Länge sen...

Tänkte börja från den dagen jag slutade.
Söndag:
Som ni vet kom familjen hem. Det blev ju som det blev. Massa babbel bara typ. Mathias och jag gick upp och la oss tidigt för han skulle ju börja 7 i Sundsvall. Tittade på One tree hill sen blev det sova.

Måndag: Vaknar av Mathias väckarklocka som han hade ställt lite för tidigt så han kröp ner en stund till. Mysigt! När hans klocka ringde igen klev han upp. Käkade och åkte in till jobbet. Själv tror jag att jag sov till10,30 någonting. Hur skönt som helst att äntligen sova ut. Under dagen hände det inte så mkt. Kollade igenom kläder vi fått från några mamma känner och sen blev det övningskörning. Körde till Harmånger, hämtade Pernilla och sen tillbaka. Riktigt kul.

Tisdag: En riktigt varm dag och Terese och jag hade inget att göra så jag kom på den dumma idéen att cykla till sörfjärden och bada. Det är över en mil! Tur att vi var så dumma att vi inte riktigt fattade vad långt det var förns vi kom fram. Jobbigt men mysigt var det. Badade, flummade och fikade. Massa rån, 25 var. Terese tyckte att jag var jobbig för att jag vela bada så mkt. Hon var mer en solfia hon. Det visste jag inte. Cyklade hem igen, tyvärr glömde vi kolla när vi började cykla och ännu sämre, glömde kolla på klockan när vi kom hem. Men iaf på hemvägen tänkte jag visa campingen i Sörfjärden. Efter en bit frågar Terese om jag tog med hennes mobil. Jag stannar så får hon titta i ryggsäcken. Jag hade självklart cykeln med den jättehöga sadeln så jag knappt nådde ner till tramporna så när jag skulle sätta ner fötterna på marken när jag stannat får jag sendrag i ena tån och ramlar över Terese cykel med min cykel. Ännu en grej vi garvade åt. Resten av cyklingen gick bra. Väl hemma åt vi sylta och mos, hur gott som helst sen fick jag övningsköra till Harmånger igen och hämta Pernilla. Denna gång gick det inte lika bra och det skyller jag på Martin!

Igår: Jag och Kalazo bestämde att vi skulle ta en sväng på Birsta och tåget passade bäst in så vi var i stan samtidigt. Helt slut från dagen innan skjutsade jag Terese på cykeln bort mot tågstationen. Tyvärr orkade jag inte alltför länge utan fick gå 70-100  meter kanske. Satt där och pratade tills tåget kom och jag klev på och Terese cyklade hem. Kalazo och jag tar bussen ut till Birsta och sådär. Jag handlade en tröja och hon handlade som vanligt mkt mer än mig.  Dagen var riktigt kul!

 Idag blir det en sväng på stan med Kalazo sen bär det av hem till Gnarp. Mathias åker ju till Skara och sådär. Får se om vi hittar några jeans idag då. Fick matpengar av mamma och pappa igår så äta är väl oxå inplanerat tror jag.

Kommer sakna dig så mkt älskling.

The End,
Johanna

Idag kommer familjen hem..

Och det känns lite tråkigt. Det är ju inte direkt så att man längtat efter dom. Vart skönt utan dom. Skött sig själv och grejer. Det har vart riktigt mysigt. Men nu är friden över och allt blir som vanligt igen. Känns lite sorgset egentligen om man tänker efter, att allt blir som vanligt. Den är veckan har vart en underbar vecka. Hur skönt som helst. Men nu är semestern över och alla börjar jobba igen. Mathias pappa med familj åkte tillbaka till sthlm t.ex. Men å andra sidan så är det bra att det är så här, då längtar man ju till nästa sommar då det är semester,

I fredags kom Mathias hem tidigare från jobbet så jag, Mathias och Kalazo for ut till gårdsjön och badade. Mathias pappa med familj var där och det var riktigt mysigt. Efter badandet så bjöd Mathias pappa på pizza. Vi blev några stycken som åt, typ 9 stycken. Det var oxå mysigt.

