God morgon alla glada!

Nu ärklockan 06,40 och Mathias är på väg till jobbet. Själv börjar jag inte förrän 8 så jag behöver inte gå än på en halvtimme. Så jag tänkte att jag kunde sitta här med er.

Jobbade igår med Maarit. Det gick bra och tiden gick fort. Hatar när det kommer tusen kunder strax innan stängning så man får stå och vänta på dom. Dom gör inte direkt mycket för att öka takten heller. Men nöjd och glad stog vi i kassan ändå. Kvällen hade gått fort och det sätter sig bra på humöret.

Igår snöade det som ni redan vet. Själv var jag på jobbet när det snöade så jag fick inte känna den fallande snön mot min kind när den kom utan jag fick stå inne i butiken och titta på den vita parkeringen utanför. Men som tur är så lär det ju snöa mer. Bara för att så ska jag berätta att jag blev glad för snö. Brukar i vanliga fall inte tycka om vintern och snön men jag nästan jublade igår när jag fick reda på att det snöade.

Nog för nu, hejs'

The End,
Johanna

Strax dags att bege sig mot jobbet!

Om drygt en timme börjar jag. Mathilda och Anton ska snart bege sig in mot Bergsåker så jag hakar på. Mathias skulle komma förbi på jobbet och pussas lite, mysigt.
Får väl ta och käka ett äpple på vägen så man får i sig något.

Ja, precis. Så är det. Och jag ber om ursäkt för min meganegativa inlägg...

The End,
Johanna

Första körlektionen!

Gick väl sisådär. Jag var nöjd under tiden och strax efter men när jag satt mig vid datorn och teorin blev jag missnöjd. Det börjar med att man lärt sig helt fel och måste lära om sig allting. Jag påstår inte att jag kört mycket hemma och jag trodde jag kunde allt utan det att det man lärt sig var typ fel. Benny var inte så negativ som jag låter. Det är inte heller det jag menar. Det här är bara mina tankar.

Nu är det ungefär tre och en halv timme till jag börjar jobba. Ska bli skönt att jobba igen. Inte den blekaste har jag om vem jag jobbar med. Men det lär jag ju få reda på sedan.

Mathias, vill ha dig hos mig nu.

The End,
Johanna

Gaah, iskallt!

Känns som om att man håller på och förfryser. Lika bra det kanske. På jobbet har jag gått och vänjt mig med piké-tröjan. Alltså jobbarttröjan för er som inte förstår. Men inte har det hjälpt någonting heller. Nu sitter jag här påpälsad och fryser. Så min vänjning sket sig totalt. Mathias får värma mig när han kommer hem från jobbet. Det är ju bara tre timmar dit.

Och sugen på godis eller något chips-liknande är jag också. På en tisdag, fy Johanna! Suttit och nallat från Mathias Tutti Frutti Rings. Jag blir väl skyldig honom en påse sedan, inte för att han lär bry sig men ändå. Finns säkert något annat jag kan bjuda igen annars.

Satt nyss och läste i körkortsboken. Läste till sidan 55. Lite smått tråkigt eftersom jag redan läst dryga hälften i Mathias bok men nu när jag fick min egen så kändes det som om att jag lika gärna kunde börja om från början. Lite repetering så där.

Födelsedagsbarn nr.1
Morfar fyllde 78 år igår.




Födelsedagsbarn nr.2
Pappa fyller 52 år imorgon.





The End,
Johanna

Frosten börjar precis tina från marken!

Nu måste vintern vara på väg i alla fall. Igår kväll var det minusgrader i Gnarp och imorse då man kom till Sundsvall så ligger frosten på tills nu.

Till slut begav jag mig härifrån Kungsnäs rätt tid. Gick där och kånkade med all min packning. Eller min och min. Det var Mathias kläder i bagen, kläder till Pernilla och Terese i kassen och min väska då med kamera, plånbok och sådär. Det vägde ju lite granna kan jag lova.
När jag väl kom till jobbet handlade jag presenter och kort till morfar och pappa. Tog bussen in till Mathias jobb. Vi for in till stan, Traffiq trafikskola och skrev in mig. Har min första körlektion imorgon 9,30. Grymt nervös.
For vidare ut till Bredsand. Mathias skulle lämna tebax nå grejer. Och när vi kommer innanför dörren så står Viktor där. En hund. Jag tror den heter Viktor, det lät som dom sa de när dom ropade på honom i alla fall. Hur söt som helst!
Begav sedan vidare mot Gnarp där det blev korv med bröd och strips. Gott!
Blev sedan fika. Tårta, bullar och pepparkakor, riktigt mums!
Jag, Kalazo, Pernilla, Terese och Ellen tog en promenad. Den skulle vara längre men den blev rätt kort av någon konstig anledning. Sedan blev det sovdags.

Imorse klev Mathias och jag upp fem. Han började jobba sju och han skulle skjutsa mig hit innan så det var bara att pallra sig upp. Käkade frukost och begav oss ut till den vita, i vanligt fall silvergrå, bilen. Måste säga att det var i rättan tid jag hittade jackan.

Nu ska jag fortsätta sitta här och frysa. Vågar inte sätta igång elementet. Jag kanske bränner upp hela huset.
The End,
Johanna

Ojdå, räknade en timme fel!

