Städning; check!

Äntligen klar! Jag har sprungit runt som en tok. Sorterat och gått ut till återvinningen. Gått ner till källaren. Tänkte ställa in en kartong i förrådet men det gick inte riktigt. Något dumhuvud till granne har ställt säng+hylla+annat jox framför vårat förråd. Alla andra kommer in i sitt förråd men inte vi. Toppen! Jag funderar på att skriva en lapp att sätta nere på portdörren. Vi måste ju kunna ta oss in i vårat eget förråd men jag vill inte vara en gnällig granne.

Köket är kliniskt, sovrummet fint och vardagsrummet nästintill perfekt. Alltså, nu pratar jag om städning. Perfekt blir det med nya tapeter. Det enda jag har kvar nu (vad jag kan komma på) är den stora hyllan i vardagsrummet. Den skulle behöva dammas av lite. Mörka möbler är toksnyggt men fy vad man får damma av och ha sig. Det syns så sjukt mycket, minsta lilla dammkorn.

Jag ska strax gå bort på Coop och småhandla. Jag måste ha riven ost till maten och den jag hade i kylskåpet var kanske fräsch men jag var osäker så den åkte i soporna.

Jag ska göra något åt vitrinskåpet också som hyllorna rasade i. Det verkar inte gå att vänta på Mathias så jag ber nog Pernilla att hjälpa mig istället.

The End,
Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0