Igår vart det mest one tree hill sen for jag och Mathias och badade i gårdsjön. Kom hem igen hämtade upp Linus och Martin och åkte ut till föbodvallen och träffade Rickard, Runo och Putte. Sasha var självklart där oxå. Vi åkte in till Gnarp igen vidare till Sörfjärden för där var det pubafton och Mathias var chaffis. Mathias, Linus, Martin och jag åkte hem med Sasha. Lovade Rickard att jag skulle vara hundvakt så det blev två löptikar här hemma. Dom kom bra överens iaf. Mathias och Martin hämtade Rickard och for vidare till Sundsvall och jag och Linus kollade klart på det påbörjade one tree hill avsnittet. Sen gick jag och la mig.

Klev upp idag vid 9,20. Gav Ellen mat, tog en sväng med henne. Tog reda på köket, dammsög och sedan åt jag frukost. Efter det vattnade jag blommor ute, en av sysslorna jag inte kommer sakna när mamma tar över igen.Sen hamnade jag här. Grabbsen sover fortfarande.

Senare ska vi åka ut till fäbodvallen igen och Ellen ska följa med. Får se om det blir nå bad idag. Grilla ska vi iaf :)

Dags att hitta på något annat.
Hörs'
The End,
Johanna

1½ år idag!!

Idag har jag och Mathias vart tillsammans i 1½ år. Varit förlovad i ett halvår. Det känns hur bra som helst. 
Jag älskar dig nuoch för alltid Mathias Eriksson! <3

The End,
Johanna

Hello!

God förmiddag eller något! Precis ätit lunch. Jag har kommit fram till en grej. Man mår mkt bättre av at äta frukost, lunch middag än att bara äta frukost och middag.
Jag klev upp med Mathias igen imorse och åt frukost med honom. Alltid lika mysigt. Gav Ellen mat och släppte ut henne. Sa hejdå till Mathias och gick och la mig i soffan, som alla andra dagar. Men idag gick det inte at somna om. Eller efter ett tag men hann inte mer än att somna innan jag vaknade igen. Suck! Lär ju bli lagomt trött ikväll. Mathias är mer än nattmänniska och jag en morgonmänniska. Jag har jätteproblem att vara uppe på nätterna.. Onödig fakta jag vet.
Ja, iaf. Klev upp vid 9 nånting och tog ut Ellen en sväng, Jag tror Ellen börjar tröttna lite på svängen vi tar varje dag men det är en bra sväng att ta på morgonen. Lagom lång + att det är så varmt och det är skugga bara halva vägen så vi är helt slut när vi kommer hem iaf.Kom hem efter promenaden och jag gick och duschade, nere. Det var så äckligt! Vi har ne fin dusch på övervåningen och en till dusch nere i tvättstugan. Och Ellen gnällde så mkt när jag bara gick upp för at hämta handduken så jag tänkte då kan jag lika gärna duscha nere. Uscha mejen! Aja, så är det , får skylla mig själv.

Idag kommer syster vid 17. Får se vad osm händer idag. Hon lär ju få haka på och se på one tree hill om hon inte har så mkt annat för sig, annars kanske lite nitro kart! 

Mathias pappa med familj vänder hemåt till sthlm idag. Känns inte så bra. Dom har ju varit här i några veckor nu och man är van at ha dom i närheten. I vanliga fall träffar man dom inte så mkt.  Har för mig att Linus och Martin stannar kvar till på söndag iaf, det är ju tur det så inte alla försvinner på en gång.

Nu ska jag titta vidare
hörs'
The End,
Johanna

Jag och mitt tänkande..

Jag följer paradise hotel och jag blir så less på en del där. Visst jag får skylla mig själv att jag tittar. Man blir fast i det för att det är så mkt twister och grejer. Det händer saker hela tiden. Vilket är bra för det är så de behåller tittarna. Det är ju bara repriser som går nu och jag såg det när det gick förrut. Det var ju några år sen så man känner bara igen lite småsaker om vad som händer. Det jag blivit så störd på nu är Henrik, hur han beter sig. Blir så less på han. Dubbelmoral på hög nivå! Först var han ju på Lina hela tiden att han tycker om henne som vän och vill inte att hon ska åka ut och han vill bo med henne där. Sen kom Martin in i bilden och Lina började umgås med honom. Hon umgicks fortfarande med Henrik så klart. Men grejen är den att då erkänner han att han är kär i Lina och att han känner sig utanför när hon umgås med Martin. Han känner sig hotad helt enkelt. Hon tycker bara om honom som en vän och vad jag förstår så tycker hon mer om Martin än Henrik. Det är inte okej för Henrik att hon umgås med honom men sen kommer Daphne in i Paradise hotel och då är han på henne på en gång. Hon säger att hon är kär i han och han blir överlycklig. Visst det får han väl bli men han gör värre saker med Daphne än vad Lina gjort med Martin. Vad är det som gör att Henrik har rätt att göra vad han vill med andra men inte Lina? Aja, först tyckte jag att han var okej men nu börjar jag tvivla. Han hade inte behövt sagt något om att Lina ungås med Martin över huvudtaget,