Jag var alldeles nyss på väg. Började göra mig iordning, fixa det sista med packning och så. Sedan kom jag på att det är om en timme jag ska gå ut till Bergsåker. Går jag nu är jag inne i stan 15, Mathias slutar 16. Inte smart tänkt. Not at all.
Men som tur var kom jag på mig själv.

Så hej då om en timme cirkulärt.
The End,
Johanna

Det blir fira morfar!

Då har man pratat med Mathias. Berättat om allt, hur tokigt det blev med att fira morfar idag och så. Den grabben slutar aldrig förvåna mig. -"Men vi åker!". Haha, visst tänkte jag men han var seriös så efter hans jobb far vi in till stan. Jag skriver in mig på körskolan sedan beger vi oss mot Gnarp. Så nu har jag packat till honom och städat hans rum. Att jag packat till honom vet han för han bad mig så snällt men att jag städat har han inte den blekaste om. Det blir en surprise ikväll eller imorgon. Ska bli roligt att se minen.

Så jag ska strax göra mig iordning och bege mig mot jobbet där present ska inhandlas till både morfar och pappa. Morfar fyller år idag, pappa på onsdag och farmor skulle ha fyllt 88 på fredag om hon funnits kvar. Så saknaden kommer garanterat slå till på fredag men det är inte mer än normalt anser jag.
In och heja på jobbet. Det tycker jag om. Tur att mitt jobb är rätt nära ändå. Tar en halvtimme att gå men då får man sig en promenad och de dagar jag inte jobbar går jag till jobbet så det blir en timmes motion det. Lite granna för att träffa folket och sådär. Trivs riktigt bra där.

Kameran följer med till Gnarp, så bilder lär det ju bli om inte minnet sviker.

Grattis Morfar på 78-årsdagen.
The End,
Johanna

Tröttsamt!

Jaha, ringde morfar och grattade han för att han fyller år. Då säger han att han ska firas i Gnarp idag och han trodde jag skulle komma. Jag visste ingenting. Inte ett ljud om det har jag hört. Känns så surt. Någon borde ha hört av sig och sagt att vi ska fira honom. Nu är det lite sent ute så jag vet inte om jag kan fara dit. Suck!

I alla fall så umgicks jag med Vilai igår. Hon kom och hämtade upp mig vid 14 och då bar det ut till Birsta. Jag köpte en jacka, en halsduk, en mössa och ett hårspänne eller vad jag ska kalla det. Används ist för snodd iaf. Äntligen fått tag i en jacka och jag blev väldigt nöjd med den.
Vi började Birsta-visiten med glass. Gick runt lite i affärer och bestämde oss sedan för att äta. Det blev friterad kyckling med ris.
När Birsta City skulle stänga for vi bort till Willys och inhandlade mat och gotta. Vilai lagade mat när vi kom hem till henne och Rickard så där satt vi alla fyra. Vilai, jag, Mathias och Rickard. Mathias kom direkt bort till Rickard och Vilai efter att han anlänt till Sundsvall. Gohög!
Efter maten frågade Vilai om hon fick sminka mig. Hon hade aldrig sett mig sminkad tyckte hon och hur konstigt det än låter så har jag aldrig sett mig själv riktigt sminkad heller så sminkat blev det. Såg ut som en helt annan människa.
Knäppte inge kort. Var mest chockad över hur annorlunda jag blev.
Vilai och jag gick sedan ut med hundarna Sasha och Max. När vi kom tillbaka från promenaden blev det godis och film.
Riktigt trevlig söndag måste jag säga!

När vi kom hem till Bergsåker blev det sova. Och hur mysigt som helst var det att äntligen få sova bredvid Mathias igen. Varmt och gosigt.

The End,
Johanna

Då var man klar för avgång!

Vilai nästa! Hon kommer när som helst hit för att hämta mig. Ska börja med att handla tror jag och det är najs. Även fast det är mat som ska inhandlas. Jo ni, här sitter jag i jeans och grejer. T.o.m. satt upp håret. Händer inte ofta, och när jag väl gör det brukar det bli hästsvans. Inte nu inte. Känner mig faktiskt fin för ovanlighetens skull.

Tjohejs!
The End,
Johanna

Ren och fin!

Då var man nyduschad och nästan klar då. Slängde nyss iväg ett sms till Mathias och ska väl snart ringa Vilai. Tänkte fara dit och umgås med henne idag. Lär ju bli lika trevligt som alltid.

Nej nu, ge dig Johanna och ryck upp dig för tusan!

Någon dag blir det till att shoppa kläder i alla fall. Det behövs verkligen!
The End,
Johanna

Hej och God morgon!

Nu är man vaken och kry. Eller vaken är man i alla fall. Vaknade med ena näsborren igentäppt. Men snart är det vinter så det gör inget. Jag är väl inte direkt ett stort fan av vintern. Jag är mer en badtjej så sommarn är min årstid men Mathias tycker om vintern och tycker verkligen om julen. Allt är så mysigt och allt är så rött. Älskar rött.

