Livet leker!

Precis som rubriken lyder, livet leker. Jag har massa nära och kära runt omkring mig och jag har fått mycket nya vänner på sistone som jag har väldigt svårt att slita mig ifrån.

Helgerna består av umgänge och ibland fest. Njuter av livet, det gör jag. Njuter av varje sekund för att jag vet att saker har en tendens att svalna av. Till sist försvinna och sedan står man där och saknar det som varit och det som vi kunnat haft.

Inte en dag går utan att jag tänker på gänget vi var i somras/höstas. Jag pratar alltså om andra personer nu. Vi var oskiljaktiga och det hände något varje dag. Det var vi och inga andra fanns. Saknaden efter den tiden är så enormt stor och det gör ont så fort jag tänker på den. Blödig jag är känner jag men det är faktiskt tufft.



Christina Spjut, tack för att du är den som alltid finns där och alltid stannar kvar oavsett vad! ♥
Oavsett vad jag gör eller vem jag är så finns du där och har alltid gjort. Jag är en helt annan människa nu än vad jag var för ett år sedan men du ser ändå att jag är samma person, egentligen.
The End,
Johanna

Suck...

Nu är det nog. Bägaren rann över.

Du tror att du kan komma och gå som du vill. Att du kan leka med oss. Varför ska vi finnas där då du behöver oss om inte du finns där då vi behöver dig?

The End,
Johanna

Evigheter sedan!

Nu var det evigheters evigheter jag skrev ett ordentligt inlägg här. Ser att jag fortfarande får massa roliga kommentarer från läsare från andra länder. Hur ni hittat hit vet jag inte men jag uppskattar att ni gillar det jag skriver.

Jag har fortfarande lika mycket känslor och tankar som snurrar. Tänkte dela med mig lite smått igen. Känns som att det är dags för att lätta på trycket snart.

The End,
Johanna

The End,
Johanna

..

There is no one like you
And in a world of black and white
You are the only one in color

The End,
Johanna

RSS 2.0