Jag tänker och tycker så mkt. Fast det är ju så jag är. Det är top chef på tv:n nu. Jag har tv:n på när jag sitter här. Ena tjejen ser ut att ha glasögonen uppochner och en annan har ögonen jättelångt ifrån varann. Heta människor! Så har jag tänkt på en till sak. På Grey's anatomy har dom sina typ läkarmössor och en grej för munnen när de opererar och grejer. Jag ser inte att serien brister någonstans. Men i Cityakuten har dom varken den där grejen för munnen  eller den där mössan. Där har dom oftast t o m utsläppt hår. Det är dåligt gjort. Sämst!

Snart kommer Mathias hem. Han ringde nyss. Då blir det handling sen middag. Sen får vi se vad som händer.

Älskar dig något enormt Mathias<3

The End,
Johanna

Jahapp, okej..

Är inne på msn, vilket var länge sen.
Sarah loggade in, och det var hur länge som helst man hörde något ifrån henne. Kul att prata med henne iaf :)

Städat i köket har jag gjort oxå. Nu är det  så fräscht det kan bli. Ska plocka ordning inne i matrummet oxå, bara för att jag är så duktig och tvungen att ta reda på alla grejer som familjen lämnat,,,  Aja, inte gnälla över det.

KLev upp med Mathias imorse. Åt fruksot, gav Ellen mat och släppte ut henne. Gick och la mig i soffan och drömt mardrömmar så det är helt sjukt. Vaknade yr och grejer. INte så speciellt intressant men men..

Det var så enormt varmt när jag och Ellen var ut och gick idag. Hör får ni en bild :)
The End,
Johanna

Dåliga minnen. Bra minnen.

Satt och tittade igenom mina bilder på telefonen. Hittade massa underbara minnen. Visst, det finns dåliga minnen, det finns det många av. Men det finns ännu fler bra minnen. Varför tänker man inte på dom? Varför står alltid om dåliga i centrum? Man är lärd att alltid tänka positivt, men det är inte det enklaste när det dåliga kommer upp. Dom här bilderna betyder en massa för mig, och det är därför jag laddar upp dem. Jag vill dela med mig av mina underbara minnen. Även fast ni kanske inte förstår varför och vad de handlar om. Jag vill bara dela med mig, Tänk på livets ljusa stunder!


The End,
Johanna

Titta vad vi hittade!

Var ute med Ellen nu samma sväng som vi tar en gång om dagen. Men inte har vi sett dom är förrut. Får! Haha, och Ellen stackarn reste ju ragg hon. Inte har hon sett får förrut.

Har skrivit här många gånger idag nu men det gör inget. Då har jag ju garderat mig för de dagar jag inte skriver ;)

Nej, anledningen till att jag egentligen skrev nu var för att jag måste ju visa vårat fynd ;) Here they comes!

  
The End,
Johanna

Jag hade namnsdag igår..

Läste min systers blogg. Hon har namnsdag idag,  och det betyder att jag hade det igår. Ingen kom ihåg det, inte ens jag. Det är ju patetiskt. Jag har ju gått och väntat på den sen glömmer jag den. Smurto! Tur att vi åt kyckling och ris till middag då, det är gott! Å så Vanliljglass  och jordgubbar till efterrätt :) Haha, jag tror Mathias och jag firade min namnsdag utan att veta det. Sjukt! Och tack Kalazo för att du skrev att du har namnsdag så jag vet att jag missat den ;) Jag menar inge negativt, tänk om du inte hade skrivit då hade jag ju inte vetat om den överhuvudtaget. Tack! :)

Satt och tittade lite på nätet sen slängde jag in en tvätt och hämtade in en annan. Gick sedan och duschade. Nu sitter jag här igen. Ellen är lugnast då. Och kan sova tryggt. Hon verkar inte kunna slappna av när jag springer runt och gör en massa. Måste även tillägga at jag sitter och lyssnar på Gavin DeGraw nu oxå .Ni som inte hört han har gått miste om något och tycker ni att han är dåkig kan ni skita på er, haha.