Sådär lite knepigt inlägg nu på morgonen men det är för att det är på morgonen. Drömde inatt att jag åkte på kryssning, Cinderella. Det var tredje gången på kort tid. Kommer inte ihåg vem sällskapet var men det var en tjej. Vi skulle hångla med flest och få dom att tro  att dom skulle få sex. Sedan skulle vi bara gå därifrån till våra respektive. Helsjuk dröm. Haha, men leken verkade inte vara något för mig, för medans min kompis gick i väg och letade upp killar stog jag ute på något däck och tittade på vågorna. Rätt av mig, rätt av mig. Till slut hittade hon mig och blev sur så hon tog med mig till kaptenen. Jag fick inte vara kvar. Tjoff, så vaknade jag.
Vilka drömar.

Men nu blir det frukost och inte fortsätta äta på godispåsen min sen igår.

Mathias, kom hem!









The End,
Johanna

Nu blir det sängen!

Nu slog tröttheten till och jag tänker inte kämpa. Ska släpa mig bort mot toan nu och borsta tänderna. Sedan tänker jag sno Mathias t-shirt och krypa ner i sängen. Kommer kännas lika tomt nu i natt som igår natt.
Vill att Mathias kommer hem, saknar honom!

Men ni får ha det så bra och sova gott.
Sååå... Jaa, kan ju inte säga: så ses vi. Så vi skippar något sååå.

Natti natti på er alla nattugglor.
ps. glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme.

The End,
Johanna

Då var lördagen avklarad!

Gick och la mig vid 22 igår. Ni ser väl på mitt senaste inlägg på tiden när det var lite mer exakt.
Just nu sitter jag bara här framför datorn och äter stjärnor och väntar på att Mathias ska ringa. Jag ringde efter jag kommit hem och käkat potatis och köttbullar men han svarade inte. Dom badar väl tunna eller något sådant :)
Bestämt mig för att bli en bättre människa och inte en gnällig sådan. Blir så trött på mig själv när jag gnäller så nu får det vara slut med det.

Klev upp 7,45 imorse. Gick ner, käkade frukost med Cattis och Larsa. Stapetserade med musik i öronen till jobbet. Frontade och hade för mig tills det blev dags att bre mackor. Det var kunddag idag så då bjöd vi på dricka, macka och pepparkakor. Anteckna detta: Pepparkakor från Ljusdal!
Peter hade tänkt lite fel så mellan 14 och 15 var det meningen att Emma skulle vara själv i butiken. Under den tiden skulle jag haft lunch men ställde upp och jobbade den timmen. Fick ju en extra timmes lön och jag var ändå inte hungrig. Så idag på jobbet har jag levt på pepparkakor, a lot! Och en halv macka. Men det gick det också.

Jobbade med Carro från 15. Riktigt roligt att jobba med den tjejen. Kom även in två fyllon ikväll. En sa att han älskade mig och att han alltid gjort. Och att han visste att jag älskade honom men jag behövde ju inte säga något till Mathias. Nej ni, jag ska sjunka lågt om jag tänder på fyllon. Och så lågt kommer jag aldrig sjunka! Andra fyllot vägrade lämna butiken. Han tyckte det var asroligt att han inte köpt någon öl. Till slut lyckades jag lura iväg honom med att vi skulle stänga tidigt ikväll. Han kom inte tillbaka heller som tur var även fast det sprang hur mkt som helst folk ut och in i butiken.

Det blev ett långt inlägg för ovanlighetens skull :)

The End,
Johanna

Gonatt folket!

Nu blir det sängen. Hoppas jag somnar på en gång bara så jag slipper ligga vaken. Imorgon blir det jobb, 9-21,15. Asnajs!

Gonatt!
The End,
Johanna

Strax middag!

Nu blir det strax middag. Och det luktar gott. Är inte speciellt hungrig men äta bör man väl.

Fortfarande less så det här bli kort. Pratade nyss med Mathias. Han ställde en fråga men hade inte tid att lyssna på svaret. Något annat var viktigare så skit på dig.
The End,
Johanna

Gnarp igår!

Var i Gnarp igår. Gick från Kungsnäs in till centrala Bergsåker. Det var en stund kvar tills bussen skulle gå så jag gick in på jobbet och tänkte heja på de som jobbade. Klockan var kvart i tio någonting då. Peter kom fram och skämtade om at jag fick jobba, det lät så iaf. En liten stund senare sa han att jag seriöst fick jobba till 13-14 någongång. Det passade mig bra för nästa buss till Gnarp gick 14,20. Så jobbade några timmar sen for jag in till stan och vidare till Gnarp.

Väl framme åt jag ihäl mig på mackor. Det blev mormors pannkakor till middag så det blev några sådana också. Terese och jag tog en promenad med Ellen. Vi var ute i ungefär en timme. Åt kladdkaka och grejer ett tag efter att vi kom hem som pernilla bakat. Riktigt gott var det. Sedan blev det sängdags.




The End,
Johanna

Sundsvall - Less!

Är tillbaka i Sundsvall. Jobbat idag och fått reda på att Linda stannar, Wihoo! Hur najs som helst. Och Linda, jag tycker också vi klickat bra som kompisar. :)

Är så less nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Satt nyss i halsen så illa att jag trodde jag skulle kvävas. Fast det är egentligen inte därför jag är less. Jag är less för att jag vill inte vara här. Vill inte bo här länge till alls. Jag vill ha eget. Men jag vet att om jag inte tar körkortet innan så blir det inget körkort. Men ändå, det är pengar som hindrar. Problem att dom växer på träd??

