Länge sen...

Tänkte börja från den dagen jag slutade.
Söndag:
Som ni vet kom familjen hem. Det blev ju som det blev. Massa babbel bara typ. Mathias och jag gick upp och la oss tidigt för han skulle ju börja 7 i Sundsvall. Tittade på One tree hill sen blev det sova.

Måndag: Vaknar av Mathias väckarklocka som han hade ställt lite för tidigt så han kröp ner en stund till. Mysigt! När hans klocka ringde igen klev han upp. Käkade och åkte in till jobbet. Själv tror jag att jag sov till10,30 någonting. Hur skönt som helst att äntligen sova ut. Under dagen hände det inte så mkt. Kollade igenom kläder vi fått från några mamma känner och sen blev det övningskörning. Körde till Harmånger, hämtade Pernilla och sen tillbaka. Riktigt kul.

Tisdag: En riktigt varm dag och Terese och jag hade inget att göra så jag kom på den dumma idéen att cykla till sörfjärden och bada. Det är över en mil! Tur att vi var så dumma att vi inte riktigt fattade vad långt det var förns vi kom fram. Jobbigt men mysigt var det. Badade, flummade och fikade. Massa rån, 25 var. Terese tyckte att jag var jobbig för att jag vela bada så mkt. Hon var mer en solfia hon. Det visste jag inte. Cyklade hem igen, tyvärr glömde vi kolla när vi började cykla och ännu sämre, glömde kolla på klockan när vi kom hem. Men iaf på hemvägen tänkte jag visa campingen i Sörfjärden. Efter en bit frågar Terese om jag tog med hennes mobil. Jag stannar så får hon titta i ryggsäcken. Jag hade självklart cykeln med den jättehöga sadeln så jag knappt nådde ner till tramporna så när jag skulle sätta ner fötterna på marken när jag stannat får jag sendrag i ena tån och ramlar över Terese cykel med min cykel. Ännu en grej vi garvade åt. Resten av cyklingen gick bra. Väl hemma åt vi sylta och mos, hur gott som helst sen fick jag övningsköra till Harmånger igen och hämta Pernilla. Denna gång gick det inte lika bra och det skyller jag på Martin!

Igår: Jag och Kalazo bestämde att vi skulle ta en sväng på Birsta och tåget passade bäst in så vi var i stan samtidigt. Helt slut från dagen innan skjutsade jag Terese på cykeln bort mot tågstationen. Tyvärr orkade jag inte alltför länge utan fick gå 70-100  meter kanske. Satt där och pratade tills tåget kom och jag klev på och Terese cyklade hem. Kalazo och jag tar bussen ut till Birsta och sådär. Jag handlade en tröja och hon handlade som vanligt mkt mer än mig.  Dagen var riktigt kul!

 Idag blir det en sväng på stan med Kalazo sen bär det av hem till Gnarp. Mathias åker ju till Skara och sådär. Får se om vi hittar några jeans idag då. Fick matpengar av mamma och pappa igår så äta är väl oxå inplanerat tror jag.

Kommer sakna dig så mkt älskling.

The End,
Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0