Nu ska jag strax ge Ellen mat och ta ut henne. GoFlickan! Själv vet man inte när det blir mat. Mathias är i Sundsvall. Eller det är han väl varje dag eftersom han jobbar där men nu är han och träffar vännerna sina. Det där lät inte manligt men det är ju heller inte han som säger det ;)

Uscha! Emil min tremänning, Slog ganska mkt rekordet på äckligaste bilden på bdb. Han körde på en räv och ögat ploppade ut. tack för den Emil! ;o Var bara tvungen att tillägga det där :p

Nu blir det mat till Ellen sen får vi se vad som händer.
Hörs'

The End,
Johanna

Gavin DeGraw

Sitter jag och lyssnar sönder nu. Älskar hans musik! Fört in hans nya skiva på mobilen nu. Ska se om vi hittar något annat roligt oxå :)

Klev upp med Mathias i morse, 5,30. Hatar att vara morgonpigg. Jag kan sova rätt länge men vaknar jag tidigt är det kört. Men jag tänker inte ljuga. Gick faktiskt och la mig i soffan me Ellen och somnade om igen. Innan jag somnade om tittade jag på Alvin och gänget, igen. Den gillas. Gick ut en långprommis med Ellen se kollade vi klart och åt lunch. Kyckling och ris.

Var jätteduktig igår och hade skrivit  lista och allt på det som behövdes handlas hem. Det blev 3 kassar men jag glömde skriva en del saker.Måste erkänna att det känns hur skönt som helst att sköta om sig själv. Åka och handla, laga mat, städa, diska och tvätta. Allt det som är tråkigt i vanliga fall. Mathias och jag kommer klara oss galant :)

Men nu tänker jag runda av. Mathias tog hit sin dator, vilket gillas jättemkt för den här är inte seg och här finns all musik och grejer., Älskar hur du tänker Mathias<3

Innan jag loggar ut tänkte jag bara höra om Kalazo minns det här. Myran sprang ifrån kameran med bytet + att han var för liten, fick ju zooma sönder ;p Det var en riktigt rolig dag Kalazo! <3

     
The End,
Johanna

Nyäten

Dags att vila magen efter lunchen. Då kan man ju ta det lugnt här. Inte för att det går att göra något annat vid den här datorn än att ta det lugnt. Den är så seeg! Men det gör inte så värst mkt. Som sagt åt lunch, åt rester sen igår. Makaroner och korv. Lika gott idag.

Tuss vägrade komma in igår kväll så kattungarna fick sova i sin lila koja själv. Vid 5 ringer Mathias klocka och det var dags för han att dra sig till jobbet. Han släppte in Tuss då. Vid 6-6,30 ville hon ut igen och självklart vaknade Ellen när jag släppte ut Tuss så jag tog mitt täcke och min kudde och la mig i soffan med henne och fortsatte sov. Vid 8,50 känner man en blöt nos i ansiktet. Ellen var hungrig och ville ut. Samtidigt som hon åt så åt jag min frukost sen blev det våran vanliga promenad som tar mellan 25-30 minuter att gå. En skön runda.

Fick order av mamma att vattna och ta bort alla vissna blommor så det ägnade jag mig åt sen. Martin kom förbi en sväng och pratade lite sen for han. Gjorde rent ugnen i köket som inte blivit rengjord sen inte vet jag när. Men jag gjorde det iaf.

När jag var klar med ugnen tänkte jag så smart så. Tänkte nu är det ingen sol, bara massa moln och det blåser. Ellen och jag kan cykla till Ica och köpa jordgubbarna så slipper vi gå. Tjohej var bra det gick. Efter halva vägen till ica kom en gassande sol fram och det slutade blåsa. Ville ju inte tvinga Ellen att springa i den där värmen så vi fortsätter till fots och jag leder cykeln.
1. Problem att gå som det först var tänkt?
2. Problem att lämna cykeln och ta med den hem när du kommer dit igen?
Ibland är jag så dum!