Det enda jag skulle villja göra nu är att krypa tätt intill Mathias och känna hans närhet. Men han är påväg någonstans te nå fjällen med några jobbarkompisar så det sket sig.

Gaaaah! Blir tokig.

Nej, nu ska jag titta runt och svara på mail så ni slipper bli smittad av negativitet.

The End,
Johanna

Brrr..Iskallt!

Frosten ligger på och det är iskallt ute. Fast det är lite mysigt också, man känner att julen närmar sig.
Just nu håller jag på och packar till Gnarp, känns som om att jag vill ta med lite varma kläder även fast det bara är en natt. Men man vet aldrig vad jag kommer på, och vart jag ska ränna någonstans. Jag menar behövs det något till middagen så lär jag ju bege mig till ica. Och det är faktiskt en bit.

Nu ska jag packa klart och göra mig klar för att sedan bege mig mot bussen till stan.
Mathias träffar jag inte förrän på söndag. Han ska bort över helgen. Så sakna honom är högst på min prioritetslista i helgen. Sedan Kalazo kanske imorgon.

Love you Mathias!
The End,
Johanna

Promenad från jobbet!

Då var man hemma med genomfrusna händer. Jobbade med Ing-Mari ikväll och det gick riktigt bra. Jag stog i kassan mestadels av tiden vilket jag inte har något emot.

Mathilda och jag var på stan idag. Köpte varsin McFlurry som vi sedan satt oss ner och pratade mellan tuggorna. Vi har aldrig riktigt pratat och umgåtts såhär så det var roligt. Skönt och behövligt. Riktigt trevligt var det i alla fall och sista samtalsämnet var fulast. Fast det behöver inte nämnas, så fult var det. Det måste göras om i alla fall.

Imorgon bär det av till Gnarp. Ensam. Madde ändrade sig. Hon hade plugg och grejer, vilket är förståeligt med hennes linje. Ska flasha med min kamera och bara mysa med familjen. Sedan ta med mig övningskörningtillståndet och körkortsboken till Sundsvall så att det bara är att köra igång på riktigt. Ska i alla fall bli skönt att komma hem.

Strax kommer Mathias hem. Då ska jag ta på han med min bokstavligt talat iskalla händer och pussa sönder honom. Bara för att jag är bäst på det.
The End,
Johanna

Förresten!

Så bra som jag sovit i natt har jag inte sovit på länge. Hur mysigt som helst var det. Är ju van vid bautasängen nere och i natt sov vi i Mathias säng. Fått legat i Mathias famn största delen av natten. Varmt, mysigt och tryggt! <3

The End,
Johanna

Då var man uppe igen!

Ja, som jag sa så la jag mig igen. Det gick sämst att somna om för den som vill veta. Men när jag väl somnade kan jag inte säga att jag sov dåligt. Men det går aldrig bra att somna om när man klivit upp, det spelar ingen roll om man går på toa eller om det är något annat.

Om ungefär en kvart kommer dom hem. Känns lite konstigt för nu har vi trots allt vart här i 3 veckor ensamma, sedan blir det fullt hus på en gång.
Ja,ja, okej då.
The End,
Johanna

Jaa, God morgon!

Nu sitter jag här igen. Vid den här tiden på morgonen om jag inte jobbar så sover jag. Men Mathias klev upp vid 6 som vanligt och jag kom på att jag var tvungen att ladda min telefon. jag sätter i laddaren och då ser jag att jag har ett meddelande mottaget. Läste  innehållet och blev så nyfiken så jag trodde jag skulle spricka. Grejen var väl egentligen att jag fick meddelandet av Jessica, som jag inte haft någon vidare kontakt med sedan jag flyttade till Sundsvall. Inte större delen av iaf.
Därför sitter jag här och har suttit här sedan Mathias skyndade sig att koppla i datorn innan han började jobba 7.

Men nu tror jag att jag ska försöka sova en snabbis. Är inte speciellt trött men lär bli eftersom jag la mig sent och klev upp tidigt. Det är det sämsta med mig.

Idag blir det stan med Mathilda, det lär bli riktigt trevligt!



Läste igenom inlägget efter jag publicerat det. Låter lite knepigt det där, typ hoppat över hälften men det behöver ni inte veta. Läs och låtsas förstå ;)
Hejs'
The End,
Johanna

Det blir jobb idag!

Peter ringde imorse vid 10 och hörde om jag ville jobba 14-21,15. Of course! Hade jag fått välja så hade jag jobbat hela tiden och blivit typ stormrik, skaffat körkortet sedan köpt en lägenhet på en gång. Det skulle vara asnajs!

Vart världens städtant idag. Familjen Drugge-Engström kommer hem imorgon och då ska det väl vara fint antar jag. Ingen energi alls egentligen för att städa, kanske därför jag hamnade här. Men fint börjar det bli iaf, eller fint har det väl vart hela tiden men inte tillräckligt, I guess.

På torsdag bär det av till Ganrp om jag inte jobbar. Madde ringde igår och frågade om jag ville haka på, det kan jag väl. Måste ändå hämta körkortsboken och övningskörningstillståndet så jag kan skriva in mig nu när jag har lite pengar.

Förlåt Linda för igår. Glömde totalt bort det. Saker slutar aldrig hända... Haha, ja det är nog så, har ju intre träffat dig på evigheter känns det som!

