. Sedan sova.

Kicki 19 år, ja, det klingar riktigt fint ;D
The End,
Johanna

Lördag. - Strax blir det Birsta.

Idag blir dert Birsta för hela slanten. Eller inte hela slanten kanske men ;)
Kicki håller på och gör sig i ordning just denna stund, sedan skulle hon svänga förbi och plocka upp mig :)

Det är jobbigt ända in i själen när du är borta. Mathias, Kom hem! <3
The End,
Johanna

Fredag. - Det blev inget!

Kicki var trött  och inte på humör. Trodde jag skulle bli gnällig på henne men det är lika bra att det inte blev något. Blev sur och gnällig på resten av Sveriges befolkning i stället typ. Varför vet jag inte men kände inget agg mot Kicki. Rätt fult men bra. Det blir imorgon i stället. Skulle egentligen åka till Vilai men hon hade tagit på sig jobb och planerat med Anki. Det blir asnajs att vara med Kicki. Som det ser ut nu jobbar jag inte imorgon.

Nu blir det kolla runt lite, vänta på att Mathias ringer och säger att han är framme i nästan Härnösand och oskadd, sedan sova.

The End,
Johanna

Fredag. - Det känns verkligen inte som fredag!

Kan inte riktigt förstå att det är fredag. Nästan hela veckan har gått, snart en början på en ny. Men först ska vi ta helgen.

Ikväll blir det Kicki. I alla fall vad jag förstått det som. Jag vill det. Alltid lika roligt att umgås med henne. Skulle egentligen ut med henne och Robban till Birsta och kolla lite men Peter ringde imorse och frågade om jag ville jobba. Om inte annat så behöver man. Har kännt mig som en psykolog och en lilljänta idag. Och ja, ni läste rätt, lilljänta. Blivit så uppassad idag att det är helt sjukt. "- Går det bra? - Ja, det gör det. - Men jag hjälper dig Johanna. - Men jag kan själv! - Ge dig, låt mig hjälpa dig. " Fått hjälp med att bära och flytta saker mest hela dagen. Jobbade först med Henrik, Peter och Micke. Så det kanske inte var så konstigt att de ställde upp. När "männen" drog kom Linda och Annelie. Evigeheter sedan man jobbade med dom. Men trevlans.

Mathias far till lite innan Härnösand och ska köra skoter med Makke. Känner jag dem rätt så blir det alkoholförtäring också. Ha så roligt :)
Nu ska jag prova ringa Kicki igen. Svarar hon inte så hoppas jag hon ringer upp snart :)
The End,
Johanna

Torsdag. - Kväll!

Kom ungefär precis hem. Riktigt trevligt har jag haft. Var på julmarknaden på Matfors skola. Fått hört en massa om tiden då Kicki gick där. Vad gammal jag får henne att låta, haha. Trevligt hade jag i alla fall och det var roligt att lyssna. For sedan på Spice och käkade pizza vilket så klart var jätte gott. Det blev en sväng till garaget, sedan hämta Bertil och garaget igen. Måste vara den häftigaste hunden som finns på denna gjord! Fick födelsdagsjulklapp av Kicki och måste säga att jag blev riktigt glad över den. Tack för ikväll Kicki :)
The End,
Johanna

Torsdag. - Det här var inte igår!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. I måndags. Har haft så mycket för mig konstigt nog. Brukar ha tid att skriva flera gånger om dagen men idag blir det som en uppdatering så ni inte tror jag ljuger ;)

Måndags: Vilai kom och hämtade mig vid 13. Vi for ut till Birsta och tittade lite. Var där till kvällningen. Sedan lagade Vilai typ världens godaste maträtt, kött och ris. Riktigt gott var det. Myste på och pratade på tills det vart sängdags. Jag sov över där.

Tisdag: En skön promenad i skogen med Vilai, Sasha och Max. Kändes nyttigt att gå. Blev i alla fall en timme. For ut till Ikea och tittade lite. Notera: Jag köpte inget. Vilai skjutsade in mig till stan då jag skulle ha körlektion. Hade dubbel så jag fick köra ett tag. Enkelriktat var det på schemat. Tog sedan bussen bort till Rickard och Vilai. Jag fick mat. Sylta och potatis. Sedan blev det en promenad. Vi gick allihopa, jag, Vilai, Rickard. Jocke, Sasha och Max. Mysigt!! Byggde snögubbe och hade snöbollskrig. Känns hemskt att säga men det kändes som att man hörde till, som i en familj typ. Det måste jag säga var länge sedan. Rickard skjutsade in mig till tågstationen vid 21,30. Skulle möta upp Mathias som kom hem från Örebro. Vi myste på lite och somnade sedan rätt snabbt.

Onsdag: Promenerade till bussen. En idiot i minibuss körde på mig. Han var tvungen att ta sats så han kom upp för backen, jag stog nästan nere i diket men ändå körde han på mig. Eller så dramatiskt var det inte. Men det kändes som att han liksom svängde mot mig. Han körde in i min axel i alla fall och det gjorde inte ont förrän igårkväll. Det känns nu också men inte ska jag gnälla över det. Han körde ju inte över mig som tur var. Hade körlektion 8,30-9,10. Gick sedan en sväng på stan. Fortsatte till Motivators lokaler och skrev ut ansökningar. Tog en till sväng på stan, handlade julklappar. Hade körlektion mellan 15,45-16,25. Mathias hämtade mig efter det för 17 skulle jag börja jobba. Hualigen säger jag bara. Innan vi la oss kollade vi lite på Tom och Jerry, myste på sen sov vi.

Idag blir det först körlektion. Sedan blir det Kicki och julmarknad i Matfors. Trevligt! :)

Grattis till körkortet Agge! :)
The End,
Johanna

Måndag. - Ja, måndag helt enkelt!

Nu sitter jag här ännu en gång. Skulle helst vilja lätta på hjärtat och skriva allt som tynger ner mig. Men på något sätt känns det inte rätt, det känns inte heller som om jag vill dela med mig av det här till allihopa. De som jag väljer att prata med får veta helt enkelt. Så, då var det löst.
Tänkte strax dra mig ner och äta frukost. Inte så bra att skippa det så..

Idag blir det Vilai. Frågade henne igår om hon var ledig. Det var hon så jag far dit idag. Eller hon kommer och hämtar mig så jag slipper gå den äckliga vägen som hon uttryckte sig. Har inte träffat henne på väldigt länge, men nu så. Stannar även över där i natt som det ser ut nu. Hon frågade om jag ville det då Mathias är i Örebro. Tja, varför inte? Känns som jag behöver bort lite. Eller bort och bort. Jag kan inte ens uttrycka mig riktigt så jag ger upp på den fronten.
Frukost nästa.

Tack Kicki för att du finns. För att man kan prata med dig om allt. Du är helt klart bäst! :)

 Idag ska jag mysa sönder med de här myspropparna!
The End,
Johanna

RSS 2.0