Men det blev 2 liter jordgubbar iaf. Efter alla om och men så var vi hemma igen. Och nu är det ingen sol ängre. Vi tajmade ganska fel verkar det som.

Igår vart det bara hemma och mys. Eller bara och bara, det var hur skönt som helst. Tittade på lite serier och någon film. Vi tittade på söndagsfilmen på 3:an som igårkväll var Batman begins. Hade inte sett den och det märkte väl Mathias långa vägar. Hade inte ens behövt berättat att jag inte sett den. Frågade hela tiden om vad som hände och att jag inte fattade. Sån är jag, en riktig pain in the ass när det gäller film :p

Nu ska jag sitta här ett tag och titta lite, sen får vi se vad som händer.
Hörs'

The End,
Johanna

God förmiddag!

Igår var en riktigt härlig dag. Dagen började lugnt, Mathias for i väg och hjälpte till och lägga tak. Jag stannade hemma och tog det lugnt med Ellen. När Mathias kom hem satt vi och myste till det lite i soffan med chips. Duschade, sen for vi bort till Sörfjärden, till Mathias pappa med familj, där vi blivit bjuden på middag. Grillat! :) Hur gott som helst självklart. Satt och pratade och myste. Jag tror Ellen myste mest. Det var folk som pratade med henne hela tiden. Sedan blev det minigolf. Jag kan inte minnas att jag spelat det någon gång förrut men det gick bra. Eller bra och bra. Jag kom ju inte först, men inte sist heller ;)

Efter minigolfen satte vi oss runt en brasa och lyssnade på när Jocke sjöng. Självklart försökte väl alla sjunga med oxå, vissa gick det bra för vissa gick det mindre bra för. Sedan kom skjutsen hem. Inte alla dagar som Ellen får vara med och vara ute i 9 timmar i sträck inte.

Vaknade imorse av katten, som skulle ut. Den här gången var det lite mer okej, klockan var ju trots allt 10,40 eller något liknande. Men eftersom vi inte kom hem föräns vid 3 så var både Ellen och jag trött. Nu är det helt lugnt. Ellen och jag har vart ut och gått en promenad och hon var ju tvungen att parfymera sig i ett dike så när vi kom hem så blev det duschning för henne. Nu surar hon väl lite för att hon är blöt men jag tänker inte låta na lukta rutten apa! :p

Nu ska jag gå in till Mathias som sover så sött och höra om han vill ha frukost.
Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda.
Mathias<3


The End,
Johanna

Husvakt..

Familjen åkte igår, blev stressad av att dom aldrig kom i väg någon gång. Jag kom hit vid 11 igår och mamma hade knappt börjat. Pappa slutade 16 och då skulle allt vara klart. Dom kom inte iväg förrens 18,45 eller var det 19,45(?). Tomas och Andreas gjorde inge annat än att skrika som vanligt och mamma höll på med sitt. När dom äntligen var på väg att åka så åkte Mathias och jag bort till Pizzan. Vi kommer hem med maten då for de precis.
 
Efter maten tog vi med oss Ellen  och for till Sörfjärden till Mathias pappa med familj. Det var mysigt. Var inte där så länge utan Mathias skjutsade hem mig och Ellen. Jag var så trött så jag orkade inge mer. Satt mig och kollade på paradise hotel. Det är så fult så att det är bra. Efter det kom Mathias, Linus och Martin en sväng. Sen var det dags att skjutsa hem dom oxå.

Väcks första gången vid 4, Dumkatten ville gå ut. Okej tänkte jag och släppte ut henne. Vaknar 6 igen för att hon vill in igen. Klockan 8 ut och vid 9,15-9,30 var det kört för mig. Hon skulle in igen. Hon har ju kattungarna inne så jag förstår ju att hon vill in men fattar inte varför hon ska ut hela tiden... Det värsta är ju at hon tjuter om man inte släpper ut na.

Gav Ellen mat sen gick vi ut och gick en halvtimme. Riktigt mysigt var det. När vi kom hem satt jag igång och städade badrummet då jag fick ett sms av Mathias som jag trodde sov. Gick in till han sen blev det frukost :) Nu har han åkt i väg till pappa sin och ska hjälpa han med något tak. Såå jag dammsuger. Roligt, icke. Dom "hann" inte städa innan dom for igår. Så trött på det där..