Nu ska jag hänga tvätt.
The End,
Johanna

Sänkt!

Så, då har jag vart bort på jobbet. Pratade med Peter och köpte frukt och en tidning.
Man brukar få höra att kor är nyfikna men hästar verkar vara likadana. Rätt fult.

Har inte så mycket att säga. Känner mig lika sänkt idag som igår. Det är jobbigt och jag vet att det går ut över omgivningen. Grejen är den att jag inte ens vet vad det är. Allt känns jobbigt.
The End,
Johanna

Städdag!

Idag blir det städning på hög nivå. Nog för att det är rätt städat men det finns en del att göra så tänkte göra det idag när jag ändå inte har något bättre för mig. På onsdag kommer Mathias  mamma med familj hem från Thailand. Gruvar mig något hiskligt.

Jag ska strax dra mig bort mot jobbet. Höra med Peter om fler tider och om jag bör söka nytt jobb. Så lite som jag jobbat nu, ja, vet inte vad jag ska säga. Har bara jobbat den här månaden så jag får kring 3000 nästa månad. Det är inte okej. Det löser väl sig till slut men.

Lär ju finnas en del att fota så funderar på att ta med mig kameran när jag går. Jag gör det.
The End,
Johanna

Filmkväll!

Ja, vi har ju sett en del filmer idag. Plus ett One Tree Hill-avsnitt. Nu blir det fortsättning med sista filmen för ikväll.

Natti'


I will run myself in circles here without you!
The End,
Johanna

God morgon!

Ja, då sitter man här igen. Mathias ligger fortfarande och sover, skulle jag också gjort om jag kunnat. Är så trött..

Igår blev det en del film för min del. Såg  på två filmer med Mathias innan vi for ut te Birsta och träffade Rickard och Vilai innan Mathias innebandymatch. Sedan kom Kicki hit vid 20, vi skjutasde iväg Mathias sedan började våran filmtittning också. Såg först Mr. & Mrs. Smith. En film man aldrig kan få nog av. Sedan zappade vi över till tv:n och såg Noll Tolerans.
Åt clementiner som bara den. Drack även dricka som defenitivt inte kombinerades speciellt bra med clementinerna.

Måste säga att det var en riktigt trevlig kväll igår. Prat och skratt som vanligt :) När vi for och skulle hämta Mathias i stan så står det världens största hund framför oss. Kicki ringde när hon var på väg till oss och sa att det stog två stora hundar utanför bilen. Jag och Mathias trodde det var jägarnes hundar som äter katter så det hade ju inte vart så smart om hon klev ur. Men det visar sig vara nå bauta-hundar. En taxi hämtade den ena i ala fall. En taxi.
Kvällen var trevlig och den måste göras om :)
The End,
Johanna

Så var det helg igen då!

Känns rätt skönt. Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att Mathias och jag ska ut te Birsta och köpa kameraväska eller vad det heter. Jag lär ju ha sönder kameran på en gång annars. Är rätt duktig på sånt, tyvärr, men så är det när man är klantig. Lika klantig är jag när det gäller mig själv. Tror ni inte jag kom hem med plåster igår också. Jobbat fyra dagar den här veckan och kommit hem med sår varje dag. Haha, ja, som sagt...klantig.

Imorgon ska jag umgås med KIcki. Det var inte lika länge sedan den här gången i alla fall. Ser riktigt framemot det :)

The End,
Johanna

Gott folk!

Härmed vill jag meddela att Johanna Henriksson har införskaffat sig en kamera! Är asnöjd. Jag skrev att jag ville ha en röd och en röd blev det. Massa roliga ljud på den. Låter som en groda och grejer. Tro mig. Kalazo du kommer skratta ihjäl dig. Och Kicki, vi lär ju ha roligt åt den vi med. Det roligaste nu är att ingen kan låta bli att le på mina kort. Jag menar, vem börjar inte garva när kameran kvackar? :)

The End,
Johanna

Proppmätt!

Precis ätit lunchkorv och potatis. Riktigt gott var det. Nu tänker jag bara sitta här och ta det lugnt. Växla mellan tv:n och datorn. Mathias stack nyss iväg till träning och jag funderade förrut idag på att ta en promenad men den struntar jag i.

Jobbade idag. Flummat runt med Linda. Sådär massa asgarv. Stått mkt i kassan och sådär.

Ska även prata med mamma ikväll :)



Hoppas du äntligen svävar på dina rosa moln nu!
Det är så hemskt det här. Uscha!
The End,
Johanna

Aktiv, jajjemensan!

Jaha, vart ska jag börja? Mathias klev upp strax efter klockan 6 imorse. Jag somnade om som en stock. Precis som jag brukar när han är kvar i huset. När han sedan gick utanför dörren har jag vaknat, vaknat och vaknat. Hyffsat jobbigt när jag inte börjar förrän 17 och kan sova ut. Men upp som en sol klev jag upp vid 10. Städade köket, slängde in en tvätt och höll på. Käkade frukost och sedan begav jag mig ut på en rask promenad. Pratade en sväng med Mathias i telefonen om middag och sånt där vuxet ni vet. När jag kom hem efter promenaden duschade jag såklart.
Peter ringde och frågade om jag vill jobba 8-17 imorgon. Klart!

