Torsdag. - 10 september 2009; Min lediga dag!

Ställde klockan på den tiden Mathias skulle kliva upp. Somnade om efter att han gått. Mathilda ringde vid 9,35. Jag somnade om igen. Jag knäppte på tv:n strax innan 11 och hämtade frukost. Kollade på Grey's.

Mathias ringde mig vid 11,50. Efter det tog jag mig en dusch och gjorde mig klar för stan. Hämtade ut mina brillor och sprang in en sväng på h&m och hemköp. Gick hem och fick för mig att dra igång med att städa. Tur det då det verkligen behövdes. Pernilla kom förbi vid 15. Jag hade lagat ugnspannkaka så jag bjöd henne på mat. Mathilda kom förbi vid 15,40. Klockan 16 begav vi oss allihopa bort mot Västermalm. Pernilla skulle ta bussen till Granloholm, Mathilda skulle möta upp Anton och jag skulle gå till Mathias jobb.

Var där i cirka 40 minuter. Mathias och Ante höll på och fipplade med Mathias bil. Det blev riktigt bra. Nu skramlar det inte vid högra framdäcket då man kör. Skönt att slippa oron över att däcket skall ramla av även om det inte riktigt var så illa.

Mathias och jag for på Kickis jobb, handlade lite för kvällen bio som jag skulle på. Mathias skjutsade bort mig. Jag var på filmen Julia & Julie. den har premiär om 29 dagar så på så vis vart det fränt att se den men den var ingen toppenfilm. Kan berätta vad den handlade om någon dag framöver.

Mathias och Mathilda hämtade upp mig efter bion. Jag kliver in i hallen -"det luktar fisk... eller nej blöt hund". Sedan går jag in i köket och tänker inget mer på det och vilka tror ni tassar in i köket? Sigge och Sture. Två stycken rätt stora golden retrivers. Mitt leende blev så stort att mungiporna touchade tinningarna. Min besvikelse över att Mathias inte sköljt ur plåten som pannkakan legat på var som bortblåst.

Det var så mysigt att dom var här. Stora och lurviga. Jag var bara tvungen att ge dom korv.

Anton kom förbi en snabbis sedan begav sig Mathilda, Anton, Sigge och Sture hemåt.

Nu blir det sängdags då jobb väntar imorgon.
The End,
Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0