Nu får vi se vad Ellen och jag ska hitta på,
hörs'

The End,
Johanna

Nu är man i Gnarp igen..

Det känns väl helt ärligt sådär, inte direkt något vidare. Kom hem tjafsade lite med mamma. Cyklade i väg med Pernilla och Terese för att dom skulle köpa färdgodis. Dom ska ju iväg dom oxå. Som tur är Ellen hemma med mig och förgyller mina dagar och Mathias kommer hit efter jobbet :) Vet inte ens vad vi ska hitta på och äta. Inte den blekaste.

Just det ja, kattungarna. Visst jättesöta. Med det ändrar inte min mening, blir fortfarande låst. Fattar inte vad som är rätt med det...

Aja, slut
The End,
Johanna

God morgon!

Nu har jag packat ihop mina grejer och är på väg hemåt strax. Husvaktstiden börjar. Suck! Blir totalt låst, får inte vara borta från huset mer än 2-3 timmar, så låst i gnarp, jeeej, eller inte. Fattar inte varför dom var tvungen att ta fram kattungarna nu när dom åker bort. Det stog inte på mitt schema att jag skulle anpassa mig efter dom. Det låter elakt jag vet, men några av er vet vad jag pratar om.

Igår var Kalazo och jag ut te Birsta. Jobbsökardag. Jag kan inte säga att det varken kändes jobbigt eller trögt. Alla var så trevliga så :) När vi endå var i birsta så måsta vi ju kika lite i affärer oxå ;) Vi höll på och flumma som vanligt, en riktigt bra dag!

När vi kom in till stan drog hon vidare ut mot alnö och jag började stapetsera bort mot Mathias jobb. Vi åkte till coop och köpte lite gotta, sen åkte vi hem till bergsåker. Mitt jobbsökande fortsatte på internet. Sen tittade vi på One tree hill och åt chipsen. Riktigt mysigt. Somnade in ganska fort efter det :)

Jaha, dags att röra på påkarna,
hörs'

The End,
Johanna

Morning!

Sitter här lite halvtrött och mest stirrar in i väggen. Jag är så enormt duktig på att ställa klockan för tidigt. Blir så sur på mig själv. Just för at jag ställde fel har jag tid att skriva här. Hade tänkt berätta lite om igår.

Som jag skrev igår så hann jag träffa Mathias. Han var nämligen så rar att han skjutsade iväg mig till Kickis jobb. Väl där vart det storhandling. Kicki ska upp te Åsele ikväll så hon skulle handla med sig en del grejer. Till slut återstod bara vad vi skulle äta. Det blev pommes, flintastek och beasås. Köpte en engångsgrill för vi tänkte att det måste ju vara enklare. Tji, fick vi för det. Vi tände grillen och lägger på de största köttbitarna. Först hade vi fullt sjå med grillen. Den brann inte så länge som den skulle och köttet grillades jättesegt. Och som grädden på mosen så började regna. Först lite smått så vi satt där med vårat tålamod. Sen började det ösregna. Kicki fick steka resten av köttet + de halvgrillade bitarna. Haha, helt sjukt vad man är med om.
Kvällen var hur najs som helst. Det gär måste vi göra om :)

Robban kom förbi en sväng, dock utan Berra. Mathias kom och hämtade mig vid 22.45 eller vad klockan hann rinna iväg till.

På vägen hem såg vi två rävar. Mathias fick nästan stanna bilen, för jag såg då ingen räv, men sen så. Ni vet ju hur jag är på den där punkten och "se" djur ;) Han visade vart det hade brunnit i Granlo, på väg därifrån i rondellen i Bergsåker såg jag räven först. Det lånkade förbi en helt frisk räv som tänkte ta sig en sväng i rondellen. Hur söt som helst.

Nu är det dags att gå och borsta tänderna och kolla om jag har lagt ner allt jag behöver ha med mig. Sen bär det av till Birsta med Kalazo :)
The End,
Johanna

--

Satan vad trött och slut jag känner mig. Suttit här vid datorn ett tag och kollat jobb och sådär. Messat med syster min och planerat att vi ska träffas imorrn. Gruvar mig lite granna, ska strax bege mig ut mot bussen och jag var så duktig och glömde min jacka i Morvall. Smurto! Som sagt ska jag ju iväg och träffa Kicki :) Saknar att vi inte umgås lika mkt längre.