Nu sitter jag här och tar det lugnt. Funderar lite över imorgon. Jobbar till 17 sedan ska jag in till stan och träffa Kalazo. Får även min lön imorgon. Som jag blev ruskigt nöjd med måste jag säga. Min första riktiga lön. Nu blir det skriva in sig på körskolan så det blir körkort någon gång och en kamera. Wiheei! :)

Nu börjar inlägget spåra ur så nu ger jag mig.
Hejs'
The End,
Johanna

Uppdatering.

Kom precis hem från jobbet. Skönt att jobba. Veta att man tjänar pengar. Fast jag vill ha mer tider.Aja, nutid. Det var helt okej at jobba idag. Eller det var roligt tills allt jobb tog slut och vi stog där på lagret och klättrade på väggarna. Träffade Linda i alla fall och då är jag nöjd.

Igår jobbade jag också. Jobbade med Anders. Kan inte säga att det var något vidare sällskap. Där satt han och läste sin Kalle Anka-pocket medans jag gjorde grejer i butiken. Satt i kassan varanann timme, hade kunnat sitta där jämt. Tycker det är så roligt.
Mathias hämtade mig efter jag slutat, sedan blev det matlagning. Färskpasta med kräftstjärtar. Eftersom jag slutade 21,15 så blev det mat sedan sova. Mysigt.

Fredag kväll bar det av till Gnarp. Pratade med mamma i telefon vid 18-19. Pratade bussar. Skulle ju till Hudik och hälsa på henne på lördagen. Det visar sig att den tidigaste bussen från Sundsvall till Hudik gick för sent. Så det var bara att ringa Kalazo hämta hene sedan fara typ. Eller inte riktigt så stressigt kanske men men.. Lördag ,morgon bar det av och jag fick övningsköra både dit och hem. Pappa är nyopererad och får inte köra. Vilken tur för mig, mindre tur för han.
Gick riktigt bra. 5 rondeller. Aldrig kört i en sådan förrut.
Träffade mamma, gick runt lillfjärden och sådär. en liten sväng på stan. Sedan bar det hem till mormor kotletter. Mums!

Nu sitter jag här och väntar på att Mathias ska komma hem. Jag vet att jag borde städa ordning lite men har ingen energi för det nu. Fixar det sen.

Dumma fjantgrejer! Skar mig en bra bit på handflatan idag och nu råkade jag spräcka upp det..

The End,
Johanna

Länge sen sist, Vilai.

Nu är det fredag. Strax helg. Känns rätt skönt, även fast jag lär ju inte märka att det är helg. Brukar vara så eftersom jag jobbar lite olika. Ibland är jag ju ledig mitt i veckan och så.

Igår jobbade jag som sagt. Kändes riktigt bra fast var lite ringrostig, men det var ju trots allt sex dagar sedan jag jobbade sist. Efter jobbet hämtade Vilai mig och vi for ut till Birsta och tittade lite. När vi var klar på Birsta City så for vi till Willys och handlade, färsk ananas bland annat. For hem till Rickard och Vilai. Vilai skar upp en ananas så där satt vi och mumsade i oss. Efter det bakade vi en kladdkaka. Det var ju en del "gubbar" som kollade på hockey där och vi fick många nöjda miner och kommentarer. Tur det. Medans "gubbarna" fortsatte titta på hockey tog jag och Vilai en promenad med Sasha och Max. Hundarna måsta ju också ut. Riktigt skönt att gå.  Rolig dag! :)

Idag blir det jobb. Efter jobbet vet jag inte vad det blir. Mathias och jag pratade om att se på film men man vet ju aldrig med oss. Brukar vara så att vi kommer på något annat att hitta på.

Imorgon får mamma åka från Forsa till Hudik. Så imorgon får vi träffa henne. Det vill jag verkligen göra. 

The End,
Johanna

Ungefär en vecka sen jag jobbade sist.

Det känns sämst. Jag vill ju jobba hela tiden. Får hoppas på att Peter är kvar idag när jag börjar så får vi hoppas på att jag får mer timmar. Jag vill ha jobb, jobb och jobb. Vill inte sitta hemma och slöa. Fast förkylningen är borta, det är ju tur det iaf.

Igår kollade jag och Mathias på Bill. Helt okej film. Ganska ful men man skrattar ju iaf. Kollade på de två senaste avsnitten av One tree hill också. Den håller på och skrämmer livet ur mig den där serien nu. Dumma serie. Vet inte hur länge hjärtat höll på att hoppa ur bröstkorgen på mig. Uscha!

Nu väntar jag mest på att Mathias ska ringa och att klockan ska rinna iväg. Fast skulle kunna gå till jobbet nu också men då har jag inget att göra ett tag. Vet inte hur jag ska göra. Suck! jag och mina megadilemman, haha, eller inte.
The End,
Johanna

Igårkväll.

Ja, igår var ju Madde här och gottade i sig. Madde och jag lagade maten. Tacos. Mathias fixade filmerna. Satt och bara gottade i oss en massa. Umgicks och hade oss som bara vi kan. Nu när jag skrev sådär kom jag fram till en grej. Ovanligt, jag vet, eller inte men iaf. Man har olika roligt olika människor. Jag menar man kan ju ha lika roligt, man är lika glad och skrattar lika mycket men man gör olika saker för att ha roligt. De ni.
Tillbaka till igår. Såg två filmer. Jag var inte speciellt intresserad av någon av dom. Var mer intresserad på vad Madde höll på med på datorn och småretas med Mathias.