Om en halvtimme slutar Mathias, då hinner jag träffa han innan jag drar iväg trots allt :) Det var så mysigt i natt. Att ha dig så tätt intill. Jag älskar dig <3

På fredag t o m söndagen veckan efter är jag,  Mathias och goEllen husvakt. I Gnarp. Hyffsat låst. Men någon dag där lär ju Ellen och jag kunna ta oss in och se vad som händer i Sundsvall och åka med Mathias hem :) Får se hur Kicki jobbar, kanske kan stämma in något med henne :)

Blir så less, tittade precis ut genom fönstret. Det ösregnar. Mysigt, ska ju gå te bussen sen och det är ju en bit, vaknar väl upp imorrn med världens förkylning om jag ska ut i det där. Nu blev det lite självömkan ;)

Nu blir det annat!
Hejs!

The End,
Johanna

Ett tag sen nu..

Är tillbaka i Sundsvall igen. Tro det eller ej, ,men övningskörde faktiskt hit igår kväll :) Inte direkt genom stan kanske men via bergsgatan. Det är ju en del rödljus med det gick hur bra som helst! :)
Varit på lite småsemester i Morvall, Ljusdal, från onsdag till söndag :) Jag har träffat min moster, kusin, hans tjej och deras bebis. Hur söt som helst. Självklart var Mathias med oxå, han kom dit på fredagkväll :) Var i väg på fredagen på ett lincafé i Järvsö med moster och mormor och några fler. Det var väl inte direkt något för mig men det var roligt att komma ut och göra något nytt.

Kom på att jag grubblade ju om vad Kicki och jag skulle göra, om vi skulle på gatufesten eller inte. Vi var iaf dit på lördagen :)

Ikväll ska jag ut te Kicki, får se vad vi hittar på. Äta ska vi iaf göra :)

Har inte så mkt mer att säga
The End,
Johanna

Natt natt

Suttit ute nu med Mathias mamma. Riktigt mysigt faktiskt. Pratat om allt och ingenting. Eller som vanligt är det ju jag som pratar en massa ;)

Nu tänker jag gå och lägga mig och försöka sova. Mathias kommer inte hem än på typ 4 timmar. Suck... Roligt att han jobbar iaf :) Plus att vi ska in till stan och kika lite och äta innan han börjar jobba imorgon. Myys.
Hoppas att det blir varmt imorgon oxå, jag vill inte ha regn som det vart ikväll. Det accepteras inte!

Gonatt

The End,
Johanna

Stan igen

Var in på arbetsförmedlingen idag på någon basinformation.Skittråkigt men var väl så illa tvungen. Fått tid hos en handläggare iaf :)

När jag var klar på arbetsförmedlingen gick jag upp till Haga till Maddes jobb. Satt i skuggan och tittade på medans hon jobbade. Vi gick sedan ner till stan och köpte oss en varsin mjukglass. Riktigt mums, det negativa var att dom smälte ju så fort att strösslet rann av.. Roade oss på området, satte oss sedan vid ån ett tag.  Bara tog det lugnt och myste på men roligt hade vi :)

Köpte även munkar till Mathias och ett glatt leende fick jag för det :)
The End,
Johanna

Gonatt

Dags att gå och lägga sig... Inte för att jag är så jättetrött men sömn behövs alltid. Ska upp tidigt imorgon oxå. Ska vara på arbetsförmedlingen och det tar ju sin tid att ta sig in till stan härifrån.

Blev inget umgås med Madde, vi tar det imorgon i stället. En liten utflykt sådär :)

Vart snäll och hjälpt till och vikt tvätt med Mathias mamma. Har varken träffats eller pratat så mkt på sistone så nu har jag tagit igen det oxå :) Har blivit duktig på att ta igen tid med folk. Det känns kul :)

Nu ska jag ta och ringa min älskling och sedan blir det sängen som gäller.

Gonatt!
The End,
Johanna

Sundsvall

Nu är jag i Sundsvall igen hos Mathias. Känns riktigt bra. Det är Mathias som fattas bara.

Jag kom in till stan 13,45. Mötte upp med Madde och svängde in på gatufestområdet. Båda var hungriga så vi gick och köpte oss en varsin toast. Jag köpte även en blå rem så jag blev hett blå om tungan ;) Åkte karusell gjorde vi. Kommer inte ihåg vad den hette men det är heller inte poängen. Vi ställde av oss väskorna och jag skyndade bort till där vi skulle sitta. Efter kom Madde med en osvensk man, han arbetade där, med hans händer runt höfterna. Hon fick två flirtblinkningar. När vi åkt klart skyndade vi oss att ta oss ur gonolen, som jag så duktigt läst på en lapp att det var namnet på den vi satt i, så att han inte skulle hinna med några mer flirtningar.

Avslutade med varma chips och lite prat. Jag fick följe till statoil där Cattis, Mathias mamma, stog och väntade så jag fick skjuts hem. Ska försöka hitta på något med Madde ikväll, men vi har ett dilemma om vart vi ska vara. Får se hur vi löser det hela :)

Nog för nu :)
The End,
Johanna

Snart bär det av till Sundsvall igen..

Varit i Gnarp sen i fredags, känns som att det är dags att dra sig in till Sundsvall igen.
Idag blir det en sväng på stan, kanske någon karusell med syster. Det var ju ett tag sen jag träffade henne nu oxå..
När jag är i Gnarp kommer jag bort från civilisationen, känns skönt oxå, men man halkar efter i vänskapskretsen och sådär, lite drygt.

Igår var det riktigt mysigt, bara jag, mamma och pappa hemma. Vi åkte till Kvissle och handlade lite. 3 liter jordgubbar bl.a. :) Lyxade på med Sibyllamat, jordgubbar och chips och dipp, riktigt mysigt. Inte ofta jag är hemma själv, inte ofta jag är hemma överhuvudtaget. Kändes bra att bara ta det lugnt och ta igen den tid jag missat med mamma och pappa på sistone. :)

Fortfarande lite beslutsångest med hur vi ska göra på lördag, om det blir gatufesten eller inte. Skulle ju vara kul men känns samtidigt som att jag inte missar något om jag inte går dit. Både plus och minus med det där..

Inatt vid 3 kommer iaf Mathias hem. Jobboholiken ;) Får äntligen träffa honom, inte träffat han sen i söndags. Eller jo, måndag morgon, innan han åkte till jobbet men det räknar jag inte med ens. Han åkte ju trots allt vid 6 så..
Likadant imorrn, då träffar jag honom heller inte. Han kommer hem samma tid som idag. Men på söndag. Hoppas det är fint väder så man kan åka och bada eller något :)

The End,
Johanna

Dags att försöka igen..

Hade en blogg förut, men det sket sig totalt.
Bestämt mig för att ge det en ny chans.

Är hemma i Gnarp nu, ensam med hundarna. Syskonen är i Sundsvall med deras vänner till på fredag så.
Mamma ringde nyss och berättade att hon snart är hemma, då blir det inte så ensamt. Hundarna sover bara dom.
Var ute och övningskörde och fiskade igår med pappa. Vi fick ingen fisk men det var roligt att umgås. Träffas ju inte lika mkt nuförtiden eftersom jag är i Sundsvall hos Mathias och sådär.

I helgen som var var det cruising i Gnarp. Fredagen slutade väl inte så bra men lördagen var riktigt rolig. På lördagen gick jag med Mathias och hans familj och släkt och sådär. Hur kul som helst var det. Kicki kom ju dit hon oxå. Roligt att träffa henne. Var ju ett tag sen jag träffade henne och det har jag dåligt samvete för. Men på lördag ska vi umgås iaf. Får se om det blir gatufesten eller vad det blir, det behövs inte så mkt för att vi ska ha kul ;)

Imorgon bär det av in till Sundsvall igen, saknar Mathias så mkt att jag tror att jag spricker. Tyvärr hinner jag inte träffa han så mkt, han jobbar från morgon till natt. Känns surt, men på lördag får jag förhoppningsvis vakna upp med honom. Då börjar han inte förrän 17 vad jag vet. Är så tomt utan han i sängen.

Aja, nu tackar jag för mig :)

The End,
Johanna

Välkommen till min nya blogg!

The End,
Johanna

RSS 2.0