Båda filmerna slutade som jag vela iaf. Tror dock att Mathias blev lite less på mig för att jag frågade vad som hände hela tiden. Förlåt.
Just ordet förlåt har Mathias fått hört mycket nu. Tyvärr, men jag har inte direkt vart rättvis. Men det är inte bara jag som är orättvis, men grejen var bara att jag ville förmedla till er nu vad bra jag blivit på att säga förlåt. Förrut hittade jag alltid vägar så att det blev Mathias fel även om jag gjorde fel. Men så är det inte längre. Men det är fortfarande svårt att säga förlåt. Varför är det ett så jobbigt ord?

Idag fyller Andreas 8 år. Ett stort grattis till dig lillebror!

Nu ska jag kika runt, sedan får vi se vad som händer,
Imorgon får jag äntligen jobba, lite knepiga tider men jobb som jobb!

The End,
Johanna

Strax dags.

Japp, precis. Strax dags att dra sig in mot centrala bergsåker. Haha, lite fult det låter. Centrala bergsåker. Men det är så det är. Kan inte direkt påstå att kungsnäs är centrala. Vilket är skönt också, har jag kommit på för ett litet tag sen. Inga grannar som kommer och skrämmer en genom att knacka på mitt i natten och sådant. Bara för jag är den mest lättskrämda människan på jorden. Men det passar för jag den mest lättroade också. Intresting...

Anledningen till att jag ska in te centrala är att jag ska möta Madde. Flickan som ska vara här ute i Kungsnäs ikväll och käka tacos och se på film.

Pratat med Agge idag. Kan inte minnas en enda gång vi pratat såhär med varandra. Skönt att prata ut. Kan ju lova att det behövdes. Det ligger bara och trycker i en annars. Men nu trycker det inte längre. Thanks.
The End,
Johanna

Totalt ointressant.

Imorse vaknade jag 10,15. Kroppen vela sova ut. Hör skönt som helst. Låg och drog mig i en halvtimme. Tog en dusch, slängde in en tvätt och käkade frukost. Tog reda på köket och satte igång diskmaskinen. En aktiv städtant är vad jag är.

Kalazo kommer förbi hit idag. Blir film och tacos. Riktigt trevligt lär det ju bli.

Ja, här är jag Malin ;)
The End,
Johanna

Gaah, kamera nu, tack!

Vad jag vill ha en kamera. Kameran på min telefon är sämst men jag ger mig ju aldrig. Knäppte nämligen här utanför en modell ställde upp också, ganska så mkt ofrivilligt,
Sen när jag har min kamera. Då blir det kort, kort och kort!

Vad uttråkad man kan vara då. Skulle villja gå ner och lägga mig och sova men då lär jag ju inte kunna sova ikväll. Funderade på att ta en promenad förrut. Men den skippade jag för att det blåser så mycket. Mycket  skönare att ut och gå när man har musik i öronen men när det blåser så ljuder det bara. Lite smått störigt sådär.

Nej, men vet ni vad?
Nu tar vi och hittar på något.


The End,
Johanna

Nu är vintern på ingång.

Det märktes speciellt imorse. Frosten låg på. Lite mysigt är det så klart.

Igår var jag och Kalazo till Hudik. Möttes upp i stan och tog bussen tillsammans till Hudik. Fick kliva av på fel busshållsplats. Eller fel och fel, det fanns ingen där busschaffisen stannade och lät oss med flera kliva av. Fick gå några hundra meter längre, men det klarade vi ;) Tog genväg till dollar där vi handlade lite, eller ganska mycket. Present till mamma och sådär. Begav oss mot sjukhuset. Fick träffa mamma, och hon var riktigt fin. Pratade med henne och fick veta bra mycket som vi "visste" andra sidan av. Fattar inte att vi inte förstått. När mamma lägger fram det så vaknar man upp och inser att man "vetat" fel hela tiden. Man känner sig så rutten. Men hon är på bättringsvägen och allt kommer ordna sig. Klippte henne igår också. Hon blev så fin. Fick även klippa pollisongerna(?) på en kvinna som jobbar där. Hon blev också nöjd.
När mamma gick och åt så gick Kalazo och jag och käkade pizza. Mamma bjöd, det kändes också fel men hon vela så gärna och man vill inte trotsa henne. Speciellt inte nu. Fick ta igen tid och bara umgås med mamma och det var skönt. 
Klockan 19 var besökstiden slut så vi drog oss ner till bussen och for till Gnarp. Sov där i natt. Och nu är jag här, hemma hos Mathias.

Städat en massa har jag sen jag kom hit. Nu är det fint.

Mathias ringde en snabbis när jag var på väg från bussen. När vi lagt på ser jag två rävar springa och leka i hästhagen där de två fölen står. Haha, Jag såg två rävar. Händer inte ofta, händer inte alls.

I lördags for jag runt med Kicki. Det blev en sån där kväll/natt vi jämt hade förrut. Vad man saknat dom. Det var som vanligt. Vi pratade och skrattade på. Skjutsade några,  for sedan till Max handlade mat och glass. Inte för att vi alltid gör det men det händer att vi far till Petter och det gjorde vi i lördags och käkade. Kollade på några knepiga filmer. Och tyvärr så var jag ju tvingen att prata sönder, som vanligt. Men det var en riktigt rolig kväll. Måste göras om.
Sedan skjutsade Kicki hem mig till GoMathias.

Nu vill jag bara att Mathias ska komma hem. Nu har allt ordnat sig och sådär så nu får han gärna komma hem. Kändes skönt att lösa det också. Nu är det mesta på bättringsvägen. Dock inte min förkylning men den får gärna försvinna snart. Vill jobba. Nog för at jag skulle kunna jobba nu också men Peter litar inte riktigt på det, Antar att jag bör vara hemma och vila upp mig. 








The End,
Johanna

Happy days!

Idag blir det prat, prat och prat. Ja, vi får väl se vad som händer. Han kommer när som helst.

 








The End,
Johanna

Nu blir det gonatt..

Nu har jag suttit här vid datprn ett tag. Lyssnat på musik, suttit inne på msn och sådär. Nu är det dags att sova. Ovanligt sent för att vara mig men det blev såhär inatt. Hoppas på att Mathias kommer hem gör jag också.

Hatar att killar inte förstår.

Ja, gonatt och sov gott allihopa
The End,
Johanna

I still don't get it..

Jag förstår fortfarande inte. Leker du bara med mig?  Vad är det som händer?
Du verkar inte förstå vad vi har. Eller vill du inte se det? Jag fattar ingenting och du har skyldigheten att förklara. Fattar du inte det? Jag blir sårad. Är det det du vill?
Jag älskar dig så otroligt mycket, släng inte bort det. Du har en chans. Den chansen är nu. Jag väntar inte på dig. Jag tänker inte tillåta att du leker med mig. Nu eller aldrig. Inte sen. Det finns inget vi föralltid sen. Då är det för sent. Då har jag gått vidare. Stängt av mina känslor. Jag tänker inte leva såhär.
Jag vill att det alltid är vi. Det sa du alltid förrut. Är det inte så längre?

Jag älskar dig, kan du inte bara förstå det?
Räcker inte det?










The End,
Johanna

Wihoo, eller inte!

Har precis pratat med pappa i telefon. Kollade nyss hur länge och det blev 20 minuter. Rätt skönt att prata. Bara prata om allt mellan himmel och jord. Sådan här kontakt har pappa och jag inte haft på jättelänge. Det är fel att säga att det är bra att det här hände mamma men det är så att familjen kommit närmare varandra. Något bra utav det dåliga.

På söndag åker Madde och jag till Hudik. Ska träffa mamma. Är lite rädd för att jag kommer börja grina, vill inte se till att hon får mer ångest. Men det kanske är bra om hon ser mig gråta. Då lär hon känna sig saknad och känna att jag bryr mig. Ska kanske klippa henne då också. Hon beskrev hur hon vill ha det och det lät bra.

Igår var jag ju i Gnarp. Åt ihjäl mig tror jag. Åt hur mycket som helst. Var så länge sedan jag åt mormors kassler. Jag åt hennes plättar, äppelmos och sockerkaka också. Mormor bara skrattade hon när jag frågade om jag fick ta. Kändes skönt att höra henne skratta. Att prata med både henne och morfar. Det behövdes verkligen.

Började 10,30 idag. Åh, sovmorgon tänkte jag men inte kunde jag sova. Knappt på hela natten. Inte bara för mamma utan för hur Mathias beter sig också. Förstår inte vart han fått sina idiotiska idéer ifrån. Aldrig att jag går med på dom. Inte en chans. Linda har piggat upp mig och fått mig skratta många gånger idag och det uppskattas. Jag tycker om den tjejen!
Mathias och jag pratade lite idag. Han verkar förstå nu vad det egentligen är han ber mig om. Ska prata mer imorgon. Lär ju behövas.

Slängt in en tvätt och satt igång diskmaskinen har jag också.
Lyssnar på Bethany Joy Lenz - Halo nu eller gjorde nu är det hennes låt Honestly.
Tänkte kolla runt lite här och försöka klura ut allt knepigt som pågår...
Skulle egentligen umgås med Kicki nu men hon mår inge bra så vi får ta det någon annan dag.


Shit happends, get over it.
Men hur lätt är det då?
Vad är det jag gör för fel?
The End,
Johanna

Finally!

Försökt logga in sedan imorse men det gick inte förns nu. Ändrad tid idag så jobbar 12-21,15 i stället för 16-21,15. Inte tackar nej till det.
Hade ju inventering igår. Var inte klar förns 23,30. Mathias klev upp och hämtade mig också. Det var väldigt uppskattat kan jag lova.

Jag älskar att ligga tätt intill dig Mathias. Känna din värme. Känna dig andas i nacken. När jag får krypa tätt intill dig och du håller om mig. Det finns ingen tryggare plats. Jag älskar dig! <3
Ledsen att jag jobbar hela tiden. Men det är för oss Älskling.

Nu ska jag strax bege mig till jobbet. Lär ju kännas rätt bra att jobba nu när det är sånt här väder. Mathias familj är ju bara på väg till Thailand och värmen. Lite avis är jag på dom men stannar mkt hellre hemma med Mathias.

The End,
Johanna

RSS 2.0